Βοήθεια – Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεταφοράς SMS? Μεταφορά: Μεταφορά SMS – Τράπεζα – Boursorama, Mobile Boursorama Bank Πληρωμή: Πληροφορίες και καλά σχέδια!

Boursorama Bank Mobile Payment: Τι πρέπει να ξέρετε


Η υπηρεσία του Πληρωμή κινητής τηλεφωνίας Boursorama Bank Σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με μια συνδεδεμένη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την τραπεζική σας κάρτα σε ένα φυσικό εμπόριο εξοπλισμένο με ένα τερματικό πληρωμής που είναι συμβατό με την πληρωμή χωρίς επαφή. Για να μάθετε όλα τα μέσα πληρωμής που συνδέονται με την πληρωμή για κινητά συμβατά με την ηλεκτρονική τράπεζα, καθώς και για να μάθετε τα βήματα για να προσθέσετε την τραπεζική σας κάρτα και να εκτελέσετε συναλλαγές, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός μας για την πληρωμή Mobile Boursorama.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία “SMS” ?

Εάν δεν γνωρίζετε τις τραπεζικές πληροφορίες του δικαιούχου σας, η υπηρεσία “μεταφοράς SMS” σας επιτρέπει να μεταφέρετε άμεσα και δωρεάν κεφάλαια σε ευρώ στο πρόσωπο της επιλογής σας χάρη στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Αυτή η υπηρεσία είναι ανοικτή σε όλους τους πελάτες της ιδιωτικής τράπεζας, σημαντικούς και ικανούς.

Μπορείτε να κάνετε μεταφορές SMS 100 €, με σωρευτικό ανώτατο όριο του 500 € Πάνω από 30 ημέρες ολίσθησης.

Για να κάνετε μεταφορά από το SMS από τότε η εφαρμογή Boursorama Banque: Μεταβείτε στη γραμμή γρήγορης δράσης στο κάτω μέρος του ιστότοπου, κάντε κλικ στο “My Transfers & Treples” τότε “SMS Transfer”. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας για χρέωση και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επαφή της επιλογής σας (με έναν γαλλικό αριθμό κινητού τηλεφώνου και ένα γαλλικό IBAN).

Στο Boursorama Banque, η υπηρεσία “μεταφοράς SMS” είναι δωρεάν σε εκπομπή και υποδοχή, Σύμφωνα με το φυλλάδιο τιμών μας.

Εάν ο δικαιούχος της μεταφοράς σας είναι πελάτης στο Boursorama Banque, θα λάβει αμέσως τα κεφάλαια (Παρουσία πολλών τραπεζικών λογαριασμών, ο λογαριασμός που λαμβάνει τα κεφάλαια επιλέγεται αυτόματα μεταξύ του 1ου μεμονωμένου λογαριασμού που εμφανίζεται ή του 1ου συνημμένου λογαριασμού απουσία μεμονωμένου λογαριασμού).

Εάν δεν είναι πελάτης, μια άμεση μεταφορά θα γίνει μόλις κατέσχεσε το IBAN του από τον σύνδεσμο που έλαβε το SMS.

Προσοχή : Εάν ο λογαριασμός δικαιούχου δεν είναι επιλέξιμος για την άμεση μεταφορά (για παράδειγμα εάν πρόκειται για λογαριασμό φυλλαδίου ή ότι η Τράπεζα του Δικαιούχου δεν προσφέρει αυτήν την υπηρεσία), η μεταφορά θα ακυρωθεί.

Παρόμοιες ερωτήσεις

  • “SMS Transfer”: Πώς το Boursorama Banque διαχειρίζεται την πρόσβαση στις επαφές μου ?
  • “SMS Transfer”: Γιατί η μεταφορά μου απέτυχε ?
  • Είμαι πελάτης Boursorama Banque, γιατί πρέπει να εισέλθω στο Iban μου για μεταφορά που έλαβε μέσω της υπηρεσίας “SMS” ?

Boursorama Bank Mobile Payment: Τι πρέπει να ξέρετε !

Πληρωμή κινητής τηλεφωνίας Boursorama Bank

Η υπηρεσία του Πληρωμή κινητής τηλεφωνίας Boursorama Bank Σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με μια συνδεδεμένη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την τραπεζική σας κάρτα σε ένα φυσικό εμπόριο εξοπλισμένο με ένα τερματικό πληρωμής που είναι συμβατό με την πληρωμή χωρίς επαφή. Για να μάθετε όλα τα μέσα πληρωμής που συνδέονται με την πληρωμή για κινητά συμβατά με την ηλεκτρονική τράπεζα, καθώς και για να μάθετε τα βήματα για να προσθέσετε την τραπεζική σας κάρτα και να εκτελέσετε συναλλαγές, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός μας για την πληρωμή Mobile Boursorama.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες πληρωμές για κινητά με το Boursorama Banque ?

Το Boursorama Banque είναι συμβατό με 8 τεχνολογίες πληρωμών κινητής τηλεφωνίας : Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, Paylib, Fitbit Pay, Fitbay και τέλος Garmin Pay. Σημειώστε ότι αυτές οι υπηρεσίες πληρωμών κινητής τηλεφωνίας προσφέρονται δωρεάν από την Boursorama Banque και ότι η ηλεκτρονική τραπεζική έχει μία από τις σημαντικότερες συμβατότητες για την πληρωμή για κινητά στη Γαλλία.

Παρουσίαση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας με Boursorama Banque

Boursorama Bank Mobile πληρωμή, πώς λειτουργεί ? Για να μάθετε όλες τις υπηρεσίες πληρωμών για κινητά συμβατά με την ηλεκτρονική τράπεζα, εδώ είναι η διαδικασία καταγραφής της τραπεζικής σας κάρτας και η πραγματοποίηση πληρωμών με το κινητό της ή το συνδεδεμένο ρολόι της με την Apple Pay, την Samsung Pay, το Google Pay, το Paylib, το Fitbit Pay και το Garmin Πληρωμή.

�� Apple Pay at Boursorama Banque

Η Apple Pay Boursorama Banque

Η Apple Pay είναι ένα σύστημα πληρωμών κινητής τηλεφωνίας Boursorama Αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό γίγαντα για τις νομαδικές συσκευές της Apple (iPhone και Apple Watch). Όλες οι κάρτες Boursorama Banque Bank είναι συμβατές με την υπηρεσία (8 κάρτες μπορούν να προστεθούν). Οι συσκευές συμβατές Apple IOS είναι iPhones με αναγνώριση προσώπου και ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η Apple Watch είναι αυτά των σειριακών 1 και σειράς 2.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά αποθηκεύστε το στην εφαρμογή Πορτοφόλι για το smartphone σας ή το συνδεδεμένο ρολόι σας εισάγοντας τους αριθμούς σας ή τη σάρωση χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε όλες τις πληρωμές κινητής τηλεφωνίας Boursorama Banque σε φυσικά καταστήματα όπως σε ιστότοπους πωλήσεων στο διαδίκτυο.

Για να κάνετε μια συναλλαγή με την Apple Pay Boursorama Banque Mobile Payment, απλά προσδιορίστε τον εαυτό σας (με εύκολη αναγνώριση ή ψηφιακό αποτύπωμα), προσεγγίστε το smartphone σας από το TPE που είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία χωρίς επαφή. Μόλις γίνει αποδεκτή η πληρωμή, τότε θα εμφανιστεί ένα “ok” στην οθόνη. Για να διαγράψετε το CB σας από την εφαρμογή πορτοφολιού, απλά επιλέξτε την κάρτα και κάντε κλικ στο “Διαγραφή”.

�� Η Samsung Pay στο Boursorama Banque

Η Samsung Pay Pay Boursorama Banque

Η Samsung είναι μια υπηρεσία πληρωμής κινητής τηλεφωνίας συμβατή με το Boursorama Banque Διατίθεται μόνο σε smartphones και συνδεδεμένα ρολόγια από τη μάρκα Samsung. Για να το προσθέσετε στην εφαρμογή Samsung Pay, πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία με το smartphone σας. Εάν αντιταχθείτε στην κάρτα σας, τότε θα πρέπει να την αποθηκεύσετε ξανά, αλλά εάν η κάρτα σας φτάσει κατά την ημερομηνία λήξης του, θα ενημερωθεί αυτόματα στην αίτησή σας. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τις αγορές σας από τους εμπόρους εξοπλισμένους με TPE συμβατά με χωρίς επαφή.

Για να κάνετε την Samsung Pay Mobile Payments με το Boursorama Banque, πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή της Samsung Pay και να επιλέξετε την τραπεζική κάρτα με την οποία θέλετε να κάνετε μια αγορά. Στη συνέχεια, πρέπει να πιστοποιήσετε τον εαυτό σας με το δακτυλικό αποτύπωμα σας (ή μέσω του ματιού σας σύμφωνα με τη νομαδικοτική συσκευή της μάρκας Samsung) και να προσεγγίσετε το smartphone σας ή το συνδεδεμένο τερματικό σας ρολόι.

�� Google Pay at Boursorama Banque

Google Pay Boursorama Banque

Το Google Pay είναι ένα σύστημα πληρωμών για κινητά συμβατά με το Boursorama Banque και προσβάσιμο από όλες τις συσκευές Android εξοπλισμένες με τεχνολογία NFC. Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Google Play και να προσθέσετε την τραπεζική σας κάρτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε όλες τις αγορές σας σε φυσικά καταστήματα εξοπλισμένα με ένα τερματικό πληρωμής με λειτουργικότητα χωρίς επαφή χωρίς να εισάγετε τον μυστικό σας κωδικό ή σε ιστότοπους πωλήσεων σε απευθείας σύνδεση ή μέσω εφαρμογών, καθώς και να κάνετε αγορές Google.

Για να κάνετε τις συναλλαγές Google Pay με το Boursorama Banque, απλά πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας και να την προσεγγίσετε από τον τερματικό πληρωμής από την πλάτη. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία NFC τοποθετείται σε άλλο μέρος στο τηλέφωνό σας, τότε δοκιμάστε από πάνω ή από κάτω. Εάν η πληρωμή κινητής τηλεφωνίας με το Boursorama Banque επικυρώνεται, τότε θα εμφανιστεί ένα checkout στην οθόνη. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε την εφαρμογή Google Pay για να κάνετε πληρωμές σε φυσικά καταστήματα.

�� Paylib στο Boursorama Banque

Paylib boursorama banque

Το Paylib είναι μια υπηρεσία πληρωμής κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει η Boursorama Banque. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας στο διαδίκτυο με το smartphone, το tablet ή ακόμα και τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τους αριθμούς της τραπεζικής κάρτας σας. Πράγματι, απλά πρέπει να πιστοποιήσετε τον εαυτό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Paylib. Για να εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία, πρέπει να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών σας Boursorama στην ενότητα “Διαχείριση Paylib” και έτσι προσθέστε την τραπεζική σας κάρτα

Σημειώστε ότι οι κάρτες Ultim Bank δεν μπορούν να υποστηριχθούν από την υπηρεσία πληρωμών για κινητά.

Ακόμα κι αν κάνετε τις πληρωμές σας με το Paylib, διατηρείτε τις διάφορες ασφαλίσεις και εγγυήσεις σας. Όλες οι πληρωμές σας που γίνονται με το Paylib θα εμφανιστούν στον κατάλογο των λειτουργιών που πραγματοποιούνται με την τραπεζική σας κάρτα.

Εάν έχετε άλλες τραπεζικές κάρτες που εκδίδονται από άλλο τραπεζικό ίδρυμα από το Boursorama Banque, γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε λογαριασμό Paylib για κάθε μία από τις τράπεζές σας.

�� Fitbit Pay στο Boursorama Banque

Fitbit Pay Boursorama Banque

Υπηρεσία πληρωμής Fitbit Mobile με Boursorama είναι μόνο συμβατό με συνδεδεμένες συσκευές από τη μάρκα Fitbit. Οι συμβατές συσκευές έχουν ως εξής:

  • Fitbit Versa 2
  • Φορτίο Fibit 3
  • Fitbit Versa
  • Ιοντικός Fitbit

Για να είστε σίγουροι ότι το Fitbay ενσωματώνεται στο προϊόν σας Fitbit, μπορείτε απλά να αναζητήσετε “Fitbit Pay” που έχει εγγραφεί δίπλα στον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού (Fitbit Versa) ή στον ηλεκτρονικό σας προπονητή (Fitbit Charge 3). Εάν η συσκευή σας Fitbit είναι συμβατή, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής για κινητά στο εικονικό χαρτοφυλάκιο και πρέπει να ακολουθήσετε τα στάδια που αναφέρονται για να αποθηκεύσετε την τραπεζική σας κάρτα και να πιστοποιήσετε τον κωδικό 4 -digit της συσκευής σας. Τότε πρέπει να συνδέσετε το Fitbit Pay με το smartphone σας και ως εκ τούτου να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις.

Μόλις ενεργοποιηθεί η Fitbit Pay στη συσκευή σας και έχετε καταγράψει την κάρτα Boursorama Banque Bank, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε πληρωμές μέσω της συσκευής σας. Πρώτον, πρέπει να ξεκινήσετε το Fitbit Pay και στη συνέχεια να εισαγάγετε τον κωδικό της συσκευής σας και να προσεγγίσετε το ρολόι ή το συνδεδεμένο βραχιόλι του TPE. Εάν η πληρωμή επικυρώνεται, η συσκευή δονείται.

�� Garmin Pay at Boursorama Banque

Garmin Pay Boursorama Banque

Έχετε ένα ρολόι Garmin ? Ξέρετε ότι vΜπορεί τώρα να κάνει πληρωμές κινητής τηλεφωνίας με την Garmin Pay στο Boursorama Banque. Για να ενεργοποιήσετε το Garmin Pay, απλά πρέπει να εισαγάγετε τον μυστικό σας κωδικό στο ρολόι σας, να αναζητήσετε την υπηρεσία πληρωμής για κινητά συμβατή με το Boursorama Banque στο εικονικό χαρτοφυλάκιό σας και να καταγράψετε την τραπεζική σας κάρτα.

Για να κάνετε μια πληρωμή με το ρολόι σας σε ένα ίδρυμα ή ένα κατάστημα του οποίου ο τερματικός σταθμός πληρωμής είναι συμβατό με την τεχνολογία NFC, πρέπει να εισαγάγετε τον μυστικό κώδικα του ρολογιού σας και να αναζητήσετε το Garmin Pay πριν πλησιάσετε τον καρπό σας TPE. Οι εγγυήσεις και οι ασφαλίσεις που περιλαμβάνονται στην τραπεζική σας κάρτα διατηρούνται εάν χρησιμοποιείτε το Garmin Pay και το συνδεδεμένο ρολόι σας για να κάνετε πληρωμές.

Οι πρόσθετοι πόροι μας:

Μια πρόταση ή μια παρατήρηση για την πληρωμή κινητής τηλεφωνίας Boursorama Banque ? Βάλτε μας ένα μικρό σχόλιο, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε ή να αναπηδήσουμε πίσω στις παρατηρήσεις σας.