Επίλυση μπλοκαρισμένου Snapchat: Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό μου Snapchat στο iPhone?, Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat: απενεργοποιημένο, hacked, blockted, ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης ..

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat: απενεργοποιημένο, hacked, blockted, ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης ..

Contents

Λόγος 1. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο λογαριασμός σας Snapchat είναι αποκλεισμένος επειδή χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτου μέρους, plugins ή ρυθμίσεις όπως το Phantom, 6SNAP κ.λπ. που είναι παράνομοι ή δεν υποστηρίζονται από το Snachat.

Blocked Snapchat: Πώς να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου Snapchat στο iPhone?

Περίληψη: Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Snapchat που μπλοκαρίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του γιατί το Snapchat μπλοκάρει τον λογαριασμό μου, πόσο καιρό το snapchat θα μπλοκαριστεί προσωρινά, πώς να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό Snapchat στο iPhone. Ακολουθήστε το για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Snapchat στο iPhone.

Επισκόπηση του προβλήματος του μπλοκαρισμένου Snapchat

Το Snapchat είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας μεταξύ χρηστών iPhone. Και με τη δημοτικότητά του, το μπλοκαρισμένο πρόβλημα Snapchat είναι πιο σοβαρό. Όλο και περισσότεροι χρήστες λένε ότι ο λογαριασμός Snapchat έχει μπλοκαριστεί και οι ακόλουθες ερωτήσεις ζητούνται συχνά από τους χρήστες Snapchat: “Snapchat προσωρινά μπλοκαριστεί”, “Γιατί το Snapchat μπλοκάρει τον λογαριασμό μου”, “πόσο καιρό το snapchat θα μπλοκαριστεί προσωρινά”, “Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Snapchat στο iPhone”, “το Snapchat δεν θα ξεκλειδώσει τον λογαριασμό μου”. Εδώ θα απαντήσουμε σε καθένα από αυτά ένα προς ένα και δώρο Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Snapchat στο iPhone.

Τρέχουσες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το μπλοκαρισμένο πρόβλημα Snapchat

ερώτηση 1. Γιατί ο Snapchat μπλοκάρει τον λογαριασμό μου?

Λόγος 1. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο λογαριασμός σας Snapchat είναι αποκλεισμένος επειδή χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτου μέρους, plugins ή ρυθμίσεις όπως το Phantom, 6SNAP κ.λπ. που είναι παράνομοι ή δεν υποστηρίζονται από το Snachat.

Λόγος 2. Ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί εάν η Snapchat ανιχνεύσει ότι στέλνετε ανεπιθύμητα, ανεπιθύμητα snaps ή μηνύματα στη γάτα και άλλες καταχρηστικές συμπεριφορές.

Λόγος 3. Το Snapchat εμποδίζει επίσης τον λογαριασμό σας όταν προσθέτετε πάρα πολλούς φίλους όταν δεν έχετε ελέγξει τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Λόγος 4. Όταν το Snapchat δημοσιεύει συχνά την εφαρμογή της εφαρμογής, πολλοί λογαριασμοί μπορούν να εκχωρηθούν και να κλειδωθούν.

Ερώτηση 2. Πόσο καιρό θα μπλοκαριστεί προσωρινά το snapchat μου?

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο ο Snapchat μπλοκάρει ή κλειδώνει τον λογαριασμό σας, θα μπορούσατε να είστε συγκλονισμένοι και αμηχανία πόσο καιρό θα κλειδωθεί το Snapchat σας. Στην πραγματικότητα, η διάρκεια κατά τη διάρκεια της οποίας το Snapchat διατηρεί τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας εξαρτάται από το τι έκανε η ομάδα Snapchat για να το κλειδώσει. Τις περισσότερες φορές, το Snapchat μπλοκάρει προσωρινά από μικρές αιτίες και χρειάζονται αρκετές ώρες για να ανακάμψουν ή να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό σας. Αλλά μερικές φορές το Snapchat μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα από σοβαρές αιτίες. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα Snapchat θα σας δώσει μια μόνιμη απαγόρευση των υπηρεσιών Snapchat και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Snapchat.

Ερώτηση 3. Πώς να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό Snapchat στο iPhone?

Εάν έχετε λάβει ένα μήνυμα που υποδεικνύει ότι ο λογαριασμός Snapchat έχει προσωρινά αποκλειστεί, υπάρχει μια εκδρομή. Περιμένετε και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε μετά από μια μέρα, στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Snapchat. Και αν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να δοκιμάσετε τον ακόλουθο οδηγό για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας.

Παρατηρημένος: Πριν προσπαθήσετε να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό Snapchat, ελέγξτε πρώτα ότι έχετε απενεργοποιήσει ή απεγκαταστήσει τις εφαρμογές τρίτων, plug-ins και τροποποιήσεις.

Tutorial Video για να βγείτε από την αυτόματη προετοιμασία επισκευής

0:24 Το Snapchat μπλοκάρει με το πρόβλημα του κωδικού πρόσβασης

0:46 Ξεκλειδώστε τον λογαριασμό μου

01:07 Διαχείριση εφαρμογών

Πηγή βίντεο: https: // www.YouTube.com/κανάλι/ucphz4uhiolzklgbab1kra

Μέθοδος 1. Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές ή τα plugins τρίτου μέρους

Εάν το Snapchat σας είναι κλειδωμένο λόγω της εγκατάστασης των εφαρμογών τρίτου μέρους, μπορείτε να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε εντελώς την εφαρμογή ή το plugin του iPhone σας και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε το σύστημα iOS στην τελευταία έκδοση, στη συνέχεια απεγκαταστήστε τις εφαρμογές τρίτου μέρους.

Μέθοδος 2. Μεταβείτε στον ιστότοπο Snapchat

Εάν ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά ξεκλειδωμένος, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας Snapchat σε λίγες ώρες.

Μέθοδος 3. Κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί ξεκλειδώματος και να είστε έτοιμοι να περιμένετε μερικές ώρες

Είναι πολύ πιθανό το Snapchat να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό σας και να σας στείλει έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Και αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε πριν το Snapchat είναι έτοιμο, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail απευθείας στο Snapchat για να του πείτε για το πρόβλημά σας ή απλά τιτίβισμα σχετικά με αυτό το πρόβλημα που δείχνει @snapchatsupport.

Μέθοδος 4. Επανασυνδέστε το Διαδίκτυο σας

Εάν οι λύσεις που αναφέρονται παραπάνω δεν λειτουργούν, μπορείτε να προσπαθήσετε να επανασυνδέσετε το Διαδίκτυο σας τοποθετώντας το τηλέφωνό σας σε λειτουργία αεροπλάνου και γυρίζοντας το πίσω.

Μέθοδος 5. Αφαίρεση του iPhone

Αυτή είναι μια άλλη πιθανή λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επίλυση του προβλήματος “κλειδωμένο Snapchat”. Η διαδικασία υποδεικνύεται παρακάτω.

Για το iPhone 8 και τις επόμενες εκδόσεις: Πατήστε και απελευθερώστε γρήγορα το κουμπί χαμηλής έντασης ήχου> Πατήστε και απελευθερώστε γρήγορα το κουμπί έντασης ήχου> κρατήστε το κουμπί αναμονής μέχρι να εμφανιστεί το ολισθητήρα προς το σβήνοντας> μετακινήστε το από αριστερά προς τα δεξιά.

Για την προηγούμενη γενιά του iPhone: Κρατήστε τα κουμπιά Home and Sleep/Wake κολλημένα μέχρι να εμφανιστεί εμφανίζεται η διαφάνεια για να ενεργοποιηθεί ο δρομέας. Μην χαλαρώνετε τα σπυράκια. Κρατήστε τους βυθισμένους μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.

Μέθοδος 6. Επανατοποθετήστε το iPhone Snapchat σας

Ο τελευταίος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι να επανεγκαταστήσετε το Snapchat από το iPhone σας. Γενικά, η επανεγκατάσταση μιας εφαρμογής μπορεί να λύσει τα περισσότερα προβλήματα.

Ερώτηση 4. Πώς να ξεκλειδώσετε έναν λογαριασμό SNAP αποκλεισμένα οριστικά ?

Η μόνιμη μπλοκαρισμένη στο Snapchat μπορεί να είναι απογοητευτικό. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, αφού μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Βήμα 1. Μεταβείτε στο Snapchat Assistance> Επιλέξτε “Επικοινωνήστε μαζί μας”> Επιλέξτε “Έχω πρόβλημα σύνδεσης”> “Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Snapchat”.

2ο βήμα. Επιλέξτε “Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου” ή “Νομίζω ότι ο λογαριασμός μου ήταν κλειδωμένος”.

Πώς να ξεκλειδώσετε έναν λογαριασμό SNAP αποκλεισμένα οριστικά

Βήμα 3. Επιλέξτε “Ναι” για “Χρειάζομαι ακόμα βοήθεια” παρακάτω.

Βήμα 4. Τότε θα πρέπει να υποβάλετε ένα έντυπο σχετικά με πληροφορίες από τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να γράψετε την περίπτωσή σας για να κάνετε την κατάστασή σας γνωστή στον εμπειρογνώμονα Snapchat.

Βήμα 5. Μετά από αυτό, μπορείτε να περιμένετε το Snapchat να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό σας.

Πώς να ανακτήσετε μηνύματα και γάτες στο Snapchat με το εργαλείο αποκατάστασης Snapchat

Το σεμινάριο που αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Snapchat. Αλλά τι συμβαίνει εάν λάβετε το snapchat, τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τα μηνύματα ιστορικού συνομιλίας λόγω τυχαίας διαγραφής, μορφοποίησης δίσκου ή άλλων λόγων, πώς μπορείτε να τα ανακτήσετε? Εδώ, Easeus Mobisaver, ένα εργαλείο αποκατάστασης Snapchat είναι έτοιμο να σας βοηθήσει!

Για να λάβετε έναν λεπτομερή οδηγό, επισκεφθείτε το πώς να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο snap.

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat: απενεργοποιημένο, hacked, blockted, ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης ..

Εάν δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Snapchat, εδώ είναι αρκετές μεθόδους για να το ανακτήσετε.

Arthur Aballéa / Δημοσιεύθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2021 στις 9:06 π.μ

Σύνδεση Snapchat

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat ή να διαγραφεί

Εάν θέλετε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας με μη αυτόματο τρόπο, έχετε 30 ημέρες για να επανασυνδεθείτε. Πέρα από 30 ημέρες χωρίς να προσπαθήσουμε να επανασυνδεθεί, ο λογαριασμός καθώς και όλα τα συναφή δεδομένα (snaps, φίλοι, γάτες, ιστορίες, δεδομένα τοποθεσίας κ.λπ.) θα διαγραφούν οριστικά και δεν ανακάλυψαν. Μπορείτε να επανασυνδεθείτε μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας ή ενός προγράμματος περιήγησης ιστού για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Το Snapchat καθορίζει ότι μπορεί μερικές φορές να είναι απαραίτητες 24 ώρες, ώστε να επανενεργοποιηθεί ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός.

Πώς να ανακτήσετε έναν πειρατικό λογαριασμό Snapchat

Εάν νομίζετε ότι ο λογαριασμός Snapchat έχει παραβιαστεί, μεταβείτε στη σελίδα αφοσιωμένης βοήθειας το συντομότερο δυνατό. Θα βρείτε όλους τους απαραίτητους συνδέσμους για να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια και να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην ξεχάσετε να δώσετε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την υποστήριξη να αποδείξει ότι ο σχετικός λογαριασμός σας ανήκει.

Για να μάθετε εάν ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, μπορείτε να ελέγξετε τα ακόλουθα σημεία:

  • Τα spams έχουν σταλεί στις γνώσεις σας από τον λογαριασμό σας,
  • Έχετε λάβει μια ειδοποίηση που δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας από ένα μέρος, μια διεύθυνση IP ή μια διαφορετική συσκευή,
  • Πρέπει να επανασυνδεθείτε συνεχώς με την εφαρμογή,
  • Έχουν προστεθεί επαφές στη λίστα σας χωρίς την εξουσιοδότησή σας,
  • Ο αριθμός τηλεφώνου ή/και η διεύθυνση email σας έχουν αλλάξει χωρίς τη συμφωνία σας.

Το πρώτο σας αντανακλαστικό πρέπει να είναι να προσπαθήσετε να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να εξασφαλίσετε τον λογαριασμό σας (δείτε. το μέρος Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat σε περίπτωση ξεχνώντας Να διαβάσετε παρακάτω στο τέλος του άρθρου).

Πώς να ανακτήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό Snapchat

Είναι πιθανό ότι ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί (προσωρινά ή οριστικά) από το κοινωνικό δίκτυο για διάφορους λόγους. Σε περίπτωση τελικής αποκλεισμού, ο Snapchat ορίζει ότι η ομάδα βοήθειας δεν θα μπορέσει να το ξεκλειδώσει. Για να ξεκλειδώσετε προσωρινά έναν απαγορευμένο λογαριασμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας ή στον ιστό, επιλέγοντας την κατηγορία Ξεκλείδωμα.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat σε περίπτωση ξεχνώντας

Το SnapChat σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας ανά πάσα στιγμή, από την εφαρμογή για κινητά (iOS και Android) ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το κοινωνικό δίκτυο δημιούργησε μια ειδική σελίδα βοήθειας που εξηγεί όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε να επαναφέρετε μέσω μιας διεύθυνσης email ή ενός επαληθευμένου αριθμού τηλεφώνου, χάρη στην καρτέλα Ξεχάσατε τον κωδικό σας ? Βρίσκεται στη σελίδα σύνδεσης. Έτσι θα λάβετε έναν σύνδεσμο επαναφοράς εάν έχετε επιλέξει τη μέθοδο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν κωδικό επαλήθευσης για να εισαγάγετε την οθόνη σύνδεσης εάν έχετε επιλέξει τη μέθοδο SMS. Μόλις καταφτάτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα επαναφοράς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε έναν νέο ασφαλή κωδικό πρόσβασης (και να μην ξεχάσετε). Σημειώστε ότι ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και δεν περιλαμβάνει το όνομά σας, το όνομα χρήστη, τον αριθμό τηλεφώνου ή την ημερομηνία γέννησης.

Δεν θα είναι δυνατή η επαναφορά εάν δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό.