Αύξηση SFR: Πώς να το εξηγήσετε και μπορούμε να το αποφύγουμε?, Τηλεπικοινωνίες: Προς αύξηση των πακέτων το 2023, γιατί?

Τηλεπικοινωνίες: Προς αύξηση των πακέτων το 2023, γιατί

Contents

Και πάλι, η ελεύθερη απόλαυση και οι πελάτες της μπορούν να συνεχίσουν να χαμογελούν. Ο χειριστής είναι επίσημος και είναι καλός προς το παρόν: Δεν σχεδιάζεται αύξηση. Το δωρεάν φέρνει τα νέα Ο παριζιάνικος Σε ποιον εξηγεί ότι έκανε “τη δέσμευση να μην αγγίξει την τιμή αυτών των πακέτων για τα επόμενα πέντε χρόνια και [είναι] ο μόνος χειριστής για να μην αυξήσει την τιμή των πακέτων του”.

Αύξηση SFR: Πώς να το εξηγήσετε και μπορούμε να το αποφύγουμε ?

Είστε πελάτης στο SFR και η τιμή της προσφοράς σας έχει μόλις αυξηθεί ? Πολλές καταστάσεις μπορούν να εξηγήσουν αυτήν την αύξηση του SFR. Βρείτε όλες τις δυνατότητες και πώς να τις αποφύγετε σε αυτό το άρθρο.

Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας για κινητά SFR ?

Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας για κινητά SFR ?

 • Το ουσιώδες :
 • Η SFR συχνά προσφέρει εκπτώσεις στις προσφορές της για το 1ο έτος συνδρομής. Ένα χρόνο μετά τη συνδρομή σας, Επομένως, η τιμή της προσφοράς σας μπορεί να αυξηθεί.
 • Το ποσοστό της προσφοράς σας SFR μπορεί επίσης να αυξηθεί επειδή έχετε καταναλώσει υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά SFR σας. Το ονομάζουμε αυτό μια εκτός φόρμας.
 • Τέλος, η SFR μπορεί να αυξήσει την τιμή της προσφοράς σας αποφασίζοντας να προσθέσει μια νέα υπηρεσία. Σύμφωνα με Καταναλωτικός κώδικας, Ο χειριστής πρέπει να σας ειδοποιήσει ένα μήνα πριν από την έναρξη ισχύος της νέας τιμής. Για Αποφύγετε αυτήν την αύξηση του ρυθμού SFR, Μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά σας.

Αύξηση SFR: Ποιες είναι οι διαφορετικές πιθανές περιπτώσεις ?

Εγγραφείτε στο SFR, για ένα κουτί ή προσφορά κινητής τηλεφωνίας, και έχετε παρατηρήσει αύξηση των τιμών σας ? Μην πανικοβάλλεστε. Το SFR δεν μπορεί να αυξήσει την τιμή του Διαδικτύου ή της προσφοράς σας χωρίς δικαιολογία ή λόγος. Είστε πιθανώς σε μία από τις παρακάτω καταστάσεις:

 1. Ερχεσαι από υπερβαίνει τους 12 μήνες συνδρομής στο SFR Και η τιμή της προσφοράς σας έχει ως εκ τούτου αυξήθηκε.
 2. Έχετε καταναλώσει υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά σας και έχει προκαλέσει μια εκτός φόρμας στο λογαριασμό σας.
 3. Η SFR αποφάσισε να προσθέσει μια πρόσθετη υπηρεσία στην προσφορά σας και η τιμή του έχει εξελιχθεί επομένως.

Πριν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR για Κατανοήστε από πού προέρχεται η αύξηση των τιμών SFR σας, Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε μία από τις παραπάνω καταστάσεις. Για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο ξεκάθαρα, έχουμε αναλύσει λεπτομερώς κάθε μία από αυτές τις δυνατότητες σε αυτό το άρθρο.

Η αύξηση των τιμών SFR μετά το 1ο έτος συνδρομής

SFR αύξηση μετά το 1ο έτος: τι είναι αυτό ?

Όπως πολλοί χειριστές, η SFR προσφέρει προσφορές για τους νέους πελάτες της. Έτσι, όταν εγγραφείτε σε ένα κουτί SFR ή SFR Mobile προσφορά, επωφεληθείτε απόμια προτιμησιακή τιμή για ένα χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι κατά τους πρώτους 12 μήνες της συνδρομής σας (που γενικά αντιστοιχεί στην περίοδο δέσμευσής σας), πληρώνετε για τη φθηνότερη προσφορά σας και ότι μετά το 1ο έτος, Η τιμή της προσφοράς σας είναι αναπροσαρμοσμένη. Μετά από 1 έτος συνδρομής, πληρώνετε τελικά την ίδια τιμή με όλους τους άλλους πελάτες SFR.

Αν και αυτή η αναπροσαρμογή μπορεί να βιωθεί ως αύξηση τιμών, Επομένως, δεν μιλάει αυστηρά την υπόθεση. Αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε για το 1ο έτος που αντιστοιχεί σε μια προσφορά. Επιπλέον, σημειώστε ότι η τιμή της προσφοράς σας μετά από 1 έτος συνδρομής σας καθορίζεται από τη συνδρομή σας. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Σημείωση στο SFR, οι εκπτώσεις στην τιμή της συνδρομής σας το 1ο έτος είναι σημαντικές και μπορούν να πάνε Έκπτωση έως € 20 ανά μήνα.

Μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την αύξηση του ρυθμού SFR ?

Εάν έχετε επωφεληθεί από ένα προτιμησιακή τιμή Στην προσφορά SFR Mobile ή SFR Box κατά τη διάρκεια του 1ου έτους συνδρομής σας, μόλις περάσει, Δεν μπορείτε να αποφύγετε την αύξηση του ρυθμού SFR της προσφοράς σας. Όπως είπαμε προηγουμένως, η αύξηση του ρυθμού SFR μετά από ένα έτος συνδρομής δεν είναι ασυνήθιστη, είναι ακόμη και η λειτουργία των περισσότερων προσφορών SFR Mobile και SFR Box για νέους πελάτες.

Σημειώστε ότι εάν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέψει να διατηρήσετε την προσφορά σας με αυτήν τη νέα τιμή, Μπορείτε να τερματίσετε το συμβόλαιο SFR σας. Σημειώστε, αν αλλάξετε την προσφορά σας με τη διαμονή σας στο SFR, δεν θα επωφεληθείτε από τις προτιμησιακές τιμές του 1ου έτους. Είναι αποκλειστικά για νέους πελάτες SFR.

Ωστόσο, μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά SFR και να πάρετε μια προσφορά από άλλο χειριστή. Εάν έχετε εγγραφεί για περισσότερο από ένα χρόνο στο SFR, αυτό σημαίνει γενικά αυτό Η περίοδος δέσμευσης SFR ανυψώνεται και ότι μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά σας με ελεύθερο κόστος.

Πριν τερματίσετε την προσφορά SFR, θυμηθείτε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης της περιόδου δέσμευσής σας. Οι περισσότερες προσφορές συνοδεύονται από μια δέσμευση ενός έτους, αλλά Μπορεί να είστε αφοσιωμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, Ειδικά αν αγοράσατε ένα smartphone με το πακέτο σας. Εάν κερδίσετε την προσφορά σας όταν εξακολουθείτε να πραγματοποιείτε, θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού SFR.

Συγκρίνετε τα φθηνότερα πακέτα SFR !

Η αύξηση των τιμών SFR μετά την κατανάλωση εκτός εμβέλειας

Αύξηση SFR: Τι είναι η κατανάλωση εκτός λειτουργίας ?

Όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά στο SFR ή σε οποιονδήποτε χειριστή, επωφεληθείτε από Αρκετές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας, Όπως απεριόριστες κλήσεις από το κινητό σας στην ηπειρωτική Γαλλία σε ορισμένες προσφορές SFR Mobile ή σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια σε προσφορές SFR Box.

Εφόσον χρησιμοποιείτε μόνο τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας, πληρώνετε το συνηθισμένο επιτόκιο που ανακοινώθηκε από το SFR. Ωστόσο, εάν καταναλώνετε μια υπηρεσία που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά σας, Θα χρεωθείτε από ένα επιπλέον κόστος στο τιμολόγιό σας στο τέλος του μήνα. Αυτό είναι αυτό που ονομάζουμε Ένα “out-of-comfer”.

Για παράδειγμα, Φανταστείτε ότι έχετε εγγραφεί σε ένα πλαίσιο SFR 7 στο ADSL/Fiber/THD. Στη συνέχεια, έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές στη Γαλλία. Αν Καλείτε ένα κινητό τηλέφωνο με το SFR Fixed Phone σας, Θα πρέπει να πληρώσετε στο τέλος του μήνα ένας εξωτερικός ασθενής που αντιστοιχεί στο ποσό της επικοινωνίας σας.

Προσέξτε σήμερα, είναι δυνατό να πληρώσετε όλο και περισσότερα πράγματα στην καθημερινή ζωή με το κινητό της σχέδιο, Για παράδειγμα, για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Ως εκ τούτου, ένας εξωτερικός ασθενής μπορεί να συμβεί γρηγορότερα από ό, τι νομίζετε και χωρίς κανείς να το συνειδητοποιήσει.

Πώς να είστε βέβαιοι ότι η αύξηση των τιμών SFR προέρχεται από εξωτερικό ασθενή ?

Για να μάθετε εάν η αύξηση του τιμολογίου SFR οφείλεται σε εξωτερικό ασθενή, μπορείτε να ακολουθήσετε Συμβουλές παρακάτω.

 1. Συμβουλευτείτε το τιμολόγιο SFR : Ο ταχύτερος τρόπος για να μάθετε εάν έχετε καταναλώσει έναν εξωτερικό ασθενή είναι να συμβουλευτείτε το τελευταίο σας τιμολόγιο SFR. Για να γινει αυτο :
  • Συνδεθείτε στην περιοχή πελάτη SFR ή την εφαρμογή SFR & ME.
  • Μεταβείτε στην ενότητα “Info Conso”.
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα “τιμολόγια” και στη συνέχεια στο “My Invoice” για να κατεβάσετε το τελευταίο σας τιμολόγιο SFR.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού σας για να δείτε αν έχετε καταναλώσει μια εκτός ημέρας. Συγκεκριμένα, συμβουλευτείτε τις “τηλεφωνικές επικοινωνίες σας” και το “άλλο χειριστή/Τρίτα -κομμάτια” Τμήματα “Τμήματα”.

 2. Περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα : Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο τελευταίο σας τιμολόγιο SFR, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να γνωρίζετε εάν η αύξηση του ρυθμού SFR οφείλεται σε εξωτερικό ασθενή. Απλά περιμένετε τον επόμενο μήνα. Εάν η τιμή της προσφοράς σας έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό, αυτό σημαίνει ότι η αύξηση οφείλεται πράγματι σε εξωτερικό ασθενή. Εάν η αύξηση του ρυθμού SFR συνεχίζεται τον επόμενο μήνα, τότε πιθανότατα δεν είναι εξωτερικός ασθενής.

Πώς να αποφύγετε την κατανάλωση εκτός μετακινήσεως ?

5G έναντι 4G SFR

Για να αποφύγετε τους offormals, ο ευκολότερος τρόπος είναι Παρακολουθήστε την κατανάλωσή σας. Για να γίνει αυτό, η SFR θέτει δύο δωρεάν υπηρεσίες στη διάθεσή σας:

 1. Το conso info : Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να ακολουθήσετε την κατανάλωσή σας ζωντανά και έτσι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε το πακέτο σας. Είναι προσβάσιμο στη Γαλλία, αλλά και στο εξωτερικό. Για Πρόσβαση στην παρακολούθηση του SFR Conso, Έχετε πολλές λύσεις. Μπορείς :
  • Μεταβείτε στο SFR πελάτη Espace, στην ενότητα “Info Conso”.
  • Καλέστε το 950 με το κινητό σας SFR.
  • Μεταβείτε στην αίτησή σας SFR & ME, στην ενότητα “Conso”.
 2. Η επιλογή ειδοποίησης καταναλωτών : Χάρη σε αυτήν την επιλογή, δεν χρειάζεται πλέον να παρακολουθείτε τον χρόνο επικοινωνίας σας (σε περίπτωση πακέτου που δεν περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις). Με την ενεργοποίηση της επιλογής ειδοποίησης καταναλωτών, η SFR σας στέλνει:
  • Ένα πρώτο SMS όταν το τέλος του χρόνου περιλαμβάνεται στην προσέγγιση της προσφοράς σας.
  • Μια δεύτερη υπενθύμιση SMS 48 ώρες μετά την αποστολή του στην πρώτη.

  Για Ενεργοποιήστε την επιλογή ειδοποίησης Conso, Απλώς μεταβείτε στην περιοχή πελάτη SFR σας.

Αυτές οι δύο υπηρεσίες είναι δωρεάν και προσβάσιμες για όλους τους πελάτες SFR Mobile.

Αν Συχνά υπόκεινται σε εκτός φόρμας με το κινητό σας, Μπορείς είτε:

 • Εγγραφείτε στο πακέτο SFR 100MB 100MB με επιλογή αποκλεισμού εάν προτιμάτε Περιορίστε τον προϋπολογισμό σας στο μέγιστο.
 • Εγγραφείτε σε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας SFR με ένα μεγάλο φάκελο κινητών δεδομένων και πολλές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται. Είναι, στην πραγματικότητα, μερικές φορές πιο οικονομικό για να βγάλετε ένα πακέτο υψηλού επιπέδου αντί να πληρώνετε πλεόνασμα κάθε μήνα στο τιμολόγιο SFR σας.

Μειώστε το τιμολόγιό σας με μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ! Επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας για να βρείτε την προσφορά SFR που σας ταιριάζει:

Η αύξηση των τιμών για το κουτί ή την προσφορά κινητής τηλεφωνίας που αποφασίστηκε από το SFR

SFR αύξηση του επιτοκίου: Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί ο χειριστής να αυξήσει τις τιμές της προσφοράς σας ?

Εάν δεν είστε σε καμία από τις καταστάσεις που αναφέρονται παραπάνω και έχετε παρατηρήσει αύξηση της προσφοράς SFR Mobile ή SFR, η SFR μπορεί να έχει αποφασίσειΑυξήστε την τιμή της προσφοράς σας.

Όπως και άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, μερικές φορές συμβαίνει ότι η SFR αποφασίζει να προσθέσει μια υπηρεσία στην προσφορά σας, όπως περισσότερα δεδομένα στο κινητό σας σχέδιο και ότι ακολουθεί η αύξηση των τιμών μερικών ευρώ το μήνα. Αυτή η αύξηση των τιμών είναι νόμιμη σύμφωνα με τον κώδικα καταναλωτών Και μπορεί να συναντηθεί χωρίς να έχετε ζητήσει την προσθήκη της εν λόγω υπηρεσίας, ακόμη και αν η τιμή της προσφοράς που έχετε πάρει ήταν “εγγυημένη για τη ζωή”.

Αυτή η αύξηση των τιμών συμβαίνει γενικά για τους πελάτες που έχουν εγγραφεί σε προσφορά SFR πριν από πολύ καιρό. Σύμφωνα με την SFR, “αυτή η αύξηση ισχύει για Οι φθηνότερες σειρές, που δεν έχουν βιώσει καμία αύξηση για αρκετά χρόνια “. Ο χειριστής καθορίζει επίσης ότι “αυτό το κίνημα είναι μέρος του συνολικού των τιμών της αγοράς”.

Αύξηση SFR: Αλλαγές στις προσφορές SFR Mobile

Εάν το πακέτο σας δεν είναι κατάλληλο για την πραγματική σας κατανάλωση ή εάν θέλετε να αποφύγετε αύξηση των τιμών, μπορείτε Αλλαγή πακέτου για άλλη προσφορά SFR Mobile που σας ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε λεπτομερώς παρακάτω όλα τα σχέδια SFR Mobile που προσφέρονται σήμερα από τον χειριστή. Ξέρετε ότι αν βγάλετε ένα SFR Box και Mobile Προσφορά, Επωφεληθείτε από ένα μείωση έως 15 € το μήνα Σύμφωνα με το επιλεγμένο πακέτο.

SFR κουτί και αύξηση του πακέτου: Πώς να τα αποφύγετε ?

Η SFR προσφέρει τακτικά στους πελάτες της να αναπτύξουν την τρέχουσα προσφορά τους για να επωφεληθούν από πρόσθετες υπηρεσίες, γεγονός που συνεπάγεται αύξηση του αρχικού επιτοκίου. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον τύπο σύνδεσης που λαμβάνεται μέσω email https // c.SFR.Fr/evolutionOffre5g , Στη συνέχεια, προσγειώνετε στη σελίδα της εν λόγω προσφοράς από την οποία μπορείτε να κάνετε κλικ “Επιστροφή στην προηγούμενη προσφορά μου”.

Οι αυξήσεις των προσφορών των φορέων εκμετάλλευσης αυξάνονται διέπεται από τον κώδικα καταναλωτών. Σύμφωνα με αυτό, δεν μπορείτε να αρνηθείτε την αύξηση της προσφοράς σας SFR. Μπορείτε όμως Τερματίστε την προσφορά σας Εάν αυτή η νέα τιμή δεν σας ταιριάζει και δεν θέλετε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία που προστέθηκε από το SFR.

Σύμφωνα με το άρθρο l.224-33 του κώδικα καταναλωτών, Το SFR πρέπει να σας ειδοποιήσει τουλάχιστον πριν από την αύξηση της τιμής της προσφοράς σας. Εάν δεν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά με αυξημένο ρυθμό, τότε έχετε 4 μήνες (από την ισχύ της τροποποίησης) για να εκφράσετε την άρνησή σας στον χειριστή, γεγονός που θα οδηγήσει στον τερματισμό της προσφοράς σας. Αυτός ο τερματισμός είναι τότε χωρίς ποινή και χωρίς το δικαίωμα αποζημίωσης.

Ελλείψει απάντησης από την πλευρά σας για τους 4 μήνες μετά την έναρξη ισχύος της τροποποίησης της προσφοράς σας, η SFR ξεκινά από την αρχή ότι συναινάτε σε αυτήν την αλλαγή τιμής και Δεν έχετε πλέον καμία προσφυγή. Μπορείτε πάντα να τερματίσετε την προσφορά σας, αλλά αν εξακολουθείτε να προκύπτετε με το SFR, θα πληρώσετε τα τέλη τερματισμού.

Καλό σχέδιο κουτιού SFR ::
Ίνα SFR είναι μόνο 20 €/μήνα Το πρώτο έτος με το κουτί Εκκινητής SFR. Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για την προσφορά !

Ανακοίνωση
Καλό σχέδιο κουτιού SFR

Ίνα SFR είναι μόνο 20 €/μήνα Το πρώτο έτος με το κουτί Εκκινητής SFR. Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για την προσφορά !

Τηλεπικοινωνίες: Προς αύξηση των πακέτων το 2023, γιατί ?

Όπως και με άλλα προϊόντα, οι τηλεπικοινωνίες θα δουν τις τιμές να αυξάνονται το έτος 2023. Σχεδόν όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης σχεδιάζουν να αναπτύξουν τις τιμές τους και όχι προς τη σωστή κατεύθυνση. Χιλιάδες Γάλλοι θα επηρεαστούν από τα νέα βραβεία τηλεπικοινωνιών.

Το ARCEP ανακοίνωσε εδώ και αρκετούς μήνες αναφέρει ότι οι τιμές δεν έχουν μειωθεί και σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή, το έτος 2022 έχει μια μέση αύξηση 1.9 %. Κάνοντας ένα βήμα πίσω στο πλαίσιο, ιδιαίτερα εκείνο του COVVI-19, οι αυξήσεις έγιναν αισθητές από το 2020. Πρώτον, λόγω της κρίσης υγείας και της αύξησης της τηλεργασίας, τότε με την επανάληψη της παγκόσμιας δραστηριότητας που οδήγησε σε ρήξη πρώτων υλών. Τέλος, η δήλωση του πολέμου στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση έχουν υπογράψει την κατάσταση λίγο περισσότερο. Θα καταλάβετε, οι διαφορετικοί μοχλοί αυτής της πληθωριστικής περιόδου αναγκάζουν τις τηλεπικοινωνίες να αλλάξουν τα δίκτυα τιμολόγησης τους.

Επιπλέον, η μετανάστευση των πελατών σε ίνες, στο πλαίσιο του σχεδίου πολύ υψηλής ταχύτητας υποστηρίζει αυτήν την τάση, επειδή η βελτιστοποίηση των δικτύων και της συντήρησης της υποδομής έχει σημαντικό κόστος.

Πώς θα αυξήσουν αυτές οι τηλεπικοινωνίες ?

Μερικά ευρώ θα γλιστρήσουν στο λογαριασμό σας, και μερικές φορές θα κάνουν τη διαφορά. Ακολουθεί μια περίληψη των αυξήσεων που παρέχεται από τον χειριστή.

Το Orange και το Sosh αυξάνουν τις τιμές των τηλεπικοινωνιών τους εξαιτίας αυτών της ενέργειας

Η Orange σκοπεύει να αναθεωρήσει τις τιμές της για όλες τις προσφορές του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρει ο χειριστής χαμηλού κόστους SOSH.

Στο έργο, τα κινητά σχέδια θα υποβληθούν σε αύξηση σε ένα μηνιαίο ευρώ, σε σύγκριση με δύο ευρώ για πελάτες ανοικτών (κουτί και κινητού) προσφορές).

Η SOSH προσφέρει, από την πλευρά τους, σταθερές τηλεπικοινωνίες όπως οι προσφορές για κινητά, θα έχει αύξηση σε ένα ευρώ το μήνα.

Οι αυξήσεις των τηλεπικοινωνιών σχετικά με το πορτοκαλί θα δημιουργηθούν τον Μάρτιο του 2023 σύμφωνα με Η γκαλερί. Ο χειριστής δικαιολογεί αυτές τις αυξήσεις, εκρήγνυται το κόστος για την εκμετάλλευση πρώτων υλών και ενέργειας. Ξεκίνησε την επικοινωνία σχετικά με το θέμα προειδοποιώντας τους πελάτες του μέσω email.

Ωστόσο, η Orange επιθυμεί να καθορίσει ότι δεν επηρεάζονται όλοι οι πελάτες. Πράγματι, ο φορέας εκμετάλλευσης διασφαλίζει ότι οι πελάτες που έχουν εγγραφεί σε μια προσφορά συμμετοχής σε διάστημα 24 μηνών ή εκείνοι που επωφελούνται από κοινωνικές προσφορές ως ώθηση ή η προσφορά Let’s Go δεν θα επηρεαστεί από τις αυξήσεις των τηλεπικοινωνιών.

Το Bouygues παρέχει αυξήσεις μεταξύ 1 και 3 €

Η Orange σκοπεύει να αναθεωρήσει τις τιμές της για όλες τις προσφορές του. Αυτό ισχύει για τις προσφορές που προσφέρει ο χειριστής χαμηλού κόστους SOSH.

Έτσι, για το Orange, τα κινητά σχέδια θα υποβληθούν σε αύξηση σε ένα ευρώ, μηνιαία. Οι ανοικτές προσφορές θα αυξηθούν κατά δύο ευρώ (κουτί και κινητό).

Η SOSH προσφέρει, από την πλευρά τους, σταθερές τηλεπικοινωνίες όπως οι προσφορές για κινητά, θα έχει αύξηση σε ένα ευρώ το μήνα.

Οι αυξήσεις των τηλεπικοινωνιών σχετικά με το πορτοκαλί θα δημιουργηθούν τον Μάρτιο του 2023 σύμφωνα με Η γκαλερί. Ο χειριστής δικαιολογεί αυτές τις αυξήσεις, εκρήγνυται το κόστος για την εκμετάλλευση πρώτων υλών και ενέργειας. Ξεκίνησε την επικοινωνία σχετικά με το θέμα προειδοποιώντας τους πελάτες του μέσω email.

Ωστόσο, η Orange επιθυμεί να καθορίσει ότι δεν επηρεάζονται όλοι οι πελάτες. Πράγματι, ο φορέας εκμετάλλευσης διασφαλίζει ότι οι πελάτες που έχουν εγγραφεί σε μια προσφορά που συμμετέχουν σε διάστημα 24 μηνών δεν θα επηρεαστούν από τις αυξήσεις των τηλεπικοινωνιών. Το ίδιο ισχύει και για όσους επωφελούνται από τις κοινωνικές προσφορές ως ώθηση ή για την προσφορά Let’s Go.

Το SFR είναι σε αύξηση των τιμών των τηλεπικοινωνιών των € 1

Στο SFR, ανακοινώνουμε αύξηση σε ένα μέγιστο ευρώ. Δηλαδή ότι όλες οι προσφορές θα υπόκεινται σε αυξήσεις των τηλεπικοινωνιών, από τις πιο ανταγωνιστικές έως τις πιο ακριβές. Από την άλλη πλευρά, οι αυξήσεις πρέπει να είναι μεταξύ 0.69 € και 0.99. Αυτό θα εφαρμοστεί τον Ιανουάριο του 2023. Η SFR εξηγεί ότι “η ευρεία αύξηση του κόστους της τιμής και της υπηρεσίας”. Προφανώς, λαμβάνει υπόψη τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, την εφοδιαστική ή τις πρώτες ύλες.

Ελεύθερη αντίσταση

Και πάλι, η ελεύθερη απόλαυση και οι πελάτες της μπορούν να συνεχίσουν να χαμογελούν. Ο χειριστής είναι επίσημος και είναι καλός προς το παρόν: Δεν σχεδιάζεται αύξηση. Το δωρεάν φέρνει τα νέα Ο παριζιάνικος Σε ποιον εξηγεί ότι έκανε “τη δέσμευση να μην αγγίξει την τιμή αυτών των πακέτων για τα επόμενα πέντε χρόνια και [είναι] ο μόνος χειριστής για να μην αυξήσει την τιμή των πακέτων του”.

Πράγματι, από τις αρχές της, η μάρκα έχει προσφέρει ένα πακέτο € 2 (δωρεάν για τους συνδρομητές Freebox) και μια φόρμουλα στις 19.99 € με, πάλι, έκπτωση για τους πελάτες του κουτιού.

Τι να κάνετε για να ξεπεραστούν αυτές οι τηλεπικοινωνίες ?

Κατά τη διάρκεια των αυξήσεων που προβλέπονται από τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών, ο κώδικας καταναλωτών παρέχει στο άρθρο του L224-3 χωρίς κόστος από τον χρήστη εκ μέρους του χρήστη. Έτσι, εντός τεσσάρων μηνών από την παραλαβή του ταχυδρομείου (ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) του σημείωμα πληροφοριών του χειριστή του, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη συμβατική τροποποίηση για να τερματίσει την προσφορά του χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές, στο πλαίσιο μιας προσφοράς.

Εάν ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης εγκαταλείψουν τους πελάτες τους τη δυνατότητα να αρνηθούν την ανάπτυξη της προσφοράς, είναι απίθανο να είναι διαπραγματεύσιμη αυτή η αύξηση των τιμών. Από την άλλη πλευρά, μην διστάσετε να συγκρίνετε για να βρείτε τη φθηνότερη προσφορά. Μια προσφορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, τις προσδοκίες σας και το πορτοφόλι σας. Για να το κάνετε αυτό, τίποτα απλούστερο. Μια δωρεάν κλήση σε έναν εμπειρογνώμονα Jechange Advisor που θα πάει γύρω από τις προσφορές μαζί σας !

Οικονομία σακάκι

Βρείτε το καλύτερο κουτί ή προσφορά κινητής τηλεφωνίας και εξοικονομήστε χρήματα !