Πώς να μεταφέρετε το SMS και το MMS σας σε ένα νέο smartphone Android, μεταφέρετε SMS από Android σε Android

5 τρόποι μεταφοράς SMS από Android σε Android

Contents

Πριν φτάσετε σε αυτήν την περίπλοκη διαδικασία, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να περάσετε από τη λύση ενός κατασκευαστή. Αρκετές επίσημες εφαρμογές διευκολύνουν τη μεταφορά των SMS/MMS σε ορισμένες μάρκες smartphones Android ή iPhone:

Πώς να μεταφέρετε το SMS και το MMS σας σε ένα νέο smartphone Android

Όταν μεταβιβάζετε ένα νέο smartphone Android, συχνά φοβάστε να χάσετε τα δεδομένα σας, και ειδικά τα SMS και το MMS σας. Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε πώς να διατηρήσουμε αυτά τα πολύτιμα μηνύματα όταν αγοράζετε ένα νέο τηλέφωνο.

Android 2022 Tutorial – Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας από ένα τηλέφωνο Android σε άλλο ?

Android Transfer MMS SMS

Μεταφέρετε το SMS σας μέσω του εργαλείου Android

Εάν το παλιό σας τηλέφωνο ήταν στο Android 8 ή περισσότερο, η μεταφορά του SMS θα είναι παιδικό παιχνίδι. Πράγματι, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται τακτικά στο σύννεφο και όταν εισάγετε τον λογαριασμό σας σε ένα ολοκαίνουργιο smartphone, μπορείτε εύκολα να τα βρείτε. Πριν το κάνετε αυτό, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε την προηγούμενη συσκευή σας στο σύννεφο πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις, Επειτα Σύστημα Ή Google (αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον κατασκευαστή), τότε Αποθήκευση της συσκευής.

Αποθήκευση στο Google

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το νέο σας smartphone. Μία από τις πρώτες επιλογές που προσφέρονται είναι να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google (Gmail). Το smartphone θα σας προσφέρει στη συνέχεια να ανακτήσετε τα δεδομένα σας μέσω προηγούμενου αντιγράφου ασφαλείας. Απλά επιλέξτε το πιο πρόσφατο από το παλιό σας smartphone.

Όλες οι εφαρμογές, αλλά και τα δεδομένα τους, θα διατηρηθούν. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Android Basic SMS, τα μηνύματά σας θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο smartphone εάν το επιλέξετε σε προχωρημένες επιλογές. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να ανακτήσετε αυτά τα δεδομένα εάν προέρχεστε από ένα iPhone. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε το imessage πριν ξεκινήσετε.

Μεταφέρετε το SMS και το MMS σε ένα νέο smartphone Android με αντίγραφο ασφαλείας και επαναφοράς

Εάν το smartphone σας είναι πολύ παλιό ή δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή SMS της Google, υπάρχει άλλος τρόπος, λίγο περισσότερο, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική. Πρέπει να περάσετε από την εφαρμογή SMS Backup & Restore Tierce, ένα ασφαλές στοίχημα που επιτρέπει σε όλα αυτά τα δεδομένα να μεταφέρονται χωρίς απώλεια.

1. Αποθηκεύστε το SMS και το MMS σας

Αποθηκεύστε την επαναφορά SMS

 • Εγκαθιστώ SMS Backup & Restore μέσω του Google Play Store
 • Εκτόξευση SMS Backup & Restore
 • Αφή Για διασφάλιση

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία αντιγράφων ασφαλείας – συνιστούμε τη θέση microSD και όχι την εσωτερική μνήμη εάν διαθέτετε θύρα microSD στον υπολογιστή σας. Είναι απλά πιο πρακτικό ! Μην ξεχάσετε να ελέγξετε Συμπεριλάβετε μηνύματα MMS στην οθόνη Δημιουργήστε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας Εάν θέλετε το MMS να είναι.

2. Μεταφέρετε το SMS και το MMS στον υπολογιστή σας

 • Συνδέστε το smartphone σας ή την κάρτα microSD που περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας του υπολογιστή σας
 • Αντιγράψτε το αρχείο .XML από αντίγραφο ασφαλείας στην επιφάνεια εργασίας

3. Επαναφέρετε το SMS και το MMS στο νέο σας smartphone Android

 • Συνδέστε το νέο σας smartphone Android ή την κάρτα microSD στον υπολογιστή σας
 • Μεταφορά του αρχείου .XML Από το γραφείο σας
 • Εγκαθιστώ SMS Backup & Restore μέσω του Google Play Store
 • Εκτόξευση SMS Backup & Restore
 • Αφή Επαναφέρω
 • Επιλέξτε τη θέση όπου είναι το αρχείο .XML Που περιέχει το SMS/MMS σας

Μεταφέρετε το SMS και το MMS σας σε ένα νέο smartphone OnePlus, Huawei, Samsung ή iPhone

Πριν φτάσετε σε αυτήν την περίπλοκη διαδικασία, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να περάσετε από τη λύση ενός κατασκευαστή. Αρκετές επίσημες εφαρμογές διευκολύνουν τη μεταφορά των SMS/MMS σε ορισμένες μάρκες smartphones Android ή iPhone:

 • Διακόπτης OnePlus
 • Κλώνος τηλεφώνου Huawei
 • Samsung Smart Switch
 • Η Apple μετακομίζει στο iOS

Αυτές οι εφαρμογές πρέπει να εγκατασταθούν στο παλιό σας τηλέφωνο και η μεταφορά γίνεται είτε μέσω του NFC είτε μέσω του νέφους κατά την πρώτη έναρξη της νέας σας συσκευής.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

5 τρόποι μεταφοράς Android SMS στο Android

Επικεφαλίδα

Η μεταφορά του Android SMS μπορεί να είναι μεγάλη αν δεν επιλέξετε τη σωστή διαδρομή. Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χωρίς κανένα πρόβλημα ? Αυτό το σερβιτόρο συγκεντρώνει 5 διαφορετικά

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

κινητό

κινητό

κινητό κινητό κινητό

Κάθε φορά που πηγαίνουμε από μια συσκευή Android σε άλλη, εστιάζουμε κυρίως στη μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, επαφών και άλλων αρχείων δεδομένων. Πολύ συχνά, ξεχνάμε να μεταφέρουμε μηνύματα Android στο Android, τα οποία μπορούν να γυρίσουν εναντίον μας μακροπρόθεσμα.

Από προσωπικές συνομιλίες σε σημαντικές πληροφορίες, τα SMS μας μπορούν μερικές φορές να περιέχουν κρίσιμες λεπτομέρειες. Επομένως, όταν πηγαίνετε από το παλιό Android στο νέο Android, βεβαιωθείτε ότι μεταφέρετε επίσης τα μηνύματά σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε 5 διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς Android SMS στο Android.

Μέρος 1: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS σε Android σε 1 κλικ (Max. 3 λεπτά)

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση και ταλαιπωρία για τη μεταφορά μηνυμάτων κειμένου από Android στο Android, δώστε στο MobileTrans – Μεταφορά τηλεφώνου. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετακινήσετε απευθείας όλα τα σημαντικά δεδομένα όπως το SMS από το ένα Android σε άλλο. Συμβατό με όλες τις κύριες συσκευές Android και iOS, σας επιτρέπει να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου όχι μόνο μεταξύ Android και Android, αλλά και μεταξύ Android και iOS.

MobileTrans – Μεταφορά τηλεφώνου

Μεταφορά μηνυμάτων από Android σε Android σε 1 κλικ

 • Μεταφέρετε εύκολα οποιονδήποτε τύπο δεδομένων Android στο Android, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών, επαφών, τηλεφωνικών εφημερίδων κ.λπ.
 • Μεταφορά μηνυμάτων μεταξύ δύο συσκευών ακόμη και διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων (iOS 13 και Android 9 περιλαμβάνονται).
 • Λειτουργεί τέλεια με την Apple, Samsung, HTC, LG, Sony, Google, Huawei, Motorola, ZTE, Nokia και άλλα smartphones και tablet.
 • Πλήρως συμβατό με τους κύριους προμηθευτές όπως η AT & T, η Verizon, η Sprint και η T-Mobile.
 • Υποστήριξη των τελευταίων εκδόσεων των Windows 10 και Mac 10.15.

4.085.556 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

Με ένα κλικ, θα δείτε πώς να μεταφέρετε μηνύματα από Android σε Android σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή Desktop είναι διαθέσιμη για Windows και Mac και παρέχεται επίσης με δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Για να μάθετε πώς να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από Android στο Android με ένα κλικ, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

  Εκκίνηση MobileTrans στον υπολογιστή σας και επιλέξτε τη μονάδα “Μεταφορά τηλεφώνου” στην αρχική οθόνη του.

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android με ένα κλικ. Η διαδικασία δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο.

Μέρος 2: Πώς να μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android (MAX. 3 λεπτά)

Μερικές φορές δεν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα μηνύματα Android με ένα κλικ, αλλά θέλετε να επιλέξετε μόνο τα σημαντικά κείμενα για μεταφορά σε ένα νέο τηλέφωνο Android. Για αυτήν την απαίτηση, Ένα κλικ για όλες τις μεταφορές SMS Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε τον Δρ.FONE – Transfer (Android), η οποία αναπτύσσεται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά του Android SMS με την ικανοποίηση των αναγκών επιλεκτικής μεταφοράς.

Δρ.FONE – Μεταφορά (Android)

Μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android

 • Επιλέξτε και μεταφέρετε μηνύματα, επαφές και εφημερίδες που επιθυμούν από το Android στο Android.
 • Εξαγωγή/εισαγωγή της μουσικής, των φωτογραφιών, των βίντεο, των επαφών, των SMS, των εφαρμογών κ.λπ. σε υπολογιστή/Android.
 • Πασπαλίστε και μεταφέρει μηνύματα iTunes στο Android (αντίστροφα).
 • Διαχειριστείτε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή.
 • Πλήρως συμβατό με το Android 9.0.

4.683.542 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

Κουμπί Apple Store

Αυτό το εργαλείο μεταφοράς Android SMS έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς πελατών. Απλά μεταφέρετε μόνο τα επιθυμητά μηνύματα στο νέο Android και αφήστε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο παλιό Android. Πολλοί χρήστες θεωρούν μια ιδανική λύση για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης αποθήκευσης SMS στο νέο Android.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android:

  Εγκατάσταση και εκκίνηση DR.FONE και επιλέξτε την επιλογή “Μεταφορά” στην κύρια οθόνη.

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά από SMS D

Αυτή είναι η όλη διαδικασία επιλεκτικής μεταφοράς μηνυμάτων Android σε μια νέα συσκευή. Μάλλον εύκολο, δεν είναι αυτό ?

Μέρος 3: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χρησιμοποιώντας τη μεταφορά του Android SMS (MAX. 10 λεπτά)

Υπάρχουν επίσης μερικές εύκολες διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από Android σε Android. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Android SMS είναι μία από τις πιο διάσημες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Η εφαρμογή θα λάβει πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων Android και στη συνέχεια μπορεί να τα επαναφέρει στη συσκευή Target Android. Τα μηνύματα θα εξαχθούν σε μια κάρτα SD Android, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αργότερα για την αποκατάσταση του SMS. Αν και η διαδικασία μεταφοράς SMS δεν είναι τόσο γρήγορη και άμεση όσο ο Δρ.FONE – Μεταναστεύστε, μπορεί να ανταποκριθεί στις βασικές απαιτήσεις μεταφοράς SMS.

Εδώ μπορείτε να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή Μεταφορά Android SMS.

  Πρώτον, κατεβάστε την εφαρμογή μεταφοράς Android SMS στην πηγή Android και ξεκινήστε την. Από την αρχική του σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή “Backup SMS”.

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD. Ωστόσο, θα μεταφέρει μόνο μηνύματα κειμένου και δεν θα περιλαμβάνει άλλα δεδομένα πολυμέσων.

Μέρος 4: Πώς να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας Bluetooth (Max. 15 λεπτά)

Αν και αυτή η τεχνική δεν συνιστάται ευρέως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φυσική λειτουργία Bluetooth του Android για να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από το ένα Android σε άλλο. Καθώς η μεταφορά του SMS από το Bluetooth γίνεται σταδιακά παρωχημένη, η λειτουργία μπορεί να μην υποστηρίζεται σε όλες τις συσκευές Android. Επιπλέον, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να στείλετε τα μηνύματα Android μέσω Bluetooth.

Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται επίσης από την άποψη της ασφάλειας. Εάν το τηλέφωνο πηγής Android περιέχει κακόβουλο λογισμικό, μπορεί επίσης να μεταφερθεί στο τηλέφωνό σας στόχου. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε μόνο αυτή τη λύση για την τελευταία λύση για τη μεταφορά του Android SMS.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για τη μεταφορά του Android SMS μέσω Bluetooth.

 1. Για να ξεκινήσετε, φέρτε το στόχο Android πηγή και συσκευές πιο κοντά στο.
 2. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bluetooth στις δύο συσκευές Android και συνδέστε τις επιβεβαιώνοντας τον κωδικό πρόσβασης.
 3. Τώρα μεταβείτε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στη συσκευή προέλευσης και επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να μεταφέρετε.
 4. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και επιλέξτε “Αποστολή” ή “Μοιραστείτε” τα επιλεγμένα καλώδια συζήτησης SMS. Τότε πρέπει να στείλετε SMS μέσω Bluetooth.
 5. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές Android. Απλά πατήστε τη συσκευή προορισμού για να λάβετε SMS.
 6. Στο Target Android, θα λάβετε μια προτροπή για τα εισερχόμενα δεδομένα SMS. Αγγίξτε το “Αποδοχή” και ξεκινήστε τη διαδικασία μεταφοράς SMS.

Μεταφορά SMS από

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορεί να είναι πραγματικά κουραστικό να μάθετε να μεταφέρετε μηνύματα από Android στο Android μέσω Bluetooth. Όχι μόνο αυτή η μέθοδος μεταφοράς SMS παίρνει χρόνο, αλλά θα ήταν επίσης πολύ περίπλοκο στην υλοποίηση.

Μέρος 5: Πώς να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας SMS και Catering Backup (Max. 8 λεπτά)

Ένας άλλος έξυπνος και εύκολος τρόπος μεταφοράς του Android SMS στο Android είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης SMS. Εκτός από τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων Android και την αποκατάστασή τους αργότερα, μπορεί επίσης να κάνει μια ασύρματη μεταφορά SMS. Σε αντίθεση με το Bluetooth, αυτή η μεταφορά μηνύματος γίνεται από το WiFi Direct, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορεί να μεταφορτωθεί στο ακόλουθο κατάστημα παιχνιδιών Google. Επομένως, πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή μεταφοράς SMS στις δύο συσκευές Android.

Αργότερα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μεταφέρετε απευθείας τα μηνύματα Android στο Android.

  Ξεκινήστε την εφαρμογή μεταφοράς Android SMS και στις δύο συσκευές και επιλέξτε να “μεταφέρετε” τα μηνύματά σας. Μπορείτε να βρείτε “μεταφορά” στη σελίδα εφαρμογής της εφαρμογής ή στην καρτέλα Ρυθμίσεις.

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Μεταφορά SMS D

Και εκεί πηγαίνετε ! Χάρη σε αυτές τις τεχνικές, μπορείτε τώρα να μεταφέρετε εύκολα SMS από Android σε Android. Μεταξύ όλων αυτών των επιλογών, η MobileTrans – η μεταφορά τηλεφώνου προσφέρει την ταχύτερη και πιο πρακτική λύση και το DR.Το FONE – η μεταφορά καθιστά τη μεταφορά του Android SMS πιο εξατομικευμένη και πιο ευέλικτη. Μπορείτε απλά να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του και να δοκιμάσετε αυτό το δωρεάν εργαλείο. Θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από μια συσκευή σε άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άλλα συνιστώμενα αντικείμενα

Πώς να μεταφέρετε το Android SMS Android SMS

ΠερίληψηΌταν αλλάζετε το τηλέφωνό σας Android από ένα νέο, ίσως χρειαστεί να τοποθετήσετε σημαντικά μηνύματα στο νέο Android. Εδώ είναι 2 μέθοδοι του Μεταφέρετε το Android SMS Android SMS.

Ακόμη και αν εμφανιστούν πολλές άμεσες εφαρμογές μηνυμάτων και χρησιμοποιούνται ευρέως για την αποστολή μηνυμάτων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς το SMS, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον αριθμό τηλεφώνου σας. Για παράδειγμα, λαμβάνουμε συχνά σημαντικά μηνύματα με επιβεβαίωση, πληροφορίες ειδοποίησης κ.λπ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά SMS στο τηλέφωνό σας Android όταν αλλάζετε το τηλέφωνό σας, μερικές φορές πρέπει να μεταφέρετε το Android SMS στο Android στο Android. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε 2 εργαλεία για να αντιγράψετε σημαντικά SMS από ένα φορητό υπολογιστή Android σε άλλο.

Μεταφέρετε το Android SMS Android SMS

Μεταφέρετε το Android SMS Android SMS

Μέθοδος 1: Μεταφορά SMS Android σε Android με αντίγραφο ασφαλείας και αποκατάστασης Android Data

Το Fonelab – Android Data Backup & Restoration είναι λογισμικό που αναπτύχθηκε από το Aiseesoft Studio. Ζητήστε από τον, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας SMS από ένα τηλέφωνο και να τα επαναφέρετε στον άλλο φορητό υπολογιστή επιλεκτικά. Η λειτουργία είναι απλή, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό βήμα προς βήμα:

 • Αποθηκεύστε δεδομένα Android στον υπολογιστή και επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας σε ένα τηλέφωνο Android
 • Τα υποστηριζόμενα αρχεία περιλαμβάνουν SMS, επαφές, ιστορικό κλήσης, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κ.λπ.
 • Όλα τα τηλέφωνα Android υποστηρίζονται, όπως Samsaung, Sony, Huawei, Wiko, κλπ.

Βήμα 1 Ανοίξτε το αντίγραφο ασφαλείας και αποκατάσταση του Android SMS

Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε τη μονάδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android.

Επιλέξτε αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android

Επιλέξτε αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android

Βήμα 2 Συνδέστε το τηλέφωνο πηγής Android στον υπολογιστή

Κάντε κλικ στο αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων. Συνδέστε το τηλέφωνο Android από όπου θέλετε να μεταφέρετε το SMS, το πρόγραμμα θα ανιχνεύσει αυτόματα το τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τον οδηγό στη σύνδεση για τη σύνδεση με.

Εντοπισμός σφαλμάτων USB

Εντοπισμός σφαλμάτων USB

Σημείωση Εάν έχετε ήδη αποθηκεύσει το SMS για μεταφορά, μεταβείτε απευθείας στο βήμα 4.

Βήμα 3 Αποθήκευση SMS του τηλεφώνου πηγής Android

Μετά τη σύνδεση, αυτό το λογισμικό θα σας έχει επιλέξει τους τύπους αρχείων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Εκτός από την αποθήκευση του Android SMS, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε επαφές Android στον υπολογιστή. Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκινήστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αποθήκευσης του Android SMS στον υπολογιστή.

Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων

Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων

Βήμα 4 Μεταφορά SMS από αντίγραφο ασφαλείας Android

Μετά το αντίγραφο ασφαλείας, αποσυνδέστε το τηλέφωνο πηγής και συνδέστε το τηλέφωνο στόχου στον υπολογιστή. Ομοίως, επιλέξτε τη μονάδα αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android. Επιλέξτε αποκατάσταση δεδομένων. Θα δείτε τη λίστα αρχείων αντιγράφων ασφαλείας με αυτό το πρόγραμμα.

Λίστα αρχείων αντιγράφων ασφαλείας Android

Λίστα αρχείων αντιγράφων ασφαλείας Android

Επιλέξτε το αρχείο όπου θα μεταφερθούν οι SMS και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για σάρωση. Μετά την ανάλυση, μπορείτε να δείτε τις βασικές πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και όλα τα δεδομένα που ταξινομούνται σε διαφορετικές κατηγορίες. Κάντε κλικ στα μηνύματα, βρείτε και ελέγξτε το SMS που χρειάζεστε ακόμα. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά για να τα μεταφέρετε στο νέο Android.

Επαναφορά SMS Αποθηκευμένο Android

Επαναφορά SMS Αποθηκευμένο Android

Μέθοδος 2: Μεταφορά Android SMS σε Android με SMS Backup & Restore

Το SMS Backup & Restore είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταφέρετε SMS και να καλείτε εφημερίδες από ένα τηλέφωνο Android στο άλλο. Ως δημοφιλής εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας SMS και αποκατάστασης, προσφέρει τώρα μια νέα λειτουργία μεταφοράς SMS μεταξύ δύο φορητών υπολογιστών Android. Εδώ είναι το βήμα -by -step tutorial.

Βήμα 1 Συνδέστε τους δύο φορητούς υπολογιστές Android

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το SMS Backup & Restore και στα δύο τηλέφωνα Android. Ενεργοποιήστε το Direct Wi-Fi και στις δύο συσκευές για να τις συνδέσετε μέσω Wi-Fi Direct. Όταν ένα τηλέφωνο ανιχνεύσει το άλλο, πατήστε το όνομα του τηλεφώνου για να συνδεθείτε και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη σύνδεση με το άλλο τηλέφωνο.

Συνδέστε τους δύο φορητούς υπολογιστές Android

Συνδέστε τους δύο φορητούς υπολογιστές Android

Βήμα 2 Μεταφορά SMS Android σε Android

Ανοίξτε αυτήν την εφαρμογή και στα δύο τηλέφωνα, επιλέξτε τη λειτουργία μεταφοράς. Στον φορητό υπολογιστή από τον οποίο θα μεταφέρετε το SMS, πληκτρολογήστε την επιλογή αποστολής από αυτό το τηλέφωνο. Στον παραλήπτη του φορητού υπολογιστή, ο τύπος λαμβάνει σε αυτό το τηλέφωνο.

Αποστολή Android SMS

Αποστολή Android SMS

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα των τηλεφώνων που μπορούν να λάβουν SMS στο τηλέφωνο πηγής Android, επιλέξτε το τηλέφωνο προορισμού. Και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποδοχή και επαναφορά στο τηλέφωνο προορισμού.

Μεταφορά Android SMS

Μεταφορά Android SMS

Η πηγή φορητού υπολογιστή θα σας ζητήσει τι θέλετε να μεταφέρετε, καθώς το SMS Backup & Restore θα ξεκινήσει κάνοντας ένα αντίγραφο ασφαλείας για τη μεταφορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, αυτή η επιλογή σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε εφημερίδες κλήσεων ή SMS μεταφερόμενος. Μετά την επιλογή, πατήστε OK για να ξεκινήσετε τη μεταφορά του Android SMS. Η διαδικασία θα τελειώσει λίγο χρόνο.

Η μεταφορά τελείωσε

Η μεταφορά τελείωσε

Βήμα 3 Επαναφέρετε το Android SMS από το Backup

Μετά τη μεταφορά, πρέπει να αποκαταστήσετε SMS από το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας. Πρέπει να νικήσετε το SMS Backup & Restore ως προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS για την αποκατάσταση μηνυμάτων. Κάντε κλικ στο OK ακολουθώντας τον οδηγό στην οθόνη. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη λειτουργία εφαρμογής RESTORE στο φορητό υπολογιστή Target Android, επιλέξτε το αρχείο που μόλις λάβετε, ενεργοποιήστε την επιλογή SMS και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά για να ξεκινήσετε την αποκατάσταση του SMS. Τέλος, κάντε κλικ στο OK στην οθόνη για να επαναπροσδιορίσετε τα μηνύματα στην προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS.

Επαναφορά SMS Android

Επαναφορά SMS Android

Αυτό είναι, αυτό είναι όλο για να μεταφέρετε το Android SMS στο Android με SMS Backup & Restore. Μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε. Ωστόσο, εξοικονομεί, μεταφέρει και αποκαθιστά όλα τα μηνύματα και δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε μηνύματα σε όλη τη διαδικασία. Επιπλέον, η σύνδεση μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη για τους χρήστες αρχαρίων. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πρώτη μέθοδο που σας βοηθά να μεταφέρετε εύκολα το SMS Android στο Android.

Εδώ είναι οι δύο τρόποι μεταφοράς Android SMS στο Android. Σε σύγκριση με το SMS Backup & Restore, το Backup & Restoration of Android Data μπορεί να αντιγράψει χρήσιμα μηνύματα για εσάς και συνεπώς να απλοποιήσει τη διαχείριση SMS στο νέο Android. Μετά τη μεταφορά των μηνυμάτων, ενδιαφέρεστε επίσης για τον τρόπο μεταφοράς επαφών Android στο Android.

Τι πιστεύετε για αυτό το άρθρο ?

Σημείωση: 4.8 / 5 (με βάση 92 ψήφους)