Ιδιαίτερη Γενική Εταιρεία: Γνωρίστε τα πάντα για τις προσφορές αυτής της τράπεζας, εγγραφείτε σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό στο Société Générale – Eliro

Εγγραφείτε σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό στο Société Générale

Contents

Ωστόσο, συνιστάται έντονα να στείλετε τα αρχεία με ψηφιακό τρόπο για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού. Οι πελάτες θα ενημερωθούν από το SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδοχής ή άρνησης του αιτήματος τους να ανοίξουν συγκεκριμένο λογαριασμό μόλις η τράπεζα έχει λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα. Εάν η απάντηση είναι θετική, πρέπει να κάνουν την ελάχιστη πληρωμή που απαιτείται στην τράπεζα για να επιβεβαιώσει τη δημιουργία του λογαριασμού. Μόλις ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες, η τράπεζα παρέχει την τραπεζική κάρτα και τον κωδικό πελάτη του συνδρομητή.

Ανοίξτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Société

Societe Generale

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού με το Société Générale δεν είναι περίπλοκο. Απλή, πρακτική και γρήγορη, ένας τραπεζικός λογαριασμός θα διευκολύνει την πληρωμή των αγορών σας με τραπεζική κάρτα. Και όχι μόνο, το άνοιγμα του διαχειρίζεται τα χρήματά σας με αυτοπεποίθηση. Αλλά πώς να ανοίξετε έναν συγκεκριμένο γενικό λογαριασμό εταιρείας ? Ποιοι είναι οι υπάρχοντες λογαριασμοί ? Πόσο κοστίζει το κόστος της υπηρεσίας ? Πώς λειτουργεί η εφαρμογή ? Ακολουθεί ένα πλήρες άρθρο σχετικά με το λογαριασμό (βλ. Επίσης το άρθρο μας σχετικά με το BNP My Account) Τραπεζική για άτομα της Société Générale.

Πώς να ανοίξετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό ?

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Société Générale προορίζεται Μικρά ή μεγάλα άτομα, που κατοικούν στη γαλλική επικράτεια, σύμφωνα με ορισμένες προϋποθέσεις. Το άνοιγμα ενός λογαριασμού μπορεί να γίνει απευθείας σε μια φυσική ή ηλεκτρονική αντιπροσωπεία.

Όποια και αν είναι η επιλογή, κάθε άτομο που επιθυμεί να ανοίξει ένα συγκεκριμένο γενικό λογαριασμό πρέπει να παρέχει Ειδικά έγγραφα ::

 • Ένα αναγνωριστικό : Εθνική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια διαμονής ή άδεια διαμονής, η άδεια οδήγησης θα μπορούσε να εγκριθεί εάν η φωτογραφία εγγυάται την ταυτότητα του κατόχου
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας : Φορολογική ειδοποίηση, τιμολόγιο νερού ή ηλεκτρικού ρεύματος, πιστοποιητικό διαμονής
 • ΕΝΑυπογραφή Για να κατατεθεί στην Τράπεζα (Ανακαλύψτε επίσης το HSBC Private) για έλεγχο ταυτότητας κατά τη διάρκεια των τραπεζικών εργασιών.

Εναπόκειται στην τράπεζα να αποφασίσει εάν θα ανοίξει ο λογαριασμός θα εγκριθεί ή δεν εξαρτάται από την κατάσταση του καθενός. Ένα άτομο μέσα απαγορευμένη τραπεζική δεν μπορεί να επωφεληθεί από τις τραπεζικές υπηρεσίες μέχρι την εγκατάσταση.

Οι διάφοροι υπάρχοντες λογαριασμοί

Θα θέλατε να ανοίξετε έναν ιδιωτικό γενικό λογαριασμό υγείας ? Είναι δυνατόν να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικοί τύποι λογαριασμών.

Ο μεμονωμένος τραπεζικός λογαριασμός

Ένας τρεχούμενος λογαριασμός θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την υποστήριξη για το Διαχείριση του λογαριασμού σας με έναν μόνο αριθμό λογαριασμού.

Ο συνημμένος τραπεζικός λογαριασμός

Είναι ένας λογαριασμός πελάτη που μοιράζεται μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων. Η συνδρομή σε αυτήν την προσφορά παραμένει απλό και πρακτικό.

Παιδικός τραπεζικός λογαριασμός

Στο Société Générale, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν λογαριασμό για το παιδί σας. Η προσέγγιση είναι Ελεύθερος.

Τραπεζικός λογαριασμός Banxup

Αυτό το είδος τραπεζικού λογαριασμού επιτρέπει σε εφήβους Για να επωφεληθείτε από τραπεζικές κάρτες. Ωστόσο, η κατοχή λογαριασμού παραμένει ευθύνη των γονέων.

Φοιτητικός τραπεζικός λογαριασμός

Ο λογαριασμός σπουδαστών έχει εγκατασταθεί ειδικά για τους μαθητές Μεταξύ 18 και 25 ετών. Η ασφαλής προσφορά θα τους υποστηρίξει καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ο νεαρός ενεργός τραπεζικός λογαριασμός

Αυτός ο τύπος τραπεζικού λογαριασμού προορίζεται για ηλικιωμένους νέους Μεταξύ 25 και 29 ετών. Τα άτομα που έχουν εγγραφεί θα επωφεληθούν από πολλά πλεονεκτήματα.

ευρώ

Τοποθετήστε τα χρήματά σας σε έναν γενικό λογαριασμό Société

Η Société Générale Bank προσφέρει επενδυτικές λύσεις Ανάλογα με τους στόχους σας.

Για όσους επιθυμούν να έχουν εξοικονόμηση με τη δυνατότητα να το σχεδιάσουν ανά πάσα στιγμή για να αντιμετωπίσουν το απροσδόκητο, το Κίνδυνος -Φυλλάδια αποταμίευσης είναι αυτό που χρειάζεστε, όπως το Ένα φυλλάδιο, Το Βιβλίο Αειφόρου Ανάπτυξης, Το Νέο Φυλλάδιο, ο Λογαριασμός για το Φυλλάδιο, το δημοφιλές φυλλάδιο αποταμίευσης.

Για το αγοραστικά έργα Στέγαση, αυτοκίνητα ή ταξιδιωτικά έργα, μπορείτε να βρείτε τον όρο λογαριασμούς, τα σχέδια αποταμίευσης στέγασης, τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Προκειμένου να βρεθεί η σωστή λύση εξοικονόμησης για μια πρόσθετη συνταξιοδότηση, το τραπεζικό ίδρυμα προσφέρει ασφάλεια ζωής, με ένα πιο πλεονεκτικό φορολογικό πλαίσιο.

Το κόστος των διαφόρων υπηρεσιών

Όπως όλα τα τραπεζικά ιδρύματα, η συνδρομή στις προσφορές της τράπεζας έχει κόστος. Εδώ είναι οι συνολικές τιμές των τρέχουσας προσφοράς SG.

 • Την παράσταση ή την αποστολή βιβλίου επιταγών, 15 έως 20 ευρώ Για τραπεζική επιταγή και 2.60 ευρώ με ταχυδρομικές αμοιβές για εγγεγραμμένα checkers
 • Η ετήσια συνδρομή ποικίλλει Μεταξύ 45 ευρώ και 330 ευρώ ;
 • Η επιλογή των εμπιστευτικών εξόδων κώδικα 10 ευρώ και η αντικατάσταση της τραπεζικής κάρτας είναι 16 ευρώ ;
 • Η συνδρομή στον ηλεκτρονικό προσωπικό λογαριασμό παραμένει Ελεύθερος.

Για να μάθετε τα άλλα έξοδα υπηρεσίας, συνιστάται να συμβουλευτείτε άμεσα τον επίσημο ιστότοπο της τράπεζας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ?

Η εφαρμογή SG Mobile είναι εξ ολοκλήρου Δωρεάν για τους πελάτες. Πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο με αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης, που ανακοινώθηκε προηγουμένως από την τράπεζα.

Η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις τρέχουσες λειτουργίες που πραγματοποιούνται, οπουδήποτε, H24: πληρωμές, μεταφορές, αναλήψεις, επιστροφές επιστροφών κ.λπ. Το αίτημα και η διαβούλευση με το RIB με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο γίνονται απλούστερες.

Είναι επίσης δυνατόν Επικοινωνήστε με τον σύμβουλο πελατών για ραντεβού ή για να ζητήσετε ορισμένες πληροφορίες, σε μερικά μόνο κλικ.

αντανάκλαση

Μπορεί να εκπέμπει χώρο εγγραφής σε κινητά Ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις από SMS για καθένα σε εξέλιξη τραπεζική λειτουργία. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στο IOS και Android.

Εγγραφείτε σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό στο Société Générale

Uliro

Παθιασμένος με τον επιχειρηματικό κόσμο, ψάχνετε πάντα νέες δραστηριότητες για να αμφισβητήσετε τους συναδέλφους.

Κοινωνικά γενέθλια

Πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναπτύσσουν ιστότοπους, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν απομακρυσμένους τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να επωφεληθούν από την ψηφιοποίηση. Αυτό περιλαμβάνει την εγγραφή σε έναν συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Αυτή η συνδρομή για το Société Générale μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό. Οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν μπορεί να ποικίλουν από το ένα άτομο στο άλλο, αλλά τα απαιτούμενα έγγραφα δεν αλλάζουν ποτέ.

Ένας προσωπικός λογαριασμός, τι είναι ?

Ένας προσωπικός λογαριασμός είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός ο οποίος, όπως προτείνει το όνομά του. Υποστηρίζει όλες τις τυποποιημένες τραπεζικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών χρημάτων, των αποσύρσεων και των καταθέσεων. Υπάρχουν ουσιαστικά δύο διαφορετικές κατηγορίες προσωπικών λογαριασμών:

Ο κοινός λογαριασμός, ο οποίος μπορεί να έχει δύο ή περισσότερους κατόχους. Ο μεμονωμένος λογαριασμός, ο οποίος κατέχει ένα άτομο. Αυτή η μορφή λογαριασμού είναι η πιο δημοφιλής, ειδικά μεταξύ των ζευγαριών. Ο προσωπικός λογαριασμός καθιστά δυνατή την επωμένη, εκτός από τις βασικές υπηρεσίες του προσωπικού λογαριασμού, από τραπεζική κάρτα (ή δύο κάρτες για κοινό λογαριασμό), βιβλίο επιταγών, τραπεζικό δάνειο, μέση ασφάλιση πληρωμής, εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, γαλλικό πλευρά.

Ο πελάτης πρέπει να καταβάλει μηνιαία αμοιβή στο Société Générale για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Το ποσό αυτού του τέλους καθορίζεται σύμφωνα με τις επιλεγμένες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες καθώς και την ηλικία του συνδρομητή.

Ένας προσωπικός λογαριασμός στο Société Générale μπορεί να ανοίξει από οποιονδήποτε. Όποιος ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών και δεν έπληξε μια τραπεζική απαγόρευση, δηλαδή ένας ενήλικας που απελευθερώνεται από το Banque de France, μπορεί να δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό στο Société Générale. Αλλά πρέπει να έχετε:

Ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας. Άδειας διαμονής που χρονολογείται από τουλάχιστον τρεις μήνες. Σε αντίθεση με τη δημιουργία ενός επαγγελματικού λογαριασμού (τραπεζικός λογαριασμός για επιχειρήσεις ή εταιρείες), η Société Générale κάνει μια προσφορά σε μεμονωμένους πελάτες χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ικανότητά τους ή την ικανότητά τους να λαμβάνουν εισόδημα.

Επιπλέον, η Société Générale προσφέρει μια συγκεκριμένη προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ανηλίκων, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών τραπεζικών υπηρεσιών και μειωμένη μηνιαία τιμή για την τραπεζική κάρτα. Με άλλα λόγια, τα παιδιά που δεν έχουν περάσει άνω των 12 ετών που παρέχουν γονική εξουσιοδότηση ή η συγκατάθεση του νόμιμου κηδεμόνα τους έχουν εξουσιοδοτηθεί να δημιουργήσει τραπεζικό λογαριασμό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι κοινωνικοοικονομικές τάξεις, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, των ανέργων και των ατόμων με σταθερό ή προσωρινό εισόδημα, έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό Société Générale.

Συγκεκριμένος λογαριασμός SG

Πώς να εγγραφείτε σε έναν προσωπικό λογαριασμό Société Générale ?

Στο Société Générale, το άνοιγμα ενός προσωπικού λογαριασμού μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως σε έναν οργανισμό ή σε απευθείας σύνδεση στον ιστότοπο της εταιρείας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η συνδρομή θα ολοκληρωθεί κανονικά στην υπηρεσία για υπογραφή λόγων.

Για να διαβάσετε επίσης πώς υπολογίζεται η ικανότητα δανεισμού ?

Είναι απαραίτητο να εξεταστούν όλες οι συνθήκες επιλεξιμότητας πριν ανοίξετε έναν προσωπικό λογαριασμό με το Société Générale. Γενικά, ένας δυνητικός συνδρομητής πρέπει να είναι φυσικός άνθρωπος, ενήλικες (τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν πωλούν υπηρεσίες σε ανηλίκους) και κατοικούν στη Γαλλία για φορολογικούς λόγους. Επιπλέον, πρέπει να είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε έλεγχο της τράπεζας και να έχει έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια ηλεκτρονική διεύθυνση σε λειτουργία.

Οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό σε έναν οργανισμό είναι οι εξής: Το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη. Το όνομα, το όνομα, τη διεύθυνση, κ.λπ. είναι παραδείγματα. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε έναν οργανισμό (η Société Générale έχει τώρα 2100 τραπεζικές υπηρεσίες). Για να γίνει αυτό, ο συνδρομητής θα πρέπει να αναζητήσει για να ανακαλύψει τους κοντινούς οργανισμούς.

Στη συνέχεια, ο συνδρομητής πρέπει να επιλέξει τη διαθεσιμότητά του για να επιβεβαιώσει ένα ραντεβού με έναν προσωπικό σύμβουλο. Ο σύμβουλος θα βοηθήσει τον πελάτη να αποφασίσει να διασφαλίσει ότι η προσφορά που επιλέγει προσαρμόζεται στις ανάγκες του. Είναι απαραίτητο να παρέχονται τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης για αυτήν τη συνάντηση. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιείται στην αγαπημένη υπηρεσία του συνδρομητή.

Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να υπογράψει τη Συμφωνία Λογαριασμού για να επιβεβαιώσει τη δημιουργία του τραπεζικού του λογαριασμού.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό προσωπικό λογαριασμό ακολουθώντας αυτά τα βήματα

Οι μελλοντικοί συνδρομητές ενός συγκεκριμένου λογαριασμού μπορούν να πάρουν εξ αποστάσεως τη χρήση της πλατφόρμας Διαδικτύου του Société Générale. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένα βήματα. Πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν τη φόρμα αίτησης στο διαδίκτυο με όλα τα προσωπικά στοιχεία του αιτούντος (ταυτότητα, ηλικία, διεύθυνση κ.λπ.). Στη συνέχεια, στείλτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού. Ο συνδρομητής έχει δύο εναλλακτικές λύσεις γι ‘αυτό: μπορεί να τους στείλει ψηφιακά ή μέσω ταχυδρομείου στον οργανισμό της επιλογής του.

Ωστόσο, συνιστάται έντονα να στείλετε τα αρχεία μέσω ψηφιακών μέσων για την επιτάχυνση της διαδικασίας δημιουργίας λογαριασμού. Μόλις η τράπεζα λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, οι πελάτες ενημερώνονται από το SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή ή την άρνηση του αιτήματος τους να ανοίξουν έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Εάν λάβουν μια ευνοϊκή απάντηση, πρέπει να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό.

Ωστόσο, συνιστάται έντονα να στείλετε τα αρχεία με ψηφιακό τρόπο για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού. Οι πελάτες θα ενημερωθούν από το SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδοχής ή άρνησης του αιτήματος τους να ανοίξουν συγκεκριμένο λογαριασμό μόλις η τράπεζα έχει λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα. Εάν η απάντηση είναι θετική, πρέπει να κάνουν την ελάχιστη πληρωμή που απαιτείται στην τράπεζα για να επιβεβαιώσει τη δημιουργία του λογαριασμού. Μόλις ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες, η τράπεζα παρέχει την τραπεζική κάρτα και τον κωδικό πελάτη του συνδρομητή.

Για να διαβάσετε επίσης το Intrum Justitia: κάλυψη της κοινωνίας των απαιτήσεων

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι μετά την αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων, ο συνδρομητής πρέπει να επιβεβαιώσει το αίτημά του με βιντεοκλεισματική από έναν σύμβουλο πελατών από την Société Générale. Εάν αυτή η επιβεβαίωση πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του οργανισμού, μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως. Διαφορετικά, ο αιτών πρέπει να χρησιμοποιήσει την αίτηση Société Générale για να ορίσει ραντεβού με τον σύμβουλο. Το τελευταίο βήμα για την ενεργοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού συνίσταται στον συνδρομητή για να υπογράψει τη Συμφωνία Λογαριασμού προκειμένου να πιστοποιηθεί η συνδρομή του σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτή η υπογραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί online χρησιμοποιώντας ηλεκτρονική υπογραφή από την περιοχή του πελάτη. Ένας μυστικός κώδικας και ένας κωδικός πελάτη θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον καταναλωτή μετά την ενεργοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού τους. Αυτά θα του επιτρέψουν να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του 24/7.

Ποιοι τύποι εγγράφων είναι απαραίτητοι για να ανοίξετε έναν προσωπικό λογαριασμό ?

Τα απαιτούμενα έγγραφα είναι τα ίδια με τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού αυτοπροσώπως σε έναν οργανισμό ή σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα Société Générale. Είναι πιο συγκεκριμένα

ενός εγγράφου ταυτότητας, όπως η εθνική ταυτότητα ή το διαβατήριο του συνδρομητή · Απόδειξη κατοικίας, όπως πρόσφατο τιμολόγιο δημόσιων υπηρεσιών, νερού ή άλλου, εξ ονόματος του αιτούντος, που χρονολογείται από λιγότερο από τρεις μήνες. της τελευταίας απόδειξης ενοικίου που χορηγήθηκε μόνο από έναν επαγγελματία · ή την τελευταία ειδοποίηση φόρου ακίνητης περιουσίας. Σημειώστε ότι τα ακόλουθα έγγραφα είναι απαραίτητα εάν ο συνδρομητής στεγάζεται από τρίτο μέρος: το έγγραφο ταυτότητας του κεντρικού υπολογιστή και ένα πιστοποιητικό για την τιμή που επικυρώνεται και πιστοποιείται από τον κεντρικό υπολογιστή. Είναι επίσης απαραίτητο αντίγραφο της απόδειξης της διεύθυνσης του τελευταίου. Σημειώστε ότι οι λογαριασμοί κινητών τηλεφώνων δεν γίνονται δεκτοί ως απόδειξη διεύθυνσης.

 • Το τελευταίο μισθό για έναν υπάλληλο,
 • Η τελευταία φορολογική ειδοποίηση για συνταξιούχο,
 • Το τελευταίο πιστοποιητικό εργασίας που εκδίδεται από τον Οργανισμό Απασχόλησης για αναζητητή εργασίας,
 • Ο αριθμός Siret/Siren εκτυπώθηκε σε ένα λευκό φύλλο για έναν αυτο -εργαζόμενο,
 • Το αντίγραφο του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης του συνδρομητή είναι όλα απόδειξη αποδεκτού εισοδήματος.

Ανάλογα με την κοινωνική κατάσταση του συνδρομητή, τα έγγραφα υποστήριξης μπορεί να είναι το εξής: Πιστοποιημένο αντίγραφο της κάρτας φοιτητών ή έγκυρο πιστοποιητικό σχολικής εκπαίδευσης για φοιτητή. το τελευταίο μισθό για έναν υπάλληλο. Η τελευταία φορολογική ειδοποίηση για συνταξιούχο. Το τελευταίο πιστοποιητικό εργασίας από τον Οργανισμό Απασχόλησης για έναν αναζητητή εργασίας. Ο αριθμός Siret/Siren εκτυπώθηκε σε ένα λευκό φύλλο για έναν αυτο -εργαζόμενο. Αυτά τα έγγραφα πρέπει να αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου ή να μεταφορτωθούν από το Société Générale προστατευμένο χώρο πελατών από τον συνδρομητή που επιλέγει να δημιουργήσει έναν απομακρυσμένο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Από την άλλη πλευρά, κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού πρακτορείου, θα τους δοθεί στον σύμβουλο πελατών κατά τη λήψη ραντεβού.

Διαβάστε επίσης το Crédit Agricole de Charente-Maritime: Γιατί στοιχηματίζετε στο CACMDS στον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό της ?

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας ενός προσωπικού λογαριασμού στο Société Générale ?

Το κύριο πλεονέκτημα της δημιουργίας ενός προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού στο Société Générale είναι η εγκατάσταση με την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία συνδρομής, είτε σε απευθείας σύνδεση είτε σε φυσικό μέρος. Επιπλέον, το άνοιγμα του λογαριασμού είναι σχετικά γρήγορο.

Επιπλέον, η Société Générale αναθέτει έναν αριθμό λογαριασμού ζωής και έναν ξεχωριστό αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (RIB) που είναι συνεπής σε κάθε πελάτη.

Όποιος έχει πάρει πρόσφατα έναν συγκεκριμένο λογαριασμό με το Société Générale μπορεί να επωφεληθεί από μια ελεύθερη αλλαγή στην τραπεζική του κατοικία.

Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων, ας αναφέρουμε τη δυνατότητα για τους πελάτες της Société Générale να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή, μέρα και νύχτα, μέσω της περιοχής πελάτη της ιστοσελίδας της εταιρείας. Επιπλέον, οι δηλώσεις λογαριασμού αποστέλλονται δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή Société Générale για να ξεκινήσετε.

Société Générale για μη κατοίκους

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Société Générale, ένας μη κάτοικος πρέπει να είναι γαλλικής εθνικότητας και να έχει την κύρια κατοικία του έξω από τη Γαλλία.

Οι μη κάτοικοι περιλαμβάνουν αλλοδαποί που βρίσκονται στη Γαλλία ως μέλη των ενόπλων δυνάμεων ή των κυβερνητικών υπαλλήλων.

Πρέπει να παρουσιάσει ένα νόμιμο έγγραφο ταυτότητας που περιλαμβάνει φωτογραφία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης.

Société Générale για νέους ανθρώπους

Ένας ανήλικος μπορεί να έχει έναν τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο όνομά του από την ημέρα της γέννησής του.

Από την ηλικία των δώδεκα, μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στο όνομά του, αλλά πρέπει πρώτα να δώσει τη συμφωνία των γονέων του (ή άλλοι νόμιμοι εκπρόσωποι). Τα έγγραφα που απαιτούνται σε αυτήν την κατάσταση είναι

 • απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από έξι μήνες
 • έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητα του ανηλίκου και των γονέων του.
 • Το οικογενειακό φυλλάδιο
 • Γραπτή δήλωση που υπογράφηκε από τον νόμιμο αντιπρόσωπο,
 • Αναγνώριση παραλαβής του κεντρικού υπολογιστή.

Πρέπει επίσης να κατατεθεί η υπογραφή του ανηλίκου καθώς και εκείνων οποιουδήποτε νομικού αντιπροσώπου. Η τράπεζα θα θέλει ένα αντίγραφο της φοιτητικής κάρτας ή του δευτερεύοντος δίπλωμα εάν είναι σήμερα στο σχολείο.