Δοκιμάστε το Samsung Galaxy Z Flip3: Αναδιπλώνεται σε όλες τις επιθυμίες σας, δοκιμή του Samsung Galaxy Z Flip 3: το πτυσσόμενο smartphone που αναμενόταν | Bouygues Telecom

Samsung Galaxy Z Flip 3: Το πτυσσόμενο smartphone περιμέναμε

Contents

Το αντίστοιχο αυτής της επιλογής του σχεδιασμού είναι άμεση: Για την παραμικρή δράση, θα πρέπει να ανοίξετε το τηλέφωνο πάνω απ ‘όλα. Μερικοί θα δουν μια πραγματική πρόκληση σε καθημερινή βάση, όπου άλλοι θα εκτιμήσουν αυτό το μικρό airlock αποσυμπίεσης μεταξύ της φάσης “Δεν χρησιμοποιώ το smartphone μου” και “το χρησιμοποιώ”. Λίγο σαν να βρίσκετε ξαφνικά τα μερικές φορές θολή σύνορα μεταξύ αυτών των δύο κρατών. Είναι διασκεδαστικό να βλέπουμε ότι για μια λειτουργία που φαίνεται τόσο ανέκδοτη (το τηλέφωνο κλείνει σαν βαλβίδα), μπορούμε να επιτύχουμε μια σχέση με το τόσο διαφορετικό αντικείμενο.

Samsung Galaxy Z Flip3 Test: Διπλώνει όλες τις επιθυμίες σας

Το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι το άλλο πτυσσόμενο smartphone από τον κατασκευαστή της Νότιας Κορέας που προσφέρει μορφή τύπου κινητού τηλεφώνου με οριζόντια πτυχή επιτρέποντας τόσο μια εξαιρετικά συμπαγή μορφή κλειστή, αλλά και ένα μεγάλο κινητό τότε ότι είναι εντελώς ανοιχτό. Υπόσχεση μιας σταθερής εμπειρίας, ειδικά χάρη σε μια διασύνδεση ενός -UI που προσφέρει ρευστότητα και χαρακτηριστικά, σε έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές για το Android και επομένως δύο οθόνες, όλα σε ένα πιο σκληρό σασί από το προηγούμενο και το αδιάβροχο. Ήμασταν σε θέση να το δοκιμάσουμε πλήρως και εδώ είναι οι εντυπώσεις μας.\

Samsung Galaxy Z Flip3 Test: Διπλώνει όλες τις επιθυμίες σας

Τεχνικό φύλλο του Samsung Galaxy Z Flip 3:

 • 6.7 -inch AMOLED SCREEN, 1080×2636 Pixels 120 Hz
 • 1,9 ιντσών οθόνη AMOLED, 112×300 60 Hz Pixels
 • Chipset Qualcomm Snapdragon 888
 • 8 GB μνήμης RAM
 • 128/256 GB μη εξελικτικής εσωτερικής αποθήκευσης
 • Διπλό 12+12 megapixel αισθητήρα φωτογραφίας
 • 10 megapixel μπροστινό αισθητήρα
 • Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο προφίλ
 • 3300 mAh μπαταρία συμβατή φόρτιση 25 watts
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 11 με επικάλυψη λογισμικού One UI 3.1

Σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Flip 3

Το Samsung Galaxy Z Flip3 παίρνει ακριβώς τις γραμμές του προκάτοχού του Τόσο πολύ ώστε να προσφέρει αυστηρά πανομοιότυπες διαστάσεις Ακριβώς όπως το βάρος του 173 γραμμάρια, μάλλον λογικό για ένα πτυσσόμενο smartphone. Αλλά σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα που είναι διαθέσιμα σήμερα σε ορισμένες αγορές, τοΤο E Flip3 βασίζεται σε ένα οριζόντιο άνοιγμα που του επιτρέπει να προσφέρει ένα εξαιρετικά συμπαγές σχήμα όταν κλείσει. Αυτή είναι μια από αυτές τις μεγάλες δυνάμεις και σε καθημερινή βάση, στο τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να “βρούμε” μια κινητή συσκευή που δεν παίρνει πολύ χώρο στην τσέπη. Το παίρνουμε ακόμη και για να το αναζητήσουμε μερικές φορές εάν η εν λόγω τσέπη (ή η τσάντα) είναι λίγο μεγάλη. Βεβαίως, είναι 17,3 mm με πάχος διπλωμένο, αλλά μόνο 7,2 mm όταν είναι ανοιχτό, ως το καλύτερο στην αγορά. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: πράσινο, λεβάντα, κρέμα ή μαύρο.

Πίσω από το Samsung Galaxy Z Flip 3

Ο μεντεσέ έχει αναθεωρηθεί για να προσφέρει ένα πιο ευέλικτο και ευκολότερο άνοιγμα από το προηγούμενο μοντέλο. Το άνοιγμα στο ένα χέρι είναι δυνατό, αλλά λίγο λεπτό. Όταν είναι ανοιχτό, παραμένει πολύ σταθερό, να μην κλίνει πίσω και να επιτρέψει σε μια τέτοια θέση να εξετάσει ορισμένα μέσα, για παράδειγμα. Μπορεί να κρατήσει έτσι μέχρι μια γωνία ανοίγματος 145 μοίρες, χωρίς αλλαγή. Θέση 90 μοιρών, Ή ακόμα και λίγο περισσότερο, σας επιτρέπει επίσης να πάρετε selfie χωρίς να έχετε ένα τεταμένο χέρι, το κινητό να τοποθετείται απλά μπροστά σας. Είναι εξαιρετικά πρακτικό. Σύμφωνα με τη Samsung, ο μεντεσέ πιστοποιήθηκε για να αντέξει τουλάχιστον 200.000 χειρισμούς ή 100 φορές την ημέρα για 5 χρόνια. Κλειστό, οι άκρες είναι πολύ ελαφρώς πιο κοντά μεταξύ τους από το Galaxy Z Flip 5G. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένας μικρός χώρος. Αυτό δεν συμβαίνει με το πτυσσόμενο smartphone oppo βρίσκουν n, οι δύο πτυχές των οποίων είναι κυριολεκτικά αγγίξτε. Η συσκευή επωφελείται από ένα πλαίσιο αλουμινίου, πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, σημειώστε την πιστοποίηση IPX8, η οποία το καθιστά εντελώς αδιάβροχο, αλλά όχι σκόνη. Είναι ήδη ένα εξαιρετικό πράγμα και έτσι επιτρέπει σε αυτή τη συσκευή να κρατήσει την τάξη της πραγματικής τεχνολογικής βιτρίνας.

Samsung Galaxy Z Flip 3 κλειστή

Ας ανοίξουμε το κινητό για να προχωρήσουμε και να δούμε την παρουσία, όπως στο προηγούμενο μοντέλο, του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σωστό προφίλ, στο επίπεδο του κουμπιού αναμονής. Είναι λίγο υψηλό όταν το κινητό είναι ανοιχτό, αλλά τοποθετείται καλά όταν κλείσει. Ακριβώς δίπλα του, υπάρχει ένα διπλό κουμπί για τη διαχείριση της έντασης. Το συρτάρι κάρτας SIM βρίσκεται στο αντίθετο προφίλ. Υποστηρίζεται μόνο ένα, αλλά σημειώστε τη δυνατότητα ενεργοποίησης του Λειτουργία ESIM για δεύτερη γραμμή. Δυστυχώς, Δεν είναι δυνατή η επέκταση της εσωτερικής χωρητικότητας αποθήκευσης.

Προφίλ του Samsung Galaxy Z Flip 3

Κάτω και ανώτερο προφίλ του Samsung Galaxy Z Flip 3

Τέλος, στην κάτω άκρη, υπάρχει ο σύνδεσμος USB-C και ένα πλέγμα για το ηχείο. Το άλλο ηχείο είναι εγκατεστημένο πάνω από την οθόνη. Επομένως εκμεταλλευόμαστε έναν στερεοφωνικό ήχο που είναι καλό, ειδικά αφού το επίπεδο είναι μάλλον συνεπές. Τα μέσα και τα πρίμα είναι παρόντα πολύ περισσότερο από χαμηλές συχνότητες στην κλήση. Ο ήχος κορεσμένος όταν πιέζετε τον όγκο λίγο πολύ ψηλά. Σημειώστε τη συμβατότητα με τη μορφή Dolby Atmos. Θα τον συσχετίσουμε γρήγορα με ένα κράνος Bluetooth ή θα χρησιμοποιήσουμε έναν προσαρμογέα για ένα ενσύρματο σύστημα ακρόασης. Όπως και το προηγούμενο Galaxy Z flip, είναι συμβατό με 5G, αλλά αυτή τη φορά προσφέρει Wi-Fi 6, πιο αποτελεσματική με καλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη εμβέλεια. Η συσκευή είναι φυσικά συμβατή με το NFC για πληρωμή χωρίς επαφή. Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Samsung Pay, δεν χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή για να πληρώσετε. Απλά σύρετε ένα δάχτυλο στην οθόνη αφής για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πληρωμής και στη συνέχεια να το προσεγγίσετε από το τερματικό και να επικυρώσετε τη λειτουργία τοποθετώντας το δάχτυλό σας στον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δυστυχώς, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με την Samsung Pay και δεν λειτουργεί με το Google Pay που απαιτεί το άνοιγμα του κινητού για να πραγματοποιήσει την ίδια λειτουργία.

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από τη Samsung

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το FNAC

Μια δευτερεύουσα εξωτερική οθόνη αγγίξτε τώρα

Το Galaxy Z Flip3 έχει εξωτερική οθόνη. Είναι μεγαλύτερος από τον προηγούμενο Μέτρηση 1,9 ίντσας (έναντι 1,1 ιντσών στο γαλαξία Z flip 5g). Τώρα απτική, μπορεί να ζήσει ζωντανός όταν κουραστείτε δύο φορές γρήγορα. Μπορείτε να μετακινηθείτε σε διάφορες λειτουργίες των οποίων η παραγγελία είναι προσαρμόσιμη: ο καιρός, το ρολόι, ο συναγερμός, η καταγραφική φωνή, ο χρονοδιακόπτης, ο έλεγχος της μουσικής, ο αριθμός των βημάτων, των μηνυμάτων, της ημερήσιας διάταξης κ.λπ. και προσθέστε widgets εάν είναι απαραίτητο. Πολύ κακό δεν μπορούμε να απαντήσουμε απευθείας, Η οθόνη χρησιμοποιείται κυρίως για να συμβουλευτεί τις πληροφορίες και τις διάφορες ειδοποιήσεις που ελήφθησαν, Οι υπόλοιπες λειτουργίες που πρέπει να γίνουν με το άνοιγμα της συσκευής. Είναι ωστόσο δυνατό να ελέγξετε τη μουσική ανάγνωση.

Εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 3

Κατά τη χρήση, είναι πρακτικό και συχνά αποφεύγει το άνοιγμα του κινητού για να δει τα μηνύματα, αλλά θα θέλαμε να έχουμε λίγο περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης παρά τα πάντα. Αυτό είναι ένα Δυποψήφιος από τα οποία επισημάνουμε την καλή ποιότητα και τη φωτεινότητα επαρκή για να είναι ευανάγνωστο σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και σε πλήρη ήλιο.

Μια πιο ανθεκτική και εσωτερική οθόνη 120 Hz

Η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip3 σε μορφή 22: 9 ξεδιπλώνεται πλήρως σε 6,7 ίντσες διαγώνια με ορισμό 1080×2636 pixels. Σε αντίθεση με άλλες οθόνες, περιβάλλεται από ένα ελαφρύ μαύρο σύνορο που πιστεύουμε ότι είναι ενοχλητικό για τους αφηρημένους χειρισμούς, αλλά τελικά αυτό ξεχαστεί σε χρήση. Η οθόνη επωφελείται από ένα Συχνότητα ανανέωσης 120 Hz, Μια βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο που περιορίζεται στα 60 Hz. Επί πλέον, Η οθόνη λέγεται ότι είναι πιο ισχυρή από τη Samsung ικανό, a priori, για να αντισταθείτε καλύτερα στις ρίγες. Καλύπτεται από προστατευτική μεμβράνη. Αυτό μπορεί να αφαιρεθεί και μπορεί να αλλάξει ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι πολύ ριγέ κατά τη χρήση του. Η πλάκα OLED είναι ευέλικτη, όταν είναι πλήρως ξεδιπλώνεται, εξακολουθούμε να σημειώνουμε την παρουσία ενός μικρού εμπορικού σήματος στη μέση. Αν το παρατηρήσουμε στην αρχή, το ξεχνάμε αρκετά γρήγορα για τη χρήση της συσκευής. Όταν περάσετε το δάχτυλο, αισθάνεστε επίσης την πτυχή. Η χρωματομετρία παραμένει ελεγχόμενη σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης Χωρίς ανακρίβεια στο κέντρο, το οποίο είναι εξαιρετικό πράγμα.

Εσωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 3

Στις ρυθμίσεις της συσκευής, Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα κάθε οθόνης ανεξάρτητα. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή της συχνότητας ανανέωσης της εσωτερικής οθόνης επιλέγοντας τον προσαρμοστικό τρόπο που προσαρμόζει αυτόματα τη συχνότητα σύμφωνα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται ή την τυπική λειτουργία που καλύπτει στα 60 Hz για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δύο τρόποι οθόνης είναι διαθέσιμες: ζωντανές και φυσικές με, στην τελευταία περίπτωση, τη δυνατότητα τροποποίησης της ισορροπίας λευκού. Η φωτεινότητα είναι επαρκής για υπαίθρια χρήση, ακόμη και σε πλήρη ήλιο. Τέλος, σημειώστε μια γροθιά στην κορυφή στο κέντρο για να αφήσετε χώρο στον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών.

L παραμέτρους

Ισχυρά όλα όσα χρειάζεστε

Τεχνικά, το Galaxy Z Flip3 αυξάνεται από μια εγκοπή σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, αφού είναι Εξοπλισμένο με τσιπ Qualcomm Snapdragon 888 (έναντι του Snapdragon 865 στο Galaxy Z Flip 5G) αVEC 8 GB μνήμης RAM. Είναι διαθέσιμος με 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου, Ανάλογα με την επιλεγμένη διαμόρφωση. Ας θυμηθούμε την αδυναμία επέκτασης αυτής της χωρητικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε τη σωστή αγορά ανάλογα με τις ανάγκες μνήμης σας. Με μια τέτοια πλατφόρμα, το κινητό είναι αποτελεσματικό και εκτελεί όλες τις εφαρμογές με μεγάλη ταχύτητα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι επίσης ανθεκτικό στο παιχνίδι με καλή ρευστότητα και εξαιρετικό επίπεδο γραφικών. Δεν έχουμε παρατηρήσει μια χρόνια επιβράδυνση, κάτι που είναι πολύ καλό.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Δοκιμές απόδοσης

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από τη Samsung

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το FNAC

Πολλές πρακτικές χρήσεις για πολυμέσματα

Λίγο σαν το Galaxy Z Fold3, Το Galaxy Z Flip3 μπορεί να είναι σε λειτουργία Flex, δηλαδή διπλωμένο στους 90 μοίρες για να επιτρέψει την προβολή βίντεο σε ένα από τα παραθυρόφυλλα όταν το άλλο χρησιμεύει ως επίπεδη υποστήριξη. Δεν εκμεταλλεύουμε το ίδιο πλάτος με το άλλο πτυσσόμενο κινητό της Samsung, αλλά η θέση παραμένει πρακτική. Σε ορισμένες εφαρμογές (που προβλέπονται από την άποψη της ανάπτυξης), τα χειριστήρια αφής εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης όπως κάτω από το YouTube ή Spotify, για παράδειγμα. Σημειώστε ότι σε αυτή τη θέση, μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε με το Google Duo, και πάλι με μια προσαρμοσμένη διεπαφή. Το Galaxy Z Flip3 είναι απόλυτα ικανό να διαβάζει το περιεχόμενο πολυμέσων HD σε ποιότητα Full HD, δεδομένου ότι είναι συμβατή με το DRM Wideline L1.

Οθόνη Samsung Galaxy Z Flip 3

Σε διαφορετική περίπτωση, Το κινητό χρησιμοποιεί το Android 11 με επικάλυψη λογισμικού ON OI Που έχει ήδη δει στο Galaxy Z Fold3, αλλά και στα άλλα κινητά τηλέφωνα της μάρκας. Αυτό δεν αλλάζει προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης καθώς και πλευρική γραμμή για συντομευμένες λειτουργίες, εκτός από εκείνες που είναι ήδη διαθέσιμες στη γραμμή ειδοποιήσεων.

Διεπαφή του Samsung Galaxy Z Flip 3

Ρυθμίσεις Samsung Galaxy Z Flip 3

Λεπτομέρειες Samsung Galaxy Z Flip 3 Παράμετροι

Βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφιών

Για να τραβήξετε φωτογραφίες, το Galaxy Z Flip3 αναλαμβάνει τους αισθητήρες του προηγούμενου μοντέλου, δηλαδή Δύο μονάδες 12 megapixel για την ευρεία γωνία και την εξαιρετικά γωνία. Με αυτά, η συσκευή προσφέρει πιο κολακευτικά πλάνα από το Galaxy Z Flip 5G με ένα πιο σημαντικό επίπεδο λεπτομέρειας και εξαιρετική χρωματομετρία. Η επεξεργασία λογισμικού αποδεικνύεται αποτελεσματική, καθιστώντας έτσι δυνατή τη λήψη όμορφων φωτογραφιών συνολικά, ανεξάρτητα από τον αισθητήρα που χρησιμοποιείται. Δεν υπάρχει οπτικό ζουμ εδώ, αλλά μόνο ψηφιακό που σας επιτρέπει να φτάσετε μέχρι 10x Για κάπως ευαίσθητα αποτελέσματα. Η συσκευή διαθέτει επίσης αισθητήρα 10 megapixel στο επίπεδο της οθόνης. Αυτό προσφέρει λιγότερο ευχάριστες λήψεις με πιο κορεσμένη και λιγότερο ακριβή απόδοση.

Φωτογραφία μεγάλης γωνίας με το Samsung Galaxy Z Flip 3

Το πλεονέκτημα της ύπαρξης δύο οθονών είναι ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους δύο αισθητήρες πίσω για να πάρετε selfie, Απλά ενεργοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία στη διεπαφή για να χρησιμοποιήσετε την εξωτερική οθόνη ως πηγή πλαισίωσης. Είναι πολύ πρακτικό και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα για τους εαυτούς. Η λήψη φωτογραφιών μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως, με μια απλή χειρονομία. Η διασύνδεση εφαρμογής κάμερας προσαρμόζεται στο άνοιγμα της εσωτερικής οθόνης που προσφέρει πλήρη προβολή εάν είναι εντελώς ξεδιπλωμένη ή προσφέρει μια προβολή μόνο στο επάνω μέρος της οθόνης, εάν είναι ελαφρώς διπλωμένη, στρέφοντας επίσης προς το κάτω μέρος τις επιλογές που κανονικά διαθέσιμες στο μπλουζα. Αρκετές λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες: ενιαία λήψη, πορτρέτο, φωτογραφία, βίντεο και πολλά άλλα. Αυτό το τελευταίο μενού παρέχει πρόσβαση σε άλλους τρόπους: AR Doodle, Pro, Panorama, Food, Night, Video Video, Pro Video, Super Idle, Slow Motion, Hyperlapse και Προβολή του Διευθυντή (Double View).

Samsung Galaxy Z Flip 3 Interface Camera

Τα ζουμ φωτογραφιών με το Samsung Galaxy Z Flip 3

Τέλος, σημειώστε τη δυνατότητα του Ταινία με ορισμό Ultra HD έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Εκτιμούμε τον περιορισμό των ορίων της συσκευής, ιδιαίτερα χάρη στον ολοκληρωμένο σταθεροποιητή της.

Φωτογραφία ζουμ με το Samsung Galaxy Z Flip 3

Μια σωστή αυτονομία, αλλά ένα ακόμα αργό φορτίο

Με Η μπαταρία των 3300 mAh, είναι Μία από τις μικρότερες δυνατότητες σε ένα κινητό σήμερα. Δεν αποτελεί έκπληξη, έχουμε μια μέρα, αλλά όχι πολύ περισσότερα. Εάν έχουμε μια μάλλον εντατική χρήση, είναι μοντέρνο να παρέχουμε μια ενδιάμεση λύση φορτίου για να του δώσουμε κάποια χρώματα και να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε. Διαφορετικά, μπορούμε επίσης να παίξουμε στη συχνότητα ανανέωσης και στη μέγιστη χρήση της εξωτερικής οθόνης αποφεύγοντας το άνοιγμα της εσωτερικής επιφάνειας, περισσότερους καταναλωτής ενέργειας. Αυτό που δεν πηγαίνει πραγματικά προς τη σωστή κατεύθυνση είναι το γεγονός ότι Η μπαταρία δεν υποστηρίζει ένα γρήγορο φορτίο. Πράγματι, καλύπτει τα 15 watts Ενώ ακόμη και τα smartphones mid -range προσφέρουν 65 watt, για να μην αναφέρουμε το Xiaomi 11T Pro που υποστηρίζει 120 watts. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζει μόλις 40% σε μισή ώρα χρέωσης. Και στην κορυφή όλων, η Samsung δεν παρέχει την τροφοδοσία … όπως στην άλλη πιο πολυτελή σειρά. Ωστόσο, το κινητό μπορεί να υποστηρίξει το ασύρματο φορτίο. Στο 35%, στην περίπτωση αυτή, απαιτεί ακόμα 1h46 πριν από το πλήρες φορτίο.

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από τη Samsung

Αγοράστε το Samsung Galaxy Z Flip 3 από το FNAC

Η γνώμη μας για το Samsung Galaxy Z Flip 3

Για εμάς, η νέα έκδοση αυτού Smartphone αναδίπλωσης βαλβίδων Ποιος ξέρει πώς να είναι πολύ μικρός, αλλά ποιος μπορεί επίσης να προσφέρει Μια πολύ ωραία επιφάνεια εμφάνισης είναι μια επιτυχία ειδικότερα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Ενισχύει το επίπεδο των τελειωμάτων με έναν πιο ισχυρό χαρακτήρα, μια στεγανοποίηση στο νερό, τις φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας και την αυξημένη απόδοση. Επομένως, διαγράφει τα σφάλματα του προηγούμενου, ακόμη και αν μπορούμε πάντα να τον κατηγορήσουμε για περιορισμένη αυτονομία και υπερβολικά αργή χρέωση μπροστά στον ανταγωνισμό. Για εμάς, εργονομική και ισχυρή, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστο να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.

Samsung Galaxy Z Flip 3: Το πτυσσόμενο smartphone που περιμέναμε

Samsung Galaxy Z Flip_3

Το νερό αδιάβροχο, πιο ισχυρό, καλύτερα τελειωμένο, το Galaxy Z Flip3 είναι επίσης πολύ πιο προσιτό από τον προκάτοχό του. Η συμπαγής μορφή βαλβίδας που κρύβει μια εξαιρετική οθόνη 6,7 -ιντσών AMOLED είναι μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες εικόνες για τη συνάφεια ενός πτυσσόμενου smartphone.

Samsung Galaxy Z Flip3 Test: Η γνώμη μας

Θα πέσετε για ένα πτυσσόμενο smartphone ? Που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2021, το Samsung Galaxy Z Flip3 μπορεί να σας καλύψει ! Η οθόνη AMOLED 6.7 -INCH (17 cm διαγώνιος) είναι απλά τέλεια σε πλήρες HD+ και με μέγιστη ρευστότητα. Διπλωμένο (τρόπος τηλεφώνου βαλβίδας), μετατρέπεται σε ένα μικρό τετράγωνο τηλέφωνο, πολύ εύκολο να γλιστρήσει στην τσέπη σας, αλλά με μια μικρή εξωτερική οθόνη που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να το ανακατασκευάσετε. Οι παραστάσεις είναι προφανώς εκεί με τον επεξεργαστή 5G 5G του Snapdragon 888 και το 8 GB μνήμης RAM. Και με μειωμένη τιμή 500 ευρώ σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, έχει ειλικρινά όλα τα πλεονεκτήματα για να πείσει όλους τους τεχνοφίλους.

Ένα πιο ισχυρό smartphone

Η ευθραυστότητα της οθόνης και ο μεντεσέ ήταν, πρέπει να γίνει δεκτή, ένα από τα κύρια θέματα ερωτήσεων πριν από την αγορά ενός πτυσσόμενου smartphone. Η Samsung έχει δουλέψει πολύ σε αυτή την πτυχή για το Galaxy Z Flip 3, όπως και το Galaxy Z Fold 3. Και οι δύο έχουν ένα ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου, 10% πιο ανθεκτικό από το εύρος πτυχής του 2020. Η εσωτερική οθόνη είναι 80% πιο ανθεκτική από ό, τι στις προηγούμενες εκδόσεις και όλα τα εξωτερικά πρόσωπα προστατεύονται από γρατζουνιές και σοκ από ένα ενισχυμένο γυάλινο γυαλί Gorilla Victus του τελευταίου. Τέλος, η Samsung ανακοινώνει ότι ο μεντεσέ του Galaxy Z Flip 3 έχει δοκιμαστεί για να διπλωθεί 200.000 φορές.

Το πρώτο πτυσσόμενο και αδιάβροχο τηλέφωνο

Ο Κορεατικός κατασκευαστής έχει διαχειριστεί ένα άλλο τεχνικό κατόρθωμα: Το Galaxy Z Flip 3 και Z Fold 3, είναι τα πρώτα νερά -ανθεκτικά πτυσσόμενα smartphones (IPX8 Index). Μπορούν να αντέξουν βύθιση έως 1,5 μέτρα (σε γλυκό νερό) για 30 λεπτά. Όλες αυτές οι βελτιώσεις καθιστούν το Galaxy Z Flip 3 πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε καθημερινή βάση. Δεν χρειάζεται να φοβάστε τη ζημιά όταν το γλιστρήσετε στην τσέπη ή την τσάντα σας. Και για την πιο προσεκτική, η Samsung έχει αναπτύξει μια σειρά προστατευτικών κελυφών και περιπτώσεων για το Galaxy Z Flip 3 ιδιαίτερα μελετημένο.

Μια οθόνη XL σε μορφή τσέπης

Το Galaxy Z Flip 3 είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό smartphone με το σχέδιο βαλβίδας που του δίνει ένα πολύ μειωμένο μέγεθος μόλις κλείσει (72,2 x 86,4 x 17,1mm). Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτού του κινητού, συμπαγούς και φωτός (183 γραμμάρια) καθιστώντας εύκολο να γλιστρήσει σε μια τσέπη. Ως εκ τούτου προσφέρει μία από τις πιο ευρύχωρες επιφάνειες προβολής όταν δυσάρεστες. Ένας πολύ καλός συμβιβασμός όταν θέλουμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο κριτήρια.

Μια φωτεινή και υγρή οθόνη

Το Galaxy Z Flip 3 ανοίγει σε μια υπέροχη οθόνη αναδίπλωσης (2640 x 1080 pixels) που καταλαμβάνει το 82% της πρόσοψης. Ψηφιακό.com, ο συνεργάτης μας, μέτρησε τη φωτεινότητα του, η οποία είναι σχεδόν ισοδύναμη με εκείνη του Galaxy S21 Ultra. Είναι η εγγύηση μιας φωτεινής οθόνης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, η οποία είναι περισσότερο με τη βέλτιστη ρευστότητα χάρη στον ρυθμό ψύξης των 120 Hz. Και βρίσκουμε την ποιότητα της πλάκας Samsung OLED που συνδυάζει την πιστότητα των χρωμάτων και ένα σχεδόν άπειρο ρυθμό αντίθεσης. Η παρακολούθηση φωτογραφιών ή βίντεο στο Galaxy Z Flip 3 είναι απλά μια θεραπεία.
Οι συμβουλές μας: Προτιμότερα επιλέξτε τη λειτουργία “φυσικού” στις ρυθμίσεις εμφάνισης.

Μια προσαρμόσιμη και πρακτική οθόνη

Χάρη στον μεντεσέ του που μπορεί να τοποθετηθεί από όλες τις γωνίες, γίνεται πολύ εύκολο να φτιάξετε ένα selfie ή να κάνετε μια τηλεοπτική κλήση χωρίς να χρειάζεται να κρατήσετε το τηλέφωνο. Αυτές είναι δύο από τις δυνατότητες που προσφέρονται από τη λειτουργία Flex του Galaxy Z Flip 3, το οποίο προσαρμόζει τη διεπαφή ορισμένων εφαρμογών ανάλογα με τη δεδομένη θέση στην οθόνη, με συγκεκριμένα στοιχεία ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης. Όπως ο προκάτοχός του, το Galaxy Z Flip 3 έχει μια μικρή εξωτερική οθόνη. Η Samsung Heard επιστρέφει στο ανεπαρκές μέγεθος αυτής της οθόνης. Αποτέλεσμα, η μίνι οθόνη είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη (1,9 ίντσες) και γίνεται πραγματικά κατάλληλο για ανάγνωση μηνυμάτων, ειδοποιήσεις, δοκιμάζοντας τη μουσική σας ή διαβουλεύσεις με τον καιρό χωρίς να ανοίξετε την κύρια οθόνη. Εξοικονομήστε χρόνο, αλλά και έναν καλό τρόπο διατήρησης της αυτονομίας για αυτά τα κοινά καθήκοντα. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εξωτερική οθόνη ως σκόπευτρο για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή μια ταινία.

Δύναμη για μεταπώληση για όλες τις χρήσεις

Κάτω από την πτυσσόμενη οθόνη του Galaxy Z Flip 3, υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 888 με 8 GB μνήμης RAM μνήμης RAM. Ένα combo που παρέχει όλες τις απαραίτητες επιδόσεις για τρέχουσες χρήσεις, πολλαπλές και ακόμη βιντεοπαιχνίδια. Οι εφαρμογές εκκινούν χωρίς καθυστέρηση και μπορούν να κατηγορηθούν χωρίς να χάσουν τη ρευστότητα πλοήγησης. Μια καλή σημείωση επίσης για τα δύο στερεοφωνικά ηχεία που παρέχουν έναν εντελώς πειστικό ήχο. Τέλος, το Galaxy Z Flip 3 είναι προφανώς συμβατό με το 5G και μπορεί επομένως να προσφέρει την καλύτερη απόδοση για τις ταχύτητες επικοινωνίας και μεταφοράς δεδομένων (με την επιφύλαξη ενός πακέτου 5G και είναι σε καλυμμένη περιοχή όχι δίκτυο).

Η αυτονομία του βελτιωμένου Galaxy Z Flip 3

Από την πλευρά της αυτονομίας, το Galaxy Z Flip 3, θα είναι ένας καλός καθημερινός συνεργάτης. Πράγματι, το πτυσσόμενο smartphone πραγματοποιήθηκε 13h31 λεπτά, σύμφωνα με το πρωτόκολλο εργαστηριακών δοκιμών του συνεργάτη μας, ψηφιακό.com. Είναι μια ώρα καλύτερης από το προηγούμενο Galaxy Z Flip, το οποίο σας επιτρέπει να εξετάσετε μια ημέρα χρήσης εάν ακουμπάτε με σύνεση της εξωτερικής οθόνης για τις τρέχουσες εργασίες, οι οποίες δεν απαιτούν να ξεδιπλώσουν την «κύρια οθόνη.

Μια κάμερα σε καθαρή πρόοδο

Θεωρείται τέλειος στο Galaxy Z Flip 2020, η κάμερα του 2021 vintage έχει διορθώσει καλά τον πυροβολισμό. Το Galaxy Z Flip 3 εξακολουθεί να βασίζεται σε δύο μονάδες 12 megapixel: The Grand Angle και The Ultra Grand Angle. Αλλά οι φωτογραφίες ημέρας είναι πολύ πιο λεπτομερείς και καλύτερα εκτεθειμένες και δίνουν ικανοποίηση στις περισσότερες περιπτώσεις. Η νυχτερινή λειτουργία είναι ακόμα πίσω σε σύγκριση με τα καλύτερα μοντέλα υψηλού επιπέδου, αλλά παράγει πλήρως χρησιμοποιήσιμα πλάνα. Το Galaxy Z Flip 3 μπορεί επίσης να κινηματογραφήσει μέχρι 4k σε 30 ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο κύριος αισθητήρας του επωφελείται από την οπτική σταθεροποίηση που αφαιρεί αποτελεσματικά τους τρόμους.

Ποιος είναι ο γαλαξίας z flip3 ?

Πιο επιτυχημένη, πιο κατάλληλη για κοινή χρήση και πιο προσιτή οικονομικά, το Galaxy Z Flip 3 θα πείσει όλους τους χρήστες που είχαν ήδη παρασυρθεί από αναδιπλούμενα smartphones, αλλά που τους βρήκαν ακόμα υπερβολικά ακριβά και όχι αρκετά πρακτικά. Ήταν επίσης ένα από τα καλύτερα smartphones 5G το 2021.

Ποια είναι η τιμή του Samsung Galaxy Z Flip 3 ?

Η Samsung κάνει το στοίχημα ότι το Galaxy Z Flip 3 θα εκδημοκρατίσει το πτυσσόμενο smartphone. Για να γίνει αυτό, ο κορεατικός γίγαντας έχει προσαρμόσει σημαντικά την τιμή βάσης, η οποία μειώνεται στα 1059 ευρώ για την έκδοση 128 GB. Το 2020 Galaxy Z Flip πωλήθηκε 1499 ευρώ.
Επιλέξτε το Galaxy Z Flip 3

 • Η πιο ισχυρή οθόνη και μεντεσέ
 • Στεγανοποίηση με νερό και σκόνη
 • Η δευτερεύουσα οθόνη, μεγαλύτερη και πιο πρακτική
 • Η τιμή σε αιχμηρά μειώνεται

6 μήνες με το Samsung Galaxy Z Flip 3: πήρε το πτυχίο

Πέρασα έξι μήνες στην εταιρεία του Samsung Galaxy Z Flip 3. Η αυτονομία, η αντίσταση της οθόνης και ο μεντεσέ, οι ενημερώσεις, η εξέλιξη των τιμών, η καθημερινή χρήση. Καταβάλλουμε απολογισμό αυτού του smartphone πραγματικά δεν τους αρέσουν οι άλλοι.

Πέρασα έξι μήνες με το Galaxy Z Flip 3. Υπενθύμιση, αυτό είναι το τελευταίο πτυσσόμενο smartphone της Samsung με τη μορφή “Αναδίπλωση στη μέση”. Για αυτόν, είχε τρία βασικά περιουσιακά στοιχεία όταν απελευθερώθηκε: χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τους προκατόχους του (1059 ευρώ την εποχή εκείνη), μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και ένα ειλικρινά εποχιακό και συμπαγές σχέδιο μόλις διπλωθεί.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Μετά από έξι μήνες καλής και πιστή υπηρεσία, είναι καιρός να φύγει από την τσέπη μου. Οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι οι εξής: Εάν το αγόρασα όταν κυκλοφόρησε, θα το μετανιώσω ? Αξίζει ακόμα έξι μήνες αργότερα, τώρα που έχει περάσει η διαφημιστική εκστρατεία ? Ας τα αναλύουμε όλα.

Η τιμή είναι ένα μεγάλο ναι

Στο μέτωπο των τιμών, μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη έξι μήνες μετά την απελευθέρωσή της. Το τηλέφωνο έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξίας του, συμπεριλαμβανομένου του νέου, καθιστώντας το πολύ καλύτερο από ό, τι όταν βγαίνει. Σήμερα μπορείτε να βρείτε ένα z flip στη μέγιστη τιμή των 750 ευρώ, κοιτάζοντας λίγο αυτή τη στιγμή, με τις τιμές να φλερτάρουν με τα 600 και 550 ευρώ.

Όταν βγαίνει, οι επικριτές του επεσήμαναν – απλά – δάχτυλο ότι το z flip κοστίζει σχεδόν εξίσου ακριβό με ένα smartphone premium όπως ένα Mi 11 Ultra ή ένα S21 Plus για παράδειγμα, χωρίς τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα της φόρμουλας (οθόνη QHD, φωτογραφία στο η κορυφή, κ.λπ.) Κατά μία έννοια, το τρέχον κόστος του z flip μας φαίνεται περισσότερο “φυσική” τιμή, αυτό στην οποία μπορεί κανείς να αισθανθεί ότι έχετε για τα χρήματά σας.

Αυτονομία: το μεγάλο ελάττωμα

Το πρώτο από τα ελαττώματα, αυτός που ξεπερνά όλους τους άλλους, αυτός που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν πετάξει με ανυπομονησία τον όμορφο σχεδιασμό του Z Flip 3, είναι αναμφισβήτητα η καταστροφική του αυτονομία. Είχαμε ήδη υπογραμμίσει τη δοκιμή μας, τονίζοντας πώς το Z Flip 3 δεν είναι ένα αυτόνομο smartphone (7:46 μπαταρίας μέσω του πρωτοκόλλου στόχου μας, ενός υποχρεωτικού φορτίου στα μέσα του απογεύματος, ώστε να μην επιστρέψουμε χωρίς τηλέφωνο), εμείς δεν μπορεί να επιμείνει αρκετά για να υπογραμμίσει ότι δεν βελτιώνεται καθόλου.

Θα ήθελα να σας δώσω συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με την αυτονομία του Z Flip 3, με τυπικές περιπτώσεις χρήσης, κάτι τέτοιο. Αλλά η αλήθεια είναι απλούστερη: πέρασα αυτούς τους έξι μήνες με έναν φορτιστή Samsung 25W (που δεν παρέχεται με το τηλέφωνο) μόνιμα στην τσάντα μου, έτσι ώστε να το φορτώσω μία ή δύο φορές την ημέρα για να το επαναφέρω.

Το χειρότερο έρχεται όταν χρησιμοποιείτε πραγματικά το τηλέφωνο. Σκέφτομαι σήμερα το πρωί, όταν με άφησα στις 9 π.μ. με πλήρη μπαταρία, την οποία διέσχισα το Παρίσι από το μετρό με το GPS, πήρε σημειώσεις κάποτε έφτασε στο ραντεβού μου και όπου ήμουν 25 % αυτονομία στις 11:30 π.μ. Αυτό το τηλέφωνο δεν είναι μόνο χαμηλό στην αυτονομία, αλλά ζεστάνει επίσης πολύ μόλις χρησιμοποιηθεί λίγο έντονα. Ως εκ τούτου τείνει να εκφορτώνει ταχύτερα από τον μέσο όρο σύμφωνα με την εμπειρία μου.

Προσωπικά (εργάζομαι σε ένα γραφείο, όχι μακριά από το σπίτι μου, σπάνια πηγαίνω περισσότερο από μία ώρα από το σπίτι μου στην καθημερινή μου ζωή), έτσι υποστήριξα αυτό το μεγάλο ελάττωμα χωρίς να συνεχίσω πάρα πολύ, την αποδοχή του ως μειονέκτημα που μπορούσα να φιλοξενήσω τον εαυτό μου στη ρουτίνα μου. Φυσικά έσπασε εδώ ή εκεί, όπως οι καιροί που έπρεπε να περιμένω να το επαναφορτίσω λίγο πριν τρέξουμε ή βγαίνω για να δω φίλους. Το έχω φιλοξενήσει, γιατί η προσωπική και επαγγελματική μου ζωή μου επιτρέπει. Από την άλλη πλευρά, θα συμβουλεύω εναντίον αυτού του τηλεφώνου σε οποιονδήποτε θα χρειαζόταν αν μόνο λίγο, μιας μπαταρίας που κρατά περίπου το σοκ. Ή θα τον συμβούλευα να βρει μια δέσμη με εξωτερική μπαταρία (είναι αστείο, δεν υπάρχει).

Ένα smartphone που κλείνουμε είναι ένα smartphone που επιλέγουμε να ανοίξουμε

Είναι ακόμα πιο ενοχλητικό το γεγονός ότι το z flip 3 είναι, αν ξεχάσουμε αυτήν την ανησυχία για την μπαταρία, ένα smartphone όλα αυτά είναι πιο συναρπαστικό σε καθημερινή βάση.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο στα μάτια μου πιθανότατα δεν θα μιλήσει σε όλους. Αλλά αν υποβληθείτε στο να πέσει υπό την επήρεια του τηλεφώνου σας μόλις συμβουλευτείτε οποιαδήποτε ειδοποίηση, το z flip έχει αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα ότι σας επιτρέπει να μείνετε ενημερωμένοι με την εξωτερική του οθόνη, χωρίς να βρίσκεστε σε ένα ή δύο κούνιες tik tok ή Κελάδημα. Δεν φαίνεται τίποτα, αλλά σε μια εποχή που η παραμικρή εφαρμογή θέλει να πέσετε σε έναν εθισμό στη συμπεριφορά, αυτό το φυσικό εμπόδιο (το τηλέφωνο είναι κλειστό, πρέπει να το ανοίξω για να εισέλθει) βοηθά πολύ να διατηρήσει μια υγιή απόσταση με τον πολύτιμο σύντροφό του.

Το αντίστοιχο αυτής της επιλογής του σχεδιασμού είναι άμεση: Για την παραμικρή δράση, θα πρέπει να ανοίξετε το τηλέφωνο πάνω απ ‘όλα. Μερικοί θα δουν μια πραγματική πρόκληση σε καθημερινή βάση, όπου άλλοι θα εκτιμήσουν αυτό το μικρό airlock αποσυμπίεσης μεταξύ της φάσης “Δεν χρησιμοποιώ το smartphone μου” και “το χρησιμοποιώ”. Λίγο σαν να βρίσκετε ξαφνικά τα μερικές φορές θολή σύνορα μεταξύ αυτών των δύο κρατών. Είναι διασκεδαστικό να βλέπουμε ότι για μια λειτουργία που φαίνεται τόσο ανέκδοτη (το τηλέφωνο κλείνει σαν βαλβίδα), μπορούμε να επιτύχουμε μια σχέση με το τόσο διαφορετικό αντικείμενο.

Η εσωτερική οθόνη διατηρεί το δεξί τέλος

Τώρα ας πάμε στην ανάλυση τηλεφώνου μόλις ανοίξετε. Πρώτη σημείωση: Συνέχισα, καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών για να εκτιμήσω το γεγονός ότι το z flip προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων: ένα συμπαγές τηλέφωνο όταν διπλωθεί, απολαμβάνοντας μια μεγάλη οθόνη 6, 7 ίντσες. Τόσο συμπαγές που το ξεχάσω στο κάτω μέρος της τσέπης μου, κυριολεκτικά, και να επιστρέψω ολόκληρο το διαμέρισμά μου, σκέπτοντας να το χάσω.

Η αναλογία οθόνης 22: 9 είναι το σημείο που κατέληξε στην πιο κούραση με το χρόνο. Δεν είναι τίποτα απαράδεκτο, αλλά δεν είναι πλέον σε θέση να εκτιμήσει τα βίντεο του YouTube χωρίς να υποβάλλονται σε δύο τεράστια μαύρα μπαρ στις πλευρές σαφώς καταλήγουν να λυπάται για αυτή την επιλογή λίγο. Βεβαίως, κάποιο άλλο περιεχόμενο κινηματογράφου προσαρμόζεται πολύ καλύτερα σε αυτή τη μορφή, αφού διαγράφουν μαύρες ράβδους στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Εκεί, αυτή είναι μια πραγματική ευχαρίστηση, αλλά πολύ σπάνια μια ευχαρίστηση: μόνο το 10 % αυτού που κοίταξα σε αυτό το τηλέφωνο ήρθε σε αυτό το κουτί.

Όπου η πολύ επιμήκη πτυχή του z flip 3 είναι τέλεια, ωστόσο, είναι στα κοινωνικά δίκτυα ένα πιο πρόσφατο όπως το Tiktok για παράδειγμα, όπου η κατακόρυφη είναι κεντρική. Εκτίμησα αυτό το μικρό επιπλέον χώρο που μου προσέφερε στις 22: 9.

Ένα άλλο αρκετά μοναδικό πλεονέκτημα της φόρμουλας, τον οποίο συνέχισα να χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών με πολύ τακτικό τρόπο: το τηλέφωνο έγκειται στην ισορροπία του από μόνη της όταν είναι διπλωμένο στους 90 μοίρες. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να εμφανίσετε διαφορετικά ορισμένες εφαρμογές με επιταγές στο κάτω μέρος της οθόνης και τη διεπαφή εφαρμογής στην κορυφή. Δεν μετράω πλέον τα βράδια που δαπανώνται στον υπολογιστή μου για να χρησιμοποιήσω το z flip ως κεντρικό κόμβο, τοποθετημένο ήσυχα στην επιφάνεια εργασίας μου. Μου επέτρεψε να μετακινηθώ λίγο για να μιλήσω για διαφωνία, να διαχειρίζομαι τη μουσική μου ή άλλο. Εάν μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά με ένα κλασικό smartphone τοποθετημένο σε μια στάση, εξακολουθώ να εκτιμώ την άνεση ενός smartphone ικανό να προσφέρει αυτό το είδος εμπειρίας χωρίς αξεσουάρ. Αυτή είναι ίσως η λειτουργικότητα που θα χάσω περισσότερο.

Είναι καλός ?

Κατά τη θέα αυτού του εύθραυστου Esqui, πολλοί που αναρωτιούνται για τη σταθερότητα του. Είναι επομένως ένα από τα προφανή συμφέροντα αυτής της μακράς δοκιμής, ακόμη και αν παραμένει μερική. Ένα smartphone σε πολύ καλή λειτουργία λειτουργίας 6 μήνες μετά την αγορά του μπορεί να χάσει την αξιοπιστία μετά από ένα χρόνο για παράδειγμα.

Το εξωτερικό, για να ξεκινήσει, μου φαίνεται να αντισταθμίζει τις φρίκες του χρόνου αρκετά καλά και διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της κάψυρας του. Από την άλλη πλευρά, σας προσκαλούμε να σας φέρει ένα κέλυφος για αυτό το τηλέφωνο. Παρατηρήσαμε τη σταδιακή εμφάνιση γρατζουνιών στο τμήμα της κρέμας και τις μικρές επιπτώσεις στις φέτες του τηλεφώνου λίγο μαλακό από το υπόλοιπο της συσκευής.

Η οθόνη, από την πλευρά της, κατέχει το δεξί τέλος εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια. Συνολικά, συνηθίζουμε στην πλαστική εμφάνιση που υποτίθεται ότι μιμείται το ποτήρι της οθόνης. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό και δεν σημειώνεται για το 98 % της επιφάνειας του. Το αλίευμα είναι ότι στο επίπεδο του μεντεσέ, τον τελευταίο μήνα χρήσης, άρχισα να βλέπω ότι ο αντίχειρά μου κρέμεται λίγο περισσότερο. Πολύ γρήγορα, άρχισαν να εμφανίζονται μερικές μικροχορυχές γρατζουνιές. Ευτυχώς, αυτά δεν είναι καθόλου ορατά σε καθημερινή βάση. Το γεγονός παραμένει ότι χρησιμοποίησα μόνο το τηλέφωνο έξι μήνες και ας καθορίσουμε, χωρίς την προστασία της οθόνης που υπάρχει για την αγορά. Μπορούμε λοιπόν να σας συμβουλεύουμε να το κρατήσετε.

Στην τάξη των ανησυχιών σχετικά με τη βιωσιμότητα του αντικειμένου, θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι πέρασε τέσσερις έως πέντε μήνες, το τηλέφωνο δεν ανοίγει πλέον στο 100 %, αλλά στο 99,8 %, πιθανώς λόγω συσσώρευσης σκονισμών. Εάν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, είναι λίγο απογοητευτικό να είναι σε θέση να ανοίξει εξ ολοκλήρου τον μεντεσέ του.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου: Ήμουν σε θέση να το ενημερώσω κάτω από ένα UI 4 (Android 12) και έτσι να επωφεληθώ από όλες τις μικρές καινοτομίες της τελευταίας έκδοσης της διεπαφής. Παρά μερικά σφάλματα τον πρώτο μήνα, η μετάβαση πήγε ομαλά και έχω ακόμη και την αίσθηση ότι το smartphone έχει κερδίσει κάπως ευκολία χρήσης. Οι ειδοποιήσεις λαμβάνουν για παράδειγμα πολύ λιγότερο χώρο.

Το Z Flip δεν προσφέρει αυτό που αναμένεται από ένα smartphone premium, αλλά δεν έχει σημασία

Τελικά, μου άρεσε πραγματικά αυτοί οι έξι μήνες που πέρασαν με το Galaxy Z Flip 3. Είναι ένα smartphone που δεν είναι πραγματικά όπως οι άλλοι που είναι πολύ άνετα στη χρήση σε καθημερινή βάση, αν έχετε μια λαβή κοντά.

Από την άλλη πλευρά, το Z Flip 3 είναι σίγουρα πολύ ακριβό για το δικό του καλό, επειδή δεν προσφέρει τις αναμενόμενες ιδιότητες ενός smartphone premium το 2022. Για παράδειγμα, έχω μιλήσει πολύ λίγα για τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο, για έναν απλό λόγο: αυτά είναι πολύ χαμηλότερα από ό, τι όλα μπορούν να παράγουν ναυαρχίδες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες. Οι ελαφρώς χρονολογημένοι αισθητήρες του τηλεφώνου είναι σίγουρα για κάτι. Τούτου λεχθέντος, η ποιότητα παραμένει εντελώς σωστή, μην φοβάστε.

Εν ολίγοις, η αναδίπλωση της Samsung δεν είναι πραγματικά ένα premium smartphone με την παραδοσιακή έννοια του όρου, αλλά προσφέρει πολλές μοναδικές ιδιότητες που δεν θα βρείτε αλλού. Ιδιότητες που συνέχισα να χρησιμοποιώ καθημερινά κατά τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών. Θα πίστευαμε ότι μόλις πέσει η διαφημιστική εκστρατεία, θα καταλήξω να το χρησιμοποιήσω όπως κάθε άλλο smartphone, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά. Και τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι έξι μήνες μετά την απελευθέρωσή του, δεν κοστίζει πλέον την τιμή ενός premium smartphone καθόλου.

Επομένως, το z flip 3 θα παραμείνει ένα τηλέφωνο που δεν έχει αναγκαστικά να τεθεί σε όλα τα χέρια. Αλλά αν νομίζετε ότι είστε πελάτης για τις πολλές ιδιότητές του, ενώ είστε σε θέση να αγνοήσετε τα ελαττώματά του, είναι απλά το καλύτερο smartphone με τη μορφή του στην αγορά. Δεν είναι κακό.