Μπορούμε να βγάλουμε μια υποθήκη από μια ηλεκτρονική τράπεζα?, Online πίστωση και δάνειο: ακίνητα, αυτοκίνητο, εργασία, προσωπική, οικολογική. | Ισορροπία

Online bank credit Immobilier

Contents

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Είναι δυνατόν να βγάλετε υποθήκη από μια ηλεκτρονική τράπεζα ?

Είναι δυνατόν να βγάλετε υποθήκη από μια ηλεκτρονική τράπεζα;

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για υποθήκη, το ζήτημα του είδους της τράπεζας που πρέπει να ζητηθεί μπορεί να είναι απαραίτητο. Πράγματι, οι παραδοσιακές τράπεζες δεν είναι πλέον οι μόνοι που προσφέρουν πιστώσεις ακινήτων. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν σχεδιάσει πλεονεκτικές προσφορές. Δεν ξέρετε ποιος παίκτης της τράπεζας να στραφεί σε εσάς ? Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δανείων από τις ηλεκτρονικές τράπεζες.

 • Σήμερα, αρκετές ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν πιστώσεις ακινήτων. Υπάρχει ιδιαίτερα Boursorama, Bforbank, Monabanq, Fortuneo ή Hello Bank!.
 • Οι ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες είναι πλήρως αποσυμπιετημένες. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες, δεν έχετε σύμβουλο και δεν μπορείτε να πάτε σε έναν οργανισμό.
 • Οι ηλεκτρονικές τράπεζες σας κάνουν να επωφεληθείτε από συμφέρουσες οικονομικές συνθήκες.
 • Με αυτούς, δεν μπορείτε συχνά να χρηματοδοτήσετε ένα σύνθετο έργο ακινήτων. Είναι σπάνιο να προσφέρουν το μηδενικό δάνειο.
 • Για να βρείτε την καλύτερη υποθήκη, συνιστάται να περάσετε από έναν μεσίτη.

Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές τράπεζες που προσφέρουν την υποθήκη ?

Οι ηλεκτρονικές τράπεζες εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Σήμερα, τα καταστήματα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες μιας παραδοσιακής τράπεζας. Είναι επομένως δυνατό να πάρετε ένα δάνειο από αυτούς. Δεν συνέβη πάντα. Στην αρχή της ιστορίας τους, οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσέφεραν μόνο το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και συναφών υπηρεσιών (κάρτες, φυλλάδιο κ.λπ.Ουσία.

Με την επιτυχία των τύπων τους σε μέτριες τιμές, Οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν πάρει το βύθισμα και προσφέρουν πιστώσεις ακινήτων . Έτσι μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο χρηματοδότησής σας από υποθήκη στις ακόλουθες τράπεζες:

 • Boursorama: Η τράπεζα προσφέρει λύσεις πίστωσης ακινήτων πλήρως σε απευθείας σύνδεση, από € 100.000 για περίοδο έως 25 ετών
 • BFORBANK: Από το 2017, είναι δυνατόν να δανειστείτε για να αγοράσετε την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία σας στη θυγατρική της Crédit Agricole
 • Monabanq: Ο τραπεζικός οργανισμός διατηρεί τα δάνεια ακινήτων του στους πελάτες του. Χρηματοδοτεί μεταξύ € 30.000 και € 480.000 για έργα ακίνητης περιουσίας για δανειολήπτες. Προσφέρει επίσης το σύστημα δανείου μηδενικού επιτοκίου (PTZ)
 • Fortuneo: Η ηλεκτρονική τράπεζα του Crédit Mutuel Arkéa υπογραμμίζει τις πιστώσεις ακινήτων χωρίς αμοιβές περίπτωσης. Προσφέρει δάνεια από € 80.000 έως € 2.000.000 για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Χρηματοδοτεί επενδύσεις ενοικίασης.
 • Γεια σας! : Η ηλεκτρονική τραπεζική χρηματοδότηση όλων των τύπων έργων ακινήτων. Είναι απαραίτητο να κατοικήσετε το εισόδημά σας εκεί για να λάβετε το δάνειο.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ μιας ηλεκτρονικής τράπεζας και μιας παραδοσιακής τράπεζας ?

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ενός συμβατικού τραπεζικού οργανισμού και μιας διαδικτυακής τράπεζας είναι φυσικά το γεγονός ότι έχει οργανισμούς. Οι παραδοσιακές τράπεζες διαθέτουν οργανισμούς σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια. Μερικοί ηθοποιοί επιλέγουν να είναι παρόντες μόνο σε μεγάλες πόλεις, άλλοι για να συσσωρεύσουν έντονα κάθε περιοχή.

Η δεύτερη διαφορά βασίζεται στις τιμές που προσφέρονται. Η εμπορική προσφορά των ηλεκτρονικών τραπεζών βασίζεται σε γενικά πιο ελκυστικές τιμές από αυτές των συμβατικών τραπεζών. Αυτή η πτώση μπορεί να προσφερθεί λόγω χαμηλότερου λειτουργικού κόστους (λιγότερα προσωπικό, λιγότερα ενοίκια κ.λπ.Ουσία.

Υπάρχουν και άλλες αξιοσημείωτες διαφορές:

 • Η πλήρως αποτιμημένη λειτουργία των ηλεκτρονικών τραπεζών με βάση τα άμεσα μηνύματα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις τηλεφωνικές κλήσεις
 • Το κόστος μιας τραπεζικής κάρτας: είναι συχνά δωρεάν για τις online τράπεζες
 • Η υποστήριξη σε σύνθετα έργα ακινήτων είναι συχνά δυνατή μόνο στις παραδοσιακές τράπεζες
 • Προσβασιμότητα σε απλουστευμένες υπηρεσίες για online τράπεζες (ειδικότερα κινητά) ·
 • Ελκυστικές εμπορικές προσφορές μεταξύ νέων τραπεζών (χορηγία, προσφορά καλωσορίσματος κ.λπ.Ουσία.

Θα βρείτε κάτω από έναν πίνακα για να συνοψίσετε τις διαφορές μεταξύ μιας ηλεκτρονικής τράπεζας και μιας παραδοσιακής τράπεζας:

Χαρακτηριστικό γνώρισμα ηλεκτρονική τράπεζα Παραδοσιακή τράπεζα
Δυνατότητα λήψης ραντεβού στην υπηρεσία Χ
Τρέχουσες τραπεζικές υπηρεσίες Χ Χ
Στεγαστικών δανείων Χ Χ
Online προσβασιμότητα των υπηρεσιών Χ Χ
Αμοιβές αρχείων Χ
Διαχείριση σύνθετων έργων ακινήτων Χ
Προσφέρετε προσβάσιμη σε έναν μεσίτη Χ

Δάνεια ακινήτων: Ποια πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας διαδικτυακής τράπεζας ?

Οι ηλεκτρονικές τραπεζικές προσφορές είναι συχνά οικονομικά ενδιαφέρουσες. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτών των οργανώσεων.

Επειτα, Όλες οι υπηρεσίες τους είναι αποϋλημοποιημένες . Επομένως, προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις επικοινωνίας. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι αποτελεσματική. Οι πελάτες δεν διαθέτουν εξατομικευμένο σύμβουλο, αλλά οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών έχουν πρόσβαση στο αρχείο τους για να απαντήσουν γρήγορα στις ερωτήσεις τους.

Οι τραπεζικές υπηρεσίες εγγραφούν και διαχειρίζονται online από μια εφαρμογή smartphone ή την περιοχή πελάτη του ιστότοπου. Αυτό συμβαίνει ακόμη και για δάνεια ακινήτων. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες παρέχουν στους πελάτες τους προσομοιωτές που τους επιτρέπουν να εκτιμήσουν την μηνιαία πληρωμή, το επιτόκιο και το μήκος του δανείου. Στη συνέχεια, λαμβάνουν μια προσφορά που είναι ελεύθεροι να δεχτούν ή όχι. Η υπογραφή των συμβάσεων δανείου γίνεται με αποζημιωμένο τρόπο.

Τα μειονεκτήματα με την εγγραφή σε υποθήκη από μια ηλεκτρονική τράπεζα

Το πρώτο μειονέκτημα μιας διαδικτυακής τράπεζας είναι η απουσία προηγμένης εξατομίκευσης. Αυτά τα ιδρύματα δεν μπορούν να υποστηρίξουν σύνθετα έργα ακίνητης περιουσίας. Επιπλέον, τα ποσά που δανείστηκαν είναι συχνά χαμηλότερα από αυτά που θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί με μια παραδοσιακή τράπεζα.

Έτσι, τα δάνεια αναμετάδοσης, οι επενδύσεις ενοικίασης ή η αγορά της VEFA σπάνια χρηματοδοτούνται από αυτούς τους οργανισμούς. Το δάνειο μηδενικής περιόδου δεν υποστηρίζεται επίσης από όλες τις διαδικτυακές τράπεζες.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες τράπεζες στο διαδίκτυο δανείζουν μόνο τους πελάτες τους. Είναι απαραίτητο στο ελάχιστο κατοικεί το εισόδημά του από τον οργανισμό για να λάβει πίστωση.

Ακολουθεί μια σύνοψη θετικών σημείων και αρνητικών σημείων online υποθήκης:

Τα θετικά σημεία Τα αρνητικά σημεία
Ενδιαφέρουσες τιμές Δεν υποστηρίζουν σύνθετα έργα
Τη δυνατότητα διαχείρισης του δανείου σας εύκολα από το τηλέφωνό σας Χωρίς PTZ
Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών Υποχρέωση να είναι πελάτης ή να κατοικήσει τους λογαριασμούς του

Η σημασία της συνοδευόμενης από έναν μεσίτη υποθηκών

Για Βρείτε την καλύτερη προσφορά υποθηκών , Μερικές φορές είναι απαραίτητο να ξοδέψετε έναν επαγγελματία δανείου. Ένας μεσίτης μπορεί πράγματι να σας βοηθήσει να διαπραγματευτείτε το επιτόκιο δανείου, αλλά επίσης να παρουσιάσετε γρήγορα ένα Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζών Διατίθεται στην αγορά.

Θα σας καθοδηγήσει στις προσφορές που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόγραμμα ακινήτων σας. Θα εξοικονομήσει χρόνο επίσης. Είναι αυτός που σας προσφέρει τα αποσπάσματα. Δεν χρειάζεται να λαμβάνετε μέτρα με κάθε τραπεζικό οργανισμό.

Πιστώσεις

Καλά ακίνητα, αυτοκίνητο, εργασία ή απλή αγορά που θα χρηματοδοτηθεί, το Boursorama Banque σας προσφέρει πολλές πιστωτικές λύσεις για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επωφεληθείτε από ένα πλήρες φάσμα για να πραγματοποιήσετε όλα τα έργα σας.

Οι πιστωτικές μας λύσεις (1)

Στεγαστικών δανείων

Για να αποκτήσετε την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία σας, επιλέξτε την υποθήκη Boursorama Banque και επωφεληθείτε από ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα στην αγορά, μια διαδρομή 100% σε απευθείας σύνδεση, χωρίς ενδιάμεσο κόστος και εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε στάδιο.

Eco -φιλικό προσωπικό δάνειο

Θέλετε να αγοράσετε ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό όχημα ? Η πραγματοποίηση λειτουργιών βελτιστοποίησης στο ενεργειακό ισοζύγιο της στέγασης ? Με το οικολογικό δάνειο που είναι ικανό να επωφεληθεί από το επιτόκιο που υποβλήθηκε για τα οικολογικά σας έργα μετά την επικύρωση της απόδειξης σας.

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Προσωπικό δάνειο

Το προσωπικό δάνειο Boursorama Banque σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την ανακαίνιση, την εργασία σας, την αγορά νέων ή μεταχειρισμένων έργων. Μια φθηνότερη εκλεγμένη λύση πίστωσης κόστους για το 2ο συνεχόμενο έτος το 2022 (2) .

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Κάντε κλικ στο κλικ

Απροσδόκητος ? Ένα από τα αγαπημένα ? Με τη χρηματοδότηση κλικ στο κλικ, χρηματοδοτείτε τα έργα σας χάρη σε μια γρήγορη και ηλεκτρονική πίστωση, από € 200 έως € 2.000 με τιμή μεταξύ των φθηνότερων στην αγορά, 3 σταθερές, σαφείς και απλές στην κατανόηση, χωρίς απόδειξη.

mylombard

Αυτό με λεπτή πίστωση σάς επιτρέπει να δανειστείτε, από σταθερό επιτόκιο, ένα ποσό που έχει οριστεί χάρη στα χρηματοοικονομικά σας περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση του σχεδίου της επιλογής σας, επιστρέφοντας μόνο τριμηνιαία τόκους και κεφάλαιο στο τέλος της διάρκειας.

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Όπως περισσότεροι από 5 εκατομμύρια πελάτες, ελάτε μαζί μας σε μερικά κλικ

Βήμα 1

Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και κατεβάστε την εφαρμογή

2ο βήμα

Συνεχίστε στο κινητό μάθημα και σαρώστε τα υποστηρικτικά σας έγγραφα

Κουπόνια

Ένα επίσημο έγγραφο ταυτότητας

Εγκυρος.

Κατάλογος επιλέξιμων εξαρτημάτων

 • Εθνική ταυτότητα (μπροστά / πίσω)
 • Διαβατήριο (σελίδες όπου εμφανίζονται η υπογραφή σας και η φωτογραφία σας)
 • Άδεια διαμονής στη Γαλλία (μπροστά / πίσω)

Μια τραπεζική δήλωση ταυτότητας (RIB)

Στο όνομά σας και το όνομά σας, που κρατούνται σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα που βρίσκεται σε χώρα του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασιλείου ή των υπερπόντιων τμημάτων.

Πώς να μεταδώσετε σωστά τα έγγραφά σας ?

 • PNG, JPEG, BMP, GIF, PDF
 • Μέγιστο 2mo
 • Πάρτε χωρίς προβληματισμό και σκιά
 • Ρυθμίστε σε λευκή υποστήριξη
 • Χωρίς κοπή / περικομμένη φωτογραφία
 • Χωρίς θολή φωτογραφία
 • Χωρίς φωτογραφία ή φωτογραφία οθόνης
 • Χωρίς ασπρόμαυρη φωτογραφία

Βήμα 3

Υπογράψτε τη σύμβασή σας και προχωρήστε στην πρώτη σας πληρωμή

Βήμα 4

Επωφεληθείτε από το λογαριασμό σας Bourthorama Banke και πληρώστε αμέσως με το εικονικό πορτοφόλι σας*

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στις προσφορές προσωπικών μας δανείων, κάντε κλικ και MyLombard. Δεν αποτελεί προϋπόθεση για υποθήκη.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να εισαγάγετε ένα αίτημα χρηματοδότησης για υποθήκη ?

Μπορείτε να εισαγάγετε το αίτημά σας από την ενότητα “Προϊόντα” στη συνέχεια “υποθήκη” της περιοχής του πελάτη σας.

Κάντε κλικ στο “Ζητώ υποθήκη” για να λάβετε μια απάντηση κατ ‘αρχήν συμπληρώνοντας μια διαδρομή 6 βημάτων. Το αίτημα δανείου δεν σας δεσμεύει. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια προσομοίωση κάνοντας κλικ στην σχετική καρτέλα.

Μόλις ληφθεί η απάντηση στην αρχή, τότε θα έχετε 10 ημέρες για να μας στείλετε στο διαδίκτυο ολόκληρα τα ζητούμενα έγγραφα υποστήριξης. Πέρα από 10 ημέρες, μπορείτε πάντα να μας στείλετε το αρχείο σας, αλλά σε περίπτωση διακύμανσης επιτοκίου, ο προτεινόμενος ρυθμός δεν θα είναι πλέον εγγυημένος και στη συνέχεια θα ενημερωθεί.

Τέχνασμα : Το Boursorama Banque χρηματοδοτεί έργα τουλάχιστον 100.000 ευρώ, με ελάχιστη διάρκεια 7 ετών.
Η μέγιστη διάρκεια είναι:

 • 20 χρόνια σε περίπτωση επαναγοράς πίστωσης
 • 20 χρόνια εάν χρηματοδοτούμε αμοιβές συμβολαίων
 • 22 χρόνια εάν χρηματοδοτούμε εργασία ταυτόχρονα με την απόκτηση
 • 24 χρόνια σε περίπτωση Vefa
 • 25 χρόνια για άλλα έργα

Πώς να κάνετε μια εντολή υποθήκης ?

Το Boursorama Banque αγόρασε τα εξωτερικά σας δάνεια ακινήτων, εάν το υπόλοιπο οφειλόμενο κεφάλαιο είναι ελάχιστο 100.000 ευρώ.

Γι ‘αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Προϊόντα” στη συνέχεια “υποθήκη”. Θα είστε σε θέση να προσομοιώσετε την επαναγορά της υποθήκης σας και να κάνετε ένα αίτημα απευθείας στο διαδίκτυο.

Εάν η πίστωση ανήκει ήδη στο Boursorama Banque, συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς λειτουργεί το κλικ, χρηματοδότηση σε 3 φορές ?

Η χρηματοδότηση CLIC σάς επιτρέπει να διαδώσετε μια δαπάνη σε 3 μηνιαίες πληρωμές. Είναι μεταξύ € 200 και € 2.000.

Ο προσομοιωτής σας λέει το μέγιστο ποσό που μπορείτε να δανειστείτε σύμφωνα με το μέσο όρο σας εκκρεμείς στο Boursorama Banque.

Δεν μπορείτε να πάρετε ταυτόχρονα πολλά κλικ ταυτόχρονα. Το πρώτο κλικ πρέπει να επιστραφεί πλήρως για να μπορέσει να πάρει ένα νέο.

Οι προθεσμίες λαμβάνονται στις 30, 60 και 90 ημέρες από την απελευθέρωση κεφαλαίων.

Όσον αφορά το κόστος, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε το φυλλάδιο τιμών μας.

Τι είναι η Credit MyLombard και πώς να εγγραφείτε σε αυτό?

Το MyLombard Credit είναι ένα τελικό προσωπικό δάνειο του οποίου η απόκτηση εξαρτάται από την υποχρεωτική δέσμευση των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων (λογαριασμός κινητών αξιών, μπιζέλι ή ασφάλιση ζωής Boursorama) που κρατείται στο Boursorama Banque.

Μπορείτε να δανειστείτε έως και το 50% της αποτίμησης των επιλέξιμων αξιών των χαρτοφυλακίων σας (λογαριασμός κινητών αξιών, μπιζέλι ή ασφάλιση ζωής) που πραγματοποιούνται στο Boursorama Banque.

Ως εκ τούτου, σας επιτρέπει να χρηματοδοτείτε ένα έργο, ενώ συνεχίζετε να διαιτητεύετε, να αγοράζετε, να πωλείτε στους λογαριασμούς σας (Ασφάλιση Ζωής, Λογαριασμός Κεφαλαιαγοράς) και να έχετε τα κεφάλαιά σας, με την επιφύλαξη του σεβασμού της αναλογίας που καθορίζει την ικανότητά σας να «δανειστεί. Αυτά τα κεφάλαια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επενδύσουν στο χρηματιστήριο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την Credit MyLombard και τη συνδρομή της στην ενότητα “Προϊόντα” και στη συνέχεια στο “Crédit Mylombard” από την περιοχή του πελάτη σας.

Πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορώ να ζητήσω προσωπικό δάνειο ?

Μπορείτε να ζητήσετε προσωπικό δάνειο από την ενότητα “Προϊόντα”, στη συνέχεια “προσωπικό δάνειο” από την περιοχή του πελάτη σας. Θα βρείτε επίσης σε αυτή τη σελίδα έναν προσομοιωτή δανείου, συνοδευόμενος από όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό δάνειο.

Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης, μια σελίδα είναι αφιερωμένη στις πιστώσεις στην πύλη μας.

Για να πάρετε ένα προσωπικό δάνειο, είναι απαραίτητο:

 • να είναι κάτοικος φόρου στην ηπειρωτική Γαλλία ή στο εξωτερικό τμήμα
 • να είναι τουλάχιστον 18 ετών
 • για να δικαιολογήσει ένα ελάχιστο εισόδημα
 • Για να πραγματοποιήσετε τραπεζικό τραπεζικό λογαριασμό για τουλάχιστον 3 μήνες
 • Να μην εγγραφείτε σε ένα από τα αρχεία που διαχειρίζεται το Banque de France
 • να έχετε έναν γαλλικό αριθμό τηλεφώνου (06 ή 07)

Η κατοικία των μισθών δεν είναι υποχρεωτική. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε το προσωπικό σας δάνειο με συν-δανειστή. Το τελευταίο πρέπει επίσης να υπογράψει τη σύμβαση και να παράσχει τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης. Είναι απαραίτητο να έχετε εκ των προτέρων έναν κοινό λογαριασμό.

Η μηνιαία πληρωμή σας λαμβάνεται από τον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα, κατά την επέτειο του δανείου. Για παράδειγμα, εάν η απελευθέρωση των κεφαλαίων πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου, η πρώτη σας προθεσμία θα αφαιρεθεί στις 18 Απριλίου και στη συνέχεια κάθε 18 κάθε μήνα. Η ημερομηνία χρέωσης της ημερομηνίας λήξης δεν μπορεί να τροποποιηθεί μετά.

Ανακαλύπτω επίσης.

Κάρτες και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για εσάς

Χωρίς έξοδα, τα χρήματά σας είναι 100% διαθέσιμα

Προστατέψτε ό, τι είναι πιο αγαπητό σε εσάς

Η παροχή παραγγελιών δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστική

Boursorama Bank Credit Solutions

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές μας στο διαδίκτυο

Το Boursorama Banque προσφέρει ένα πλήρες φάσμα πιστώσεων για να υποστηρίξει τους πελάτες της σε καθημερινή βάση σε κάθε ένα από τα έργα τους, προσφέροντάς τους τις λύσεις χρηματοδότησης που είναι πιο κατάλληλες για τις ανάγκες τους.

Υποθήκη για όλα τα έργα σας

Ένα έργο για αγορά στο νέο, το παλιό ή στο σχέδιο, με ή χωρίς δουλειά ? Μια επιστροφή πίστωσης ? Όποια και αν είναι το έργο σας, το Boursorama Banque θα σας προσφέρει την καταλληλότερη υποθήκη με τα χαμηλότερα ποσοστά στην αγορά.

Φτιάξω το δικό σας Online προσομοίωση πίστωσης, Στη συνέχεια, κάντε όλο το αίτημά σας στο διαδίκτυο: Zero Paper, μια βασική απάντηση σε πραγματικό χρόνο στο τέλος του πιστωτικού σας αίτησης, χωρίς ενδιάμεσα τέλη, καμία προσωπική συνεισφορά που ζητήθηκε.

Και για πλήρη και καθησυχαστική υποστήριξη για το έργο σας και την οικογένειά σας, ανακαλύψτε την ασφάλιση οφειλέτη μας (με τον συνεργάτη μας CNP).

Το Boursorama Banque είναι επίσης μια προσφορά του Καταναλωτική πίστη Κατάλληλο για κάθε τύπο έργου: Προσωπικό δάνειο, ρητή πίστωση ή πίστωση Lombard.

Ένα προσωπικό δάνειο ανεξάρτητα από το έργο σας

Ένα προσωπικό έργο ή ένα νέο αυτοκίνητο – νέο ή χρησιμοποιημένο, εργάζεστε για να αναπτύξετε το σπίτι σας, να υποβάλετε αίτηση για προσωπικό δάνειο από 2.000 € και μέχρι € 75.000. Κάνει μια Online προσομοίωση πίστωσης, Θα δείτε αμέσως χάρη στον πιστωτικό μας συγκριτικό ότι η προσφορά μας είναι ανταγωνιστική. Κάντε το αίτημά σας για δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο εργασίας ή για τα προσωπικά σας έργα με το 100% online μάθημα, θα έχετε τελική απάντηση σε πραγματικό χρόνο και τα κεφάλαιά σας ενδέχεται να είναι διαθέσιμα εντός 8 ημερών κατόπιν ρολογιού αίτημα από εσάς. Και αν θέλετε να είστε ήσυχοι, μπορείτε να βγάλετε τον Borrower – προαιρετικό – (προτείνεται από τον συνεργάτη μας Sogecap (3)).

Έχετε ένα οικολογικό έργο – όχημα ή εργασία ? Καλά νέα: Το Boursorama Banque σας προσφέρει ένα επιτόκιο που αποθηκεύεται με το προσωπικό μας δάνειο (από € 2.000 έως € 50.000) μετά την παρουσίαση της απόδειξης.

Η μίνι πίστωση με ένα κλικ

Ένα απροσδόκητο στον προϋπολογισμό σας, μια συσκευή αντικατάστασης ή μια τελευταία διακοπή/ένα σαββατοκύριακο ? Το Mini Express Credit Cand CLIC CLIC Επιστροφή σε 3 φορές σας φέρνει ευελιξία στη διαχείριση του μηνιαίου σας προϋπολογισμού. Κάντε μια προσομοίωση του επιθυμητού ποσού, από € 200 έως € 2.000, δείτε αμέσως το σταθερό, καθαρό και εύκολο στην κατανόηση του κόστους. Τότε ρώτα Η ηλεκτρονική σας πίστωση, Θα έχετε μια πραγματική απάντηση και τη δυνατότητα άμεσης πληρωμής κεφαλαίων. Στη συνέχεια, επιστρέψτε σε 3 φορές, στις 30, 60 και 90 ημέρες.

Δανειστείτε χάρη στα χρηματοοικονομικά σας περιουσιακά στοιχεία με το MyLombard

Με την πίστωση MyLombard, το Boursorama Banque σας προσκαλεί να δανειστείτε από € 10.000 έως € 2.000.000 χάρη στα χρηματοοικονομικά σας περιουσιακά στοιχεία. Η Lombard Credit είναι μια καλή πίστωση, θα επιστρέψετε μόνο τους τόκους για 5 χρόνια και κεφάλαια με ένα πάτημα, στα τέλη των 5 ετών ή εν αναμονή.

Μια ηλεκτρονική προσομοίωση σάς επιτρέπει να εκτιμήσετε τη δανειστική σας ικανότητα, στη συνέχεια να κάνετε το αίτημά σας πιστωτικής σας πλήρως online, χωρίς καμία απόδειξη και να λάβετε τα κεφάλαια εντός 8 ή 15 ημερών σύμφωνα με την επιλογή σας.

* Με το Google Pay και την Apple Pay

(1) προσφέρει υπόκεινται σε αποδοχή και μελέτη του αρχείου από τον Boursorama (δανειστής)

(2) Μελέτη Bestaux/Squirrel at Work – Ιανουάριος 2022 και CheckMondit/Squirrel at Work – Ιανουάριος 2023. Ταξινομήθηκε ως φθηνότερη τράπεζα για το προσωπικό δάνειο το 2021 και το 2022. Αυτές οι μελέτες περιλαμβάνουν 4 κύριες κατηγορίες προσωπικών δανείων που προσφέρονται από πιστωτικά ιδρύματα, δηλαδή: νέα οχήματα. μεταχειρισμένα οχήματα · Εργασία βελτίωσης στέγασης και διάφορα προσωπικά δάνεια (ταξίδια, γάμοι κ.λπ.Ουσία. Δείτε τη μεθοδολογία που υιοθετήθηκε, τα όρια της μελέτης και η λεπτομέρεια του άρθρου Bestaux και CheckMoncredit .

(3) Ασφάλιση θανάτου, συνολική και μη αναστρέψιμη απώλεια αυτονομίας, συνολική προσωρινή ανικανότητα που έχει εγγραφεί στο SoGecap. Ο Boursorama είναι εγγεγραμμένος στον οργανισμό για το Μητρώο Ασφαλιστικών Μεσημεριδίων στο πλαίσιο του N ° 07 022 916 ως ασφαλιστικός μεσίτης.