Μοιραστείτε φωτογραφίες – Joomeo – Αποθηκεύστε τα βασικά, FamilyAlbum | Η εφαρμογή οικογένειας και κοινής χρήσης βίντεο για την οικογένεια

Λατρεύω κάθε στιγμή

Contents

Δημοσιεύστε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μια χειρονομία, χωρίς κόστος ή όριο αποθήκευσης.

Αποθηκεύστε τα βασικά

Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας αξίζουν την πλήρη προσοχή μας. Σας προσφέρουμε το καλύτερο για να τα αποθηκεύσετε, να τα μοιραστείτε και να τα ενισχύσετε σε χώρο διαφημίσεων χωρίς διαφήμιση.

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύστε αυτόματα τις εικόνες σας

Οργανώνω

Φιλοξενήστε τις εικόνες σας σε ιδιωτικό και ασφαλές χώρο

Δημιουργώ

Δημιουργήστε άλμπουμ φωτογραφιών και παρουσίαση

Μερίδιο

Μοιραστείτε και διαχέετε εύκολα τις εικόνες σας

Δοκιμάστε την ηρεμία στη Γαλλία !

Οι φωτογραφίες σας είναι θησαυροί. Από το 2007, Δεσμευόμαστε να το φροντίζουμε καθημερινά με τη φιλοξενία τους Ασφαλείς διακομιστές στη Γαλλία.

Επικεντρωθείτε στις φωτογραφίες σας

Επικεντρωθείτε στα βασικά: κάντε φωτογραφίες, επισημάνετε τις και μοιραστείτε τις με τις επαφές σας !

Εικονικά άλμπουμ, παρουσίαση, βιβλία φωτογραφιών…

Αποθηκεύστε αυτόματα τις φωτογραφίες σας

Σε κινητά καθώς και στον υπολογιστή, επωφεληθείτε από τις εφαρμογές μας για να τοποθετήσετε αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κάτω από καταφύγιο στο χώρο Joomeo σας.

Κρατήστε επαφή μόνιμα

Η κοινή χρήση των φωτογραφιών και των βίντεό σας σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν ισχυρό σύνδεσμο με τους αγαπημένους σας.

Ενημερώστε τακτικά τα άλμπουμ σας και, χάρη στις ολοκληρωμένες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων, ειδοποιήστε τις επαφές σας σε νέες λειτουργίες στο χώρο σας.

Ο Joomeo σας συνοδεύει παντού, όλη την ώρα
Και για πολύ καιρό !

Οι νέοι γίνονται μεγάλοι και ο χώρος σας στο Joomeo διατηρεί όλες τις αναμνήσεις σας για να τις μοιραστείτε καλύτερα.

Δημιουργήστε και διαδώστε την παρουσία σας

Ενσωματώστε μια παρουσίαση σε ένα blog ή σε έναν ιστότοπο προσθέτει δυναμισμό στο περιεχόμενό σας και τονίζει.

Είναι επίσης μια πολύ εκτιμημένη φιλική και κινούμενη λειτουργία κοινής χρήσης.

Ελευθερώστε τις φωτογραφίες σας

Διαχειριστείτε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας από οπουδήποτε. Ο χώρος Joomeo είναι διαθέσιμος σε Mac, PC, Mobile και Tablet (iOS και Android) ακόμη και για τις επαφές σας.

Βρείτε το χώρο Joomeo σε όλα τα συνδεδεμένα υποστηρίγματα σας

Φέρτε τις φωτογραφίες σας στη ζωή με τα δάχτυλά σας

Η απλή και σαφής διεπαφή του Joomeo διευκολύνει τη ζωή σας.
Εξοικονομήστε χρόνο και αφιερώστε τον εαυτό σας στα πάθη σας.

Ρόλαντ

Αυτός ο ιστότοπος είναι απλός, αποτελεσματικός, νηφάλιος και κομψός. Ένα plugin για το Lightroom διευκολύνει τις μεταφορές φωτογραφιών που είναι ένα πραγματικό “Plus”. ΔΩΡΕΑΝ έως και 5 πηγαίνετε και φθηνά πέρα ​​από. Όλα χωρίς διαφήμιση ! κορυφή.

Βρώμικος

Η ομάδα Joomeo είναι πάντα προσεκτική και πάντα αντιδραστική για να παρέχει τις σωστές λύσεις σε περίπτωση προβλήματος ή ερωτήσεων. Πολύ σπάνιο να τους ζητήσω, αλλά πάντα στην κορυφή.

Νικολάου

Το εργαλείο είναι ισχυρό και φιλικό. Η ανταλλαγή φωτογραφιών στην οικογένεια τελικά σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις αναμνήσεις με πλήρη ασφάλεια. Οι προσαρτημένες υπηρεσίες ενισχύουν την ευχαρίστηση της χρήσης του Joomeo.

Ελα μαζί μας

Joomeo, είναι απλό και χωρίς περιορισμό

Η εργονομία του Joomeo σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τις ηλεκτρονικές σας φωτογραφίες. Είτε στον υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας, μπορείτε να κυριαρχήσετε τέλεια την οργάνωση της βιβλιοθήκης μέσων σας και τη διαμόρφωση της κοινοποίησης σας. Οι επαφές σας εκμεταλλεύονται ελεύθερα τα άλμπουμ σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ο σύγχρονος και ο υγρός σχεδιασμός μας προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις οθόνες. Υπογραμμίζουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για την απόλαυση όλων !

Οι φωτογραφίες σας διαθέσιμες σε όλες τις περιστάσεις

Χάρη στις εφαρμογές για κινητά και τη διεπαφή μας συμβατή με όλα τα προγράμματα περιήγησης, φωτογραφίες και βίντεο είναι διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε. Το Joomeo σας επιτρέπει να διατηρείτε τις εικόνες σας συνεχώς σε ετοιμότητα και να δημιουργείτε τακτικά νέα άλμπουμ χωρίς περιορισμό χρόνου ή τόπου.

Προστατέψτε όλες τις αναμνήσεις σας σε ιδιωτικό και ασφαλές χώρο

Η ομάδα των αφοσιωμένων εμπειρογνωμόνων κινητοποιεί 24 ώρες την ημέρα για να διατηρήσει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Ο αποθηκευτικός χώρος σας έχει μια ισχυρή υποδομή, στην πρώτη γραμμή των τελευταίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα για την προστασία των ομορφότερων αναμνήσεων σας.

Λατρεύω κάθε στιγμή

Η δωρεάν εφαρμογή για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο των παιδιών σε ιδιωτικό και ασφαλές χώρο.

Δωρεάν και απεριόριστη αποθήκευση

Δημοσιεύστε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μια χειρονομία, χωρίς κόστος ή όριο αποθήκευσης.

Επικοινωνήστε ως οικογένεια

Ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας μέσω των σχολίων και των αντιδράσεων των αγαπημένων σας.

Οργανωμένο για εσάς

Πηγαίνετε από το ένα μήνα σε άλλο σε μια μετατόπιση των δακτύλων και ανακαλύψτε ξανά την εξέλιξη των παιδιών σας.

Η ιδέα μας

Μοιραστείτε, αποθηκεύστε και ξαναζήστε τις πιο όμορφες στιγμές των παιδιών σας

Το Familyalbum δημιουργήθηκε για να δώσει στους γονείς ένα σίγουρο τρόπο και εύκολο να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με τους αγαπημένους τους. Για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας, σας προσκαλούμε να διαβάσετε ένα σύντομο μήνυμα από τον ιδρυτή μας.

Κύρια χαρακτηριστικά

Αυτο-οργανωμένο άλμπουμ

Απλά δημοσιεύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας και το Familyalbum φροντίζει να τις οργανώνει αυτόματα ανά μήνα.

Σχόλια και συνομιλία

Προσθέστε σχόλια για να περιγράψετε τις φωτογραφίες σας και να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας.

Ιστορικό επισκέψεων

Η τελευταία ενότητα επισκέψεων φέρνει ολόκληρη την οικογένεια μαζί σας επιτρέποντάς σας να δείτε αν οι αγαπημένοι σας έχουν δει το άλμπουμ σας.

Ιδιωτικό και ασφαλές

Μόνο μέλη της οικογένειας που έχετε προσκαλέσει μπορούν να δουν το άλμπουμ σας. Έχετε χάσει το τηλέφωνό σας ? Βρείτε τις φωτογραφίες σας με το FamilyAlbum. Μείνετε γαλήνια σε όλες τις περιστάσεις.

Ακολουθήστε την εξέλιξη με τα 1s κλιπ

Κοιτάξτε τα μικρά σας να μεγαλώνουν στο βλέμμα, κατά τη διάρκεια των εποχών. Εισαγάγετε τις αναμνήσεις σας και θα τις καταρτίσουμε για εσάς.

Άλμπουμ φωτογραφιών “

Χρησιμοποιήστε τις μηνιαίες προτάσεις άλμπουμ μας, εξατομικεύστε τις ή δημιουργήστε τη δική σας.

Δημοσίευση από τον υπολογιστή σας

Ο υπολογιστής ή η κάμερά σας είναι γεμάτη με παλιές φωτογραφίες και βίντεο ? Με το Premium, μοιραστείτε τα με ένα κλικ !

Τι λένε οι χρήστες μας ?

Εξαιρετική!! Εγώ που δεν θέλω να βάλω τη φωτογραφία του προσώπου του μωρού στο Διαδίκτυο, μου επιτρέπει να διαχειριστώ ποιος θα δει τις φωτογραφίες! Πρακτικό για να διατηρήσετε την οικογένεια ενημερωμένη χωρίς να χρειάζεται να στείλετε τις φωτογραφίες σε κάθε άτομο!

Τι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε την οικογένεια μακριά κοντά! Κάναμε ένα άλμπουμ για το μωρό μας και όλοι αγαπούν! Μου αρέσει πολύ η χρονολογική διαίρεση φωτογραφιών στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση ακόμη και για άτομα που δεν είναι άνετα με την τεχνολογία.

Εξαιρετική εφαρμογή. Μου επιτρέπει να μοιραστώ τις φωτογραφίες και τα βίντεό μου με ασφάλεια για την οικογένειά μου.

Βραβείο και βραβεία

Webby 2019 Honoree | Εφαρμογές, κινητά και φωνή - καλύτερη εμπειρία χρήστηW3 Βραβεία 2019 Χρυσός νικητήςΗ μαμά επιλογής βραβείων χρυσού περιεχομένου

Μιλούν για εμάς

Περισσότερες επιλογές, περισσότερα συναισθήματα.

Λάβετε ένα κλιπ 1S κάθε μήνα, εισαγάγετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας και ακόμη περισσότερο με την υπηρεσία Premium εξακολουθεί να εξελίσσεται.

6 Υπηρεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών με φίλους

Οι φωτογραφίες σας γεμίζουν τη μνήμη του smartphone σας? Μοιραστείτε τα απευθείας με τους φίλους σας από τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Εδώ είναι 6 βασικές υπηρεσίες για να εμφανίσετε τα πιο όμορφα πλάνα σας !

Instagram: Το βασικό

Αυτή η εφαρμογή για κινητά χρειάζεται πραγματικά παρουσίαση ? Αγαπημένα των διασημοτήτων και των επιρροών, προσφέρει μια εξαιρετικά διασύνδεση για να επαναλάβει τις φωτογραφίες (γνωρίζουμε το διάσημο φίλτρο σοδειά) και δημοσιεύστε τα σε προσωπική σελίδα προσβάσιμη στους συνδρομητές. Εξωτική απόδραση, νέα διακοσμητική απόκτηση, εμφάνιση ημέρας, τραπέζι brunch … Επιλέγουμε (και δαγκώνουμε προσεκτικά) τι θέλουμε να δείξουμε!

Ίνσταγκραμ

Google Photos: Για τους φίλους των φίλων

Πολύ διαισθητικό, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να καλλιεργήσετε τις φωτογραφίες σας, να τις αγγίξετε και να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια απευθείας στο διαδίκτυο ή στον υπολογιστή σας. Απλά πρέπει να ταξινομήσετε τις εικόνες σας, να τις βάλετε σε ένα άλμπουμ ή ακόμα και να προσθέσετε έναν τίτλο, να δημιουργήσετε ένα βιβλίο ή να προετοιμάσετε μια παρουσίαση παρουσίασης. Η κοινή χρήση φωτογραφιών διευκολύνεται για όλους τους χρήστες του Google +, αλλά ο καθένας μπορεί να συμβουλευτεί τις φωτογραφίες σας, υπό την προϋπόθεση ότι το έχετε προσκαλέσει μέσω email.

FLICKR: Η αναφορά

Είναι η προνομιακή υπηρεσία των λάτρεις των φωτογραφιών που επιθυμούν να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν τα πλάνα τους. Με το Flickr, θα είναι εύκολο για εσάς να κατεβάσετε και να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο: μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν έως και 1000 βολές και να εισαγάγετε ετικέτες, τίτλους ή περιγραφές για κάθε εικόνα. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Flickr: Έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε την επί του παρόντος η μεγαλύτερη βάση ερασιτεχνικών φωτογραφιών του ιστού.

Joomeo: Φιλικό και στα γαλλικά

Αυτή η υπηρεσία στα γαλλικά προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ανταγωνιστές της, τόσο από την άποψη της ρετουσάρδας και της κοινής χρήσης. Οι εξηγήσεις σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα καθ ‘όλη τη διάρκεια της online ή για να κάνετε μια παρουσίαση με μουσική ή εφέ. Φιλικό, το Joomeo σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα πλάνα σας με τους φίλους σας, στους οποίους μπορείτε να αντιστοιχίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να εξασφαλίσετε τις φωτογραφίες σας.

Juomeo

500px: Είμαστε φωτογράφος!

Το 500PX σάς επιτρέπει να φιλοξενήσετε, να μοιραστείτε και ακόμη και να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο ή να ξεκινήσετε δωρεάν το ιστολόγιό σας στο χαρτοφυλάκιο. Το πραγματικό περισσότερο από 500px είναι η ποιότητα των φωτογραφιών που παρουσιάζονται από την κοινότητα: Real Wonders. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εμφανίσετε τα καλύτερα σας πλάνα με στυλ και να τα μοιραστείτε με φίλους ή με ολόκληρο τον κόσμο. Με 500px, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας φωτογράφους. Αν σας αρέσει η φωτογραφία, αυτό συμβαίνει.

Amalgram: Τοπική και ενοποίηση

Με έδρα το Κεμπέκ, η υπηρεσία Amalgram έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει την ανταλλαγή φωτογραφιών που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των ομαδικών εκδηλώσεων. Θέλετε να αποθανατοποιήσετε την τελευταία σας οικογενειακή πεζοπορία με ποδήλατο, τον γάμο του καλύτερου φίλου σας ή ένα συνέδριο στο εξωτερικό? Απλά δημιουργήστε μια ιδιωτική ομάδα και προσκαλέστε τους συμμετέχοντες. Μετά την επιλογή ενός κωδικού πρόσβασης, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους εικόνες, να δουν αυτές των άλλων και να αφήσουν τα σχόλιά τους. Ένας λογαριασμός δίνει τη δυνατότητα να καταθέσετε 150 φωτογραφίες δωρεάν και μια υπηρεσία σάρωσης δίνει μια δεύτερη ζωή στις φωτογραφίες που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα: αρκετό για να συγκεντρώσει μια σειρά από αναμνηστικά!

  • Φωτοστέφανο
  • κολάζ φωτογραφιών
  • Ελεύθερο λογισμικό