Κάντε αγορές χρησιμοποιώντας την Apple Pay – Apple Assistance (CA), πώς να πληρώσετε με το iPhone σας? Προσεγγίσεις

Πώς να πληρώσετε με το iPhone σας: Τι πρέπει να ξέρετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές αγορές στο Safari 2.3 ή στις εφαρμογές εάν αυτή η επιλογή πληρωμής προσφέρεται.

Αγορές με τη χρήση της Apple Pay

Μπορείτε να κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την Apple Pay σε καταστήματα και εφαρμογές στον ιστό και πολλά άλλα.

Πληρώστε τη χρήση της Apple Pay σε καταστήματα και άλλα μέρη

Με το iPhone ή το Apple Watch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay σε καταστήματα, εστιατόρια, σταθμούς εξυπηρέτησης, ταξί και ενώ ένα από αυτά τα σύμβολα είναι ορατό 1 .

Πληρωμή χρησιμοποιώντας το iPhone σας

 1. Για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη σας κάρτα:
  • Εάν το iPhone σας είναι εξοπλισμένο με αναγνωριστικό, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Side. Εάν σας ζητηθεί, χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό προσώπου ή εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε την εφαρμογή χαρτοφυλακίου της Apple.
  • Εάν το iPhone σας έχει αναγνωριστικό αφής, κάντε διπλό κλικ στο κύριο κουμπί.
 2. Για να χρησιμοποιήσετε μια άλλη κάρτα, αγγίξτε την προεπιλεγμένη σας κάρτα για να εμφανίσετε άλλους. Αγγίξτε την επιθυμητή κάρτα και, στη συνέχεια, πιστοποιήστε τον εαυτό σας.
 3. Κρατήστε την κορυφή του iPhone σας κοντά στον αναγνώστη χωρίς επαφή μέχρι να εμφανιστεί ένα γάντζο και η αναφορά OK στην οθόνη.

Πληρωμή χρησιμοποιώντας το ρολόι της Apple

 1. Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί πλευρικής.
 2. Η προεπιλεγμένη κάρτα σας εμφανίζεται αυτόματα. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε άλλο.
 3. Κρατήστε την οθόνη του Apple Watch κοντά στον αναγνώστη χωρίς επαφή μέχρι να νιώσετε μια μικρή δόνηση και να ακούσετε ένα μπιπ.

Θέλετε να συμβουλευτείτε τη λίστα των πρόσφατων αγορών σας? Μάθετε πώς να συμβουλευτείτε το ιστορικό των συναλλαγών της Apple Pay.

Πληρωμή με την Apple Pay Online ή από εφαρμογές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές αγορές στο Safari 2.3 ή στις εφαρμογές εάν αυτή η επιλογή πληρωμής προσφέρεται.

 1. Πατήστε το κουμπί πληρωμής της Apple ή επιλέξτε την Apple Pay ως μέθοδο πληρωμής.
 2. Για να πληρώσετε με άλλη κάρτα, αγγίξτε το παρακάτω κουμπί ή το κουμπί Ανάπτυξης μενού Βρίσκεται δίπλα στην προεπιλεγμένη σας κάρτα.
 3. Εάν είναι απαραίτητο, εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής. Αυτά τα δεδομένα που αποθηκεύονται από την Apple Pay, δεν θα χρειαστεί να τα εισαγάγετε ξανά.
 4. Επιβεβαιώστε την πληρωμή.
  • iPhone ή iPad με αναγνωριστικό προσώπου: Πατήστε το πλευρικό κουμπί δύο φορές και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό προσώπου ή τον κωδικό πρόσβασης.
  • iPhone ή iPad χωρίς αναγνωριστικό προσώπου: Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό αφής ή τον κωδικό πρόσβασης.
  • Apple Watch: Πατήστε δύο φορές το κουμπί.
  • MAC With Touch ID: Ακολουθήστε τις οδηγίες της γραμμής αφής και τοποθετήστε το δάχτυλό σας στον αισθητήρα ID Touch. Εάν ο αισθητήρας ID Touch είναι απενεργοποιημένος, αγγίξτε το εικονίδιο Apple Pay στη γραμμή αφής και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  • MAC χωρίς ID Touch: Επιβεβαιώστε την πληρωμή στο Apple Watch ή το iPhone Connected μέσω Bluetooth. Φροντίστε να συνδεθείτε με το ίδιο αναγνωριστικό μήλου σε όλες τις συσκευές.
 5. Μόλις γίνει η πληρωμή, εμφανίζονται στην οθόνη ένα σήμα ελέγχου και η αναφορά.

 1. Ο έμπορος πρέπει όχι μόνο να δεχτεί την Apple Pay, αλλά και την κάρτα και το δίκτυο πληρωμών σας.
 2. Στην ηπειρωτική Κίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay στον ιστό στο Safari μόνο σε ένα iPhone ή συμβατό iPad με την τελευταία έκδοση του iOS ή του iPados.
 3. Στην Ιταλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone και το Apple Watch για να κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την Apple Pay σε καταστήματα με την κάρτα Maestro σας. Οι κάρτες Maestro δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές ή στον ιστό. Στις Κάτω Χώρες, μπορείτε να προσθέσετε κάρτες Maestro σε όλες τις συμβατές συσκευές, εκτός από το Mac.

Πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από την Apple ή σε ανεξάρτητους ιστότοπους που δεν διαχειρίζονται ή επαληθεύονται από την Apple παρέχονται χωρίς σύσταση ή έγκριση από την Apple. Η Apple προκύπτει από οποιαδήποτε ευθύνη για την επιλογή, τη σωστή λειτουργία ή τη χρήση ιστότοπων ή προϊόντων τρίτου μέρους. Η Apple δεν κάνει δήλωση και δεν προσφέρει καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια ή την αξιοπιστία αυτών των τρίτων ιστοσελίδων. Επικοινωνήστε με τον πωλητή για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να πληρώσετε με το iPhone σας: Τι πρέπει να ξέρετε

Υπηρεσία πληρωμής χωρίς επαφή που ξεκίνησε από την μάρκα Apple, η Apple Pay σάς επιτρέπει να πληρώνετε αγορές σε καταστήματα εξοπλισμένα με τερματικά πληρωμών TPE (NFC), σε ιστότοπους που εμφανίζουν το λογότυπο της Apple Pay ή ακόμα και μέσω συμβατών εφαρμογών.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, αυτή η λύση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας είναι συμβατή μόνο με συσκευές εταιρείας Cupertino, συμπεριλαμβανομένων iPhone, iPad, Apple Watch και MacBook Pro, ενσωματώνοντας τη λειτουργία ID Touch.

Για να μπορέσετε να πληρώσετε με το iPhone 6 ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση, πρέπει να γίνονται σεβαστά ορισμένα βήματα. Επομένως, το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι να γνωρίζουμε Πώς να πληρώσετε με το iPhone σας Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής. Ανακαλύψτε την ανάλυση της τράπεζας ντετέκτιβ.

Τα βήματα για να πληρώσετε με το iPhone σας

Τα βήματα για να πληρώσετε με το iPhone σας

Πρακτική, ασφαλή και καινοτόμα, η υπηρεσία πληρωμής της Apple Pay χωρίς επαφή απλοποιεί την καθημερινή σας ζωή επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως τραπεζική κάρτα. Για να μπορέσετε να πληρώσετε με το iPhone σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες διαδικασίες ::

 • Στο κατάστημα : Θα πρέπει να επαληθευτεί ότι ο έμπορος έχει τερματικό πληρωμής που περιλαμβάνει το λογότυπο της Apple Pay ή χωρίς επαφή
 • Στο Ιντερνετ : Δεν μπορεί να γίνει αγορά εάν ο ιστότοπος του εμπόρου δεν εμφανίζει το λογότυπο πληρωμής χωρίς επαφή με την Apple
 • Για πληρωμή, Απλά πατήστε το κύριο κουμπί στο iPhone και η λειτουργία ID Touch θα πατήσετε το δακτυλικό αποτύπωμα με δακτυλικό αποτύπωμα
 • Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone X, Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί πλευρά και κοιτάξτε την οθόνη για έλεγχο ταυτότητας προσώπου μέσω αναγνωριστικού προσώπου
 • Τότε χρειάζεται Προσεγγίστε την κορυφή του τηλεφώνου στο τερματικό πληρωμής Για να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα Ειδοποίηση για την επικύρωση της λειτουργίας. Με την Apple Pay, μπορείτε να πληρώσετε με το iPhone 6S ή άλλη έκδοση, χωρίς ανώτατο όριο ποσού εκτός από αυτό της τραπεζικής κάρτας που καταγράφηκε στην αίτηση.

Τα πλεονεκτήματα της πληρωμής κινητής τηλεφωνίας Apple Pay

Τώρα που γνωρίζουμε πώς να πληρώσουμε με το iPhone σας, φαίνεται σοφό να γνωρίζουμε τα διάφορα πλεονεκτήματα που προσφέρει η λύση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας της Apple σε σύγκριση με τη χρήση της φυσικής κάρτας τραπεζών:

 • Απλή και γρήγορη πληρωμή : Μερικά κλικ είναι αρκετά για να κάνουν ένα κατάστημα ή μια ηλεκτρονική πληρωμή.
 • ασφαλής πληρωμή : Ο αριθμός της τραπεζικής κάρτας του πελάτη δεν καταγράφεται στη χρησιμοποιούμενη συσκευή (iPhone, iPad, Apple Watch), ακόμη λιγότερο στους διακομιστές της Apple ή στον έμπορο του εμπόρου.
 • Εμπιστευτική πληρωμή : Η υπηρεσία πληρωμής χωρίς επαφή της Apple δεν διατηρεί καμία πληροφορία που να συνδέει τον χρήστη του iPhone σε μια πληρωμή Apple Pay Pay.
 • Διεθνής πληρωμή : Ακόμα και στο εξωτερικό, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να πληρώσετε αγορές σε καταστήματα με τεχνολογία χωρίς επαφή και λογότυπο Apple Pay.

Πώς να προσθέσετε την τραπεζική σας κάρτα στην εφαρμογή Apple ?

Είναι απαραίτητο να προσθέσετε εκ των προτέρων την τραπεζική σας κάρτα στην εφαρμογή για να πληρώσετε με το iPhone σας. Πράγματι, είναι απαραίτητο να καταγράψετε τις πληροφορίες της τραπεζικής σας κάρτας στη συσκευή για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής της Apple Pay με σιγουριά με αυτοπεποίθηση. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ξεκινήστε την εφαρμογή “πορτοφολιού” Στο κύριο μενού του iPhone
 • Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί ” +” που βρίσκεται στο επάνω δεξιά της οθόνης
 • Σαρώστε την τραπεζική του κάρτα Χάρη στη φωτογραφική μηχανή smartphone
 • Προσθέστε την τραπεζική κάρτα
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες Πιάνοντας ορισμένες πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο

Όταν η τραπεζική κάρτα έχει προστεθεί στο iPhone σας, μπορείτε να ορίσετε αμέσως τις αγορές σας από το smartphone σας, τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να το σημειωθεί Ορισμένες τράπεζες δεν είναι συμβατές με αυτήν την υπηρεσία πληρωμής χωρίς επαφή με την Apple. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα κύρια γαλλικά τραπεζικά ιδρύματα που προσφέρουν αυτό το είδος της λύσης χωρίς επαφή.

Οι συμβατές τράπεζες της Apple Pay

Οι συμβατές τράπεζες της Apple Pay

Είναι αλήθεια ότι η Apple Pay σας επιτρέπει να πληρώσετε με το iPhone σας (6s ή άλλη έκδοση), αλλά αυτή η υπηρεσία έχει τα όριά της, αφού ορισμένες τράπεζες δεν το προσφέρουν ακόμα. Εδώ είναι οι τράπεζες συμβατές με την Apple Pay Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

Παραδοσιακά ιδρύματα

 • Λαϊκή τράπεζα
 • Η τράπεζα ταμιευτηρίου
 • Κοινωνική γέφυρα

Ηλεκτρονικές τράπεζες

Τα νεομπανκίσματα

 • N26
 • C-zam (τράπεζα σταυροδρόμι)
 • Πορτοκαλί τράπεζα

Για να επωφεληθείτε από την αποζημιωμένη πληρωμή της Apple στην άμεση και μη δεσμευτική, μην διστάσετε να επιλέξετε N26. Πράγματι, αυτή η γερμανική Neobank απαιτεί μόνο μια απλή ταυτότητα για να ανοίξει έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό, γνωρίζοντας ότι αυτή η προσφορά συνοδεύεται από μια δωρεάν κάρτα MasterCard Bank.

Συγκρίνετε τις τράπεζες online:

Μονοεξέχρος

Visa Classic
Περιλαμβάνεται Πρωθυπουργός 3 € / μήνα

✅ Εξαιρέθηκε: 200 € που προσφέρονται πριν από 25/09 + 5% φυλλάδιο ! Ανακαλύπτω

Ισορροπία

Visa Welcome / Ultim Ελεύθερος

✅ 100 € προσφέρονται ! Ανακαλύπτω

Τράπεζα Fortuneo

Mastercard Fosfo / Gold / Elite Ελεύθερος

✅ Μέχρι 230 € προσφέρονται ! Ανακαλύπτω

Γεια σας!

Γεια σας μια βίζα
Ελεύθερος Visa Hello Prime
5 €/μήνα

✅ 180 € Προσφέρεται + Hello Premium σε 1 € για 6 μήνες Ανακαλύπτω

N26

Εικονική mastercard Ελεύθερος

Η γαλλική μου τράπεζα

Visa 2,9 € /μήνα

Χωρίς προσφορά Ανακαλύπτω

έλλιος

Η Helios Visa 6 € /μήνα

✅ 3 μήνες προσφέρονται ! Ανακαλύπτω

SG

Visa Classic
1 €/ μήνα
Πρωθυπουργός

1 €/ μήνα

✅ 80 € Προσφέρεται + Sobrio σε 1 €/μήνα για 12 μήνες ! Ανακαλύπτω

Γεωργική πίστη

Πρωθυπουργός 2 € /μήνα

✅ 5 online προσφορές με πολλά πλεονεκτήματα ! Ανακαλύπτω


BNP Paribas

Visa Classic
3,7 €/μήνα Πρωθυπουργός
11,16 €/μήνα

✅ 80 € προσφέρονται + 1 έτος δωρεάν πνεύμα ! Ανακαλύπτω

Υπολογιστές

Μαύροι υπολογιστές
14,90 € Absolut PCS 19,9 €

✅ Οι τραπεζικές απαγορεύσεις έγιναν αποδεκτές Ανακαλύπτω

Εικόνες πνευματικών δικαιωμάτων: Logitheque.com, Apple.com