Ηλεκτρική μοτοσικλέτα: Ένα stash vmoto τελικά πιο ισχυρή και ταχύτερη από την αναμενόμενη – CleanRider, Super Soco / Vmoto Stash Black Electric Motorcycle – Sildel Velo

Super soco / vmoto stash μαύρη ηλεκτρική μοτοσικλέτα

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή το άτομο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα: Ένα stash vmoto τελικά πιο ισχυρό και ταχύτερο από το αναμενόμενο

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα: Ένα stash vmoto τελικά πιο ισχυρό και ταχύτερο από το αναμενόμενο

Η τελική έκδοση του Stash παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης EICMA στο Μιλάνο. Ο κατασκευαστής του Σινο-Αυστραλίας διευκρίνισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και, τα καλά νέα, η μέγιστη ισχύς και η ταχύτητα έχουν αναθεωρηθεί προς τα πάνω. Σας λέμε τα πάντα … ή σχεδόν !

Βρίσκεται σε μια ιταλική ατμόσφαιρα στο EICMA Show στο Μιλάνο, ο κατασκευαστής Vmoto έχει αποκαλύψει το σχέδιο, αλλά και τα τελικά χαρακτηριστικά του Stash του VMOTO του. Αυτή είναι η νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα 100% που είχε ήδη αποκαλυφθεί σε μια πρώτη επανάληψη ακόμα στη φάση ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της έκδοσης EICMA 2021 EICMA.

Από τότε, το στυλ έχει εξελιχθεί κάπως, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι οι φιλοδοξίες που θέτει η μάρκα σε αυτό το προϊόν. Το γράψιμο του CleanRider ήταν στο χώρο για να συλλέξει τις τελευταίες πληροφορίες – ακόμη και αν κάποιοι εξακολουθούν να στερούνται. Η ευκαιρία να σας παραδώσουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Vmoto Stash: Ένας χαρακτήρας που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Πιθανότατα γνωρίζετε, αλλά το VMOTO κατέχει επίσης το σούπερ σοκ Soco, γνωστό ειδικότερα για το TC Max, πολύ δημοφιλές στο τμήμα των 125 CC ισοδύναμων. Η ευθύνη του λιμανιού Stash να ανταποκριθεί σε μια ελαφρώς πιο πριμοδότηση από τους χρήστες. Πάνω απ ‘όλα, αξιοποιεί ένα διαφορετικό στυλ, με έναν πιο τυπικό αθλητικό χαρακτήρα.

Θυμηθείτε ότι για να επιτευχθεί αυτό, η VMOTO έχει συνεργαστεί με τον Adrian Modon, διευθυντή του ιταλικού στούντιο σχεδιασμού C-δημιουργικού πίσω από το σχεδιασμό του MV Agusta. Επομένως, το stash υιοθετεί τους κωδικούς στυλ, με ονομαστικές γραμμές, μια επικεφαλής κεφαλή πιρούνι, ένα λεπτό πίσω τρένο και μια ελαφρώς κλίση θέση οδήγησης προς τα εμπρός. Αν ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε το μηχάνημα για να εκτιμήσουμε την απόδοση και την άνεσή του, μας προκλήθηκαν στο χώρο από ένα συγκεκριμένο στοιχείο σχεδιασμού. Οι εκθέσεις που βρίσκονται κάτω από τη “δεξαμενή”, είτε ανάμεσα στα πόδια του πιλότου, υιοθετούν ένα σχέδιο πιθανώς ευνοϊκό για την αεροδυναμική της μοτοσικλέτας, αλλά ίσως τίποτα δεν είναι άβολο για τον πιλότο με αυτή την προεξέχουσα γραμμή στο πάνω μέρος.

Για να πούμε την αλήθεια, δεν έχει αλλάξει πραγματικά σε σύγκριση με την προοπτική του stash, αλλά η προσέγγιση της μοτοσικλέτας τόσο κοντά ήταν αρκετή για να εγκαταστήσει μια αμφιβολία για αυτό το θέμα. Μεταξύ των άλλων στοιχείων του στυλ που έχουν διατηρηθεί και τα οποία, κατά την άποψή μας, δουλεύουν μάλλον καλά, ας αναφέρουμε το μικρό λάσπη στο πίσω μέρος που φωτίζει το στυλ λίγο και συμβάλλει στην αθλητικότητα.

XXL χώρος αποθήκευσης

Για να τερματίσουμε το σχέδιο, ας θυμόμαστε επίσης ότι το stash έχει ένα αρκετά μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Κάτω από το ισοδύναμο της κουκούλας της δεξαμενής, θα ήταν έτσι δυνατό να αποθηκεύσετε ένα πλήρες κράνος. Το VMOTO δεν δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στο θέμα. Οι διαστάσεις θα είχαν καταστήσει δυνατό να γνωρίζουν λίγο περισσότερο από το μέγεθος του κράνους που μπορεί να φιλοξενήσει αυτό το διαμέρισμα.

Επιπλέον, εάν η πρωτοβουλία είναι καλή, ελπίζουμε ότι η κάλυψη της δεξαμενής σε αυτό το διαφανές πλαστικό σχέδιο δεν θα διατηρηθεί για την πραγματική τελική έκδοση της μοτοσικλέτας. Πράγματι, αν κατανοήσουμε την στυλιστική πλευρά του πράγματος, στη χρήση θα ήταν ένα μεγάλο λάθος να προσφέρουμε ένα τέτοιο σχέδιο. Είτε θα αποθηκεύσετε το κράνος σας είτε για κάποια επιχείρηση (ο επιβλητικός φορτιστής, ένα GPS μοτοσικλέτας κ.λπ.), η ορατότητα μέσω αυτού θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για ορισμένους κακόβουλους ανθρώπους. Οι ιδιοκτήτες Stash ενδέχεται να μην επιθυμούν να εκθέσουν την περιουσία τους στην όψη όλων. Εν ολίγοις, ένα πρακτικό διαμέρισμα, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε κακώς.

Το κράνος διαμέρισμα

Γρήγορος χρόνος φόρτισης

Ας μιλήσουμε για επαναφόρτιση. Το VMOTO υποδεικνύει ότι το stash θα παραδοθεί με φορτιστή 20A, κάτι που είναι επίσης καλό πράγμα. Παρ ‘όλα αυτά, όταν γνωρίζουμε τους μετασχηματιστές της μάρκας, αυτό θα πρέπει να προκαλέσει κάτι αρκετά επιβλητικό στη μεταφορά. Για μία φορά, το διαμέρισμα αναφέρεται περαιτέρω παίρνει το πλήρες νόημά του. Τέλος πάντων, αυτό θα επέτρεπε να γεμίσει την μπαταρία των 7.2 kWh (72V – 100 AH) σε 5 έως 6 ώρες.

Πάντα σε αυτό το θέμα της επαναφόρτισης, αν έπρεπε να κάνουμε απολογισμό αυτού που είδαμε στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, μπορούμε μόνο να μετανιώσουμε ότι τα εμπορικά σήματα δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην ιδέα της τυποποίησης της σύνδεσης, γιατί όχι με έναν τύπο 2 Η υποδοχή, η οποία θα επέτρεπε να ανεφοδιάσουμε τα καυσίμων στα δημόσια όρια χωρίς να χρειάζεται να περπατάμε με τον φορτιστή ρύθμισης – συχνά ακατάλληλο, επειδή είναι μη εξασφαλισμένο για χρήση σε δημόσιους δρόμους.

Πιο αποτελεσματικό, αλλά τίποτα λιγότερο διαρκές

Οι αλλαγές σε αυτή την τελική έκδοση είναι επομένως μάλλον στο “μηχανικό” μέρος με εξέλιξη μεγέθους για τη δύναμη του κινητήρα που πηγαίνει από 6 kW (αρχικά ανακοινώθηκε) σε 8 kW σε ονομαστική ισχύ και 15 kW στην κορυφή. Και όταν γνωρίζουμε την μάλλον απολυμαντική δακτυλογράφηση των ηλεκτρικών μοτοσικλετών και των ηλεκτρικών σκούτερ της μάρκας – που κατά τη γνώμη μας δεν είναι μηχανές που μεγαλώνουν πολύ σκληρά – μπορούμε μόνο να θεωρήσουμε ότι είναι καλό πράγμα.

Ειδικά επειδή σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε σε μια ισχυρή ζήτηση από τους πελάτες, δηλαδή καλύτερη τελική ταχύτητα. Αρχικά ανακοινώθηκε εκεί στα 105 km/h, το τελικό V Max ανακοινώνεται στα 120 km/h σε κατάσταση αθλητισμού. Μια σημαντική βελτίωση, επίσης ευπρόσδεκτη, αλλά που φυσικά επηρεάζει την αυτονομία που θα πρέπει να καλύψει περίπου 150 χλμ. – έναντι 205 χλμ. Εκτιμάται πέρυσι. Ορισμένα άλλα καλά νέα έχουν προστεθεί στον κατάλογο, όπως η παρουσία των ελαστικών Pirelli Diablo Rosso Sport που τοποθετήθηκαν σε ζάντες 17 -ιντσών στο μπροστινό μέρος (100/80) στο πίσω μέρος (120/70).

Αυτά θα πρέπει να προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο χειρισμό από το “εγκάρδιο” εμπορικό σήμα (ναι, είναι το όνομά τους) που εξοπλίζει ιδιαίτερα τις μοτοσικλέτες και το Scootersuper Soco και των οποίων η αποτελεσματικότητα στο υγρό έδαφος είναι περιορισμένη.

Σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, εξακολουθούμε να περιμένουμε κάποιες πληροφορίες από το VMOTO, του οποίου η διαθεσιμότητα και η τιμή του stash που εξακολουθεί να κρατιέται μυστικό.

Αυτονομία, απόδοση, τιμή, μάρκετινγκ. Ανακαλύψτε λεπτομερώς το τεχνικό του φύλλο.

Super soco / vmoto stash μαύρη ηλεκτρική μοτοσικλέτα

Αγοράστε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο στις καλύτερες τιμές. Εγγύηση 2 ετών, ασφαλής πληρωμή, δωρεάν παράδοση.

  • Εφαρμογή για κινητό

Κατεβάστε την εφαρμογή και πάρτε τα ποδήλατά σας στο χέρι.

Σίλουελβέλο

Χρήσιμος

Πληροφορίες

  • Σχετικά με
  • Διαχείριση μπισκότων
  • Προσωπικά δεδομένα
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε και λάβετε έκπτωση 10%.
Λάβετε ενημερώσεις μέσω email στις τελευταίες ειδικές προσφορές μας .

Πνευματικά δικαιώματα © 2020 Sildelvelo. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Βλέπετε: Super soco / vmoto stash μαύρη ηλεκτρική μοτοσικλέτα 4,690 €.00

Ποδήλατο Sildel

Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Για να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και πρόσβαση στις πληροφορίες των συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή σας ή η απόσυρση της συγκατάθεσής σας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή το άτομο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.