Προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης – Sidecare, προσωρινός αριθμός: Λειτουργία, όροι και τιμές

Προσωρινός αριθμός: Λειτουργία, όροι και τιμές

Contents

Όλες οι προσφορές είναι ανανεώσιμες πηγές όταν ταιριάζουν. Οι προσφορές μπορούν να συνοδεύονται από ένα Pack Credits SMS πράγμα που καθιστά δυνατή την ανακατεύθυνση των SMS που λαμβάνεται στον εικονικό σας αριθμό απευθείας στον προσωπικό σας αριθμό (και επομένως στο κινητό σας).

Προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης

Ο προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, τι είναι ?

Ένας προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης είναι ένας κώδικας για τον προσδιορισμό ενός ασφαλισμένου στον εθνικό κατάλογο για τον προσδιορισμό των ατόμων (RNIPP) που διαχειρίζεται το Insee. Όπως ο τελικός αριθμός, αποτελείται από:

 • 13 αριθμητικά στοιχεία
 • Ένα κλειδί ασφαλείας 2 -digit που βρίσκεται στο τέλος του αριθμού.

Ένας προσωρινός αριθμός χορηγείται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εν αναμονή εγγραφής κοινωνικής ασφάλισης, ο αριθμός αυτός σας επιτρέπει να προσδιορίσετε από τη διοίκηση και την ασφάλιση υγείας.

Ο προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης δίνει τα ίδια δικαιώματα με τον τελικό κωδικό. Συγκεκριμένα, επιτρέπει σε έναν εργοδότη να δηλώσει έναν υπάλληλο που περιμένει την εγγραφή για ασφάλιση υγείας. Από την άλλη πλευρά, αυτό το προσωρινό ζήτημα δεν επιτρέπει:

 • Για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο στο Ameli
 • Αποκτήστε μια ζωτική κάρτα.

Το άτομο με έναν προσωρινό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν ωφελείται κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου πληρωμής τρίτης μετοχής επειδή δεν διαθέτει ζωτική κάρτα. Από την άλλη πλευρά, το άτομο επιστρέφεται καλά από την κοινωνική ασφάλιση και την αμοιβαία. Για να γίνει αυτό, πρέπει να διατηρήσει τα φύλλα φροντίδας και να τα στείλει μέσω ταχυδρομείου στην κοινωνική ασφάλιση και σε ψηφιακή μορφή στο πιθανό αμοιβαίο.

Καλό να ξέρω : Σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την εγγραφή στην Αμοιβαία Ασφαλιστική Εταιρεία, ο προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης θα απορριφθεί (λόγω του πρώτου αριθμού που αλλάζει ακόμη χαμηλότερα). Στη συνέχεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αμοιβαία ασφαλιστική σας εταιρεία για να καταλάβετε πώς να εγγραφείτε χωρίς να περάσετε από το ψηφιακό μάθημα.

Που μπορεί να έχει προσωρινό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ?

Ο προσωρινός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης απονέμεται σε άτομα που περιμένουν την εγγραφή κοινωνικής ασφάλισης. Χορηγείται ο χρόνος ότι το Ταμείο Ασφάλισης Πρωτοβάθμιας Υγείας (CPAM) ελέγχει το αρχείο του αιτούντος και αποκτά πρόσβαση στο αίτημά του. Κατά γενικό κανόνα, είναι ξένα πρόσωπα που επωφελούνται από έναν προσωρινό αριθμό, μετά το αίτημα εγγραφής τους όταν φθάνουν στην επικράτεια. Δεν υπάρχει προϋπόθεση για την ύπαρξη προσωρινού αριθμού ασφαλείας εκτός από την κατάσταση για να διαμένουμε σταθερό στη Γαλλία.

Ως υπενθύμιση, εδώ είναι ο τρόπος που ένας αριθμός κοινωνικής ασφάλισης καταρρέει:

 • 1η Εικόνα: Το φύλο του ασφαλισμένου (1 για έναν άνδρα, 2 για μια γυναίκα)
 • 2 έως 3: Το έτος γέννησης
 • 4 έως 5: Ο μήνας γέννησης
 • 6 έως 7: Το Τμήμα Γέννησης
 • 8 έως 10: ο αριθμός Insee της κοινότητας γέννησης
 • 11 έως 13: Η σειρά εγγραφής της γέννησης εντός του δήμου
 • 14 έως 15: Το κλειδί ασφαλείας

Η μόνη μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός προσωρινού αριθμού κοινωνικής ασφάλισης και ενός τελικού αριθμού κοινωνικής ασφάλισης βρίσκεται στα πρώτα στοιχεία.
Για έναν τελικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, ο πρώτος αριθμός είναι αναγκαστικά 1 (άνθρωπος) ή 2 (γυναίκα).
Για έναν αριθμό Προσωρινή Κοινωνική Ασφάλιση Ο πρώτος αριθμός είναι είτε 7 (άνθρωπος) είτε 8 (γυναίκα).

Πώς να αποκτήσετε έναν τελικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ?

Για να επωφεληθείτε από έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για την έναρξη των δικαιωμάτων ασφάλισης υγείας. Πρέπει να απευθύνεται στο CPAM που είναι συγκεκριμένο για τον υπάλληλο και συνδέεται με το σπίτι του.

Αυτό το αίτημα παρέχει έναν προσωρινό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 μήνες, ενώ το CPAM ελέγχει το αίτημα και τα έγγραφα υποστήριξης (έγγραφο ταυτότητας, άδεια διαμονής κ.λπ.), να απονεμηθεί ένα τελικό αναγνωριστικό. Εν τω μεταξύ, ο αιτών δεν έχει άλλο βήμα για να αναλάβει.

Προσωρινός αριθμός: Λειτουργία, όροι και τιμές

Ψάχνετε πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση προσωρινού αριθμού και δεν γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός προσωρινού ζητήματος, στο οποίο οι τοποθεσίες και οι χειριστές για να στραφούν προς εσάς, ποιες είναι οι τιμές και τι σας επιτρέπει ο αριθμός αυτού να κάνετε ? Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα τα σημαντικά στοιχεία για τους προσωρινούς αριθμούς τηλεφώνου.

Ψάχνετε για μια νέα προσφορά για κινητά ?

 • Το ουσιώδες :
 • ΕΝΑ προσωρινός αριθμός Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για περιορισμένη περίοδο.
 • ΕΝΑ προσωρινός αριθμός Σας επιτρέπει να προστατεύσετε το απόρρητό σας.
 • Ο Προσωρινούς αριθμούς τηλεφώνου χρησιμοποιούνται ευρέως για διπλό έλεγχο ταυτότητας στο Διαδίκτυο.
 • Για να επωφεληθείτε από ένα προσωρινός αριθμός, Πρέπει να απευθυνθείτε σε μια εφαρμογή, έναν ιστότοπο ή μια εξειδικευμένη εταιρεία.
 • Οι γαλλικοί ιστορικοί φορείς δεν προσφέρουν Προσωρινοί αριθμοί Εκτός από τις διαδικασίες φορητότητας.

Τι είναι ένας προσωρινός αριθμός ?

προσωρινός αριθμός

ΕΝΑ προσωρινός αριθμός τηλεφώνου είναι ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου ο οποίος, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι προσωρινός: λειτουργεί σε περιορισμένη περίοδο. Αυτός ο αριθμός μπορεί να προστεθεί στην κάρτα SIM σας ή να είναι μόνο προσβάσιμο σε απευθείας σύνδεση για να λάβετε SMS. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεστε μια δεύτερη κάρτα SIM για να την χρησιμοποιήσετε, είναι Εικονικός αριθμός τηλεφώνου.

Τη διάρκεια της εγκυρότητας του α προσωρινός αριθμός μπορώ να πάω Από 48 ώρες έως αρκετούς μήνες, Ανάλογα με τις προσφορές που επιλέγονται.

Σε ποιες καταστάσεις είναι χρήσιμος προσωρινός αριθμός ?

Προσωρινός αριθμός τηλεφώνου σε περίπτωση φορητότητας

ΕΝΑ προσωρινός αριθμός μπορεί να σας ανατεθεί όταν αλλάξετε τον χειριστή και φτιάξετε ένα φορητότητα. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα εάν αφήσετε τον τρέχοντα χειριστή σας για Bouygues Telecom ή Orange και Sosh. Ο προσωρινός αριθμός παρέχεται έτσι από τον νέο χειριστή σας, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε προσβάσιμοι κατά τη διάρκεια της φορητότητας και να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας κάρτα SIM. Μόλις γίνει η φορητότητα σας, ο προσωρινός αριθμός δεν θα είναι πλέον έγκυρος και θα απενεργοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι τον προσωπικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε τίποτα να κάνετε, ο αριθμός σας έχει εκχωρηθεί αυτόματα από τον χειριστή. Αυτό είναι ένα Πλήρως δωρεάν υπηρεσία.

Τι είναι η φορητότητα ? Ένα αίτημα φορητότητας είναι μια προσέγγιση που σας επιτρέπει Διατηρήστε τον τρέχοντα αριθμό κινητού σας Σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή. Είναι μια δωρεάν προσέγγιση, που προσφέρουν όλοι οι γαλλικοί φορείς εκμετάλλευσης. Για να επωφεληθείτε από αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι η συνδρομή σας για να παρέχετε τον αριθμό IMEI σας.

Θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα του κινητού σας ?

Ο προσωρινός αριθμός τηλεφώνου για την προστασία του ιδιωτικού σας προσωπικού στο Διαδίκτυο

Υπάρχουν καταστάσεις όπου μπορείτε να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα Προσωρινός αριθμός κινητού.

τηλέφωνο

Η πιο συνηθισμένη κατάσταση είναι αυτή του Προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο. Πράγματι, ο κίνδυνος αμυχών και απάτης ή παρενόχλησης αυξάνεται στο διαδίκτυο. Έτσι, α προσωρινός αριθμός μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς επειδή εμποδίζει τα δεδομένα σας από την κυκλοφορία:

 • Για παράδειγμα, σήμερα, πολλοί ιστότοποι απαιτούν ένα Διπλός έλεγχος ταυτότητας. Αυτός ο διπλός έλεγχος ταυτότητας υποδηλώνει ότι εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας, προκειμένου να λάβετε έναν προσωπικό κωδικό από το SMS για να επικυρώσετε την πρόσβασή σας στον ιστότοπο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε τι γίνεται με τον αριθμό τηλεφώνου σας μετά. Η χρήση ενός προσωρινού αριθμού σας επιτρέπει να αποφύγετε την είσοδο στον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου στην πλατφόρμα και ότι χρησιμοποιείται το τελευταίο.
 • Ο εφαρμογές χρονολόγησης και ιστοσελίδες online χρονολόγησης χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα. Παρ ‘όλα αυτά, οι τελευταίοι περιλαμβάνουν κίνδυνο, αφού στην αρχή δεν γνωρίζουμε ποιοι απευθύνονται πίσω από την οθόνη. Ένας προσωρινός αριθμός σάς επιτρέπει επίσης να παρέχετε έναν αριθμό τηλεφώνου στον συνομιλητή σας χωρίς να αναλάβετε κανέναν κίνδυνο.
 • Πέρα από τους κινδύνους που προκαλούνται από τη χρήση του Διαδικτύου και ορισμένων εφαρμογών, μπορείτε επίσης να θέλετε να ενοχλήσετε. Η κατοχή προσωρινού αριθμού τηλεφώνου μπορεί να είναι χρήσιμος όταν Θέλετε να ανακληθείτε από ένα τμήμα πωλήσεων (όπως μια σύγκριση ασφάλισης), ή όταν δημοσιεύετε ένα online διαφήμιση, ορατό από όλους, σε ένα δεύτερο χώρο ή προσλήψεων. Ο προσωρινός αριθμός Σας επιτρέπει να αποφύγετε την μη εγκεκριμένη από την ιδιωτική σας γραμμή.

Ο προσωρινός αριθμός για ταξίδια και για την επαγγελματική σας δραστηριότητα

Εάν πρέπει να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα, ορισμένες υπηρεσίες του Προσωρινοί αριθμοί μπορεί να σας παρέχει Τοπικός αριθμός τηλεφώνου. Αυτό είναι η περίπτωση του Η εφαρμογή Onoff από ποιον μπορεί να δημιουργήσει έναν διεθνή αριθμό από εσάς 3,49 € το μήνα, χωρίς δέσμευση.

Για το δικό σας επαγγελματική δραστηριότητα, Ειδικά αν είστε μόνοι σας, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε ένα δευτερόλεπτο προσωρινός αριθμός για να μην αναμίξετε τις ιδιωτικές και επαγγελματικές επικοινωνίες σας. Εάν η δραστηριότητά σας είναι κάτι που νομίζετε ότι ασκείτε μακροπρόθεσμα, συνιστάται σε αυτή την περίπτωση να ανοίξετε μια πραγματική δεύτερη γραμμή, είτε μέσω των επαγγελματικών προσφορών του χειριστή σας και ενδεχομένως ενός κινητού διπλού SIM, είτε με προσφυγή σε τέτοιες όπως και Απογείωση που σας παρέχει ένα δεύτερο ζήτημα για αρκετούς μήνες (βλ. Παρακάτω στο άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό).

Ψάχνετε για μια καινοτόμο κινητό προσφορά ?

Ο Onoff Operator προσφέρει 100% λύσεις αφιερωμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών, με την προσφορά του Επιχειρηματική επιχείρηση.

Πώς να έχετε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου ?

Για να αποκτήσετε ένα προσωρινός αριθμός τηλεφώνου, Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προχώρησης που εξαρτώνται ιδίως από τη διάρκεια της εγκυρότητας του αριθμού που ψάχνετε και των σχετικών υπηρεσιών (λήψη SMS online, δυνατότητα χρήσης του προσωρινού σας αριθμού στο προσωπικό σας κινητό κ.λπ.). Μπορείτε πρώτα να κάνετε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο πηγαίνοντας σε φόρουμ για να έχετε ενδείξεις και μαρτυρίες σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χειριστή που σας ενδιαφέρει από την παρακάτω λίστα: onoff, linebis, virty.

Δηλαδή εκτός από τη φορητότητα, παραδοσιακοί γαλλικοί χειριστές όπως το Bouygues Télécom, το SFR, το Free and Orange δεν προσφέρουν προσωρινό αριθμό. Η Orange είχε δημιουργήσει μια υπηρεσία για μερικά χρόνια αφιερωμένη στους συνδρομητές της, που κλήθηκε Αριθμός μεταγωγής, επιτρέποντας τη δημιουργία προσωρινού αριθμού που ισχύει για 48 ώρες. Αυτή η υπηρεσία δεν υπάρχει πλέον σήμερα, αλλά ίσως θα αντικατασταθεί από τον χειριστή τους μήνες ή τα επόμενα χρόνια.

Δωρεάν προσωρινός αριθμός: Ποιοι ιστότοποι και χειριστές τους προσφέρουν ?

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν προσωρινός αριθμός, Είναι δυνατόν να το πάρετε σε ορισμένους ιστότοπους όπως κλικάτλ Ή Λήψη-SMS-online.πληροφορίες.

Αυτοί είναι διεθνείς τοποθεσίες και οι προσωρινός αριθμός ότι επιλέγετε είναι μόνο χρησιμοποιήσιμο στο διαδίκτυο, είναι αριθμός μίας χρήσης που διαρκεί μόνο 24 ώρες. Ο αριθμός θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την ταυτότητά σας στις ιστοσελίδες που το απαιτούν. Ο κώδικας αποστέλλεται απευθείας στην πλατφόρμα clickatell αλλά προσέξτε, είναι ορατό από όλους, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο αριθμό. Εκτός αυτού, θα βρείτε μια αποποίηση ευθυνών με κόκκινο χρώμα στον εν λόγω ιστότοπο “Ο καθένας μπορεί να δει το περιεχόμενο του κώδικα επαλήθευσης SMS, παρακαλώ μην το χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύσετε σημαντικές πληροφορίες.»»

Για να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, απλά κάντε κλικ σε έναν από τους αριθμούς που προσφέρονται για τη Γαλλία και αντιγράψτε τον αριθμό στον ιστότοπο που απαιτεί διπλή πιστοποίηση. Τότε απλά πρέπει να συμβουλευτείτε το SMS που αποστέλλεται στον αριθμό κάνοντας κλικ στον αριθμό.

Άξιος.COM: Ένας προσωρινός αριθμός από € 1

Στον ιστότοπο άξιος.com, Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου που σας επιτρέπει Λάβετε το SMS σας στο διαδίκτυο, Για τις τιμές που ξεκινούν από 1 €. Αυτοί οι αριθμοί ενοικιάζονται από την εταιρεία σε όλο τον κόσμο (Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Σουηδία, ΗΠΑ, Αλγερία) και χρησιμοποιούνται ευρέως για να επιβεβαιώσουν τους λογαριασμούς στο Διαδίκτυο (προσοχή, οι αριθμοί Virty δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το Facebook και Έλεγχος ταυτότητας Google).

Για να πάρετε έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας Virty.com, πρέπει να εγγραφείτε στη διεύθυνση email σας και στον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.

 • Για 1 €, Παίρνετε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου που θα ισχύει 24 ώρες.
 • Για 1,95 € Παίρνετε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου που θα ισχύει για 48 ώρες.
 • Για 4,95 € Παίρνετε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου ο οποίος θα ισχύει για μια εβδομάδα και τη δυνατότητα λήψης ενός νέου εικονικού αριθμού εάν αυτός που σας παρέχεται δεν σας ταιριάζει.

Όλες οι προσφορές είναι ανανεώσιμες πηγές όταν ταιριάζουν. Οι προσφορές μπορούν να συνοδεύονται από ένα Pack Credits SMS πράγμα που καθιστά δυνατή την ανακατεύθυνση των SMS που λαμβάνεται στον εικονικό σας αριθμό απευθείας στον προσωπικό σας αριθμό (και επομένως στο κινητό σας).

BIS LINE: Ένας εικονικός αριθμός για 3 € Ισχύει για 2 εβδομάδες

Γραμμή δις είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να πάρετε ένα Εικονικός και προσωρινός αριθμός Σε λίγα λεπτά, μέσω μιας απλής κλήσης. Οι αριθμοί γραμμών δις ισχύουν για μια περίοδο 15 μέρες, Και μπορείτε να επιλέξετε να ανανεώσετε αυτήν την περίοδο. Για να πάρετε έναν αριθμό γραμμής BIS, πρέπει να καλέσετε το 36 36.

Αυτή η κλήση θα σας χρεωθεί 3 €, που θα ληφθεί από τον τρέχοντα χειριστή κινητής τηλεφωνίας σας. Στο τηλέφωνο, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό του τμήματος σας: Θα λάβετε έναν εικονικό και προσωρινό αριθμό που θα ξεκινήσει με την ενδεικτική της περιοχής σας και θα συσχετιστεί αυτόματα με τον αριθμό της ιδιωτικής γραμμής σας. Ο αριθμός τηλεφώνου σας θα είναι τότε αποστέλλεται από SMS και η ενεργοποίηση είναι άμεση.

Συγκεκριμένα 48 ώρες πριν από το τέλος των δύο εβδομάδων, θα λάβετε ένα SMS που θα σας προσκαλέσει εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε την εγκυρότητα του προσωρινού εικονικού σας αριθμού, υπενθυμίζοντας το 36 36. Οι αριθμοί γραμμής Bis σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε Whatsapp, για πρόσβαση σε μια υπηρεσία Μηνύματα φωνής, και καλέστε τους συνομιλητές σας.

Onoff: Ένας δεύτερος προσωπικός ή επαγγελματικός αριθμός χωρίς υποχρέωση

Το Onoff είναι μια εταιρεία που σας επιτρέπει να πάρετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου απευθείας στο κινητό σας, χάρη στο α εφαρμογή. Έχετε τη δυνατότητα λήψης προσωπικού αριθμού ή επαγγελματικού αριθμού. Είναι περίπου μη δεσμευτικές προσφορές : Έτσι έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε την υπηρεσία όταν θέλετε.

Το Onoff προσφέρει ξεκινώντας από 3,49 € το μήνα, Με απεριόριστες κλήσεις και SMS. Για να εγγραφείτε στο Onoff, απλά κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας.

Το Onoff προσφέρει επίσης ένα Προσφορά επιχειρήσεων αφιερωμένη σε εταιρείες και διαχειριστές κινητών στόλων, οι οποίοι επιτρέπουν επαγγελματικούς αριθμούς σε υπαλλήλους σε λίγα μόνο κλικ. Και πάλι, η υπηρεσία περνάει από την εφαρμογή Onoff, η οποία μπορεί να συγχρονιστεί με τις ομάδες της Microsoft. Οι αριθμοί των επιχειρήσεων Onoff είναι από € 9 το μήνα, 12 € για τους αριθμούς των ομάδων της Microsoft.

Προσωρινός αριθμός: Η περίπτωση των προπληρωμένων καρτών

κάρτα SIM

Εάν θέλετε ένα προσωρινός αριθμός Για μεγαλύτερη διάρκεια και ότι δεν σας πειράζει να αλλάξετε την κάρτα SIM, υπάρχει μια απλή και πολύ συνηθισμένη λύση: η αγορά μιας προπληρωμένης κάρτας SIM. Αυτές οι κάρτες SIM βρίσκονται γενικά σε σούπερ μάρκετ και γραφεία καπνού, μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε με τον χειριστή σας. Είναι γενικά πολύ φθηνά και τα επαναφορτίζετε χρησιμοποιώντας την πίστωση επικοινωνίας που χρειάζεστε. Επιπλέον, οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας που λαμβάνονται από το Prepaid SIM δεν έχουν κίνδυνο να απαγορεύονται από ορισμένους ιστότοπους όπως το Google ή το Facebook, οι οποίοι σκληρύνουν τους ελέγχους τους.

Εδώ, ανοίγει μια δεύτερη γραμμή, αφού παίρνετε μια δεύτερη κάρτα SIM. Ωστόσο, οι διαδικασίες είναι πολύ απλουστευμένες σε σχέση με τη συνδρομή ενός κινητού σχεδίου με ή χωρίς δέσμευση.

Ενημερώθηκε στις 06/06/2023

Ο Magali εντάχθηκε στο Selectra το 2020 ως ανεξάρτητος επεξεργαστής. Φροντίζει κυρίως άρθρα σχετικά με θέματα που συνδέονται με θέματα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Η εφαρμογή της εβδομάδας: A 06 ή προσωρινό 07 χωρίς να αλλάξετε την κάρτα SIM, πρακτική για να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Ο αριθμός διακόπτη και το onoff σας επιτρέπουν να απολαύσετε έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς να αλλάξετε την κάρτα SIM.

Έχω ήδη κάνει το λάθος να περάσω από τον αριθμό του κινητού μου σε έναν ασφαλιστικό συγκριτή: ποιο σφάλμα ! Και έπειτα επανέλαβα το ίδιο για μια μικρή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Leboncoin. Σπάνια μαθαίνουμε από τα λάθη του.

Εάν χρειάζεστε έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου για να κάνετε μια διαφήμιση ή έχετε ανακαλέσει από μια υπηρεσία πωλήσεων, Εδώ είναι ο αριθμός διακόπτη. Αυτή η εφαρμογή που σχεδιάστηκε στο πρόγραμμα Prime Zone of Orange Labs σας επιτρέπει να αποκτήσετε δωρεάν προσωρινό αριθμό 06 για 48 ώρες. Η υπηρεσία λειτουργεί με όλους τους φορείς εκμετάλλευσης, ωστόσο ο αριθμός των διαθέσιμων αριθμών είναι περιορισμένος αυτή τη στιγμή. Εάν δεν έχετε διαθέσιμο 06, πάρτε τον πόνο σας στην υπομονή. Σημειώστε ότι ο προσωρινός αριθμός λειτουργεί μόνο για κλήσεις.

Screenshot_201912222-122734

Screenshot_201912222-122728

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση, απλά εισαγάγετε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας για να επωφεληθείτε από ένα προσωρινό 06 ή 07.

Αριθμός μεταγωγής

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη

Υπάρχει επίσης μια ισοδύναμη υπηρεσία που ονομάζεται Onoff που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα δεύτερο ζήτημα χωρίς να αλλάξετε την κάρτα SIM, όπως ο αριθμός διακόπτη. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον αριθμό για αρκετούς μήνες, γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε έναν αριθμό αφιερωμένο στην επαγγελματική σας ζωή ή στην ιδιωτική σας ζωή. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να έχει διεθνή αριθμό. Σε αντίθεση με τον αριθμό του διακόπτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SMS με τους αριθμούς που σας έχουν εκχωρηθεί.