15 απλούς τρόπους για να μοιραστείτε βίντεο σε απευθείας σύνδεση, μοιραστείτε ένα βίντεο – κατεβάστε το βίντεό σας.

βίντεο

Contents

Κάθε βίντεο φιλοξενείται στο κύμα.Το βίντεο λαμβάνει αυτόματα μια σελίδα απόλυσης που μπορεί να μοιραστεί με φίλους, συναδέλφους ή πελάτες μέσω άμεσης σύνδεσης. Μια σελίδα προορισμού βίντεο μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έναν τίτλο, μια περιγραφή και μια κλήση σε δράση με δυνατότητα κλικ. Εδώ είναι ένα παράδειγμα αυτού που μπορεί να μοιάζει:

15 απλοί τρόποι για να μοιραστείτε τα online βίντεο

Όπως γνωρίζετε: Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο, πηγαίνετε στα κοινωνικά μέσα ή ανοίξετε το εργαλείο email σας και συνειδητοποιήστε: τα συνημμένα είναι πολύ μεγάλα.

(Εάν είστε τυχεροί και ότι είναι αρκετά μικρό, θα καθίσετε για μισή ώρα να περιμένετε να σταλεί).

Τι μπορείς να κάνεις ?

Θα σας παρουσιάσουμε 15 τρόπους για να μοιραστείτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για πάντα ή να ανακαλύψετε ότι το αρχείο σας είναι πολύ μεγάλο.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία ?

Θα σας προσφέρουμε μια σειρά επιλογών, ώστε να μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα εργαλεία για τις ανάγκες σας. Είτε θέλετε να στείλετε βίντεο στην οικογένειά σας, εργάζεστε ως ανεξάρτητος ή ότι είστε μέρος μιας πιο σημαντικής επιχείρησης, ένα από αυτά τα συστήματα θα σας προσφέρει μια εύκολη λύση για να μοιραστείτε περιεχόμενο.

Η κοινή χρήση βίντεο και τα προβλήματα των μέσων ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν μαζικά την παραγωγικότητά σας. Σκέψου το. Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας αν η κοινή χρήση μεγάλων βίντεο ήταν απλούστερη ? Εάν είστε μέρος μιας ψηφιακής εταιρείας, αυτός ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας.

Σε αυτόν τον κατάλογο, θα σας πούμε ακριβώς ποια είναι τα πλεονεκτήματα κάθε ιστότοπου, πόσοι αποθηκευτικοί χώροι παρέχουν και πόσο θα σας κοστίσει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους.

1. Αλωνιστικός

Το Filestage είναι μια βασική υπηρεσία για τις ομάδες μάρκετινγκ και δημιουργίας στην ψηφιακή βιομηχανία. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα bixing σάς επιτρέπει να μοιράζεστε, να συζητήσετε και να εγκρίνετε εύκολα αρχεία περιεχομένου όπως βίντεο, εικόνες ή έγγραφα.

Το Filestage κάνει τη συνεργασία βίντεο πιο αποτελεσματική, επιτρέποντας στους συναδέλφους σας και τους εξωτερικούς συνεργάτες να αφήνουν σαφή σχόλια σε αρχεία και να συζητούν ιδέες και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το εργαλείο οργανώνει και αυτοματοποιεί την επιστροφή πληροφοριών σε αρχεία σε όλη τη διαδικασία έγκρισης, μειώνοντας παράλληλα τα σφάλματα και εγγυάται τη συμμόρφωση με τους οδηγούς συμμόρφωσης.

Το λογισμικό δοκιμής στο διαδίκτυο σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο με αυτοματοποιώντας χειροκίνητες εργασίες, όπως κοινή χρήση περιεχομένου με αναθεωρητές, παρακολούθηση σχολίων και διαχείρισης αρχείων. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο πολυμέσων, οι συνάδελφοί σας και οι πελάτες δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε, επειδή μπορούν να εργαστούν απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού τους. Με το FileTage, έχετε όλα τα αρχεία σας σε μια κεντρική πλατφόρμα, η οποία σας επιτρέπει να ακολουθήσετε εύκολα την εξέλιξη ενός φακέλου.

Εάν κάνετε δημιουργική δουλειά, ό, τι κι αν είναι, το Filestage είναι το ιδανικό εργαλείο για να μοιραστείτε και να εγκρίνετε το περιεχόμενο. Προωθεί την ομαδική εργασία και μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά την παραγωγικότητά σας με τη σπατάλη λιγότερο χρόνο σε χειροκίνητα καθήκοντα.

Αυτή η υπηρεσία διατίθεται από 89 ευρώ το μήνα για 10 μέλη της ομάδας, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα για κάθε μικρή επιχείρηση. Με το πακέτο εκκίνησης, παίρνετε επίσης 50 GB ασφαλούς αποθηκευτικού χώρου περιλαμβάνεται. Το Filestage προσφέρει επίσης σχέδια για μεγάλες εταιρείες, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για την ανταλλαγή περιεχομένου για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

Βελτιστοποιήστε τους κύκλους αναθεώρησης βίντεο

Με το FileTage, λάβετε σχόλια από ένα μόνο κλικ στα συγκροτήματα βίντεο σας.

2. Πηδαλιούχος

Το Dropbox είναι μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται ευρέως. Έχει μια απλή διεπαφή που σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τα αρχεία σας σε φακέλους, όπως στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Είναι χρήσιμο για την οργάνωση βίντεο και την κοινή χρήση συγκεκριμένων αρχείων.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, γι ‘αυτό είναι ιδανικό για προσωπική χρήση. Ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι ο πιο σημαντικός στην αγορά. Επομένως, είναι χρήσιμο για τους εαυτούς, αλλά για τις μεγάλες εταιρείες, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα προϊόν που προσφέρει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Τα σχέδια τιμών Dropbox ξεκινούν από € 9.99/μήνα για αποθήκευση 2TB για μεμονωμένους χρήστες. Οι επαγγελματίες επιτυγχάνουν έως και 3 αποθηκευτικούς χώρους σε € 16,58 το μήνα. Το Dropbox έχει επίσης σχέδια για ομάδες εταιρειών από 3 χρήστες με € 10/μήνα/χρήστη. Οι εταιρείες πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία πωλήσεων για να λάβουν προσφορές τιμών.

3. Google Drive

Το Google Drive είναι ένα χρήσιμο ολοκληρωμένο σύστημα για την κοινή χρήση ηλεκτρονικών βίντεο. Δεδομένου ότι είναι ήδη συνδεδεμένο εάν έχετε λογαριασμό Gmail, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε άλλο λογισμικό Google, όπως τα έντυπα Google και τα φύλλα Google. (Εάν θέλετε να αλλάξετε τον πάροχο ανταλλαγής μηνυμάτων, ανατρέξτε στις εναλλακτικές λύσεις του Gmail).

Το Google Drive είναι επίσης ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα συστήματα με περισσότερα από 800 εκατομμύρια χρήστες. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές Google, οπότε αν είστε μεγάλος χρήστης της Google, αυτό το λογισμικό μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Οι ιδιωτικοί χρήστες έχουν χώρο Δωρεάν αποθήκευση 15 GB ανώτατο όριο. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο Google One και να φορέσετε αυτό το χώρο 100 GB για $ 1,99 το μήνα. Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο εργασίας Google, το οποίο προσφέρεται από 6 $ ανά χρήστη και ανά μήνα και προσφέρει έως και 30 GB αποθήκευσης χρήστη ανά χρήστη ανά χρήστη.

4. Μεταφέρουμε

Οθόνη οθόνης Wetransfer

Το Wetransfer σας επιτρέπει να στείλετε μεγάλα αρχεία βίντεο, μέχρι 2 GB στο φορές, μέσω email. Είναι ένα ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ τελείως Δωρεάν για να μοιραστείτε βίντεο, Αλλά αν επιλέξετε την πληρωμένη υπηρεσία τους για € 11,69/μήνα, μπορείτε να στείλετε αρχεία σε 20 GB. Είναι πολύ απλό στη χρήση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για προσωπική χρήση.

Αν ψάχνετε για κάτι γρήγορο και εύκολο, αυτή είναι ίσως η υπηρεσία που χρειάζεστε. Μπορείτε να στείλετε γρήγορα έναν σύνδεσμο στους φίλους ή τους συναδέλφους σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ωστόσο, αν χρειαστεί να στείλετε διάφορα αρχεία, αυτός ο ιστότοπος θα πάρει περισσότερο χρόνο από τους άλλους. Ούτε τα μέσα σας θα κρυπτογραφηθούν ή θα προστατευθούν από έναν κωδικό πρόσβασης, εκτός εάν εγγραφείτε σε έναν πληρωμένο λογαριασμό.

5. YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube

Το YouTube είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο. Αυτή είναι μια πολύ απλή λύση για την κοινή χρήση βίντεο εάν θέλετε να είναι δημόσιο το βίντεό σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τα βίντεό σας ως ιδιωτικά, προσβάσιμα μόνο σε εσάς και στους χρήστες που έχετε επιλέξει. Εάν θέλετε να στείλετε μέσα για επαγγελματικούς σκοπούς, υπάρχουν πολύ καλύτεροι ιστότοποι. Ωστόσο, για προσωπική χρήση και περιστασιακά βίντεο, το YouTube μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Το YouTube είναι επίσης ιδανικό για ιστολόγια και ιστότοπους, επειδή είναι εύκολο να ενσωματώσετε το βίντεό σας μόλις το κατεβάσετε στο YouTube και έχετε κάνει δημόσιες ρυθμίσεις. Είναι επίσης χρήσιμο επειδή δέχεται μια μεγάλη ποικιλία μορφών βίντεο και τροποποιεί τη ροή βίντεο ανάλογα με την ποιότητα του Διαδικτύου του χρήστη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του YouTube, ωστόσο, είναι το Δωρεάν και απεριόριστη αποθήκευση, Δεν υπάρχει λοιπόν λογαριασμός πληρωμής !

6. Βίμο

Vimeo Μοιραστείτε βίντεο

Το Vimeo είναι ένα καλό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο χωρίς διαφήμιση, ιδανική για χρήση σε μια κινητή συσκευή. Αυτή είναι μια καλή πλατφόρμα για την ανταλλαγή βίντεο και εμπορικών μέσων, καθώς μπορείτε να χρεώσετε το περιεχόμενο. Αυτό είναι ένα καλό εργαλείο για όλους εκείνους που εργάζονται σε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό τομέα και επιθυμούν να μοιραστούν τα βίντεό τους.

Με την Δωρεάν βασικός λογαριασμός, Έχετε 500 MB την εβδομάδα, με 5 GB αποθηκευτικού χώρου συνολικά. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τα δεδομένα σας, μπορείτε να επιλέξετε το Plan Vimeo Plus που σας προσφέρει 5 GB λήψεων ανά εβδομάδα και 250 GB ετησίως από € 6 το μήνα.

7. Βίντεο

Videospout screenshot

Το VideOsprout είναι μια απλή υπηρεσία με κομψή διεπαφή, ιδανική για την κοινή χρήση ιδιωτικών βίντεο. Αυτή είναι μια καλή λύση ασφαλούς κοινής χρήσης, επειδή μόνο τα άτομα που έχετε δώσει εξουσιοδότηση μπορούν να έχουν πρόσβαση στο βίντεό σας. Έχει επίσης προσαρμόσιμες λειτουργίες στη διεπαφή, η οποία είναι ένα αξιοσημείωτο επίδομα.

Ο Δωρεάν λογαριασμός 100 MB Storage και έως και 500 προβολές το μήνα. Εξαιρετική για μικρά βίντεο κλιπ, αλλά δεν είναι καθόλου ιδανικό για μεγάλα έργα με συνεργασία.

8. Μεσοδιάτης

Μεσοδιάτης

Το MediaFire είναι ένα εξαιρετικό αρχείο online αρχείων όπου μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεό σας και οι φίλοι σας μπορούν εύκολα να τα κατεβάσουν. Μπορείς να πάρεις 10 GB δωρεάν αποθήκευσης, Αλλά ο ιστότοπος περιέχει διαφημίσεις, τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε από την αναβάθμιση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να κατεβάσετε μεμονωμένα αρχεία σε 4 GB και έχετε ένα εύρος ζώνης και απεριόριστες λήψεις. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι να μπορείτε να κατεβάσετε διάφορα αντικείμενα τη φορά. Έχει επίσης καλή μετατροπή κινητής τηλεφωνίας του προγράμματος.

Εάν επιλέγετε την έκδοση Pro, θα έχετε χώρο αποθήκευσης 1 TB για $ 5 το μήνα ή 50 $ το μήνα για την επαγγελματική έκδοση. Εάν επιλέξετε ετήσια χρέωση, οι τιμές θα είναι ελαφρώς χαμηλότερες.

9. Amazon Drive

Amazon Drive Screenhsot

Το Amazon Drive είναι μια εξαιρετική αποθήκευση σύννεφων για φωτογραφίες και μια εύκολη εμπειρία χρήστη. Έχει επίσης λειτουργίες ταχείας συγχρονισμού και σας επιτρέπει να προεπισκόπετε τα αρχεία σας. Εκεί Η δωρεάν έκδοση σας δίνει 5 GB αποθηκευτικού χώρου Και μπορείτε να πληρώσετε έως και 120 $ ετησίως για 2 TB, οπότε πληρώνετε για το ποσό του χώρου που χρειάζεστε.

Είναι ένα εύκολο στη χρήση του συστήματος, ειδικά αν έχετε ήδη λογαριασμό Amazon Prime. Ωστόσο, δεν ενσωματώνεται ιδιαίτερα σε άλλα συστήματα, αλλά είναι χρήσιμη ως εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας.

10. ρώτλος

iCloud screenshot

Το iCloud είναι ιδανικό για επισημασμένους χρήστες της Apple. Εάν θέλετε να είστε σε θέση να συγχρονίσετε τα αρχεία Mac στο iPhone και το iPad σας, αυτό το λογισμικό είναι ιδανικό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αρχείο στο σύννεφο με 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και μεταβείτε σε αποθήκευση 50 GB μόνο για 0,99 $ το μήνα. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να πληρώσετε 9,99 $ το μήνα για 2 TB αποθήκευσης. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση για οποιονδήποτε χρήστη της Apple.

Βελτιστοποιήστε τους κύκλους αναθεώρησης βίντεο

Με το FileTage, λάβετε σχόλια από ένα μόνο κλικ στα συγκροτήματα βίντεο σας.

11. Κουτί

Πλαίσιο Screenhsot

Το Box απλοποιεί και διευκολύνει την κοινή χρήση του περιεχομένου σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικό. Ένα από τα πλεονεκτήματα των κουτιών είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και οι χρήσιμες συμβουλές του σε περίπτωση προβλήματος. Το πλαίσιο θα έχει ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στην ποσότητα αποθήκευσης που χρειάζεστε. Είναι ιδανικό για την κοινή χρήση βίντεο, καθώς μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ομάδες χρηστών και να μοιραστείτε επαφές. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις εξουσιοδοτήσεις κάθε χρήστη για να προσδιορίσετε σε ποιο βαθμό μπορεί να έχει πρόσβαση στα βίντεό σας και να κατεβάσετε περιεχόμενο. Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα, το Box είναι ιδανικό επειδή σας επιτρέπει να στείλετε μαζικές προσκλήσεις. Μπορείτε επίσης να διανείμετε όλους τους χρήστες σας σε ομάδες όπως “διαχείριση” ή “σχεδιαστές περιεχομένου”.

Αυτή η υπηρεσία δεν είναι μόνο καλή για την κοινή χρήση βίντεο, αλλά το ποσό των λειτουργιών της ομάδας βοηθά στην προώθηση της ομαδικής εργασίας και της παραγωγικότητας.

Το πλεονέκτημα αυτού του λογισμικού είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα Δωρεάν ατομικό σχέδιο που περιλαμβάνει 10 GB αποθήκευσης ή μεταβείτε σε 100 GB για £ 8 το μήνα. Μπορείτε επίσης να έχετε επιχειρηματικό σχέδιο από £ 4 το μήνα και να μεταβείτε σε επιχειρηματικά σχέδια. Έτσι, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, το Box είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τα online βίντεο. Είναι επίσης καλά ενσωματωμένο στη Microsoft και έχει καλές λειτουργίες ασφαλείας.

12. Άλμα

Jumpshare για βίντεο

Το Jumpshare είναι χρήσιμο για την αποστολή οποιουδήποτε τύπου οπτικού έργου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε από την οθόνη σας για να δώσετε πληροφορίες επιστροφής και δημοσίευσης πληροφοριών, το οποίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχει μια πολύ απλή διεπαφή, ενός τύπου drag-drop, ο οποίος μεταφέρεται καλά στην εφαρμογή του για κινητά.

Ο Ο βασικός λογαριασμός είναι δωρεάν Και περιλαμβάνει 2 GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι απολύτως κατάλληλος για έναν αυτοκράτορα εργαζομένων Solo. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο επιχειρηματικό τους σχέδιο για $ 15 το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει 2 TB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό είναι πολύ απλό λογισμικό για χρήση για κοινή χρήση βίντεο και, για μη επαγγελματικές ανάγκες, ο δωρεάν λογαριασμός πρέπει να προσφέρει επαρκή χώρο.

13. Μεγάλος

Μεγάλη φιλοξενία βίντεο

Το Mega είναι μια υπηρεσία διαμονής αρχείων που προσφέρεται από μια εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία, Mega Limited. Είναι ιδανικό εάν θέλετε μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία -end -end και άλλες λειτουργίες εμπιστευτικότητας, όπως κρυπτογράφηση κωδικού πρόσβασης. Έχουν πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως το κρυπτογραφημένο ζωντανό αντίγραφο ασφαλείας, το οποίο σας εμποδίζει να χάσετε όλο το περιεχόμενό σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα βίντεό σας με ασφάλεια και να επιτρέψετε στις επαφές σας να έχουν πρόσβαση στα βίντεό σας. Είναι επίσης μια χρήσιμη υπηρεσία για τη συνεργασία, επειδή μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Τα πακέτα τους κυμαίνονται από € 4,99 το μήνα για αποθήκευση 400 GB στα € 29,99 το μήνα για ένα τεράστιο 16 έως αποθήκευση. Υπάρχουν άλλα προγράμματα που προσφέρουν καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες, αλλά αν θέλετε να πληρώσετε για μια ποιοτική ανταλλαγή βίντεο, είναι μια καλή επιλογή. Σκεφτείτε το Mega εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα του περιεχομένου σας και χρειάζεστε κρυπτογράφηση στο τέλος -.

14. Ζαχαρωτό

Στιγμιότυπο οθόνης ζαχαροκάλαμου

Όλα είναι στο όνομα. Το SugarSync είναι ιδανικό για συγχρονισμό και ολοκλήρωση με τα άλλα προγράμματα σας. Είναι ιδανικό για συγχρονισμό οποιουδήποτε αρχείου ή φακέλου στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας και να αποκτήσετε πρόσβαση από άλλες συσκευές με τον ίδιο τρόπο με τον δικό σας υπολογιστή.

Η λειτουργία διαχείρισης των εκδόσεων σας επιτρέπει να ακυρώσετε ανεπιθύμητες τροποποιήσεις αρχείων χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στην πλατεία. Έχει επίσης μια χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες που τραβάτε. Επιπλέον, εάν έχετε λάβει περιεχόμενο βίντεο που επισυνάπτεται από ένα email, το SugarSync μπορεί να το κατεβάσει απευθείας από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το οποίο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια εάν εργάζεστε με πολλά βίντεο μέσω email. Αυτό είναι ένα πολύ λειτουργικό σύστημα με καλές ταχύτητες κοινής χρήσης που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για εσάς για να μοιραστείτε τα online βίντεο σας.

Μπορείτε να βρείτε ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών Για να δοκιμάσετε το λογισμικό. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάρετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου για 7,49 $ το μήνα. Αν ψάχνετε για περισσότερο χώρο, μπορείτε να φτάσετε μέχρι 1 TB για $ 55 το μήνα με αρκετούς χρήστες ή ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο σχέδιο. Το γεγονός ότι μπορείτε να εξατομικεύσετε ένα σχέδιο είναι ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εάν εργάζεστε σε μια μικρή επιχείρηση και πρέπει να μοιραστείτε πολλά περιεχόμενα.

15. Δίσκος Yandex

Το Yandex Disk αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας

Το Yandex Disk προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες αποθήκευσης και κοινής χρήσης, όπως κάθε άλλη υπηρεσία cloud, αλλά και λειτουργεί σε κινητές συσκευές. Επωφεληθείτε από απεριόριστες φωτογραφίες αποθήκευσης και αυτόματη ενσωμάτωση, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη για εσάς. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Desktop που είναι εύκολο στη χρήση και εάν κατεβάσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, επωφεληθείτε από απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες και βίντεο.

Το λογισμικό είναι καλά σχεδιασμένο και απλό στη χρήση, η χρήση ενός φακέλου συγχρονισμού μπορεί συχνά να κάνει τη ζωή πολύ ευκολότερη. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε βίντεο, αλλά αν θέλετε να τα προστατεύσετε από έναν κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τα μοιραστείτε με τη μορφή φακέλων, που σας επιτρέπει να περιορίσετε τις εξουσιοδοτήσεις.

Οι λειτουργίες προεπισκόπησης είναι καλές, όπως και η πιθανότητα μετάδοσης μουσικής και βίντεο μέσω της υπηρεσίας. Η δωρεάν έκδοση είναι εφοδιασμένη 10 GB δωρεάν αποθήκευσης Ή μπορείτε να πάρετε 1 TB για περίπου 10 $ το μήνα. Δεν ταξινομείται μεταξύ των ασφαλέστερων υπηρεσιών cloud, αλλά προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες για την κοινή χρήση βίντεο. Για εμπορικά ευαίσθητη εργασία, είναι επομένως προτιμότερο να επιλέξετε μια άλλη υπηρεσία.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μοιραστείτε το περιεχόμενο βίντεο. Για μικρά κλιπ και αποκόμματα της προσωπικής σας ζωής, μπορείτε να βρείτε κοινωνικά μέσα ή κάτι σαν το Video Sprout Equat. Ωστόσο, εάν θέλετε να μοιραστείτε μεγαλύτερα αρχεία, ένα από αυτά τα μέσα θα είναι ευκολότερο στη χρήση από τους πελάτες ανταλλαγής μηνυμάτων ή τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Σας προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα επιλογών, από το πιο ελεύθερο έως το πιο ακριβό, αλλά πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες έχουν τις χρήσιμες αξίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Εάν στείλετε μόνο ένα μικρό αρχείο μικρού μεγέθους κάθε φορά, μεταφέρουμε είναι ιδανικό. Για την κοινή χρήση οικογενειακών άλμπουμ φωτογραφιών, το Dropbox είναι μια καλή υπηρεσία. Για οποιοδήποτε είδος δημιουργικής ή συνεργατικής εργασίας, το Filestage είναι ιδανικό για τον εξορθολογισμό της ροής εργασίας σας. Για όσους από εσάς ψάχνετε για κάτι για μια μεγαλύτερη εταιρεία, λύσεις όπως το Box ή το Google Drive είναι εξαιρετικές για τα σχέδιά τους και τις δυνατότητες ενσωμάτωσής τους.

Τώρα μπορείτε να διασκεδάσετε να μοιραστείτε βίντεο στο διαδίκτυο.

Μέγιστο Benz

Ο Max είναι ενθουσιώδης και αγάπη που μπορεί να ενεργοποιήσει το περιεχόμενο που παρέχει άμεση αξία.

βίντεο

Κοινοποίησε το βίντεο

Με το Veed, μπορείτε να φορτώσετε το βίντεό σας και να το μοιραστείτε ή να το φιλοξενήσετε online έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας, οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας να μην χρειάζεται να κατεβάζουν μεγάλα αρχεία βίντεο. Επιλέξτε ποιος μπορεί να δει το βίντεό σας και να επιτρέψει σχόλια, ώστε όλοι να μπορούν να συνεργαστούν εύκολα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Veed για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας χρησιμοποιώντας την κάμερα σας. Αποθηκεύστε ταυτόχρονα την οθόνη και την κάμερα σας ή επιλέξτε ένα από τα δύο. Σχολιάστε το βίντεό σας, προσθέστε εικόνες, ήχο και πολλά άλλα ! Όλα αυτά δωρεάν και σε απευθείας σύνδεση !

Πώς να μοιραστείτε το βίντεό σας:

Μεταφορτώστε ή δημιουργήστε το βίντεό σας

Φορτώστε ή δημιουργήστε το βίντεό σας

Επιλέξτε ένα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας και κατεβάστε το στο Veed. Μπορείτε να σύρετε και να αφήσετε τα αρχεία σας στον επεξεργαστή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα Web και την καταγραφική κάμερα Veed Webcam.

Επεξεργασία & Εξατομικευμένη

Επεξεργασία

Το VEED σας επιτρέπει να αλλάξετε τα βίντεό σας πριν τα μοιραστείτε. Μπορείτε να ανατρέξετε, να περιστρέψετε και να αλλάξετε το μέγεθος των βίντεό σας. Χρησιμοποιήστε το online επεξεργαστή βίντεο για να δημιουργήσετε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας.

Μοιραστείτε το βίντεό σας!

Μερίδιο

Κάντε κλικ στο “Εξαγωγή”. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε το σύνδεσμο του βίντεό σας με τους φίλους ή τους συναδέλφους σας.

Οδηγός “Μοιραστείτε βίντεο”

Μοιραστείτε το φροντιστήριο βίντεο

Μοιραστείτε δωρεάν τα βίντεο ποιότητας HD

Τώρα είναι εύκολο να συνεργαστείτε σε έργα με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας. Χάρη στη λειτουργία κοινής χρήσης βίντεο, μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεό σας και, αντί να στείλετε μεγάλα αρχεία βίντεο, μπορείτε απλά να στείλετε έναν σύνδεσμο. Οι συνάδελφοί σας θα μπορούν να παρακολουθούν το βίντεο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής τους. Μπορούν να επωφεληθούν από μια προβολή χωρίς διαφήμιση και χωρίς να πληρώσουν συνδρομή. Μπορούν επίσης να σχολιάσουν το βίντεο και τα σχόλια θα εμφανιστούν με ένα Horoding, το οποίο διευκολύνει τη συνεργασία.

Μοιραστείτε δωρεάν τα βίντεο ποιότητας HD

Επαγγελματικός επεξεργαστής βίντεο ποιότητας, δωρεάν

Είτε έχετε αποθηκεύσει το βίντεό σας σε ένα ήπιο είτε έχετε κατεβάσει ένα από τη συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Veed για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Δώστε τους μια επαγγελματική πτυχή χάρη στο ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας βίντεο. Δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε το τρίτο λογισμικό ή να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή ηλεκτρονική εφαρμογή για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Το Veed είναι πλήρες και διαισθητικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε σε έναν επεξεργαστή βίντεο. Περιστρέψτε, αλλαγή μεγέθους και ανανεώστε το βίντεό σας. Χρησιμοποιήστε εφέ βίντεο και φίλτρα για να δώσετε στα βίντεό σας μια επαγγελματική εμφάνιση.

Επαγγελματικός επεξεργαστής βίντεο, δωρεάν

Προσθέστε υπότιτλους για να κάνετε το βίντεό σας προσβάσιμο

Μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό προσθέτοντας υπότιτλους. Μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα υπότιτλους με ένα κλικ ! Απλά κάντε κλικ σε υπότιτλους στο αριστερό μενού και επιλέξτε αυτόματους υπότιτλους. Είναι πολύ εύκολο να επεξεργαστείτε λέξεις και προτάσεις εάν είναι απαραίτητο. Κάντε κλικ σε μια γραμμή κειμένου και έναν τύπο εκκίνησης ! Μπορεί να δημιουργήσει υπότιτλους σε διαφορετικές γλώσσες. Μπορεί επίσης να μεταφράσει αυτόματα τους υπότιτλους. Προσθέτοντας υπότιτλους στα βίντεό σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα παρακολουθήσουν και θα κατανοήσουν το περιεχόμενό σας, ακόμη και αν ο ήχος είναι απενεργοποιημένος.

Προσθέστε υπότιτλους για να κάνετε το προσβάσιμο βίντεο σας

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να μοιραστείτε ένα βίντεο με κάποιον ?

Είναι εύκολο ! Απλά πρέπει να κατεβάσετε το βίντεό σας στο Veed ή να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν κάμερα και την οθόνη μας, κάντε κλικ στην εξαγωγή και μοιραστείτε το σύνδεσμο του βίντεο.

Πώς μπορώ να μοιραστώ δωρεάν τα online βίντεο ?

Η χρήση της συνάρτησης κοινής χρήσης βίντεο είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, το μέγεθος των βίντεο που μπορείτε να κατεβάσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό είναι περιορισμένο. Εάν θέλετε να κατεβάσετε μεγαλύτερα αρχεία βίντεο, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Premium μας. Επισκεφθείτε τη σελίδα τιμολόγησης για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο βίντεο στο διαδίκτυο ?

Αφού κάνετε κλικ στην εξαγωγή, κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση και αντιγράψτε τον σύνδεσμο. Στείλτε τον σύνδεσμο στους συναδέλφους σας και μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησής τους.

Πού μπορώ να φιλοξενήσω βίντεο δωρεάν ?

Το Veed είναι το καλύτερο μέρος για να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας δωρεάν. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση διαφημίσεων. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να τα διαγράψετε !

Πώς μπορώ να προσθέσω υπότιτλους στο βίντεό μου?

Κάντε κλικ στο εργαλείο Subtitles στο αριστερό μενού και κάντε κλικ σε αυτόματους υπότιτλους για να δημιουργήσετε αυτόματα υπότιτλους. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο κείμενα και υπότιτλους στο ίδιο παράθυρο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη εγγραφή κάμερας ?

Κάντε κλικ στο Upload ή στο εικονίδιο Plus (+) στο κάτω δεξί μέρος του χρονοδιαγράμματος και επιλέξτε εγγραφή. Εξουσιοδοτήστε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα σας και να αρχίσετε να αποθηκεύετε !

Τι λένε για το Veed

Το Veed είναι ένα υπέροχο λογισμικό προγράμματος περιήγησης με την καλύτερη ομάδα την ημέρα. Το VEED επιτρέπει την υποταγή, την επεξεργασία, την κωδικοποίηση εφέ/κειμένου και πολλά πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που άλλοι συντάκτες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Η δωρεάν έκδοση είναι υπέροχη, αλλά η έκδοση Pro είναι πέρα ​​από τέλεια. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ένας επεξεργαστής προγράμματος περιήγησης για τον οποίο μιλάμε και το επίπεδο ποιότητας που επιτρέπει το Veed είναι εκπληκτικό και μια πλήρη αλλαγή παιχνιδιού στη χειρότερη περίπτωση.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Veed ως ομιλία προς τους υπότιτλους μεταγραφή είναι η πιο ακριβής που έχω δει στην αγορά. Μου επέτρεψε να επεξεργαστώ τα βίντεό μου σε λίγα λεπτά και να φέρω το περιεχόμενο του βίντεο στο επόμενο επίπεδο

Laura Haleydt – Διευθυντής μάρκετινγκ μάρκας, Carlsberg εισαγωγείς

Το καλύτερο και πιο εύκολο στη χρήση απλό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο! Είχα δοκιμάσει τόνους άλλων online συντάκτη στην αγορά και απογοητεύτηκα. Με το VEED έχω βιώσει από τα βίντεο που δημιουργώ εκεί. Έχει συνεχώς χρειάζομαι σε ένα μέρος, όπως η γραμμή προόδου για τα κλιπ 1 πίεσης, η αυτο-μεταγραφή για όλο το περιεχόμενο βίντεο μου και οι προσαρμοσμένες γραμματοσειρές για συνέπεια στην οπτική μου επωνυμία.

Diana B – Στρατηγικός κοινωνικών μέσων, αυτοαπασχολούμενος

Περισσότερο από μια λειτουργία κοινής χρήσης βίντεο

Το Veed προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δωρεάν βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Εκτός από την κοινή χρήση των βίντεό σας με τους συνομηλίκους σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Veed για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τα δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα βίντεό σας για πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube και άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο. Προσθέστε εικόνες στα βίντεό σας, τα ηχητικά εφέ, τη μουσική υπόκρουση, τα γραφεία κ.λπ. Η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική, αλλά θα σας επιτρέψει να προστατεύσετε όλα τα έργα σας σε ένα μέρος. Δοκιμάστε σήμερα και αρχίστε να δημιουργείτε βίντεο σαν επαγγελματίας !

Apped App που εμφανίζεται σε κινητά, tablet και φορητό υπολογιστή

Ο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο, να προσθέσετε υπότιτλους και να αναπτύξετε το κοινό σας.

 • Dansk (Danmark)
 • Deutsch (Deutschland)
 • Deutsch (Österreich)
 • Αγγλικά
 • Español (Αργεντινή)
 • Español (Κολομβία)
 • Español (España)
 • Español (Μεξικό)
 • Ινδονησιακή (Ινδονησία)
 • Melayu (Μαλαισία)
 • Norsk Bokmål (Norge)
 • Polski (Polska)
 • Português (Brasil)
 • Português (Πορτογαλία)
 • Română (românia)
 • Svenska (Sverige)
 • Tiếng việt (việt nam)
 • Türkçe (Türkiye)
 • Ελ
 • Рсссй р (рсΣ.)
 • বাংলা (বাংলাদেশ)
 • ภาษา ไทย (ประเทศ ไทย)
 • 한국어 (한국)
 • 中国人 (中国)
 • 繁體 中文 (台灣)

Πώς να μοιραστείτε βίντεο στο διαδίκτυο: 8 απλές μεθόδους

Πώς να μοιραστείτε βίντεο στο διαδίκτυο: 8 απλές μεθόδους

Το 2020, το 92 % των εμπόρων χαρακτήρισε βίντεο ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της στρατηγικής μάρκετινγκ τους. Ορισμένες προβλέψεις ισχυρίζονται ότι ο μέσος χρόνος για την προβολή βίντεο ανά άτομο θα φτάσει τα 100 λεπτά την ημέρα μέχρι το 2021. Έτσι, ενώ το ευρύ κοινό θα θέλει να μοιραστεί περισσότερα βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά του, οι ειδικοί μάρκετινγκ θα συνεχίσουν να αυξάνουν εκθετικά τη χρήση των βίντεο και οι ομάδες θα πρέπει να συνεργαστούν στην παραγωγή και μετάδοση βίντεο .

Και καθώς υπάρχουν όλο και περισσότερα βίντεο και άτομα που εργάζονται εκεί, τίθεται μια ερώτηση: ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείται για να μοιραστείτε τα βίντεό σας online ?

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να στείλετε ένα βίντεο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε πολύ καιρό για να μεταφορτωθεί, τότε συνειδητοποιήστε ότι το αρχείο βίντεο είναι πολύ μεγάλο.

Έτσι, αν θέλετε να στείλετε το βίντεο μιας οικογενειακής συνάντησης στην υπόλοιπη οικογένειά σας ή πρέπει να μοιραστείτε ένα βίντεο για να συνεργαστείτε με συναδέλφους/πελάτες, στην εποχή μας, έχετε πολλές λύσεις για να μοιραστείτε βίντεο στη σειρά . Αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να το βρείτε μεταξύ των κύριων επιλογών.

Κοινή χρήση βίντεο μέσω υπηρεσιών φιλοξενίας βίντεο

Ουσιαστικά, οι πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο σας επιτρέπουν να κατεβάσετε και να διανείμετε τα βίντεό σας στο διαδίκτυο . Η χρήση ιστότοπων διαμονής βίντεο έχει πολλά πλεονεκτήματα για όλα όσα σχετίζονται με βίντεο, αλλά τα κύρια πλεονεκτήματα της κοινής χρήσης βίντεο προέρχονται από την επαγγελματική πρόθεση αυτών των πλατφορμών. Προσφέρουν τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για την ανταλλαγή βίντεο (ειδικά αν μοιράζεστε βίντεο για επαγγελματικούς λόγους): ασφάλεια και οργανωτική ικανότητα.

Η δύναμη του βίντεο που φιλοξενεί αυτό που πρέπει να γνωρίζετε

 • Ασφαλής αποθήκευση : Ορισμένα βίντεο που μοιράζεστε προορίζονται για ένα μεγάλο κοινό. Άλλοι προορίζονται μόνο για τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να μοιραστείτε τα βίντεό σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι περισσότερες από τις πλατφόρμες διαμονής βίντεο διαθέτουν αυστηρές λειτουργίες ασφαλείας, όπως η προστασία του κωδικού πρόσβασης, για παράδειγμα, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα βίντεό σας, εκτός εάν έχετε «πρόθεση να τα μοιραστείτε.
 • Οργανωτική διαχείριση: Οι επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας βίντεο έχουν αυτό που ονομάζεται “Βιβλιοθήκη βίντεο”. Αυτός είναι ένας ειδικός χώρος όπου μπορείτε να εξορθολογίσετε και να οργανώσετε το περιεχόμενο του βίντεο σας όπως θεωρείτε κατάλληλο για να αποφύγετε τη σύγχυση όταν στέλνετε τον κακό σύνδεσμο βίντεο ή το χρόνο σπατάλης αναζητώντας το σωστό στοιχείο βίντεο .

Το πλεονέκτημα των πλατφορμών φιλοξενίας βίντεο είναι ότι μόλις κατεβάσετε, το βίντεό σας μπορεί να προβληθεί στο διαδίκτυο χωρίς κανείς να χρειάζεται να το κατεβάσετε. Ωστόσο, η επιλογή λήψης είναι σημαντική εάν μοιράζεστε το βίντεό σας ως μέρος μιας συνεργασίας.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, οι πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο σας επιτρέπουν να κάνετε συγκροτήματα στο βίντεό σας, να το προετοιμάσετε για οποιαδήποτε προσπάθεια μετά την παραγωγή, όπως η κοινή χρήση με το κοινό σας μέσω διαφορετικών καναλιών, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα κοινωνικά μέσα, οι σελίδες απόλυσης κ.λπ.

Χωρίς περαιτέρω Ado, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας βίντεο.

1. Κύμα.βίντεο

Κύμα.Το βίντεο είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο που σας επιτρέπει όχι μόνο να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας, αλλά και να τα δημιουργήσετε και να τα επεξεργαστείτε. Έχει ένα φιλικό προς το χρήστη διεπαφή και η τιμή του είναι λογική αν δεν μπορείτε να μείνετε στο όριο του ελεύθερου σχεδίου, είναι επομένως μια εκπληκτική πλατφόρμα για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο - Wave.Video Hosting

Κάθε βίντεο φιλοξενείται στο κύμα.Το βίντεο λαμβάνει αυτόματα μια σελίδα απόλυσης που μπορεί να μοιραστεί με φίλους, συναδέλφους ή πελάτες μέσω άμεσης σύνδεσης. Μια σελίδα προορισμού βίντεο μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έναν τίτλο, μια περιγραφή και μια κλήση σε δράση με δυνατότητα κλικ. Εδώ είναι ένα παράδειγμα αυτού που μπορεί να μοιάζει:

Παράδειγμα σελίδας προορισμού βίντεο

Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων του κύματος.Βίντεο, ας αναφέρουμε έναν εξαιρετικά προσαρμόσιμο αναγνώστη που προσφέρει συνολικό έλεγχο της εμπειρίας του θεατή, προστασία βίντεο κωδικού πρόσβασης, διαμονή χωρίς διαφήμιση και εξερχόμενους συνδέσμους, προσιτές τιμές και τη δυνατότητα ενημέρωσης ολοκληρωμένων βίντεο χωρίς να χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε.

Κάντε, φιλοξενήστε και μοιραστείτε τα βίντεό σας με ευκολία

2. YouTube

Το YouTube είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής και πιο γνωστή επιλογή. Ανάλογα με τους στόχους σας, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για προσωπική χρήση, να μοιράζεστε βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας, ακόμα και για ακριβείς επαγγελματικούς σκοπούς. Αλλά αν χρειάζεστε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο για επαγγελματική χρήση και συνεργασία, κοιτάξτε τις άλλες επιλογές που διαβάζουμε σε αυτήν την ανάρτηση.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο - YouTube

Όταν μοιράζεστε το βίντεό σας με το YouTube, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να κάνετε το βίντεό σας ιδιωτικό (μόνο προσβάσιμο σε άτομα που σας καλείτε να το παρακολουθήσετε, αν και πρέπει να έχουν δικό τους λογαριασμό στο YouTube) ή δεν αναφέρονται (πράγμα που σημαίνει ότι το βίντεό σας δεν θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης). Το βίντεο προσαρμόζεται στην ποιότητα του Διαδικτύου των ανθρώπων με τους οποίους το μοιράζεστε και προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης τους.

Δυστυχώς, το YouTube δεν προσφέρει πολλές επιλογές για να εξατομικεύσει την εμφάνιση βίντεο. Επιπλέον, το YouTube δεν υποστηρίζει τη λήψη βίντεο, εκτός εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικά εργαλεία που μπορεί να μην είναι τόσο σίγουροι όσο θέλετε.

3. Βίμο

Το Vimeo είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο, παρόμοια με το YouTube . Είναι ένας χώρος που επιτρέπει στους επαγγελματίες της δημιουργίας να δείχνουν τα χαρτοφυλάκιά τους και τα καλλιτεχνικά τους έργα. Εάν χρειάζεται μόνο να μοιραστείτε μερικά βίντεο σε τακτική βάση, είναι μια λογική επιλογή για προσωπική χρήση.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο - Vimeo

Το Vimeo υποστηρίζει εξαιρετική ποιότητα βίντεο – τελικά, η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για δημιουργικά για τα οποία πραγματικά έχει σημασία. Το δωρεάν σχέδιο περιλαμβάνει παραμέτρους εμπιστευτικότητας καθώς και προστασία κωδικού πρόσβασης, ώστε να μπορείτε πάντα να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση στο βίντεό σας . Τα βίντεο είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, μπορεί να έχουν οποιοδήποτε μήκος και δεν υπόκεινται σε οποιοδήποτε όριο μεγέθους εύρους ζώνης ή αρχείου, εφόσον σέβεστε τα μηνιαία όρια.

Ωστόσο, θυμηθείτε ότι η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να κατεβάσετε μόνο 500 MB βίντεο ανά εβδομάδα και ότι η συνολική αποθήκευση είναι 5 GB. Μόλις επιτευχθούν αυτά τα όρια, θα πρέπει να πληρώσετε μεταξύ 7 και 75 δολαρίων το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει ένα άλλο μειονέκτημα για τις εταιρείες – πολύ αυστηρές οδηγίες για το βασικό σχέδιο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vimeo δωρεάν εάν κατεβάσετε βίντεο που προορίζονται για επαγγελματική χρήση . Επιδράσεις προϊόντων, σεμινάρια, διαφημίσεις – Όλα όσα μπορείτε να κατεβάσετε για λογαριασμό της επιχείρησής σας πρέπει να συμπεριληφθούν στο επιχειρηματικό βίντεο που ξεκινά από 50 $ το μήνα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για άλλους ιστότοπους διαμονής βίντεο, μπορείτε να διαβάσετε την επιλογή μας Δώδεκα καλύτερες τοποθεσίεςΔιαμονή βίντεο .

Μοιραστείτε βίντεο χρησιμοποιώντας λύσεις αποθήκευσης cloud

Οι πλατφόρμες αποθήκευσης Nuage είναι μια άλλη λύση για την κοινή χρήση βίντεο . Η ιδέα της οργάνωσης των βίντεό σας είναι παρόμοια για τα περισσότερα από αυτά. Μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεό σας στο χώρο του cloud (ή να δημιουργήσετε ένα φάκελο), να προσθέσετε τα βίντεό σας και στη συνέχεια να μοιραστείτε το αρχείο ή το φάκελο με τους ανθρώπους που θέλετε να δώσετε πρόσβαση. Μπορείς :

 • Δημιουργήστε δημόσιο βίντεο (θα αναπροσαρμόζεται από τις μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε ο καθένας να σερφάρει στον ιστό να έχει πρόσβαση σε αυτό),
 • Μοιραστείτε τα με επιλεγμένα άτομα (υποδεικνύοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους),
 • ή απλά δημιουργήστε έναν μοναδικό σύνδεσμο που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε.

Λάβετε υπόψη ότι με τις περισσότερες πλατφόρμες αποθήκευσης cloud, οι χρήστες του Διαδικτύου θα πρέπει να κατεβάσουν το βίντεό σας για να το παρακολουθήσουν. Επομένως, δεν είναι μια ιδανική επιλογή αν θέλετε απλώς να μοιραστείτε ένα βίντεο σε ιδιωτικό.

4. Πηδαλιούχος

Το Dropbox είναι πιθανώς μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αν ξέρετε πώς να οργανώσετε τα πράγματα στην επιφάνεια εργασίας σας – η διεπαφή είναι πολύ παρόμοια. Βασικά, κατεβάζετε αρχεία και ξεκινήστε τα ταξινομώντας τους σε απεριόριστο αριθμό φακέλων και υποφακέλων.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο στο διαδίκτυο - Dropbox

Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να μοιραστείτε βίντεο για προσωπική χρήση ή για περιστασιακούς επαγγελματικούς σκοπούς. Επιπλέον, το Dropbox επιτρέπει σε οποιονδήποτε να προεπισκόπηση του βίντεο που έχει ληφθεί, χωρίς να είναι απαραίτητο να το κατεβάσετε εκ των προτέρων. Ωστόσο, εάν εργάζεστε για μια μεγάλη εταιρεία που χρησιμοποιεί τακτικά βίντεο, θα εξαντλήσετε γρήγορα το όριο των 2 GB του ελεύθερου σχεδίου και θα πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε για να λάβετε περισσότερη αποθήκευση ή να προσκαλέσετε φίλους για να αποκτήσετε επιπλέον 500 MB (έως 16 Πηγαίνω).

5. Google Drive

Σε αντίθεση με πολλές άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, το Google Drive διαβάζει πραγματικά το ηλεκτρονικό σας βίντεο . Είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή εάν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε το βίντεο είναι επιμελείς χρήστες της Suite Google. Πράγματι, το Google Drive είναι μια εκπληκτική πλατφόρμα, αλλά συνδέεται στενά με το υπόλοιπο λογισμικό Google. Έτσι, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό Gmail για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο στο διαδίκτυο - Google Drive

Εάν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας Google, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε το Google Drive επειδή προσφέρει 15 GB δωρεάν αποθήκευσης και θα σας κοστίσει μόνο 1,99 $ το μήνα για 100 GB.

6. Μεταφέρουμε

Το Wetransfer είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής λύση κοινής χρήσης αρχείων. Ουσιαστικά, ό, τι κάνει είναι να σας επιτρέψει να κατεβάσετε τα αρχεία σας (το μέγιστο μέγεθος ανά λήψη είναι 2 GB) και να τα στείλετε έναν σύνδεσμο μέσω email. Εάν πληρώνετε 120 $ ετησίως, το όριο μεγέθους για την αποστολή ενός αρχείου πηγαίνει σε 100 GB. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Αυτή είναι μια πολύ διαισθητική πλατφόρμα εάν θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα βίντεο με φίλους ή πελάτες (για παράδειγμα, εάν είστε ελεύθεροι).

Πώς να μοιραστείτε βίντεο - Wetransfer

Ωστόσο, το Wetransfer δεν είναι μια καλή επιλογή αν χρειαστεί να μοιραστείτε βίντεο ως μέρος μιας συνεργασίας και να προχωρήσετε με συναδέλφους ή πελάτες. Σημειώστε επίσης ότι οι λειτουργίες προστασίας κωδικού πρόσβασης ή κρυπτογράφησης είναι διαθέσιμες μόνο ως μέρος του πληρωμένου σχεδίου.

Μοιραστείτε βίντεο σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Φυσικά, μπορείτε να αγνοήσετε όλες τις πλατφόρμες που αναφέραμε παραπάνω και να πάτε απευθείας στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αλλά να έχετε κατά νου ότι τα δίκτυα κοινωνικών μέσων είναι ιδανικά για την κοινή χρήση βίντεο μόνο για προσωπική χρήση, ακόμη και αν μπορείτε πραγματικά να τροποποιήσετε τις παραμέτρους εμπιστευτικότητας. Για τι ? Μόνο ορισμένοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων σας επιτρέπουν να δημοσιεύσετε ιδιωτικά βίντεο, αλλά επιτρέπουν μόνο σε εκείνους με τους οποίους τους μοιράζεστε να βλέπετε το περιεχόμενο και να μην κάνετε τίποτα άλλο. Χωρίς λήψη, χωρίς συναρμολόγηση, χωρίς συνεργασία.

7. Facebook

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Facebook είναι ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που θέλετε να μοιραστείτε το βίντεό σας είναι πιθανώς χρήστες του Facebook. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο που διαρκούν 240 λεπτά.

Το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει καλά μελετημένες παραμέτρους εμπιστευτικότητας, οι οποίες σας επιτρέπουν να ορίσετε ακριβώς αυτό που έχει πρόσβαση στο βίντεό σας . Μπορείτε να μοιραστείτε ένα βίντεο με όλους τους χρήστες του Facebook, μόνο με φίλους, με όλους τους φίλους εκτός από μερικούς, με συγκεκριμένους φίλους, με εξατομικευμένη λίστα ή με τον εαυτό σας.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο στο Facebook

8. Ίνσταγκραμ

Μέρος της οικογένειας Facebook, το Instagram υποστηρίζει τώρα ορισμένες δυνατότητες εμπιστευτικότητας. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδική λίστα στενών φίλων και να προσθέσετε ιστορίες που είναι ορατές μόνο από αυτούς.

Λίστα στενών φίλων Instagram

Προς το παρόν, η λειτουργία στενών φίλων είναι διαθέσιμη μόνο για τη μορφή των ιστοριών. Επομένως, οι συνήθεις εκδόσεις σας ή IGTV δεν είναι ακόμη προσβάσιμες στο ευρύ κοινό ή στους οπαδούς σας. Επομένως, αυτή η επιλογή είναι ιδανική μόνο αν θέλετε να μοιραστείτε οικείες στιγμές με την οικογένειά σας και τους στενούς φίλους σας. Είναι σαφές ότι αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που θα χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς .

Μέχρι εσάς

Είτε πρέπει να μοιραστείτε βίντεο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς, οι επιλογές πλατφόρμας είναι απίστευτα μεγάλες. Η ερώτηση που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι επομένως να μην γνωρίζετε πώς να μοιραστείτε βίντεο σε απευθείας σύνδεση, αλλά να γνωρίζετε ποια πλατφόρμα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μου. Η επιλογή σας πρέπει τελικά να συνοψιστεί σε μερικούς παράγοντες: Στόχος σας για την ανταλλαγή βίντεο, τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την ασφάλεια/εμπιστευτικότητα, το μέσο μέγεθος των αρχείων/εύρους ζώνης/το όριο αποθήκευσης και την πληρότητα της λύσης που αναζητάτε. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει, ελπίζω, να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο σε απευθείας σύνδεση - 8 απλούς τρόπους

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο – είναι δωρεάν !

Δημοσιεύουμε μόνο καλά πράγματα

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Πώς να πάτε ζωντανά στο Instagram στον υπολογιστή σας

Πώς να ζήσετε ζωντανά στο Instagram από τον υπολογιστή σας

Προσθέστε μοναδικές μικρογραφίες στα βίντεο σας στο YouTube με το Wave.video

5 καλύτερες συμβουλές για να πάρετε ένα αυτοκόλλητο YouTube που εφιστά την προσοχή σε περισσότερες προβολές

12 Καλύτεροι δωρεάν μετατροπείς YouTube στο MP4

5 στατιστικά στοιχεία Tiktok για να γνωρίζετε το 2022 [με βάση την ανάλυση 600.000 βίντεο].

Θα σε κρατήσουμε ενημερωμένο !

Εγγραφείτε στους 5.000 ειδικούς μάρκετινγκ που διαβάζουν πρώτα τα άρθρα μας.