Bouygues Πελάτες: Πριν πληρώσετε 36 € Περισσότερα για τίποτα, καταργήστε την επιλογή αυτής της επιλογής, η Bouygues Telecom αυξάνει την τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας κατά 3 €, αλλά είναι δυνατόν να αρνηθούν

Αυξάνεται το πακέτο Bouygues

Θα μπορούσε σχεδόν να περάσει απαρατήρητο: λίγο περισσότερο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Bouygues Telecom δείχνει ότι είναι ” Εσύ αποφασίζεις “. Το μήνυμα ενσωματώνει έπειτα έναν σύνδεσμο στη σελίδα που θα σας επιτρέψει να αρνηθείτε αυτήν την αύξηση. Στην πραγματικότητα, δεν θα επωφεληθείτε από τα 30 GB των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Ωστόσο, σε αυτήν την τιμή, ας στοιχηματίζουμε ότι δεν θα είναι πολύ σημαντικό.

Bouygues Πελάτες: Πριν πληρώσετε 36 € περισσότερα για τίποτα, καταργήστε την επιλογή αυτής της επιλογής

Μια αλλαγή τιμής φτάνει στις 16 Ιουνίου στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues. Ήρθε η ώρα να αρνηθείτε να πληρώσετε 36 ευρώ περισσότερα ετησίως για μια υπηρεσία που δεν θα σας εξυπηρετήσει.

Δημοσιεύθηκε στις 4 Μαΐου 2023 στις 2 μ.μ. 19 λεπτά

Εάν η συνδρομή σε ένα κινητό σχέδιο κοστίζει κατά μέσο όρο 16 ευρώ το 2022, κοστίζει φέτος 19 ευρώ, σύμφωνα με το Ariase Comparator. Μια ακόμη μεγαλύτερη αύξηση σε εκείνη του 2022, υπολογιζόμενη στο 1,9 % σύμφωνα με τη γαλλική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών. Ο πληθωρισμός έχει αναστατώσει τους φορείς εκμετάλλευσης και η Bouygues Telecom μόλις έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες του από το B & You προσφέρετε για να τους προειδοποιήσετε για μια νέα αύξηση των τιμών τον επόμενο μήνα, δήλωσε Φωνοσημαντικός.

Ευτυχώς, δεν είναι υποχρεωτικό, δεν σας ζητά να αλλάξετε για ένα φθηνότερο πακέτο και μπορεί να αποφευχθεί απλά με τη ρύθμιση μιας επιλογής. Αλλά αυτό απαιτεί την παρέμβασή σας. Στην ουσία, η προσφορά της Bouygues προσφέρει να πληρώσει 3 ευρώ περισσότερα ανά μήνα (ή 36 ευρώ ετησίως) για να μπορέσει να αυξήσει τον αριθμό των δεδομένων Gigabytes της συσκευασίας σας.

Για 3 ευρώ περισσότερο, θα έχετε επιπλέον 30 GB εκτός από το αρχικό σας σχέδιο. Και αν δεν διαπιστώσετε ότι το πακέτο των 40 GB ήταν λίγο φως όταν φτάνει το καλοκαίρι, είναι πιθανό ότι η επιλογή δεν σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, χωρίς απόφαση από την πλευρά σας, ο χειριστής σας Bouygues Telecom θα σας χρεώσει τη νέα επιλογή χωρίς να το συνειδητοποιήσετε.

Επομένως, είναι καιρός να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο και έτσι να αποτρέψουμε το πακέτο σας αυξάνοντας περισσότερα από 5 ευρώ, εάν μετράμε επίσης την αύξηση των τιμών του χειριστή κατά το πρώτο εξάμηνο. Η προθεσμία έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου και σας συμβουλεύουμε να κάνετε τη διαδικασία απευθείας σήμερα μέσω του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε ο χειριστής για να αποφύγετε να αναζητήσετε την εφαρμογή για κινητά ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Bouygues που αποστέλλονται σε όλους τους πελάτες το 2023

Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, όλοι οι πελάτες του χειριστή έχουν δει το πακέτο τους να υφίστανται αύξηση της τιμολόγησης. Ο Bouygues είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν διστάσει στο πληθωριστικό πλαίσιο που έχει αυξήσει το κόστος της υποδομής του. Τον περασμένο Μάρτιο, η ημερομηνία της τελευταίας φάσης αύξησης των τιμών μέχρι τη σημερινή, η Bouygues αντιμετώπισε το φθηνότερο κινητό του σχέδιο.

Το Bouygues Telecom αύξησε το πακέτο 3 ευρώ 2023

Εκτός από την αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας που ζυγίζει μεταξύ των χειριστών, το πληθωριστικό πλαίσιο τους επιτρέπει επίσης να αποσβέσουν το κόστος των νέων ευρυζωνικών εγκαταστάσεων, όπως η ανάπτυξη του δικτύου 5G. Στο εξωτερικό, οι φορείς εκμετάλλευσης είναι πολύ πιο εύθραυστοι από ό, τι στη Γαλλία και η αγορά τείνει να εδραιωθεί. Ο ιδιοκτήτης του Altice Group (SFR) Patrick Drahi και Xavier Niel με Iliad (δωρεάν) προσπαθεί επί του παρόντος να κάνει τα ψώνια τους, ειδικά στο βρετανικό έδαφος.

Η Bouygues Telecom αυξάνει την τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας κατά € 3, αλλά είναι δυνατόν να αρνηθούν

Η Bouygues Telecom δεν παύει ποτέ να αναθεωρήσει την τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας προς τα πάνω. Η νέα αύξηση είναι πιο σημαντική: χρειάζονται 3 € περισσότερα ανά μήνα για να το αγοράσετε. Ευτυχώς, είναι δυνατόν να αποφευχθεί αυτή η πρόταση, απλά υποδεικνύοντας στον χειριστή ότι δεν θέλουμε να επωφεληθούν από το νέο φάκελο που προσφέρονται.

Η Bouygues Telecom αυξάνει την τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας κατά € 3, αλλά είναι δυνατόν να αρνηθούν

Bouygues Telecom

Εάν το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας βρίσκεται στο Bouygues Telecom, ίσως έχετε λάβει κακά νέα στο γραμματοκιβώτιό σας σήμερα το πρωί. Πράγματι, ο χειριστής μόλις ανακοίνωσε μια νέα αύξηση των τιμών στις προσφορές του για κινητά. Ακόμη χειρότερα, θα ζυγίζει έντονα στο πορτοφόλι, καθώς αυξάνει το νομοσχέδιο 3 €/μήνα. Αρκεί να πούμε ότι το νέο μπορεί να μην είναι καλά δεκτό από τους χρήστες, που χρησιμοποιούνται τώρα για τις αυξήσεις των τιμών στον χειριστή.

Τα τελευταία χρόνια, η Bouygues Telecom έχει πράγματι αυξήσει τις τιμές του αρκετές φορές, μερικές φορές ακόμη και χωρίς να αφήσει την επιλογή στους ενδιαφερόμενους. Συχνά, ο τελευταίος προκαλεί την αύξηση του φακέλου των κινητών δεδομένων για να δικαιολογήσει αυτές τις νέες τιμές. Αυτό συμβαίνει ακριβώς εδώ: ο χρήστης θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από 30 GB πρόσθετων δεδομένων Συμφωνώντας να πληρώσουμε αυτά τα επιπλέον € 3 €. Επειδή άλλες φορές, ευτυχώς, είναι πολύ πιθανό να αντιταχθεί αυτή η μέτρηση.

Πώς να αρνηθείτε τη νέα αύξηση της τιμής των πακέτων κινητών τηλεφώνων Bouygues Telecom

Θα μπορούσε σχεδόν να περάσει απαρατήρητο: λίγο περισσότερο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Bouygues Telecom δείχνει ότι είναι ” Εσύ αποφασίζεις “. Το μήνυμα ενσωματώνει έπειτα έναν σύνδεσμο στη σελίδα που θα σας επιτρέψει να αρνηθείτε αυτήν την αύξηση. Στην πραγματικότητα, δεν θα επωφεληθείτε από τα 30 GB των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Ωστόσο, σε αυτήν την τιμή, ας στοιχηματίζουμε ότι δεν θα είναι πολύ σημαντικό.

Σημείωση: Εάν δεν κάνετε τίποτα, Η αύξηση θα τεθεί σε ισχύ αυτόματα Από τις 16 Ιουνίου 2023. Είναι τώρα μια καλά γνωστή μέθοδος χρηστών. Τις περισσότερες φορές, είναι πράγματι δυνατό να αποφύγετε αυτές τις αυξήσεις των τιμών … υπό την προϋπόθεση ότι διαβάστε πλήρως τα γράμματα που σας στέλνουμε.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο