Super Soco TC Wanderer • € 4390 • Go2roues, Super Soco TC Wander | Eve Moto – ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και σκούτερ στο Κεμπέκ

Super Soco TC Wanderer

Super Soco TC Wanderer

Super Soco TC Wanderer

Μοτοσικλέτα φωτισμένο και σε δεκανίκι σε ένα γκαράζ

Super Soco TC Wander, ηλεκτρική μοτοσικλέτα ισοδύναμη 50 cm3. Σημαντική εξέλιξη του TC, έχει ένα επωφελές πρότυπο, έναν κινητήρα 2.500 watt και μια μέγιστη αυτονομία 80 χιλιομέτρων. Προσφέρεται μόνο με μπαταρία.

+ Σχεδιασμός Neo -retro, πρότυπο, ποιότητα φινιρίσματος, γρήγορο φορτίο.
– Ελαφρώς υψηλή τιμή για ισοδύναμο 50 cc.
AM άδεια, χωρίς άδεια
Το Super Soco TC Wanderer, η αναβίωση του Super Soco TC !
Κατηγορίες: Cafe Racer, Μοτοσικλέτα χωρίς Άδεια Ετικέτας: ισοδύναμο 50 cm3
Παραδόθηκε στο σπίτι πριν από την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου (υπόκειται σε διαθέσιμα αποθέματα).
Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων. Καλύτερη τιμή εγγυημένη

Φόρουμ Super Soco

Εγγραφείτε σε μια κοινότητα παθιασμένων →
Προσθήκη στον συγκριτή
Το προϊόν προστέθηκε στον συγκριτή.
4.390 € από 85.69 € /μήνα χωρίς συνεισφορά
Πριν από το οικολογικό μπόνους

Οικολογικό ασφάλιστρο

Παντού
Στη Γαλλία: € 480
Για το
Επαγγελματίες: € 1.980

Πληρωμή 4x 1097.5 € /μήνα
Πληρωμή 12x 365.87 € /μήνα
Open_new go2roues ασφάλιση

Περιγραφή

Το Super Soco TC Wanderer είναι μια νεο -Retro και ισοδύναμη ηλεκτρική μοτοσικλέτα 50 cm3. Είναι μια ειλικρινής εξέλιξη του Super Soco TC. Με ένα πλεονεκτικό πρότυπο, μπορεί να είναι προσβάσιμο χωρίς άδεια αν γεννηθήκατε πριν από την 1η Ιανουαρίου 1988. Γεννημένος από αυτήν την ημερομηνία, θα είναι προσβάσιμο από 14 ετών με την άδεια AM.

Το Super Soco TC Wanderer σε ένα γκαράζ, στη μέση της ερήμου

Το Super Soco TC Wanderer είναι μια ανανέωση

Το Super Soco TC Wander διαδέχεται το Super Soco TC, που διατίθεται στο εμπόριο στη Γαλλία από το 2018. Ενώ αναλαμβάνει αυτό που έκανε την επιτυχία της, αυτή η νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα είναι καλύτερη σε όλα τα σημεία: αυτονομία, πρότυπο, άνεση, εξοπλισμός και κινητήρια.

Ηλεκτρικός κινητήρας 2.500 watts

Ο κινητήρας του Super Soco TC Wander αναπτύσσεται 2.500 Watts. Η μέγιστη ροπή είναι 180 nm Και η μέγιστη ταχύτητα του 45 km/h επιτυγχάνεται μάλλον γρήγορα. Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έχει τον πιο ισχυρό κινητήρα των ηλεκτρικών ισοδύναμων ηλεκτρικών, αλλά η απόδοσή της είναι ωστόσο ικανοποιητική. Χάρη στη θέση της μηχανής του πίσω τροχού, τα ταξίδια γίνονται σχεδόν σε συνολική σιωπή. Αυτός ο κινητήρας δεν γνωρίζει καμία μετάδοση: επομένως δεν υπάρχει αλυσίδα ή ζώνη. Εκτός από την απουσία θορύβου, αυτός ο κινητήρας θα απαιτήσει ουσιαστικά οποιαδήποτε συντήρηση. Είναι επίσης πολύ οικονομικό σε χρήση : Κάντε 100 χιλιόμετρα στο τιμόνι Wanderer θα σας κοστίσει περίπου 0.50 € ηλεκτρική ενέργεια. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον προσομοιωτή οικονομίας μας.

Τέλεια κατάλληλη για την οδήγηση της πόλης

Τρεις τρόποι οδήγησης είναι διαθέσιμα: 1, 2 και 3. Ο πρώτος τρόπος είναι το ισοδύναμο ενός οικονομικού τρόπου. Θα περιορίσει την ταχύτητα περίπου 25 km/h και θα αποθηκεύσει την μπαταρία και επομένως την αυτονομία. Η λειτουργία 3 σάς επιτρέπει να φτάσετε στη μέγιστη ταχύτητα που προσφέρει το Super Soco TC Wanderer και σας επιτρέπει να απελευθερώσετε επιτάχυνση και ανάκαμψη. Σε αυτή τη λειτουργία, αυτή η ηλεκτρική μοτοσικλέτα θα είναι στο μέγιστο του. Η λειτουργία 2 θα παρουσιάσει ισορροπία σε 1 και 3 περιορίζοντας την επιτάχυνση και την ταχύτητα περίπου 35 χλμ./.

Super Soco TC Wanderer View από ένα παλιό γκαράζ

Μια αφαιρούμενη μπαταρία

Όπως στην προηγούμενη γενιά, η μπαταρία στεγάζεται κάτω από την ψευδή δεξαμενή και εύκολα προσβάσιμο. Είναι αφαιρούμενο και μπορεί να επαναφορτιστεί από τη μοτοσικλέτα ή, μετά την εκχύλιση, σε οποιαδήποτε κλασική υποδοχή 220V. Μπορούμε λοιπόν να επαναφορτίσουμε το Super Soco TC Wanderer στην εργασία, στο σπίτι, με φίλους ή σε χώρο στάθμευσης με τέτοια αλίευση. Αλλά επίσης, σε όλους τους σταθμούς φόρτισης που είναι εξοπλισμένοι – και είναι Λεγεώνα. Η μπαταρία του Super Soco TC Wander έχει χωρητικότητα 60V / 32AH ή 1.92 kWh.

Μια πραγματική αυτονομία 50 χιλιομέτρων

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, η μέγιστη αυτονομία του Super Soco TC Wander είναι 80 χιλιόμετρα. Στην πραγματικότητα, στην πόλη, με πιλότο 80 kg, με θερμοκρασία περίπου 15 ° και οδήγηση κανονικά, θα είναι δυνατό να φτάσουμε στη μέγιστη αυτονομία 50 χιλιόμετρα. Οδηγώντας μόνο στη ζώνη 30, μπορούμε να φτάσουμε στο 60 χιλιόμετρα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον προσομοιωτή αυτονομίας μας.

Διαχειριστής

Ο φορτιστής που παρέχεται ως πρότυπο έχει ένταση 10α. Γρήγορα, Είναι σε θέση να επαναφορτιστεί πλήρως την μπαταρία σε λίγο λιγότερο από 3:30 π.μ. Προσφέρει μέγιστη αυτονομία 60 χιλιομέτρων. Παρόλο που βρίσκεται στον υψηλό μέσο όρο της κατηγορίας του, ο περιπλανώμενος δεν είναι, επομένως, ως στάνταρ, το ισοδύναμο ηλεκτρικό όχημα 50 cm3 με την καλύτερη αυτονομία.

Μια μακρά διάρκεια ζωής

Αυτή η μπαταρία διαθέτει κατάσταση -το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων δέκα επιπέδων ασφαλείας και προστασίας. Η σωστή διατήρηση, η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας υπερβαίνει τα 50.000 χιλιόμετρα. Μετά από αυτά τα 50.000 χιλιόμετρα στο τιμόνι του Super Soco TC Wanderer, η αρχική του χωρητικότητα θα μειωθεί σταδιακά. Εάν συνειδητοποιήσετε 30 χιλιόμετρα την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο, αυτό αντιπροσωπεύει μια διάρκεια ζωής περίπου 7 ετών. Τι κάνει μια σειρά από μη περιορίζοντας ταξίδια και σιωπηλά !

Ο μετρητής του σούπερ soco tc wanderer

Ένα πλεονέκτημα πρότυπο

Αν και ισοδύναμο 50 cm3, το Super Soco TC Wander παρουσιάζει τον όγκο μιας μοτοσικλέτας με πολύ περισσότερη δύναμη: είναι μια μεγάλη εξέλιξη σε σύγκριση με το TC του 2018. Ο περιπλανώμενος είναι μακρύτερα, ευρύτερο, λίγο βαρύτερο χωρίς να είναι πάρα πολύ … ο σχεδιασμός του είναι επωφελής : Δεν είναι “μικρή μοτοσικλέτα”. Η σέλα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορεί να ταξιδέψει με δύο άνετους τρόπους. Τα ελαστικά του είναι ευρεία: 100 mm μπροστά και 120 στο πίσω μέρος.

Το Super Soco TC Wander λαμβάνει σύγχρονο εξοπλισμό

Ο φωτισμός είναι εντελώς εκεί Οδοντοστοιχία. Το Mi Vintage, το MI Modern, το Super Soco TC Wander με έναν τρόπο συγκεντρώνει το καλύτερο από όλους τους κόσμους: προσφέροντας ένα συγκεκριμένο και υποστηριζόμενο στυλ μοτοσικλετών του παρελθόντος με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτρική κινητήρια. Η οθόνη του είναι σημαντικά πανομοιότυπη με αυτή του TC. Τόσο σε στυλ όσο και σε αναγνωσιμότητα, έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, τότε η άμεση βελόνα ταχύτητας και ο λευκός φωτισμός του πίσω. Αυτός ο μετρητής είναι απολύτως ευανάγνωστο, τόσο στο φως της ημέρας όσο και στη μέση της νύχτας. Είναι επίσης μια πολύ σύγχρονη ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Εξοπλισμένο ως στάνταρ με συναγερμό, ένα κλειδί τηλεχειρισμού, ένα μοναδικό κουμπί εκκίνησης, συζευγμένο πέδηση, το Super Soco TC περιπλανιέται σχεδόν σε όλα τα κουτιά. Μόνο εξοπλισμένο με ένα παχύρρευστο, μπορούμε να μετανιώσουμε την απουσία ενός κεντρικού δεκανίκι. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κορυφαία θήκη στο The Wanderer, επειδή το Super Soco δεν προσφέρει υποστήριξη. Τέλος, ο περιπλανώμενος δεν έχει Η εφαρμογή Super Soco.

Το Super Soco TC Wander είναι εγγυημένη για 2 χρόνια, τμήματα και εργασία και είναι επιλέξιμο για οικολογικά μπόνους και μπόνους.

Super Soco TC Wanderer

Μοτοσικλέτα-σκούτερ-ηλεκτρικό-super-soco-wanderer

Το TC Wanderer είναι μια βελτιωμένη έκδοση του TC. Οι οπαδοί ενός μοντέλου Cafe Racer θα είναι ικανοποιημένοι με αυτή τη νέα πιο ισχυρή έκδοση για το 2022.

Αυτός ο σχεδιασμός ήταν ο πρώτος που προτάθηκε από το V-Moto και αυτή η αυξημένη πρόταση ισχύος θα απευθύνει έκκληση σε όσους δίσταζαν λόγω των πιο βασικών προδιαγραφών του TC. Ίδια ευχαρίστηση στην οδήγηση, ακόμη και ελιγμών, αλλά με λίγο επιπλέον που θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Ειδοποίηση

Δεν υπάρχει ακόμα γνώμη.

Γίνετε οι πρώτοι που θα αφήσετε τη γνώμη σας σχετικά με το “Super Soco TC Wander” Ακυρώστε την απάντηση

Παρόμοια προϊόντα

Super Soco TSX

Super Soco Ts Hunter

Super Soco TC Max

Super Soco TC Wanderer

Το V-Moto προσφέρει ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ που ονομάζεται TC Wander που μοιάζει με TC εκ πρώτης όψεως, αλλά προσφέρει υψηλότερη απόδοση το 2022. Τα εξαρτήματα όπως η μπαταρία, ο κινητήρας Bosch και ο ελεγκτής είναι τα ίδια με αυτά με βελτιωμένη ισχύ. Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί ως μοντέλο αρχαρίων. Αυτό είναι το ισοδύναμο μιας μοτοσικλέτας 50 cm3, σύμφωνα με την Electric Motorcycles News και προορίζεται για τους ολοκαίνουργιους πιλότους αρχαρίων. Άτομα που δεν έχουν ξαναγυρίσει ποτέ και που χρειάζονται κάτι για να περάσουν την πόλη.

Το σκούτερ φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα 70 km / h και ένα κενό βάρος μόνο 70 kg. Ο ηλεκτρικός κινητήρας 2000 W Bosch έχει τρεις λειτουργίες ισχύος. Η λειτουργία Eco περιορίζει το ποδήλατο σε 45 km/h, κανονική λειτουργία σε 60mk/h και η λειτουργία αθλητισμού επιτρέπει έως και 70 km/h. Το σκούτερ μπορεί να ταξιδέψει 65 χλμ. Ανά φορτίο (αν το κρατάτε σε χαμηλή ταχύτητα), αλλά έχει ένα διαμέρισμα για να σας επιτρέψει να προσθέσετε μια δεύτερη μπαταρία που μπορεί να αυξήσει το εύρος σε 130 χλμ. Ανά φορτίο.

Χρησιμοποιήστε τη σύγκριση Super Soco για να δείτε τις διαφορές μεταξύ κάθε μοντέλου.

Αυτοκίνηση

  • 12 “NAMINAL POWER 2000W, 3500W σε μέγιστη ισχύ, μέγιστη ροπή 150nm

Ελεγκτής

  • Εξωτερική εστίαση με δυναμικό αλγόριθμο φορέα για διαχείριση ζευγαριού/ταχύτητας σε συνδυασμό με BMOS