Snapchat στο App Store, Snapchat for Android – Κατεβάστε το APK από το Uptododown

Ενημέρωση

Απλά πάρτε μια γρήγορη σύλληψη, προσθέστε ένα μήνυμα και επιλέξτε το χρονικό μήκος που θα είναι ορατό στους φίλους σας. Αυτό είναι όλο.

Snapchat 12+

Περίληψη :Snapchat και ένα κοινωνικό δίκτυο Μπορείτε να στείλετε μηνύματα για να καλέσετε τις κλήσεις βίντεο στο φωνητικό … όταν ξεκινάτε τη συνομιλία Snap, έχετε ένα δέρμα ένα χαρακτήρα που μπορείτε να εξατομικεύσετε ή να βασικά σας αντιπροσωπεύει (δεν είναι υποχρεωμένο αλλά καλό) έτσι με το δέρμα σας Ξεκλειδώστε τους stikers όπου υπάρχει το δέρμα σας DCP μπορείτε επίσης να στείλετε φωτογραφίες της συλλογής φωτογραφιών σας υπάρχουν μίνι παιχνίδια, βρίσκω την ισοπαλία του για τα μικρά, αλλά το καθένα το γούστο του, ώστε να σας περιφερειακό το παιχνίδι και μπορείτε επίσης να δεσμευτείτε με το άτομο που μπορείτε να βάλετε avi το συναίσθημά σας στο μήνυμα ότι το άλλο άτομο σας στέλνει το σούπερ δροσερό του, έχουμε επίσης camso υπάρχει κεφάλι και fon όπως stikers μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε GRPs πολλών ανθρώπων παράδειγμα που παίρνετε Marie Léna και Jade Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα GRP με αυτό το μόνο Δωρεά στο Snap Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες βίντεο με φίλτρα και να τις στείλετε στην ιστορία σας ή στους φίλους σας��‍♂️ Μπορείτε επίσης να δείτε την ιστορία των φίλων και του διάσημου ατόμου που υπάρχει επίσης ένα κουμπί και σας οδηγεί σε βίντεο όπως το Tiktok SA ονομάζεται Spotlight εάν βαρεθείτε σας συμβουλεύει ότι μπορείτε επίσης να δείτε τη θέση των φίλων t ��‍♂️ Με λίγα λόγια, καλά, αλλά σέβεται τους κανόνες του χρήστη διαβάζει καλά ότι βρίσκω ότι το σούπερ ���� σας συνιστώ ανεπιφύλακτα

Αποκλειστικά λογαριασμός

5 αστέρι για να προταθεί τίποτα περισσότερο !! Ο λογαριασμός μου στο Snapchat μπλοκαρίστηκε οριστικά από τα άτομα που χάσουν τον λογαριασμό μου και παραβιάζουμε τους κανόνες του Snapchat που δεν μπορώ πλέον να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό έχω λογαριασμό Snapchat από το 2015 !! Έχασα όλες τις αναμνήσεις μου να απομνημονεύσει το ECT είναι μια μη εξασφαλισμένη εφαρμογή που πραγματικά δεν συνιστώ !! Αν μπορούσα να σημειώσω μηδενικό αστέρι θα το έκανα !! Φίλοι για μένα που είχαν παρακολουθήσει την ιστορία μου μου είπε ότι υπήρχαν περίεργες δημοσιεύσεις που προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό μου για να δω, αλλά αδύνατο ήταν η αγαπημένη μου εφαρμογή ! Αλλά τώρα μισώ ότι είναι αδύνατο να φτάσω στην ομάδα Snapchat . Θα ήθελα να έχω επαφή με την ομάδα Snapchat γιατί όπως είπα ότι έχω τον λογαριασμό μου από το 2015. Δεν έχω παραβιάσει ποτέ τους κανόνες εάν υπάρχει ποτέ ένας τρόπος για να ανακτήσετε τον λογαριασμό μου, ζητώ από την ομάδα Snapchat να κάνει τα απαραίτητα ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Και θα ήθελα επίσης να κάνω μια πρόταση ότι της διαγραφής της επιλογής αναφοράς, επειδή όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αναφέρουν οτιδήποτε και οτιδήποτε. Η επιλογή αναφοράς σας δεν είναι καλή. Επειδή ο καθένας μπορεί να αναφέρει έναν λογαριασμό για οτιδήποτε και οτιδήποτε και θα μπλοκάρει τον λογαριασμό.

Yaya Le Chocolala, 02/04/2023

απογοητευμένος

Το Snapchat είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που εκτιμώ πραγματικά, μόνο το πρόβλημα ήμουν, αλλά πραγματικά πραγματικά απογοητευμένος επειδή μερικές από τις φωτογραφίες μου αναμνηστικών έχουν διαγραφεί και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ήμουν πραγματικά πολύ θυμωμένος ειδικά για αυτή τη φορά που αυτές οι αναμνήσεις ήταν σημαντικές για μένα, είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος … Είμαι στο τρέχον ότι όταν υπάρχει ένα είδος “ρολογιού” πάνω από τη φωτογραφία/βίντεο που σημαίνει ότι το βίντεο ή η φωτογραφία δεν έχει αποθηκευτεί πλήρως στην εφαρμογή και ότι δεν είναι απαραίτητο να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, διότι αυτά θα διαγραφούν αναγκαστικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απεγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή, οπότε δεν καταλαβαίνω ακόμα … πραγματικά απογοητευμένος, γνωρίζοντας ότι για μένα είναι μια εφαρμογή που αξίζει 5 αστέρια επειδή λειτουργεί πολύ καλά, αλλά λόγω αυτού του προβλήματος χάνω αναμνήσεις χωρίς λόγους, που με ενοχλεί πολύ γνωρίζω ότι αυτές οι αναμνήσεις ήταν πολύ σημαντικές … γι ‘αυτό είμαι αναγκασμένος να αφαιρέσω ένα αστέρι παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή εφαρμογή.

Εάν θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα χώρο όπου η διαγραφή τους έβαλε μέσα για να μπορέσετε να τα ανακτήσετε, θα ήταν εξαιρετικά καλό και θα ανακτήσει τις χαμένες αναμνήσεις.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Snap Developer, Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Αναγνωριστικά

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Ψώνια
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Επαφές
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Ιστορικό έρευνας
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.4 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.4 ή αργότερα.

Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Αραβικά, Μπενγκάλι, Απλοποιημένα Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Κορεάτικα, Δανικά, Ισπανικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Ελληνικά, Γκουτζαράτι, Χίντι, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κανάντα, Μαλαισί, Μαλαγιαλάμ, Μαράθι, Νορβηγία, Ολλανδικά, Ourdou, pendjabi, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, σουηδικά, Ταμίλ, Τελούγκου, Ταϊλάνδη, Τουρκικά, Βιετναμέζικα

Ηλικία 12+ σπάνιες/μέτριες σκηνές κατανάλωσης ή αναφορά στο αλκοόλ, τον καπνό ή τα ναρκωτικά για σπάνιες/μέτριες σκηνές χυδαίου ή βλάσφημου χιούμορ σπάνιες/μέτριες σκηνές σεξουαλικής ή γυμνότητας σπάνιες/μέτριες σκηνές που προορίζονται για ενήλικες (υποδηλώνει)

Θέση ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γεωγραφική σας θέση και να μειώσει την αυτονομία της συσκευής σας.

Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή που σας κρατά σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια με το διαδραστικό σύστημα μηνυμάτων πολυμέσων. Μοιραστείτε τις εκδηλώσεις σας ζωντανά ή αποθηκεύστε τα ως μηνύματα βίντεο που εξαφανίζονται αυτόματα χωρίς να αφήσετε ίχνος μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Απλά πάρτε μια γρήγορη σύλληψη, προσθέστε ένα μήνυμα και επιλέξτε το χρονικό μήκος που θα είναι ορατό στους φίλους σας. Αυτό είναι όλο.

Τούτου λεχθέντος, για να κάνει κάποιον να λάβει τα snaps σας, θα πρέπει να εγκατασταθεί και η εφαρμογή. Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, μόλις στείλετε μια φωτογραφία και κάποιος παίρνει ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα ειδοποιηθείτε, οπότε θα γνωρίζετε πάντα ποιος έχει στην κατοχή σας ποιες φωτογραφίες.

Στο παρελθόν, το Snapchat ήταν απλώς ένα μέσο, ​​εν συντομία, στέλνοντας χονδροειδείς φωτογραφίες που θα μπορούσαν εύκολα να διαγραφούν. Ευτυχώς, τώρα αυτή η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων έχει εξελιχθεί για να αντιπροσωπεύσει αυτό που φαίνεται να αποτελεί σημαντικό στοιχείο του μέλλοντος των κοινωνικών μέσων: εφήμερη μηνύματα βίντεο.

Συμπερασματικά, το Snapchat είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να παραμείνετε σε επαφή με φίλους με γρήγορο, απλό και οπτικό τρόπο. Μετά από όλα, γιατί να στείλετε πολλά κείμενα όταν μπορείτε να το εκφράσετε με μία φωτογραφία? Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις.

Αναθεώρηση από τον Andrés López που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

 • Απαιτεί το Android 4.4 ή περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Snapchat και για τι είναι ?

Το Snapchat είναι ένα κοινωνικό δίκτυο και μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο (που ονομάζονται Snaps) με τους φίλους σας. Αυτό που είναι ενδιαφέρον στο Snapchat είναι ότι όλο το περιεχόμενο εξαφανίζεται μετά την προβολή.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση του Snapchat ?

Το περιεχόμενο που στέλνετε στο Snapchat διαγράφεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Τούτου λεχθέντος, το άτομο στο οποίο το στέλνετε μπορεί να κάνει στιγμιότυπα οθόνης, οπότε δώστε προσοχή σε αυτό που στέλνετε.

Τι σημαίνει Snapchat στα ισπανικά ?

Το Snapchat στα ισπανικά είναι ένα μείγμα των λέξεων “snap” και “cat” στα αγγλικά. Η λέξη “snap” έχει πολλές έννοιες, αλλά εδώ σημαίνει αμεσότητα. Από την άλλη πλευρά, η γάτα αναφέρεται στην ικανότητα να μιλάει σε άλλους ανθρώπους.

Τι μπορώ να κάνω στο Snapchat ?

Στο Snapchat μπορείτε να στείλετε και να λαμβάνετε εικόνες, βίντεο και μηνύματα κειμένου με τις επαφές σας.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ένα βίντεο Snapchat στη γκαλερί μου ?

Όταν αποθηκεύετε ένα βίντεο στο Snapchat, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε απομνημονεύματα, το οποίο το προσθέτει στη γκαλερί σας. Για να αποθηκεύσετε τα περιεχόμενα άλλων χρηστών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Snapchat ?

Για να κατεβάσετε ένα βίντεο από το Snapchat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εγγραφής οθόνης που παρέχεται με τη συσκευή σας Android.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Snapchat στο Android ?

Μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο Snapchat, αποθηκεύοντάς τα σε αναμνήσεις. Εάν αυτό είναι ένα βίντεο που σας αποστέλλεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές εγγραφής οθόνης ή την ενσωματωμένη λειτουργία εγγραφής οθόνης του Android σας.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ένα βίντεο στο smartphone μου ?

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα βίντεο Snapchat στο smartphone σας εάν το αποθηκεύσατε σε απομνημονεύματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εγγραφής οθόνης που παρέχεται με τη συσκευή σας Android.

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.snapchat.Android
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Κοινωνικά δίκτυα
Γλώσσα γαλλική γλώσσα