Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy Z Flip 3: Τι αλλαγές?, Motorola Razr Plus VS. Galaxy Z Flip 4 Vs. RAZR 2023: Ένα Flip Phone FaceOff – CNET

Motorola Razr Plus VS. Galaxy Z Flip 4 Vs. RAZR 2023: FLIP FACEOFF

Το Razr Plus ξεκινά στις 23 Ιουνίου για $ 1.000, ενώ το κανονικό Razr πρόκειται να φτάσει αργότερα φέτος για μια μη ανακοινωθείσα τιμή τιμής. Το πρότυπο RAZR θα κοστίσει νόημα λιγότερο από το Razr Plus, σύμφωνα με τα στελέχη της Motorola.

Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy Z Flip 3: Τι αλλαγές ?

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε στα νέα χαρακτηριστικά των μοντέλων που μόλις βγήκαν. Μπαταρία, Σχεδιασμός, Διεπαφή … Καταβάλλουμε απολογισμό των διαφορών μεταξύ του Galaxy Z Flip 4 και του Flip 3.

Χωρίς ένα κακό παιχνίδι λέξεων, η Samsung έριξε ένα ολόκληρο γαλαξία προϊόντων στις 10 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της αποσυσκευασμένης εκδήλωσης. Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 και 5 Pro, Galaxy Buds 2 Pro, όλα φαίνεται να έχουν ένα κοινό σημείο: μια ισχυρή συνέχεια με τους προκατόχους τους. Αρκετά για να έχετε ένα μικρό πρόβλημα να διακρίνει τα πραγματικά νέα χαρακτηριστικά από τις ανακοινώσεις του χθες επαναλήφθηκαν. Το Frandroid σας βοηθά να δείτε πιο καθαρά με μια σύγκριση μεταξύ νέου και παλιού μοντέλου. Μετά το Z Fold 4 σε σύγκριση με το Z Fold 3, μας ενδιαφέρει εδώ στο Galaxy Z Flip 4 και τα σημεία της διαφοράς του.

Ο χειρισμός μας στο βίντεο

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Σχεδιασμός: Περισσότερα από αυτά, αλλά καλύτερα

Τοποθετήστε το φετινό τηλέφωνο δίπλα σε αυτό του περασμένου έτους σε ένα τραπέζι, θα είναι δύσκολο να πείτε ποια είναι η. Για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας technophile, υπάρχει όμως μια συμβουλή για να αποφασίσετε μεταξύ αυτού. Οι φέτες του z flip 4 είναι τώρα λαμπερές και η πλάτη υιοθετεί ένα κάλυμμα ματ στη θέση του λείος από 3.

Αυτό δεν είναι όλα, η επαφή τους είναι πιο μεταλλική από αυτή του Z Flip 3, το οποίο επίσης εξοπλισμένο με φέτα αλουμινίου, έδωσε περισσότερη εντύπωση απαλότητας. Επιπλέον, η Samsung υπόσχεται ότι αυτές οι φέτες είναι ισχυρότερες από πέρυσι, δηλαδή πρέπει να σημειωθεί.

Ακόμα στις φέτες, αυτά είναι λιγότερο θολωτά από πέρυσι και υιοθετούν ένα επίπεδο σχέδιο. Ο μεντεσέ, επίσης, είναι λίγο λιγότερο παρούσα. Επωφεληθεί από την ίδια νέα διαδικασία κατασκευής με το Z Fold 4, το οποίο του επιτρέπει να πάρει λιγότερο χώρο ενώ είναι πιο σταθερός και ελαφρύτερος.

Πάντα στην πλευρά χειρισμού, το τηλέφωνο είναι αναμφισβήτητα βαρύτερο από το μεγαλύτερο του, ακόμα κι αν παραμένει πολύ ελαφρύ (187 γραμμάρια έναντι 183 πέρυσι). Τελευταία διαφοροποίηση στοιχείου: Οι δύο μονάδες φωτογραφιών είναι ελαφρώς πιο προεξέχοντες και βγαίνουν λίγο περισσότερο από το τηλέφωνο.

Αυτονομία, η πραγματική διαφορά

Όλες αυτές οι εξελίξεις στο σχεδιασμό θα αναμφισβήτητα επανάσταση στη χρήση του flip. Η πραγματική μίσθωση αναμενόταν ήταν στην αυτονομία και μοιάζει με τη δουλειά της Samsung. Σε χαρτί ήδη, η επιχείρηση Seoul εξοπλίζει flip 4 με μεγαλύτερη μπαταρία 400 mAh, που πηγαίνει από 3300 mAh σε 3700. Επιπλέον, το τσιπ του τηλεφώνου, το Snapdragon 8+ Gen 1 έχει μια λεπτότερη χάραξη χάραξης από το Snapdragon 888 και αποφεύγει τις αποτυχίες του Snapdragon 8 Gen 1 που τείνει να θερμαίνει.

Κατά συνέπεια, το z flip 4 θα πρέπει να παρέχει καλή βελτίωση σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε ήδη την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτό το σημείο μέσω Το δοκιμαστικό μας πρωτόκολλο φτιαγμένο με στόχο. Ας μην φοβόμαστε τα λόγια: Η βελτίωση είναι εκθαμβωτική. Εάν το Flip 3 πήρε 7:46 για να φτάσει το 10 %, μια μέτρια βαθμολογία, το Z Flip 4 έχει πάρει 11:39 π.μ., ένα εντελώς μέσο αποτέλεσμα, αλλά ήδη φυσικά. Φυσικά θα είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε ή να ακυρωθούν όλα αυτά κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, αλλά αυτός είναι ένας πραγματικός λόγος για να ενθουσιαστείτε για το Flip 4.

Η φωτογραφία και η δύναμη κάνουν ένα μικρό άλμα

Πρέπει να αναφερθούν άλλες μικρές βελτιώσεις. Ο κύριος αισθητήρας του Z Flip 4 μπορεί να διατηρήσει τον ορισμό των 12 megapixel, είναι πράγματι ένα νέο ελαφρώς μεγαλύτερο συστατικό και επομένως υποτίθεται ότι καταγράφει περισσότερο φως. Το τσιπ, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πιο αποτελεσματικό, αφού είναι ένα Snapdragon 8+ Gen 1.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Motorola Razr Plus VS. Galaxy Z Flip 4 Vs. RAZR 2023: FLIP FACEOFF

Το Motorola Razr Plus εντολή της προσοχής με ένα κάλυμμα που είναι βασικά όλη η οθόνη.

Sareena Dayaram Senior Editor

Η Sareena είναι ανώτερος συντάκτης για το CNET που καλύπτει το κινητό beat περιλαμβάνει κριτικές συσκευών. Είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος πολυμέσων με εμπειρία αξίας πάνω από μια δεκαετία που παράγει ιστορίες για τηλεοπτικές και ψηφιακές δημοσιεύσεις σε όλες τις οικονομικές πρωτεύουσες της Ασίας, όπως η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και η Βομβάη. Πριν από το CNET, η Sareena εργάστηκε στο CNN ως συγγραφέας ειδήσεων και Reuters ως παραγωγός.

  • Περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας δημοσιογραφίας

1 Ιουνίου 2023 11:30 π.μ.Μ. PT

Μπροστινή οθόνη του Motorola Razr Plus

Η Motorola μόλις εισήγαγε δύο νέες προσθήκες στη γνωστή σειρά Razr: το Motorola Razr 2023 και το Motorola Razr Plus 2023, με στόχο τον ανταγωνισμό της Samsung’s Galaxy Z Flip 4.

Από τα δύο τηλέφωνα, το υψηλότερο Razr Plus είναι αυτό που θα τραβήξει διπλά παίρνει. Το χαρακτηριστικό της υπογραφής είναι σχεδόν αδιαμφισβήτητο: ένα μπροστινό κάλυμμα που είναι βασικά όλη η οθόνη. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως η μεγάλη οθόνη κάλυψης σε οποιοδήποτε εμπορικά Avaible Flip Phone αυτή τη στιγμή, ακόμα μεγαλύτερη από αυτή του Oppo Find N2 Flip, το οποίο έχει κατακόρυφο προσανατολισμό.

Η οθόνη εξώφυλλου στο Razr Plus “προορίζεται για πολύ περισσότερο μόνο τον έλεγχο του χρόνου ή των ειδοποιήσεων ανάγνωσης”, σύμφωνα με τον Lisa Eadicicco της CNET, ο οποίος έσπασε πρακτικά με το Razr Plus μπροστά από την εκτόξευση. “Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές και ακόμη και πληκτρολογώντας χρησιμοποιώντας ένα πλήρες πληκτρολόγιο.””

Συγκριτικά, η οθόνη καλύμματος στο Galaxy Z Fold, που βρίσκεται στο κάτω μισό του τηλεφώνου, είναι σαφώς μικρότερη. Είναι πιο κοντά σε μέγεθος στην οθόνη στο κανονικό Razr. Για συγκεκριμένους αριθμούς, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας για ένα διάγραμμα προδιαγραφών δίπλα-δίπλα.

Όσο για την κάμερα, το κανονικό Razr φαίνεται να έχει μια πιο προηγμένη ρύθμιση από τον αδελφό του, το Razr Plus, καθώς και το Galaxy Z Flip 4, τουλάχιστον σε χαρτί. Το κανονικό τρίο των φωτογραφικών μηχανών του Razr είναι επικεφαλής από έναν κύριο σκοπευτή 64-megapixel, ο οποίος συνοδεύεται από κάμερα ευρείας γωνίας 13 megapixel και κάμερα 13 megapixel που βλέπει μπροστά.

Κάτω από την κουκούλα, το Razr Plus τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 8 Plus Gen 1 Mobile Chipset που υποστηρίζεται από 8GB μνήμης RAM και αποθήκευση 256GB. Το Galaxy Z Flip 4 είναι εξοπλισμένο με το ίδιο chipset, σε συνδυασμό με 8GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης που κυμαίνονται από 128GB έως 512GBB.

Και οι δύο RAZRs υποστηρίζουν τη φόρτιση 30W και ασύρματη φόρτιση 5W, αν και το κανονικό RAZR διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 4,200 mAh σε σύγκριση με την μπαταρία των 3.800 mAh μέσα στο Razr Plus. Παίρνετε επίσης τρία χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και με τα δύο RAZRs, το οποίο είναι ένα έτος λιγότερο από αυτό που παίρνετε με τη Samsung.

Το Razr Plus ξεκινά στις 23 Ιουνίου για $ 1.000, ενώ το κανονικό Razr πρόκειται να φτάσει αργότερα φέτος για μια μη ανακοινωθείσα τιμή τιμής. Το πρότυπο RAZR θα κοστίσει νόημα λιγότερο από το Razr Plus, σύμφωνα με τα στελέχη της Motorola.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Motorola’s Razr Plus και η τακτική Razr συγκρίνετε με το Galaxy Z Flip 4, δείτε το διάγραμμα των προδιαγραφών μας παρακάτω.

Galaxy Z Flip 4 Vs. Razr plus vs. Αραχοκάρυλος

Razr Plus Razr 2023 Galaxy Z Flip 4
Μέγεθος εμφάνισης, ανάλυση Εξώφυλλο: 3.6 ιντσών OLED (1066 x 1056 pixels) Εσωτερικά/Κύρια: 6.9 ιντσών FHD+ (2640 εικονοστοιχεία x 1080) Εξώφυλλο: 1.5 ιντσών OLED (194 x 368 εικονοστοιχεία) Εσωτερική: 6.9 ιντσών Οθόνη χειρός: 6.7 ιντσών FHD Plus (2.640×1.080 pixels, 22: 9). Οθόνη εξώθησης: 1.9 ιντσών (260×512 εικονοστοιχεία)
Πυκνότητα pixel Εξωτερική: 413 PPI Εσωτερική: 413ppi Εξωτερική: 282 PPI Εσωτερική: 413ppi Εξωτερική: 302 PPI Εσωτερική: 425 PPI
Διαστάσεις (χιλιοστά) Άνοιγμα: 73.95 x 170.83 x 6.99mm κλειστό: 73.95 x 88.42 x 15.1mm Άνοιγμα: 73.95 x 170.82 x 7.35mm κλειστό: 73.95 x 88.24 x 15.8mm Διπλωμένο: 71.9×84.9×17.1mm (μεντεσέ) – 15.9mm (χαλάρωση); Ξεδιπλώθηκε: 71.9×165.2×6.9mm
Βάρος (ουγγιές, γραμμάρια) 188.5, 6.64 ουγκιά 188.6 g, 6.65 ουγκιά 187G; 6.59 ουγκιά
Λογισμικό κινητό Android 13 Android 13 Android 12/13
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ 12-megapixel (κύρια), 13-megapixel (ευρεία) 64-megapixel (κύρια), 13-megapixel (ευρεία) 12-megapixel (κύρια), 12-megapixel (Ultrawide)
Κάμερα που βλέπει μπροστά 32-megapixel 32-megapixel 10-megapixel
Λήψη βίντεο 4K 4K 4K
Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1 Snapdragon 7 Gen 1 Snapdragon 8 Plus Gen 1
Μνήμη/αποθήκευση 8GB + 256GB 8GB + 128GB 8GB+ 128GB/256GB/512GB
Επεκτάσιμη αποθήκευση Κανένας Κανένας Κανένας
Φόρτιση μπαταρίας 3.800 mah 4.200 mah 3.700 mah
Δακτυλικός αισθητήρας Πλευρά Πλευρά Πλευρά
Σύνδεσμος USB-C USB-C USB-C
Βύσμα ακουστικών Κανένας Κανένας Κανένας
Ειδικά χαρακτηριστικά IP52, 5G ενεργοποιημένη, τρελή οθόνη, ενσύρματη φόρτιση 30W, ασύρματη φόρτιση IP52, 5G ενεργοποιημένη, πτυσσόμενη οθόνη, ενσύρματη φόρτιση 30W, ασύρματη φόρτιση 5W IPX67, 5G Ενεργοποιημένη, πτυσσόμενη οθόνη, ασύρματη φόρτιση, γρήγορη φόρτιση 25W
Τιμή 1.000 $ TBD 999 $