Η δωρεάν κάρτα SIM για το τηλέφωνό σας, εξοπλίστε όλες τις διαφορετικές συσκευές σας χάρη στην προσφορά πολλαπλών SIM στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αριθμού 1

Εξοπλίστε όλες τις διαφορετικές συσκευές σας χάρη στην προσφορά πολλαπλών SIM στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αριθμού 1

– Ανταλλάξτε το δωρεάν φόρουμ για κινητά και μοιραστείτε την εμπειρία σας !
– Γράψτε ένα νέο θέμα στην δωρεάν κάρτα SIM για κινητά για το τηλέφωνό σας. Το νέο σας θέμα θα εμφανιστεί στη λίστα των τελευταίων θεμάτων παρακάτω. Άλλοι επισκέπτες θα μπορούν να το συμβουλευτούν και να το απαντήσουν.

Η κάρτα SIM για σύνδεση στο δωρεάν κινητό

Δωρεάν κάρτα SIM για κινητά

Η δωρεάν κάρτα SIM Mobile παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 στην πύλη για κινητά.Ελεύθερος.Fr. Πολύ νηφάλιος, η κάρτα SIM είναι απλά διακοσμημένη με το δωρεάν λογότυπο και τη διεύθυνση ιστότοπου. Αναφέρεται επίσης ότι αυτή η κάρτα παραμένει στην ιδιοκτησία του δωρεάν κινητού. Η τελευταία αναφορά είναι αυτή του RCS de Free, ο αριθμός του Siret de Free. Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες σχετικά με το πίσω μέρος της κάρτας, όπου σίγουρα θα υπάρχει το ελεύθερο λογότυπο που αναπαράγεται στο pre -cut μέρος της κάρτας SIM, Aisni ότι διάφορες πληροφορίες όπως ο κωδικός PU. Συνεχίζεται. !

Μια κάρτα SIM κατάλληλη για όλα τα τερματικά κινητής τηλεφωνίας

Mini sim δωρεάν κινητά κάρτα

Μίνι-SIM

Micro Sim δωρεάν κινητά κάρτα

Μικρο-πύλη

Η αρχική μορφή της κάρτας SIM ήταν αρχικά η κλασική μορφή πιστωτικής κάρτας. Γρήγορα εγκαταλείφθηκε από τους κατασκευαστές επειδή είναι πολύ μεγάλο, αυτή η μορφή αντικαταστάθηκε γρήγορα από τη μορφή Mini-SIM. Αυτή είναι η πιο κοινή μορφή σήμερα. Προκειμένου να διασφαλιστεί η συμβατότητα με τα παλιά τηλέφωνα, η μορφή Mini-SIM λαμβάνεται με αποσύνδεση του τσιπ από την αρχική κάρτα. Η μορφή που λαμβάνεται έτσι είναι η μίνι-SIM μορφή.

Ο Steve Jobs δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια για τις συσκευές του (iPhone 4, iPad. ) Η μορφή micro-SIM. Όταν ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης κάνουν ένα συγκεκριμένο SIM, το Free είχε την καλή ιδέα να προ-κοπεί το Mini-SIM για να το κάνει ένα μικρο-SIM, επιτρέποντας στο δωρεάν κινητό να προσφέρει μια παγκόσμια κάρτα SIM, κατάλληλη για όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Έχετε μπλοκάρει την κάρτα SIM στο δωρεάν κινητό ?

Για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας, απλώς πληκτρολογήστε τον ακόλουθο κώδικα στο κινητό σας, αντικαθιστώντας το “Codepuk” και το “Newpin” με τις σωστές τιμές που σας αφορούν:

** 05*Codepuk*Newpin*Newpin#

Το “Codepuk”: Θα το βρείτε στο πίσω μέρος της κάρτας SIM (η αρχική κάρτα, η μορφή της πιστωτικής κάρτας)
Το “Newpin”: Αυτός είναι ο νέος κωδικός PIN που θέλετε να αντιστοιχίσετε στο κινητό σας.

Πρόβλημα συμβατότητας ορισμένων δωρεάν καρτών SIM για κινητά ?

Δωρεάν πρόβλημα κάρτας SIM SIM

Πολλές μαρτυρίες δωρεάν χρηστών κινητής τηλεφωνίας στο φόρουμ δείχνουν ότι η κάρτα SIM που παρέχεται από το δωρεάν κινητό δεν θα ήταν συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων σχετικά πρόσφατων μοντέλων. Το Free Mobile θα προσέφερε κάρτες SIM νέας γενιάς με τάση λειτουργίας 5V, ενώ πολλά τηλέφωνα και smartphones θα ήταν συμβατά μόνο με τις κάρτες SIM 3V, που ονομάζεται Old Generation. Οι χρήστες του Android Mobile έχουν ανοίξει ένα θέμα συζήτησης για το φόρουμ, αλλά το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί σε όλους τους τύπους συσκευών (Windows Mobile, Symbian OS. Ουσία.

Ένας κατασκευαστής κινητής τηλεφωνίας πηγαίνει επίσης πίσω σε αυτό το πρόβλημα. Οι μηχανικοί τους εργάζονται σε αυτήν την ασυμβατότητα. Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να αποστέλλει και να λαμβάνει SMS, να μην υπάρχει πρόβλημα λήψης κλήσεων, από την άλλη πλευρά, το ζήτημα των κλήσεων θα ήταν αδύνατο. Σύμφωνα με αυτούς, το πρόβλημα θα προέρχεται μόνο από ορισμένες κάρτες SIM. Το Free Mobile προσφέρει δύο τύπους καρτών, οι οποίοι μπορούν εύκολα να διαφοροποιηθούν από το γυμνό μάτι (βλ. Φωτογραφία απέναντι).

Το φόρουμ Ελεύθερος Κινητό: Η δωρεάν κάρτα SIM για κινητά για το τηλέφωνό σας

– Ανταλλάξτε το δωρεάν φόρουμ για κινητά και μοιραστείτε την εμπειρία σας !
– Γράψτε ένα νέο θέμα στην δωρεάν κάρτα SIM για κινητά για το τηλέφωνό σας. Το νέο σας θέμα θα εμφανιστεί στη λίστα των τελευταίων θεμάτων παρακάτω. Άλλοι επισκέπτες θα μπορούν να το συμβουλευτούν και να το απαντήσουν.

Συνδέστε τον εαυτό σας στον λογαριασμό και δείτε τι λέγεται αν όλα αυτά καλούνται καλά 3244.

Ίσως επειδή το τηλέφωνό σας είναι πάντα προγραμματισμένο στην πρώτη κάρτα SIM, διαγράψτε ή επαναφέρετε πλήρως τις ρυθμίσεις δικτύου της.

Άλλαξα το smartphone μου. Η κάρτα SIM μου ήταν πολύ μεγάλη για το νέο smartphone. Έπρεπε να μετατρέψω την κάρτα μου micro sim σε nano sim. Έτσι το έκανα. Φροντίστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Αυτό ήταν πάντα το πρόβλημά μου όταν πηγαίνω και σε ξένη χώρα. 🙁 🙁 :(.

Έχω ήδη αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά από την πλευρά μου, το πρόβλημα ήταν ότι η κάρτα SIM μετακόμισε και την αφαιρέσα και το έβαλα πίσω στη θέση της και που λύθηκε το πρόβλημά μου. Μα εγώ .

Χωρίς τους κωδικούς του, δεν θα το κάνει ο ίδιος συγγνώμη.

Λίγο καθυστερημένη απάντηση, αλλά που μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλους σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή η κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια δυσλειτουργική κάρτα SYM. Είναι καλύτερο να το ανταλλάξουμε με δωρεάν.

Γεια σας, θα είναι αύριο 5 χρόνια ότι η φορητότητα μου στο Free Mobile είναι αποτελεσματική παρά πολλές ανησυχίες δεν μετανιώνω ούτε ένα δευτερόλεπτο από την αναχώρησή μου από τη δεύτερη όπερα (SO -called).

Βρήκα τη λύση που πρέπει να διαγράψετε όλο το μήνυμα στην κάρτα SIM επειδή κορεσεί και επίσης τα μηνύματα που λαμβάνονται και το πολύ απλό remar της.

Δωρεάν κινητό Toosurtoo στο Twitter! Δωρεάν κινητό Toosurtoo στο Facebook! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται δίνονται ως ένδειξη – μια παρατήρηση, μια πρόταση ? Επικοινωνήστε μαζί μου: [email protected]
Αυτός ο ιστότοπος της κοινότητας είναι εντελώς ανεξάρτητος από την εταιρεία Free Mobile και The Iliad Group

Εξοπλίστε όλες τις διαφορετικές συσκευές σας χάρη στην προσφορά πολλαπλών SIM στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αριθμού 1

Γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την προσφορά πολλαπλών SIM στο Orange ? Μια λύση για τη σύνδεση του εξοπλισμού σας ανεξάρτητα από το smartphone σας.

Τα πάντα για την προσφορά πολλαπλών SIM της Orange

Olivia Cheval – Δημοσιεύθηκε στις 06/19/2023 στις 8:41 μ.μ

Οι επιλογές πολλαπλών SIM σάς επιτρέπουν να πάρετε μια 2η κάρτα SIM για να παραμείνετε προσβάσιμες στον ίδιο αριθμό ή να επωφεληθείτε από το κινητό Διαδίκτυο στο πακέτο σας στο tablet σας, στο συνδεδεμένο ρολόι ή σε άλλο τηλέφωνο και όλα χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε πρόσθετο πακέτο. Γνωρίζατε ότι αν είστε πελάτης πορτοκαλιού, μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη κάρτα SIM για να μοιραστείτε το πακέτο σας. Η επιλογή Multi-SIM προσφέρεται με ορισμένα πακέτα 5G και πληρωμένων για άλλους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πορτοκαλί επιλογή πολλαπλών SIM.

Ποια είναι η επιλογή Orange Multi-SIM ?

Η Orange προσφέρει στους συνδρομητές του για κινητά για να απολαύσουν ένα Δεύτερη κάρτα SIM επιτρέποντας να μοιραστείτε τις χρήσεις του πακέτου σας σε μια δεύτερη συσκευή (smartphone, tablet, 4g συνδεδεμένο ρολόι, airbox, κλειδί 4g. Ουσία. Για το tablet, το smartphone, το pc, το airbox, το κλειδί 4g κ.λπ., με το κινητό σας σχέδιο, μπορείτε να βγάλετε ένα Internet multi-sim επιλογή + 1 gb και ένα Κλήσεις πολλαπλών SIM και επιλογή Διαδικτύου. Για το συνδεδεμένο ρολόι 4G, μπορείτε να εγγραφείτε στοΕπιλογή ρολογιού ESIM Από το smartphone σας, στην εφαρμογή του ρολογιού σας. Για το ίδιο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, είναι δυνατόν να κρατήσετε δύο πολλαπλές SIM: ένα multi-SIM Internet+1GB, καθώς και ένα multi-SIM κλήσεις και το διαδίκτυο στη φυσική έκδοση SIM ή ESIM.

Ανάλογα με την επιλογή που έχει εγγραφεί ή το επιλεγμένο πακέτο, θα μπορείτε να κάνετε/να λάβετε τις κλήσεις σας, τα μηνύματα και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο σε δύο συσκευές ταυτόχρονα !

Χάρη στο “Επιλογή πολλαπλών SIM, Χρησιμοποιείτε το κινητό Διαδίκτυο της προσφοράς σας σε άλλο εξοπλισμό, ανεξάρτητα. Με την Πορτοκαλί πολλαπλών SIM Internet, Δεν χρειάζεται να έχετε κοντινό smartphone ή να εγγραφείτε σε ένα επιπλέον πακέτο !

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε επομένως να χρησιμοποιήσετε τα gigas του πακέτου σας σε άλλη συσκευή ή ένα δεύτερο smartphone. Ιδανικό εάν έχετε ένα γενναιόδωρο πακέτο στο Διαδίκτυο και θέλετε να το απολαύσετε σε άλλη συσκευή, όταν θέλετε και οπουδήποτε θέλετε.

Ποιες είναι οι επιλογές πολλαπλών SIM στο Orange ?

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές πολλαπλών SIM στο Orange. Μερικοί περιλαμβάνουν κινητό διαδίκτυο μόνο όταν άλλοι καλούν ή στέλνουν SMS. Αυτή η επιλογή Orange Multi-SIM προορίζεται μόνο για πελάτες ενός πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας.

Internet Multi-SIM + 1 GB

Η επιλογή Multi Sim Internet + 1 GB σας επιτρέπει να μοιραστείτε το GOS του πακέτου κινητής τηλεφωνίας σε μια δεύτερη συσκευή, ενώ επωφελείται από1 πηγαίνετε επιπλέον συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι εάν το πακέτο πορτοκαλιού σας έχει 170 GB του Διαδικτύου, για παράδειγμα, πηγαίνετε σε 171 GB και μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την ποσόστωση μεταξύ των δύο συσκευών σας.

Αυτή η επιλογή παρέχεται κατόπιν αιτήματος για πακέτα 170 GB 5G, 200 GB 5G και 240 GB 5G. Κοστίζει 5 € για άλλα πακέτα, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού όγκου Διαδικτύου με μειωμένη ροή πέρα ​​από.

Καλά νέα: Τα έξοδα ενεργοποίησης των € 10 προσφέρονται μέχρι τις 08/16/2023 περιλαμβάνονται.

Multi Sim Internet & κλήσεις

Με την επιλογή Multi-SIM Internet & κλήσεων, μπορείτε επίσης Κάντε και λαμβάνετε κλήσεις Από τη δεύτερη συσκευή σας, ανάλογα με τις συνθήκες που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας. Παρακαλώ σημειώστε, Τα SMS και τα MMS δεν περιλαμβάνονται. Όταν ένας παραλήπτης καλεί τον αριθμό σας, εσείς Λάβετε ταυτόχρονα την κλήση Και στις δύο κάρτες SIM.

Σημείωση: Η δεύτερη κάρτα SIM δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κλήσεις WiFi Όπως συμβαίνει με το κύριο τηλέφωνο.

Αυτή η επιλογή παρέχεται κατόπιν αιτήματος για πακέτα 240 GB 5G και είναι € 5 για άλλους. Και εδώ το κόστος ενεργοποίησης των € 10 προσφέρονται μέχρι τις 08/16/2023 περιλαμβάνονται.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλα τα νέα της Ariase στο Google News.