Κόκκινο από SFR – Το UFC -QUE Choisir καταθέτο για παραπλανητικές επιχειρηματικές πρακτικές – ufc -que choisir – ufc -que choisir, όλα σχετικά με τα νέα και ανακατασκευασμένα smartphones

Νέος και ανακατασκευασμένος οδηγός smartphone, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Οι καταναλωτές θύματα κόκκινου με πρακτικές SFR, καταγγέλλονται από το UFC- Τι να επιλέξετε, μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτού του αρχείου κάνοντας κλικ στο αυτός ο σύνδεσμος .

Κόκκινο με SFR

Ufc-que επιλέγοντας καταγγελία για παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές

Η SFR έχει κυκλοφορήσει το μεγάλο παιχνίδι για να αποπλανήσει τους καταναλωτές με μια διαφημιστική σφάλμα του κόκκινου από το SFR για σχεδόν δύο χρόνια για “προσφορές χωρίς δέσμευση και χωρίς διάρκεια”, πριν αυξήσει τις τιμές του. Το UFC-Que Choisir θεωρεί ότι η SFR ήταν ένοχος παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών και αρχειοθετεί σήμερα μια καταγγελία ενώπιον του Παρισιού δικαστήριο.

Κατά την κατάκτηση του νέου μεριδίου αγοράς, οι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας φαίνεται να μην επιστρέφουν σε τίποτα για να ανακτήσουν τους συνδρομητές, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μην τιμήσει τις δεσμεύσεις τους. Για να σταματήσουν τις τρέχουσες παραστάσεις και να ενθαρρύνουν τους φορείς εκμετάλλευσης να διατηρούν τις υποσχέσεις τους, οι καταναλωτές πρέπει να έχουν κατά νου ότι έχουν την τελευταία λέξη, αφού μπορούν να επιβάλουν κυρώσεις στον χειριστή τους, τερματίζοντας τη σύμβασή τους διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τους. Μια καλή κατανόηση !

Μια επιχείρηση αποπλάνησης που είναι ένα χτύπημα ..

Μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Δεκεμβρίου 2019, η SFR επιτίθεται στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και κυκλοφόρησε το μεγάλο παιχνίδι. Τα πακέτα Red by SFR αποτελούν το θέμα της πραγματικής ρουζ διαφήμισης, η επικοινωνία επικεντρώνεται στην υπόσχεση για τη διατήρηση της τιμής του προθεσμία προθεσμίας.

Επισκόπηση όμορφων υποσχέσεων:

  • Η SFR κάλεσε για πρώτη φορά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εστιάζοντας στη σαφή φύση της προσφοράς του, σφυρηλατώντας το σύνθημα ” Κόκκινο με SFR. Είναι πράσινο. Είναι σαφές “Στα διαφημιστικά μέσα της δίπλα στις αναφορές” για 1 έτος και μετά ” Και ” άνευ όρων »».
  • Η SFR έχει ξεκινήσει να ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του, καταγγέλλοντας στις διαφημίσεις του βίντεο την έλλειψη σαφήνειας των ανταγωνιστών της (1), τολμώντας να διεκδικήσει τον τόνο του χιούμορ ” Όταν είναι πολύ όμορφο, κρύβει αναγκαστικά κάτι ! “, Και ισχυριζόμενος δυνατά τη διαφορά του μέσω του σλόγκαν” Με κόκκινο από SFR, είναι διαφορετικό », Πάντα να πείσουμε καλύτερα τους καταναλωτές από ό, τι οι προσφορές χωρίς δέσμευση και χωρίς συνθήκες διάρκειας διακρίνονταν από εκείνες των ανταγωνιστών ακριβώς λόγω της σταθερότητας των ανακοινωθέντων τιμών.
  • Τέλος, ο χειριστής δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει, επανειλημμένα, την έκφραση ” Εγγυημένη για τη ζωή »Στο Twitter (2) για να πιστοποιήσετε τη συντήρηση της αρχικής τιμής των πακέτων που έχουν εγγραφεί, προτού ανακαλέσετε, για να οδηγήσετε το καρφί”, κόκκινο με SFR. Είναι πράσινο. Είναι σαφές “.

Το SFR ήταν μια πλήρης κάρτα, αφού εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές παρασυρίστηκαν από τον τύπο “μη δεσμευτικού” και “διάρκειας” για το κόκκινο carré “.

Αλλά η ιστορία αγάπης γίνεται σύντομη όταν, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020, ο Dom Juan des Télécoms αναστρέφεται και αυξάνει την τιμή του Red με πακέτα SFR με εξουσία. Ανάλογα με την υπόθεση, η αύξηση της τιμολόγησης κυμαίνεται από 30 % έως 75 % της αρχικής τιμής !

… Μέχρι τη λειτουργία Commando των καταναλωτών !

Η αντίδραση του κόκκινου από τους συνδρομητές SFR δεν ήταν καθυστερημένη για να καταγγείλουν αυτές τις πρακτικές μαζικά. Συνεπώς, οι πρωτοβουλίες έχουν αναδειχθεί στο διαδίκτυο για να αναφέρουν υποσχέσεις που δεν κατέχουν η SFR: μέσω αναφορών, ομάδων στο Facebook ή μαρτυρίες από το UFC-Que Choisir.

Για το ufc-que choisir, οι πρακτικές που εφαρμόζονται από το SFR είναι σαφώς παραπλανητικές: η SFR προκάλεσε εν γνώσει τους καταναλωτές κατά τη διατήρηση της αρχικής τιμής του κόκκινου με το επιχείρημα SFR με την πάροδο του χρόνου για να πείσουν τους καταναλωτές να αναπτύξουν τις τάξεις των συνδρομητών του.

Η καταγγελία ότι το UFC-Que επιλέγει από τον δημόσιο εισαγγελέα κατατίθεται σήμερα: ο διπλός στόχος:

  • να καταδικάσει το SFR,
  • και επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους να αποζημιωθούν οι συνδρομητές

Κινητές συνδρομητές, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση !

Εάν η SFR απεικονίζεται δυστυχώς από μια επικοινωνία που θεωρούμε παραπλανητικές, το γεγονός παραμένει ότι η πρακτική των αυξήσεων των δασμών για προσφορές χωρίς δέσμευση και χωρίς όρους της διάρκειας είναι γενικευμένη, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν φαίνεται να ανησυχούν για τον παραπλανητικό χαρακτήρα των πρακτικών τους στο άποψη των οικονομικών κερδών που ελήφθησαν.

Οι καταναλωτές έχουν την αίσθηση ότι είναι αβοήθητοι απέναντι στις πρακτικές των χειριστών, οι οποίοι απευθύνονται σε νέους συνδρομητές με μεγάλες υποσχέσεις, πριν επιστρέψουν στις αρχικές τους δεσμεύσεις. Ωστόσο, δεν είναι.

Το UFC-que Choisir υπενθυμίζει ότι οι καταναλωτές έχουν ένα τρομερό όπλο για να πολεμήσουν αποτελεσματικά τις μετατοπίσεις των τιμών των τηλεπικοινωνιών. Αντιμέτωποι με αύξηση των τιμών, αλλαγή χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό σας (3). Είναι απλό, δωρεάν και χρειάζεται μόνο μια μέρα. Αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα για τους χειριστές να σέβονται ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις και τους καταναλωτές τους.

Οι καταναλωτές θύματα κόκκινου με πρακτικές SFR, καταγγέλλονται από το UFC- Τι να επιλέξετε, μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτού του αρχείου κάνοντας κλικ στο αυτός ο σύνδεσμος .

Νέος και ανακατασκευασμένος οδηγός smartphone, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Εικονογράφηση κόκκινο

Το κινητό τηλέφωνο είναι ένα βασικό εξάρτημα που μας συνοδεύει παντού. Αλλά με κάθε συσκευή οι καθαρές τεχνικές επιλογές και εξειδικεύσεις του. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό, πριν αγοράσετε το πρώτο σας φορητό υπολογιστή ή την αλλαγή του, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές σας ανάγκες.
Μάρκα, μοντέλο, χωρητικότητα αποθήκευσης… στο Red by SFR, θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή κινητών τηλεφώνων προσαρμοσμένων σε όλες τις χρήσεις. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δική σας, σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα. Είστε ενδιαφέρον για την επιλογή ενός τηλεφώνου συμβατό με 5G ? Για να πάρετε ένα επαναπροσδιορισμένο ή χρησιμοποιημένο τηλέφωνο αντί για εννέα ? Ή, για να επιλέξετε ένα παλιό μοντέλο και όχι ένα άλλο πρόσφατο ? Εδώ έχετε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να καθοδηγήσετε την απόφαση αγοράς σας και να κάνετε ενημερωμένη επιλογή. ακολούθα τον αρχηγό !