Πακέτο SFR με τηλέφωνο: ποιο είναι το καλύτερο?, Πακέτο SFR με κινητό: Οι καλύτερες προσφορές από το 2023

Πακέτο SFR με κινητό: Σύγκριση καλύτερων πακέτων με τηλέφωνο στο SFR

Contents

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Πακέτο SFR με τηλέφωνο: Ποιο πακέτο και ποιο smartphone θα επιλέξει ?

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά SFR Mobile ? Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αγοράσετε ένα νέο smartphone τελευταίας γενιάς ! Ανακαλύψτε με το Jechange Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο SFR με τηλέφωνο.

Ο χειριστής στο Red SFR Square προσφέρει για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών του Πακέτα 4G+ Με 2 ώρες κλήσεων ή απεριόριστες κλήσεις, απεριόριστα SMS και MMS, αλλά και υπηρεσίες και επιλογές για τις διεθνείς χρήσεις σας καθώς και 100 MB έως 100 GB δεδομένων ανά μήνα για το Mobile Internet Part. Υπάρχει σχέδιο κινητής τηλεφωνίας SFR με τηλέφωνο ?

Αυτό το εύρος πακέτων SFR είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση για κινητά -χωρίς την έκδοση αλλά και με τοΑγορά νέου τηλεφώνου Με περίοδο δέσμευσης 24 μηνών και μπόνους smartphone.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πακέτο SFR με τηλέφωνο που σας ταιριάζει καλύτερα, εκτός από τη διαβούλευση Γνώση για κινητά SFR, Ο Jechange σας δίνει αυτόν τον οδηγό όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το είδος συνδρομής !

Εξατομικεύστε την προσφορά σας για κινητά

Λογότυπο SFR

Τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου SFR με τηλέφωνο

Επιλέγοντας ένα πακέτο SFR με το τηλέφωνο που περιλαμβάνεται, επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα για εσάς και το κινητό σας. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο τηλέφωνο από ένα προτιμησιακή τιμή Κατά την εγγραφή στην προσφορά.

Επιπλέον, για να διευκολυνθεί η αγορά από το SFR ενός τηλεφώνου με το πακέτο, αυτός ο χειριστής σας προσφέρει τη δυνατότητα Πληρώστε 24 φορές χωρίς κόστος Η νέα σας συσκευή. Συγκεκριμένα, κατά την παραγγελία του τηλεφώνου σας με το πακέτο SFR, πληρώνετε μια αρχική συνεισφορά και ολοκληρώνετε την τιμή του κινητού σας με την πληρωμή 24 μηνιαίων πληρωμών.

Μπόνους smartphone

Άλλα πλεονεκτήματα ενός πακέτου με τηλέφωνο SFR. Το SFR προσφέρει δύο πακέτα συμπεριλαμβανομένου ενός μπόνους smartphone. Αυτά είναι τα πακέτα πακέτων SFR 210GB 5G με πακέτο Mobile και SFR 240GB 5G με κινητό. Αυτό το μπόνους περιλαμβάνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Ο Τηλεφωνική ανανέωση σεπροτιμησιακή τιμή Από 18 μήνες ή 24 μήνες μετά την τελευταία αγορά του κινητού,
 • ΕΝΑ Εγγυημένη τιμή τουΕπανάληψη του smartphone σας Κατά την ανανέωση,
 • Προσφέρονται 1 GB για κινητά Διαδίκτυο Σε όλες τις οθόνες σας με μια δεύτερη κάρτα SIM (1 GB MultiSurf Service),
 • Ο Δωρεάν τηλεφωνικό δάνειο Σε περίπτωση κατανομής, θραύσης, κλοπής ή απώλειας του κινητού σας.

Επιλέξτε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο

Για να κάνετε την επιλογή σας στο πακέτο καλά, πρέπει πρώτα να καθορίσετε τις μηνιαίες ανάγκες σας:

 • Ο κλήσεις Απεριόριστο ή όχι στη Γαλλία,
 • Χρησιμοποιεί από ή προς τοξένος Με το SFR International,
 • Η επιλογή ενός μπλοκαρισμένο σχέδιο SFR ή μη μπλοκαρισμένο,
 • Οι χρήσεις σας κινητό διαδίκτυο Για το τμήμα δεδομένων.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την προσφορά SFR ή τη συνδρομή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας, μπορείτε να συγκρίνετε τα πακέτα με το Complator Package Mobile.

Αφού επιλέξετε ένα πακέτο SFR σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τον ιστότοπο του χειριστή το νέο σας τηλέφωνο. Θα βρείτε έναν μεγάλο κατάλογο με ιδιαίτερα τις μεγαλύτερες τηλεφωνικές μάρκες.

Μπορούμε να αλλάξουμε το πακέτο ?

Εάν διαθέτετε πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR προσφέρετε με τηλέφωνο, μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Είναι δυνατόν να αλλάξετε το SFR προσφέρει προς τα πάνω ανά πάσα στιγμή, δωρεάν και χωρίς ανάκτηση από το δικό σας SFR Πελάτης Πελάτης. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Οροι

Σε δοχείο Αλλάξτε την προσφορά κινητής τηλεφωνίας στο SFR, Ορισμένες προϋποθέσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές, δηλαδή:

 • Η τροποποίηση της σύμβασής σας ή της προσφοράς σας δεν πρέπει να είναι ήδη σε εξέλιξη,
 • Η σύμβασή σας για κινητό πρέπει να έχει αρχαιότητα περισσότερο από 1 μήνα,
 • Δεν πρέπει να έχετε αλλάξει ή να ανανεώσει το κινητό σας στις 30 ημέρες που προηγούνται της αίτησης για αλλαγή πακέτου.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών

Για να επικοινωνήσετε με το SFR για να αλλάξετε το πακέτο, καλέστε το 1023. Από την περιοχή του πελάτη σας ή από την εφαρμογή SFR & Me, Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να ανακληθείτε δωρεάν.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service για να κάνετε μια ερώτηση σχετικά με την πληρωμή ή το τιμολόγιο σας. Για οποιαδήποτε διαδικασία που πρέπει να κάνετε σε επαφή με τον χειριστή SFR, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές SFR Smartphones δεν χάσετε προωθήσεις σε smartphones με τη συνδρομή ενός πακέτου SFR !

Επιλέξτε ένα τηλέφωνο με SFR χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Με το SFR, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα Τηλέφωνο χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Σημειώστε, σε περίπτωση αγοράς τηλεφώνου SFR χωρίς κινητό σχέδιο, πληρώνετε τη γυμνή τιμή της συσκευής, δηλαδή δεν επιδοτούσε.

Σε κάθε τηλέφωνο που διατίθεται στον κατάλογο αυτού του χειριστή, το SFR υποδεικνύει την τιμή του τηλεφώνου μόνο. Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στο “Παραγγελία” για να κάνετε την πληρωμή και να αποκτήσετε το SFR Mobile χωρίς συνδρομή.

Μια άλλη ένδειξη, τα κινητά τηλέφωνα που πωλούνται από τον χειριστή SFR επωφελούνται από ένα εγγύηση κατασκευαστής 2 χρόνια (1 έτος για το iPhone) από την ημερομηνία αγοράς τους (βλ. Τιμολόγιο).

Οι καλύτερες προσφορές

Για να κάνει τα πράγματα σωστά, ο χειριστής SFR εμπορεύεται ένα ενδιαφέρον φάσμα πακέτων κινητής τηλεφωνίας με SFR Phone.

Καλό να ξέρω ::

Εκτός από το SFR Mobile Promo, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από πρόσθετες εκπτώσεις κάθε μήνα στο πακέτο SFR Mobile χάρη στο πλεονέκτημα του πλαισίου πελάτη.

Εκτός από την περιοχή SFR Unlimited Package, για να επωφεληθείτε από ένα φτηνό πακέτο SFR με τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε αυτόν τον χειριστή σε ένα πακέτο 2H 100 MB που διατίθεται σε τιμή 3 ευρώ το μήνα και 8 ευρώ το μήνα. Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR με τηλέφωνο υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών.

Μια άλλη ένδειξη, με εγγραφή σε ένα πακέτο SFR με τηλέφωνο, είστε αφοσιωμένοι σε ελάχιστη περίοδο 24 μηνών. Εάν επιλυθείτε πριν από το τέλος της δέσμευσής σας, θα σας χρεωθούν τα τέλη τερματισμού:

 • SFR Mobile Termination Κατά το πρώτο έτος, είστε υπεύθυνοι για τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος του 12ου μήνα και το ένα τέταρτο των μηνιαίων πληρωμών από το 13ο έως το 24
 • Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους συνδρομής, είστε υπεύθυνοι για το ένα τέταρτο των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι το τέλος της δέσμευσης.

Τέλος, εάν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα SFR Mobile Package χωρίς δέσμευση, Πρέπει να στραφείτε στην ψηφιακή μάρκα Κόκκινο με SFR. Αυτός ο χειριστής χαμηλού κόστους προσφέρει επίσης έναν κατάλογο τηλεφώνων.

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

SFR

Όλα για το SFR

 • Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR
 • SFR χωρίς πακέτα υποχρέωσης
 • Τιμές SFR Box
 • Πακέτα SFR στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • SFR Box+Mobile, Η ομαδοποιημένη προσφορά

Πακέτο SFR με κινητό: Σύγκριση καλύτερων πακέτων με τηλέφωνο στο SFR

Τα καλύτερα πακέτα SFR με τηλέφωνο

Το SFR προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητών σχεδίων για την κάλυψη των αναγκών των πελατών. Μεταξύ των διαθέσιμων προσφορών, είναι δυνατό να εγγραφείτε σε ένα Πακέτο SFR με κινητό περιλαμβάνεται. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα τηλέφωνο σε πλεονεκτική τιμή με ταυτόχρονη εγγραφή σε ένα πακέτο για κινητά. Είναι δυνατόν να επιλέξετε μια προσφορά τηλεφώνου 1 ευρώ με το πακέτο SFR, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από μια κατάσταση -τη συσκευή -ART χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε το κανονικό επιτόκιο smartphone.

Το SFR με κινητά σχέδια προσφέρει διαφορετικές επιλογές και χαρακτηριστικά ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Στη συνέχεια, είναι δυνατόν να επιλέξετε τον όγκο των επιθυμητών gigas, κλήσεων και SMS που περιλαμβάνονται στο πακέτο, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες και επιλογές όπως η κινητή τηλεόραση ή οι διεθνείς κλήσεις.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε προσεκτικά τα διαφορετικά πακέτα SFR με κινητά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, καθώς και τα διαθέσιμα τηλέφωνα με αυτά τα πακέτα. Είτε ψάχνετε για ένα πακέτο SFR με τηλέφωνο που περιλαμβάνεται για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας !

Όλα τα πακέτα SFR με κινητό

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

iPhone 15 έως 521 €

31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

100 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Τιμή πελατών κουτιού: 10,99 €/μήνα

Τηλέφωνο 5G από € 1
15.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 30.99 €

50 GB από τα οποία 50 GB είναι στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Τιμή πελατών κουτιού: € 21.99/μήνα

Τηλέφωνο από 1 €
26.99 € /μήνας
Ακόμη και μετά από 1 χρόνο

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Τιμή πελατών κουτιού: 23,99 €

Τηλέφωνο 5G από € 1
31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

iPhone 14 σε 471 €

31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Galaxy S22 στο 193 €

31.99 € /μήνας
Ακόμη και μετά από 1 χρόνο

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Galaxy Z Flip5 στα 491 €

5g Galaxy Z Flip5 στα € 491
31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Xiaomi 13 έως 521 €

31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Galaxy Z Fold5 στα 1091 €

5g Galaxy Z Fold5 στα € 1091
31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Galaxy S23 στα € 491

31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

240 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Τιμή πελατών κουτιού: € 49.99/μήνα

Τηλέφωνο 5G από € 1
64.99 € /μήνας
Ακόμη και μετά από 1 χρόνο

Το Mezabo ανησυχεί για την επιλογή σας σχετικά με τις προσφορές για κινητά με ένα πακέτο. Πράγματι, το καλύτερο πακέτο SFR με κινητό που συνιστούμε είναι το πακέτο σε € 15/μήνα με 80 GB κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία, καθώς και κλήσεις, SMS/MMS Unlimited. Συνιστούμε αυτήν την προσφορά επειδή είναι ένα μάλλον ενδιάμεσο πακέτο που μπορεί να είναι κατάλληλο για τον μεγαλύτερο αριθμό. Με Φάκελος δεδομένων 80 GB, Είναι δυνατόν να δαπανήσετε χωρίς να μετράτε όσον αφορά την κατανάλωση του Διαδικτύου. Φυσικά, πρέπει να παραμείνετε μέσα σε λόγους και να μην παρακολουθήσετε ώρες βίντεο HD κάθε μέρα, διαφορετικά θα υπερβείτε γρήγορα τα 80 GB. Ωστόσο, ο φάκελος δεδομένων παραμένει ουσιαστικός και η τιμή δεν είναι υπερβολική. Για 15 ευρώ το μήνα για 1 έτος, μπορούμε να πούμε ότι η προσφορά είναι ελκυστική ! Σημειώστε ότι η τιμή Μεταβείτε στα 10 ευρώ το μήνα εάν είστε ήδη πελάτης SFR.

SFR πακέτα με 1 ευρώ τηλέφωνο

Το πακέτο SFR 140 GB χωρίς υποχρέωση

200 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Τιμή πελατών κουτιού: 14,99 €/μήνα

5G Πλαίσιο τιμών πελατών: € 14.99/μήνα
34.99 € /μήνας
Ακόμη και μετά από 1 χρόνο

Το πακέτο SFR Mobile στα 140 GB των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πακέτα, αν θέλετε να συμμετάσχετε στο SFR χωρίς να ασχοληθείτε. Πράγματι, το πακέτο θα επιστρέψει σε εσάς 21 €/μήνα για 12 μήνες τότε 33 €/μήνα και όλα αυτά φυσικά χωρίς υποχρέωση. Αυτή η προσφορά SFR Mobile περιλαμβάνει:

 • 140 GB κινητού διαδικτύου σε δίκτυο 4G και 5G δικτύου στη Γαλλία.
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS & MMS στη Γαλλία και από τις περιοχές της Ελβετίας, της Ανδόρας, της DOM και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Από το εξωτερικό, έχετε ένα φάκελο 100 GB του κινητού Διαδικτύου από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα.

Η πρόσβαση σε 5G θα εξαρτηθεί από την επιλογή του smartphone σας. Πράγματι, όλα τα smartphones δεν είναι ακόμη συμβατά 5g. Για το Τα τηλέφωνα € 1 με πακέτο, Σημειώστε ότι τα τηλέφωνα που διατίθενται από το SFR κυκλοφορούν ως επί το πλείστον πριν από ένα χρόνο ή μερικές φορές ανακατασκευασμένες. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πακέτο SFR με κινητό σε 1 €, συνεχίζοντας να αγοράσετε σε αυτήν την προσφορά 140 GB. Το πακέτο χωρίς δέσμευση, το smartphone δεν θα είναι € 1, σε αντίθεση με τα πιο ακριβά πακέτα και με δέσμευση που προσφέρει η SFR. Είναι επομένως ένα πακέτο που παραμένει διαθέσιμο με το τηλέφωνο, αλλά δεν θα το πληρώσετε € 1.

Το πακέτο SFR με κινητό 80 GB

100 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Τιμή πελατών κουτιού: 10,99 €/μήνα

Τηλέφωνο 5G από € 1
15.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 30.99 €

Αποφασίσατε να δεσμευτείτε και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην οικογένεια SFR ? Το πακέτο 80 GB από SFR σε 15 € για 12 μήνες, Στη συνέχεια, 30 € μήνα παραμένει η καλύτερη επιλογή για εσάς, αν θέλετε να πάρετε ένα κινητό με ένα πακέτο ενώ θέλετε να παραμείνετε δεσμευμένοι με τον χειριστή. Το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας των 80 GB είναι η καλύτερη επιλογή, είναι η φθηνότερη στο φάσμα των κινητών πακέτων με δέσμευση SFR. Πράγματι, αποτελείται από:

 • 80 GB του Διαδικτύου σε 4G+ στην ηπειρωτική Γαλλία.
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS & MMS στη Γαλλία και από τις περιοχές της Ελβετίας, της Ανδόρας, της DOM και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Από το εξωτερικό, επωφεληθείτε από τις ίδιες επιλογές που συνθέτουν αυτό το πακέτο για τη Γαλλία, δηλαδή 80 GB του Διαδικτύου, PPELS, SMS & MMS Unlimited.

Με την αγορά αυτού του πακέτου SFR με κινητό, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα Τηλέφωνα σε 1 €. Από την άποψη των επανακατασκευασμένων τηλεφώνων, μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε το iPhone XR ή να πέσετε πίσω σε ένα νέο τηλέφωνο όπως το Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Η προσφορά 150 GB της SFR με τηλέφωνο σε € 1

210 GB σε 5g που περιλαμβάνει 100 GB στο εξωτερικό

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

24 -μηνών δέσμευση

Τιμή πελατών κουτιού: 23,99 €

Τηλέφωνο 5G από € 1
31.99 € /μήνας
για ένα χρόνο και 44.99 €

Το SFR με κινητά σχέδια είναι πολυάριθμα και ποικίλα, αλλά σταματάμε σε αυτήν την προσφορά που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Το πακέτο 150 GB με δέσμευση είναι μια πραγματικά ελκυστική προσφορά, αφού είναι με αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει Ο μεγαλύτερος αριθμός διαθέσιμων smartphones € 1. Η δέσμευση με το πακέτο είναι 24 μήνες, θα επιστρέψει στη συνέχεια σε εσάς 32 €/μήνα για 12 μήνες Τότε 45 €/μήνα. Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • 150 GB του Διαδικτύου στο δίκτυο 5G SFR στη Γαλλία.
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS & MMS στη Γαλλία και από τις περιοχές της Ελβετίας, της Ανδόρας, της DOM και της ΕΕ.
 • Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, το ευρωπαϊκό πακέτο περιλαμβάνει φάκελο 100 GB κινητής τηλεφωνίας.

Καλό σχέδιο : Το SFR εγκαινιάζει τις εβδομάδες βιώσιμης ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε. Αυτή τη στιγμή η προσφορά εκτόξευσης είναι μια μείωση των -50 € σε μια επιλογή από ανακατασκευασμένα κινητά. Το ανταμοιβή iPhone 11 είναι σε τιμή € 79, τότε θα πρέπει μόνο να πληρώσετε € 8/μήνα για 24 μήνες. Όσον αφορά τα τηλέφωνα σε € 1, έχετε τη δυνατότητα να έχετε ένα τηλέφωνο που έχει ανακατασκευαστεί για € 1 όπως το Galaxy S10. Ένα ευρύ φάσμα νέου τηλεφώνου πρέπει να γεμίσει όπως το Xiaomi 11 Lite 5G NE ή το Samsung Galaxy A22 5G.

Τα πλεονεκτήματα της λήψης ενός πακέτου SFR με κινητό

Pro SFR Mobile Packages

Η αγορά τηλεφώνου με ένα ανάξιο και μακροπρόθεσμο πακέτο στο επίπεδο των πολλών υπογραφών και άλλων εγγυήσεων στις οποίες θα εγγραφείτε. Σε αντίθεση με αυτό που νομίζετε, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το κύριο πλεονέκτημα των πακέτων SFR με κινητό είναι η τιμή του τηλεφώνου. Πράγματι, η τιμή ενός νέου τηλεφώνου που αγοράστηκε από το SFR θα είναι πολύ ακριβή ! Είναι εξίσου μέσω ενός χειριστή, εκτός από το ότι η τιμή που πληρώνει μειώνεται σε αρκετούς μήνες. Πράγματι, εάν ο τρέχων προϋπολογισμός σας είναι πολύ σφιχτός, αλλά πρέπει να επιταχύνετε ένα τηλέφωνο υψηλής απόδοσης, η SFR δημιουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις κλιμακωμένες πληρωμές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε Πληρώστε το smartphone σας για αρκετούς μήνες. Για παράδειγμα, στην πληρωμή SFR συχνά κατανέμεται σε 24 μήνες με επιτόκιο € 8/μήνα. Επιπλέον, εγγραφείτε σε ένα πακέτο SFR με κινητά σας προσφέρει Πολλά οικονομικά πλεονεκτήματα στον χειριστή με εκπτώσεις και προτιμησιακές επιλογές του χειριστή.

Τα μειονεκτήματα της λήψης ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας με φορητό ��

Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν εγγραφείτε σε αυτό το είδος πακέτου κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο: Το κόστος του πακέτου αυξάνεται μετά από 12 μήνες. Επιπλέον, θα συνεχίσετε να πληρώνετε το τηλέφωνό σας κάθε μήνα, ακόμη και όταν επιστρέφεται. Σας συνιστούμε να αλλάξετε το πακέτο (ή τον χειριστή) μετά το τέλος της περιόδου δέσμευσης. Επιλέγοντας μια προσφορά παρόμοια με αυτή που σας ταιριάζει, αλλά σε έναν άλλο χειριστή, ο οποίος θα σας προσφέρει ένα πολύ φθηνότερο πακέτο. Μην ανησυχείτε, θα διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ακόμα και αλλού.

Μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στους άλλους χειριστές που προσφέρουν πακέτα με τηλέφωνο που περιλαμβάνονται, προσφέρονται ή σε € 1:

 • Περιλαμβάνονται πακέτα CDISCONT με τηλέφωνο
 • Τα διαφορετικά πακέτα πορτοκαλιού με κινητά με τηλέφωνο
 • Το κινητό σχέδιο με 1 ευρώ bouygues τηλέφωνο
 • Διαφορετικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας NRJ με τηλέφωνο
 • Δωρεάν πακέτα με τηλέφωνο

Συχνές πακέτες κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο στο SFR

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο για κινητά με τηλέφωνο ?

Το καλύτερο πακέτο με το τηλέφωνο στο SFR παραμένει το πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση 140 GB του Διαδικτύου.

Τι είναι το SFR προσφέρει τη στιγμή ?

Οι προσφορές της στιγμής προφανώς αφορούν τη δυνατότητα λήψης ενός πακέτου και έχοντας τη δυνατότητα να έχουν τηλέφωνο για 1 €.

Πώς να έχετε δωρεάν τηλέφωνο στο SFR ?

Δεν είναι δυνατόν να έχετε δωρεάν τηλέφωνο στο SFR, πράγματι κάποια πακέτα έχουν μια προσφορά με τηλέφωνο για € 1, ανεξάρτητα από την τιμή συνδρομής για το πακέτο, κανένα τηλέφωνο δεν θα επιστρέψει δωρεάν.