Το Snapchat και οι εναλλακτικές λύσεις του., Οι καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat

Οι καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής CLIPCHAT:

Το Snapchat και οι εναλλακτικές λύσεις του.

Ο κόσμος του smartphone είναι ακμάζουσα και, με αυτό, το πεδίο των κινητών εφαρμογών. Στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο των καταστημάτων που προσφέρει αυτές τις εφαρμογές αυξάνεται κάθε χρόνο, γεγονός που δημιουργεί μια μάχη μεταξύ των προγραμματιστών για την εκκίνηση των πιο καινοτόμων και πειστικών εφαρμογών για τους χρήστες. Μεταξύ των εφαρμογών που είναι όλη η οργή, είναι το Snapchat, η εφαρμογή που χρησιμοποιεί μια ιδέα διαφέρει από άλλες εφαρμογές.

Snapchat είναι μια εφαρμογή για μηνύματα και αποστολή φωτογραφιών. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες, να αποθηκεύσουν βίντεο, να προσθέσουν κείμενο και εικόνες και να τα στείλουν σε μια λίστα παραλήπτη. Αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποστέλλονται ονομάζονται “Snaps”. Οι χρήστες ορίζουν ένα χρονικό όριο μετά από το οποίο αυτά τα μηνύματα θα διαγραφούν μετά την ανάγνωση του δέκτη. Μπορείτε να καθορίσετε τη διάρκεια του μηνύματος, το οποίο μπορεί να είναι μεταξύ 1 και 10 δευτερολέπτων.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή Snapchat υποστηρίζεται από λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Η διασύνδεση Snapchat, τόσο στην έκδοση Android όσο και στο iOS, αποτελείται από ένα μεγάλο κυκλικό κουμπί στο κέντρο του κατώτερου τμήματος της οθόνης, πλαισιωμένο από μια εικόνα ενός πλαισίου στην αριστερή πλευρά και D ‘ένα τραπέζι δύο δισδιάστατων ταινιών η δεξιά πλευρά.

Το μεγάλο κυκλικό κουμπί είναι το κουμπί της κάμερας. Πατήστε το κουμπί μία φορά και η εφαρμογή θα τραβήξει μια φωτογραφία. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την επεξεργασία της εικόνας με την εφαρμογή κειμένων ή/και εικόνων πριν την αποστείλετε σε μια λίστα παραλήπτη. Εάν συνεχίσετε να πατάτε το Κεντρικό Κουμπί Εφαρμογής, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σύντομο βίντεο που διαρκεί 10 δευτερόλεπτα. Όπως και με τις φωτογραφίες, το κείμενο μπορεί να εφαρμοστεί στο βίντεο πριν αποσταλεί σε άλλους χρήστες. Οι καταγεγραμμένες εικόνες και βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν από τον αποστολέα πριν αποσταλούν πατώντας το λευκό βέλος στην κάτω αριστερή γωνία.

Ο δύο -διαδιάστατος πίνακας ταινιών στη δεξιά πλευρά του χρήστη καθοδηγεί τον χρήστη στη λίστα επαφών του, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν τους φίλους τους Snapchat και να βρουν επαφές από το τηλέφωνό τους.

Το τετράγωνο στην αριστερή πλευρά της διεπαφής οδηγεί το χρήστη Snapchat σε ένα μενού το οποίο υποδεικνύει στον χρήστη που έλαβε και μεταδίδεται οι Snaps στις άλλες επαφές Snapchat. Ο χρήστης θα λάβει ειδοποιήσεις από τα snaps που λαμβάνονται. Για να δείτε εικόνες ή βίντεο που αποστέλλονται από την εφαρμογή, κρατήστε το δάχτυλό σας να κλίνει στην εικόνα ή στο βίντεο.

Κατά τη διάρκεια της οθόνης, ο παραλήπτης πρέπει να κρατήσει το δάχτυλο στην οθόνη αφής της συσκευής, η οποία εμποδίζει τον χρήστη να πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Παρά το γεγονός ότι ο αποστολέας ενημερώνεται από το Snapchat εάν ο δικαιούχος παίρνει ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Το Snapchat μπορεί να καθορίσει τη λίστα φίλων χρήστη μέσω των επαφών που υπάρχουν στο smartphone.

Στις αρχές Οκτωβρίου 2013, ο Snapchat κυκλοφόρησε τη λειτουργία Snapchat “Stories” που ανακοινώθηκε στο σύνθημα “Αυτό είναι θέμα χρόνου”. Η ίδια η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε συνδέσμους κοινής χρήσης που μπορούν να εμφανιστούν πολλές φορές για 24 ώρες. Οι “ιστορίες” μπορούν να μοιραστούν με τις επαφές και το περιεχόμενο των χρηστών διατηρούνται μόνο 24 ώρες πριν διαγραφούν.

Αυτή η εφαρμογή ήταν πρωτοπόρος σε αυτό το νέο πεδίο. Ωστόσο, άλλες εφαρμογές γρήγορα αντιγράφουν αυτή τη νέα τάση και ενσωματώνουν αυτή τη λειτουργικότητα στον κατάλογό τους. Γι ‘αυτό σήμερα μπορούμε να βρούμε μια λίστα εφαρμογών που μπορούν να αντικαταστήσουν το Snapchat.
Ορισμένες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις έχουν ως εξής:

Σχεδιασμένο ως εναλλακτική λύση στο Snapchat στο Facebook, επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, βίντεο ή φωτογραφίες στις επαφές τους. Αυτά τα μηνύματα εξαλείφονται μετά από 10 δευτερόλεπτα. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται είναι η δυνατότητα καταγγελίας του παραλήπτη εάν καταχραστεί την εφαρμογή, διότι όταν πραγματοποιείται ένα στιγμιότυπο οθόνης από τον παραλήπτη, ο αποστολέας ενημερώνεται για αυτό. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί μόνο για το iPhone.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Facebook Poke:

• Επικοινωνήστε με έναν φίλο με μήνυμα, φωτογραφία ή βίντεο.
• Ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει πόσο καιρό ο φίλος σας θα δει το μήνυμά του.
• Εάν ο χρήστης διατηρεί μακρά υποστηριζόμενη, μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα των φίλων του.
• Στα μηνύματα που στέλνουμε μπορούμε να δώσουμε την τοποθεσία μας.
• Ο χρήστης μπορεί να δει πότε οι φίλοι του έχουν κάνει στιγμιότυπα οθόνης του περιεχομένου που στέλνει.

Το ClipChat είναι ένας νέος επαναστατικός τρόπος για να μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας με έναν απλό τρόπο. Εξοικονομήστε 5 δευτερόλεπτα εικόνες ή βίντεο κλιπ και δημοσιεύστε τα για να τα μοιραστείτε με τις επαφές σας. Τα μηνύματα μπορούν επίσης να σταλούν σε ιδιωτική φόρμα στους φίλους σας. Το clipChat μπορεί να συνδεθεί με τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για να βρείτε φίλους και να ακολουθήσετε άλλους clipChatters.

Το CLIPCHAT είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή συγκρίσιμη με το Snapchat στις λειτουργίες του, αλλά περιλαμβάνει πρόσθετες επιλογές όπως η εμφάνιση του αριθμού των μηνυμάτων που αποστέλλονται (και στους οποίους τους στέλνετε) και άλλες λεπτομέρειες. Τα αρχεία που αποστέλλονται διαγράφονται από τη συσκευή κατά τη διάρκεια της αποστολής και όταν ο παραλήπτης είδε το μήνυμα, διαγράφεται από τους διακομιστές τερματικού και clipChat. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Apple Store και στο Google Free Play.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής CLIPCHAT:

• Τροφοδοσία: Στείλτε εύκολα εικόνες ή βίντεο στις ροές σας σε όλους τους οπαδούς σας για να τις δείτε.
• Αυτο -κατασκευή: Τα κοινόχρηστα κλιπ εξαφανίζονται για πάντα όταν έχουν δει.
• Pixelization: Το μοναδικό αποτέλεσμα pixelization σημαίνει ότι η προεπισκόπηση των κλιπ είναι διασκεδαστική και ασφαλής για όλους.
• Ασφάλεια: Η κρυπτογράφηση της βιομηχανικής ποιότητας καθιστά το περιεχόμενό σας εντελώς ιδιωτικό.
• Στυλ: Η εμφάνιση της εφαρμογής είναι κομψή.
• Γρήγορα: Απαντήστε στα κλιπ των οπαδών σας και μοιραστείτε τα με ένα μόνο άγγιγμα.

Αγγελιοφόρος

Η ίδια η εφαρμογή συνιστά τη χρήση περισσότερων ανεπίσημων μηνυμάτων και είναι ένας άλλος τρόπος να μοιραστείτε το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η επεξεργασία μηνυμάτων μόλις αποσταλούν και η πιθανότητα διαγραφής περιεχομένου με μηνύματα βόμβας.

Με το Squawk μπορείτε να κάνετε ό, τι δεν μπορείτε να κάνετε με άλλα μηνύματα κειμένου και όλα αυτά σε μία εφαρμογή. Στείλτε κινούμενα αυτοκόλλητα, μιμίδια, selfies, εικόνες, διαρροή φωτογραφιών, gif, emoji, μηνύματα κειμένου και φωνής στους φίλους ή τις ομάδες φίλων σας. Μπορείτε να διασκεδάσετε στέλνοντας μυστικά μηνύματα που θα εξαφανιστούν και θα επιλέξουν κεφάλαια για κάθε συνομιλία. Είναι πολύ γρήγορο, εύκολο και ελεύθερο να μοιραστείτε τις πιο αστείες, ανόητες, γελοίες, ιδιωτικές, χαρούμενες και λυπημένες στιγμές με φίλους, με διαφορετικό τρόπο.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Messenger Squawk:

Καταστροφή μηνυμάτων: Η αυτοαισθητεία των μηνυμάτων δεν αφορά μόνο μυστικούς πράκτορες. Η εφαρμογή ελέγχει ποια μηνύματα θα συνεχιστούν και τα οποία θα εμφανιστούν μόνο για μια στιγμή μετατρέποντας το κείμενο, τις φωτογραφίες, τον ήχο και τα αυτοκόλλητα σε μηνύματα βόμβας. Οι βόμβες μπορούν να ανοίξουν και να εμφανιστούν στην κανονική ροή μιας συνομιλίας μέσα στη γάτα σας. Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να μοιραστούμε, αλλά μερικές φορές δεν θέλουμε να γράψουμε.
Εξατομικεύστε την εμφάνιση του squawk σας: Επιλέξτε τις δικές σας ταπετσαρίες γάτας, τα χρώματα και τα ονόματα των φυσαλίδων γάτας για να μετατρέψετε το χώρο ανταλλαγής μηνυμάτων κάθε συνομιλίας σε ένα μοναδικό μέρος. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό. Όλα όσα αλλάζετε εμφανίζονται από όλα τα άλλα μέλη της συνομιλίας.
Αλλάξτε τα μηνύματα μετά την αποστολή: Το Squawk έρχεται με μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή που ονομάζεται “Modify” που δεν βρίσκεται στις εφαρμογές για την αποστολή ακατέργαστου κειμένου ή άλλων εφαρμογών γάτας. Εάν χρησιμοποιείται με σύνεση, θα σας κρατήσει έξω από τη διόρθωση των μηνυμάτων σας για πάντα.

Wickr -Top Secret Messenger

Αυτή η εφαρμογή χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι προσφέρει σε όλα τα μηνύματα στρατιωτικής ποιότητας κρυπτά (AES256, ECDH521, RSA4096 TLS) για τα οποία δεν έχει καν τα κλειδιά, εκτός από το να καθορίζει πόσο καιρό ο παραλήπτης πρέπει να εμφανίσει το μήνυμα Πριν διαγραφεί. Διαγράφει όλα τα αρχεία μεταδεδομένων που αποστέλλονται, τα αρχεία διαγράφονται με ασφάλεια και πληροί τα κριτήρια που απαιτούνται για τη μετάδοση εξαιρετικά μυστικών αρχείων, σύμφωνα με οργανωτικά κριτήρια όπως το NSA. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη στο Apple Store και στο Google Play.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Wickr -Top Secret Messenger:

• Αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου, φωνής, φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων PDF.
• Έλεγχος: Ο αποστολέας ελέγχει τα δεδομένα και αποφασίζει ποιος βλέπει, τι φαίνεται, πού και για πόσο καιρό.
• Εμπιστευτικότητα: Μόνο ο παραλήπτης βλέπει τα δεδομένα, χωρίς ενδιάμεσους διακομιστές.
• Υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης: Οι προγραμματιστές εφαρμογών ορίζουν ότι κανένας από αυτούς δεν έχει τα κλειδιά, κάθε μήνυμα έχει διπλό από το κλειδί (ECDH521, RSA4096, AES256, TLS).
• Παραλήπτης: Κάθε μήνυμα μπορεί να διαβαστεί μόνο στη συσκευή στην οποία στάλθηκε.
• Ανωνυμία: Δεν απαιτεί προσωπικά στοιχεία για τον χρήστη ή για τις ενέργειες του χρήστη.
• Proxy: Η εφαρμογή υποστηρίζει την IP μεταξύ του πομπού και του δέκτη.
• Χωρίς μεταδεδομένα: Τα μεταδεδομένα υποστήριξης (θέσεις, ώρα και ερωτήσεις ταυτοποίησης) διαγράφονται.
• Εξάλειψη: Secure File Shredder διαγράφει ανεπιθύμητα αρχεία που έχουν εξαχθεί από τη συσκευή σας.
• Ενσωματωμένο: Μπορείτε να στείλετε αρχεία PDF και εικόνες Dropbox και Google Drive.
• Δοκιμάστηκε από τον Veracode, Stroz Friedberg στο Def Con, και τώρα CCN.
• Εύκολο: διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό για να ξεκινήσετε, ευκολότερο από ένα email.
• Δωρεάν: Εξοικονομήστε χρήματα σε μηνύματα κειμένου.
• Διασταυρούμενη πλατφόρμα: μηνύματα Android και Idevices (-5s iPhone 4, iPod Touch 4-5, iPad 1-Air).

Η εμπιστοσύνη επιτρέπει την ανταλλαγή όλων των ειδών προσωπικών πληροφοριών. Διατίθεται για το iOS 7, διαγράφει όλα τα μηνύματα κατά το κλείσιμο της εφαρμογής και επίσης σας προειδοποιεί εάν πραγματοποιηθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης. Διατίθεται μόνο στο App Store.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Confide:

• Όλοι οι χρήστες που στέλνουν με μηνύματα θα διαγραφούν για πάντα.
• Αυτή η εφαρμογή εμποδίζει τους χρήστες να δημιουργούν στιγμιότυπα οθόνης του περιεχομένου που λαμβάνεται.
• Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να στείλετε αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
• όλο το περιεχόμενο που μεταδίδετε μέσω μηνυμάτων θα κρυπτογραφηθεί έτσι ώστε να είναι εντελώς ιδιωτικό.
• Ο χρήστης θα γνωρίζει εάν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμά του χάρη στη λειτουργία του κατηγορούμενου ανάγνωσης.
• Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή.

Κλείσιμο ματιού

Το καλύτερο του Instagram και του Snapchat συγκεντρώνονται στο Wink. Μπορείτε: Διατηρήστε το απόρρητό σας, διαγράψτε αυτόματα τα μηνύματα, στείλτε φωτογραφίες και συζητήστε με περισσότερες από μία επαφές τη φορά. Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iOS και το Android, ώστε να είναι εύκολο να το βρείτε στο Google Play.

Το Wink είναι μια ιδιωτική εφαρμογή συνομιλίας με μια διασκεδαστική παρουσίαση. Όλα όσα σας αρέσουν για το Snapchat και το Instagram σε μία μόνο εφαρμογή. Πείτε γεια στους φίλους σας με φωτογραφίες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

• Είναι διασκεδαστικό, γρηγορότερο και με περισσότερα κείμενα, SMS ή MMS.
Στείλτε ένα μήνυμα φωτογραφίας . είναι εντελώς δωρεάν!
• Χρησιμοποιήστε μία από τις εικόνες σας. Τραβήξτε μια νέα φωτογραφία όπως με το Snapchat ή επιλέξτε μία από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη ληφθεί.
• Στείλτε εικόνες σε περισσότερους από έναν φίλους κάθε φορά. Επωφεληθείτε από τις ομαδικές συνομιλίες γύρω από τις φωτογραφίες σας.
• Δεν χρειάζεται να προσκαλέσετε τους φίλους σας, όπως και με το Snapchat, το Kik, τη γραμμή ή το Messageme. Ξεκινήστε μια συνομιλία με μία από τις επαφές σας. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε μια επαφή τηλεφώνου αμέσως.
• Οι φωτογραφίες σας είναι ιδιωτικές. Επιλέξτε ακριβώς ποιος μπορεί να δει και να σχολιάσει τις φωτογραφίες. Κανείς άλλος δεν θα μπορεί να δει ή να σχολιάσει αυτές τις φωτογραφίες. Ιδανικό για πράγματα που δεν θέλετε να δείτε στο Facebook.

Οι καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat

Οι καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat

Το Snapchat είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Συνοδεύτηκε από μοναδικές ιστορίες που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται τις καθημερινές τους δραστηριότητες με τους φίλους τους. Γρήγορη προκαταβολή μέχρι το 2023, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές που μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά με το Snapchat και έχουμε επιλέξει το καλύτερο για εσάς. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android.

Ίνσταγκραμ

Instagram - Εφαρμογή όπως το Snapchat

Το Instagram είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android. Όπως το Snapchat, το Instagram περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ιστορίας, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τις δραστηριότητές τους με τους φίλους τους και να διασκεδάσουν.

Εκτός από αυτό, το Instagram επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με την κοινότητα. Επιπλέον, σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιείτε βίντεο κλήσεις. Συνολικά, το Instagram είναι μια πολύ παρόμοια εφαρμογή με το Snapchat και θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Facebook

Facebook

Το Facebook είναι μια άλλη πολύ υποσχόμενη εφαρμογή όπως το Snapchat για το Android. Όπως το Snapchat και το Instagram, το Facebook προσφέρει επίσης ιστορίες στο Facebook, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, και οι ιστορίες θα εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες.

Εκτός από αυτό, το Facebook έχει επίσης ομάδες που μπορείτε να συμμετάσχετε και να διασκεδάσετε. Επιπλέον, εάν έχετε δεξιότητες ή ταλέντα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook και να μοιραστείτε τις ικανότητές σας με την κοινότητα. Το Facebook είναι εντελώς δωρεάν, αλλά υπάρχουν διαφημίσεις.

Wickr Me

Wickr Me

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και όπως το Snapchat, το Wickr Me είναι επίσης μια πολύ υποσχόμενη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι ουσιαστικά ένας αγγελιοφόρος επικεντρωμένος στην εμπιστευτικότητα που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας μέσω ενός ασφαλούς καναλιού.

Όπως το Snapchat, ο Wickr έχει επίσης μηνύματα που εξαφανίζονται, αλλά το σωστό για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να ορίσετε τη διάρκεια, και μετά τον καθορισμένο χρόνο, το μήνυμα θα εξαφανιστεί, το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Το Wickr είναι επίσης εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία κατάσταση!

Bigo Live

Bigo Live

Το Bigo Live είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή ροής που μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Snapchat. Όπως το Snapchat, το Bigo Live συνοδεύεται επίσης από χιλιάδες δημιουργούς σε όλο τον κόσμο που θα επιδείξουν τις δεξιότητές τους ζωντανές.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε επίσης να έχετε μια συνομιλία μέσω βίντεο 1 προς 1, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να έχετε μια ομάδα σε μια ομάδα. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε νέους φίλους ή να διασκεδάσετε τον εαυτό σας, το Bigo Live είναι μια σταθερή επιλογή για εσάς.

B612

B612 - Εφαρμογή όπως το Snapchat

Το B612 είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές, όπως το Snapchat για το Android. Είναι ουσιαστικά μια κάμερα ομορφιάς, αλλά έχει επίσης ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά παρόμοια με το Snapchat.

Για να ξεκινήσετε, περιλαμβάνει αυτοκόλλητα αναγνώρισης προσώπου όπου η κάμερα ανιχνεύει το πρόσωπό σας και το μετατρέπει σε ένα χαριτωμένο ζώο. Επιπλέον, περιλαμβάνει πραγματικά εφέ ομορφιάς, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις εκφράσεις του προσώπου σας και να φαίνεστε χαριτωμένα.

Sweet Snap Face Cam

Sweet Snap Face Cam

Το Sweet Snap Face Cam είναι μια άλλη πολύ υποσχόμενη εφαρμογή όπως το Snapchat για το Android. Όπως το B612, το Sweet Snap μοιράζεται επίσης πολλές ομοιότητες με το Snapchat.

Περιλαμβάνει ζωντανά αυτοκόλλητα, που είναι μια λειτουργικότητα παρόμοια με τα φίλτρα Snapchat, και προσθέτει επίσης τα διαφορετικά σχήματα στο πρόσωπό σας σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια κάμερα ομορφιάς, η οποία βελτιώνει την εμφάνιση του γενικού προσώπου σας.

Σύρμα

Σύρμα

Το Wire είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android. Όπως το Snapchat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο για να στείλετε μηνύματα στον φίλο σας, αλλά το καλύτερο πράγμα για το Wire είναι ότι έρχεται με κρυπτογράφηση στο τέλος -. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας θα είναι πλήρως κρυπτογραφημένη και ασφαλής.

Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να έχετε κρυπτογραφημένες φωνητικές και βιντεοκλήσεις. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αρχεία μέσω του ασφαλούς καναλιού και μόνο το άτομο που στέλνετε θα έχει πρόσβαση στο αρχείο. Το Wire είναι επίσης εντελώς δωρεάν για χρήση του Messenger.

Αγγελιαφόρος

Messenger - Εφαρμογή όπως το Snapchat

Το Messenger είναι η επίσημη αίτηση ανταλλαγής μηνυμάτων για το Facebook και αυτή είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επικοινωνία. Όπως το Snapchat, το Messenger περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ιστορικού, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τις δραστηριότητες των φίλων σας.

Σας επιτρέπει επίσης να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω κειμένου, φωνητικών σημειώσεων και βίντεο κλήσεων. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης το VideoConference και σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 8 άτομα. Το Messenger είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν προαιρετικές ολοκληρωμένες αγορές.

Μάρκο Πόλο

Μάρκο Πόλο

Ο Marco Polo είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android. Είναι ουσιαστικά ο συνδυασμός του WhatsApp και του Snapchat. Μπορείτε να προσθέσετε φίλους μόνο από τον αριθμό τηλεφώνου τους και δεν μπορείτε να αναζητήσετε κανέναν χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Επιπλέον, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, ο Marco Polo περιλαμβάνει φίλτρα κάμερας και φωνητικά εφέ, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τις μοναδικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Το καλύτερο πράγμα για τον Marco Polo είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και ότι δεν συλλέγει καμία από τις πληροφορίες σας, το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα. Έρχεται με ορισμένες ολοκληρωμένες αγορές, αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.

Χιόνι

Χιόνι - Εφαρμογή όπως το Snapchat

Το Snow είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android. Το κύριο πλεονέκτημα του χιονιού είναι ότι έρχεται με φίλτρα μακιγιάζ AR, τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέσετε το μοναδικό μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.

Περιλαμβάνει επίσης χιλιάδες αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας για να τους δώσετε μια μοναδική εμφάνιση. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή. Το χιόνι είναι επίσης εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία κατάσταση!

συμπέρασμα

Αυτό είναι όλο, παιδιά. Αυτές είναι οι 10 καλύτερες εφαρμογές όπως το Snapchat για το Android. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές μοιράζονται ορισμένες λειτουργίες με το Snapchat και γι ‘αυτό εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα. Τώρα μας πείτε ποια εφαρμογή της λίστας φαίνεται (ή ακούγεται) το μεγαλύτερο στο Snapchat? Ενημερώστε μας την απάντησή σας στην παρακάτω ενότητα Σχόλια. Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για τις 10 καλύτερες εφαρμογές selfie για το Android.