SPLIIIT Review (Test 2023): Ποια είναι αυτή η συν-αφοσιωμένη υπηρεσία που αξίζει να πληρώσετε λιγότερο για το Netflix, το Spotify και την Company?, Μαρτυρίες: Η συνδρομή συνδρομής δεν υποβάλλεται στην κρίση | ευσέβεια

Μαρτυρίες: Η συνδρομή των συνδρομών δεν υποβάλλεται στην κρίση

Εδώ είναι μια μη εξαντλητική λίστα:

SPLIIIT Review (Test 2023): Ποια είναι αυτή η συν-αφοσιωμένη υπηρεσία που αξίζει να πληρώσετε λιγότερο για το Netflix, το Spotify και την Company ?

Netflix, Prime, Disney, Apple, αν επιλέξετε να εγγραφείτε σε όλες τις συνδρομές ροής σε υψηλή τιμή με 10 ευρώ ανά CI και 15 ευρώ εκεί, ο προϋπολογισμός σας αρχίζει να παίρνει ένα χτύπημα ! Το Spliiit είναι μια πλατφόρμα που είναι υπεύθυνη για τη σύνδεση του κατόχου των συνδρομών premium online και των χρηστών που επιθυμούν να εγγραφούν στον κοινόχρηστο λογαριασμό για να εξοικονομήσουν χρήματα.

 • Εξαιρετική ιδέα
 • Εύκολο στην κατανόηση της διεπαφής
 • Διαχείριση πληρωμών και τραπεζικής πληρωμής χωρίς ελάχιστο
 • Ορισμένες συνδρομές απαιτούν την κοινή χρήση ενός κοινού κωδικού πρόσβασης

Το SPLIIIT εξοικονομεί χρήματα σχετικά με την τιμή των συνδρομών μεγάλου αριθμού αποθηκευμένων υπηρεσιών: σε απευθείας σύνδεση εφημερίδες, μουσικές ροές, σε πλατφόρμες βίντεο, όπως το Netflix και το Disney+, το λογισμικό που βασίζεται στην αρχή της συνδρομής και ακόμη και στο ηλεκτρονικό εμπόριο των υπηρεσιών όπως το CDISCOUNT και το Amazon Prime.

Η πλατφόρμα παίζει το ρόλο του ενδιάμεσου στη σύνδεση των χρηστών, στη δημοσίευση προσφορών συνδρομών και στη διαχείριση συναλλαγών. Μεγέθυνση στο Spliiit, έναν σημαντικό παίκτη στην ανταλλαγή λογαριασμών μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου που αξίζει κατά τη γνώμη μας ότι μας ενδιαφέρουν.

 • SPLIIIT: Το Blablacar of Dematterialized Conscriptions
 • Εξοικονομήστε χρήματα στη συνδρομή σας στην υπηρεσία streaming ή το λογισμικό
 • Πληρώστε μια φθηνότερη τιμή μοιράζοντας το λογαριασμό ενός ξένου
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία του spliiit
 • Spliiit: εξοικονομήστε χρήματα, ναι … αλλά εν γνώσει

SPLIIIT: Το Blablacar of Dematterialized Conscriptions

Ξεκίνησε τον Μάιο του 2019 από τους Jonathan Lalinec, Guillaume Lochard και Brice Vincent, το Spliiit είναι μια πλατφόρμα που διευκολύνει την ανταλλαγή ψηφιακών συνδρομών μεταξύ των χρηστών, γνωρίζοντας ή όχι. Είναι για αυτή την τελευταία επιλογή ότι η υπηρεσία είναι η πιο δημοφιλής. Με έναν ποικίλο κατάλογο κοινόχρηστων λογαριασμών, υπάρχουν πληθώρα υπηρεσιών αποζημιωμένης πριμοδότησης, συμπεριλαμβανομένων πολλών παικτών στην αγορά streaming καθώς και λογισμικού όλων των ειδών.

Εδώ είναι μια μη εξαντλητική λίστα:

 • Μουσικές υπηρεσίες ροής: Spotify, Deezer, Apple One, YouTube Music
 • Υπηρεσίες ροής βίντεο: Netflix, Disney+, Canal+, YouTube Premium
 • Λύσεις ασφαλείας υπολογιστών: NordVPN, Cyber ​​Ghost, Bitdefender, Proton, LastPass
 • Πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιντεοπαιχνίδια: Nintendo Switch, Xbox, PlayStation…
 • Λογισμικό: Microsoft Office 365, Canva, SetApp, CleanMyMac X…
 • Οι αποζημιωμένες εφημερίδες: Le Monde, Η ομάδα, Ouest France, Mediapart ..
 • Συνδρομές ηλεκτρονικού εμπορίου: Amazon και CDISCONT
 • Υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφων: Google One, iCloud, Dropbox…
 • Εφαρμογές και πλατφόρμες προσανατολισμένες στην ευεξία: Headspace, Calm, Ifit
 • Πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης: Duolingo, Elephorm, Lumosity, Nomad Education…

Στο SPLIIIT, ένας χρήστης είναι σε θέση να μοιραστεί τον λογαριασμό του με άλλα μέλη της πλατφόρμας εάν επιθυμεί και έτσι να ανακτήσει μέρος της συνδρομής του με τη μορφή πραγματικών χρημάτων. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, καμία διάκριση δεν είναι απαραίτητη μεταξύ του ιδιοκτήτη που θέλει να μοιραστεί τις συνδρομές του και ο χρήστης του Διαδικτύου που επιθυμεί να εγγραφεί σε μια προσφορά από άλλους. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο κατευθύνσεις με έναν και τον αυτό λογαριασμό. Στην ίδια γραμμή, ανακτάτε τα χρήματα από την κοινή χρήση των συνδρομών σας για να σας πληρώσουν μηνιαία την τιμή της ανταλλαγής άλλης συνδρομής σε έναν ιδιοκτήτη.

Εξοικονομήστε χρήματα στη συνδρομή σας στην υπηρεσία streaming ή το λογισμικό

Ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε να μοιραστείτε με ένα τρίτο άτομο, η μέθοδος δεν είναι πάντα η ίδια. Υπάρχουν δύο σημαντικές μέθοδοι για αυτό. Το πρώτο είναι να επισυνάψετε έναν ήδη υπάρχοντα λογαριασμό άλλου χρήστη όταν επιτρέπει η εν λόγω υπηρεσία, αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση της προσφοράς Amazon Prime ή Spotify. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες πλατφόρμες όπως οι υπηρεσίες Netflix και Disney+ streaming ή οι περισσότερες εφημερίδες αποζημιωμένου δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια, θα είναι ζήτημα να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης με νέους συνδρομητές.

Στην περίπτωση του αριθμού Netflix και ως εκ τούτου, όταν μοιράζεστε έναν κωδικό πρόσβασης, είναι προφανές ότι μπορεί να προκύψει ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού. Η κύρια σύσταση που θα μπορούσε να καθοριστεί θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ένας μεμονωμένος κωδικός πρόσβασης και ενδεχομένως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήθηκε για την περίσταση. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις πληροφορίες σας θα είναι ορατές από όλους τους συνδρομητές, ανάλογα με τον κοινόχρηστο λογαριασμό.

Μόλις ληφθούν όλες οι προφυλάξεις, ήρθε η ώρα να ανεγερούμε την πρόταση να μοιραστούμε τη συνδρομή Premium. Εκτιμούμε πολύ την απλότητα που φέρνει το Spliiit σε αυτό το έργο, χάρη στην πολύ κατανοητή οπτική διεπαφή και το σύστημα βήμα -βήμα που μας συνοδεύει στη διαδικασία.

Μαρτυρίες: Η συνδρομή των συνδρομών δεν υποβάλλεται στην κρίση

Από την κορυφή των 230 εκατομμυρίων συνδρομητών, όταν η Netflix ανακοινώνει ότι ανοίγει το κυνήγι για την κοινή χρήση λογαριασμών, παγιδεύτηκε στους πελάτες. Η πρακτική ήταν ανεκτή αν δεν ενθαρρυνθεί από την πλατφόρμα. Αυτό θέτει από τον Ricochet το ζήτημα του μέλλοντος των υπηρεσιών που έκαναν αυτή τη δυνατότητα την επιχείρησή τους.

Είτε ονομάζονται SPLIIIT, DIIVII είτε μετοχές, προσφέρουν στους κατόχους οικογενειακής συνδρομής- δηλαδή, δηλαδή την εξουσιοδότηση της κοινής χρήσης από πολλά άτομα με κάθε δικό τους λογαριασμό- μοιράζονται το κόστος. Αυτές οι πλατφόρμες παρουσιάζονται ως ενδιάμεσοι της σύνδεσης και της πληρωμής μεταξύ των συνδρομητών, αντί των μεταπωλητών του Sensu Sensu συνδρομής. Που θα τους έδιναν σε αναγνώριση με τις υπηρεσίες συνεχούς ροής στις οποίες βασίζονται.

Η ύπαρξή τους δεν είναι πάντα γνωστή όταν ο παλαιότερος λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Netflix, Disney+, Spotify, Xbox Game Pass, Nintendo, Icloud, Nordvpn, Amazon Premium, YouTube Premium… τα μεγάλα ονόματα στο περιεχόμενο ροής και πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι εκεί.

Κατανομή κόστους

Η αρχή είναι πάντα η ίδια: ο κάτοχος μιας προηγμένης φόρμουλας συνδρομής θα προσφέρει τα μέρη του διαθέσιμα μέσω ενός από αυτούς τους ιστότοπους. Στη συνέχεια, επιλέγουμε όπως στην αγορά για να ενταχθούν στη συνδρομή του SO και έτσι.

Εάν έχετε για παράδειγμα μια οικογενειακή συνδρομή Spotify, έχετε χωρητικότητα έξι διαφορετικών προφίλ χρηστών. Ας θέσουμε ότι χρησιμοποιείτε μόνο τέσσερα, οι δύο που είναι άχρηστοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους ανθρώπους που θα σας επιστρέψουν μέσω αυτών των ιστότοπων.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτά τα δύο “συν-αφοσιωμένα” Spotify κάθε πληρωμή 1/5 της τιμής της οικογενειακής συνδρομής: λίγο πάνω από € 3 αντί για € 9,99 για μια ατομική συνδρομή (ακόμη και η συνδρομή των σπουδαστών θα είναι λίγο πιο ακριβό). Αυτός που μοιράζεται τη συνδρομή του επιστρέφεται για ένα κλάσμα της μηνιαίας πληρωμής του και ο ιστότοπος που κάνει όλους να συναντηθούν ξανά με μια μικρή μηνιαία προμήθεια για την πληρωμή του συν-αφοσιωμένου και άλλου κατά τη διάρκεια της αρχικής σύνδεσης.

Εάν μια υπηρεσία συνεχούς ροής έχει όρια στη χρήση της, ο αριθμός των λογαριασμών που μπορούν να ληφθούν υπόψη. Η συνδρομή Netflix εξουσιοδοτεί έτσι 5 προφίλ χρηστών, αλλά μπορούμε να μοιραστούμε μόνο 2 ή 4 λογαριασμούς, καθώς αυτό είναι το όριο του αριθμού των οθονών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα σε τυποποιημένους και πριμοδότηση.

Ανάλογα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, η ανταλλαγή λογαριασμού είναι περισσότερο ή λιγότερο ρευστό. Μερικοί θα αναγκάσουν να ανταλλάξουν αναγνωριστικά και κωδικούς πρόσβασης, άλλοι μπορούν να μεταδώσουν πρόσβαση σε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό με έναν σύνδεσμο (όπως το iCloud) που θα δημιουργήσει το δικό σας λογαριασμό. Και έπειτα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, όπως το iCloud με ακρίβεια, οι οποίες επιβάλλουν περίοδο ενός έτους πριν από την ένταξή τους σε μια άλλη “οικογένεια”. Από τη μία υπηρεσία στην άλλη, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τη λειτουργία που είναι δική της.

Έχουν επίσης προβλεφθεί αρκετές διασφαλίσεις για να αποφευχθούν ελαττώματα πληρωμής ή ότι πρέπει να προηγηθεί μια συνδρομή με ειδοποίηση για τον συν-αφοσιωμένο.

Το σύστημα δεν ήταν στη γεύση των Netflix, Apple και Disney+ που επιτέθηκαν στο Spliiit στα τέλη του 2019 για μάρκες που παραποίησαν και αδίκημα στις γενικές συνθήκες χρήσης τους. Το τρίο απορρίφθηκε από το Παρίσι Δικαστήριο De Grande το Μάρτιο του 2022. Που επεσήμανε ότι οι γενικές συνθήκες της Apple δεν απαγόρευαν αυτήν την πρακτική ή ότι οι υπηρεσίες πελατών της Netflix και της Disney πραγματοποίησαν ευνοϊκή ανάγνωση των κανόνων ανταλλαγής σε συνδρομητές που τους αμφισβήτησαν για το θέμα αυτό. Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, πρέπει να κρίνεται για τα πλεονεκτήματα.

Αυτό το άρθρο προορίζεται για μέλη του Igen Club

Το Igen Club είναι:

 • Αποκλειστικά άρθρα
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Ο πανικός του πυρήνα του podcast
 • Απεριόριστη άνεση ανάγνωσης