Οι καλύτερες εφαρμογές για τη γιόγκα | Superprof, οι 6 καλύτερες εφαρμογές για την άσκηση της γιόγκα στο σπίτι

6 Βασικές εφαρμογές γιόγκα

Εάν επιλέξετε τη συνδρομή, θα βρείτε Πάνω από εκατό προγράμματα για να επιλέξετε Ανάλογα με τον δάσκαλο που θέλετε, τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε και το επίπεδό σας στην πρακτική της γιόγκα.

.Ένα μάθημα γιόγκα όταν θέλετε με το smartphone !

Γιατί να μην κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή γιόγκα;

Όπως πολλοί άνθρωποι, είστε καθιστικοί και έχετε αρκετό για να περάσετε όλη την ημέρα κάθονται στην καρέκλα σας, αντιμετωπίζοντας τον υπολογιστή σας ? Έχετε πόνο στην πλάτη στο τέλος της ημέρας ? Υποφέρετε από άγχος ? Έχετε πρόβλημα να κοιμηθείτε το βράδυ ?

Είναι πλέον καιρός να πάρετε ένα μάθημα γιόγκα επειδή αυτή η πειθαρχία είναι η απάντηση σε όλα τα δεινά σας !

Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτικό να το πάρετε Hatha Yoga μαθήματα στο σχολείο του Γιόγκα, με δάσκαλο.

Μπορείτε να οργανώσετε απολύτως τις δικές σας συνεδρίες στο σπίτι. Για να γίνει αυτό, το Superprof έχει επιλέξει τις καλύτερες εφαρμογές smartphone για εσάς, ώστε να είστε αυτόνομοι !

Υποσχέθηκε, στο τέλος αυτού του άρθρου, θα αισθανθείτε ήδη καλύτερα και θέλετε να μάθετε περισσότερα Δυναμική γιόγκα, vinyasa yoga Και όλες τις εφαρμογές της αγοράς !

Οι καλύτεροι δάσκαλοι γιόγκα διαθέσιμοι

Αικατερίνη

Μαρμελάδα

Αγγειούσα

Θωμάς

Θωμάς

Ποδήλατο

Αικατερίνη

Ευρωστισμός

Αικατερίνη

Μαρμελάδα

Αγγειούσα

Θωμάς

Θωμάς

Ποδήλατο

Αικατερίνη

Ευρωστισμός

Τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στο Android

Έχετε βάλει το πιο όμορφο στολή γιόγκα σας ? Ήρθε η ώρα να περάσετε !

Όπως τα μαθήματα Pilates, στάσεις γιόγκα Παρέχετε ισχυρή χαλάρωση για το σώμα και το μυαλό, προωθώντας μια γρήγορη σύνδεση με τον εαυτό σας. Θα μπορείτε να ακούσετε ξανά και να αφήσετε την εσωτερική σας φωνή να εκφράσει τον εαυτό σας.

Πάρτε το χρόνο να κάνετε ένα μάθημα Ashtanga ή Vinyasa Yoga, ή ακόμα και καυτός γιόγκα Στο μπάνιο σας αν σας αρέσει η θερμότητα !

Οι προγραμματιστές σκέφτηκαν όλους εκείνους που δεν είχαν το χρόνο ή τον προϋπολογισμό για να εισέλθουν σχολή γιόγκα και έχουν θέσει πολλές εφαρμογές στην αγορά, πληρωμένες ή δωρεάν, για να εξασκήσουν γιόγκα στο σπίτι.

Ας ξεκινήσουμε με το Google Play, το επίσημο κατάστημα Google για τερματικά smartphone που λειτουργούν Android !

Θα βρείτε πολλές δωρεάν εφαρμογές για να εκτελέσετε το μάθημά σας γιόγκα από μόνο του, όπως ένα μεγάλο ! Απλά σκεφτείτε να φέρετε ένα χαλί γιόγκα Καλά γεμισμένα για να κρατήσετε σωστά τις θέσεις τέντωμα, μια πετσέτα για να σας σκουπίσει /σφουγγάρι εφίδρωση και όχι να γλιστρήσει (!) καθώς και ένα μπουκάλι νερό για να σας ενυδατώ.

Το τελευταίο είναι επιτακτικό εάν ασκείστε ένα Καυτή γιόγκα ή bikram yoga μαθήματα !

Γιόγκα.com

Δωρεάν εφαρμογή, αυτό το εικονικό στούντιο γιόγκα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο με περισσότερα από 7.000.000 οπαδοί Έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή !

Στο πρόγραμμα, περισσότερα από 289 στάσεις γιόγκα και ασκήσεις αναπνοής, όλες παρουσιάστηκαν σε βίντεο HD.

Οι περισσότεροι: εικόνες 3D μυών για να φτιάξετε κάθε στάση ενώ μαθαίνετε περισσότερα για την ανατομία. Παρακαλώ σημειώστε: Πέρα από 4 προγράμματα, θα πρέπει να πληρώσετε € 1,25 για να ξεκλειδώσετε τα υπόλοιπα.

Πού να βρείτε μαθήματα γιόγκα της Τουλούζης ?

Yoga – Yoga Track

Επίσης δωρεάν, αυτή η εφαρμογή προορίζεται για αγγλικούς ομιλητές, αφού δεν υπάρχει (ακόμα ?) στα γαλλικά.

Οι εξηγήσεις σχετικά με τις στάσεις της γιόγκα προσφέρονται σε φωτογραφίες και όχι σε βίντεο, τα οποία ωστόσο μπορούν να σας βοηθήσουν να τα καταλάβετε, ακόμα κι αν δεν είστε δίγλωσσοι.

Αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για πολλές μορφές γιόγκα: Hatha Yoga, Pranayama, Vinisyasa Yoga, Ashtanga Yoga, Power Yoga, Iyengar Yoga και άλλες παραλλαγές ακόμα.

Ανάγκη σε αυτές τις δύο εφαρμογές ? Χωρίς ανησυχίες, δεδομένου ότι ο ιστότοπος Android Pit προσφέρει μια πλήρη ανάλυση γιόγκα.com και track yoga στο άρθρο της σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές Android για να φτιάξετε γιόγκα.

Ασάνα επαναστάτη

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εκπαίδευση σχεδιασμένη από αθλητές και άλλους εμπειρογνώμονες γιόγκα, με εξατομικευμένα προγράμματα που προσαρμόζονται στο επίπεδο της φόρμας σας.

Ο Συνεδρίες γιόγκα Διαρκούν μεταξύ 10 και 30 λεπτών και περισσότερες από 400 προσαρμοσμένες ασκήσεις προσφέρονται με λεπτομερή μαθήματα.

Βρείτε επίσης όλα όσα χρειάζεστε στον εξοπλισμό γιόγκα σας !

Καθημερινή γιόγκα γιόγκα)

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει περισσότερες από 30 ασκήσεις και μαθήματα γιόγκα σε HD καθώς και μια μεγάλη βάση δεδομένων με περισσότερες από 200 στάσεις γιόγκα.

Το μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής: Πραγματική φωνητική καθοδήγηση, χαλαρωτική μουσική γιόγκα και κοινωνική κοινότητα για να μοιραστείτε την πρόοδό σας !

Και γιατί να μην αναζητήσετε μια τάξη γιόγκα του Παρισιού ?

Σκυλί κάτω

Επαίνεσε από περίπου 9.000 χρήστες, κάτω σκύλο (το όνομά του από το Asana ” Κεφάλαιο σκύλου κάτω »» !) Σας υπόσχεται ένα νέο Σύνοδος Vinyasa Yoga Στην αρχή κάθε μαθήματος !

“” Κάθε φορά που ξεκινάτε μια νέα τάξη, η ρουτίνα είναι λίγο διαφορετική, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω πάρει το χρόνο να γράψω ένα σχόλιο, αλλά νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή αξίζει συγχαρητήρια », Μπορούμε να διαβάσουμε στα σχόλια που άφησε ένας surfer που έχει κατεβάσει την εφαρμογή !

Θα αντικαταστήσει τελικά το smartphone τον δάσκαλο γιόγκα;

Και για να κάνετε το smartphone σας έναν πραγματικό δάσκαλο γιόγκα, το Superprof έχει επίσης επιλέξει τις ακόλουθες εφαρμογές που πληρώθηκαν, ώστε να μπορείτε να εμβαθύνετε τη γνώση της γιόγκα σας:

 • Στούντιο γιόγκα: 65 Συνεδρίες γιόγκα και μαθήματα διαλογισμού, Όλα παραδίδονται σε ποιότητα βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ένα βιβλιοπωλείο περισσότερων από 280 θέτει με πρακτικές συμβουλές για να τα κάνει. Για το μέτριο άθροισμα των € 4.19.
 • Pocket Yoga: Επιλέγετε από 27 συνεδρίες γιόγκα, μεταβλητές διάρκειες και δυσκολία. ΕΝΑ Λεξικό Asana εξηγεί λεπτομερώς τη σωστή στάση, την ιδανική ευθυγράμμιση του σώματος, καθώς και τα οφέλη του σώματος κάθε νέας θέσης. Είναι δυνατό να παίξετε τη μουσική της βιβλιοθήκης σας αντί της προεπιλογής. (3,23 €).
 • Απλά γιόγκα: Περισσότεροι από 60 γιόγκα και κατάρτιση μεταβλητής διάρκειας, για να επιλέξετε μεταξύ 20, 40 και 60 λεπτών. Όλα χωρίς διαφημιστικό banner. (4,99 €)

Ψάχνετε για μαθήματα γιόγκα Montpellier ?

Συνεδρίες γιόγκα στο κατάστημα εφαρμογών

Ήσασταν πάντα περισσότερο μήλο από το Google ?

Χωρίς ανησυχίες, σκεφτήκαμε επίσης για εσάς με αυτές τις λίγες καλά κατασκευασμένες εφαρμογές για το iPhone και άλλα iPad.

Ακόμη και με το λόγο 5 ‘ανά ημέρα, μια τακτική πρακτική της γιόγκα θα βελτιώσει το δικό σας Ευελιξία, ο τόνος των μυών σας και θα μειώσει το άγχος της καθημερινής σας ζωής. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε Συνεδρίες γιόγκα περισσότερο, να είστε τουλάχιστον τακτικοί !

 • 5 λεπτά γιόγκα : Είσαι ακόμα στο έδαφος ? Το Superprof σας έχει σκεφτεί με αυτήν την εφαρμογή που διαρκεί μόνο 5 λεπτά του χρόνου σας. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από απλές και αποτελεσματικές στάσεις που πρέπει να κάνουν, με σαφείς και σχολιασμένες εικόνες λεπτομερώς, έτσι ώστε το Asana να εκτελείται γρήγορα. Η τελευταία έκδοση έχει ενημερωθεί στα μέσα Ιανουαρίου 2017, εγγύηση σοβαρότητας του προγραμματιστή. Μετρήστε € 5,99 για την πλήρη έκδοση.
 • Γιόγκα να χάσει βάρος. Αυτή η εφαρμογή υπόσχεται μια πιο υγιεινή ζωή, με βίντεο HD από συνεδρίες γιόγκα, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων γιόγκα για να χάσουν βάρος, να κοιμηθούν καλύτερα και για αρχάριους. Θα λάβετε οδηγίες ήχου που θα σας καθοδηγήσουν κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας γιόγκα – όπως και με τον προσωπικό εκπαιδευτή γιόγκα !

Εφαρμογές γιόγκα.Com (€ 3,99), Asana Rebel (online μαθήματα γιόγκα εμπνευσμένα από το γυμναστήριο, από € 9.99), καθημερινά γιόγκα και κάτω σκύλο, για να αναφέρουμε μερικά, υπάρχουν επίσης στο Google Play. Πηγαίνετε να δείτε τις περιγραφές αυτών των προγραμμάτων στο μέρος αφιερωμένο στα τηλέφωνα Android.

Πού να βρείτε τη σωστή τάξη γιόγκα ?

Γιόγκα με το Gotta Joga

Αυτή η εφαρμογή, που μπορεί να μεταφορτωθεί στο κατάστημα Apple, είναι Ελεύθερος (για 9 συνεδρίες και 4 στάσεις). Για να επωφεληθείτε από ολόκληρη την αίτηση, πρέπει να εγγραφείτε σε συνδρομή. Αυτό επιτρέπει Πρακτική 38 στάσεις σε 35 συνεδρίες Όλα δημιουργήθηκαν από την Anu Visuri, δάσκαλο γιόγκα στη Φινλανδία.

Το να κάνεις γιόγκα με αυτήν την εφαρμογή σάς επιτρέπει να παίζετε αθλήματα με τον δικό σας ρυθμό και σύμφωνα με το επίπεδό σας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη διάρκεια της συνεδρίας του μεταξύ πέντε λεπτών και μιας ώρας. Αρχάριος, τακτική ή έμπειρη πρακτική, όλοι μπορούν να απολαύσουν τις πρώτες πρωινές συνεδρίες μέχρι το βράδυ.

Η πληρωμένη έκδοση δίνει το δικαίωμα:

 • 6 συνεδρίες γιόγκα πίσω κάμψης, με 20 νέες στάσεις,
 • 5 συνεδρίες γιόγκα για την ενίσχυση της κοιλιακής ζώνης, με 15 νέες στάσεις,
 • 6 συνεδρίες γιόγκα για να εργαστείτε στους γοφούς, με 17 νέες στάσεις.

Για καλύτερα χαρακτηριστικά, η εφαρμογή γιόγκα με το Gotta Joga είναι συνδέεται με την εφαρμογή υγείας της συσκευής σας. Μπορείτε έτσι να υπολογίσετε τη δραστηριότητά σας στη δραστηριότητα και τον καρδιακό σας ρυθμό

Στο iPad, το iPhone ή το Apple Watch, όλες οι συνεδρίες Hatha Yoga σας επιτρέπουν να αισθάνεστε καλύτερα σε καθημερινή βάση και μπορείτε να ακολουθηθείτε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Όσο περισσότερο προχωράτε, τόσο περισσότερο θα αναπτυχθεί το δέντρο της γιόγκα σας.

Έτοιμο για ένα μάθημα της Λυών Γιόγκα ?

Γιόγκομ

Η εφαρμογή Yogom σας προσφέρει Τέλεια γιόγκα με 77 διαφορετικές στάσεις. Αυτά είναι λεπτομερείς και εξηγούνται στις φωτογραφίες, έτσι ώστε η συνειδητοποίησή τους να είναι απλούστερη. Η ηρεμία και η μουσική Zens έρχονται να βάλουν την ατμόσφαιρα. Δημιουργήθηκε από Manu om, yogi και συνθέτης τραγουδιού για τη γιόγκα, Η μουσική σας επιτρέπει να εστιάσετε καλύτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Αρκετά προγράμματα είναι προσβάσιμα στην εφαρμογή. Το πρόγραμμα για αρχάριους είναι ένα μείγμα απαλών στάσεων γιόγκα και γιν γιόγκα. Είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν τη γιόγκα και απλά θέλουν να ανακαλύψουν τα οφέλη αυτής της πειθαρχίας.

Ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα είναι επίσης διαθέσιμο καθώς και ένα πρόγραμμα Pro. Αυτά είναι λίγο πιο περίπλοκα για να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά. Επομένως, η εφαρμογή είναι προσβάσιμη για όλους.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μόνο δύο μικρά προγράμματα πέντε λεπτών είναι διαθέσιμα δωρεάν. Το υπόλοιπο Πρέπει να αγοραστεί € 4.99. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι χρήσιμη αν θέλετε να πάτε από επίπεδο σε επίπεδο και να γίνετε έμπειρος γιόγκι. Αυτή η τιμή είναι πάντα χαμηλότερη από τα ιδιωτικά ή ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα.

Γιατί η Γιόγκα;

Χαλαρώστε τη μουσική γιόγκα

Η εφαρμογή μουσικής roll yoga δεν είναι μια εφαρμογή ασκήσεων γιόγκα σωστά. Πάνω απ ‘όλα, αυτό είναιΜια εφαρμογή μουσικής Zen. Είναι ιδανικό για συνδυασμό με μαθήματα γιόγκα στο σπίτι ή.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ήχους διαφορετικών ατμοσφαιρικών. Η περισσότερη μουσική είναι ασιατική μουσική. Υπάρχουν τίτλοι όπως το Mediation Bowl ή το Bhakti. Αυτή η μουσική προωθεί τη συγκέντρωση που είναι απαραίτητη για την πρακτική της γιόγκα.

Οι λειτουργίες εφαρμογής επιτρέπουν Κάντε τη δική σας συλλογή μουσικής σύμφωνα με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί (αυτοπεποίθηση, πνευματικότητα, δημιουργικότητα κ.λπ.) είναι επίσης προσβάσιμες για να χαλαρώσουν και να φτάσουν σε μια ιδανική κατάσταση χαλάρωσης για μια συνεδρία γιόγκα.

Μετράει η εφαρμογή 36 ατμόσφαιρες ήχου καθώς και 6 binaural beats για να βρείτε έναν καλό ρυθμό αναπνοής.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να μάθετε νέα πράγματα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων γιόγκα σας με αυτήν την εφαρμογή. Οι μικρές συνεδρίες γιόγκα στην κατηγορία μαθημάτων σας επιτρέπουν Τοποθετήστε τον εαυτό σας και μάθετε τεχνικές αναπνοής Να ασκήσεις την προσοχή.

Η εφαρμογή λειτουργεί με συνδρομή. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε Περίπου 4.99 $ το μήνα στις ΗΠΑ. Η γαλλική τιμή είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με τους πιθανούς φόρους.

Θήρες γιόγκα για διαλογισμό

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εμπειρογνώμονες γιόγκα. Οι αρχάριοι θα μπορούσαν γρήγορα να αισθάνονται συγκλονισμένοι. Και για καλό λόγο, η εφαρμογή προσφέρει εντατική κατάρτιση που δημιουργήθηκε από ειδικούς γιόγκα.

Αυτή η εκπαίδευση σάς επιτρέπει να φτάσετε σε μια ιδανική φυσική μορφή, να χάσετε βάρος, να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε στο σχήμα μετά την εργασία.

Οι συνεδρίες Η κατάρτιση είναι εξατομικευμένη Προκειμένου να κολλήσετε τέλεια στις προσδοκίες των αθλητών σας. Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα μετά από κάθε μία από τις συνεδρίες. Οι κριτικοί, καλοί ή κακοί, βελτιώνουν την εφαρμογή καθώς πηγαίνετε.

Μαθήματα γιόγκα, asanas, ίχνη διαλογισμού σας περιμένουν να σας κάνει να προχωράτε κάθε εβδομάδα.

Προσοχή : Εφαρμογή στα αγγλικά και καταβάλλεται σύμφωνα με συνδρομή δύο δολαρίων την εβδομάδα.

Πού να πάρετε μαθήματα γιόγκα;

Δακρυγία

Το Doyouyoga είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές από τότε προσφέρει προκλήσεις στους χρήστες του. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση καθώς και μια πληρωμένη έκδοση. Οι δωρεάν συνεδρίες ξεκινούν διάφορες μακροπρόθεσμες προκλήσεις, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ. Τα βίντεο συμπληρώνουν τα πάντα για να δείξουν στους λάτρεις της γιόγκα πώς να κάνουν τις σωστές στάσεις.

Εάν επιλέξετε τη συνδρομή, θα βρείτε Πάνω από εκατό προγράμματα για να επιλέξετε Ανάλογα με τον δάσκαλο που θέλετε, τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε και το επίπεδό σας στην πρακτική της γιόγκα.

Το πρόβλημα της εφαρμογής είναι ότι είναι Στα Αγγλικά. Επομένως, τα δίγλωσσα θα είναι πολύ γρήγορα εκεί. Για άλλους, τα βίντεο καθιστούν δυνατή την κατανόηση των κινήσεων χωρίς να κατανοήσουν τη γλώσσα του Σαίξπηρ.

Το Big Plus παραμένει η ποιότητα των μαθημάτων γιόγκα και των καθηγητών της εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή χάρη στα βίντεο. Γι ‘αυτό θα ήταν κρίμα να χάσετε αυτήν την εφαρμογή λόγω της γλώσσας.

Το περιοδικό Biba, γνωρίζοντας το μέγεθος του φαινομένου της γιόγκα, έχει αφιερώσει ένα άρθρο σχετικά με τις 3 καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να κάνετε γιόγκα, με το smartphone του.

Mademoiselle m., Η λειτουργία, η ομορφιά και ο blogger του τρόπου ζωής έχουν επίσης δημιουργήσει ένα άρθρο όπου περιγράφει τις καλύτερες εφαρμογές της για τη γιόγκα.

6 Βασικές εφαρμογές γιόγκα

Διαχειριστείτε το καθημερινό σας άγχος, χαλαρώστε, κάντε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας σας ή πριν συμμετάσχετε στο κρεβάτι σας: Η γιόγκα οδηγεί σε γαλήνη. Για να το εξασκηθείτε ελεύθερα, ανά πάσα στιγμή και χωρίς να χάσετε χρόνο συνδεδεμένο με τη μεταφορά, υπολογίζετε στο smartphone σας. Παρουσιάζουμε κάποιες ιδανικές εφαρμογές για να αποφύγουμε το γυμναστήριο: η εξοικονόμηση και η πληρότητα είναι εκεί.

Εφαρμογές γιόγκα για smartphone: ασφαλισμένη χαλάρωση

Απλά πάρτε ένα χαλάκι γυμναστικής και ένα μπουκάλι νερό. Βάλτε μια ευέλικτη αθλητική στολή, αφήνοντας τις κινήσεις σας όλη την ελευθερία. Ξεκινήστε κίνητρα.Ε για να αυξήσετε απαλά την ενέργειά σας. Το smartphone σας παρέχει τα υπόλοιπα: Εδώ είναι μερικές εφαρμογές που βρέθηκαν και δοκιμάστηκαν για μια ευεργετική συνεδρία γιόγκα.

Ημερήσια γιόγκα: Ρυθμίστε μια καθημερινή ρουτίνα

Αυτή η βασική εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια κοινότητα χρηστών. Δεν είστε ποτέ μόνοι: Μοιραστείτε τα προγράμματά σας, την πρόοδό σας και το κίνητρό σας. Χάρη στην υποστήριξη άλλων μελών, φορεθείτε.Ε και ενθαρρύνεται.μι.

 • Περισσότερες από 200 στάσεις γιόγκα για εκτέλεση.
 • Μια μεγάλη επιλογή χαλαρωτικής μουσικής υπόκρουση.
 • Στοχευμένες ασκήσεις που επιτρέπουν μια απαλή αραίωση για τους χρήστες που επιθυμούν να χάσουν λίγο βάρος.
 • Τη δυνατότητα προσαρμογής προγραμμάτων στις ικανότητές σας και τις ανάγκες σας.
 • Η επιλογή μεταξύ ενός φωνητικού προπονητή ή εγγραφών που αντικαθιστούν τη φωνή.

Περισσότερο από ποτέ, φροντίζετε το σώμα και το μυαλό σας !

Πρέπει να joga

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια πραγματική φούσκα ηρεμία χάρη στην Gotta Joga, μια εφαρμογή γιόγκα που θα χρησιμοποιηθεί το πρωί, για να εξασφαλίσετε μια μέρα σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο smartphone σας, έχετε πρόσβαση σε:

 • Προγράμματα για αρχάριους. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε ομαλά και να μάθετε σταδιακά για να ενσωματώσετε τις σωστές χειρονομίες και να κερδίσετε αποτελεσματικότητα. Καλά νέα: Οι πρώτες 15 συνεδρίες είναι δωρεάν !
 • Συνεδρίες που χτίστηκαν σύμφωνα με το επίπεδο σας: αρχάριους, τακτικές ή έμπειρες πρακτικές. Όλοι βρίσκουν ένα παπούτσι στο πόδι τους.
 • Προγραμματισμός σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο σας: Προσαρμόστε τη διάρκεια της συνεδρίας σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Το Gotta Joga είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή: Ένα μικρό δέντρο μεγαλώνει πάνω από τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται. Βλέπετε την πρόοδό σας και μετράτε εύκολα την πρόοδό σας.

Το μικρό επιπλέον. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, κάντε τις ασκήσεις σας παντού, ακόμη και χωρίς σύνδεση: όχι δικαιολογία για να μην ενσωματώσετε τις ασκήσεις στην καθημερινή σας ζωή.

Γιόγκα

Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας στόχους για να προχωρήσετε και να προχωρήσετε. Παρακολουθήστε τη γιόγκα σας επιτρέπει να τα προγραμματίσετε, ανεξάρτητα από το επίπεδό σας. Αρχάριοι ή επιβεβαιωμένοι, όλες οι χρήσιμες ασκήσεις για την πρόοδο είναι διαθέσιμες χάρη σε αυτήν την πολύ πρακτική εφαρμογή χρήσης.

 • Εκατοντάδες βίντεο που σας προσφέρουν διάφορες θέσεις
 • ενός εξατομικευμένου μαθήματος που σας κερδίζει κονκάρδες
 • Δωρεάν στη διεπαφή premium εάν λαμβάνετε πόντους μετά την πρόοδό σας.

Το Track Yoga επιλέγει ασκήσεις που σχετίζονται με την ψυχική σας κατάσταση: Εάν έχετε μια καταθλιπτική τάση για παράδειγμα, βρίσκετε κατάλληλες διαδρομές για να δώσετε το ηθικό σας.

Το μικρό επιπλέον. Τα σχέδια της εφαρμογής είναι πολύ απλά και καθαρά. Για κάθε προτεινόμενη άσκηση, ο χρόνος συσχετίζεται. Επιλέγετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Γιόγκα κάτω σκύλος

Όχι, αυτή η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στη γιόγκα με το κατοικίδιο ζώο σας. Σχεδιασμένο από γιόγκο, το όνομα αυτής της εφαρμογής είναι ένα νεύμα στη στάση των σκύλων που συχνά τοποθετούν τα κεφάλια τους και τα πόδια στον αέρα. Καταπληκτική στάση σε αυτό το ζώο, προκαλεί πολύ καλά !

Με σκυλί γιόγκα:

 • Ρυθμίστε τις συνεδρίες σας προσαρμόζοντάς τα στο επίπεδό σας και τις επιθυμίες σας
 • Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: Αποκαταστατική γιόγκα, απαλή γιόγκα, Ashtanga Yoga, Yin Yoga…
 • Επωφεληθείτε από 5 δωρεάν μαθήματα για να δοκιμάσετε την εφαρμογή πριν την επιλέξετε.

Το μικρό επιπλέον. Κάθε συνεδρία λαμβάνει χώρα με πολύ μελωδική φωνή. Η μουσική υπόκρουση σας χαλαρώνει. Ιδανική ατμόσφαιρα για την άσκηση ευεργετικής και ποιοτικής γιόγκα.

Ασάνα επαναστάτη

Ανακατέψτε τις ασκήσεις γιόγκα και γυμναστικής: Αυτός είναι ο στόχος αυτής της εφαρμογής που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες αθλητισμού και έμπειρους δασκάλους γιόγκα. Ένα εκρηκτικό μείγμα, προσφέροντας διάφορες ασκήσεις και διαφορετικές εντάσεις.

Προχωρήστε με βήμα:

 1. Ενημερώστε τα φυσικά σας δεδομένα (μέγεθος, βάρος κ.λπ.).
 2. Επιλέξτε τις προτεραιότητές σας: Χάστε βάρος, κερδίστε τόνο, ενισχύστε μέρος του σώματός σας, βρείτε ενέργεια, χαλαρώστε.
 3. Αποκτήστε πρόσβαση στο εξατομικευμένο πρόγραμμα σας και ας πάμε για καθημερινή εκπαίδευση !

Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, στοχεύετε τους στόχους σας και καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους προσεγγίσετε.

5 λεπτά γιόγκα

Μια καθημερινή συνάντηση γύρω από λίγα λεπτά χαλάρωσης και αφήνοντας να φύγει ? Έτσι επιλέξτε αυτήν την εφαρμογή γιόγκα: Σας επιτρέπει να μην ξεχάσετε να πάρετε αυτή τη σύντομη στιγμή χαλάρωσης.

Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, εργάζεστε:

 • Την ευελιξία σας?
 • Η χαλάρωσή σας με ασκήσεις αναπνοής
 • Οι μύες σας χάρη σε μια απαλή ενίσχυση.

Ο ήχος του Γκονγκ υποδεικνύει την αρχή και το τέλος κάθε θέσης. Βλέπετε γρήγορα τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της καθημερινής συνάντησης στην ευημερία σας.

Το μικρό επιπλέον. Αυτή η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν !

Η πρακτική της γιόγκα χαλαρώνει και ενισχύει μυώδη: Χάρη σε αυτές τις εφαρμογές, πρακτική καθημερινά και υιοθετήστε τις στάσεις σας που σας κάνουν καλό.

Έχετε έναν εικονικό προπονητή γιόγκα με αυτήν την εφαρμογή!

Έχετε πάντα το δικό σας προπονητή γιόγκα μαζί σας χάρη στην καθημερινή εφαρμογή iOS και Android Yoga.

Το εργαλείο προσφέρει δεκάδες μαθήματα προσαρμοσμένης γιόγκα με βίντεο, βήμα -βύθιση οδηγίες και προσφέρει διάφορους τύπους προγραμμάτων, επίπεδα και ένταση κατάρτισης.

Καθορίζετε τις ανάγκες σας και ακολουθήστε τον οδηγό ή, επιλέγετε τις στάσεις που θέλετε να εκτελέσετε απευθείας.

Και όπως κάθε καλό στούντιο γιόγκα, είναι διαθέσιμη μια επιλογή μουσικής ατμόσφαιρας για χρήστες!

Καθημερινή Tailor -Συνεδρίες γιόγκα

Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε ή να πληρώσετε έναν εκπαιδευτή για να απολαύσετε τα οφέλη της γιόγκα, μόνο μία εφαρμογή είναι αρκετή!

Η καθημερινή γιόγκα περιέχει τουλάχιστον 30 μαθήματα γιόγκα που κυμαίνονται από 5 έως 45 λεπτά και 400 στάσεις που επιλέγονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Καθημερινή εφαρμογή γιόγκα

Τα βίντεο HD σας επιτρέπουν να αλιοποιήσετε επαρκώς κινήσεις και οι σαφείς οδηγίες υποδεικνύουν τον τρόπο εκτέλεσης τους.

Καθώς οι στόχοι όλων ενδέχεται να διαφέρουν, προσφέρονται 7 τύποι προγραμμάτων: αρχάριοι, γυμναστήριο, απώλεια βάρους, σωματική αντοχή, ευελιξία, χαλάρωση, ισορροπία ισορροπίας.

Επομένως, οι γιόγκι όλων των επιπέδων βρίσκουν τον λογαριασμό τους και είναι επίσης δυνατό να σταματήσετε την επιλογή σας σε 3 εντάσεις εκπαίδευσης (χαλαρή, μέτρια και έντονη).

Καθημερινή εφαρμογή γιόγκα

Σε αυτό προστίθεται μια ποικίλη μουσική βιβλιοθήκη για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε και μια κοινότητα να παραμείνει κίνητρο με την κοινή χρήση των δραστηριοτήτων σας.

Γιόγκα όπως θέλετε και όταν θέλετε!

ΟΝΟΜΑ: Καθημερινή γιόγκα

ΤΙΜΗ: Αγορές ενσωματωμένες στην εφαρμογή

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: iOS 8.0 ή + πρόσφατο και Android 3.0 ή + πρόσφατο