Κατεβάστε το Spotify (δωρεάν) σε Windows, Mac, Web, iOS, Android – τη βιβλιοθήκη λογισμικού, 5 καλύτερες εφαρμογές Android για χρήση με το Spotify για το 2022

5 καλύτερες εφαρμογές Android για χρήση με το Spotify για το 2022

Μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για:

Σημείωμα

Σημείωμα

Spotify μια πλατφόρμα μουσικής ροής. Ιδρύθηκε το 2008 από τον Σουηδικό Daniel Ek, αλλά γρήγορα αναπτύχθηκε σε άλλες αγορές στην Ευρώπη, την Αμερική και αλλού. Από τώρα και στο εξής είναι τοποθετημένο ως ο αριθμός 1 στον κόσμο που αντιμετωπίζει αντιπάλους όπως το Amazon Video, η Apple Music ή το Deezer.

Το 2022, η Spotify είχε περισσότερους από 422 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ένα σχήμα που η εταιρεία σκοπεύει να διπλασιάσει μέχρι το 2030.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify ?

Το Download Spotify είναι ιδιαίτερα απλό. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας ένα αναγνωριστικό και έναν κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια να επιλέξετε τον τύπο που σας ενδιαφέρει στην περιοχή, θα επιστρέψουμε στις τιμές στη συνέχεια. Μόλις συνδεθείτε, είστε ελεύθεροι να απολαύσετε την υπηρεσία όπως θεωρείτε κατάλληλο.

Στο Spotify, υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε ένα τραγούδι ή έναν τίτλο, οπότε μπορείτε να προσθέσετε το όνομα, το άλμπουμ ή τον καλλιτέχνη για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καταλληλότερα αποτελέσματα αναζήτησης. Από τότε, μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο στους τίτλους σας ή στις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής.

Σε αυτό το θέμα, το Spotify σας αφήνει τον ελεύθερο χρόνο για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής που μετονομάζετε και να γεμίσετε με την πάροδο του χρόνου. Στη διαδικασία, είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν οι τίτλοι που προτείνονται από την πλατφόρμα σύμφωνα με το στυλ της λίστας ανάγνωσής σας. Επιπλέον, η λειτουργικότητα εμπλουτισμού προσθέτει αυτόματα τυχαίους τίτλους, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε νέα τραγούδια για την ακρόαση.

Διαφορετικά, η Spotify βασίζεται επίσης σε λίστες αναπαραγωγής της δικής του δημιουργίας, μπορείτε να τις βρείτε από την υποδοχή ή από την επιλογή αναζήτησης. Μπορούν να επικεντρωθούν σε διαφορετικά στυλ, διαφορετικούς χρόνους ή διαφορετικές ατμόσφαιρες. Επιπλέον, το ραντάρ playlist των εκδρομών ενημερώνεται κάθε εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τους πιο πρόσφατους τίτλους.

Παράλληλα, μια λειτουργία εκτός σύνδεσης σας επιτρέπει να βρείτε τα τραγούδια ή τα podcasts που έχετε κατεβάσει νωρίτερα, ώστε να μπορείτε να τα ακούσετε ακόμη και χωρίς δίκτυο.

Η λήψη Spotify πληρώνεται, πρέπει να λάβετε μηνιαία συνδρομή στην περιοχή για να επωφεληθείτε από την πλατφόρμα μουσικής ροής. Έτσι, έχετε την επιλογή μεταξύ των τύπων Premium, Duo, Family και Student.

Το Spotify Premium Formula κοστίζει 9,99 ευρώ το μήνα για λογαριασμό με πρόσβαση στη μουσική χωρίς διαφήμιση, μουσική κατόπιν ζήτησης και εκτός σύνδεσης.

Ποια είναι η συμβατότητα της πλατφόρμας ροής ?

Είναι δυνατό να κατεβάσετε το Spotify από πολλές συσκευές. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να ευνοήσετε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας για να επωφεληθείτε από την πλατφόρμα συνεχούς ροής από έναν υπολογιστή με Windows ή MacOS. Παράλληλα, η εφαρμογή για κινητά είναι συμβατή με smartphones και tablet στο Android και iOS.

Τέλος, το Spotify επωφελείται επίσης από μια ηλεκτρονική υπηρεσία στην οποία έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για Spotify ?

Το Spotify είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα μουσικής ροής, δεν είναι για τίποτα που είναι τοποθετημένο ως αριθμός 1 στον κόσμο. Περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό τίτλων και podcasts, αλλά και χαρακτηριστικά που κάνουν την επιτυχία του. Πέρα από τις λίστες αναπαραγωγής και τις εξατομικευμένες προτάσεις, η υπηρεσία είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι ο μόνος που έχει τη θέση του στην αγορά, υπάρχουν επίσης εναλλακτικές λύσεις όπως η μουσική του Αμαζονίου.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κατεβάσετε το Spotify, η Amazon Music είναι μια εξαιρετική επιλογή. Πρώτον, να γνωρίζετε ότι υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για Windows, MacOS, Android και iOS, καθώς και μια ηλεκτρονική υπηρεσία. Εάν πρόκειται για πληρωμένη προσφορά, αυτό είναι 79,90 ευρώ ετησίως, ενώ περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε πρωταρχικό βίντεο και πρωταρχική παράδοση εάν παραγγείλετε με τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε γενικές γραμμές, η Amazon Music έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με το Spotify. Έτσι, είστε ελεύθεροι να βρείτε τραγούδια ενημερώνοντας τον τίτλο, το άλμπουμ ή τον καλλιτέχνη, όπου μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τα podcasts. Διαφορετικά, υπάρχει επίσης μια λειτουργία εκτός σύνδεσης για λήψη τίτλων για να τους ακούσετε ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Η υπηρεσία βασίζεται επίσης στις συστάσεις, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο.

Διαφορετικά, είναι δυνατόν να επιλέξετε το Deezer και όχι το Spotify. Από τη γαλλική προέλευση, η πλατφόρμα είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες με μεγάλο αριθμό τίτλων, είναι διαθέσιμο με τη μορφή εφαρμογής για Windows, MacOS, Android και iOS και μια ηλεκτρονική υπηρεσία. Η αρχή είναι η ίδια με αυτή του ομόλογου, πρέπει να λάβετε μια μηνιαία συνδρομή στην περιοχή, όπου έχετε την επιλογή μεταξύ πριμοδότησης, οικογενειακής ή φοιτητικής προσφοράς.

Όπως το Spotify, ο Deezer βασίζεται σε μια εκλεπτυσμένη και αισθητική διεπαφή ταυτόχρονα. Εκτιμούμε την παρουσία λιστών αναπαραγωγής σύμφωνα με τα θέματα, αλλά και την επιλογή ροής που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια λίστα ανάγνωσης με βάση τίτλους που ακούτε καθώς και τραγούδια που θα μπορούσαν να σας ευχαριστήσουν.

5 καλύτερες εφαρμογές Android για χρήση με το Spotify για το 2022

Κατεβάστε τα χρήματα D

Αν και υπάρχουν πολλές εφαρμογές ακρόασης μουσικής, Σημείωμα Είναι πολύ δημοφιλές. Όπου προσφέρει μια εφαρμογή Σημείωμα ή στα Αγγλικά: Σημείωμα Πολλά τραγούδια και καλύτερη ποιότητα ήχου από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ακρόασης μουσικής που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. Είναι επίσης μέσω συνδρομής Premium (Paying) στην εφαρμογή Σημείωμα Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό τραγουδιών και μουσικής με ανώτερη ποιότητα ήχου.

Το Spotify για το Android σας προσφέρει επίσης όλες τις λειτουργίες ακρόασης μουσικής που μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά οι χρήστες συχνά αναζητούν περισσότερα για να βελτιώσουν την εμπειρία τους. Ακούστε τη μουσική τη δική τους. Ευτυχώς, υποστηρίζει η εφαρμογή Σημείωμα Το Android διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και άλλων υπηρεσιών που σας βοηθούν Βελτιώστε την εμπειρία προβολής ακρόασης και μουσικής.

Περιεχόμενο άρθρου Κρύβω

Λίστα 5 καλύτερων εφαρμογών Android που θα χρησιμοποιηθούν με Spotify

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε αναφέρει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τρίτου μέρους για το Android με τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Σημείωμα Να πάρω Βελτιωμένη μουσική εμπειρία. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που καταγράφηκα είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Ελέγξτε λοιπόν αυτές τις εφαρμογές.

1. Spotifyoutils για Spotify

Spotifyoutils για Spotify

Εφαρμογή Εντοπισμός Αυτή είναι μια εφαρμογή Android που λειτουργεί με την εφαρμογή Spotify. Και θεμελιωδώς, προσφέρει πρόσθετα εργαλεία για μια εφαρμογή Σημείωμα Για το σύστημα Android.

Μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε να δείτε: Top 10 πιο κατεβάστηκαν εφαρμογές Android και παιχνίδια που χρησιμοποιούνται το 2022

Μόλις συγχωνευτείτε Σημείωμα Με εφαρμογή Εντοπισμός Μπορείτε γρήγορα να αναζητήσετε έναν καλλιτέχνη ή ένα τραγούδι, να ξεκινήσετε το Spotify μέσω μιας νέας σύνδεσης Bluetooth, να κατεβάσετε φωτογραφίες καλλιτεχνών και τραγουδιών, να εισαγάγετε τη δραστηριότητα ακρόασης και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή έχει επίσης μια λειτουργικότητα που ονομάζεται Επιτήρηση τραγουδιού Παρακολουθεί τον χρόνο ακρόασης ενός καλλιτέχνη ή ενός συγκεκριμένου τραγουδιού με ακρίβεια χιλιοστού του δευτερολέπτου.

2. Χρονοδιακόπτης ύπνου για Spotify και μουσική

Χρονοδιακόπτης ύπνου για Spotify και μουσική

Η επίσημη εφαρμογή Spotify σας προσφέρει ένα χρονομετρητή αναμονής, αλλά αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει μια πιο προηγμένη έκδοση του χρονομετρητή αναμονής. χρησιμοποιώντας Χρονοδιακόπτης έχω Σημείωμα -Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιήσετε αυτόματα τη μουσική, να απενεργοποιήσετε την οθόνη όταν η μουσική είναι απενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε το WiFi και ενεργοποιήστε τη λειτουργία Silent Mode/NPD.

Σας επιτρέπει επίσης να υποβάλετε αίτηση Παρακολουθήστε χρονοδιακόπτη για Spotify Καθορίστε επίσης την αλυσιδωμένη διάρκεια εξασθένισης του τραγουδιού, επεκτείνετε το χρονοδιακόπτη από τον πίνακα ειδοποίησης κ.λπ. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα είναι αυτό Παρακολουθήστε χρονοδιακόπτη για Spotify Πρέπει να λειτουργεί όλη την ώρα στο παρασκήνιο για να ενεργοποιήσει το χρονομετρητή αναμονής.

3. Spotist για Spotify

Spotist για Spotify

Εφαρμογή Περιστασιακά στατιστικά στοιχεία Αυτή είναι μια απλή βοήθεια βοηθού για Σημείωμα Για το Android σας δίνει μια λεπτομερή επισκόπηση των πιο ακούστηκαν τραγούδια και καλλιτέχνες. Το σωστό για την εφαρμογή Περιστασιακά στατιστικά στοιχεία είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικές περιόδους για να δημιουργήσετε ένα αρχείο Σημείωμα λάχανο.

Χρήση Περιστασιακά στατιστικά στοιχεία , Μπορείτε να δείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες ακρόασης σας όπως όταν ακούτε, τι ακούτε, πόσο καιρό ακούτε, τι είδους μουσική σας αρέσει και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε να δείτε: 10 καλύτερες εφαρμογές FTP (πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων) για συσκευές Android 2023

Τέλος πάντων, σας δείχνει Περιστασιακά στατιστικά στοιχεία Για το Android επίσης τον αριθμό των φορές που έχετε παίξει ένα συγκεκριμένο τραγούδι και τη δημοτικότητα του τραγουδιού στην εφαρμογή Σημείωμα , Και πολλα ΑΚΟΜΑ.

4. Spotiq – Basse Equalizer και ενισχυτής

Spotiq - Basse Equalizer και ενισχυτής

Εφαρμογή Spotiq Είναι μια εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου Ενισχυτής μπάσων Εργασία με την εφαρμογή Σημείωμα Για το σύστημα Android. Και να είναι μια εφαρμογή Ισοσταθμιστής ήχου Παρέχει έναν ισοσταθμιστή γραφικών με πέντε ζώνες συχνοτήτων.

Εκτός από τις ζώνες συχνοτήτων, προσφέρει επίσης προκαθορισμένες ισοπαλίες όπως Κλασσικός و Βαρέων μετάλλων و Τζαζ و Χιπ χοπ و Κρότος Και πολλά άλλα. Απλά εκτελέστε την εφαρμογή στο παρασκήνιο και παίξτε ένα τραγούδι στο Spotify. Και η εφαρμογή θα είναι Spotiq Ανακτά αυτόματα το τραγούδι κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης στο Spotify και εφαρμόζει την προεπιλογή του ισοσταθμιστή.

5. Διακόπτης

Διακόπτης

Εάν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Σημείωμα Ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή έχει πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι κάτι που όλοι μισούμε, αλλά δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό χωρίς να αγοράσουμε μια συνδρομή premium (πληρωμή).

Αυτό είναι όπου η εφαρμογή μπαίνει στο παιχνίδι Διακόπτης Για το σύστημα Android. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο και ανιχνεύει διαφημίσεις Σημείωμα και μειώνει το μέγεθός του. Το MOD δεν καταργεί διαφημίσεις. Απλώς τους κόβει για να βεβαιωθείτε ότι δεν λαμβάνετε θορυβώδεις διαφημίσεις όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Όπου σας παρέχει μια εφαρμογή Διακόπτης Επίσης ένα χειροκίνητο κουμπί απενεργοποίησης και απενεργοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απενεργοποιήσετε ή να επανενεργοποιήσετε μια διαφήμιση. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια επειδή δεν απαιτεί καμία εξουσιοδότηση.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του Android τρίτου μέρους για να λειτουργούν με Spotify. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές αυτού του τύπου για εφαρμογή Σημείωμα Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε να δείτε: κορυφαίες 10 εφαρμογές για να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε γελοιογραφία για το iPhone

Μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για:

  • Top 10 καλύτερες εφαρμογές ακρόασης μουσικής για το Android το 2022
  • Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Spotify
  • Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Spotify (για PC και Mobile)
  • Top 10 εφαρμογές Android για να μάθετε ποιο τραγούδι παίζει κοντά σας

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτό το στοιχείο χρήσιμο για να μάθετε τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα χρησιμοποιηθούν με το Spotify για το 2022. Μοιραστείτε τη γνώμη και την εμπειρία σας στα σχόλια.

Σημείωμα

Σημείωμα

Μεταξύ των προδρόμων του μουσική ροή Το Spotify, η υπηρεσία της σουηδικής προέλευσης, είναι σήμερα ο κύριος ηθοποιός.

Τώρα διαθέσιμο δωρεάν στο κινητό Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται πραγματικά Συνδρομή ασφάλισης. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε έναν γιγαντιαίο κατάλογο καλλιτεχνών και τίτλων, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής και να απολαύσετε το συστάσεις και του Η εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής σας, αυτόματα δημιουργήθηκε κάθε Δευτέρα για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας καλά.

Ακολουθήστε τα νέα του Spotify:

Συντάκτης Spotify AB
Λειτουργικά συστήματα Online Service, iOS, Android, Windows, Linux, MacOS, Extension Google Chrome
Ειδοποίηση 32 637 744
Κατηγορία ΜΟΥΣΙΚΗ