Η τιμή των μοντέλων Tesla S και X πέφτει με έναν αυθεντικό τρόπο, Tesla Model S: αυτονομία, τιμή, απόδοση, αξιοπιστία, περίσταση

Μοντέλο Tesla S

Στην αρχή του έτους, ήδη, ο Tesla είχε απομακρυνθεί σχεδόν 10.000 ευρώ στο κόστος του μοντέλου 3 πριν καταστήσει πιο προσιτό μερικές εβδομάδες αργότερα. Η τιμή του μοντέλου είχε επίσης μειωθεί σε μεγάλες αναλογίες, οι οποίες δεν απέτυχαν να ενοχλήσουν τους πελάτες των δύο μοντέλων που έλαβαν το αυτοκίνητό τους λίγες μέρες πριν.

Η τιμή των μοντέλων Tesla S και X που πέφτει με έναν αυθεντικό τρόπο

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που μεταβάλλουν την τιμή των μοντέλων τους € 13.500 εν μία νυκτί, δεν γνωρίζουμε πολλά. Είναι οι πρόσφατοι πελάτες του Big Tesla Model S και X που θα είναι ευτυχείς ..

Το μεγάλο sedan του μοντέλου αποτελεί τώρα διαπραγματεύεται από € 94.990

Στην αρχή του έτους, ήδη, ο Tesla είχε απομακρυνθεί σχεδόν 10.000 ευρώ στο κόστος του μοντέλου 3 πριν καταστήσει πιο προσιτό μερικές εβδομάδες αργότερα. Η τιμή του μοντέλου είχε επίσης μειωθεί σε μεγάλες αναλογίες, οι οποίες δεν απέτυχαν να ενοχλήσουν τους πελάτες των δύο μοντέλων που έλαβαν το αυτοκίνητό τους λίγες μέρες πριν.

Η πτώση της τιμής του μοντέλου Χ είναι ακόμα πιο θεαματική

Λοιπόν, ο Tesla μας επανασυνδέει αυτή τη φορά για το μοντέλο S και x. Μετά από μερικές διακυμάνσεις των τιμών αυτούς τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης μνημειώδους μείωσης € 10.000 τον Απρίλιο, ο Αμερικανός κατασκευαστής χτυπά ακόμα πιο ισχυρή και πέφτει κατά σχεδόν € 12.000 τις τιμές της μεγάλης ηλεκτρικής οικογένειας της ! Μεγάλο μοντέλο αυτονομίας, που εμφανίζεται σε € 106.490 πριν από λίγες ώρες, κοστίζει τώρα € 94.990. Το καρό του εξουδετέρωσε την απόκλιση αξίζει τώρα 109.990 ευρώ χωρίς επιλογή. Για ένα αυτοκίνητο άνω των 1000 ίππων, είναι σχεδόν δώρο ..

Μοντέλο Χ από € 99.990

Όσο για το μοντέλο SUV, εμφανίζεται στα € 99.990, ξαφνική πτώση € 13.500 ! Η καρό της έκδοση κοστίζει ακόμη και € 114.990 έναντι € 131.990 λίγες ώρες νωρίτερα. Στην αυτοκινητοβιομηχανία, αυτές οι διακυμάνσεις των τιμών στο Tesla είναι απολύτως μοναδικές. Θυμηθείτε ότι ανάλογα με το βιομηχανικό πλαίσιο, η μάρκα μπορεί επίσης να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο προς την άλλη κατεύθυνση. Πέρυσι, το μοντέλο 3 είδε την αύξηση των τιμών του κατά € 10.000 σε λίγους μήνες. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: τα δύο μεγάλα μοντέλα του Tesla βρίσκονται σε τιμές για όλους τους ανταγωνιστές.

Μοντέλο Tesla S

Μοντέλο Tesla S

Ρυθμίστε το όχημα Tesla Model S ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Πρώτη μεγάλη σειρά ηλεκτρικού αυτοκινήτου που παρήγαγε η μάρκα της Καλιφόρνιας, το Tesla Model S ξεκίνησε το μάρκετινγκ στη Γαλλία το 2013. Σήμερα μειώθηκε σε δύο εκδόσεις, φτάνει τα 652 χιλιόμετρα αυτονομίας σε ένα μόνο φορτίο.

Η ιστορία του μοντέλου

Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ξεκίνησε από την Tesla μετά την πρώτη γενιά του Roadster, το μοντέλο S συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη γνωστή μάρκα στο ευρύ κοινό. Αποκαλύφθηκε το 2019, έχει διατεθεί στο εμπόριο στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2012 και στην Ευρώπη από το 2013. Αρχικά ξεκίνησε με μια μικρή μπαταρία 60 kWh, το μοντέλο S σταμάτησε από τότε να εξελίσσεται.

Μετά από μια πρώτη αποδέσμευση το 2016, το Καλιφορνικό sedan παρουσιάστηκε στις αρχές του 2021 σε μια νέα έκδοση που περιλαμβάνει τόσο αισθητικές όσο και τεχνικές βελτιώσεις, καθώς και μειωμένο εύρος.

Η κινητήρια και η απόδοση του μοντέλου Tesla

Το μοντέλο εμφανίζεται αρκετά εντυπωσιακή απόδοση. Είναι τώρα διαθέσιμο σε δύο μεγάλες εκδόσεις:

  • Μεγάλη αυτονομία Με ένα διπλό κινητήρα All -Wheel Drive που επιτρέπει 250 km/h μέγιστη ταχύτητα και από 0 έως 100 km/h πυροβολισμό σε 3,2 δευτερόλεπτα
  • Καρό ύφασμα, Μια έκδοση με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες που συνδυάζουν 1020 ίππους ισχύος για 0 ​​έως 100 km/h πυροβολισμό σε 2,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 322 km/h. Η επιτάχυνση θα μπορούσε ακόμα να βελτιωθεί με την απελευθέρωσή της, σύμφωνα με τον Elon Musk.

Το Plaid+ έπρεπε να γαρνίρει τις τάξεις της σειράς και να εμφανίσει επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα, αλλά ο ίδιος ο Elon Musk ανακοίνωσε την ακύρωσή του τον Ιούνιο του 2021.

Εκδοχή Μέγιστη ταχύτητα 0-100 km/h
Υπέροχο μοντέλο αυτονομίας 250 km/h 3.2 s
Μοντέλο S Plaid 322 km/h 2.1 s

Tesla Model S 2021 - Πίσω όψη

Μοντέλο S Μπαταρία και αυτονομία

Παλαιότερα στο εμπόριο με 60 και 85 kWh Packs, το Tesla Model S προσφέρει τώρα δύο εντυπωσιακά πακέτα χωρητικότητας. Εκτιμάται περίπου 100 kWh, η πρώτη ομάδα Les εκδόσεις Grande Autonomie et Plaid και εξουσιοδοτεί μέχρι 652 χλμ. Αυτονομίας.

Το High End Plaid+ έπρεπε να πάρει ένα πακέτο που να εμφανίζει χωρητικότητα 120 kWh που θα είχε καταστήσει δυνατή την ταξινόμηση 837 χιλιομέτρων σε ένα φορτίο. Μια αξία που θεωρείται άχρηστη από τον Elon Musk, ο οποίος θεωρούσε τα 628 χλμ. Από το επαρκές καρό.

Εκδοχή Αυτονομία WLTP (εκτίμηση)
Υπέροχο μοντέλο αυτονομίας 652 χλμ
Μοντέλο S Plaid 628 χλμ

Επαναφόρτιση Tesla Model S

Η Tesla αναπτύσσει ένα δίκτυο εξαιρετικά γρήγορων σταθμών φόρτισης, που ονομάζονται υπερσυμπιεστές, οι οποίοι σας επιτρέπουν να φορτώσετε ένα μοντέλο σε χρόνο εγγραφής. Δωρεάν Κατά την εκκίνηση του μοντέλου, το φορτίο στους υπερσυμπιονιστές τιμολογείται τώρα στους χρήστες. Στη Γαλλία, κοστίζει 0,36 ευρώ ανά kWh καταναλώνονται.

Από το 2019, το μοντέλο Tesla έχει ενημερώσει το σύστημά του και ανεχτεί μέχρι 250 kW ισχύος σε περίπτωση χρήσης υπερ -συνθέσεων τρίτης γενιάς. Από τους άλλους υπερσυμπιεστές, η ανεκτή ισχύς ανέρχεται σε 145 kW. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης έναν προσαρμογέα CCS Combo για πρόσβαση σε άλλους γρήγορους τερματικούς σταθμούς.

Το εσωτερικό του μοντέλου Tesla

Από τον Ιανουάριο του 2021, το μοντέλο Tesla S έχει επωφεληθεί από ένα εσωτερικό refraichi με μισό ζυγό-ζυγό εμπνευσμένο από το Tesla Roadster. Φαίνεται ότι η Tesla συνεχίζει επίσης να παράγει μοντέλα με κλασικό τιμόνι. Η γιγαντιαία κατακόρυφη οθόνη της παλιάς έκδοσης δίνει τη θέση του σε οριζόντια οθόνη. Παρόμοια με εκείνη που ενσωματώνεται στο Tesla Model 3, ολοκληρώνει 100 % ψηφιακά όργανα.

Το μοντέλο Tesla και τον αυτόματο πιλότο

Ως πρότυπο, το μοντέλο ενσωματώνεται μια λειτουργία αυτόματου πιλότου. Αυτό επιτρέπει στο όχημά σας να κρατά μια τροχιά, να επιταχύνει και να φρενάρει για εσάς εάν άλλα οχήματα ή πεζοί είναι στο δρόμο του. Προσφέρονται δύο άλλες πληρωμένες επιλογές.

Βελτιωμένο αυτόματο πιλότο – € 3.800

  • Πλοήγηση με αυτόματο πιλότο: Βοήθεια οδήγησης από τη διαδρομή εισαγωγής προς την έξοδο του αυτοκινητόδρομου, συμπεριλαμβανομένων των εναλλάκτη και να υπερβαίνει τα πιο αργά οχήματα.
  • Αλλαγή αυτόματου καναλιού: Οι αλλαγές παρακολούθησης είναι αυτοματοποιημένες στον αυτοκινητόδρομο.
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Μάχη.
  • Αυτόματη έξοδο: παρκάρετε το όχημά σας και το βγείτε αυτόματα από την τοποθεσία του.
  • Μέλλον: Βελτιωμένη αυτόματη έξοδο

Πλήρως αυτόνομη ικανότητα οδήγησης – 7.500 €

  • Όλα τα χαρακτηριστικά του βασικού αυτόματου πιλότου και του βελτιωμένου αυτόματου πιλότου.
  • Αναγνώριση και αντίδραση στα φανάρια και τα πάνελ διακοπής.
  • Μέλλον: Οδήγηση στην πόλη

Βραβείο μοντέλου Tesla

Οι παραδόσεις από το νέο μοντέλο Tesla θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2021. Από την πλευρά της τιμής, θα πρέπει τώρα να έχει τιμή εισόδου σε € 99.990 για τη μεγάλη έκδοση αυτονομίας και € 129.990 για το Plaid. Το La Plaid+, τελικά ακυρώθηκε, σχεδιάστηκε με ρυθμό 139.990 ευρώ.

Εκδοχή Τιμή
Μεγάλη αυτονομία Tesla Model S 99.990 €
Plaid Tesla Model S 129.990 €

Φωτογραφίες του μοντέλου Tesla

2013 – 2015 έκδοση

RESTELED έκδοση (από τον Απρίλιο του 2016)

Βίντεο του μοντέλου Tesla

Δοκιμάστε το μοντέλο Tesla S ?

Ρυθμίστε το όχημα Tesla Model S ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.