Taycan Turbo S Test: Μια θεαματική Porsche χωρίς επίπεδη έξι!, Porsche Taycan Turbo S- Ανακαλύψτε την τιμή | Οδήγηση

Taycan s

Αλλά σε ένα γρήγορο, συνεχή τερματικό επαναφόρτισης, η μπαταρία μπορεί να κερδίσει φορτίο 5 % έως 80 % σε μόλις 22 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Για 100 χλμ. Χρήση, θα διαρκέσουν μόνο 5 λεπτά. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα που έχουμε δει.

Taycan Turbo S Test: Μια θεαματική Porsche χωρίς επίπεδη έξι !

Είναι ένα γεγονός. Μια κόλαση μιας νέας εκδήλωσης στην Porsche ! Μια πολύ επανάσταση, η οποία επιβεβαιώνει ότι η επιθυμία να εμπλακεί μη αναστρέψιμα προς μια νέα ηλεκτρική εποχή δεν θα αλλάξει το πνεύμα ή το DNA του κατασκευαστή στις 20.000 νίκες σε ανταγωνισμό. Το Taycan Turbo S είναι μια πραγματική Porsche. Σε τόνο και απόδοση. Επιβεβαιώνεται. Το δοκίμιο μας θα είναι σε θέση να καταθέσει.

Οι 6 δισεκατομμύρια επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ηλεκτροκίνηση των αθλητικών προϊόντων “μηδενικών εκπομπών” μέχρι το 2022, δεν θα είχαν συνέπειες. Μια νέα σελίδα γυρίζει, η Porsche ξεχνά οριστικά το ντίζελ, διατηρεί τα θερμικά και ιστορικά όπλα της και συμμετέχει σε μέρος των πόρων της στην αθλητική ηλεκτροδότηση . Το Λουξεμβούργο θα ήταν η παιδική χαρά μας για τους πρώτους γύρους των 4 -wheelers που ενισχύθηκαν κατά 761 hp.

Τα χρόνια περάσουν, αλλά οι χρόνοι αλλάζουν. Ανεπανόρθωτα. Το 2008, το Diesel εμφανίστηκε στο Porsche. Εκτροπή ? Όχι πραγματικά. Αυτό έχει αναμφισβήτητα έσωσε το σημάδι μιας πιθανής πτώχευσης. Όταν η Porsche έχει επεκτείνει το εύρος της σε περισσότερα μοντέλα και ιδιαίτερα τα SUV, οι πετρελαιοκινητήρες, που μοιράζονται με την Audi και τη Volkswagen ειδικότερα, επέτρεψαν να είναι επωφελής. Σε δέκα χρόνια, η Porsche βρήκε οικονομικά χρώματα που του επιτρέπουν σήμερα να κινηθεί προς περισσότερη μηχανική ευγένεια και πιο σύγχρονες τάσεις που συνδυάζονται τώρα με ηλεκτρική ενέργεια.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είναι δυνατόν να γνωρίζετε τη μεταπώληση ή την αξία ανάκτησης του οχήματός σας χάρη στην βαθμολογία Turbo Car της Porsche Taycan, την εναλλακτική λύση στην ακτή Argus.

Περισσότερος χώρος, λιγότερο χώρος. Φουτουριστικό εσωτερικό σύμπαν.

Το Taycan καλά ονομάστηκε ” Turbo s », Η ιστορία που δεν προσβάλλει τους πελάτες της συνηθισμένους σε αυτό το είδος ονόματος, (το turbo δεν έχει καμία σχέση φυσικά με τον κινητήρα του), έχει μέγεθος μεταξύ 911 και Panamera . Προερχόμενος από την έννοια της αποστολής E, που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015, αυτό το 4 -Door, 4 -θέατρο sedan, με πολύ απότομο σχέδιο, μήκους 4,96 m, επιτρέπει σε τέσσερις επιβάτες να ανακαλύψουν το σιωπηλό και σύγχρονο σύμπαν του νέου μοντέλο.

Και αν έχουμε σίγουρα περισσότερο χώρο από ένα παραδοσιακό 911 (δεν είναι πραγματικά περίπλοκο), το Taycan δεν φέρνει την άνεση και την ευκολία μιας Παναμέρα, ειδικά στα καθίσματα. Το Taycan εξακολουθεί να έχει 366 λίτρα κορμού στο πίσω μέρος και 81 λίτρα στο μέτωπο.

Στο πλοίο, όταν ανακαλύπτετε το περιβάλλον του για πρώτη φορά, η έκπληξη είναι μέγεθος ! Σας βυθίζει σε ένα ψηφιακό σύμπαν με όχι λιγότερο από τρεις ψηφιακές οθόνες στον πίνακα ελέγχου. Εάν η μορφή του οριζόντιου πίνακα οργάνων θυμίζει ένα συγκεκριμένο 911 του 1963, τα χαρακτηριστικά Transpire Nederality.

Υπάρχει ένα συνδυασμένο χωρίς ένα πλήρως καμπύλο μη ενεργό ψηφιακό καπάκι προσανατολισμένο προς τον οδηγό με τους κύριους μετρητές. Στο κέντρο, μια οθόνη 16,8 -ιντσών ενημερώθηκε για τα κύρια δεδομένα οδήγησης και αυτονομίας, καθώς και τις λειτουργίες του κλιματισμού 4 -ζώνης. Υπάρχει επίσης κάτω από μια οθόνη αφής 8,4 -ιντσών, η οποία εξασφαλίζει επιστροφή σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό λειτουργικό σύστημα. Στη συνέχεια, βρίσκεται περισσότερο προς τον συνοδηγό, μια ψηφιακή οθόνη 10,9 ιντσών, προαιρετική, η οποία προσφέρει όλη την κατάλληλη ψυχαγωγία για να κάνει τη βόλτα πιο ευχάριστη: Αυτό είπε, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την πλοήγηση και την απόδοση. Όλα είναι προσβάσιμα.

Η ηλεκτρο-κινητικότητα της Porsche, η εικόνα είναι πρώτα απ ‘όλα τη δύναμη της !

Πολλοί, και φυσικά, συγκρίνουν τον νεοφερμένο μοντέλο Tesla. Είναι αλήθεια ότι ο Αμερικανός, αναμφισβήτητα παρέμεινε λίγο μόνος σε αυτό το είδος κινητικότητας, εξακολουθεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα απόδοσης για σχεδόν ασυναγώνιστη τιμολόγηση. Ένα πιο γρήγορο μοντέλο από ορισμένες απόψεις διαπραγματεύεται 70.000 ευρώ λιγότερα. Τσινίνε !Αλλά πρέπει πραγματικά να συγκρίνετε ? Συγκρίνουμε, στην πραγματικότητα, την προσβασιμότητα ενός Porsche 911 με εκείνη ορισμένων πιο ισχυρών ή πιο αποδοτικών και φθηνότερων μοντέλων ? Μπορεί. Γιατί όχι.

Ωστόσο, πολλοί θα προτιμούν την εικόνα ότι ένα 911 αναφέρεται σε οποιοδήποτε άλλο αγωνιστικό αυτοκίνητο του είδους. Η εικόνα ενός κατασκευαστή είναι για έναν πελάτη συχνά ισχυρότερη από οτιδήποτε άλλο. Λοιπόν, με το Taycan, είναι η προσβασιμότητα στην Porsche Electro-Mobility ! Και χτυπάει. Με όλα αυτά μπορεί να φανταστεί κανείς από την άποψη του σχεδιασμού, των τεχνολογιών, της τεχνογνωσίας των μηχανικών “Masters” στην τέχνη της απόδοσης, της αποδοτικότητας του δρόμου και της αθλητικής ευκολίας.

Techno Porsche, πλήρης απόδοση.

Το Taycan Turbo S, του οποίου το σασί είναι χαμηλότερο από αυτό του 911, έχει σχεδιαστεί σε χάλυβα, αλουμινίου και πλαστικά υλικά με μεγάλο άνθρακα, χρησιμοποιεί πρώτα δύο ηλεκτρικούς κινητήρες των οποίων η σωρευτική ισχύς φθάνει 761 hp (οι πιο ισχυρές από τις δύο εκδόσεις που προσφέρονται – Turbo: 680 hp, εν αναμονή μιας πιο “φωτός” έκδοση που αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο στο σαλόνι του Λος Άντζελες και η οποία θα αποτελέσει την πλειοψηφία των πωλήσεων).

Ένας ηλεκτρικός κινητήρας επομένως σε κάθε άξονα. Που προφανώς το καθιστά τετράπλευρο αυτοκίνητο . Η μπαταρία ιόντων λιθίου 270 kW (χωρητικότητα 93,4 kWh), πολύ επίπεδη και παρέχεται από τάση 800 βολτ είναι πλήρως ενσωματωμένη στο πάτωμα. Το αυτοκίνητο είναι βαρύ, 2.295 κιλά που περιλαμβάνει 625 κιλά μπαταρίας, αλλά εξακολουθεί να είναι η αρχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων: ένα υπέρβαρο δυστυχώς υπερβολή.

Μόνο η απόδοση, η αυτονομία και η μέτρηση της χρήσης. Και για να εξασφαλίσει την τεχνική και την ταχύτητά του, το sedan διαθέτει ένα κιβώτιο ταχυτήτων δύο ταχύτητας που λειτουργεί με τον πίσω κινητήρα. Το πρώτο, αρκετά σύντομο, εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση μεγάλων επιταχύνσεων, η οποία στέλνει αμέσως όλη την ισχύ. Η δεύτερη, μεγαλύτερη έκθεση εξασφαλίζει τη διαχείριση της αυτονομίας που δόθηκε στα 412 χλμ. (WLTP). Το Taycan Turbo δεν ξεχνά τα βασικά στοιχεία, αφού προσφέρει στα αθλητικά περιουσιακά του στοιχεία α Έλεγχος εκτόξευσης για να γίνει “συλληφθέντες αναχωρήσεις” και μια λειτουργία Υπερπροσδιορισμός (που επιτρέπει την επίτευξη της μέγιστης ισχύος των 761 hp). Το σασί παραμένει προσαρμοστικό με πνευματική ανάρτηση και έλεγχο ρολού.

Πέρα από την ακόμη και την απόδοση του ποδηλάτου, όπως τα πρώτα 100 km/h με μόνο 2,8 s (9,8 s ανά 0 έως 200 km/h), για μέγιστη ταχύτητα γεφυρωμένη στα 260 km/h, οι γερμανικές εγγυήσεις sedan στο δρόμο Α Πνεύμα της Porsche »». Ένα θαύμα. Ερχόμαστε εκεί. Το γεγονός παραμένει ότι η αυτονομία είναι οι βασικές πληροφορίες χρήσης που πρέπει να εκτιμηθούν, και σε ένα δευτερόλεπτο, διαχειριστείτε. Μπορεί γρήγορα να πέσει !

Αλλά σε ένα γρήγορο, συνεχή τερματικό επαναφόρτισης, η μπαταρία μπορεί να κερδίσει φορτίο 5 % έως 80 % σε μόλις 22 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Για 100 χλμ. Χρήση, θα διαρκέσουν μόνο 5 λεπτά. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα που έχουμε δει.

Taycan s

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Ενημέρωση της επιλογής σας

Οδήγηση
 • Προσφορές
 • Μακροπρόθεσμη ενοικίαση
 • Ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα
Ερευνα
 • Εμπορικά οχήματα
 • Συγκρίνω
 • Οδηγοί αγορών
Εμπορικά οχήματα
 • Ποιοι είμαστε
 • Πως δουλεύει
 • φά.Έχω.Q. Οδήγηση
 • φά.Έχω.Q. σε μακροπρόθεσμη ενοικίαση
 • Ανακαλύψτε τις προσφορές που πρέπει να γεμίσετε

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Autoxy S.Π.Έχω. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Autoxy S.Π.Έχω. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 • Πολιτική μπισκότων
 • Νομική ειδοποίηση
 • Πολιτική απορρήτου – Προσωπικά δεδομένα

Οι εικόνες ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στο τελικό προϊόν.

** Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ που υποδεικνύονται είναι σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμής WLTP βάσει των οποίων έχουν ληφθεί νέα οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Αυτή η διαδικασία WLTP αντικαθιστά τον ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC), ο οποίος ήταν η διαδικασία δοκιμής που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως. Οι συνθήκες δοκιμής είναι πιο ρεαλιστικές, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP είναι, σε πολλές περιπτώσεις, υψηλότερες από αυτές που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες όπως: Ειδικός εξοπλισμός, επιλογές και τύποι ελαστικών. Φροντίστε να πλησιάσετε στο σημείο πώλησής σας για περισσότερες πληροφορίες.

* Οι τιμές που αναφέρονται στο Drivek.Το EN δεν είναι απαλλαγμένο από πιθανά σφάλματα παρά τους προσεκτικούς και σχολαστικούς ελέγχους μας. Οι πιθανές ανακρίβειες μπορεί να αφορούν την ημερομηνία ή/και τη διάρκεια των προσφορών. Το Drivek αναλαμβάνει να ενημερώσει τυχόν πληροφορίες που αναφέρθηκαν το συντομότερο δυνατό και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν σφάλματα.

Αυτόoxy s.Π.Έχω. αναλαμβάνει τακτικά τη διατήρηση και την ενημέρωση όλου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Παρά τα πάντα, αυτόματα.Π.Έχω. δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στον ιστότοπο, οι οποίες μπορεί να καταστούν παρωχημένες κατά λάθος ή στη λήθη. Αυτόoxy s.Π.Έχω. δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν σφάλματα ή κενά ή άμεση, έμμεση ζημιά, συνέπειες ή οποιοδήποτε άλλο είδος ζημιάς που σχετίζεται με τη χρήση αυτού του ιστότοπου ή τις λειτουργίες που περιέχονται σε αυτό.

Για σύντομες διαδρομές, ευνοούν το περπάτημα ή το ποδήλατο #Sédéplacemounspolluer