Ανακτήστε έναν λογαριασμό Instagram, πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram

Ο λογαριασμός μου Instagram

✔* Συμβουλευτείτε τις σελίδες βοήθειας και το κέντρο βοήθειας Instagram Για να βρείτε σελίδες αντιμετώπισης προβλημάτων, σύνδεση, διαχείριση λογαριασμών, εμπιστευτικότητα και ασφάλεια.

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Instagram ?

Μπορεί να χάσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Instagram για διάφορους λόγους, όπως απενεργοποίηση, πειρατεία ή απλά ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασής σας, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κάθε μέρα.

Μην πανικοβάλλεστε ! Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram.

Ανακτήστε έναν λογαριασμό Instagram

Εάν έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό σας Instagram και θέλετε να το ενεργοποιήσετε, ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, Ανάλογα με την πολιτική διαγραφής Instagram, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το παλιό σας λογαριασμό ή το όνομα χρήστη σας.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram:

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και προσπαθήστε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram.

Ανακτήστε λογαριασμό Instagram

�� Εάν όλα αυτά τα βήματα αποτύχουν, μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα ανάκτησης λογαριασμού στο Σχετικός σύνδεσμος Facebook στον λογαριασμό σας Instagram για βοήθεια.

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασης Instagram

Εάν η πρώτη μέθοδος για την ανάκτηση του λογαριασμού σας Instagram δεν έχει λειτουργήσει, μπορείτε να δοκιμάσετε μια δεύτερη επιλογή: Επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.

Μπορεί να έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας μετά από προσωρινή αναστολή. Θα σας εξηγήσουμε πώς να το επαναφέρετε, αλλά να έχετε κατά νου ότι η διαδικασία μπορεί να είναι πιο περίπλοκη επειδή το Instagram είναι πολύ απαιτητικό όταν πρόκειται για επανενεργοποίηση παλαιών λογαριασμών.

�� Σημειώστε ότι αν επιλέξετε Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας Instagram, Το Instagram θα το κάνει μόνο μια εβδομάδα.

Εάν θέλετε απλώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης από τον λογαριασμό σας Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Κάντε κλικ στα τρία χαρακτηριστικά Στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.
 • Επιλέξτε ” Αλλαξε κωδικό “Στο αριστερό μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο” λογαριασμός“” .
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ” Ξεχάσατε τον κωδικό σας ? »Σύμφωνα με τη φόρμα σύνδεσης.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Instagram. Εάν η διεύθυνση email είναι σωστή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πολιτική χρήσης Instagram

Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Instagram, μπορεί να οφείλεται σε ένα παραβίαση των συνθηκών χρήσης του Instagram.

Σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης για να ελέγξετε εάν ο λογαριασμός σας έχει ανασταλεί λόγω αδικήματος. Ανάλογα με τη φύση του αδικήματος, μπορείτε ή όχι να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

✨ Σημειώστε ότι Ο προγραμματισμός των δημοσιεύσεών σας Instagram με το Metricool είναι ασφαλής. Το Metricool σέβεται όλες τις πολιτικές Instagram και Δεν θα σας ρωτήσω ποτέ για τον κωδικό πρόσβασής σας. Με το Metricool, ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία Instagram και σχεδιάστε τις εκδόσεις σας με ασφάλεια.✨

Αποφύγετε την παραβίαση της ρύθμισης του Instagram

Είναι σημαντικό να σέβεστε τους κανόνες Instagram και αυτούς όλων των άλλων πλατφορμών για να αποφευχθεί η εξαίρεση. Ακολουθούν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο:

Να είναι 13 ετών ή περισσότερο.

✅ Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύετε είναι Η ιδιοκτησία σας.

✅ όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε πρέπει να προσαρμοστεί Ένα ακροατήριο όλων των ηλικιών. Αποφύγετε το περιεχόμενο που περιέχει γυμνά, σεξουαλικό ή βίαιο περιεχόμενο ή που ενθαρρύνει τον εαυτό σας.

Σεβαστείτε άλλους χρήστες αποφεύγοντας την ασεβής συμπεριφορά.

Αποφύγετε τη δημοσίευση επαναλαμβανόμενων σχολίων ή Προώθηση ιστοσελίδων για εμπορικούς σκοπούς.

Σεβαστείτε τις συνθήκες χρήσης

Το Instagram μπορεί να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας χωρίς ειδοποίηση εάν δεν συμμορφώνεστε.

Εδώ είναι οι κύριοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

❌ Μην πουλάτε ή μεταφέρετε τον λογαριασμό σας σε κάποιον άλλο.

❌ Μην ζητάτε αναγνωριστικά από άλλο χρήστη.

❌ Μην δημοσιεύετε βίαιο, διακριτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

❌ Μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα σε άλλους χρήστες.

❌ Μην δημιουργείτε ρομπότ ή μη εξουσιοδοτημένους λογαριασμούς.

❌ Μην περιορίζετε τη χρήση άλλου χρήστη.

❌ Μην μεταδίδετε τον ιό ή τον Τρωικό ίππο.

❌ Μην προσπαθήσετε να εισαγάγετε την εφαρμογή με ένα ιδιωτικό API.

❌ Μην χρησιμοποιείτε το Instagram για παράνομους σκοπούς.

❌ Είστε υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας.

❌ Ποτέ μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με κάποιον, συμπεριλαμβανομένων των σχεδιαστών περιεχομένου.

Αντίγραφο ασφαλείας

Το Instagram προσφέρει χρήσιμη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ένα αντίγραφο των κοινόχρηστων αρχείων τους στο λογαριασμό τους. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Παω σε Η αρχική σελίδα Instagram μέσω του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο Και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στο επάνω δεξιά.
 2. Κάντε κλικ στο Ο τροχός με εγκοπή.
 3. Επιλέξτε ” Ιδιωτικότητα και ασφάλεια »Στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται.
 4. Scrolle στο τμήμα ” Κατεβάστε τα δεδομένα “Και κάντε κλικ στο μπλε σύνδεσμο” Κατεβάστε“” .
 5. Βεβαιωθείτε ότι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταλάβει είναι Έγκυρη και προσβάσιμη, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ” ΕΠΟΜΕΝΟ“” .
 6. Εισάγετε τον κωδικό σας Στο αντίστοιχο πεδίο και κάντε κλικ στο ” Κατεβάστε“” .

Μόλις κάνετε το αίτημά σας, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί επειδή μπορεί να πάρει Μέχρι 48 ώρες για να λάβετε ένα email Instagram. Αυτό το μήνυμα θα περιέχει σύνδεσμος λήψης σε όλα τα δεδομένα Instagram αποθηκεύονται, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε απλά κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη. Σας επιτρέπει να διατηρείτε ένα αντίγραφο όλων των κοινόχρηστων αρχείων του λογαριασμού σας Instagram, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμη και αν ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί ή εάν χάσετε πρόσβαση.

Πάντα αδύνατο να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram ?

Έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram ? Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το Instagram. Για να γίνει αυτό, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές:

✔* Συμβουλευτείτε τις σελίδες βοήθειας και το κέντρο βοήθειας Instagram Για να βρείτε σελίδες αντιμετώπισης προβλημάτων, σύνδεση, διαχείριση λογαριασμών, εμπιστευτικότητα και ασφάλεια.

✔️ Εάν είστε συνδεδεμένοι με το προφίλ σας, μπορείτε Κάντε κλικ στο “Βοήθεια” στο μενού. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, Κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης? »» Για να λάβετε ένα email Instagram με τις οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας.

✔️ Επίσκεψη στην καρτέλα “Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα” Για να στείλετε το αίτημά σας.

✔* Πρόσβαση στη σελίδα Facebook του Instagram, Επειδή αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επικοινωνήσετε μαζί τους επειδή δεν διαθέτουν υπηρεσία βοήθειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μια απάντηση, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να γράψετε το μήνυμά σας:

 • Να είστε σαφείς και αντικειμενικοί στο μήνυμά σας. Μην γράφετε υπό την επίδραση του θυμού ή της νευρικότητας.
 • Να είσαι εξαντλητικός. Εξηγήστε το πρόβλημά σας και τι έχετε ήδη κάνει για να το λύσετε.
 • Προσθήκη στιγμιότυπων οθόνης Για να δείξετε το πρόβλημά σας. Οι εικόνες είναι ευκολότερο να κατανοηθούν από τα κείμενα.
 • Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομα χρήστη σαςR. Ποτέ μην δίνετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Δεν περιμένω Για να λάβετε μια απάντηση αμέσως.

Έχετε καταφέρει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram ?

Εάν καταφέρατε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram και Θέλετε να αναπτύξετε μια στρατηγική περιεχομένου για να πετύχετε σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο ενώ εξοικονομείτε χρόνο, Βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Με το Metricool, μπορείτε Σχεδιάστε το περιεχόμενό σας στο Instagram και πρόσβαση σε όλες τις αναλύσεις δωρεάν.

Δοκιμάστε το δωρεάν και ενημερώστε μας τι πιστεύετε:

✅ Το Metricool δεν ανακτά τους λογαριασμούς Instagram

Αυτό το άρθρο εξηγεί απλώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάκτηση του λογαριασμού σας, αλλά δεν είμαστε σε θέση να ανακτήσουμε τους λογαριασμούς Instagram για εσάς.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Instagram και πώς να εφαρμόσετε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας: Instagram μάρκετινγκ.

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram

Instagram las ? Για έναν ή άλλο λόγο, θέλετε να διαγράψετε ή να αναστείλετε τον λογαριασμό σας ? Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς να κάνετε το προφίλ σας να εξαφανιστεί. Ένας πολύ απλός ελιγμός που δεν παίρνει πάνω από πέντε λεπτά εμφανίσεις στο χέρι.

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram

Ίνσταγκραμ

Το Instagram είναι το κοινωνικό δίκτυο κατ ‘εξοχήν. Αγγίζοντας όλες τις γενιές, σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο στους συνδρομητές σας. Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρήστες το 2022, είναι η αγαπημένη παιδική χαρά για τους επιρροές και τις διασημότητες να επικοινωνούν. Κάθε χρήστης έχει τα ενδιαφέροντά του που ακολουθεί επιμελώς. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί αυτό«Θέλουμε απλώς να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας Instagram Για να πω αντίο στο κοινωνικό δίκτυο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εξαφανιστούν από το Instagram. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, ο οποίος παράγει τα ίδια αποτελέσματα με τη διαγραφή, αλλά προσωρινά και αναστρέψιμα. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας, σημειώστε ότι δεν θα είναι πλέον δυνατή η αντιστροφή.

Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Instagram

Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό Instagram από έναν υπολογιστή

Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό Instagram

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ξεκινήστε τη σελίδα Instagram
 2. Εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ που βρίσκεται στο επάνω δεξιά του παραθύρου Ρυθμίσεις
 4. Επιλέγω Απενεργοποιήστε προσωρινά τον λογαριασμό μου
 5. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επικυρώσετε την επιλογή σας

Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας Instagram από ένα smartphone

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Instragram.com
 2. Τώρα κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας (κάτω δεξιά), στη συνέχεια στον τροχό (επάνω αριστερά)
 3. Κατεύθυνση της καρτέλας Αλλαγή προφίλ
 4. Πατήστε στην εντολή Απενεργοποιήστε προσωρινά έναν λογαριασμό
 5. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες δικαιολογίες
 6. Πάρτε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία και κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό προσωρινά

Σημειώστε, εάν έχετε αρκετούς λογαριασμούς στην πίστωσή σας (για παράδειγμα έναν προσωπικό και επαγγελματικό λογαριασμό), γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να απενεργοποιήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς την εβδομάδα. Μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα έναν λογαριασμό Instagram

Να διαγράψω οπωσδηποτε του λογαριασμού σας Σε smartphone και υπολογιστή, Πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοίξτε τη σελίδα αφιερωμένη στη διαγραφή του λογαριασμού στο Instagram
 2. Εισάγετε όνομα χρήστη και το δικό σου Κωδικός πρόσβασης Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι
 3. Μια λίστα σας προσφέρει να δώσετε τους λόγους για την αναχώρησή σας. Επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται το πιο κατάλληλο. Διαγράψτε το μοτίβο λογαριασμού Instagram
 4. Εισαγάγετε την τελευταία σας φορά Κωδικός πρόσβασης
 5. Κάνε κλικ στο κουμπί Ο τίτλος διαγράψτε μόνιμα τον λογαριασμό μου Διαγραφή λογαριασμού Instagram

Μόλις γίνει αυτό το τελευταίο κλικ, ο λογαριασμός σας Instagram θα διαγραφεί οριστικά. Εάν θέλετε να επαναλάβετε μέρος αυτής της κοινότητας αργότερα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο λογαριασμό. Πείτε αντίο σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό

Είναι δυνατόν να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Αυτή τη φορά, αυτή η λειτουργία είναι εφικτή από την εφαρμογή Android ή iOS. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • μεταβείτε στο Ρυθμίσεις επάνω δεξιά
 • Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Ασφάλεια
 • Έπειτα πατήστε Κατεβάστε τα δεδομένα σας
 • Όλα τα δεδομένα σας θα σας αποσταλούν μέσω email στην προεπιλεγμένη διεύθυνση του λογαριασμού σας. Παρ ‘όλα αυτά, είναι δυνατόν να ενημερώσετε άλλο αν το επιθυμείτε

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Instagram

Εάν προτιμάτε να επιλέξετε μια προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, γνωρίζετε ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε πρόσβαση στο προφίλ Instagram σας. Για να το κάνετε αυτό, τίποτα απλούστερο. Θα αρκεί να συνδεθείτε ξανά με το αναγνωριστικό σας και το λέξη σας περάσει. Προσέξτε, ωστόσο, εάν έχετε επικυρώσει το τελικό κλείσιμο του λογαριασμού σας, γνωρίζετε ότι έχετε μέγιστη περίοδο 30 ημερών για να αποσύρετε και να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Μόλις περάσει αυτή η περίοδος, οι φωτογραφίες και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά από διακομιστές Instagram και επομένως θα χαθούν για πάντα. Ξέρετε τα πάντα τώρα ! Έτσι, σκοπεύετε πραγματικά να φύγετε από το Instagram ή προτιμάτε την ευκαιρία στο κοινωνικό δίκτυο ? Πείτε μας στα σχόλια.