Κρατήστε τον αριθμό του κινητού μου. Πώς είναι η μεταφορά της γραμμής μου ?, Φορητότητα του αριθμού Sosh Rio σε δωρεάν κινητό |

Φορητότητα SOSH

Σημείωση: Θέλετε να διατηρήσετε το κινητό σας, μην ξεχάσετε να το ξεκλειδώσετε με τον τρέχοντα χειριστή σας πριν η φορητότητα είναι αποτελεσματική.

Κρατήστε τον αριθμό του κινητού μου. Πώς είναι η μεταφορά της γραμμής μου ?

Θέλετε να εγγραφείτε σε ένα πακέτο διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό σας.

  • Φέρτε τη δήλωση ταυτότητας του χειριστή (RIO): ένας αριθμός 12 ψηφίων ή/και επιστολών, απαραίτητη για τη μεταφορά του αριθμού σας.
  • Για να πάρετε το Ρίο σας, καλέστε το 3179 (δωρεάν αριθμός από το κινητό σας).
  • Εάν δεν αποδεχτείτε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να ανακτήσετε τον κωδικό RIO.

Κατά την παραγγελία online, υποδείξτε:

  • Η επιθυμητή ημερομηνία φορητότητας (σεβασμό τουλάχιστον 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας).
  • Ο τρέχων αριθμός κινητού σας
  • Ο αριθμός του Ρίο που λαμβάνεται από το SMS και συνεχίστε την παραγγελία σας

Μόλις αντιμετωπιστεί η παραγγελία σας, επικυρώνεται το αίτημά σας φορητότητας.

Σημείωση: Θέλετε να διατηρήσετε το κινητό σας, μην ξεχάσετε να το ξεκλειδώσετε με τον τρέχοντα χειριστή σας πριν η φορητότητα είναι αποτελεσματική.

Θα λάβετε εντός 6 ημερών το μέγιστο σας η νέα κάρτα SIM, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μόνο κατά την ημερομηνία της φορητότητας που λαμβάνεται υπόψη.

Φορητότητα SOSH

Η φορητότητα του αριθμού SOSH σε δωρεάν κινητό είναι πολύ απλή ! Αυτό αλλάζει τηλεφωνικό χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου SOSH. Είναι δυνατόν χάρη στον αριθμό Rio Sosh που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε για δωρεάν κινητά χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου !

Ποιος είναι ο αριθμός Rio Sosh ?

Ο κωδικός ή ο αριθμός του Rio Sosh σημαίνει δήλωση ταυτότητας χειριστή, είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό για όλους τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας SOSH που αποτελούνται από 12 χαρακτήρες. Επιτρέπει στον νέο σας δωρεάν φορέα κινητής τηλεφωνίας να γνωρίζει τον τρέχοντα προμηθευτή σας (SOSH), εάν είστε άτομο ή επαγγελματίας και ο τρέχων αριθμός σύμβασης σας (καθώς και έναν κωδικό που δημιουργείται αυτόματα για να αποφύγετε την παραποίηση).
Χωρίς τον κωδικό Rio Sosh Χωρίς φορητότητα αριθμού στο Free Mobile, σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την ημερομηνία μεταφοράς (μεταξύ 3 ημερών ελάχιστης και περισσότερων) που θα είναι επίσης η ημερομηνία της έναρξης της δέσμευσής σας με τον νέο χειριστή σας.

Πώς να λάβετε τον αριθμό του Rio Sosh ?

Είναι πολύ απλό, απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και καλέστε για δωρεάν πράσινο αριθμό για να το ανακτήσετε ! Αυτός ο δωρεάν πράσινος αριθμός είναι διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα
Να είστε προσεκτικοί, πρέπει να καλέσετε απολύτως την κάρτα SIM τηλεφώνου/SOSH που θέλετε να διασφαλίσετε τον αριθμό του αριθμού για να αποκτήσετε τον απαιτούμενο κωδικό Rio Sosh.

Ποια είναι τα βήματα για να αλλάξετε το SOSH Mobile Operator σε δωρεάν κινητό?

Μπορείτε να αλλάξετε τον χειριστή σε 10 ημέρες και χωρίς ειδικές διατυπώσεις.
– Επιλέξτε μια δωρεάν προσφορά κινητού τηλεφώνου (για παράδειγμα χρησιμοποιώντας το Comparatel Comparatel Comparater.Fr
– Ανακτήστε τον αριθμό Rio Sosh στον ιστότοπό μας Numero-Roi.καθώς και την πιθανή ημερομηνία λήξης της περιόδου δέσμευσής σας
– Εγγραφείτε στον νέο δωρεάν χειριστή κινητού τηλεφώνου, υποδεικνύοντας τον αριθμό Rio Sosh που παρέχεται
– Δεν έχετε άλλη προσέγγιση να ακολουθήσετε, είναι ο νέος σας δωρεάν φορέας κινητής τηλεφωνίας που είναι υπεύθυνος για τον τερματισμό της παλιάς σας συνδρομής SOSH και την εκτέλεση της φορητότητας του αριθμού σας
– Εάν εξακολουθείτε να συνδέεστε με το SOSH για μια συγκεκριμένη περίοδο, το «υπόλοιπο οποιουδήποτε λογαριασμού» θα το λάβει υπόψη καθώς και την πιθανή ποινή εκκίνησης νωρίς
– Θα λάβετε τη νέα σας κάρτα SIM μέσω ταχυδρομείου εντός 2/3 ημερών μετά τη συνδρομή σας
– Μεταξύ 7 και 10 ημερών μετά τη συνδρομή σας (λαμβάνοντας υπόψη τις προθεσμίες απόσυρσης), θα μπορείτε να αφαιρέσετε την παλιά κάρτα SOSH SIM για να εισαγάγετε τη νέα δωρεάν κάρτα SIM για κινητά
– Και τελείωσε 🙂 στο τέλος θα σας έχει πάρει σε όλα και για τα 10 έως 15 λεπτά

Πρέπει να τερματίσετε το παλιό σας πακέτο SOSH ?

Μπορείτε να αλλάξετε τον χειριστή και να μεταβείτε στο δωρεάν κινητό εάν δεν συμμετέχετε πλέον συμβατικά με το SOSH. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να τερματίσετε το πακέτο SOSH, ο νέος δωρεάν φορέας κινητής τηλεφωνίας θα το φροντίσει για εσάς !
Εάν εξακολουθείτε να ασχολείστε με το SOSH, είναι ακόμα δυνατό να τερματίσετε εκ των προτέρων χάρη στον νόμο chatel. Ο νόμος του chatel διευκρινίζει ότι μπορείτε να τερματίσετε με τον πρώιμο τρόπο μόλις ξεπεραστούν οι πρώτοι 12 μήνες δέσμευσης (για παράδειγμα σε ένα πακέτο με 24 μήνες δέσμευσης) με την προϋπόθεση ότι ρυθμίζετε το 25% των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών λόγω του SOSH.
Για παράδειγμα, εάν ασχολείστε με 24 μήνες με μηνιαίο πακέτο στα € 20 στο SOSH και έχετε φτάσει στους πρώτους 12 μήνες αυτής της δέσμευσης, μπορείτε να αλλάξετε τον χειριστή καταβάλλοντας € 60 (20 € x 12 μήνες που απομένουν / 4 ·.
Εάν ασχολείστε μόνο με 12 μήνες, ο νόμος του chatel δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση και αν αποφασίσετε να φύγετε ούτως ή άλλως, θα είστε υπεύθυνοι για τα ποσά που προβλέπονται στη σύμβαση SOSH για την υπόλοιπη διάρκεια.
Ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να πληρώσουν για αυτές τις κυρώσεις, να δώσουν προσοχή σε αυτό το είδος προαγωγών εάν είστε στην περίπτωση αυτή.