Γνώμη Temu | Διαβάστε τις απόψεις του Merchant, τι κάνει ο Temu, αυτός ο κινεζικός γίγαντας για ψώνια χαμηλού κόστους που ξεκινά στη Γαλλία?

Τι είναι αυτός ο κινεζικός κινεζικός γίγαντας που ξεκινά στη Γαλλία που ξεκινάει στη Γαλλία

Contents

Με έδρα τη Βοστώνη, η Temu ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 από μια εταιρεία χαρτοφυλακίου η οποία εκμεταλλεύεται την κινεζική “αδελφή εφαρμογή” της, την ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων Pinduudoo.

Γνώμη Temu

Αρκετά σωστός. Παραγγείλαμε τις τιμές αρκετές φορές ..

Έχω παραγγείλει τιμές για όλο τον ανταγωνισμό αρκετές φορές. Τα προϊόντα που αγόρασα ήταν διαφορετικά, ξεφλουδίζοντας τα με τα μη ισορροπημένα λαχανικά, το φόρεμα, τα κοσμήματα, το ξύστρα για τις γάτες κ.λπ.
Όλα παραδόθηκαν σχετικά γρήγορα (περίπου μια εβδομάδα) και η ποιότητα ήταν σωστή. ταυτόχρονα σε αυτές τις τιμές εκεί. Αλλά αξίζει όλα τα συνηθισμένα καταστήματα. Δεν υπάρχουν απάτες προς το παρόν όσον αφορά μου.

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Έκανα 6 παραγγελίες κατά κανόνα ..

Έκανα 6 παραγγελίες κατά κανόνα ο ελεγχόμενος εξοπλισμός είναι καλής ποιότητας. Οι προθεσμίες πραγματοποιούνται πάντα. Αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τα εσωτερικά κουτιά της συσκευασίας ήταν σχισμένα, επειδή δεν σπάνε τα κεφάλια τους τα αντικείμενα που παραγγέλθηκαν είναι γεμάτα σε πλαστικό χαρτί και όχι σε ένα κουτί. Για τα υπόλοιπα δεν ανησυχείτε

Ημερομηνία εμπειρίας: 07 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε πριν από 20 ώρες

Για όσους είναι ακόμα σηπτικοί

Για όσους είναι ακόμα σηπτικοί, κατεβάστε την εφαρμογή και τοποθετήστε αυτόν τον κωδικό 454974948 στη γραμμή αναζήτησης για τα αντικείμενα, μπορείτε να κερδίσετε κουπόνια 40 ή 70 € ! Το Temu είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και μου αρέσει να κάνω τις παραγγελίες μου για να ανακαλύψω νέα αντικείμενα.
Επιπλέον, είναι πάντα καλές ιδιότητες και σύμφωνα με τις περιγραφές.
Θα επιστρέψω μια παραγγελία πολύ γρήγορα 🙂

Ημερομηνία εμπειρίας: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Συνιστώ 100 %.

Μόλις έβαλα 3 παραγγελίες μαζί τους. Έχω ήδη λάβει το πρώτο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ασυναγώνιστη τιμή, καλή ποιότητα. Δεν μπορώ να περιμένω να λάβω τα άλλα 2 παρελθόν αργότερα, αλλά που έχουν ήδη αποσταλεί. Ειλικρινά, συνιστώ 100%.
Μικρό επίπεδο, τα αντικείμενα είναι γεμάτα σε πλαστική σακούλα και πολύ σφιχτά. Αλλά δεν είχα πρόβλημα. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η παράδοση είναι δωρεάν. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
Νομίζω ότι συνιστώ ξανά σύντομα επειδή έχουν μια τέτοια επιλογή!

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Σεπτεμβρίου 2023

Οι παραγγελίες έφθασαν γρήγορα/..

Οι παραγγελίες έφθασαν γρήγορα/ να είστε προσεκτικοί επειδή ορισμένα στοιχεία δεν προσαρμόζονται . Πολύ μικρός δίσκος λείανσης διαμέτρου διάτρησης . Sweight για να χαλαρώσει τους μη συμμορφούμενους λείανσης/ εκκένωση της διανομής για μη συμμορφούμενη dischoker. Για το υπόλοιπο χωρίς ανησυχίες .

Ημερομηνία εμπειρίας: 06 Σεπτεμβρίου 2023

Εξετάστε τους πελάτες του ��

Εταιρεία που προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πελάτες της.
Πρώτη λανθασμένη σειρά, επιστρέφει εξ ολοκλήρου σε λίγα δευτερόλεπτα ��
4η παραγγελία με συγκεκριμένο αίτημα για επιτάχυνση της παράδοσης, το πακέτο πρέπει να φτάσει γύρω στις 10πμ με chronopost. Ήταν το αργότερο 26 ��
Δέσμευση για αντισταθμίσεις κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων ��
Ορισμένες μεγάλες εταιρείες πρέπει να λάβουν ένα παράδειγμα. Ο Temu κατάλαβε τα πάντα ������

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Πραγματοποίησε μια παραγγελία για την πρώτη ..

Πραγματοποίησε μια εντολή για πρώτη φορά και πλήρως ικανοποιημένη, γρήγορη αποστολή, όλα τα αντικείμενα ήταν σύμφωνη με τίποτα να πουν, επομένως τοποθετήσαμε δύο άλλες παραγγελίες με πολλά αντικείμενα ! Θα δούμε

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Πραγματικά στην κορυφή !

Αρκετές παραγγελίες μέχρι σήμερα και ποτέ δεν απογοητεύτηκαν. Ένα μπολ γάτας έφτασε σε κακή κατάσταση, ο Temu με επιστράφηκε σχεδόν αμέσως. Δεν καταλαβαίνω αρνητικές απόψεις. Όσον αφορά μου, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις αγορές μου στην αίτηση.

Ημερομηνία εμπειρίας: 09 Σεπτεμβρίου 2023

Χωρίς παράδοση

Χωρίς παράδοση μέχρι σήμερα .Η απόδειξη της παράδοσής τους είναι ψευδής, σχολιάζεται στο Garage Pérols Sur Vézère, εκτός από το ότι μένω σε 3 barsanges χαμηλή κοινότητα Pérols Sur Vézère .Επομένως, μην παραγγείλετε ότι είναι κατά τη γνώμη μου ένας δόλιος ιστότοπος ή τουλάχιστον οι παραγωγοί είναι ανέντιμοι

Ημερομηνία εμπειρίας: 05 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγαλύτερη απάτη ηλεκτρονικού εμπορίου

Μεγαλύτερη απάτη ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο κατάλογος των αρνητικών σημείων είναι μεγάλη:
– Προϊόντα πολύ κακής ποιότητας
– τα προϊόντα που φτάνουν σε κουτιά Dechirees και ορισμένα προϊόντα που λείπουν
– Εμπειρία που έγινε σε περισσότερες από 100 παραγγελίες και περιβάλλοντα 250 προϊόντα
– Και το χειρότερο, οι θετικές απόψεις του πιλότου εμπιστοσύνης είναι 98% όλα τα δοχεία

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Κλέφτες με κάθε τρόπο περισσότερο ..

Κλέφτες με κάθε τρόπο που πλησιάζετε στον περισσότερο στόχο που ξεφεύγετε από αυτό όταν σας λέει δωρεάν δώρα όσο περισσότερο μοιράζεστε την εφαρμογή τους και παίρνετε ένα σημείο για να έχετε τα δώρα σας απλά να δώσετε ορατότητα σε μια εφαρμογή που το χρειάζεται, αλλά εσείς δεν θα κέρδιζε τίποτα ..
Είπα το ίδιο πράγμα στην εξυπηρέτηση πελατών κάποιος που λέει φυσικό πίσω
Πολύ άσχημα δεν μπορούμε να βάλουμε 0 αστέρων
Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με αυτόν τον κλέφτη Δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσετε

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ανίκανη και δόλια υπηρεσία

Γύρισα σε αυτήν την εξυπηρέτηση πελατών, επειδή πολλά ποσά είχαν δεσμευτεί με δόγμα. Δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση, δεν έγινε επιστροφή χρημάτων. Η εξυπηρέτηση πελατών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εγκαταλείψετε το συντομότερο δυνατό.
Επιπλέον, το Temu σηματοδοτεί αρνητικά σχόλια για να τα εξαφανιστούν.
Κρατήστε τα χρήματά σας

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Σεπτεμβρίου 2023

Παραγγείλαμε πολλά πράγματα στο Temu και ..

Παραγγείλαμε πολλά πράγματα στο Temu και ειλικρινά είμαι πολύ έκπληκτος από την ποιότητα των αντικειμένων είτε για το σπίτι, το μικρό μου σκυλί ή τα ρούχα μου. που στο κατάστημα κοστίζουν μια περιουσία. Συνιστώ αυτόν τον ιστότοπο χωρίς δισταγμό

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μπράβο

Καλημέρα
Έκανα περισσότερες από 35 παραγγελίες που έφτασαν ακόμα σε λιγότερο από 10 ημέρες, δεν είναι λιγότερο από 200 αντικείμενα με πολύ καλή ικανοποίηση καλής ποιότητας και σοβαρή μετά την πώληση.
Διάβασα αρνητικά αντικείμενα χωρίς βεβαιότητα σε αυτόν τον ιστότοπο, οπότε έβαλα αυτό το σχόλιο για να αποκαταστήσω μια θετική εμπειρία, είμαι 64 ετών και χάρη στο Temu μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου τα εγγόνια μου τι δεν κατάφερα ποτέ να έχω και την ευχαρίστηση να αγοράσω σαν πλούσιος ακόμη και με μια μικρή συνταξιοδότηση.
Φυσικά υπάρχει ένα ποσοστό πελατών που μπορούν να απογοητευτούν και τα σχόλιά τους παραμένουν αξιόπιστα.
Αλλά δείτε τα άρθρα απάτης Temu κ.λπ., αλλά επιτρέπεται διανοητικά διανοητικά διανοητικά στον ανταγωνισμό.
Δεν είναι 5 αστέρια που έβαλα 10 και μηδέν για αυτά τα μολυσμένα αντικείμενα.
Υπογράφω εδώ έναν ανεξάρτητο και ειλικρινές πελάτη.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε 1 ακόμη κριτική για το Temu

Αγόρασα σύντομο δέρμα. é ένα σύντομο δερμάτινο σακάκι στο ..

Αγόρασα ένα σύντομο δερμάτινο σακάκι με φερμουάρ Bourgogne . Αυτό το σακάκι έφτασε σήμερα, αλλά έκπληκτος δεν είναι καθόλου σε δέρμα, αλλά σε 95 % πολυεστέρα και 5 %. Νομίζω ότι θα ήταν καλό να εμφανίζουμε τις σωστές πληροφορίες.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαπάτηση

Οι τιμές είναι ελκυστικές, αλλά οι προσφορές δωρεάν προϊόντων είναι καθαρή απάτη. Προσκαλέστε 2 φίλους να έχετε τα δωρεάν δώρα σας. Και στο τέλος πρέπει να προσκαλέσετε 7, και ακόμα δεν λειτουργεί. Βασίζεται σε ένα σύστημα πυραμίδας, χωρίς ανταμοιβές. Δεν γνωρίζω καν πώς μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μια εφαρμογή που έχει παραπλανητικές επιχειρηματικές πρακτικές. Τα προϊόντα είναι τα ίδια με αυτά που έχουν aliexpress.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Να σας κάνει να

Έχω ήδη επισημάνει ότι πρόκειται για ιστότοπο απάτης. Σήμερα ο Τύπος μόλις μίλησε για αυτό. Παίρνετε καλά σχόλια. Ευτυχώς δεν έβαλα εντολή μεγάλου ποσού..

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε 1 ακόμη κριτική για το Temu

Αγοράστε τακτικά στο Temu.σοβαρός…

Αγοράστε τακτικά στο Temu.Σοβαρά γρήγορο αντικείμενο όπως στη Γαλλία.Και λιγότερο ακριβό καλά τυλιγμένο.Ποτέ δεν είχε καμία ανησυχία.Εκείνοι που επικρίνουν τα καταστήματα στη Γαλλία είναι πιο περίπλοκες για επιστροφές.Σχετικά με την ποιότητα του υφάσματος.Εάν θέλετε καλής ποιότητας αγοράστε Chanel δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτόν τον ιστότοπο

Ημερομηνία εμπειρίας: 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε πριν από 2 ημέρες

Σε όσους είναι ακόμα σηπτικοί

Σε όσους είναι ακόμα σηπτικοί, κατεβάστε την εφαρμογή και τοποθετήστε αυτόν τον κωδικό 454179701 στη γραμμή αναζήτησης για αντικείμενα, μπορείτε να κερδίσετε κουπόνια από 40 € έως 70 € !
Το Temu είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και μου αρέσει πολύ να κάνω τις παραγγελίες μου και να ανακαλύψω ξανά αντικείμενα.
Θα επέστρεψα σε μια παραγγελία πολύ γρήγορα 🙂

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Γεια σας, σας ευχαριστώ που ψωνίζετε μαζί μας και μοιραστήκατε την εμπειρία σας 5 αστέρων! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που απολαμβάνετε την εμπειρία σας μέχρι στιγμής. Η ικανοποίηση των πελατών έχει ύψιστη σημασία και εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μας μήνυμα μέσω του Temu.Com Gold Tumu App Live Cat. Καλύτερες ευχές, ομάδα Temu

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ! Ψευδώς σχόλια, αυτός ο ιστότοπος είναι απάτη

Αυτά τα ψεύτικα σχόλια δυσφημούν τον πιλότο Trust: Πώς οι συντονιστές του Trust Pilot μπορούν να συνεχίσουν να δημοσιεύουν αυτά τα σχόλια 100 % παραγκουπόλεις ? . Αυτός ο ιστότοπος είναι απάτη, τίποτα δεν υπάρχει . Το DGCCRF βρίσκεται στη διαδικασία παρεμβολής, αλλά οι υποκινητές είναι στο εξωτερικό . ΚΙΝΔΥΝΟΣ

——————————————-
Αντίγραφο ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στον Τύπο:
Τα παράπονα των πωλητών Amazon πολλαπλασιάζονται, ενώ οι ηθοποιοί στο Temu δεν διστάζουν πλέον να αντιγράψουν τις λίστες τους για να πουλήσουν καλύτερα αντίγραφα σε πολύ χαμηλότερη τιμή
Ζητήθηκε από τον Amazon Sellers exasper, το Towa μπότες σε επαφή και αρνείται να αφαιρέσει τις εικόνες και τα κείμενα
Η πρακτική, ωστόσο, επηρεάζει σαφώς τον κύκλο εργασιών των πωλητών που είναι θύματα – αλλά και πελάτες που βρίσκονται συχνότερα με μη συμβατό προϊόν
Ο Temu συνεχίζει να κάνει ένα κουτί στη Γαλλία και αλλού στον κόσμο. Η εφαρμογή, στα μισά του Wish και Shein προσφέρει διάφορα αντικείμενα σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα με πολύ ελκυστικές εκπτώσεις, έως -90%. Η εφαρμογή συνδέεται με το Pinduduo, μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα. Αλλά όταν είχε έναν καλό τύπο μέχρι στιγμής, μια απάτη και την ελάχιστη αντίδραση των ερωτήσεων Temu σχετικά με τις πρακτικές της εταιρείας.

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Τι είναι το Temu, αυτός ο κινεζικός γίγαντας χαμηλού κόστους που ξεκινά στη Γαλλία?

Η πλατφόρμα αγορών Temu αναπτύσσεται στη Γαλλία. Με νέα προβλήματα που σχετίζονται με την ξέφρενη κατανάλωση και τη συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει γίνει η πιο λήψη της εφαρμογής του App Store μπροστά από το Tiktok, το Instagram και το Snapchat. Η Temu (προφέρεται “Ti Soft”), η εφαρμογή E-shopping χαμηλού κόστους ξεκινά σήμερα στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τις Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσαν την υπηρεσία Reuters. Έχει ήδη αναπτυχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως και με τους ανταγωνιστές της Shein ή Wish, υπάρχουν τα πάντα σε παραδοτικές τιμές: μπουφάν λουλουδιών για 4 ευρώ, ψαλίδι φρυδιών για 89 σεντς, νάνοι κήπου, περούκες ανδρών, αξεσουάρ για διακόσμηση των κροτίδων του. ή καπέλα καουμπόη για χάμστερ.

Η εφαρμογή e-shopping Temu, μια κινεζική έκδοση του Pinuduodoo, ξεκινάει στη Γαλλία

Ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων

Με έδρα τη Βοστώνη, η Temu ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 από μια εταιρεία χαρτοφυλακίου η οποία εκμεταλλεύεται την κινεζική “αδελφή εφαρμογή” της, την ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων Pinduudoo.

Ωστόσο, στις αρχές Απριλίου, η εφαρμογή του Pinuduoduo, η οποία έχει γίνει πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν καρφωμένος από εμπειρογνώμονες στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι προειδοποιούν την ικανότητά της να κατασκοπεύει σε μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή Pinuduoduo είναι σε θέση να παρακολουθεί τις δραστηριότητες σε άλλες εφαρμογές, να ελέγχει τις ειδοποιήσεις, να διαβάσει ιδιωτικά μηνύματα ή ακόμη και να τροποποιήσει τις παραμέτρους των 750 εκατομμυρίων χρηστών της.

Όπως και στην περίπτωση του Tiktok, το ζήτημα του τόπου αποθήκευσης δεδομένων παραμένει τόσο κρίσιμη, η Κίνα με νόμο που απαιτεί από τις εταιρείες να επιτρέπουν την πρόσβαση στους διακομιστές τους κατόπιν αιτήματος των αρχών.

Καταναλωτική φυλή

Ο ιστότοπος ενθαρρύνει να αγοράσει με μεγάλες ενισχύσεις έκπτωσης σε λιγότερο από 90%, εφήμερες προωθήσεις, αλλά και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια που επιτρέπουν να κερδίσουν δώρα – τα οποία δεν φαίνονται διαθέσιμα στη γαλλική έκδοση της εφαρμογής που συμβουλεύτηκε η Tech & Co.

Εάν η Temu καταφέρνει να σπάσει τις τιμές του, είναι μέσω της αποστολής απευθείας από τις κινεζικές αποθήκες του και αγοράζοντας άμεσα με χαμηλό κόστος Περισσότεροι από 11 εκατομμύρια προμηθευτές και συνεργάτες, Σχήμα που αναφέρεται από εκπρόσωπο για την αίτηση που αναφέρεται από CNN.

Συνολικά, η συνολική ακαθάριστη αξία των αγαθών της πλατφόρμας αυξήθηκε 3 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ) το Σεπτέμβριο σε περισσότερα από 192 εκατομμύρια δολάρια (ισοδύναμο 175 εκατομμυρίων ευρώ) τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το υπουργικό συμβούλιο της Yipitdata, που αναφέρθηκε από Reuters.

Ενώ οι τοποθεσίες που προσφέρουν άρθρα με χαμηλότερο κόστος και ποιότητα αυξάνονται, η άφιξη του Temu στη γαλλική αγορά ενθαρρύνει επομένως μια γενικότερη αμφισβήτηση γύρω από ένα πιο βιώσιμη κατανάλωση.