Παγκόσμια παρακολούθηση αγροτεμαχίων και παραδόσεων, Κατάσταση παρακολούθησης, Σελίδα παρακολούθησης παρακολούθησης – Πίνακας σχεδίασης | Το κατάστημα εφαρμογών του Shopify

Παρακολούθηση παραγγελίας πάνελ

Contents

Όταν κάνετε μια παραγγελία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης όπως το Aliexpress, το Gearbest ή το Banggood, η παραγγελία σας λαμβάνει έναν αριθμό παραγγελίας. Αυτός ο αριθμός δίνεται από το κατάστημα και είναι απαραίτητο να διακρίνετε την παραγγελία σας από παραγγελίες από άλλους ανθρώπους.

Παρακολούθηση πακέτων και παραδόσεων

Ακολουθήστε παραγγελίες και πακέτα από ηλεκτρονικά καταστήματα

Ανεξάρτητα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή την αγορά όπου έχετε αγοράσει τα προϊόντα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε την πλήρη διαδρομή της πόρτας σας χάρη στην υπηρεσία παρακολούθησης πακέτων μας.

Γελάς

Νέο και ερχόμενο κινεζικό ηλεκτρονικό εμπόριο, με φθηνές τιμές και δωρεάν παράδοση. Παρακολούθηση παράδοσης joom με καθολικό ιχνηλάτη.

Cdiscount

Cdiscount.Το COM είναι μια μάρκα προϊόντων και υπηρεσιών διανομής Διαδικτύου. Η προσφορά του είναι δομημένη γύρω από σαράντα καταστήματα που οργανώνονται σε μεγάλα σύμπαντα: πολιτιστικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας, πληροφορική, εξοπλισμός στο σπίτι, προσωπικός εξοπλισμός (παιχνίδια, παιχνίδια κ.λπ.)

Εδάφιο.Πακέτο παρακολούθησης COM

Η Vova περιγράφει τον εαυτό του ως τον καλύτερο διαδικτυακό ιστότοπο αγοράς σε χαμηλές τιμές – περιηγηθείτε στο Vova για εκατομμύρια προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πλεονεκτική τιμή, η οποία θα κάνει τις αγορές σας ευχάριστες και εμπλουτισμό. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να ακολουθήσετε τα πακέτα Vova.

Logistics Amazon

Η Amazon Logistics είναι μια υπηρεσία αποστολής και παράδοσης που αποσκοπεί στην ολοκλήρωση των υφιστάμενων προμηθευτών όπως το Colissimo, το UPS και το FedEx. Προσφέρει επιλογές παράδοσης 7 ημέρες την εβδομάδα και την ίδια μέρα και καλεί ένα πλήθος τρίτων συνεργατών εφοδιαστικής σε ολόκληρη τη χώρα για να φτάσετε εκεί – συμπεριλαμβανομένων των περιπατητών, των ποδηλατών και των μοτοσικλετιστών σε ορισμένες περιοχές. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να ακολουθήσετε το Amazon Logistics.

China Post – Package Ablet -up

Η Post China ή η κινεζική θέση είναι η επίσημη ταχυδρομική υπηρεσία στην Κίνα. Είναι μια κρατική εταιρεία που καθιστά δυνατή την αποστολή και την ακολουθία σε κάθε ευκολία πακέτων και επιστολών που αποστέλλονται από την Κίνα σε άλλη ξένη χώρα. Μόλις επιλέξετε μια φόρμουλα με αριθμό παρακολούθησης, θα μπορείτε να ακολουθήσετε την παράδοση αγροτεμαχίων από την Κίνα στη Γαλλία για να μείνετε ενημερωμένοι σε πραγματικό χρόνο εισάγοντας τον αριθμό παρακολούθησης παραπάνω.

Παρακολούθηση πακέτων LA Poste

Στείλτε και ακολουθήστε το ταχυδρομείο σας χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας. Το La Poste παρέχει στους χρήστες υπηρεσιών άμεσα προσβάσιμες στο διαδίκτυο στον ιστότοπό της. Έτσι, είναι δυνατό να ακολουθήσετε το ταχυδρομείο σας και τα πακέτα σας στο διαδίκτυο και να ακολουθήσετε τη διαδρομή τους εισάγοντας τους 13 χαρακτήρες που βρίσκονται στην απόδειξη κατάθεσης.

Aliexpress

Το Aliexpress – η πιο δημοφιλής αγορά Διαδικτύου για προϊόντα από την Κίνα – είναι πολύ γνωστή. Τα πακέτα αποστέλλονται συχνότερα από τους Yanwen, Epacket και SF-Express, συνεχίζουν να διαβάζουν για να μάθετε πώς να ακολουθήσετε μια σειρά ή πακέτο AliexPress.

Colis relay – πακέτο ακολουθήστε -up

Relais Parcels, το πρώτο δίκτυο παράδοσης αγροτεμαχίων σε άτομα σε ρελέ και στο σπίτι, ένας συνεργάτης που πρέπει να δείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το βιβλίο, τα είδη και τις μεταφορές 32 εκατομμυρίων πακέτων ετησίως χάρη στο ολοκληρωμένο 45ετές δίκτυο εμπειρίας του, 4 κόμβους, 27 τοπικές υπηρεσίες, 6000 τοπικοί έμποροι στη Γαλλία και το Βέλγιο. Ακολουθήστε τα πακέτα πακέτων σας στη Γαλλία και το Βέλγιο.

Αυτή μεσα

Η Shein είναι μια διεθνής πλατφόρμα ειδών ένδυσης τύπου B2C. Η εταιρεία ειδικεύεται κυρίως σε έτοιμη για γυναίκες, αλλά προσφέρει επίσης ενδύματα ανδρών, παιδικά ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες και άλλα αντικείμενα μόδας. Η Shein στοχεύει κυρίως στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή, αλλά και άλλες καταναλωτικές αγορές. Πώς να ακολουθήσετε μια παραγγελία με τη Shein.com από τον αριθμό παρακολούθησης πακέτων.

Κηλίδα

Ο Romwe βρίσκεται στον τομέα της μόδας από το 2010. Είναι ένας διεθνής ιστότοπος για τα γυναικεία ρούχα που πωλεί όμορφα ρούχα σε τιμή που θα σας ενθαρρύνει να αγοράσετε για όλα τα μέλη της οικογένειας και των φίλων σας. Πώς να ακολουθήσετε την παραγγελία σας και το πακέτο Romwe.com χρησιμοποιώντας έναν αριθμό παρακολούθησης.

Mondial relay – πακέτο ακολουθήστε -up

Το Mondial Relay ήταν ο ειδικός στην παράδοση πακέτων για άτομα για πάνω από 20 χρόνια και είναι η μεγαλύτερη μάρκα που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου για να παραδώσουν τους πελάτες τους. Με περισσότερα από 6.300 σημεία Relay® στη Γαλλία και ένα δίκτυο άνω των 36.000 στην Ευρώπη, το Mondial Relay είναι σίγουρο για τις υπηρεσίες του.

Chronopost – Ακολουθήστε το πακέτο

Η θυγατρική της γαλλικής ομάδας LA Poste ήταν σε θέση να κάνει μια σημαντική θέση στην πολύ ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά. Χάρη στα αποτελεσματικά εργαλεία παρακολούθησης, οι πελάτες μπορούν να ακολουθήσουν τη δρομολόγηση των πραγματικών πακέτων τους. Έχουν εφαρμοστεί νέα χαρακτηριστικά για να επιτρέπεται στους πλοιοκτήτες να έχουν καθημερινές αυτόματες αναφορές και να ελέγχουν εύκολα την παρακολούθηση αποστολών.

COLISSIMO – PACKERS Ακολουθήστε -up

Χάρη στο Colissimo, είναι επίσης η πιθανότητα να ακολουθήσετε το πακέτο σας σε πλήρη ελευθερία. Κάθε πακέτο είναι μοναδικό, αποτελείται από έναν μοναδικό αριθμό καταχωρημένο στην απόδειξη της κατάθεσης που βρίσκεται κάτω από τον γραμμωτό κώδικα του πακέτου σας. Ο παραλήπτης μπορεί να ακολουθήσει σταδιακά την πρόοδο της αποστολής του πακέτου στο ταχυδρομικό δίκτυο. Αυτή η υπηρεσία είναι δυνατή για μια περίοδο τριάντα ημερών (μετά την αποστολή).

GLS – Package Ablet -up

Μέσα από ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών, το GLS επιτρέπει στους παραλήπτες να ακολουθούν την αποστολή των πακέτων τους, ενώ ελέγχουν την κατάσταση παράδοσης, να αναζητήσουν έναν οργανισμό ή/και ένα σημείο ρελέ, να επιτρέψουν την παράδοση μιας πτυχής ακόμη και ελλείψει του παραλήπτη του , ή ακόμα και να δώσουν την παράδοση των πακέτων τους μετά από ένα πρώτο ανεπιτυχές πέρασμα από τον άνθρωπο παράδοσης. GLS Ακολουθούν -Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες για 32 ευρωπαϊκές χώρες και μεταφράζονται σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, των αγγλικών, των ιταλικών κλπ.

Το B2C Europe France ακολούθησε το δέμα

Ακολουθήστε το B2C Europe France Parcels με trackyourparcel.ΕΕ. Οι αριθμοί παρακολούθησης B2C Europe μοιάζουν με το TypQ36H00024931 και παραδίδονται από ιδιωτικό, mondial relay κ.λπ. Ακολουθήστε τα πακέτα B2C Europe France.

ASOS

Ακολουθήστε τις εντολές ASOS.com χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας ή τον αριθμό παρακολούθησης. Η υπηρεσία μας θα βρει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας ASOS. Οι παραγγελίες αποστέλλονται γενικά από τις εταιρείες WNDirect και Trakpak Logistics, μάθετε περισσότερα για την παρακολούθηση των παραγγελιών ASOS.com.

μήλο.com

Apple Ακολουθήστε -up.com της παραγγελίας, των αγροτεμαχίων και της επισκευής, συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση των εντολών της Apple.com.

Zalando

Ως κύρια online πλατφόρμα μόδας στην Ευρώπη, η Zalando παρέχει προϊόντα σε 17 χώρες. Στο κατάστημα μόδας Zalando, μπορούν να βρουν ένα ευρύ φάσμα ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ σχεδόν 2.000 εμπορικών σημάτων. Συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση των εντολών της Apple.com.

Αμαζόνα

Amazon (Amazon.fr) είναι ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός λιανοπωλητής στον κόσμο. Αμαζόνα.FR Livre με την Amazon Logistics, Relais Packs, Private Packet, Yun Expres. Όταν παραγγείλετε ένα αντικείμενο της καθημερινής ζωής ή πιο εξειδικευμένο στην ιστοσελίδα του Amazon, εάν συνοδεύεται από το λογότυπο του Amazon Prime, η παράδοση του πακέτου σας θα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμη ημέρα και αυτό αφορά περισσότερα από δύο εκατομμύρια προϊόντα Πωλείται στον ιστότοπο του εμπόρου. Παρακολούθηση πακέτων Amazon.

Κεντρικός eglobal

Το Eglobal Central προσφέρει ενδιαφέρουσες εκπτώσεις και δωρεάν παράδοση στα τελευταία gadgets: ψηφιακό αντανακλαστικό, αντικειμενικό, κινητό, κάμερα, tablet, ήχο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το Post -Central Post και παραδίδονται από το WNDirect, DPD, Yodel, DHL Paket. Συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε πώς να ακολουθήσετε τις κεντρικές εντολές EGLOBAL.

Urban Outfitters

Η μάρκα Urban Outfitters στοχεύει στους νέους ενήλικες με ένα μείγμα ειδών ένδυσης μόδας για γυναίκες και άνδρες, παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας, αξεσουάρ, αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό και οικιακά αντικείμενα, καθώς και μουσική, κυρίως αρχεία βινυλίου και κασέτες. Ένα μεγάλο μέρος των αγαθών έχει σχεδιαστεί και παράγεται από το χονδρικό τμήμα της εταιρείας σε διάφορες ιδιωτικές μάρκες. Η παρακολούθηση των Urban Outfitters παραγγέλνει.

Καλή τιμή

Η Bonprix πωλεί ρούχα για γυναίκες, άνδρες, παιδιά, καθώς και παπούτσια, αξεσουάρ και οικιακά αντικείμενα στο διαδίκτυο. Η παράδοση γίνεται σε όλη τη χώρα, σε όλο το Colissimo, Mondial Relay, Relais Parcelis. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση των παραγγελιών Bonprix.

Γεωδαιτίων

Εισαγάγετε τον αριθμό παρακολούθησης για να ακολουθήσετε τις αποστολές Geodis – Distribution & Express και λάβετε την κατάσταση παράδοσης στο διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση των αγροτεμαχίων Geodis.

H & M

Ο Hennes & Mauritz είναι ένα σουηδικό πολυεθνικό πολυεθνικό ρούχο που είναι γνωστό για τα μοντέρνα ρούχα της για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Οι παραγγελίες μπορούν να ακολουθηθούν χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό παραγγελίας. Στέλνουν με το Canada Post. Πώς να ακολουθήσετε μια παραγγελία H & M χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας.

FNAC.com

Το FNAC είναι ένα γαλλικό κανάλι καταστημάτων που ειδικεύονται στη διανομή πολιτιστικών προϊόντων (μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφο, βιντεοπαιχνίδια) και ηλεκτρονικά (Hi-Fi, IT, τηλεόραση), για το ευρύ κοινό, του οποίου το εύρος έχει επεκταθεί το 2012 στο Small Οι οικιακές συσκευές, που υπάρχουν ήδη στη δημιουργία της μάρκας και εγκαταλείφθηκαν στη δεκαετία του 1970. Πώς να ακολουθήσετε μια εντολή FNAC χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας.

La Redoute

Το La Redoute είναι μια γαλλική εταιρεία πώλησης απόστασης που ξεκίνησε αυτή τη δραστηριότητα το 1928 με βαμβακερή περιστροφή. Ιδρύθηκε το 1837 από τον Joseph Pollet ως Woolen Spinning. Ειδικεύεται σε έτοιμη για φθορά και διακόσμηση στο σπίτι. Πώς να ακολουθήσετε μια παραγγελία για τη χρήση του αριθμού παραγγελίας.

Παρακολούθηση πακέτου: Μάθετε για την κατάσταση της παράδοσής σας

Είστε άτομο και έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε έναν μεταφορέα για να στείλετε ένα πακέτο σε ένα αγαπημένο σας ? Είστε επαγγελματίας και στέλνετε πολύτιμο εξοπλισμό στη Γαλλία και στο εξωτερικό ? Όποια και αν είναι η αποστολή σας και ο τρόπος μεταφοράς του, πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση της παράδοσής σας σε πραγματικό χρόνο. Για να γίνει αυτό, οι μεταφορείς σας προσφέρουν τέλεια ορατότητα στην αποστολή σας και στα διάφορα στάδια της αποστολής του πακέτου σας, της αρχικής φροντίδας του μέχρι την τελική παράδοσή του.

Ποιος είναι ο αριθμός συσκευασίας του πακέτου

Ο αριθμός κομματιών, η ταχυδρομική ταυτοποίηση, ο αριθμός παρακολούθησης είναι ένα μοναδικό σύνολο γραμμάτων και αριθμών που αντιστοιχούν στο πακέτο σας με ταχυδρομική υπηρεσία ή με μηνύματα. Με αυτό το αναγνωριστικό, μπορείτε να βρείτε ή να ακολουθήσετε όπου είναι το πακέτο σας.

Πώς να ακολουθήσετε ένα πακέτο

Για να ακολουθήσετε το πακέτο ανά αριθμό, πρέπει να βρείτε τον αριθμό του κομματιού ή τον κωδικό συσκευασίας του πακέτου που αποδίδεται στην παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μόλις βρεθεί το ίχνος, εισάγετε το στο πεδίο αναζήτησης παραπάνω και η υπηρεσία μας θα ακολουθήσει το πακέτο σας στα ρωσικά και θα εμφανίσει χρόνο παράδοσης κατά προσέγγιση .

Πού να βρω τον αριθμό παρακολούθησης?

 • Για αγορά στο ταχυδρομείο: Θα βρείτε τον ακόλουθο αριθμό σας με απόδειξη κατάθεσης ή απόδειξης αγοράς (κάτω από τον γραμμωτό κώδικα) που σας δίνεται στο Counter Office την ημέρα της αποστολής σας.
 • Για μια ηλεκτρονική αγορά: στον λογαριασμό σας, από τις “παραγγελίες σας” καθώς και στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας.

Ο ακόλουθος αριθμός σας κοινοποιείται από τον ιστότοπο κατά τη στιγμή της επικύρωσης της παραγγελίας σας. Είναι ένας συνδυασμός 13 αλφαριθμητικών χαρακτήρων (για παράδειγμα: 8d00432154798, 6q00028724095, CK00879241952). Αυτός ο αριθμός σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε το πακέτο σας και να ενημερώνεστε για τα διάφορα στάδια της παράδοσής του.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην παρακολούθηση του πακέτου μου?

Για να ακολουθήσετε το πακέτο σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο παρακολούθησης και εισαγάγετε την προγραμματισμένη περιοχή τον αριθμό παρακολούθησής σας, χωρίς χώρο και με επάνω γράμματα. Αποτελείται από 11 έως 13 χαρακτήρες. Εάν είστε ο αποστολέας, βρίσκεται κάτω από τον γραμμικό κώδικα της απόδειξης σας. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση στις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του αριθμού παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα από τον αριθμό του πακέτου

Όταν κάνετε μια παραγγελία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης όπως το Aliexpress, το Gearbest ή το Banggood, η παραγγελία σας λαμβάνει έναν αριθμό παραγγελίας. Αυτός ο αριθμός δίνεται από το κατάστημα και είναι απαραίτητο να διακρίνετε την παραγγελία σας από παραγγελίες από άλλους ανθρώπους.

Ο αριθμός παρακολούθησης πακέτων απονέμεται από την εταιρεία ανάρτησης ή μηνυμάτων και είναι απαραίτητο η ταχυδρομική υπηρεσία να διακρίνει το πακέτο σας από όλα τα άλλα πακέτα που παραδίδει. Θυμηθείτε, να ακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας στάλθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε μόνο να ακολουθήσετε τον αριθμό του πακέτου. Ακολουθήστε το πακέτο ανά αριθμό παραγγελίας μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, από καταστήματα όπως ASOS ή αποστέλλονται από το Eshopworld.

Τι γίνεται αν το πακέτο δεν ακολουθείται πλέον

Το πακέτο μπορεί να μην παρακολουθείται σε αρκετές περιπτώσεις:

 • Ο αριθμός εκκίνησης διατηρήθηκε, αλλά ο πωλητής δεν μεταβίβασε ποτέ την παραγγελία σας στην Ταχυδρομική Υπηρεσία.
 • Η αναχώρηση έχει μόνο μερική παρακολούθηση, πιο συχνά στο έδαφος της χώρας αναχώρησης
 • Το πακέτο χάθηκε σε ένα από τα κέντρα διαλογής ή στο τελωνειακό γραφείο κατά μήκος του δρόμου

Οι ενέργειες είναι οι ίδιες, γράψτε στον πωλητή μία φορά την εβδομάδα πριν από τη λήξη της προστασίας της παραγγελίας, εάν το πακέτο δεν ακολουθείται και ζητήστε διευκρίνιση. Όταν λήγει η διάρκεια της προστασίας της παραγγελίας, ζητήστε επιστροφή χρημάτων.

Ακολουθήστε ένα πακέτο στη Γαλλία και στο εξωτερικό

Είτε η αποστολή σας αφορά τη Γαλλία είτε τη Διεθνή, θα έχετε πρόσβαση με τον ίδιο τρόπο στα διάφορα στάδια της διαχείρισης της συσκευασίας σας. Για τον ξένο, τα τελωνειακά στάδια θα είναι επίσης προσβάσιμα. Μπορείτε να παρακολουθείτε online, μέσω της σελίδας παρακολούθησης του Διαδικτύου του μεταφορέα σας (για το Colissimo για παράδειγμα), ή ακόμα και τηλεφωνικά, με έναν από τους συμβούλους πελατών του μεταφορέα σας. Και πάλι, πάρτε τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου σας, απαραίτητο για να έχετε ορατότητα σε πραγματικό χρόνο κατά την παράδοση.

Κατανοήστε τα βήματα και τις καταστάσεις μιας παράδοσης

Η διαχείριση ενός πακέτου περνάει διαφορετικά στάδια εγγραφής. Όλα ξεκινούν με την αρχική του φροντίδα στο σπίτι ή στην υπηρεσία σύμφωνα με τον επιλεγμένο μεταφορέα. Ο ακόλουθος αριθμός που θα ανατεθεί στην αποστολή σας θα ελέγχεται πολλές φορές μέχρι τον τελικό προορισμό του. Το αν η αποστολή σας προορίζεται για οδικές μεταφορές για τη Γαλλία ή ακόμα και τα εναέρια φορτία για τους αλλοδαπούς. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το καθένα από τα βήματα του από τον μεταφορέα σας.

Πώς μοιάζει ένας γραμμικός κώδικας και πού μπορώ να το βρω?

Ως εξερευνητής ή παραλήπτης, μπορείτε να ακολουθήσετε το πακέτο σας χάρη στο εργαλείο Track & Trace Online ή με την εφαρμογή Pose App. Με αυτόν τον τρόπο, ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση του πακέτου σας.

Απλά κωδικοποιήστε όλα τα στοιχεία κάτω από τον γραμμωτό κώδικα σας στον τομέα της έρευνας. Θα βρείτε αυτό το barcode στο εισιτήριο αποστολής σας, την επιβεβαίωση πληρωμής σας, την επιβεβαίωση αποστολής σας, την επιβεβαίωση παράδοσης ή οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία από τον αποστολέα.

Το BPost έχει διάφορες μορφές γραμμωτού κώδικα σε κυκλοφορία. Θα βρείτε κάτω από τις πιο συνηθισμένες συνθέσεις:

 • 24 στοιχεία που ξεκινούν με 3299 ή 3232 πρώην. 329998745632147852365873
 • Ή 18 αριθμητικά στοιχεία που ξεκινούν με 3232 EX. 323256984521032569
 • Ή 13 χαρακτήρες που ξεκινούν με 2 γράμματα (CD, CE, EE, CZ) και τελειώνουν με 2 πρώην γράμματα. EE123456789BE
 • Ή 27 χαρακτήρες που ξεκινούν με jjbea ex. JBEA2356412012365478896541

Το BPost παραδίδει επίσης πακέτα DHL στο Βέλγιο. Όπως και με το BPOST, πολλές μορφές γραμμωτού κώδικα κυκλοφορούν. Περιέχουν πάντα μεταξύ 10 και 30 χαρακτήρων που ξεκινούν με αριθμούς ή με τα γράμματα JJD, JVGL ή Jun.

Για τις συνιστώμενες αποστολές σας, πρέπει να εισαγάγετε:

 • 30 στοιχεία για ένα εθνικό συνιστώμενο, ξεκινώντας από το 010 EX. 010541288500452621221234567890
 • Ή 13 χαρακτήρες για μια διεθνή συνιστώμενη, ξεκινώντας από το r ex. RA123456789FR

Πότε και πώς συνέχισα με την παράδοση του πακέτου μου ?

Μόλις η BPOST λάβετε τη διεύθυνση email και το πακέτο αποστολέα, το BPOST σας στέλνει ένα e-mail που καθορίζει την ημερομηνία παράδοσης. Σε κάθε email σας στέλνουμε, θα βρείτε έναν σύνδεσμο που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε το πακέτο σας μέσω του Track & Trace.

Την ημέρα της παράδοσης, καθορίζουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την υποδοχή χρόνου κατά την οποία θα παραδοθεί το πακέτο σας.

Απουσιάζει την ημέρα παράδοσης? Θα βρείτε επίσης στο email έναν σύνδεσμο για να υποδείξετε την επιθυμητή θέση παράδοσης σε περίπτωση απουσίας. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς επιλέγετε τι συμβαίνει από το πακέτο σας αν δεν είστε εκεί για να το λάβετε.

Εάν ο παράγοντας έχει παραδώσει το πακέτο σας στο γραμματοκιβώτιό σας, σε ασφαλές μέρος ή στον γείτονά σας, λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το BPOST που επιβεβαιώνει τον τόπο παράδοσης.

Εάν το πακέτο σας έχει παραδοθεί σε ένα σημείο απομάκρυνσης ή ένα διανομέα πακέτων Cubee, λαμβάνετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το πακέτο σας στην εφαρμογή Parcel. Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν αλλάζει η κατάσταση του πακέτου σας.

Το πακέτο μου είναι κατεστραμμένο, τι μπορώ να κάνω?

Σας ζητάμε συγγνώμη από όλους. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αποστολέα έτσι ώστε το πακέτο σας να σας αποσταλεί ξανά ή να συμφωνήσετε με αποζημίωση. Ο αποστολέας μόνο μπορεί να υποβάλει αίτημα αποζημίωσης εντός 7 ημερών από την παραλαβή του πακέτου.

Η κατάσταση στον ιστότοπο υποδεικνύει ότι το πακέτο μου έχει παραδοθεί, αλλά δεν το έχω. Πως είναι δυνατόν?

Κάποιος άλλος μπορεί να το έχει λάβει για εσάς. Εάν πρόκειται για ένα μικρό πακέτο, συμβαίνει ότι ο παράγοντας ολισθαίνει στο γραμματοκιβώτιο. Ή, το πακέτο σας μπορεί να έχει παραδοθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις παράδοσης (ασφαλές μέρος ή ο γείτονάς σας).

Εάν το πακέτο σας έχει παραδοθεί στο γραμματοκιβώτιό σας, σε ασφαλές μέρος ή στον γείτονά σας, αναφέρεται στο Track & Trace και στο email επιβεβαίωσης που λαμβάνετε.

Το πακέτο σας δεν βρίσκεται ? Επικοινωνήστε με τον αποστολέα, είναι ο μόνος που μπορεί να ξεκινήσει μια έρευνα στο BPOST και να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι λαμβάνετε το πακέτο σας.

Η κατάσταση του πακέτου μου εξακολουθεί να προετοιμάζεται. Τι μπορώ να κάνω ?

Ο αποστολέας θέλει να στείλει το πακέτο σας με το BPost. Η BPost δεν έχει λάβει ακόμη το πακέτο σας. Εάν αυτό υπομένει, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον αποστολέα για περισσότερες πληροφορίες.

Περιμένω ένα πακέτο, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα. Πόσος χρόνος λαμβάνει η παράδοση ?

Ο BPost κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να παραδώσει όλα τα εθνικά πακέτα την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αποστολή.

Για διεθνείς αποστολές, οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα. Μπορείτε να βρείτε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του πακέτου σας εισάγοντας τον αριθμό γραμμωτού κώδικα στο κομμάτι και το ίχνος. Αυτοί οι χρόνοι παράδοσης εφαρμόζονται για αποστολές από την πρωτεύουσα της χώρας αποστολής. Για λιγότερο προσβάσιμες περιοχές και τα νησιά, χρειάζονται 1 έως 3 επιπλέον ημέρες. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη τις τοπικές διακοπές.

Το πακέτο σας προέρχεται από έξω από την ΕΕ ? Στη συνέχεια, μετράτε τουλάχιστον 1 έως 3 ημέρες για την τελωνειακή διαδικασία

Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση παράδοσης ενός πακέτου και τι συμβαίνει εάν είναι λανθασμένο?

Μόλις δοθεί το πακέτο στο BPost, αφήνει τον προορισμό που αναφέρεται στη συσκευασία. Δυστυχώς, δεν είναι πλέον δυνατόν να το παραπεράσει. Εάν η διεύθυνση παράδοσης είναι λανθασμένη, η BPOST επιστρέφει πάντα το πακέτο στον αποστολέα.

Τι συμβαίνει εάν λείπουν οι πληροφορίες για να χωρίσουν το πακέτο μου?

Τα διεθνή πακέτα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να εκκαθαριστούν. Είναι πιθανό ότι το πακέτο σας δεν έχει αρκετές πληροφορίες για να κάνει την εκκαθάριση των τελωνείων, για παράδειγμα όταν η αξία ή / και η φύση των αγαθών δεν είναι σαφείς. Σε αυτή την περίπτωση, η BPost θα κρατήσει το πακέτο σας κάτω από τα τελωνεία.

Μέσα σε δύο ημέρες, η BPost θα σας ειδοποιήσει ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πακέτο και θα σας ζητήσουμε να ολοκληρώσετε τα δεδομένα που λείπουν. Το πακέτο θα παραμείνει στα τελωνεία μέχρι τις πρόσθετες πληροφορίες. Προσέξτε, αν δεν πληροίτε αυτό το αίτημα, θα στείλουμε το πακέτο σας στον αποστολέα μετά από 30 ημέρες.

Πώς είναι η παράδοση ενός διεθνούς πακέτου?

Όταν ένα πακέτο φτάνει στο Βέλγιο εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η BPOST έχει την υποχρέωση να μεταδώσει αυτό το πακέτο σε τελωνεία. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα ως εξής:

 1. Κλίση ασφαλείας Το Customs εκμεταλλεύεται τον έλεγχο ασφαλείας σε όλα τα αγαθά εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έφεραν οι BPosts στο Βέλγιο. Για κάθε ένα από αυτά τα αγαθά, τα τελωνειακά ελέγχουν ότι η εισαγωγή του στο Βέλγιο είναι εξουσιοδοτημένη (αγαθά ύποπτα για παραποίηση, όπλα, τρόφιμα, ναρκωτικά κ.λπ.Ουσία.
 2. Συσκευασία του πακέτου Για να μπορέσει να χωρίσει ένα πακέτο, η BPOST πρέπει να λαμβάνει υπόψη τους τελωνειακούς δασμούς, τον ΦΠΑ και άλλα πιθανά έξοδα (δικαιώματα κατά της κατάρρευσης, περιβαλλοντικά δικαιώματα κ.λπ.Ουσία.
 3. Παράδοση πακέτου Μόλις τα τελωνεία απελευθερώσει αγαθά, η BPOST εξασφαλίζει τη διανομή τους. Ο παραλήπτης του πακέτου θα πρέπει να πληρώσει σε μετρητά κατά τη στιγμή της υποδοχής
 4. Πληρωμή σε τελωνειακές αρχές Η BPOST μεταφέρει τις τελωνειακές αρχές το ποσό που συλλέγεται, με εξαίρεση το κόστος των τελωνειακών διατυπώσεων.

Ακολουθήστε τις ρητές αποστολές από την Κίνα

Στην Κίνα, οι μεταφορείς που στέλνουν express είναι πολυάριθμοι. Η κύρια μέθοδος αποστολής είναι το EMS που προσφέρει η κινεζική θέση, αλλά υπάρχουν και οι πολλές άλλες παγκοσμίου φήμης διεθνείς εταιρείες μεταφορών όπως το TNT, το FedEx, το DHL … αυτοί οι φορείς είναι σίγουρα γρήγοροι, αλλά το κόστος τους είναι συχνά αρκετά υπερβολικό (εκτός από EMS που είναι μια ανταγωνιστική πλοκή).

Μόλις το πακέτο είναι στη Γαλλία, είναι συχνά chronopost που αναλαμβάνει. Με τη μετάβαση σε αυτόν τον τύπο ταχυδρομικής αποστολής, θα έχετε ένα καλό πακέτο ακολουθήστε -up και ένα γρήγορο χρόνο παράδοσης, μετράτε μεταξύ 8 και 15 ημερών, εκτός από την περίπτωση προβλημάτων με τα τελωνεία. Η παρακολούθηση είναι πολύ αποτελεσματική στις τοποθεσίες αυτών των ιδιωτικών μεταφορέων, είτε στη Γαλλία είτε στην Κίνα, όπου θα πρέπει να εισέλθετε μόνο στον αριθμό παρακολούθησης για να μάθετε πού είναι η παραγγελία σας. Εάν ποτέ, το πακέτο μπλοκάρει τα έθιμα, μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες.

Οικονομικές αποστολές

Μεταξύ των μεταφορέων που προσφέρουν οικονομικές αποστολές από την Κίνα υπάρχει η China Post, η China Airmail, η Sal, η τακτική ναυτιλία … για τα μικρά πακέτα, ο κίνδυνος τελωνειακού ελέγχου είναι μικρότερος από 15 %, αλλά για επιβολή πακέτων, που μπορούν να αυξηθούν σε περισσότερα από 50 %. Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης, θα χρειαστούν μεταξύ 15 έως 30 ημερών εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία. Εάν αυτό υπερβαίνει τις 30 ημέρες, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με τα έθιμα ή με τον πωλητή σας για να λύσετε το πρόβλημα. Για παρακολούθηση, θα γίνει μόνο στην Κίνα και θα πάρετε μόνο την ημέρα αναχώρησης του δέματος. Σε περίπτωση απώλειας του πακέτου, η αποζημίωση μπορεί να είναι δύσκολη.

Πολύ οικονομικές αποστολές

Στείλτε το Seamama… προσφέρουν πολύ οικονομικά πακέτα αγροτεμαχίων. Αλλά αν το ποσοστό του κινδύνου τελωνειακού ελέγχου είναι χαμηλό με αυτόν τον τύπο (μόνο περίπου 10 %), ο χρόνος παράδοσης είναι πολύ μεγάλος, μεταξύ 20 και 60 ημερών κατά μέσο όρο εξαιρουμένων των τελωνειακών προβλημάτων. Για αυτόν τον τύπο αποστολής, η ακολουθία -up είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Εάν το πακέτο χάσει, μπορείτε ωστόσο να προσπαθήσετε να το εντοπίσετε εσωτερικά στο ταχυδρομείο, αλλά θα χρειαστεί να υποβάλετε ένα αίτημα στο πάγκο για να κάνετε μια δήλωση απώλειας, γνωρίζοντας ότι η επιστροφή δεν εξασφαλίζεται ξαφνικά.

Παρακολούθηση παραγγελίας πάνελ

 • Παρακολούθηση all-in-one
 • Σελίδα παρακολούθησης επωνυμίας
 • Αυτόματες ειδοποιήσεις αποστολής

Παρακολούθηση παραγγελίας πάνελ

Βελτιστοποιήστε την ικανοποίηση του πελάτη και ενθαρρύνετε τις πωλήσεις σας με την παρακολούθηση της μάρκας μετά την αγορά.

Ακολουθήστε τις παραγγελίες σας σε πραγματικό χρόνο και επεξεργαστείτε τις εξαιρέσεις. Αποστολή αποστολών για να ενημερώσετε τους πελάτες σας. Δημιουργήστε μια σελίδα παρακολούθησης στην εικόνα σας. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε “Πού είναι η παραγγελία μου ?””. Βελτιστοποιήστε τις πωλήσεις σας με το σύστημα πωλήσεων κινήτρων. Λάβετε αναλύσεις και βελτιστοποιήστε τη λύση αποστολής σας. Πυροβολήστε την κινεζική προέλευση με ένα κλικ. Χρειάζεστε βοήθεια ? Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω email, είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε τις παραγγελίες σας σε πραγματικό χρόνο και επεξεργαστείτε τις εξαιρέσεις. Αποστολή αποστολών για να ενημερώσετε τους πελάτες σας. Δημιουργήστε μια σελίδα παρακολούθησης στην εικόνα σας. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε “Πού είναι η παραγγελία μου ?””. Βελτιστοποιήστε τις πωλήσεις σας με το σύστημα πωλήσεων κινήτρων. Λάβετε αναλύσεις και βελτιστοποιήστε τη λύση αποστολής σας. Πυροβολήστε την κινεζική προέλευση με ένα κλικ. Χρειάζεστε βοήθεια ? Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω email, είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή. περισσότερο

Παρακολούθηση και έλεγχος πακέτων Ακολουθήστε λεπτομερώς χάρη σε έναν έξυπνο πίνακα ελέγχου.
Κινητοποιήστε τους πελάτες σας μέσω των ειδοποιήσεων αποστολής.
Πλήρης εξατομικευμένη παρακολούθηση, περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το WIMO.
Ιδανικό για dropshipping, μάσκα κινεζικές καταβολές σε 1 κλικ.
Σύστημα πωλήσεων ευφυούς ανάλυσης, βοήθεια 24 -.

Τιμές

Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Ελεύθερος

 • 20 παραγγελίες/μήνα
 • Πρόσβαση +1100 couriers
 • Σελίδα παρακολούθησης επωνυμίας
 • Έξυπνος ταμπλό
 • Κατάσταση παραγγελίας
 • Ειδοποιήσεις Shopify

9 $/μήνα

 • 200 παραγγελίες/μήνα
 • Ωρα παράδοσης
 • Εξατομικευμένη κατάσταση εντολών
 • Πώληση κινήτρων/διασταύρωσης
 • Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις αποστολής
 • Γρήγορες αναλύσεις

49 $/μήνα

 • 2000 παραγγελίες/μήνα
 • Αυτόματη μετάφραση
 • Εξαγωγή CSV
 • Ενσωμάτωση Klaviyo, Omnisnd, Gorgias, Intercom και Zendesk
 • Προγραμματιστές και webhook API

399 $/μήνα

Διατίθενται υψηλότερα σχέδια

 • 25.000 παραγγελίες/μήνα
 • Ειδικό κανάλι παρακολούθησης
 • Μηνιαίος λογαριασμός
 • Προσαρμοσμένη ολοκλήρωση
 • Ειδική υποστήριξη

Ελεύθερος

 • 20 παραγγελίες/μήνα
 • Πρόσβαση +1100 couriers
 • Σελίδα παρακολούθησης επωνυμίας
 • Έξυπνος ταμπλό
 • Κατάσταση παραγγελίας
 • Ειδοποιήσεις Shopify

9 $/μήνα

 • 200 παραγγελίες/μήνα
 • Ωρα παράδοσης
 • Εξατομικευμένη κατάσταση εντολών
 • Πώληση κινήτρων/διασταύρωσης
 • Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις αποστολής
 • Γρήγορες αναλύσεις

49 $/μήνα

 • 2000 παραγγελίες/μήνα
 • Αυτόματη μετάφραση
 • Εξαγωγή CSV
 • Ενσωμάτωση Klaviyo, Omnisnd, Gorgias, Intercom και Zendesk
 • Προγραμματιστές και webhook API

399 $/μήνα

Διατίθενται υψηλότερα σχέδια

 • 25.000 παραγγελίες/μήνα
 • Ειδικό κανάλι παρακολούθησης
 • Μηνιαίος λογαριασμός
 • Προσαρμοσμένη ολοκλήρωση
 • Ειδική υποστήριξη

Όλα τα έξοδα χρεώνονται σε δολάρια ΗΠΑ. Το κόστος επαναλαμβανόμενης και χρήσης χρεώνεται κάθε 30 ημέρες. Δείτε όλες τις επιλογές τιμολόγησης

1.830 κριτικές

Το 97 % των απόψεων είναι 5 -Star Reviews
Το 2 % των απόψεων είναι αναθεωρήσεις 4 -star
Το 0 % των απόψεων είναι 3 -star σχόλια
Το 0 % των απόψεων είναι αναθεωρήσεις 2 Star
Το 1 % των αναθεωρήσεων είναι 1 -Star σχόλια

Ο τρόπος που κάνετε μια εφαρμογή Shopify για λίγο και πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με την αποτελεσματικότητά του. Έχει κάνει την παρακολούθηση και τη ναυτιλία τόσο πιο εύκολη και ταχύτερη για μένα. Η διεπαφή χρήστη είναι διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη και ενσωματώνεται άψογα με το κατάστημα Shopify My Shopify. Λατρεύω επίσης το γεγονός ότι παρέχει αρουραίους αποστολής σε πραγματικό χρόνο και μου επιτρέπει να προσαρμόσω ετικέτες αποστολής. Συνολικά, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον πίνακα αγροτεμαχίων σε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη καταστήματος Shopify που θέλει να εξορθολογίσει τη διαδικασία αποστολής και να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Επιπλέον, η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών τους. Απλά φοβερό!

Περίπου 2 μήνες χρήσης της εφαρμογής
Το Channelwill απάντησε στις 30 Μαρτίου 2023

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε μια κριτική 5 αστέρων. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που αισθανόμαστε ότι σας εξυπηρετήσαμε καλά. Θα εκτιμήσουμε πολύ την υποστήριξή σας, προτείνοντας μας στον φίλο σας για την εφαρμογή μας, ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε βοήθεια σε άλλους ανθρώπους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή!! Θα είμαστε πάντα εδώ για να εξυπηρετήσουμε!

Καλύτερη εμφάνιση,
Πίνακας

Ξεκίνησα πρόσφατα τη χρήση της εφαρμογής παρακολούθησης παραγγελιών του Plot Panel στο κατάστημα shopify μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό μέχρι στιγμής. Αυτή η εφαρμογή έχει κάνει πολύ πιο εύκολο για μένα να παρακολουθώ όλες τις παραγγελίες και τις αποστολές μου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπώ για το πάνελ των αγροτεμαχίων είναι ότι ενσωματώνεται αυτόματα με όλους τους σημαντικότερους μεταφορείς (όπως οι USPs, UPS και DHL), ώστε να μπορώ εύκολα να παρακολουθώ τις παραγγελίες μου, ανεξάρτητα από τον μεταφορέα που χρησιμοποιείται. Παρέχει επίσης ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών μου, οπότε πάντα τώρα που βρίσκονται στη διαδικασία αποστολής.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η δυνατότητα προσαρμογής της σελίδας παρακολούθησης στο κατάστημά μου. Αυτό μου επιτρέπει να προσθέσω εύκολα το λογότυπο και το χρωματικό σχέδιο της μάρκας μου, καθιστώντας το πιο επαγγελματικό και επωνυμία.

Συνολικά, συνιστώ ανεπιφύλακτα την εφαρμογή παρακολούθησης παραγγελιών πίνακα σε όποιον εκτελεί κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Με έχει αποθηκεύσει πολύ χρόνο και πονοκέφαλο στη διαχείριση των αποστολών και των παραγγελιών παρακολούθησης και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το ίδιο για εσάς.

25 ημέρες χρήσης της εφαρμογής
Το Channelwill απάντησε στις 28 Δεκεμβρίου 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε τα σχόλιά σας σχετικά με τον πίνακα βιβλίων μαζί μας. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καλύτερες λειτουργίες και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σαν εσάς.��

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Live Cat.

Καλύτερη εμφάνιση,
Πίνακας

Υπέροχη εξυπηρέτηση πελατών και δωρεάν σχέδιο για όσους ξεκινούν. Είναι δωρεάν για τις πρώτες 20 παραγγελίες. Είμαι επίσης σε θέση να προσαρμόσω τη σελίδα παρακολούθησης και προσφέρουν πολλούς τρόπους για τον πελάτη να δει πόσο μακριά είναι η παραγγελία. Προστέθηκαν δωρεάν τα πρόσθετα μπόνους, όπως η αφαίρεση της επωνυμίας που συνήθως φορτώνουν χρήματα για. Φαίνονται να ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πελάτες που είναι σπάνιο αυτές τις μέρες. Μην ετοιμάζετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για εντολές παρακολούθησης! Ξέρω ότι θα είμαι 🙂

5 μήνες χρήσης της εφαρμογής
Το Channelwill απάντησε στις 5 Φεβρουαρίου 2023

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε τα σχόλιά σας σχετικά με τον πίνακα βιβλίων μαζί μας. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καλύτερες λειτουργίες και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σαν εσάς.��

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Live Cat.

Καλύτερη εμφάνιση,
Πίνακας

Τίτλος: Εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης παραγγελιών – πρέπει να!

Ανασκόπηση:
Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την εφαρμογή παρακολούθησης παραγγελιών και πρέπει να πω ότι έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μου. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα Absolut Game-Chainger όταν έρχεται να παρακολουθείτε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μου. Από τη στιγμή που το εγκαθιστώ, μου έχει δοθεί μια απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα.

Πρώτα απ ‘όλα, το περιβάλλον χρήστη της εφαρμογής είναι απίστευτα διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη. Η δημιουργία του ήταν ένα διάλειμμα και ήμουν σε θέση να προσθέσω όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες μου χωρίς λεπτά. Η εφαρμογή συγχρονίζεται αυτόματα με το email μου και τραβάει όλα τα απαραίτητα στοιχεία παραγγελίας, καθιστώντας το εξαιρετικά βολικό.

Αυτό που πραγματικά θέτει αυτή την εφαρμογή είναι η δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Μου επιτρέπει να παρακολουθώ την πρόοδο όλων των παραγγελιών μου σε μία κεντρική ενοικίαση. Λαμβάνω έγκαιρες ειδοποιήσεις και ενημερώσεις, εξασφαλίζοντας ότι είμαι πάντα γνωστός για τον τόπο των πακέτων μου. Αφαιρεί το άγχος και την αβεβαιότητα που σχετίζεται με το εσωτερικό για την παράδοση.

Επιπλέον, η εφαρμογή πολλαπλών υποστηρίζει τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές, το οποίο είναι φανταστικό από τότε που συχνά ψωνίζω από διαφορετικές πλατφόρμες. Είτε πρόκειται για Amazon, eBay, είτε για οποιονδήποτε άλλο σημαντικό λιανοπωλητή, αυτή η εφαρμογή με έχει καλύψει. Εκτιμώ το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων ενοποιήσεων, καθιστώντας την λύση κατανόησης για όλες τις ανάγκες παρακολούθησης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό standout είναι η υποστήριξη πελατών εντός εφαρμογής. Κάθε φορά που είχα μια ερώτηση ή ενθαρρύνω με τον τρόπο, η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίθηκε, τώρα και ήταν aboo και πέρα ​​για να με βοηθήσει. Η αφοσίωσή τους στη διασφάλιση μιας θετικής εμπειρίας χρήστη είναι πραγματικά αξιέπαινη.

29 ημέρες χρήσης της εφαρμογής
Το Channelwill απάντησε στις 14 Ιουλίου 2023

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη θετική σας εμπειρία με την εφαρμογή μας. Είμαστε θορυβώδεις για να ακούσουμε ότι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και σας παρείχε μια απρόσκοπτη και ταλαιπωρία. Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει το περιβάλλον χρήστη και να την καταστήσει όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και φιλική προς το χρήστη, οπότε είναι υπέροχο να ακούσετε ότι βρήκατε εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε.
Είναι υπέροχο να ακούσετε ότι βοήθησε να ανακουφίσει το άγχος και την αβεβαιότητά σας που σχετίζονται με το Aiing για τα Deliverries.
Εκτιμούμε τα σχόλιά σας σχετικά με την ομάδα υποστήριξης. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση μιας θετικής εμπειρίας χρήστη και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή από αυτό μπορεί να προκύψει.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εφαρμογή μας και για την υποστήριξή σας. Εάν έχετε περαιτέρω σχόλια ή προτάσεις, παρακαλώ διστάσετε να φτάσετε σε εμάς.

Καλύτερη εμφάνιση,
Πίνακας

Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά! Ο τρόπος που είναι εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε, να προσαρμόσετε, να ενσωματώσει άψογα το κατάστημά μου και να κάνει το έργο τόσο πολύ πιο εύκολο. Η υποστήριξη ήταν πάντα εξαιρετική, πολύ γρήγορος χρόνος ανταπόκρισης και πάντα με μια γρήγορη λύση στο χέρι. Στα 5+ χρόνια μου με το Shopify, αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό εμπόριο απαραίτητο, μία από τις εφαρμογές πολύ ζωοτροφών, απλά χρειάζεστε!

Πνεύμα – Αριστεία ομορφιάς
Περισσότερα από 2 χρόνια χρήσης της εφαρμογής

Σχετικά με αυτήν την εφαρμογή

Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά (Πορτογαλία), Κινέζικα (Απλοποιημένα), Ιταλικά, Κινέζικα (Παραδοσιακά), Σουηδικά, Ολλανδικά και Πορτογαλικά (Βραζιλία)

Shopify Flow, Loox, Klaviyo, δικαστής.Εγώ, Pagefly, Omnisend, Gorgias