Η κινητής ανάρτηση, ποιο πακέτο χειριστή να επιλέξει?, Ενεργοποιήστε μια νέα κάρτα Sim La Poste Mobile: Πώς να το κάνετε?

Πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM Post Mobile SIM

Contents

Με κινητό ανάρτηση, Δεν υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία πακέτου εφόσον η κάρτα SIM δεν έχει ενεργοποιηθεί. Επομένως, η λειτουργία είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι για ορισμένους χειριστές των οποίων η ενεργοποίηση του τσιπ είναι αυτόματη ή μερική.

Πακέτο Post Mobile: Προσφορές, Επαναφόρτιση και Συνδρομή

Το Mobile Post είναι ένα MVNO που γεννήθηκε το 2011. Προκύπτει από την εταιρική σχέση μεταξύ της ομάδας LA Poste και SFR. Για να προσελκύσουν αυτούς τους συνδρομητές, αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας προσφέρει αρκετές σειρές πακέτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των χρηστών, όλες σε ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει, ο Jechange σας λέει περισσότερα για το LA Poste Mobile Package Range καθώς και τα πακέτα με τηλέφωνο.

 • Το ουσιώδες
 • Ποικιλία προσφορών: Μεγάλη ποικιλία πακέτων κινητής τηλεφωνίας και προσφορών Διαδικτύου για επαγγελματίες και άτομα
 • Ποιότητα υπηρεσιών: Θετικές κριτικές πελατών σχετικά με την απόδοση και την αξιοπιστία του δικτύου που συνδέεται με το SFR.
 • Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών: Επαγγελματική βοήθεια και προσβάσιμη μέσω πολλών καναλιών
 • Αξιλατεία: Εξαιρετική αξία.(Προσφορά από € 4,99)

Ποια είναι τα ταχυδρομικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας ?

Το LA Poste Mobile διακρίνεται από τις ευέλικτες και μη δεσμευτικές προσφορές κινητής τηλεφωνίας, σχεδιασμένες για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες των πελατών της. Απο 4,99 € , Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας που συνδυάζει αποτελεσματικά την ποιότητα και την εξοικονόμηση υπηρεσιών. Επιπλέον, η LA Poste Mobile προσφέρει πακέτα που περιλαμβάνουν ένα τηλέφωνο σε περισσότερες από προσιτές τιμές, δείτε δωρεάν, ιδανικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τη συσκευή τους χωρίς να σπάσουν την τράπεζα.

Πακέτα χωρίς δεσμεύσεις La Poste Mobile

Τα μη δεσμευτικά πακέτα του LA Poste Mobile προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ευκαμψία : Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος. Προσαρμόστε το πακέτο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και διατηρήστε δωρεάν τον αριθμό τηλεφώνου σας.
 • Η τιμή : Με πακέτα στο από 4,99 € , Η θέση κινητής τηλεφωνίας εξασφαλίζει εξαιρετικό έλεγχο του προϋπολογισμού.
 • Συμβατότητα 5G : Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με συμβατότητα 5G σε ορισμένα πακέτα.
 • Κινητό δάνειο : Σε περίπτωση Pepin, το La Poste Mobile παρέχει ένα κινητό Ελεύθερος.
 • Δωρεάν μεταφορά : Το La Poste Mobile παραδίδει την κάρτα SIM Ελεύθερος στο σπίτι σας.

Το La Poste Mobile προσφέρει μια σειρά από κινητά σχέδια για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών:

 1. Sim 2H SMS SMS MMS ILLI 100MB 4G : Το πρώτο πακέτο τιμών του κινητού ταχυδρομείου προσφέρει 2 ώρες κλήσεων και απεριόριστο SMS και MMS με φάκελο δεδομένων 100MB για 4.99 €/μήνα.
 2. Πακέτο SIM 24/24 + SMS MMS ILLI + 60GB 4G : Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία, με 60GB δεδομένων για 10.99 €/μήνα . Προσφέρει επίσης την επιλογή του διεθνούς πλεονεκτήματος για € 2/μήνα, η οποία προσφέρει προτιμησιακές τιμές για διεθνείς κλήσεις και α Επιλογή 5G για 5 €/μήνα
 3. Πακέτο SIM 120GB χωρίς υποχρέωση : Προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες με το πακέτο 60GB αλλά με ένα ευρύτερο φάκελο δεδομένων 120GB για 14.99 €/μήνα.

Η ανάρτηση για κινητά ξεχωρίζει για μεγάλους φορείς εκμετάλλευσης από τις αξίες της προσιτότητα και υποστήριξη, με στόχο να δοθεί πρόσβαση σε κινητά σχέδια στον μεγαλύτερο αριθμό. Πράγματι, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πελάτες επωφελούνται ήδη από τις προσφορές τους.

Επιπλέον, το La Poste Mobile έχει σχεδιάσει Πακέτα προσαρμοσμένα σε όλα τα μέλη της οικογένειας ::

 • Ένα μπλοκαρισμένο πακέτο για παιδιά.
 • Ενισχυμένα πακέτα gigas για γονείς.
 • Συγκεκριμένα πακέτα για ηλικιωμένους.

Εκεί ποιότητα δικτύου είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κινητής θέσης. Χάρη στη χρήση του Δίκτυο SFR, Το LA Poste Mobile παρέχει κάλυψη 99% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G, 4G+ και 5G.

Η θέση κινητής τηλεφωνίας επιτρέπει τη χρήση του πακέτου στο εξωτερικό (Ευρώπη) χωρίς πρόσθετο κόστος. Για επικοινωνίες εκτός Ευρώπης, μια επιλογή Διεθνές πλεονέκτημα είναι διαθέσιμο. Προσφέρει επίσης τη δυνατότηταΑγοράστε κινητά από € 1 με ένα πακέτο με δέσμευση, καθώς και η πληρωμή κλιμακώθηκε σε διάστημα 24 μηνών και ασφάλισης για κινητά. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα Έκπτωση στο κινητό τους σχέδιο Εάν εγγραφούν σε μια προσφορά Κουτί SFR με κινητό ανάρτηση.

Πακέτες προσφορές με τηλέφωνο LA Poste Mobile

Εντοπίζετε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής σε ένα Πακέτο με το τηλέφωνο μετά την κινητά. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα και τους κωδικούς προώθησης για να νοικιάσετε ένα smartphone ή να εγγραφείτε σε ένα πακέτο+τηλέφωνο σε 1 ευρώ με το κινητό post:

 1. Πακέτο + κινητό 200GB σε 24 μήνες : Αυτό το πακέτο στο 39,99 €/μήνα Προσφέρει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, 200GB δεδομένων, μια επιλογή 5G δωρεάν και μια επιλογή διεθνούς πλεονεκτήματος σε € 2/μήνα. Όταν ταξιδεύετε στην Ευρώπη και το DOM/COM, επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 45GB δεδομένων.
 2. Πακέτο + κινητό 140GB σε 24 μήνες : έχει 29,99 €/μήνα , Επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, 140GB δεδομένων και μια επιλογή 5G στα 3 €/μήνα. Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και το DOM/COM, επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 30GB δεδομένων.
 3. Πακέτο + κινητό 80GB σε 24 μήνες : Για 21,99 €/μήνα , Αυτό το πακέτο προσφέρει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, 80GB δεδομένων και μια επιλογή 5G στα € 3/μήνα. Στην Ευρώπη και στο DOM/COM, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 25GB δεδομένων.

Αυτά τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν επίσης Η επιλογή Διεθνούς πλεονεκτήματος σε € 2/μήνα Για προτιμησιακές τιμές στις επικοινωνίες σε περισσότερους από 120 προορισμούς. Για όλα αυτά τα πακέτα, χρησιμοποιεί έξω από την Ευρώπη και το DOM/COM χρεώνονται με το πακέτο, καλύπτονται στα 30 €.

Θυμηθείτε ότι με ένα πακέτο Mobile Post LA Poste χωρίς δέσμευση, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Ο τερματισμός της κινητής ανάρτησης είναι αποτελεσματικός εντός 10 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.

Η κινητή θέση, εκτός από τα ελκυστικά πακέτα της, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή Πακέτο ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας με 1 ευρώ τηλέφωνο. Μεταξύ αυτών, σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία σας μεταξύ Τηλέφωνα Apple High -End ή τηλέφωνα Xiaomi για περισσότερες βασικές ανάγκες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαφόρων κινητών τηλεφώνων που προσφέρει η LA Poste Mobile:

 • Το Apple iPhone 11 επαναπροσδιορίστηκε
 • Το Apple iPhone 8 ανακατασκευάστηκε
 • Apple iPhone 12
 • Apple iPhone 13
 • Apple iPhone 14
 • Samsung Galaxy A53 5G
 • Samsung Galaxy A54 5G
 • Samsung Galaxy Z Flip4 5G
 • Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
 • Xiaomi Redmi
 • Xiaomi Redmi Σημείωση 11 Pro 5G
 • Oppo βρείτε x5 5g
 • Oppo a57

Προσοχή ! Τα τηλέφωνα είναι πιθανό να ποικίλουν, συνιστάται λοιπόν να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Mobile Post για να αποκτήσετε τις πιο πρόσφατες και ακριβείς πληροφορίες.

�� Ανακαλύψτε τα κινητά τηλέφωνα στα € 1 !

Ενοικιάστε ένα smartphone με κινητό.Λέσχη ! Mobile Post, σε συνεργασία με το Mobile.Club, προσφέρει μια υπηρεσία ενοικίασης smartphone, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από την πρόσφατη τεχνολογία, ενώ υιοθετούν μια οικολογική προσέγγιση. Η επιλογή περιλαμβάνει πολλά μοντέλα iPhone, διαθέσιμα σε προσιτές μηνιαίες τιμές με κωδικούς προώθησης La Poste Mobile. Εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές, η υπηρεσία ενοικίασης προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση κατανομής, θραύσης ή πτήσης και η ελευθερία αλλαγής μοντέλων δωρεάν μετά από 20 μήνες.

Recharge Post Mobile Post

Μερικές φορές η κατανάλωσή σας μπορεί να υπερβεί τα όρια του πακέτου σας, ειδικά σε περίπτωση εντατικής χρήσης 4G/5G ή διεθνών κλήσεων. Γι ‘αυτό το La Poste Mobile προσφέρει ένα υπηρεσία φόρτισης. Εάν θέλετε να επαναφορτίσετε το πακέτο δεδομένων σας ή να προσθέσετε επιπλέον λεπτά για τις κλήσεις σας, η ανάρτηση για κινητά στη λύση. Σε μερικά κλικ, vΜπορεί να αυξήσει το φάκελο δεδομένων σας ή τον χρόνο κλήσης σας, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε συνδεδεμένοι χωρίς διακοπή.

Ακολουθούν οι διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές φόρτισης:

 • 5 επαναφόρτιση € : Απεριόριστες κλήσεις και SMS + 100 MB δεδομένων (ισχύει για 7 ημέρες)
 • Επαναφόρτιση € 10 : Απεριόριστες κλήσεις και SMS + 500 MB δεδομένων (ισχύει για 15 ημέρες)
 • Επαναφόρτιση 20 € : Απεριόριστες κλήσεις και SMS + 2 GB δεδομένων (έγκυρη 60 ημέρες)
 • € 30 επαναφόρτιση : Απεριόριστες κλήσεις και SMS + 4 GB δεδομένων (έγκυρη 90 ημέρες)

Προπληρωμένη κάρτα LA Poste Mobile

Η γκάμα των προπληρωμένων καρτών SIM από το LA Poste Mobile περιλαμβάνει δύο κύριες προσφορές: την κλασική προπληρωμένη κάρτα και τη διεθνή προπληρωμένη κάρτα.

 • Εκεί Κλασική προπληρωμένη κάρτα είναι μια προσφορά χωρίς δέσμευση που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε στο Unlimited στην ηπειρωτική Γαλλία. Σας προσφέρει την ευελιξία να επαναφορτίσετε τον λογαριασμό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Εκεί Διεθνής προπληρωμένη κάρτα είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους επικοινωνούν συχνά στο εξωτερικό. Προσφέρει πλεονεκτικές τιμές για περισσότερους από 120 προορισμούς, οι οποίοι σας επιτρέπουν να μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας στο εξωτερικό με χαμηλότερο κόστος.

Επιλέγοντας αυτές τις κάρτες, επωφεληθείτε από μια σειρά πλεονεκτημάτων:

 • Χωρίς δέσμευση, χωρίς τιμολόγιο : Επαναφορτίζετε την κάρτα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Περιλαμβάνεται πίστωση : Περιλαμβάνονται τα 10 € πιστωτικά για να σας επιτρέψουν να επικοινωνήσετε αμέσως.
 • Επαναλήφθη προσαρμοσμένα σε όλες τις χρήσεις : Το La Poste Mobile προσφέρει τέσσερα ποσά επαναφορτιζόμενων, προσαρμοσμένων σε όλες τις χρήσεις (κλήσεις, SMS και Internet)
 • 10.000 διαθέσιμα ταχυδρομεία Για να επαναφορτίσετε την κάρτα σας και να επωφεληθείτε από τις συμβουλές των ειδικών μας.

Η θέση κινητής τηλεφωνίας έχει μια προπληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα και απολαύστε μια επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.

Πώς να εγγραφείτε στο LA Poste Mobile ?

Εάν ενδιαφέρεστε για τα πακέτα μετά το κινητό, η διαδικασία συνδρομής είναι αρκετά απλή και μπορεί να επιτευχθεί σε λίγα βήματα. Για να πετύχετε στη συνδρομή σας, απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συγκρίνετε τις προσφορές: Εξετάστε προσεκτικά τις πολλές διαθέσιμες προσφορές. Το La Poste Mobile προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητών προσφορών που περιλαμβάνουν επιλογές για διαφορετικά επίπεδα κατανάλωσης. Για να διευκολύνετε την αναζήτησή σας, μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε όλα τα post Mobile Packages στο Comparator πακέτων κινητής τηλεφωνίας μας.
 2. Μεταβείτε στο ταχυδρομείο ή στον ιστότοπο : Για να εγγραφείτε, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα ταχυδρομείο κοντά σας, έτσι ώστε ένας πράκτορας να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο διαδίκτυο μέσω του ιστότοπου Post Mobile Post.
  Εγγραφείτε στο διαδίκτυο
 3. Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής: Θα χρειαστεί να παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τα τραπεζικά σας στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτές τις πληροφορίες στο χέρι για να διευκολύνετε τη συνδρομή.
 4. Επιβεβαιώστε τη συνδρομή σας : Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα συνδρομής και επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής σας, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας. Θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email ή ταχυδρομείου, ανάλογα με την επιλογή σας.
 5. Λάβετε την κάρτα SIM ή/και κουτιού σας : Τέλος, αφού επιβεβαιώσατε τη συνδρομή σας, θα λάβετε την κάρτα SIM ή/και το κουτί σας μέσω ταχυδρομείου. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται για εγκατάσταση και ενεργοποίηση.

Εγγραφείτε στο κινητό post είναι αρκετά απλό, αλλά απαιτεί μια ορισμένη προετοιμασία. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να επιλέξετε την προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα και να απολαύσετε τις νέες σας υπηρεσίες σε χρόνο μηδέν.

Ποια είναι η ποιότητα του δικτύου LA Poste Mobile ?

Αφού συμβουλευτείτε τα πακέτα, μπορείτε να αναρωτηθείτε Ποιος είναι ο χειριστής της κινητής θέσης ?

Το LA Poste Mobile εργάζεται σε συνεργασία με το SFR. Χάρη σε αυτήν την εταιρική σχέση, η LA Poste Mobile προσφέρει στους χρήστες της πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα δίκτυα τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Το SFR παρέχει κάλυψη και ποιότητα υπηρεσιών Mobile Post, επιτρέποντας στους χρήστες να επωφεληθούν από εξαιρετική κάλυψη δικτύου σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια.

Πού να αγοράσετε ένα κινητό post chip ?

Η αγορά μιας κάρτας Sim Post Mobile είναι εύκολη και προσβάσιμη. Μπορείτε να το πάρετε με δύο τρόπους:

 • Σε σύνδεση : Μπορείτε να παραγγείλετε μια κάρτα SIM απευθείας στον ιστότοπο Post Mobile Post. Απλά επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει και ακολουθήστε τις οδηγίες για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, η κάρτα SIM θα σας παραδοθεί στο σπίτι σας.
 • Στο κατάστημα: Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κινητό post chip σε ένα από τα πολλά ταχυδρομικά γραφεία στη Γαλλία.

Promo Code LA Poste Mobile: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Χάρη στην εταιρική σχέση που δημιουργήθηκε με κινητό.Λέσχη, Το LA Poste Mobile σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και Άμεσες εκπτώσεις στα τηλέφωνα ενοικίασης με κωδικούς προώθησης. Αυτή είναι μια επιλογή των τελευταίων επανακατασκευασμένων τηλεφώνων Apple όπως:

 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13
 • iPhone 12
 • iPhone 11
 • iPhone XR

Χάρη στους κωδικούς προώθησης La Poste Mobil.

Βρείτε αυτές τις προσφορές απευθείας στον επίσημο ιστότοπο LA Poste Mobile.

Πώς να διαχειριστείτε το πακέτο μετά το κινητό μου ?

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας, να πληρώσετε τα τιμολόγιά σας ή ακόμα και να τροποποιήσετε το πακέτο σας, ο χώρος του πελάτη του LA Poste Mobile σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να το κάνετε αυτό.

Με την περιοχή πελάτη ή την εφαρμογή LA Poste Mobile έχετε πλήρη έλεγχο στο πακέτο σας:

Λειτουργικότητα Περιγραφή
Παρακολούθηση της κατανάλωσης Η περιοχή του πελάτη σας επιτρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά την κατανάλωση στο διαδίκτυο, τις κλήσεις και το SMS. Ένας απλός και πρακτικός τρόπος για να αποφύγετε οποιαδήποτε έκπληξη στο επόμενο τιμολόγιο σας.
Διαχείριση των τιμολογίων σας Βρείτε όλα τα τιμολόγιά σας σε ένα μέρος. Μπορείτε να συμβουλευτείτε, να κατεβάσετε και ακόμη και να ορίσετε τα τιμολόγιά σας στο διαδίκτυο.
Τροποποίηση του πακέτου Χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα ή κλήσεις ? Μέσω της περιοχής πελάτη, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ηλεκτρονική βοήθεια Εάν ανταποκριθείτε σε μια ανησυχία με το πακέτο σας, η βοήθεια προσφέρει ένα ειδικό τμήμα για να σας βοηθήσει να λύσετε τα τρέχοντα προβλήματα σας.

Σε περίπτωση δυσκολιών ή για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το πακέτο σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της ανάρτησης για κινητά. Για αυτό, πολλές επιλογές είναι στη διάθεσή σας: ο δωρεάν αριθμός δημοσίευσης κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή για κινητά, τα κοινωνικά δίκτυα, τα ταχυδρομικά ταχυδρομεία και φυσικά ο online πελάτης σας.

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την επιλογή του επόμενου προμηθευτή σας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις μαρτυρίες των πελατών. Θα βρείτε πολύτιμα σχόλια στη σελίδα μας αφιερωμένη στις προειδοποιήσεις για κινητά.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM Post Mobile SIM ?

SIM Post Mobile Post Office Ενεργοποίηση

Για να ενεργοποιήσετε μια κάρτα Sim La Poste Mobile, υπάρχουν πολλές λύσεις. Η ενεργοποίηση της κάρτας SIM του χειριστή δεν γίνεται αυτόματα ακόμη και σε περίπτωση φορητότητας. Θα πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή πελάτη ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών για να ζητήσετε την ενεργοποίηση της κάρτας Sim La Poste.

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε μια κάρτα Sim La Poste Poste:

 • Μεταβείτε στη σελίδα: https: // ενεργοποίηση.λαβοστεμοβίλος.FR/CARD-SIM;
 • Συμπληρώστε τον αριθμό της κάρτας SIM που παρουσιάζει την υποστήριξη
 • Κάντε κλικ στο ” Επιτρέπω “ να επικυρώσω.
 • Ποια προσέγγιση για την ενεργοποίηση της κάρτας Sim La Poste Poste ?
 • Ενεργοποιήστε το Sim La Poste Mobile μετά το άνοιγμα μιας νέας γραμμής
 • Ενεργοποίηση ενός SIM μετά τη φορητότητα σε ένα πακέτο κινητών ταχυδρομικών αποστολών
 • Ενεργοποιήστε την κάρτα SIM Post Mobile μετά την αλλαγή της
 • Αλλαγή και ενεργοποιήστε μια κάρτα Sim La Poste αλλάζοντας το τηλέφωνο
 • Sim la poste Πρόβλημα για κινητά: Πώς να το επισκευάσετε ή να το αλλάξετε ?
 • Ειδικές καταστάσεις με την κάρτα Sim La Poste Mobile
 • Τι να κάνετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού σας με το sim la poste ?
 • Μπλοκαρισμένη κάρτα SIM: Τι λύσεις για να την ξεκλειδώσετε ?

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 03/17/2023

Όταν ένας συνδρομητής κινητού τηλεφώνου λαμβάνει μια νέα κάρτα Sim La Poste Poste, πρέπει να το ενεργοποιηθεί. Η ενεργοποίηση της κάρτας SIM δεν είναι αυτόματη, ακόμη και σε περίπτωση φορητότητας αριθμών. Γενικά, η διαδικασία για την ενεργοποίηση είναι πολύ απλή. Εδώ, mypetitforfa Εξηγεί ποια είναι η διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την κάρτα Sim La Poste Poste με σιγουριά με αυτοπεποίθηση.

Ποια προσέγγιση για την ενεργοποίηση της κάρτας Sim La Poste Poste ?

Με την εγγραφή σε ένα νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, ο νέος συνδρομητής λαμβάνει μια κάρτα SIM για να μπορέσει να λειτουργήσει με το νέο δίκτυο του χειριστή. Στην περίπτωση της κινητής ανάρτησης, ο εικονικός χειριστής, ο Το δίκτυο στο οποίο έχει πρόσβαση ο συνδρομητής είναι αυτό του SFR. Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να ακολουθήσετε μια προσέγγιση για να ενεργοποιήσετε την κάρτα Sim La Poste Poste Poste.

Ενεργοποιήστε την κάρτα Sim La Poste Mobile

Αφού λάβει την κάρτα SIM από το νέο πακέτο μετά το κινητό του, είναι απαραίτητη μια διαδικασία για την ενεργοποίηση της.

Ενεργοποιήστε το Sim La Poste Mobile μετά το άνοιγμα μιας νέας γραμμής

Το πρώτο σενάριο αφορά τις δημιουργίες γραμμών με κινητά ανάρτηση. Αυτό υπονοεί Ένα νέο συμβόλαιο με τον χειριστή, Αλλά και ένας νέος αριθμός, και επομένως μια νέα κάρτα SIM. Με αυτόν τον εικονικό χειριστή, η διαδικασία ενεργοποίησης είναι αρκετά απλή, αλλά απαραίτητη. Χωρίς το τελευταίο, ο συνδρομητής έχει περιορισμένη πρόσβαση μόνο στην συνδρομή κινητής τηλεφωνίας του.

Η κάρτα SIM αποστέλλεται στον συνδρομητή κατά τη στιγμή της παραγγελίας του πακέτου. Επιπλέον, η τιμή των € 9,99 του τσιπ πρέπει να καταβληθεί ταυτόχρονα με τον πρώτο μήνα του πακέτου, μόλις το Order. Η κάρτα SIM φτάνει στη συνέχεια εντός 5 ημερών.

Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM της κινητής τηλεφωνίας, είναι απαραίτητο ::

 1. Συνδεθείτε στο χώρο του πελάτη LA Poste Mobile
 2. Μεταβείτε στη σελίδα: https: // ενεργοποίηση.λαβοστεμοβίλος.FR/CARD-SIM;
 3. Υποδείξτε τον αριθμό της κάρτας SIM (14 ψηφία μετά το 893310)
 4. Κάντε κλικ στο ” Επιτρέπω “.
 5. Ή καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 0 970 808 660, ανοιχτή από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Με κινητό ανάρτηση, Δεν υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία πακέτου εφόσον η κάρτα SIM δεν έχει ενεργοποιηθεί. Επομένως, η λειτουργία είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι για ορισμένους χειριστές των οποίων η ενεργοποίηση του τσιπ είναι αυτόματη ή μερική.

Ενεργοποίηση ενός SIM μετά τη φορητότητα σε ένα πακέτο κινητών ταχυδρομικών αποστολών

Αλλάζοντας τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου. Ζητώντας τη φορητότητα του αριθμού του, όχι μόνο ο συνδρομητής το διατηρεί, αλλά επιπλέον, η LA Poste Mobile φροντίζει να τερματίσει το παλιό του συμβόλαιο. Είναι πράγματι ο χειριστής LA Poste Mobile που είναι υπεύθυνος για την ανάκτηση όλων των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά της γραμμής. Ο συνδρομητής δεν έχει καμία σχέση ή να πληρώσει, εκτός από τα έξοδα τερματισμού που αφορούσε την τερματισμένη συνδρομή, εάν υπάρχουν τόσα πολλά.

Φορητότητα la poste mobile

Η αλλαγή του πακέτου για μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας, διατηρώντας τη διατήρηση του αριθμού σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αλλάξετε και να ενεργοποιήσετε μια νέα κάρτα SIM.

Για να υποβάλετε αίτηση για φορητότητα, απλά Μεταφέρετε τον αριθμό του Ρίο στη θέση κινητής τηλεφωνίας Και ο αριθμός τηλεφώνου της σχετικής γραμμής. Αυτή τη στιγμή, πρέπει επίσης να επιλέξετε την ημερομηνία κατά την οποία είναι επιθυμητή η αποτελεσματική φορητότητα. Στη συνέχεια, η ενεργοποίηση της κάρτας SIM είναι όπως πριν από πριν.

Εν ολίγοις, σε περίπτωση φορητότητας με την κινητά ανάρτηση, είναι απαραίτητο ::

 1. Εγγραφείτε σε μια προσφορά ταχυδρομείου και επιλέξτε την ημερομηνία φορητότητας αριθμών
 2. Την ημέρα της φορητότητας, εισάγετε την κάρτα Sim La Poste Poste στο τηλέφωνο
 3. Μεταβείτε στο χώρο του πελάτη σας Poste Mobile και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Activation”
 4. Συμπληρώστε τον αριθμό SIM και κάντε κλικ στο “Activate”.

Κώδικας του Ρίο

Διαβάστε επίσης πώς να αποκτήσετε τον κωδικό RIO για να διατηρήσετε τον ίδιο αριθμό ?

Ενεργοποιήστε την κάρτα SIM Post Mobile μετά την αλλαγή της

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να αλλάξετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας για να αλλάξετε την κάρτα SIM. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι συνδρομητές Mobile Post μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν τις μάρκες τους μετά από αλλαγή σε άλλη φύση ή μετά από ένα περιστατικό με το τρέχον SIM. Ποιες είναι οι καταστάσεις για να αλλάξετε την κάρτα SIM Post Mobile είναι απαραίτητη ?

Αλλαγή και ενεργοποιήστε μια κάρτα Sim La Poste αλλάζοντας το τηλέφωνο

Εάν η αλλαγή του πακέτου δεν περιλαμβάνει την αλλαγή της κάρτας SIM, πηγαίνει διαφορετικά όταν πρόκειται για αλλαγή smartphone. Αυτό δεν είναι ζήτημα δικτύου ή χειριστή, Αλλά απλά συμβατότητα της κάρτας SIM. Το τελευταίο υπάρχει σε διαφορετικές μορφές: μίνι-SIM, Micro-SIM και Nano-SIM. Με την αλλαγή του smartphone, το νέο μοντέλο μπορεί να μην είναι συμβατό με το πακέτο της τρέχουσας κάρτας SIM.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο:

 • Μειώστε το μέγεθος της κάρτας χρησιμοποιώντας την τριπλή κοπή
 • Χρησιμοποιήστε έναν προσαρμογέα του σωστού μεγέθους
 • Αγοράστε μια νέα κάρτα Sim La Poste Poste.

Γενικά, Οι φορείς εκμετάλλευσης πωλούν smartphones με κάρτες SIM Triple Cuts. Αυτό εμποδίζει την αντιμετώπιση ενός προβλήματος συμβατότητας, καθώς η προστασία του SIM προσαρμόζεται στις τρεις μορφές που αναφέρθηκαν. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει παρόν σε περίπτωση αγοράς από έναν μεταπωλητή εκτός από τον χειριστή του, αφού δεν παρέχεται καμία κάρτα SIM.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μορφή της κάρτας SIM είναι κατάλληλη, αλλά η ανάγνωση είναι αδύνατη. Αυτό συμβαίνει εάν το κινητό που χρησιμοποιείται είναι σιγοβράζεται. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί μόνο με την κάρτα SIM του χειριστή που την πώλησε. Αρκεί τότε να καλέσουμε τον τελευταίο με το IMEI του κινητού να πραγματοποιήσει το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου.

Sim la poste Πρόβλημα για κινητά: Πώς να το επισκευάσετε ή να το αλλάξετε ?

Η κάρτα SIM μπορεί να είναι απόλυτα συμβατή, αλλά παράπτωμα. Όταν μια κάρτα SIM αποδειχθεί ελαττωματική, ο συνδρομητής μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά είδη προβλημάτων. Οι κλήσεις είναι τότε κακής ποιότητας, αν όχι αδύνατο να γίνει. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, αν είναι δυνατόν, γίνεται με μειωμένη ροή. Όταν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος δυσκολίας, έχετε στον εαυτό σας Κάντε μια διάγνωση για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα είναι πράγματι από την κάρτα SIM, και όχι κινητό ή δίκτυο.

Πρόβλημα κάρτας SIM Mobile SIM

Εάν η κάρτα Sim Post Mobile δεν λειτουργεί πλέον, είναι απαραίτητο να συστήσετε ένα.

Για να μάθετε εάν η κάρτα SIM είναι ελαττωματική, είναι κατάλληλη ::

 • Για να ελέγξει ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη μια κατανομή στο δίκτυο SFR (που χρησιμοποιείται από την κινητά post)
 • Απενεργοποιήστε το smartphone
 • Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM και στη συνέχεια να την αντικαταστήσετε, φροντίζοντας να το βάλετε στη θέση
 • Για να φωτίσετε ξανά το smartphone.

Εάν όλα λειτουργούν, η κάρτα SIM λειτουργεί στη συνέχεια. Ωστόσο, εάν δεν έχει παρατηρηθεί και επιμείνει τα προβλήματα, είναι απαραίτητο να κάνετε μια δοκιμή για να προσδιοριστεί η προέλευση του προβλήματος.

 1. Το πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσετε Η κάρτα SIM σε άλλο smartphone Συμβατό και ξεκλειδωμένο. Εάν είναι δυνατή η πρόσβαση στο πακέτο της συσκευασίας, η κάρτα SIM λειτουργεί, αλλά το κινητό μπορεί να είναι ελαττωματικό.
 2. Η δεύτερη επιλογή είναι να τοποθετήσετε Μια άλλη κάρτα SIM στο smartphone. Εάν οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το εισαγόμενο τσιπ είναι διαθέσιμες, το κινητό λειτουργεί σωστά.

Αφού διαπιστώσετε ότι το πρόβλημα προέρχεται από την κάρτα SIM, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με την εξυπηρέτηση πελατών της LA Poste Mobile.

Ειδικές καταστάσεις με την κάρτα Sim La Poste Mobile

Οι χρήστες μπορούν προφανώς να βρεθούν σε διαφορετική κατάσταση από εκείνες που ήδη αναφέρθηκαν. Επομένως, τρεις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενες. Ευτυχώς, έχουν επίσης κατάλληλες λύσεις.

Εδώ είναι ο κατάλογος αυτών των ειδικών περιπτώσεων:

 • την απώλεια ή την κλοπή του κινητού και της κάρτας SIM
 • Το τυχαίο αποκλεισμό της κάρτας SIM της.

Τι να κάνετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού σας με το sim la poste ?

Μετά από μια πτήση smartphone με την κάρτα SIM, πρέπει να αντιδράτε το συντομότερο δυνατό. Αυτή η κατάσταση είναι πράγματι επικίνδυνη, αφού το ίδιο το κινητό περιέχει πολλά προσωπικά δεδομένα. Ο κλέφτης μπορεί λοιπόν Πρόσβαση στις φωτογραφίες και τις πληροφορίες που διατηρούνται από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, των οποίων οι κωδικοί πρόσβασης. Επομένως, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε το κινητό σας όσο το δυνατόν περισσότερο, αφήνοντας το πρόγραμμα περιήγησης να διατηρεί μόνο το ελάχιστο, αν όχι καθόλου. Εάν το κλεμμένο κινητό σβήσει, Ωστόσο, ο κωδικός PIN είναι απαραίτητος για ανάφλεξη. Έχοντας επιλέξει έναν εξατομικευμένο κωδικό PIN, ο κίνδυνος είναι επομένως μικρότερος.

Μόλις η πτήση του smartphone σας, είναι σημαντικό να δηλώστε το στο χωροφυλακτικό ή στην αστυνομική θέση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να φέρετε το IMEI της συσκευής, που υπάρχει στο αρχικό κουτί του τελευταίου.

Μόλις γίνει η δήλωση, παραμένει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της το συντομότερο δυνατόν να ζητηθεί:

 • μπλοκάρισμα της κάρτας SIM
 • αποκλεισμός smartphone (απαιτείται imei)
 • ένα νέο τσιπ και, ενδεχομένως, ένα νέο κινητό.

Εάν βρεθεί ποτέ το κινητό με την κάρτα SIM μετά το μπλοκάρισμα, μην πανικοβληθείτε. Επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών μέσα σε λίγες ώρες από το αίτημα αποκλεισμού, το τελευταίο μπορεί να ακυρωθεί.

Μπλοκαρισμένη κάρτα SIM: Τι λύσεις για να την ξεκλειδώσετε ?

Ποιος δεν ήταν ποτέ λάθος για τον κωδικό PIN ? Συμβαίνει σε όλους. Ωστόσο, προσέξτε να μην κάνετε λάθος 3 φορές στη σειρά. Εάν συμβαίνει αυτό, η κάρτα SIM εμποδίζει αμέσως. Ωστόσο, αυτό το μπλοκάρισμα δεν είναι τελικό. Απλά εισαγάγετε τον κωδικό PUK από την κάρτα SIM για να την ξεκλειδώσετε.

Ο κώδικας PUK αποτελείται από 8 ψηφία και βρίσκεται στην αρχική υποστήριξη του τσιπ. Είναι επίσης δυνατό να το πάρετε στο διαδίκτυο από την περιοχή του πελάτη του. Σημείωση: Σε περίπτωση 10 διαδοχικών σφαλμάτων στον κώδικα PUK, η κάρτα SIM είναι οριστικά μπλοκαρισμένη. Είναι τότε απαραίτητο να παραγγείλετε ένα νέο.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Εάν καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό δεν αντιστοιχεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, παραμένει μόνο η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή του για να λάβει βοήθεια.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλά σχέδια αυτή τη στιγμή

Promo Prixtel Packages

Πακέτο Β και εσείς

Οι συμβουλές για τη διαχείριση του sim και του smartphone σας

Διαμορφώστε το APN LA Poste Mobile

Διαμορφώστε το APN LA Poste Mobile

Ενεργοποιήστε το Wi-Fi Calls La Poste Mobile

Το Wi-Fi καλεί τη θέση κινητής τηλεφωνίας

Πακέτο Bandyou Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Τα πακέτα – αγαπητέ