TeamViewer (32bit) Λήψη – Επιτρέψτε σας να έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή που βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο., Ομαδικός

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση TeamViewer για Windows

Χωρίς spyware

TeamViewer (32bit) 15.25.8

Κατεβάστε το TeamViewer (32bit)

0 (0 %) 1 (100 %) σχόλια

Χωρίς ιό

Χωρίς spyware

Χωρίς δέσμη

Χωρίς adware

Ομαδικός είναι μια κατανόηση απομακρυσμένης πρόσβασης, τηλεχειριστηρίου και απομακρυσμένης λύσης υποστήριξης, που ισχύει για όλες σχεδόν τις επιτραπέζιες και κινητές πλατφόρμες.

Το TeamViewer είναι ένα ασφαλές και ελεύθερο λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας, το τηλεχειριστήριο, τις διαδικτυακές συναντήσεις και τη μεταφορά αρχείων. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και ασφαλή εφαρμογή πρόσβασης PC. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την Application να συνεργάζεται άψογα μέσω των υπολογιστών τους.

Το TeamViewer είναι ένα λογισμικό για κάθε κατάσταση που συνδυάζει διάφορες εφαρμογές σε μια οικονομικά αποδοτική λύση. Είναι εύκολο στη χρήση. Το TeamViewer παρέχει μια κλιμακωτή λύση απομακρυσμένης πρόσβασης, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι να μπορούν να συνεργαστούν στους υπολογιστές τους. Το λογισμικό παρέχει μια εικονική εναλλακτική λύση, οπότε τα μέλη της ομάδας μπορούν να έχουν συνεδρίες και συναντήσεις ιδεών χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρώσουν προσωπικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Απομακρυσμένη υποστήριξη Παρέχετε άμεση απομακρυσμένη υποστήριξη στους πελάτες και τους υπαλλήλους

 • Παρέχετε προσωρινή υποστήριξη στους πελάτες και τους υπαλλήλους
 • Προσαρμοσμένη επωνυμία της εφαρμογής
 • Ολοκληρωμένη διαχείριση περιπτώσεων υπηρεσιών και ενσωμάτωση σημαντικών συστημάτων γραφείου υπηρεσιών
 • Αφήστε μια σημείωση στον απομακρυσμένο υπολογιστή
 • Ενσωμάτωση διαχείρισης κινητών συσκευών και άλλων εφαρμογών

Απομακρυσμένη πρόσβαση Πρόσβαση από απομακρυσμένους υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και διακομιστές – ή εργάζεστε από το σπίτι

 • Μόνιμη πρόσβαση για μη αποθηκευμένες συσκευές
 • VideoConferencing και συνεργασία με τη συνάντηση TeamViewer
 • Μαύρη οθόνη για ιδιωτική απομακρυσμένη πρόσβαση
 • Ασφαλής, ευέλικτη κοινή χρήση αρχείων
 • Απομακρυσμένη εκτύπωση για Windows και MacOS

Υποστήριξη κινητής συσκευής Υποστήριξη για κινητές και εμπορικές συσκευές-οποιοδήποτε χρόνο,

 • Μοιραστείτε την οθόνη σας στο iPhone και το iPad
 • Μεταφέρετε τα αρχεία με ασφάλεια και διαχειρίζεστε τις μεταφορές στην εφαρμογή “Αρχεία” στο iOS
 • Μετακίνηση στη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας
 • Προβολή διαγνωστικών συστήματος στην εφαρμογή TeamViewer Desktop
 • Cat μέσω κειμένου, λήψη στιγμιότυπων στιγμιότυπων ή διαδικασιών ελέγχου σε υποστηριζόμενες συσκευές

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση TeamViewer για Windows

Με την εγκατάσταση και τη χρήση του TeamViewer, αποδέχεστε το συμβόλαιο άδειας χρήστη (CLUF) και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τρέχουσα έκδοση: 15.45.4

 • Έκδοση 14
 • Έκδοση 13
 • Έκδοση 12
 • Έκδοση 11

Teamviewer quicksupport

Εάν θέλετε να λάβετε βοήθεια:

Ο πλήρης πελάτης TeamViewer

Εάν θέλετε να δώσετε βοήθεια:

Host TeamViewer

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε την πρόσβαση χωρίς απομακρυσμένο χρήστη σε μια συσκευή:

TeamViewer MSI πακέτο

Εάν θέλετε να αναπτύξετε το TeamViewer στο περιβάλλον σας:

Συνάντηση TeamViewer

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή να ξεκινήσετε μια συνάντηση:

Εικονογράφηση για την ομάδα Web Again Remote Client

Ξεκινήστε με τον ολοκαίνουργιο πελάτη ιστού

Με το Remote TeamViewer, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε χωρίς λήψη. Ξεκινήστε σε λίγα δευτερόλεπτα με τη νέα γενιά της πιο αξιόπιστης λύσης πρόσβασης και απομακρυσμένης βοήθειας στον κόσμο.

TeamViewer για Windows

Ομαδικός

Το TeamView είναι δωρεάν και συσκευασμένο χαρακτηριστικό Απομακρυσμένη πρόσβαση Πρόγραμμα λογισμικού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται τις οθόνες τους με άλλες συσκευές. Η σουίτα απομακρυσμένης διαχείρισης που είναι προσβάσιμη κατά τη διάρκεια των συνεδριών περιλαμβάνει μηνύματα γάτας, κλήσεις ήχου, βίντεο επικοινωνίας κ.λπ. Το TeamViewer είναι συμβατό με Android, Apple iOS, Mac, Google Chrome, Linux, Microsoft Windows (11, 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP) και λειτουργικά συστήματα Raspberry Pi σε tablet, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή και κινητές συσκευές.

Είναι ασφαλές το TeamViewer?

Το TeamView είναι ένα ασφαλής Πρόγραμμα λογισμικού για λήψη και εγκατάσταση. Θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι το λογισμικό έχει διαμορφωθεί σωστά για να αποφύγει την ιδιωτική ζωή που σχετίζεται με αυτό το σύστημα ευαίσθητο σε κινδύνους ασφαλείας. Για να ξεκινήσει η περίοδος τηλεχειρισμού, το άτομο που μοιράζεται την οθόνη του πρέπει να παρέχει ένα Ταυτότητα και Κωδικός πρόσβασης Στο άλλο άτομο για σύνδεση.

Το TeamViewer συμβουλεύει την κοινότητα να μην παρέχει ποτέ πρόσβαση σε άτομα που είναι περίεργα ή δεν μπορούν να εμπιστευτούν. Εάν ο οικοδεσπότης και η προσδοκία του TeamViewer είναι εξοικειωμένοι μεταξύ τους και οι προθέσεις για τη σύνδεση είναι κατανοητές, τότε η Remotaly που συνδέεται μαζί παρακολουθείται. Εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα μπορούν αμέσως κατάληξη Οποιαδήποτε συνεδρία για να αφήσει με ασφάλεια την κατάσταση.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια συνεδρία TeamViewer?

Θα πρέπει να κατεβάσετε το teamView freeware στο remotaly συνδεθείτε με άλλα άτομα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης, ένα αρχικό παράθυρο φαίνεται να ρωτάει αν θέλετε να προχωρήσετε με ένα α Προσαρμοσμένο, προεπιλεγμένο ή εφάπαξ Χρησιμοποιήστε εγκατάσταση. Η επιλογή “Run Only” μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες που ιδιωθούν να χρησιμοποιήσουν το TeamViewer για μια ειδική περίσταση και ίσως να μην χρειαστεί να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα μετά την εκδήλωση.

Η ρύθμιση ζητά από τους χρήστες να καθορίσουν εάν θα χρησιμοποιούν το TeamView για Εμπορικοί μη εμπορικοί σκοποί χρυσού, χρυσός. Αφού επιλεγεί αυτές οι επιλογές, περιμένει ένα «Agrement Agrement» στο κάτω μέρος του παραθύρου δίπλα στο κουμπί ‘Acquis – Finish’. Για να βεβαιωθείτε ότι η προϋπόθεση της αίτησης είναι πλήρως κατανοητή, θα θελήσετε να διαβάσετε το agrement πριν επιβεβαιώσετε ότι οι όροι είναι αποδεκτοί.

Ένα παράθυρο φόρτωσης θα εμφανιστεί για να εμφανιστεί η πρόοδος. Μόλις εγκατασταθεί, η εικόνα TeamViewer θα βρίσκεται στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας. Απλά πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή χρήστη. Οι πληροφορίες που απαιτούνται για την έναρξη μιας συνεδρίας TeamViewer βρίσκεται στα μεσαία δύο πάνελ: «Αφήστε το τηλεχειριστήριο» και «Ελέγχου απομακρυσμένου υπολογιστή».

Κάτω από την επικεφαλίδα “επιτρέπεται”, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν το ατομικό τους αναγνωριστικό και τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Να χορηγήσει άτομα πρόσβαση Στη συσκευή, θα πρέπει να τους δώσετε αυτά τα δύο κομμάτια δεδομένων. Για να εισέλθετε στον εξοπλισμό ενός άλλου ατόμου, θα πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα του στη γραμμή «Εταίρα ταυτότητας» στην ενότητα «Ελέγχου». Πριν κάνετε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση” συγχρονισμός Με τη συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε είτε την επιλογή “τηλεχειριστήριο” είτε “μεταφορά αρχείων”.

Πώς λειτουργεί το TeamViewer?

Μέσα στο περιβάλλον χρήστη και κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε λύσεις που προσφέρονται από το TeamViewer. Πρόσθετες καρτέλες κάθονται κατά μήκος του αριστερού πλαισίου εντός του UI, όπως: «τηλεχειριστήριο», «απομακρυσμένη διαχείριση», «συνάντηση», «υπολογιστές και επαφές», «συνομιλία», «επαυξημένη πραγματικότητα» και «ξεκινώντας». Κατά τη σύνδεση με άλλο άτομο, μια γραμμή κατάστασης θα είναι ορατή.

Η εφαρμογή Remote Desktop θα τοποθετήσει τις καρτέλες “Home”, “Actions”, “View”, “Communicive” και “Files & Extras” στο ανώτερο τμήμα της οθόνης για πρόσβαση κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Οι επιλογές μενού μενού ξεκινούν μέσα στην ενότητα “Ενέργειες”. Η κοινότητα μπορεί να κάνει κλικ στο πρώτο κουμπί για να μιμηθεί τη συνεδρίαση.

Η περιοχή “απομακρυσμένη αλληλεπίδραση” στεγάζει το κουμπί “Αποστολή Ctrl+Alt+del” επανεκκίνηση Ο υπολογιστής. Οι πίνακες “Συμμετέχοντες” και “Πληροφορίες” κατέληξαν στις δυνατότητες στην καρτέλα “Ενέργειες”. Μέσα σε «συμμετέχοντες», οι χρήστες είναι σε θέση επισκέπτης Πρόσθετες αναμένει στη συνάντηση. Η επόμενη καρτέλα στη γραμμή κατάστασης είναι η ενότητα “Προβολή”, η οποία κατηγοριοποιείται από τις ετικέτες: «κλιμάκωση», «ποιότητα», «οθόνες», «επιδόσεις», «επιλογές προβολής» και «πλήρης οθόνη».

Θα πρέπει να επιλέξετε ποιο κλίμακα Θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη: ‘Best Fit’, ‘Original’ και ‘Scaled’. Εάν οι άνθρωποι έχουν δύο οθόνες για χρήση, τότε μπορούν να επιλέξουν το Διπλή οθόνη Επιλογή εντός της ενότητας “Monitors”. Περισσότερες αισθητικές επιλογές στο αναπτυσσόμενο μενού “Προβολή” περιλαμβάνουν ποιότητα ανάλυσης, ικανότητα πλήρους οθόνης κ.λπ.

Υποστήριξη συνεργασίας επιφάνειας εργασίας

Στο πλαίσιο της επιλογής «επικοινωνίας» στη γραμμή κατάστασης, η κοινότητα μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις μέσω του Διαδικτύου ή από το telphone στο τμήμα «Conference Call». Παρόμοια με την προσφορά TeamViewer που ονομάζεται Blizz, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν Γάτα και βίντεο Συγκεντρώσεις. Το πλαίσιο chat χρησιμοποιείται συνήθως για να μοιράζεται συνδέσμους, κωδικούς κ.λπ.

Η δυνατότητα να σχολιάζω Στην οθόνη μπορεί από το χρήσιμο σε εκπαιδευτικό, προσωπικό και επαγγελματικό online γύρω. Επιλέξτε το προτιμώμενο μέσο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το μπλε αναδυόμενο παράθυρο. Τα σημάδια που γίνονται στην οθόνη μπορούν να προβληθούν από τους δύο χρήστες.

Το τελικό αναπτυσσόμενο μενού είναι η περιοχή ‘Αρχεία και extras’ με τις κατακερματισμοί: ‘print’, ‘vpn’, ‘εγγραφή οθόνης’ και ‘μεταφορά αρχείων’. Μπορείτε να επιλέξετε “Ενεργοποίηση της εκτύπωσης TeamViewer” Απομακρυσμένη εκτύπωση. Μπορείτε επίσης να πάρετε εύκολα στιγμιότυπα οθόνης και να καταγράψετε τη συνεδρία ή να εκτελέσετε Μεταφορές Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για την παροχή εγγράφων στο άλλο μέρος.

Είναι το Anydesk καλύτερο από το TeamViewer?

Το Anydesk και το TeamViewer είναι και τα δύο ελεύθερα να χρησιμοποιήσουν. Και οι δύο εφαρμογές απομακρυσμένης υποστήριξης διαθέτουν καθαρές και εύκολες στη διόρθωση διεπαφών χρήστη. Τα δύο προγράμματα είναι διαμορφωμένη πλατφόρμα και συμβατό με το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Το Chrome Remote Desktop, το LogMein, το GotomyPC, το Splashtop και το Zoom είναι συγκρίσιμες επιλογές λογισμικού. Εκτός από το GOTOMYPC, είναι οι επιπλέον πλατφόρμες Ελεύθερος.

Το Chrome Remote Desktop, το Logmein, το GotomyPC και το Splashtop αφήνουν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε δύο διαφορετικά κομμάτια εξοπλισμού. Οι τίτλοι Chrome Remote Desktop και Logmein επικεντρώνονται αυτοεξυπηρέτηση Λειτουργίες, ενώ το Anydesk, το Splashtop, το GotomyPC και το TeamViewer στοχεύουν περισσότερα Εταιρικός γύρω. Το Zoom είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα δωρεάν λογισμικού για την κλήση βίντεο και την κοινή χρήση οθόνης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές ρυθμίσεις.

Freeware free-flood

Μπορείτε να κατεβάσετε το TeamViewer για να εκτελέσετε διαδραστικό Εργασίες: Εκτύπωση, γρήγορη υποστήριξη, κοινή χρήση αρχείων κ.λπ. Η εφαρμογή cross-platform μπορεί ασφαλώς Συνδέστε τις συσκευές χειρός και τους υπολογιστές ή τους φορητούς υπολογιστές μαζί. Ενώ η εταιρεία κερδίζει από την παροχή υπηρεσιών της σε εμπορικές επιχειρήσεις, η μη εμπορική έκδοση είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.

Τι νέα?

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο για να διαβάσετε το Ενημερώσεις λογισμικού, Πολιτική απορρήτου, περιγραφή προϊόντων, λύσεις, ειδήσεις κ.λπ. Οι προγραμματιστές TeamViewer αποτελούνται από τις ελεύθερες και πληρωμένες πλατφόρμες.

 • Διασταυρωμένη πλατφόρμα
 • Απομακρυσμένη εκτύπωση
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων
 • Βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα
 • Διατίθεται σε πολλές γλώσσες