Πώς να τερματίσετε το κουτί ή το πακέτο SFR το 2023?, Πώς να τερματίσετε το SFR Mobile και το Red by SFR?

Ο τερματισμός μιας συνδρομής SFR και Red Mobile του SFR

Contents

Το SFR σας παρέχει ένα εργαλείο για τον υπολογισμό του κόστους σε περίπτωση πρόωρης τερματισμού. Αυτό το εργαλείο είναι προσβάσιμο από την περιοχή του πελάτη. Η εκτίμηση του κόστους τερματισμού μιας συνδρομής κινητής τηλεφωνίας πλαισιώνεται από το νόμο chatel. Από το 2012, το τελευταίο στοχεύει στην προστασία των καταναλωτών.

RESILIILATION SFR: Πώς να τερματίσετε το κουτί ή το πακέτο SFR το 2023 ?

Εάν η περίοδος δέσμευσής σας έχει τελειώσει, μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά σας SFR χωρίς κόστος όταν επιθυμείτε. Αλλά πώς να το κάνω ? Σε ποια διεύθυνση αποστείλετε την επιστολή τερματισμού SFR ? Σε περίπτωση τερματισμού τερματισμού, ποιο είναι το ποσό τους ? Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τερματισμό του SFR είναι σε αυτό το άρθρο.

☎* Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Συγκρίνετε το καλύτερο κουτί και κινητές προσφορές της στιγμής και αποθηκεύστε την επόμενη συνδρομή σας.

☎* Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Συγκρίνετε το καλύτερο κουτί και κινητές προσφορές της στιγμής και αποθηκεύστε την επόμενη συνδρομή σας.

 • Το ουσιώδες :
 • Σε περίπτωση που Τερματισμός SFR πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, Πρέπει να πληρώσεις Τέλος τερματισμού. Μπορείς υπολογίστε τα Εκ των προτέρων στον ιστότοπο SFR.
 • Μπορείς χωρίς κόστος χωρίς κόστος Η προσφορά σας SFR σε περίπτωση νόμιμου λόγου.
 • Για να τερματίσετε την προσφορά SFR, στείλτε μια επιστολή τερματισμού στοΔιεύθυνση SFR.
 • Δεν είναι απαραίτητο να τερματίσετε τη συνδρομή σας σε περίπτωση αλλαγής προσφοράς SFR.
 • Μην τερματίσετε τη συνδρομή SFR για κινητά εάν Θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας. Είναι ο νέος χειριστής σας που θα φροντίσει τον τερματισμό σας για εσάς.

Πώς να τερματίσετε το SFR ?

SFR κουτιά τερματισμού κουτιού

Ερυθρό λογότυπο

Εκεί Τερματισμός της συνδρομής SFR Box γίνεται σε 4 βήματα.

 1. Ελέγξτε τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό του πλαισίου SFR σας : Πριν ξεκινήσετε τις προσεγγίσεις για να τερματίσετε την προσφορά σας SFR, μάθετε για το δυνατόν Τέλος τερματισμού ότι θα πρέπει να πληρώσετε εάν η περίοδος δέσμευσής σας δεν έχει τελειώσει. Βεβαιωθείτε επίσης ότι είστε ενημερωμένοι στην πληρωμή των τιμολογίων σας.
 2. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR : Φέρτε τον αριθμό της σύμβασής σας και καλέστε το SFR καλώντας 1023 για να προετοιμάσετε τον τερματισμό σας.
 3. Στείλτε την επιστολή τερματισμού SFR : Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε το αίτημά σας τερματισμού μετά την ανάρτηση, κατά προτίμηση μέσω εγγράφου με αναγνώριση παραλαβής. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα μοντέλα επιστολών τερματισμού SFR στον ιστότοπό μας. Το αίτημά σας τερματισμού ισχύει εντός 10 ημερών από την παραλαβή της επιστολής σας. Μοντέλα επιστολών τερματισμού SFR
 4. Επαναφέρετε τον εξοπλισμό SFR σας : Μόλις επιβεβαιωθεί ο τερματισμός σας από το SFR, λαμβάνετε ένα κουπόνι επιστροφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τη διαδικασία για να επιστρέψετε το πλαίσιο SFR στον χειριστή. Η επιστροφή του εξοπλισμού σας είναι δωρεάν. Εάν δεν τα επιστρέψετε, θα πρέπει να πληρώσετε πρόσθετα έξοδα που αντιστοιχούν στην αξία του εξοπλισμού σας.

Μόλις τερματιστεί η συνδρομή SFR, εσείς Κρατήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας πελάτη Και όλα τα τιμολόγιά σας SFR για έναν χρόνο. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, πρέπει να συνδεθείτε τουλάχιστον μία φορά στην περιοχή πελάτη SFR πριν ζητήσετε από τον τερματισμό σας για να διατηρήσετε αυτήν την πρόσβαση.

Για να ξέρεις Σε περίπτωση τερματισμού του SFR με νόμιμο λόγο, Σκέφτομαι Υποστηρίξτε την επιστολή τερματισμού σας με πιστοποιητικό δικαιολογώντας τον νόμιμο λόγο σας. Θα αποφύγετε να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού εάν κλείσετε τη γραμμή SFR πριν από την περίοδο δέσμευσής σας.

Στάδια τερματισμού κινητών τηλεφώνων SFR

Εκεί Τερματισμός της συνδρομής SFR κινητής τηλεφωνίας σας γίνεται σε 3 βήματα.

 1. Ελέγξτε τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό της συνδρομής SFR για κινητά : Σε περίπτωση τερματισμού SFR πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, θυμηθείτε να μάθετε για το κόστος τερματισμού που θα πρέπει να πληρώσετε. Ελέγξτε επίσης ότι έχετε πληρώσει όλα τα τιμολόγιά σας που περιμένουν.
 2. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR : Σημειώστε τον αριθμό πελάτη SFR, καθώς και τον αριθμό της γραμμής κινητού σας και καλέστε έναν σύμβουλο SFR τηλεφωνικά στο 1023. Θα σας πει εάν έχετε ειδικά βήματα για να λάβετε τον τερματισμό του SFR σας.
 3. Στείλτε το αίτημά σας για τερματισμό μετά την ανάρτηση : Γράψτε μια επιστολή τερματισμού SFR και στείλτε το στον χειριστή, κατά προτίμηση μέσω εγγράφου με αναγνώριση παραλαβής.

Ο τερματισμός του κινητού SFR είναι αποτελεσματικός στο περίοδος 10 ημερών Αφού λάβετε την επιστολή σας από το SFR. Όταν ο τερματισμός σας επιβεβαιώνεται από το SFR, λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας λέει να λάβετε υπόψη το αίτημά σας.

Να είστε προσεκτικοί όταν Αναλύσατε την προσφορά σας SFR Mobile, Χάνετε αυτόματα Ο αριθμός κινητού σας τηλεφώνου.

Ποια είναι η διεύθυνση τερματισμού SFR ?

Εάν αποφασίσετε να τερματίσετε το συμβόλαιο SFR, πρέπει να στείλετε ένα Επιστολή τερματισμού στην ακόλουθη διεύθυνση ::

Τερματισμός SFR
TSA 30103
69947 Lyon Cedex 09

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως οι σας Αριθμός Συμβολαίου, τα δικα σου στοιχεία επικοινωνίας και το Λόγος τερματισμού, αναφέρονται σαφώς στην επιστολή σας. Χρησιμοποιώντας αυτή τη διεύθυνση αφιερωμένη στον τερματισμό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το αίτημά σας θα επεξεργαστεί σωστά και εντός των προθεσμιών.

μην ξεχάσεις να ζωγραφίζω ένα αντίγραφο της επιστολής σας καθώς και του απόδειξη αποστολής, Σε περίπτωση που πρέπει να δικαιολογήσετε την προσέγγισή σας αργότερα.

Σημείωση για να είστε βέβαιος ότι θα λάβετε τη σωστή διεύθυνση τερματισμού και επιβεβαιώστε τον τερματισμό σας, είναι πιο συνετό να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service στο 1023.

Πώς να μεταβείτε σε έναν άλλο χειριστή μετά τον τερματισμό του SFR ?

Αφαιρέστε το πλαίσιο SFR και αλλάξτε τον χειριστή του Διαδικτύου

Εάν επιθυμείτε να τερματίσετε τη συνδρομή SFR Box για να εγγραφείτε σε άλλο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP), συνιστάται Επικοινωνήστε με το μελλοντικό σας FAI πριν τερματίσετε την προσφορά σας SFR. Εάν περιμένετε να τερματιστεί η συνδρομή SFR για να βγάλετε τη νέα σας προσφορά, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας Αρκετές ημέρες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και τηλεόραση. Η μέση προθεσμία για την εγκατάσταση μιας νέας γραμμής Διαδικτύου είναι ισοδύναμη με τον μέσο χρόνο τερματισμού, δηλαδή 15 μέρες.

Σημειώστε επίσης ότι υπάρχουν προσφορές που σας επιτρέπουν Πάρτε την επιστροφή χρημάτων τερματισμού SFR από το νέο σας FAI. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή που σας ενδιαφέρει να μάθετε για αυτό.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σταθερής γραμμής SFR, ακόμη και μόλις εγγραφείτε στο νέο σας ISP, απλά Επικοινωνήστε με τον κωδικό RIO SFR Από τη σταθερή γραμμή σας στον μελλοντικό προμηθευτή σας. Θα κάνει τα βήματα για να σας επιτρέψει να διατηρήσετε τον αριθμό σταθερού σας.

☎* Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Συγκρίνετε το καλύτερο κουτί και κινητές προσφορές της στιγμής και αποθηκεύστε την επόμενη συνδρομή σας.

☎* Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Συγκρίνετε το καλύτερο κουτί και κινητές προσφορές της στιγμής και αποθηκεύστε την επόμενη συνδρομή σας.

Αλλαγή χειριστή κινητού και διατηρήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Εάν επιθυμείτε να αφήσετε το SFR να εγγραφεί Ένας νέος χειριστής Και ότι θέλετε Διατηρήστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, Μην τερματίσετε τον εαυτό σας SFR Mobile. Εάν έχετε αναθεωρήσει την συνδρομή SFR για κινητά, χάνετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Για Διατηρήστε τον αριθμό του κινητού σας, Απλά αφαιρέστε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε σας Κώδικας RIO SFR στον νέο χειριστή σας. Θα είναι υπεύθυνος για τον τερματισμό της προσφοράς σας SFR και μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό του κινητού σας.

Όπως και με τις σταθερές προσφορές, υπάρχουν πολλές προσφορές που μπορούν να σας επιτρέψουν Έχετε αποζημιώσει τα τέλη τερματισμού σας από τον νέο σας χειριστή σε περίπτωση σύμβασης που έκλεισε πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας. Ρωτήστε τον χειριστή που σας ενδιαφέρει.

Πρέπει να τερματίσετε για να αλλάξετε τις προσφορές SFR ?

Σημειώστε, εάν θέλετε να σταματήσετε τη συνδρομή SFR για Εγγραφείτε στον τόπο Μια άλλη προσφορά SFR, δεν είναι δεν είναι απαραίτητο για να τερματίσετε τη σύμβασή σας.

Για να αλλάξετε την προσφορά σας SFR, απλά πηγαίνετε στο δικό σας SFR Πελάτης Πελάτης ή στο δικό σας Εφαρμογή SFR & ME ::

 • Στο τμήμα “Προσφορά και εξοπλισμό” Επειτα “Αλλάξτε τη συνδρομή σας” Για πελάτες SFR Box.
 • Στο τμήμα “Προσφορά και κινητό” Επειτα “Αλλάξτε τη συνδρομή σας” Για πελάτες SFR Mobile.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προσφορά από το τηλέφωνο Συνθέτοντας το ☎️ 09 87 67 96 03.

Χωρίς τέλη τερματισμού Εάν αλλάξετε για άλλη προσφορά SFR πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, πληρώνετε Χωρίς τέλη τερματισμού.

Τι να γνωρίζετε για τον τερματισμό στο SFR

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τον τερματισμό της σύμβασης SFR ?

Πριν σπάσετε τη συνδρομή σας με το SFR, είναι σημαντικό να σημειώσετε Οι όροι για έναν επιτυχημένο τερματισμό SFR:

 1. Εάν ακούτε πριν από το τέλος της δέσμευσής σας, πληρώνετε τέλη τερματισμού : Όποια και αν είναι η ώρα, εάν το κουτί SFR ή το SFR Mobile δεν σας ταιριάζει πλέον, μπορείτε να το τερματίσετε. Εάν η περίοδος δέσμευσής σας έχει τελειώσει, ο τερματισμός SFR είναι δωρεάν. Αντίθετα, σε περίπτωση τερματισμού SFR πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, πρέπει να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού. Μπορείτε να τα υπολογίσετε εκ των προτέρων ακολουθώντας τις εξηγήσεις που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.
 2. Ο τερματισμός SFR είναι αποτελεσματικός μόνο όταν τα τιμολόγια σας καταβάλλονται : Δεν είναι δυνατός ο τερματισμός SFR εφόσον έχετε μη καταβληθέντα τιμολόγια. Για να επιβεβαιώσετε το κλείσιμο μιας σύμβασης με τον χειριστή, είναι επομένως σημαντικό να αθωώνετε από όλα τα τιμολόγια SFR σας.
 3. Έχετε 10 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη : Ο τερματισμός SFR σας ισχύει 10 ημέρες μετά την παραλαβή της επιστολής τερματισμού σας από το SFR. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή. Μόλις περάσουν οι 10 ημέρες, ο τερματισμός σας είναι αποτελεσματικός και θα πρέπει να εγγραφείτε ξανά εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο SFR. Στη συνέχεια, θα χάσετε την αρχαιότητά σας και τα παλιά σας πλεονεκτήματα ως πελάτης SFR.

Ποιο είναι το κόστος τερματισμού που εφαρμόζεται από το SFR ?

Είτε είστε SFR Box είτε SFR πελάτης πελατών Mobile, εάν έχετε την προσφορά σας πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα τερματισμού που υπολογίζονται σύμφωνα με τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές. Ο Κόστος τερματισμού SFR εξαρτάται μόνο από Τη διάρκεια της περιόδου δέσμευσής σας Και ο αριθμός των μηνών που απομένουν.

Για Υπολογίστε τα έξοδα τερματισμού SFR, Μπορείτε να πάτε στο Site SFR Στην ενότητα “Τερματισμός”, στη συνέχεια “προσομοιώστε τα τέλη τερματισμού σας”. Μπορείτε επίσης να τα υπολογίσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο υπολογισμού μας:

Για να δείτε πιο καθαρά, παρακολουθήστε το βίντεό μας στο Μεθόδους εφαρμογής Κόστος τερματισμού στο πλαίσιο του νόμου chatel.

Μπορούμε να τερματίσουμε μια συνδρομή SFR χωρίς κόστος ?

Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις για τις οποίες είναι δυνατόν Τερματίστε χωρίς να κοστίσει την προσφορά SFR, Ακόμη και πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής του. Αυτές οι καταστάσεις καλούνται από το SFR του «Νόμιμα μοτίβα». SFR Counts 7:

 • Κινείστε Σε μια περιοχή που δεν καλύπτεται από SFR.
 • Εσύ με Ένα μειονέκτημα ή ασθένεια που σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που έχουν εγγραφεί.
 • Ο Ο κάτοχος της γραμμής πέθανε.
 • Εισαι μεσα Επισκόπηση ή πτώχευση.
 • Εισαι στο ανεργία μετά από οικονομική απόλυση που δεν γνωρίζατε κατά την εγγραφή σας.
 • Βάζετε Στη φυλακή Για ελάχιστη περίοδο 3 μηνών.
 • Αντιμετωπίζετε Μια περίπτωση ανωτέρας βίας Ορίζεται από ένα γαλλικό δικαστήριο.

Εάν βρίσκεστε σε μία από αυτές τις καταστάσεις, μπορείτε Τερματίστε την προσφορά SFR χωρίς κόστος πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αναφέρετε τον νόμιμο λόγο σας στην επιστολή τερματισμού και συμμετάσχετε στα έγγραφα υποστήριξης (ιατρικό πιστοποιητικό, δικαστικό έγγραφο, πιστοποιητικό απόλυσης κ.λπ.Ουσία.

✅ Βελτιστοποιήστε τη σύμβασή σας και εξοικονομήστε χρήματα ! Συγκρίνετε το κουτί και τις κινητές προσφορές πολλών χειριστών για να βρείτε την πιο ενδιαφέρουσα προσφορά.

Ο τερματισμός μιας συνδρομής SFR και Red Mobile του SFR

Αυτός ο οδηγός σας εξηγεί πώς να τερματίσετε ένα πακέτο SFR ή Red Mobile, ανεξάρτητα από τον τύπο του (τετράγωνο, Illimthics, Starter, Power ή Premium). Θα ανακαλύψετε πότε θα τερματίσετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR με δέσμευση και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Ποιο είναι το κόστος τερματισμού του SFR Mobile ? Πώς να τερματίσετε το SFR Mobile χωρίς να πληρώσετε τα έξοδα ? Ποια είναι η ειδοποίηση SFR και κόκκινου τερματισμού ? Όταν πρέπει να τερματίσετε το SFR ή το RED με εγγεγραμμένη επιστολή ? Πώς να διατηρήσετε τον αριθμό στο νέο φορέα κινητής τηλεφωνίας ?

Τερματισμός

1. Η εγγεγραμμένη επιστολή για τον τερματισμό ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας SFR

Δύο λύσεις για τον τερματισμό ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας SFR

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις τερματισμού του πακέτου κινητής τηλεφωνίας SFR. Είτε αφήνετε το SFR για να εγγραφείτε σε μια νέα προσφορά με έναν άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας, είτε επιλύετε και μην διατηρείτε τον αριθμό.

 • Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό της γραμμής κινητής τηλεφωνίας όταν επαναπροσδιορίσετε το SFR, χρησιμοποιήστε τη φορητότητα, η οποία εξηγείται παρακάτω. Σε περίπτωση φορητότητας αριθμού, μπορείτε είτε να ζητήσετε από τον νέο χειριστή να τερματίσει το SFR, είτε να το κάνετε μόνοι σας μέσω ταχυδρομείου. Αυτή η δεύτερη λύση είναι απαραίτητη, για παράδειγμα, αν ακούτε το πακέτο SFR κινητής τηλεφωνίας σας και ζητάτε απαλλαγή από το κόστος
 • Εάν δεν διατηρήσετε τον αριθμό γραμμής, θα χρειαστεί να τερματίσετε το πακέτο SFR κινητής τηλεφωνίας με εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής. Αυτή η διαδικασία πρέπει να ευνοηθεί αν θέλετε Σταματήστε τη συνδρομή SFR πριν από την αναχώρηση στο εξωτερικό, για παράδειγμα, και σε όλες τις περιπτώσεις όπου δεν σκοπεύετε να αναλάβετε ένα νέο πακέτο.

Πώς να τερματίσετε ένα πακέτο SFR Mobile μέσω ταχυδρομείου ?

Το πακέτο SFR Mobile μπορεί να διακοπεί στέλνοντας μια εγγεγραμμένη επιστολή τερματισμού στην Εξυπηρέτηση Πελατών SFR με αναγνώριση παραλαβής. Το SFR πρέπει να μειώσει τη γραμμή εντός 10 ημερών από το αίτημα. Αλλά μπορείτε να ζητήσετε στην επιστολή σας ότι η παραβίαση της σύμβασης θα γίνει πέρα ​​από αυτήν την περίοδο και επιβάλλετε τη δική σας ημερομηνία. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του τερματισμού που αποστέλλεται στο SFR μέσω ταχυδρομείου.

Μπορείτε να ζητήσετε φορητότητα και να τερματίσετε μέσω ταχυδρομείου

Τερματίστε το internet mobile sfr και το red

Η αποστολή εγγεγραμμένης επιστολής θα έχει ως αποτέλεσμα Συνολικός τερματισμός της συνδρομής σας, Και ως εκ τούτου και τον αριθμό τηλεφώνου σας εάν δεν λαμβάνετε τις προφυλάξεις σας πριν δημοσιεύσετε το ταχυδρομείο σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η SFR έχει την υποχρέωση να διατηρήσει τον αριθμό διαθέσιμο για 40 ημέρες πριν μπορέσει να το επαναπροσδιορίσει. Επιπλέον, μπορείτε να τερματίσετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε φορητότητα. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε το RIO (Δήλωση Ταυτότητας χειριστή, την οποία θα λάβετε από το SMS καλώντας το 3179 από τη γραμμή SFR) στο νέο χειριστή και, στη συνέχεια, στείλτε την επιστολή τερματισμού.

Ποια είναι η διεύθυνση τερματισμού του SFR Mobile ?

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε την εγγεγραμμένη επιστολή για να τερματίσετε το πακέτο για κινητά είναι:

SFR – Service Service Service 10101 – 69947 Lyon Cedex 20

Το μοντέλο της επιστολής τερματισμού ενός σχεδίου κινητής τηλεφωνίας SFR

Εγγεγραμμένη επιστολή τερματισμού με αναγνώριση παραλαβής
Σκοπός: Τερματισμός του πακέτου SFR Mobile

Σας ενημερώνω σήμερα με αυτήν την επιστολή τερματισμού που αποστέλλεται με εγγραφή, ότι θα ήθελα να θέσω τέρμα στο πακέτο SFR Mobile, για τον αριθμό του πελάτη (υποδείξτε τον αριθμό του πελάτη σας).

Ο πιστός πελάτης και η περίοδος δέσμευσής μου ολοκληρώθηκαν, σημειώνω ότι οι υπηρεσίες σας δεν μου ταιριάζουν πλέον και θέλω να επωφεληθώ από την πιο ελκυστική προσφορά ενός άλλου χειριστή. Επομένως, ανακοινώνω την απόφασή μου να τερματίσω τη συνδρομή μου για κινητά SFR και να σας ζητήσω να λάβετε επαρκή μέτρα για να τερματίσετε τη σύμβαση που μας δεσμεύει.

Το αίτημά μου τερματισμού πρέπει να ληφθεί υπόψη από εσάς εντός 10 ημερών από την παραλαβή της παρούσας επιστολής, σύμφωνα με το άρθρο l. 224-39 του κώδικα καταναλωτών. Σας ευχαριστώ που μου στείλατε πίσω μια επιστολή που μου επιβεβαίωσε τον όρο της σύμβασής μου.

Παρακαλώ αποδεχτείτε, κυρία, κύριε, την έκφραση των διακεκριμένων χαιρετισμών μου.

2. Πώς να τερματίσετε ένα πακέτο SFR Mobile πριν από το τέλος της δέσμευσης ?

Πώς να υπολογίσετε το κόστος τερματισμού SFR ?

Το κόστος τερματισμού μιας συνδρομής SFR Mobile καθορίζεται από το νόμο Châtel. Καθορίζει αυτό στην περίπτωση ενός Σύμβαση με δέσμευση 12 μηνών, Ο συνδρομητής είναι υπεύθυνος για τα ποσά που αντιστοιχούν στις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές εάν το τέλος της συνδρομής κινητής τηλεφωνίας έρχεται πριν από την προθεσμία για αυτή την περίοδο. Εάν η δέσμευση είναι δύο χρόνια, Τα έξοδα υπολογίζονται με τον ίδιο τρόπο από τον πρώτο έως τον 12ο μήνα και για την περίοδο μεταξύ του 13ου και του 24ου μήνα, τα τέλη τερματισμού θα είναι το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού που παραμένει.

Για να σας βοηθήσουμε να υπολογίσετε το ποσό του Κόστος τερματισμού του κινητού σας σχεδίου SFR, Χρησιμοποιήστε τον ηλεκτρονικό μας αριθμομηχανή. Θα σας επιτρέψει να μάθετε αν είναι πιο ενδιαφέρον για εσάς να τερματίσετε το SFR πριν από το τέλος της δέσμευσής σας.

3. Πώς να τερματίσετε το SFR Mobile χωρίς κόστος ?

Υπάρχει Αρκετές καταστάσεις που μπορούν να σας επιτρέψουν να τερματίσετε το πακέτο SFR δωρεάν Κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου δέσμευσης. Αυτές οι περιπτώσεις αναφέρονται λεπτομερώς στις γενικές συνθήκες πώλησης:

 • Η ανεργία μετά τον τερματισμό μιας αόρισης σύμβασης εργασίας (CDI) ·
 • Προσωπική πτώχευση, ανάκαμψη ή υποχρεωτική εκκαθάριση ·
 • οικονομικές δυσκολίες που ακολούθησαν την κοινοποίηση του παραδεκτού στην επιτροπή για την υπερβολική κατάσταση των ατόμων ·
 • Μετακινηθείτε σε μια ακάλυπτη περιοχή ή μια αναχώρηση στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα
 • νοσηλεία ή άδεια ασθενείας άνω των τριών μηνών ·
 • φυλάκιση;
 • θάνατος ;
 • περίπτωση ανωτέρας βίας, με την έννοια της νομολογίας του Δικαστηρίου Cassation.

Εάν έχετε επανειλημμένα συναντήσει μια κατανομή του δικτύου SFR Mobile, αυτό δεν θα σας επιτρέψει να τερματίσετε χωρίς να πληρώσετε. Στο βαθμό που ο χειριστής φροντίζει να λύσει το πρόβλημα κάλυψης δικτύου εντός λίγων ωρών από την παρατήρηση της κατάρρευσης, δεν μπορεί να προκαλέσει διάλειμμα σύμβασης χωρίς ποινή. Στην καλύτερη περίπτωση, η SFR θα σας προσφέρει αποζημίωση τιμολόγησης ή πρόσβαση σε πρόσθετη υπηρεσία.

Στείλτε τα έγγραφά σας υποστήριξης για να τερματίσετε το SFR Mobile χωρίς κόστος

Η απαλλαγή από το κόστος τερματισμού της SFR θα ληφθεί υπόψη μόνο εάν στείλετε τα υποστηρικτικά έγγραφα που αντιστοιχούν στον χειριστή σας. Αλλά αν ζητήσετε τη φορητότητα σας, η διαδικασία αποκλείει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον παλιό σας προμηθευτή. Επομένως, συνιστάται να ξεκινήσετε μεταφέροντας τον αριθμό σας, στη συνέχεια, στέλνοντας ένα συνιστώμενο με έγγραφα υποστήριξης στο SFR. Η επιστολή πρέπει να διευκρινίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια φορητότητα και ότι απλά ζητάτε να μην υποβληθείτε σε οποιαδήποτε τέλη τερματισμού.

4. Πάρτε το πακέτο SFR, διατηρώντας τον αριθμό κινητού

Τι είναι η φορητότητα κατά τον τερματισμό του SFR ?

Όταν θέλετε να τερματίσετε το SFR Mobile, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ρίο σας που μπορεί να ανακτηθεί με τη σύνθεση δωρεάν 3179 στο κινητό. Θα επιτρέψετε στον νέο σας προμηθευτή να θέσει τέρμα στο παλιό σας συμβόλαιο SFR για κινητά χωρίς να παρεμβαίνει. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να είστε δεσμευμένοι, θα πληρώσετε μια ποινή τερματισμού. Στη συνέχεια, είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί η επιστολή τερματισμού που αποστέλλεται στο SFR μέσω εγγραφής με αναγνώριση παραλαβής, προκειμένου να υπάρχει αδιαμφισβήτητη απόδειξη. Μπορείτε να κοινοποιήσετε το Ρίο σας στον νέο χειριστή και να τερματίσετε τον εαυτό σας SFR.

Η φορητότητα δεν εμποδίζει τα τέλη τερματισμού

Το SFR στέλνει ένα SMS για να επιβεβαιώσει τη διακοπή του πακέτου και να σας στείλει ένα τελικό τιμολόγιο, πού θα προστεθεί πιθανά τέλη. Επειδή ζητώντας φορητότητα δεν σημαίνει αποφυγή του κόστους τερματισμού που μπορεί να σας χρεωθεί, εάν μια δέσμευση εξακολουθεί να τρέχει στη σύμβασή σας για παράδειγμα.

5. Τι γίνεται με τα πλεονεκτήματα των πολλαπλών πακέτων SFR ?

Η SFR έχει δημιουργήσει ένα πλεονέκτημα πολλαπλών γραμμών για τους πελάτες της, οι οποίοι έχουν εγγραφεί τόσο στο Box SFR όσο και τουλάχιστον ένα και μέχρι τρία κινητά σχέδια του χειριστή. Αυτή η ένωση ένωσε εκπτώσεις στη σταθερή συνδρομή στο Διαδίκτυο από -5 € ανά μήνα. Ωστόσο, εάν καταλήξετε να τερματίσετε το πακέτο τηλεφώνου σας, αυτό το πλεονέκτημα θα χαθεί. Ο τερματισμός των προσφορών κουτιού περιγράφεται λεπτομερώς στον οδηγό μας πώς να τερματίσετε μια συνδρομή SFR Internet ?

6. Πώς να τερματίσετε ένα κόκκινο με κινητό σχέδιο SFR ?

Σχετικά με τα πακέτα της μάρκας χαμηλού κόστους Κόκκινο με SFR, Χωρίς δέσμευση, η διαδικασία τερματισμού μπορεί να γίνει online, απευθείας στην περιοχή πελατών του συνδρομητή στο www.Κόκκινο-by-sfr.en ή ζητώντας έναν σύμβουλο στη γάτα της γάτας στον χειριστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδίως το θάνατο του συνδρομητή, καλείται να στείλει μια εγγεγραμμένη επιστολή με AR στην εξυπηρέτηση πελατών, η οποία είναι η ίδια με αυτή του SFR.

Όλες οι προσφορές Red by SFR έχουν την ιδιαιτερότητα ότι δεν υπόκεινται σε δέσμευση. Έτσι, Χωρίς χρεώσεις δεν αναμένεται όταν το κόκκινο με συμβόλαιο πακέτου κινητής τηλεφωνίας SFR.

Παρόμοιοι οδηγοί

 • Πώς να ξεκλειδώσετε ένα κινητό ?
 • SFR internet box τερματισμός
 • Chubb κινητής ασφάλισης τερματισμού
 • Τερματισμός πακέτου κινητής τηλεφωνίας SFR
 • SFR Mobile Termination – 6 βαθμοί
 • 4G SFR Βασικός τερματισμός
 • Πώς να τερματίσετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας ή ένα κόκκινο από το πλαίσιο SFR Internet ?
 • Πότε μπορεί να ακυρωθεί ένα πακέτο για κινητά ?
 • Τερματισμός πακέτων κινητής τηλεφωνίας – Αριθμός φορητότητας (κωδικός RIO)
 • SFR Mobile Insurance Termination

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας μέσω εγγραφής, χωρίς να περάσετε

 • Σε συνεργασία με το La Poste
 • Διαθέσιμη υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια, εξοικονομείτε χρόνο !

Μοιραστείτε το SFR σε 2 λεπτά

 • Αυτό το μοντέλο περιέχει τα σκευάσματα για όλους τους λόγους και τοΔιεύθυνση τερματισμού SFR.
 • Προσαρμόστε το αίτημά σας σε μερικά κλικ και συμπληρώστε το δικό σας Επιστολή τερματισμού SFR.
 • Στείλτε το ταχυδρομείο σας από τον υπολογιστή σας μέσω εγγραφής. Η ανάρτηση θα το εκτυπώσει και θα το επαναφέρει στο χέρι Εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Σε συνεργασια με

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας με εγγεγραμμένη ανάρτηση,

χωρίς μετακίνηση ! σε 2εορτασμός

Τερματίστε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR: Διαδικασίες, Κόστος και Προθεσμίες

Τερματισμός του πακέτου SFR

Τα βασικά στοιχεία για τον τερματισμό ενός κινητού σχεδίου SFR

Για τους χρήστες που δεν είναι ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή στην Κόκκινη Πλατεία ή έχοντας βρει μια πιο ενδιαφέρουσα προσφορά από έναν ανταγωνιστή, είναι δυνατόν τερματίστε τη συνδρομή SFR. Αυτός ο επεξηγηματικός οδηγός δίνει ορισμένες σημαντικές ενδείξεις για να ληφθούν υπόψη οι καταναλωτές που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία τερματισμού ειδικά για το SFR.

Σε περίπτωση δυσαρέσκειας, εδώ είναι πώς να τερματίσετε το πακέτο SFR:

 • Καλέστε έναν σύμβουλο SFR στο 1023
 • Στείλτε το αίτημα τερματισμού σας για Mail LRAR
 • Τερματίστε με την αλλαγή του χειριστή μέσω φορητότητας αριθμών

Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας SFR προσφέρονται τώρα χωρίς υποχρέωση εάν δεν υπάρχει σχετικό τηλέφωνο. Ο τερματισμός ενός πακέτου μη δέσμευσης μπορεί να γίνει απλά και δεν θα προκαλέσει την καταβολή των δαπανών τερματισμού, σε αντίθεση με τα πακέτα με δέσμευση και τηλέφωνο που περιλαμβάνονται, εάν η δέσμευση 24 μηνών δεν έχει τελειώσει.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 02/09/2022

Πώς να τερματίσετε το πακέτο SFR Mobile ?

Υπάρχουν διάφορες λύσεις για να τερματιστούν η συνδρομή SFR Mobile. Ο χειριστής προσφέρει αρκετούς τύπους συνδρομής κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση, ακόμα και χωρίς δέσμευση διάρκειας. Επομένως, η διαδικασία που ακολουθείται δεν είναι η ίδια σύμφωνα με τον τύπο συνδρομής στον οποίο έχει εγγραφεί ένας χρήστης. Η διαδικασία είναι επίσης διαφορετική ανάλογα με την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η συνδρομή στην προσφορά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παραμένει μια τρέχουσα περίοδος δέσμευσης. Έτσι, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πρινΞεκινήστε μια διαδικασία για τον τερματισμό μιας συνδρομής SFR κινητής τηλεφωνίας ή στο Διαδίκτυο.

Τερματισμός του πακέτου SFR

Τα βήματα για τον τερματισμό του πακέτου SFR Mobile.

Μια διαφορετική κατάσταση ανάλογα με τη δέσμευση

Πριν ενδιαφέρεστε για τον τερματισμό, πρέπει να γνωρίζετε για ποια περίοδο είναι η δέσμευση. Η ελάχιστη διάρκεια της σύμβασης ποικίλλει ανάλογα με περισσότερα στοιχεία.

Στο πλάι του χειριστή με κόκκινη πλατεία, θα πρέπει να το γνωρίζετε:

 • Οι συνδρομές SFR για κινητά είναι χωρίς δέσμευση για διάρκεια
 • Σε περίπτωση επιπλέον αγοράς κινητού τηλεφώνου, η ελάχιστη περίοδος δέσμευσης είναι 24 μήνες.

Τερματίστε το κινητό του SFR μέσω της αποστολής μιας επιστολής τερματισμού

Η SFR δεν προσφέρει στους πελάτες της να τερματίσουν την συνδρομή τους από την περιοχή του πελάτη τους. Ο τερματισμός ενός κινητού σχεδίου ή ενός κιβωτίου Internet SFR πραγματοποιείται κυρίως μέσω ταχυδρομείου. Είναι ωστόσο απαραίτητο πρώτα απ ‘όλα Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, στο 1023, προκειμένου να ληφθεί η διεύθυνση τερματισμού στην οποία θα στείλει το ταχυδρομείο.

Επιστολή τερματισμού SFR

Στείλτε μια επιστολή τερματισμού για να τερματίσετε τη συνδρομή του κινητού ή SFR.

Σε αυτή την περίπτωση, ο σύμβουλος SFR πρέπει να κοινοποιήσει αυτήν την ταχυδρομική διεύθυνση:

Τερματισμός SFR – TSA 30103 – 69947 Lyon Cedex 20

Είναι σημαντικό ναΣτείλτε την επιστολή τερματισμού με αναγνώριση παραλαβής. Σε αυτή την επιστολή θα πρέπει να εμφανιστεί ο λόγος τερματισμού, καθώς και το επιθυμητό τέλος της σύμβασης. Ένα εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμο στην κορυφή αυτής της σελίδας, για να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν μια εξατομικευμένη επιστολή τερματισμού.

Προκειμένου να μην ξεχνάτε τα σημαντικά στοιχεία για να τεθούν στην επιστολή τερματισμού σας, το Monpetitforfait προσφέρει μια γενιά, εξατομίκευση και αποστολή υπηρεσίας του αιτήματος τερματισμού SFR σας. Για να τερματίσετε το πακέτο SFR Mobile το συντομότερο δυνατό, σας προσκαλούμε να ολοκληρώσετε τις πληροφορίες της σύμβασής σας στην ακόλουθη ενότητα.

Διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης πελατών SFR

Η εξυπηρέτηση πελατών SFR είναι προσβάσιμη Από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 π.μ. έως 10 μ.μ. στις 1023. Σχετικά με τις μεθόδους χρέωσης:

 • Κλήση από ένα SFR Mobile: Δωρεάν χρόνος αναμονής και τότε τιμή κανονικής κλήσης στην ηπειρωτική Γαλλία.
 • Κλήση από μια σταθερή: Τιμή κανονικής κλήσης στην ηπειρωτική Γαλλία και δωρεάν χρόνο αναμονής από μια γραμμή SFR.
 • Από το εξωτερικό, η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να προσεγγιστεί σε: +33 6 1000 1023.

Τερματίστε το πακέτο SFR, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό

Είναι πράγματι δυνατή η διατήρηση του κινητού αριθμού SFR και η μεταφορά του σε άλλο χειριστή. Αυτή η διαδικασία, που ονομάζεται φορητότητα αριθμού τηλεφώνου, δεν απαιτεί την αποστολή επιστολής τερματισμού στο SFR. Για να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, απλά Εισαγάγετε τον κωδικό RIO στον νέο χειριστή ή FAI. Από τότε, είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για τον τερματισμό της συνδρομής στο SFR.

Με αυτόν τον τρόπο, ο νέος χειριστής μπορεί να μεταφέρει αυτόματα τη γραμμή μετά την εγγραφή με τις υπηρεσίες του, χωρίς πρόσθετη ενέργεια από τον χρήστη. Πολύ εύκολο στη χρήση, η φορητότητα των αριθμών κινητής τηλεφωνίας είναι μια λιγότερο περίπλοκη επιλογή από το χειροκίνητο τερματισμό των καταναλωτών. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση απαιτεί συνδρομή σε μια προσφορά από έναν νέο χειριστή, διαφορετικά η φορητότητα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μετά την εγγραφή σε μια ανταγωνιστική προσφορά, η SFR στέλνει το τιμολόγιο στο pro rata των τελευταίων ημερών.

Σημειώστε ότι ο κωδικός RIO λαμβάνεται με απλή κλήση στο 3179. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να καλέσετε από τη γραμμή που σχετίζεται με τη φορητότητα του αριθμού. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και διατίθεται κάθε μέρα της εβδομάδας, όλη την ώρα. Οι πελάτες που επιθυμούν να γνωρίζουν τον κώδικα RIO της γραμμής κινητής τηλεφωνίας τους λαμβάνουν επίσης SMS. Αυτό δείχνει επίσης την ημερομηνία του τέλους της σύμβασης.

Συνοψίζοντας, για να τερματίσετε ένα πακέτο SFR διατηρώντας τον αριθμό του, πρέπει να:

 1. Καλέστε το 3179 για να λάβετε τον αριθμό του Ρίο
 2. Εγγραφείτε σε ένα κινητό σχέδιο με άλλο χειριστή
 3. Συμπληρώστε τον κωδικό RIO και τον αριθμό τηλεφώνου του κατά την εγγραφή
 4. Περιμένετε μέχρι να λάβετε το νέο SIM και να το ενεργοποιήσετε για να διατηρήσετε τον αριθμό σας.

Φορητότητα αριθμού με τον κωδικό RIO

Διαβάστε επίσης για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη φορητότητα του αριθμού του κινητού τηλεφώνου

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τον τερματισμό της συνδρομής SFR για κινητά ?

Η συνδρομή σε μια συνδρομή κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση είναι μια σύμβαση που συνδέει τον χρήστη με τον χειριστή του. Όπως φαίνεται προηγουμένως, η περίοδος δέσμευσης στο SFR μπορεί να είναι 24 μήνες, ανάλογα με την προσφορά στην οποία έχει εγγραφεί ο χρήστης. Ο τερματισμός μιας σύμβασης αυτού του τύπου πριν από τον όρο του οδηγεί σε κόστος, όπως τυλιγμένο στο νόμο Chatel.

Εκτιμήστε το κόστος τερματισμού του πακέτου SFR με το νόμο chatel

Το SFR σας παρέχει ένα εργαλείο για τον υπολογισμό του κόστους σε περίπτωση πρόωρης τερματισμού. Αυτό το εργαλείο είναι προσβάσιμο από την περιοχή του πελάτη. Η εκτίμηση του κόστους τερματισμού μιας συνδρομής κινητής τηλεφωνίας πλαισιώνεται από το νόμο chatel. Από το 2012, το τελευταίο στοχεύει στην προστασία των καταναλωτών.

Εκτίμηση κόστους τερματισμού SFR

Εκτιμήστε το κόστος τερματισμού της συνδρομής SFR για κινητά ή στο Διαδίκτυο.

 • Τερματίστε τη συνδρομή SFR πριν από το τέλος των 24 μηνών δέσμευσης, μετά τον 12ο μήνα

Τα πακέτα SFR Mobile που έχουν εγγραφεί ως μέρος μιας επιδοτούμενης σύμβασης περιλαμβάνουν δέσμευση 24 μηνών. Με τον τερματισμό της συνδρομής μετά τον δωδέκατο μήνα της συνδρομής, υπάρχει τότε πληρώστε ότι το 20% των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι το τέλος της σύμβασης.

Για παράδειγμα, για ένα πακέτο SFR SFR SFR 90 GB σε € 35/μήνα με 6 παραμένουσες μηνιαίες πληρωμές, πρέπει μόνο να πληρώσετε € 42,00 από τα 210,00 ευρώ σε παραμένουσες μηνιαίες πληρωμές σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού.

 • Τερματίστε το συμβόλαιο SFR πριν από το τέλος των 24 μηνών δέσμευσής του, πριν από τον 12ο μήνα

Σε περίπτωση που ο τερματισμός της σύμβασης συνδρομής 24 μηνών έρχεται πριν από το τέλος του πρώτου έτους δέσμευσης, είναι απαραίτητο να πληρώσετε τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος του 12ου μήνα. Εκτός από αυτό, από τον 13ο μήνα, το 20% των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών για να φτάσει 24 μήνες δέσμευσης οφείλεται επίσης.

Για παράδειγμα, για ένα πακέτο SFR 90 GB σε 35 €/μήνα με 15 παραμένουσες μηνιαίες πληρωμές, θα πρέπει να πληρώσετε 3 ολόκληρους μήνες σε 35 € ή 105 €, καθώς και 20% για τους τελευταίους 12 μήνες ή 84 €. Το συνολικό κόστος τερματισμού θα είναι τότε € 189.

Η συγκεκριμένη περίπτωση επιδοτούμενων συνδρομών κινητής τηλεφωνίας

Σε περίπτωση αγοράς επιδοτούμενου smartphone με ευκολία πληρωμής, όλες οι υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές οφείλονται. Ο νόμος chatel δεν ισχύει πραγματικά για αυτήν την υπηρεσία.

Είναι δυνατόν να τερματίσετε το πακέτο SFR ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος ?

Παρά τη σύμβαση που δεσμεύει τον χρήστη στον χειριστή, είναι δυνατό να τερματίσετε μια συνδρομή SFR Mobile ανά πάσα στιγμή. Η μόνη εκτίμηση στην οποία πρέπει να υποβάλει ο καταναλωτής είναι ο διακανονισμός των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών. Ωστόσο, υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που επιτρέπουν στους συνδρομητές να τερματίσουν το πακέτο κινητής τηλεφωνίας τους πριν από το όρο χωρίς κόστος.

Η σύμβαση που έχει υπογράψει με το SFR πρέπει κανονικά να υποδεικνύει τους λόγους για τους οποίους ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ή να μην τερματίσει τη συνδρομή του. Εκτός αν είστε πολύ οργανωμένο άτομο, ο μέσος καταναλωτής δεν έχει κατ ‘ανάγκη κατά νου τις συνθήκες που σχετίζονται με την υπογραφή της σύμβασης συνδρομής του. Επομένως, το Monpetitforfait προσφέρει λίγο κάτω από μια εξαντλητική λίστα με τις δυνατότητες για τις οποίες είναι δυνατόν απαιτούν τερματισμό στο SFR χωρίς κόστος.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι για τον τερματισμό χωρίς κόστος ?

Ορισμένοι λόγοι μπορούν να επικαληθούν δικαιολογήστε έναν τερματισμό συνδρομής, χωρίς έξοδα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα έγγραφα υποστήριξης μπορούν να ζητηθούν από τους φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας. Επομένως, πρέπει να προσέχουμε να μην επικαλεστεί μια συνολική και μη αναστρέψιμη αδυναμία μετά από ατύχημα εάν αυτό το καλοκαίρι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για παράδειγμα.

Ο χειριστής θα μπορούσε στην καλύτερη περίπτωση να λάβει υπόψη το αίτημα τερματισμού. Στη χειρότερη περίπτωση, το τελευταίο θα μπορούσε Πάρτε δίωξη εναντίον του πελάτη του για απόπειρα απάτης. Καλύτερα να είμαι ειλικρινής.

Οι παραδεκτές προϋποθέσεις για τον τερματισμό της συνδρομής σας χωρίς κόστος:

 • καταδίκη στη φυλακή για τουλάχιστον 3 μήνες
 • απόλυση μόνιμης θέσης ·
 • Πάνω από το αρχείο ανίχνευσης που επικυρώθηκε από την αρμόδια επιτροπή
 • Ασθένεια ή ατύχημα που δεν χρησιμοποιούν πλέον ένα κινητό τηλέφωνο
 • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας
 • θάνατος του συνδρομητή ·
 • Μετακινηθείτε σε ένα σπίτι σε μια περιοχή που δεν καλύπτεται από SFR
 • Μετακίνηση στο εξωτερικό για μια σημαντική περίοδο
 • Ο φορέας εκμετάλλευσης δεν συμμορφώνεται με τις συμβατικές του υποχρεώσεις ή τροποποιεί τη σύμβαση χωρίς συμφωνία.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Καλό να ξέρω ! Σύμφωνα με τους γενικούς όρους πωλήσεων SFR:

“Ο πελάτης μπορεί, αν αρνείται αύξηση των τιμών που εφαρμόζονται στην κύρια υπηρεσία, τερματίσει τη συνδρομή του κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών μετά την έναρξη ισχύος των νέων τιμών, ακόμη και πριν από τη λήξη της ελάχιστης περιόδου συνδρομής. »»

Οι λόγοι που πρέπει να επικαλεστεί για τερματισμό χωρίς κόστος πριν από 7 ημέρες

Ο καθένας μπορεί να συμβεί να αλλάξει γνώμη ή αμέσως, να μην είναι ικανοποιημένος με τον νέο χειριστή τους. Είναι τότε δυνατό να ζητήσετε μη καταγεγραμμένο τερματισμό της συνδρομής του SFR Mobile εντός 7 ημερών από τη συνδρομή στη σύμβαση. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η κλοπή ή η απώλεια του τηλεφώνου δεν προκαλεί τον τερματισμό της σύμβασης. Σε περίπτωση απώλειας, η χρήση συνεχίζει να καταβάλλει τις μηνιαίες πληρωμές της συσκευασίας της.

Ακολουθούν δύο διαμόρφωση στην οποία, εντός 7 ημερών μετά τη συνδρομή, ο τερματισμός μπορεί να γίνει χωρίς κόστος:

 • Δεν είναι δυνατή η μεταφορά του αριθμού του κινητού σας σε SFR
 • απρόσιτο ή μεγάλα προβλήματα της υπηρεσίας από το σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας.

Οι εναλλακτικές λύσεις για τον τερματισμό ενός πακέτου τηλεφώνου SFR

Ριζοσπαστική, τερματισμός ενός κινητού σχεδίου μπορεί να αποφευχθεί, ειδικά αν εξοικονομεί συχνά ακριβές αμοιβές. Έτσι SFR προσφέρει στους πελάτες της εναλλακτικές λύσεις για τον τερματισμό.

Μεταξύ αυτών των εναλλακτικών λύσεων, είναι πιθανό όπως:

 • να αλλάξει το πακέτο SFR, για μια πιο κατάλληλη προσφορά
 • να αναστείλει την προσωρινή γραμμή της
 • να επιλέξει την πώληση της σύμβασης συνδρομής του σε τρίτο μέρος.

Αλλάξτε την τρέχουσα προσφορά της ή μεταναστεύστε σε ένα κόκκινο με το πακέτο SFR

Εάν δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι με τη συνδρομή σας, τίποτα δεν σας εμποδίζει Αναπτύξτε την προσφορά σας στο SFR Επιλέγοντας ένα πιο κατάλληλο κινητό σχέδιο. Τα πακέτα εξελίσσονται και η σύμβασή σας είναι δυνητικά ξεπερασμένη. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ενημερωθεί εξετάζοντας τι προσφέρει ο χειριστής για να αλλάξει την προσφορά του για μια πιο ανταγωνιστική προσφορά χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τον χειριστή.

Μια άλλη δυνατότητα: Μετανάστευση σε ένα κόκκινο με προσφορά SFR. Οι δύο χειριστές που ανήκουν στην ίδια ομάδα, οι διαδικασίες θα είναι απλούστερες για να μεταβούν από ένα πακέτο SFR σε ένα κόκκινο με προσφορά SFR. Δεν θα έχετε αμοιβές για να πληρώσετε εάν δεν προκύπτουν πλέον και δεν θα χρειαστεί επίσης να αλλάξετε την κάρτα SIM. Η μεταφορά αριθμών θα γίνει εύκολα χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσετε το SIM σας.

Μεταφορά πακέτου SFR σε κόκκινο από SFR

Διαβάστε επίσης πώς να μεταβείτε από ένα πακέτο SFR σε ένα κόκκινο με το πακέτο SFR ?

Αναστείλετε προσωρινά τη γραμμή SFR κινητής τηλεφωνίας

Ο τερματισμός της κινητής γραμμής δεν είναι απαραιτήτως η καταλληλότερη λύση. Κατά τη διάρκεια μιας αναχώρησης στο εξωτερικό, για παράδειγμα, είναι δυνατόν Αναστείλετε τη γραμμή της και στη συνέχεια να την βρείτε κατά την επιστροφή της. Αρκεί τότε να το ζητήσετε από την εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Υπενθύμιση, μπορεί να φτάσει στο 1023, ή ακόμα και από την περιοχή του πελάτη. Είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε την επιστροφή σας στην υπηρεσία επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό γίνεται στη συνέχεια εντός 2 ωρών.

Εξυπηρέτηση πελατών SFR

Για να διαβάσετε επίσης πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR ?

Αποστολή της σύμβασης συνδρομής SFR για κινητά σε τρίτο μέρος

Αντί να τερματίσετε τη συνδρομή σας για κινητά, είναι δυνατόν να το δώσετε σε τρίτο μέρος. Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται πλήρως στο διαδίκτυο.

Η διαδικασία που πρέπει να παραδοθεί για να δώσει τη γραμμή της είναι σχετικά απλή, δεδομένου ότι είναι απαραίτητη:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας, προκειμένου να συμπληρώσετε την προ-αναπαραγωγική μορφή που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα με το άτομο στο οποίο πωλείται η συνδρομή
 3. Παρέχετε τα έγγραφα υποστήριξης που ζητήθηκαν σε ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με τις οδηγίες που ελήφθησαν στο e-mail της SFR
 4. Συνδεθείτε ξανά στην περιοχή του πελάτη και μεταδίδετε τη φόρμα καθώς και τα εν λόγω έγγραφα υποστήριξης.

Μόλις πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα βήματα, οι υπηρεσίες SFR επικοινωνούν ξεχωριστά τον κάτοχο και τον αγοραστή Προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αλλαγή του κατόχου.

Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που σχετίζονται με αυτήν την αλλαγή του κατόχου:

 • Ο αγοραστής πρέπει να είναι σημαντικός και η μεταφορά της γραμμής πρέπει να είναι δωρεάν
 • Η ανανέωση του κινητού (αγορά ή ενοικίασης) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν από μια περίοδο 3 μηνών
 • Σε περίπτωση μη εμπορικής προσφοράς, ο αγοραστής κληρονομεί μια προσφορά υπό προεπιλογή μάρκετινγκ, στη συνέχεια τροποποιήσιμη
 • Οι επιλογές και τα πλεονεκτήματα δεν ανανεώνονται (Multi -K ή MultiSurf Option), αλλά μπορούν να προστεθούν αργότερα.

Ορισμένες περιπτώσεις εμποδίζουν επίσης τη μεταφορά, αυτό συμβαίνει με μια γραμμή:

 • μη ενεργοποιημένο;
 • σε προεπιλογή
 • Με την ανανέωση του πρόσφατου κινητού κινητού, η τιμολόγηση των οποίων εκκρεμεί
 • σε εκκαθάριση ή διαχείριση ·
 • Στη διαδικασία τερματισμού ή φορητότητας.

14 ημέρες απόσυρσης

Ο πελάτης έχειΜια περίοδος απόσυρσης 14 ημερών από την ημερομηνία λήξης της σύμβασης για Ματαίωση Το αίτημά του συνδρομής. Για να γίνει αυτό, το έντυπο απόσυρσης πρέπει να αποσταλεί στο SFR ή μια επιστολή που δηλώνει σαφώς την επιθυμία του να θέσει τέρμα στη σύμβασή του.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.