Parsec: Συνδεθείτε και συνεργαστείτε από οπουδήποτε | Ενότητα, parsec, εμπιστευθείτε το σύννεφο – parsec

Ασφάλεια με βάση τα δεδομένα για να εγγυηθεί την ακεραιότητα των ευαίσθητων πληροφοριών σας και την εμπιστευτικότητα των εγγράφων σας

Contents

Προσφορά επιχείρησης σε προϋπόθεση: σε προσφορά

Το Parsec για τις ομάδες προάγει τους υβριδικούς χώρους εργασίας

Η αποκλειστική πρόσβαση σε πολύ χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση συνδέει τις ομάδες με τον εξοπλισμό τους, από οπουδήποτε οπουδήποτε. Διατηρήστε τις ροές παραγωγής σας, συνεργαστείτε ενώ ρευστότητα και ξεχάστε ότι είστε φυσικά απουσιάζοντας.

Παραγωγός

Το Parsec είναι τόσο γρήγορο που θα ξεχάσετε ότι είστε αλλού

Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας οπουδήποτε με απόδοση βίντεο σε UHD 60fps με απόλυτη ρευστότητα. Η αποκλειστική τεχνολογία PARSEC εξαλείφει τις αντισταθμίσεις και δίνει την εντύπωση ότι είστε κάθονται μπροστά στον υπολογιστή σας στο γραφείο. Συνδέστε ένα δισκίο γραφικών, ένα δισκίο παιχνιδιών και μερικές οθόνες και λαμβάνετε την ιδανική διαμόρφωση εργασίας απόστασης.

Συνεργαστείτε οπουδήποτε θέλετε, αμέσως

Τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να συνεργαστούν με ένα μόνο κλικ, προσφέροντας σχόλια, εμπειρογνωμοσύνη ή βοήθεια σε μια εργασία. Τοποθετήστε τους υπολογιστές που είναι διαθέσιμοι στις ομάδες σας για την εργασία σας ή ακόμα και τις προσκλήσεις προγράμματος σε ανεξάρτητους επαγγελματίες, δημοσιογράφους ή άτομα εκτός της επιχείρησής σας για περιορισμένες περιόδους.

Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας, όπου θέλετε

Συνεργαστείτε οπουδήποτε θέλετε, αμέσως

Ασφαλίστε την πρόσβαση το συντομότερο δυνατόν

Το Parsec για τις ομάδες εξασφαλίζει τους υπολογιστές σας δίνοντας πρόσβαση μόνο σε άτομα της ομάδας σας με επαρκείς εξουσιοδοτήσεις. Όλες οι συνδέσεις είναι peer-to-peer και κρυπτογραφημένες και τα δεδομένα σας δεν προσεγγίζουν ποτέ τους διακομιστές μας. Επιπλέον, με μοναδικό ενισχυμένο έλεγχο ταυτότητας, λεπτομερή προνόμια διαχειριστή και διαχείριση εξουσιοδότησης ομάδας, η ομάδα σας μπορεί να συνδεθεί με εμπιστοσύνη.

~ ~

Ελέγξτε την πρόσβαση στα έγγραφά σας με τεχνολογία “Data Centric Security”

Η ασφάλεια έχει αντιμετωπιστεί πολύς χρόνος ως θέμα ελέγχου της περίμετρο του δικτύου: οι εθνικοί είναι μέσα στο εταιρικό δίκτυο και οι κακοί είναι έξω. Όσον αφορά το Διαδίκτυο, θεωρείται από την άποψη της ασφάλειας ως απόλυτο κακό.

Σε έναν κόσμο όπου η διαμετακόμιση δεδομένων σαφώς, υπάρχει επομένως ένα πραγματικό πρόβλημα ασφαλείας ειδικά για τα δεδομένα. Η ασφάλεια των δεδομένων πρέπει να διαχειρίζεται το Crypto όσο το δυνατόν πιο κοντά στον χρήστη.

Το σύστημα PARSEC είναι σε θέση να υπομείνει τη συμβατότητα με τα DCs Centric Security DCS και ακόμη και πέρα ​​από αυτό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πολύ πιο προηγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των διαφόρων παραγόντων που χρησιμοποιούν το PARSEC.

Κερδίστε εμπιστευτικότητα χωρίς να χάσετε εργονομία

Χάρη στην εργονομία των χώρων εργασίας μας, θα κάνετε τη ζωή ευκολότερη για τις ομάδες σας χωρίς να καλλιεργήσετε την ασφάλεια. Πλήρως διαισθητικό και προσβάσιμο από το γραφείο του υπολογιστή τους, η λύση μας προσφέρει λειτουργική και ευχάριστη πλοήγηση, η οποία προωθεί τη χρήση της από τους υπαλλήλους σας. Αυτή η απλότητα, που αναμένεται από τα σύννεφα των καταναλωτών, μπορεί να σας εκπλήξει καθώς η πρόταση Parsec όσον αφορά την ασφάλεια είναι πλήρης.

Προστατέψτε τα αρχεία ransomware σας

Το κακόβουλο κλειδαριά κρυπτογράφησης δεδομένων είναι μόνο μια πρόσθετη έκδοση του κύκλου ζωής των δεδομένων σας. Απλά επιστρέψτε στην μπροστινή έκδοση για να αντιμετωπίσετε μια τέτοια επίθεση.

Με το Parsec να ανακτήσετε τα δεδομένα σας είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των βελόνων από το εκκρεμές σας.

Τι είναι το μηδενικό ?

Μια πραγματική λύση εμπιστοσύνης

~ ~

Το Parsec είναι μια πιστοποιημένη λύση CSPN από ANSSI , Έτσι, αναγνωριστικό ως αξιόπιστη λύση όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Το cloud του συνεργάτη μας είναι πιστοποιημένο Secnumcloud από το ANSSI, Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης ασφαλείας. Διαμονή στη διαμονή στην προσφορά.

Ο οικοδεσπότης των μεταδεδομένων Parsec είναι πιστοποιημένο HDS (Διαμονή σε δεδομένα υγείας) , Εγγύηση εμπιστοσύνης όσον αφορά την ασφάλεια για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικής υγείας.

Ανακαλύψτε την καινοτόμο τεχνολογία μας

~ ~

Επωφεληθείτε από τις τεχνολογίες

Zerotrust & Zeroknowledge

Η λύση μας αξιοποιεί τους δικούς μας αλγόριθμους, που αναπτύχθηκε για να βελτιστοποιήσει την ακεραιότητα και την ανθεκτικότητα των δεδομένων και να σας εγγυηθεί συνολική εμπιστευτικότητα στην κοινή χρήση σας. Η μηδενική τεχνολογία γνώσεων μας πιστοποιεί έτσι τον σταθμό εργασίας του χρήστη και παρέχει ένα αυστηρά προσωπικό κλειδί γι ‘αυτόν: είναι τότε ο μόνος που μπορεί να ανακατασκευάσει ένα αρχείο, το οποίο έχουμε κόψει προηγουμένως για να αποθηκεύσουμε κάθε μπλοκ χωριστά και να τα ποσοτικοποιήσει μεμονωμένα.

Το Parsec έχει σχεδιαστεί για να επιλύσει τη νέα πρόκληση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στο σύννεφο: για να διασφαλίσει ότι μόνο ο χρήστης ελέγχει την πρόσβαση στα δεδομένα του.

Οι περισσότερες υπηρεσίες, όπως το Microsoft Office 365, το Google, το Box ή το Dropbox, βασίζονται στην πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα σας. Παρά τις προσπάθειες ασφαλείας τους, αυτά τα συστήματα παραμένουν ευάλωτα σε εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Είναι τακτικά συμβιβασμένα από επιθέσεις εναντίον διαχειριστών και διακομιστών προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα από εταιρείες.

Εξοικονομήστε χρόνο και εμπιστοσύνη

Διαχείριση και διαιτησία
αυστηρά αυτόνομο

Πιστοποίηση του σταθμού εργασίας σας
Θεωρείται η μοναδική οντότητα εμπιστοσύνης

Εμπιστευτικότητα των κλειδιών σας στους προμηθευτές
και parsec που δεν διατηρεί τα κλειδιά σας

Ανάκληση ανεπιθύμητων χρηστών
Για να τους κλείσετε μόνιμα πρόσβαση σε δεδομένα

Εξαιρετικά ασφαλής αποθήκευση
και έξυπνος

Κοπή των αρχείων σας σε διάφορα μπλοκ
Αποθηκεύονται σε διαφορετικά δημόσια ή ιδιωτικά σύννεφα

Μεμονωμένη κρυπτογράφηση κάθε κομμένου μπλοκ
Για να εμποδίσετε τα προνόμια των μη εξουσιοδοτημένων χρηστών

Ιστορικοποίηση εκδόσεων και πρόσβασης
Για να επιτρέπεται ο έλεγχος της διάρκειας

Δοκιμάστε το parsec δωρεάν
προθεσμία

Δημιουργήστε το χώρο εργασίας σας σήμερα και προσκαλέστε μέχρι και 2 χρήστες.

Διατίθεται επίσης στο Android μέσω Google Play.

Τι πιστεύουν οι χρήστες μας ?

Είμαι ελεύθερος ανεξάρτητος διευθυντής, αυτό συγκεντρώνει τη Γραμματεία Διοίκησης και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οποία ασκώ για VSES/ΜΜΕ που αναθέτουν αυτές τις λειτουργίες.

Χρησιμοποιώ την Parsec σε καθημερινή βάση, για όλους τους πελάτες μου και επίσης προσωπικά.

Το χρησιμοποιώ σε σταθερή θέση τηλεργασίας και σε φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου.

Αυτή είναι η μόνη λύση που εμπιστεύομαι εξ ολοκλήρου να αποθηκεύσω τα εμπιστευτικά δεδομένα των πελατών μου και των προσωπικών μου εγγράφων επειδή είμαι βέβαιος ότι είναι ασφαλείς.

Γνωρίζω καλά τον εκδότη της εταιρείας του λογισμικού και γνωρίζω ότι αναπτύχθηκε από μηχανικούς πολύ υψηλού επιπέδου.

Το Parsec με βοηθά να ανταποκριθώ στις ακόλουθες ανάγκες:

Ευαίσθητη ασφάλεια δεδομένων

-Χρήση σύννεφων για αποθήκευση εγγράφων

Kelly Mezeray

Διευθυντής γραφείου / redactual

Ανακαλύψτε τη χρήση μας με τον σύντροφό μας

Κατασκευή προσθέτων 3D

Γιατί οι Schille και Vistory πλησιάζουν ? ( Απόσπασμα από την περίπτωση πλήρους χρήσης Ουσία

Προκειμένου να εξασφαλιστεί οι ανταλλαγές του 3D σχεδίου μεταξύ των ηθοποιών της πλατφόρμας Mainchain καθώς και για να σχεδιάσουν όλες τις ενέργειες που έγιναν στους διάφορους εκτυπωτές F450 Stratasys, η Υπηρεσία Υποστήριξης Στόλου (SSF) ήθελε να έχει ένα απλό εργαλείο και να εξασφαλίσει ..

Με στόχο την ανάπτυξη της λύσης Χέρι, Η Vistory αποφάσισε να πλησιάσει την εταιρεία Schille για να μπορέσει να ενσωματώσει τη ληφθεία της λύσης Παραγωγός στους διάφορους πράκτορές του.

Εμπιστευτική κοινή χρήση δεδομένων

Απόσπασμα από την περίπτωση πλήρους χρήσης

Η δραστηριότητά μας στο αεροδρόμιο Montpellier Mediterranean σημαίνει την ανταλλαγή καθημερινών θεμάτων στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο καθώς και τις πτυχές της ασφάλειας του αεροδρομίου. Εργαζόμαστε για περιορισμένα έγγραφα διάδοσης, είναι επομένως απαραίτητο για εμάς να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των μέσων ανταλλαγής και διάδοσης αυτών των εγγράφων στους παραλήπτες είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά ..

Olivier Alzouniès
Διευθυντής υποδομής / Συστήματα πληροφοριών διαχείρισης

Νοσοκομειακό κέντρο Negrepelisse

Απόσπασμα από την περίπτωση πλήρους χρήσης

Κυρίως, το Parsec είναι ένα εργαλείο που αντιστοιχεί στις ανάγκες των δομών μας. Είναι συμβατό με τα αιτήματά μας (Multisites και πολλαπλή διαχείριση αρχείων). Είναι “frendly” που επέτρεψε στους ανθρώπους να το ταιριάζουν αρκετά γρήγορα. Έχει ενσωματωθεί απόλυτα στη διαχείριση της Κοινής Επιτροπής Εισδοχής και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι “

Σόνια Πέρεζ
Κοινωνικός βοηθός στο Κέντρο Νοσοκομείου Turenne στο Nègrepelisse.

Οι ερωτήσεις σας, οι απαντήσεις μας ..

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι κατά την κοινή χρήση και αποθηκεύει ευαίσθητα αρχεία με ανασφαλή κανάλια όπως το Dropbox ?

Το Διαδίκτυο είναι η παιδική χαρά των πειρατών και με την άφιξη της τεχνολογίας 5G, θα γενικευτεί η άμεση αλληλεπικοινωνία των τερματικών υπολογιστών και των συνδεδεμένων αντικειμένων: το Η εμπιστευτικότητα και η ακεραιότητα γίνονται οι νέες προκλήσεις της ανταλλαγής δεδομένων . Το συμπέρασμα είναι ότι εάν τα δεδομένα παραμένουν σαφή στα δίκτυα, το Διαδίκτυο του μέλλοντος ανοίγει το δρόμο προς έναν εφιάλτη Orwellian και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή θα εξαφανιστεί σταδιακά για να δώσει τη θέση του σε μια γενιά ψηφιακών σκλάβων που χειραγωγούνται ή ελέγχονται.

Πώς να κάνετε την τηλεργασία με ασφάλεια ?

Η θεμελιωδώς τηλεργασία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συμβολή του ψηφιακού και χωρίς τη χρήση του cloud. Ως εκ τούτου, όλες οι εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, μπορούν να υπόκεινται σε επίθεση στον κυβερνοχώρο εάν χρησιμοποιούν ένα κανάλι επικοινωνίας και μη εξασφαλισμένα εργαλεία συνεργασίας. Αρκετές εταιρείες βρίσκονται σήμερα στην περίπτωση αυτή, όπου γίνεται επείγουσα η επανεξέταση του εργασιακού περιβάλλοντος για να αντιμετωπίσει την κρίση. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία μπορεί να βασιστεί Ασφαλή, αποτελεσματικά και πάνω απ ‘όλα εργονομικά εργαλεία συνεργασίας όπως parsec, επιτρέποντας έναν εύκολο και πολύ γρήγορο χειρισμό.

Ποια είναι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των δεδομένων ?

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο γενικά, συνίσταται στη δημιουργία μέσων ή διαδικασιών που αποσκοπούν στην προστασία των ψηφιακών πληροφοριών.

Αυτά τα μέσα μπορεί να είναι και τα δύο

  • Τεχνικός: Λογισμικό κρυπτογράφησης δεδομένων
  • Φυσικός: Προστατευτικά κουτιά
  • Ο άνθρωπος: Καλές πρακτικές ασφαλείας στον σταθμό εργασίας σας
Ποιο είναι το σύννεφο ?

Στην επιστήμη των υπολογιστών, το σύννεφο αντιπροσωπεύει ένα ηλεκτρονικό σύστημα αποθήκευσης που αποτελείται από διάφορους απομακρυσμένους διακομιστές στους οποίους αποθηκεύονται τα δεδομένα του υπολογιστή σας (αρχεία, εικόνα, φωτογραφία, βίντεο κ.λπ.). Η πρόσβαση στα δεδομένα είναι δυνατή μόνο μέσω του Διαδικτύου. Η χρήση του σύννεφου αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις χρήσεις της εταιρείας. Υπάρχουν κυρίως 3 τύποι σύννεφων:

Ποια είναι η μηδενική εμπιστοσύνη ?

Το μοντέλο “μηδενικής εμπιστοσύνης” γεννήθηκε από μια παρατήρηση: από την άποψη του πληροφοριακού συστήματος, η διάκριση μεταξύ “εξωτερικών” και “εσωτερικών” περιοχών τείνει να εξαφανιστεί. Η προσέγγιση μηδενικής εμπιστοσύνης μπορεί να συνοψιστεί σε πέντε σημεία:

  • Οποιοδήποτε δίκτυο θεωρείται εχθρικό.
  • Εσωτερικές και εξωτερικές απειλές υπάρχουν ανά πάσα στιγμή στο δίκτυο.
  • Το να είσαι μέσα σε ένα εσωτερικό δίκτυο δεν είναι ποτέ εγγύηση απόλυτης εμπιστοσύνης.
  • Κάθε τερματικό, κάθε χρήστης και κάθε ροή δικτύου πρέπει να πιστοποιείται και να εξουσιοδοτείται.
  • Οι πολιτικές ασφαλείας είναι δυναμικές και ενεργούν σε κάθε πηγές δεδομένων.
Πώς να μεταφέρω τα δεδομένα του Dropbox στο Parsec ?

Η λύση Parsec έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη συνεργατική εργασία διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η μεταφορά εγγράφων στο Parsec είναι πολύ εύκολη, απλά κάντε ένα απλό αντίγραφο επικολλήστε τα αρχεία σας στο dropbox σας στο πρόγραμμα περιήγησης Parsec στον υπολογιστή σας. Η διάρκεια της μεταφοράς είναι σχετικά στο μέγεθος των αρχείων σας.

Όπου τα ευαίσθητα δεδομένα μου αποθηκεύονται στο Parsec ?

Τα ευαίσθητα δεδομένα που καταγράφονται στο Parsec αποθηκεύονται στο δημόσιο ή το ιδιωτικό σύννεφο σύμφωνα με τη συνδρομή σας.

SaaS Standard Προσφορά 20 €/χρήστης/μήνα

-Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ένα δημόσιο σύννεφο (AWS, Azure κλπ.). Η επιλογή του σύννεφου γίνεται από τον εκδότη της λύσης Parsec

Προσφορά επιχειρηματικής προσφοράς SaaS: σε προσφορά

-Τα δεδομένα αποθηκεύονται ένα σύννεφο που ορίζεται από τον πελάτη σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του. Είναι στον πελάτη ότι η επιλογή του cloud επιστρέφει, ιδίως τη γεωγραφική θέση των διακομιστών.

Προσφορά επιχείρησης σε προϋπόθεση: σε προσφορά

-Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ένα ιδιωτικό σύννεφο, δηλαδή ότι οι διακομιστές βρίσκονται φυσικά στην εταιρεία του πελάτη.