Η Samsung Pay είναι τώρα προσβάσιμη στους πελάτες της ταχυδρομικής τράπεζας – La Banque Postale, 3 χρόνια μετά την Apple Pay, η La Banque Postale ενώνει την Samsung Pay στις Υπηρεσίες Πληρωμών της

3 χρόνια μετά την Apple Pay, η La Banque Postale εντάχθηκε στη Samsung Pay στις Υπηρεσίες Πληρωμών της

Tech Editor – Καλές προσφορές και υπηρεσίες

Η Samsung Pay είναι τώρα προσβάσιμη στους πελάτες ταχυδρομικών τραπεζών

Η Samsung Pay, η απλή και ασφαλής υπηρεσία πληρωμής κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics France είναι τώρα διαθέσιμη για πελάτες ταχυδρομικής τράπεζας που κατέχουν κάρτα Visa και ιδιοκτήτες ενός smartphone ή ένα συνδεδεμένο ρολόι συμβατό με τη Samsung.

  • #Digital μετασχηματισμός

21 Φεβρουαρίου 2022 Ανάγνωση 2 λεπτών

Με την Samsung Pay, η La Banque Postale εμπλουτίζει την προσφορά της για τις σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες της, αναπτύσσοντας τη λύση πληρωμής χωρίς επαφή με τον αρχηγό κινητής τηλεφωνίας στο Android . Απλή, γρήγορη και αποτελεσματική, η Samsung Pay Parks αγοράζει με ασφάλεια με το smartphone ή το συνδεδεμένο ρολόι και ανταποκρίνεται στις χρήσεις των νέων πελατών.

Régis Folbaum – Διευθυντής Πληρωμών της Ταχυδρομικής Τράπεζας

Για να πληρώσετε με την Samsung Pay, απλά ανοίξτε την εφαρμογή, επικυρώστε την πληρωμή χάρη σε έναν κωδικό PIN ή τα βιομετρικά δεδομένα της και, στη συνέχεια, προσεγγίστε το τηλέφωνο ή το συνδεδεμένο ρολόι του τερματικού αγοράς στο κατάστημα.

Η Samsung Pay σάς επιτρέπει να πληρώσετε για τις αγορές σας πέρα ​​από το όριο των € 50 που ισχύει για πληρωμές χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα 1 . Καθιστά επίσης δυνατή, ηλεκτρονικές αγορές και μέσω εφαρμογών. Οι κάτοχοι λογαριασμών Banque Postale μπορούν επίσης να καταγράψουν τις διάφορες κάρτες πίστης τους στην εφαρμογή σε όλη την απλότητα.

1 Το μέγιστο ποσό είναι το ίδιο με το ανώτατο όριο των δαπανών που επιτρέπεται από τη σχετική κάρτα.

3 χρόνια μετά την Apple Pay, η La Banque Postale εντάχθηκε στη Samsung Pay στις Υπηρεσίες Πληρωμών της

Το Banque Postale ανακοίνωσε τελικά την ενσωμάτωση της Samsung Pay για να ανταποκριθεί στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικά μέσα πληρωμής.

Εάν οι περισσότερες σε απευθείας σύνδεση και Neobank Banks είναι πολύ περισσότερο στη σελίδα σχετικά με τη διαθεσιμότητα συστημάτων πληρωμών κινητής τηλεφωνίας, έτσι οι “παραδοσιακές” τράπεζες εξακολουθούν να υστερούν πίσω από αυτήν την περιοχή. Έτσι ώστε η ανακοίνωση να ληφθεί υπόψη μια νέα πλατφόρμα συμβατή με μία από τις πιο δημοφιλείς τράπεζες στη Γαλλία κάνει αναγκαστικά το μικρό της αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει σήμερα με την ανακοίνωση της Ταχυδρομικής Τράπεζας που μόλις έκανε τη Samsung Pay διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της.

Συνεπώς, η Samsung Pay συμμετέχει στην Apple Pay και στο Paylib στη λίστα των πλατφορμών πληρωμών για κινητά που υποστηρίζονται από την τράπεζα. Σημειώστε όλα τα ίδια που η ταχυδρομική τράπεζα δεν είναι ακόμα συμβατή η Google Pay.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ταχυδρομική τράπεζα, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε την πλήρη γνώμη μας.

Πλήρης ενσωμάτωση του οικοσυστήματος της Samsung Banking

Μετά το Banque Populaire, το Ταμείο Ταμείο Ταμείο και το Crédit Agricole, η Ταχυδρομική Τράπεζα γίνεται η τέταρτη μεγάλη γαλλική τράπεζα για να αναλάβει την Samsung Pay. Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2018 στη Γαλλία, 2 χρόνια μετά από μια συγκεκριμένη αμοιβή της Apple. Για να το εκμεταλλευτείτε, πρέπει προφανώς να έχετε ένα smartphone ή ένα συμβατό συνδεδεμένο ρολόι Samsung. Μόλις η κάρτα σας έχει ρυθμιστεί με τη συσκευή με λογαριασμό Samsung, θα μπορείτε να ορίσετε μια αγορά στο κατάστημα απλά αγγίζοντας το τερματικό χάρη στις λειτουργίες NFC. Σε κάθε πληρωμή, κερδίζετε σημεία που μπορούν να δαπανηθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα του κατασκευαστή της Κορέας.

Πορτοφόλι Samsung (Samsung Pay)

Πορτοφόλι Samsung (Samsung Pay)

Το οικοσύστημα της Samsung Pay είναι εξασφαλισμένο από τη Samsung Knox και από ένα σύστημα κρυπτογράφησης για τραπεζικά δεδομένα. Επομένως εκδίδεται ένα μόνο κρυπτογράφημα, κάθε δεδομένα συναλλαγής και καρτών δεν αποθηκεύεται στη συσκευή ή σε διακομιστές Samsung.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Η ταχυδρομική τράπεζα

Η ταχυδρομική τράπεζα

Η σουίτα στο βίντεο

Tech Editor – Καλές προσφορές και υπηρεσίες

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.