Ένα SUV McLaren φαίνεται να αυξάνεται εύλογο τώρα – ο οδηγός αυτοκινήτου, ένα SUV για το McLaren? Ειδήσεις απόδοσης AR

Ένα SUV για το McLaren

Είμαστε έδρα στο Rennes, το οποίο είναι μόνο 1:20 από το Παρίσι στο TGV, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και 50 λεπτά από την πρώτη ακτή Breton και Norman. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια στρατηγική γεωγραφική θέση και να είναι προσβάσιμη σε όλους. Οι προσφορές μας θα σας φέρουν ευχαρίστηση, αθλητισμό, κομψότητα και άνεση.

Ένα SUV McLaren φαίνεται όλο και πιο εύλογο τώρα

Ο βρετανός κατασκευαστής Supercar McLaren έχει πει από καιρό ότι ποτέ δεν θα πουλήσει ένα SUV, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Καθώς οι Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini και Aston Martin έχουν συνειδητοποιήσει, υπάρχουν απλά πάρα πολλά χρήματα για να γίνουν με SUVs. Ακόμα και ο Lotus έχει εισαγάγει ένα, και η Ferrari θα κάνει το ίδιο τον επόμενο μήνα.

Ο McLaren έχει τώρα ένα νέο αφεντικό, Michael Leiters, ο οποίος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από τους προκατόχους του. Σε συνέντευξη με Προπονητής, Παραδέχθηκε ότι η εταιρεία διερευνά ενεργά την ιδέα της έναρξης ενός SUV και τι είδους σχεδιασμός μπορεί να λειτουργήσει.

  • Επίσης: Η McLaren 720s παίρνει 10-μονάδα ειδική έκδοση μόνο για τον Καναδά
  • Επίσης: “like-new” το 1995 McLaren F1 κερδίζει εκατομμύρια σε δημοπρασία

Το πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο Leiters εργάστηκε προηγουμένως για την ανάπτυξη του Porsche Cayenne και, λίγο πριν από την ένταξή του στην McLaren την 1η Ιουλίου, επέβλεψε επίσης την πολυαναμενόμενη Ferrari Purosangue. Στο μυαλό του, τα SUV είναι μια “πολύ ελκυστική” αγορά, η οποία εξακολουθεί να έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Δεν είναι εκπληκτικό, όμως, είπε ότι η McLaren δεν πρέπει και δεν θα έκανε ένα κλασικό SUV που του αρέσει όπως όλοι οι άλλοι.

Από την άποψη της απόδοσης, αναμένουμε πλήρως ένα μελλοντικό SUV McLaren να αυξήσει το μπαρ, όπως και η προαναφερθείσα purosangue, όχι να mase. Αλλά τι γίνεται με τον κινητήρα? Καλή ερώτηση. Κάποια μορφή ηλεκτροδότησης θα είναι μέρος του πακέτου, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό.

Παρεμπιπτόντως, οι Leiters επιβεβαίωσαν ότι η McLaren ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με έναν συνεργάτη, αλλά ότι καμία συμφωνία δεν είναι επικείμενη (παρά τις φήμες για συμφωνία με τη BMW ή την Audi).

«Πρέπει να διατηρήσουμε το DNA μας», είπε Προπονητής. «Δεν ενδιαφέρομαι για κανένα συνεργάτη που μου δίνει μόνο τεχνολογία« και εγώ ». Επομένως, το ερώτημα είναι να βρεθεί ο σωστός συνεργάτης. Η ερώτηση δεν είναι να πάει συνεργάτης.»

Αν έρθει στη ζωή, ένα SUV McLaren δεν θα είναι έτοιμο πριν από τα μέσα της δεκαετίας. Προπονητής Αναβολή ότι θα διατιμηθεί περίπου £ 350.000, ή περίπου 530.000 $ εκτελεστικό.

Ένα SUV για το McLaren ?

Ένα SUV για το McLaren;

Η McLaren Automotive ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναπτύξει ένα SUV, την οικογένεια McLaren, η οποία θα είναι το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα. Αυτός ο νέος προσανατολισμός είναι το όραμα του Michael Leiters, πρόσφατα διορισμένου Διευθύνοντος Συμβούλου της McLaren Automotive. Το νέο SUV θα έχει ελαφριά κατασκευή σε σύγκριση με τα άλλα SUV της αγοράς και θα προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθώς και μια συναρπαστική δυναμική, πιστή στο McLaren Race DNA.

Η McLaren εγκαινιάζει ένα ηλεκτρικό SUV

Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτό το έργο θα βοηθήσει στην εδραίωση της φήμης της στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Με αυτήν την φιλόδοξη εταιρεία, η McLaren επιδιώκει να συλλάβει ένα διαφορετικό τμήμα πελατών που ίσως δεν έχουν εξετάσει το πολυτελές τους αυτοκίνητο στο παρελθόν.

Αυτό το έργο θα είναι ένα συναρπαστικό βήμα για την McLaren και με τον Michael Leiters στο τιμόνι, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι επιτυχής. Είμαστε ανυπόμονοι να δούμε τι θα ακολουθήσει από αυτόν τον θρυλικό κατασκευαστή αυτοκινήτων.

AR επιδόσεις Η ιδανική επιλογή εάν θέλετε να νοικιάσετε ένα SUV

Το AR Performance προσφέρει πολυτελή ενοικιάσεις αυτοκινήτων για σαββατοκύριακα, εκδηλώσεις και γάμους. Είτε θέλετε να επωφεληθείτε από στιγμές οικογενειακής ποιότητας ή μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας, τα οχήματά μας θα εξασφαλίσουν ότι η απόδραση σας είναι αξέχαστη.

Είμαστε έδρα στο Rennes, το οποίο είναι μόνο 1:20 από το Παρίσι στο TGV, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και 50 λεπτά από την πρώτη ακτή Breton και Norman. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια στρατηγική γεωγραφική θέση και να είναι προσβάσιμη σε όλους. Οι προσφορές μας θα σας φέρουν ευχαρίστηση, αθλητισμό, κομψότητα και άνεση.

Μια τεράστια αλλαγή για το McLaren με το SUV του

Το νέο SUV θα χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά κατασκευή σε σύγκριση με τα άλλα SUV της αγοράς και θα προσφέρει εξαιρετική απόδοση και μια συναρπαστική δυναμική, πιστή στο McLaren Racing DNA. Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτό το έργο θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση της φήμης της στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και να το διακρίνει από τους ανταγωνιστές της, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Το νέο SUV θα είναι σίγουρα μια πρόκληση για την εταιρεία, αλλά αν είναι καλά, θα μπορούσε να προσθέσει αξία στο πορτοφόλι της και να ανοίξει νέες ευκαιρίες στην αγορά αυτοκινήτων πολυτελείας. Η επιτυχία αυτού του έργου θα εξαρτηθεί από την ηγεσία των Leiters και με την πλούσια εμπειρία του στην αυτοκινητοβιομηχανία, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει τον McLaren προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μπορεί η McLaren να προσφέρει ένα ελαφρύ SUV ?

Το McLaren είναι κατηγορηματικό: ένα crossover πρέπει να είναι πιστή στις αξίες του McLaren, που σημαίνει ελαφριά κατασκευή. Το νέο αφεντικό είναι πολύ εντυπωσιασμένο από το McLaren Composite Technology Center που βρίσκεται στα προάστια του Σέφιλντ – “παγκόσμιας κλάσης”, λέει – και ξεκίνησε μια μελέτη για να αξιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο οι διαδικασίες ανάπτυξης και παραγωγής του μπορούν να αναδιοργανωθούν για την παραγωγή μεγαλύτερων δομών από ίνες άνθρακα. Αυτό θα είναι απαραίτητο για το SUV να μην ξεχνάει τη βασική φιλοσοφία της μάρκας.

Το έργο είναι μόνο στα σπάργανα, αλλά αν η Leiters και η ομάδα του καταφέρνουν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο, θα μπορούσε να σημαίνει σημαντική επιτυχία για την McLaren Automotive, η οποία προσπαθεί να διευρύνει το κοινό της και να διεισδύσει στην αγορά SUV.

Μια νέα προηγμένη ηλεκτρονική αρχιτεκτονική για το SUV McLaren

Ως μέρος της ανάπτυξης SUV, η McLaren έχει επίσης επικεντρωθεί στο λογισμικό. Η εταιρεία αναπτύσσει προηγμένη ηλεκτρονική αρχιτεκτονική για το αυτοκίνητο, η οποία θα επιτρέψει τις ενημερώσεις υπερέγαρης και τη διαχείριση της αυτονομίας σε πραγματικό χρόνο, δύο λειτουργίες που δεν βρίσκονται συχνά σε πολυτελή οχήματα. Αυτό θα επιτρέψει στους οδηγούς να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να ενημερώνονται με την απόδοση του οχήματος και να εξασφαλίσουν εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Με αυτές τις εξελίξεις στο λογισμικό και την ελαφριά κατασκευή, μπορούμε μόνο να φανταστούμε ποια άλλα τεχνολογικά θαύματα μας περιμένουν στην πρώτη εισβολή McLaren στην αγορά πολυτελών SUV. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι μπορούν να επιτύχουν οι Leiters και η ομάδα του.

Μια επαναπροσδιορισμένη οδήγηση για ένα SUV

Με το crossover, η McLaren θα επαναπροσδιορίσει το σύστημα VDC (μεταβλητή ελέγχου μετατόπισης), το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ρυθμίζουν τη μετάδοση της ροπής του αυτοκινήτου τους σε κάθε τροχό. Αυτό το σύστημα είναι παρόμοιο με ένα ηλεκτρονικό διαφορικό και θα συμβάλει στη βελτίωση της δυναμικής απόδοσης του SUV, επιτρέποντάς του να πάρει στροφές σαν σπορ αυτοκίνητο, ενώ προσφέρει ανώτερη λαβή σε ολισθηρές επιφάνειες.

Το σύστημα λογισμικού θα επιτρέψει επίσης στους οδηγούς να προσαρμόσουν τις παραμέτρους του οχήματός τους ανάλογα με το πεδίο και τις καιρικές συνθήκες, δίνοντάς τους έτσι ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στην εμπειρία οδήγησης, το SUV θα είναι εξοπλισμένο ως στάνταρ με ένα all -wheel drive, που θα επιτρέψει να αντιμετωπίσει όλα τα εδάφη. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι βέβαιο ότι θα δώσει στους οδηγούς ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης όταν οδηγούν σε δύσκολες συνθήκες.

Δεδομένου ότι οι Leiters κατέλαβαν προηγουμένως βασικές θέσεις στη Porsche και Ferrari, παρέχει σε αυτό το έργο μια απαράμιλλη γνώση των πολυτελών crossovers. Και χάρη στην εμπειρία της, η McLaren μπορεί να ξεκινήσει την εμπιστοσύνη στην αγορά SUV. Αυτή είναι μια συναρπαστική αλλαγή για το εμπορικό σήμα, η οποία παραδοσιακά αντιτάχθηκε στα SUV λόγω των δυνατοτήτων απόδοσής τους και της συμφόρησης τους.