Δοκιμάστε το Samsung Galaxy S21 FE 5G: Παρά την καθυστερημένη άφιξη, αξίζει τον κόπο, Samsung Galaxy S21 FE Test: Απλή, αποτελεσματική. Είναι ακόμα ναι το 2023

Samsung Galaxy S21 Test: Απλή, αποτελεσματική … είναι ακόμα “ναι” το 2023

Contents

Ένα Samsung Galaxy S είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο, αλλά είναι πάνω απ ‘όλα ένα νόμιμο αντικείμενο. Επομένως, πρέπει να έχει ένα άψογο σχεδιασμό, αμέσως αναγνωρίσιμο. Η σειρά Galaxy S21 είχε χτυπήσει ένα χτύπημα σε αυτό το πεδίο με μια ενότητα φωτογραφιών τέλεια ενσωματωμένη στο κύτος. Αυτό έδωσε τα προϊόντα των αεροπορικών εταιρειών και πολλή προσωπικότητα. Το S21 FE ακολουθεί αυτή τη λογική, Ενώ φέρνετε κάποιες αλλαγές για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας.

Δοκιμάστε το Samsung Galaxy S21 FE 5G: Παρά την καθυστερημένη άφιξη, αξίζει τον κόπο

Το smartphone Samsung Galaxy S21 FE 5G είναι το τελευταίο στη σειρά S21 που έχει παρουσιαστεί, λίγο πριν το Galaxy S22, για να ολοκληρώσει το φάσμα των κινητών τηλεφώνων που ο κατασκευαστής θέλει να είναι προσιτός, αλλά με ελάχιστο συμβιβασμό. Παίρνει τους κωδικούς άλλων κινητών τηλεφώνων S21, αλλά με, σύμφωνα με τη Samsung, λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες των χρηστών. Διακρίνεται από τη διαμόρφωσή του που αξίζει ένα υψηλό μοντέλο του προηγούμενου έτους, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 με 6 ή 8 GB μνήμης RAM, μια οθόνη AMOLED καθώς η Samsung ξέρει πώς να τα κάνει, ανανεώνεται στα 120 Hz και έχει τρεις φωτογραφίες αισθητήρες στο πίσω μέρος. Ήμασταν σε θέση να το δοκιμάσουμε για λίγο και εδώ είναι οι εντυπώσεις μας.

Δοκιμάστε το Samsung Galaxy S21 FE 5G: Παρά την καθυστερημένη άφιξη, αξίζει τον κόπο

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S21 FE:

 • 6,4 ιντσών οθόνη AMOLED, 1080×2400 pixels 120 Hz
 • Chipset Qualcomm Snapdragon 888
 • 6 ή 8 GB μνήμης RAM
 • 128 ή 256 GB μη -εκτεταμένης εσωτερικής αποθήκευσης
 • Τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών 12+12+8 megapixel
 • 32 megapixel μπροστινό αισθητήρα
 • Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
 • Φορτίο συμβατό με μπαταρία 4500 mAh 25 watt, ασύρματο και ανεστραμμένο φορτίο
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με επικάλυψη λογισμικού ON OI 4

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Boulanger

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο FNAC

Σχεδιασμός του Samsung Galaxy S21 FE

Ο Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S21 FE 5G δεν εκπλήσσεται από την ίδια φλέβα με τα άλλα smartphones της σειράς S21. Του Τα άκρα είναι στρογγυλεμένα, Αλλά όχι πάρα πολύ, δίνοντάς του μια συγκεκριμένη τάξη. Οι διαστάσεις του είναι μέσες, δεδομένου ότι έχει πάχος 7,9 mm για βάρος 177 γραμμάρια που είναι μικρότερο από τον ανταγωνισμό. Αυτό αντιπροσωπεύεται από το OnePlus 9 Pro, Oppo Find X3 Pro, Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11, Xiaomi 11T Pro ή Realme GT 5G με το οποίο μοιράζεται τον επεξεργαστή. Μόνο το Sony Xperia 5 III, ένας άλλος ανταγωνιστής, είναι περισσότερο Φως, κατηγορώντας 168 γραμμάρια στην κλίμακα.

Πίσω από το Samsung Galaxy S21 FE

Από την πλευρά του χρώματος, το Samsung Galaxy S21 FE 5G διατίθεται σε διάφορα χρώματα (ελιά, λευκό, μαύρο και λεβάντα). Το δοκιμάσαμε με μαύρο. Είναι μάλλον νηφάλιος και ματ. Το οπτικό του μπλοκ που φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στο αριστερό προφίλ του smartphone (κοιτάζοντας από την πλάτη) είναι στην πραγματικότητα περιέχεται στο πίσω μέρος του smartphone. Μπορείτε να δείτε τους αισθητήρες φωτογραφιών που είναι εγγεγραμμένοι σε τρεις κύκλους με ταυτόσημη διάμετρο, η οποία είναι αξιοσημείωτη για το μάτι. Το μπλοκ είναι σε ένα συγκεκριμένο πάχος. Το φλας απεικονίζεται, δίπλα σε αυτό, στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο της συσκευής. Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι εξαιρετικά περιορισμένα και πρέπει πραγματικά να έχετε πολύ βρώμικα χέρια για να αφήσετε τα εμπορικά σήματα. Η στροφή του smartphone είναι κατασκευασμένη από μέταλλο που δείχνει τις κεραίες του. Στο σωστό προφίλ, υπάρχει το κουμπί αναμονής και αυτό που διαχειρίζεται την ένταση ήχου. Είναι ιδανικά τοποθετημένα, όχι πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά για να πέσουν φυσικά κάτω από τα δάχτυλα. Στο επάνω προφίλ, υπάρχει μόνο ένα μικρόφωνο και τίποτα στο αριστερό προφίλ. Τέλος, στην κάτω άκρη, σημειώνουμε την παρουσία του συρταριού για κάρτες SIM. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να εισαχθεί μια κάρτα μνήμης για την επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης της συσκευής. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την έκδοσή σας μεταξύ αυτής που έχει 128 ή το άλλο από 256 GB. Ο σύνδεσμος USB-C είναι επίσης παρών καθώς και ομιλητής. Ωστόσο, το κινητό προσφέρει στερεοφωνικό ήχο. Είναι μάλλον ικανοποιητικός και επωφελείται από έναν συγκεκριμένο δυναμισμό. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι δεν υπάρχει πραγματικά διαφορά μεταξύ της εξουσίας που απελευθερώνεται στα δεξιά σε σύγκριση με τον ομιλητή στα αριστερά, κάτι που είναι καλό και μακριά από τη λειτουργία των δρόμων.

Προφίλ του Samsung Galaxy S21 FE

Όπως και τα μεγάλα αδέλφια του, το Galaxy S21 FE 5G είναι εξοπλισμένο με ένα Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων εγκατεστημένος στην οθόνη. Αποδείχθηκε τέλειος μόνο για τον ελεγκτή μας, άψογη και μάλλον ανταποκρινόμενη στο ξεκλείδωμα του κινητού. Πάρα πολύ κακό είναι τόσο χαμηλή, η βάση του είναι 1,3 cm από το κάτω μέρος του smartphone μερικές φορές αναγκάζοντας μια μικρή γυμναστική του αντίχειρα. Θα προτιμούσαμε μια υψηλότερη θέση.

Συνδέσεις από το Samsung Galaxy S21 FE

Για συνδεσιμότητα, το Galaxy S21 FE 5G είναι συμβατό Wi-Fi 6 που του επιτρέπει να προσφέρει σημαντικές ροές. Είναι επίσης 5G, Bluetooth και NFC Για πληρωμή χωρίς επαφή και αντιστοίχιση με άλλες συσκευές που ξεκινούν αυτήν την τεχνολογία. Αυτό ισχύει και για τον ανταγωνισμό που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Μια οθόνη πολύ υψηλής ποιότητας στο Galaxy S21 FE 5G

Το Samsung Galaxy S21 FE 5G είναι εξοπλισμένο με ένα Flat Dynamic AMOLED 2x 6.4 -inch οθόνη που εμφανίζει έναν ορισμό των 1080×2400 pixels ανανεωμένο στα 120 Hz. Για βίντεο, σημειώστε τη συμβατότητα με τη μορφή HDR10 και ακόμη και HDR10+, υποστηριζόμενη από τη Samsung, όπως το OnePlus 9 Pro, το Oppo Find X3 Pro, Mi 11i, Mi 11, 11t Pro από το Xiaomi. Το τελευταίο έχει, επιπλέον, την ιδιαιτερότητα της υποστήριξης της μορφής Dolby Vision, όπως το iPhone 12 και το iPhone 13. Αυτό δεν συμβαίνει με το Galaxy S21 FE 5G.

Samsung Galaxy S21 Fecran

Ο ορισμός της οθόνης είναι υψηλότερος στο OnePlus 9 Pro, το Oppo Find X3 Pro, το Xiaomi Mi 11 που φέρνει καλύτερη αναγνωσιμότητα, αλλά που καταναλώνει ελαφρώς περισσότερο. Η οθόνη του Galaxy S21 FE 5G είναι διάτρητη στην κορυφή του κέντρου για να δημιουργήσει χώρο για τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών. Τα άκρα είναι πολύ καλά. Μόνο το “πηγούνι”, το κάτω μέρος, είναι παχύτερο. Από όλα τα πιο πρόσφατα κινητά τηλέφωνα που μπορούσαμε να δοκιμάσουμε, είναι αυτό που προσφέρει το μικρότερο πηγούνι. Επομένως, η οθόνη είναι επίπεδη όπως αυτή του Mi 11i, 11t Pro από το Xiaomi, αλλά και εκείνες των Sony Xperia 5 III και Realme GT 5G. Φυσικά, η φωτεινότητα είναι προσαρμοστική. Στις παραμέτρους, είναι πιθανό να μπλοκάρει τη συχνότητα ανανέωσης σε 120 Hz ή σε 60 Hz, Αλλά αδύνατο να αφήσετε το κινητό να επιλέξει να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση της μπαταρίας και, ταυτόχρονα, να προσφέρει μια χαμηλότερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζωντανή ή φυσική λειτουργία για χρωματιστά μοτίβα και είναι επίσης δυνατό να παίξετε στην ισορροπία λευκού.

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Boulanger

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο FNAC

Μια διεπαφή του φιλικού και επάνω -ημερήσιου συστήματος

Το Samsung Galaxy S21 FE 5G είναι κινούμενο από το Σύστημα Android 12 με επικάλυψη ενός UI 4.0 που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή. Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας της 1ης Ιανουαρίου 2022 τη στιγμή της δοκιμής μας. Το smartphone χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια διεπαφή με τα άλλα κινητά τηλέφωνα της μάρκας.

Διασύνδεση του Samsung Galaxy S21 FE

Διεπαφή σουίτας του Samsung Galaxy S21 FE

Έχουμε το δικαίωμα να Πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, Συγκεκριμένα, μερικοί απευθείας από την εικόνα ταπετσαρίας σας για καλύτερη εναρμόνιση. Παρέχεται η πλοήγηση χειρονομίας, αλλά είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε τα τρία εικονικά πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης. Ο διαχειριστής Multitasking εμφανίζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στην κατεύθυνση του πλάτους με τη δυνατότητα κλεισίματος όλων σε μία χειρονομία. Μερικοί, μεταξύ των πιο χρησιμοποιούμενων, είναι επίσης διαθέσιμοι με τη μορφή συντομεύσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Είναι πολύ χρήσιμο. Ένας χώρος για αναζήτηση ενός εγγεγραμμένου στοιχείου στο κινητό είναι επίσης προσβάσιμο. Η έρευνα περιλαμβάνει εφαρμογές, περιεχόμενο αυτών καθώς και καταγεγραμμένα αρχεία στον αποθηκευτικό χώρο. Συνολικά, η διεπαφή που προτείνεται από το S21 FE 5G είναι πολύ εργονομικό και αρκετά ευχάριστο στη χρήση σε καθημερινή βάση. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις προηγούμενες δοκιμές Samsung Smartphones.

Ρυθμίσεις Samsung Galaxy S21 FE

Μεταγενέστερες ρυθμίσεις Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE

Τι παραστάσεις πρέπει να περιμένουμε ?

Τεχνικά μιλώντας, το αναφέραμε λίγο υψηλότερο, το Samsung Galaxy S21 FE 5G οφέλη από ένα Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888, Αυτό που εγκαταστάθηκε στα πιο υψηλά κινητά τηλέφωνα του περασμένου έτους, φέτος ήταν “αφοσιωμένο” στο Snapdragon 8 Gen 1. Το chipset συνδέεται με 6 ή 8 GB μνήμης RAM, Ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση. Σημειώστε ότι υπάρχει λοιπόν 128 ή 256 GB μη αποθηκευμένου αποθηκευτικού χώρου. Με μια τέτοια διαμόρφωση, ανταγωνίζεται επομένως τα μοντέλα υψηλής ποιότητας του 2021 όπως το OPPO Find X3 Pro, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11i, Xiaomi 11T Pro, Realme GT 5G και Sony Xperia 5 III. Όπως τους, στο Galaxy S21 FE 5G, έχουμε το δικαίωμα σε εξαιρετική απόδοση που προσφέρει πολύ καλή ρευστότητα και κάνει το κινητό πολύ ευχάριστο να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία jerk ή λανθάνουσα ώρα. Οι προθεσμίες για τη μετάβαση από μια εφαρμογή σε άλλη είναι εξαιρετικά σύντομες και μπορούμε να επιδοθούν σε βιντεοπαιχνίδια με μέγιστη λεπτομέρεια, ενώ απολαμβάνοντας καλή αναπαραγωγή. Όπως και όλα τα άλλα smartphones που δοκιμάστηκαν, το υποβάλαμε σε διάφορα εργαλεία μέτρησης απόδοσης, τα οποία εδώ είναι τα κύρια αποτελέσματα.

Samsung Galaxy S21 FE Δοκιμές απόδοσης

Τι αξίζει το Galaxy S21 FE 5G για φωτογραφίες ?

Για τα πολυμέσα, το τηλέφωνο είναι εντελώς ικανό να διαβάζει περιεχόμενο ροής με ποιότητα HD. Για φωτογραφίες, έχει Ίδοι αισθητήρες 12 megapixel που είναι εγκατεστημένοι στο Galaxy S21 Εκτός από το ότι είναι εξοπλισμένο με φακό τηλεφώνων 64 megapixel για ένα 3x οπτικό ζουμ, ενώ το Galaxy S21 FE 5G ξεκινά, Τρίτη ενότητα, ένας φακός τηλεφακού 8 megapixel με ζουμ 3x. Είναι τελικά η ίδια διαμόρφωση με το Galaxy S20 FE 5G. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένας αισθητήρας 32 megapixel. Με το Galaxy S21 FE 5G, μπορέσαμε να πάρουμε πολύ όμορφες φωτογραφίες που προσεγγίζουν πολλά από αυτά που έλαβε το Galaxy S21. Για τις εικόνες ημέρας, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πολύ κοντά με μια καλή κατάδυση, μια ελεγχόμενη χρωματομετρία και ένα συγκεκριμένο δυναμισμό. Όταν έρθει η νύχτα, το Galaxy S21 FE 5G τείνει να αντιπαραβάλλει λίγο περισσότερο από το Galaxy S21 με έναν αρκετά περιορισμένο ψηφιακό θόρυβο, κάτι που είναι αξιοσημείωτο. Το Εργαστήριο Ανεξάρτητης Ανάλυσης Dxomark διέθεσε βαθμολογία 120 στο Galaxy S21 FE 5G, ενώ το Galaxy S21 έλαβε βαθμολογία 116.

Φωτογραφία εξαιρετικά ευρείας γωνίας με το Samsung Galaxy S21 FE

Φωτογραφία εξαιρετικά ευρείας γωνίας με το Samsung Galaxy S21 FE

Οι ζουμ με το Samsung Galaxy S21 FE

Η διεπαφή της προτεινόμενης εφαρμογής κάμερας είναι πολύ κλασική Με τις κύριες επιλογές στην κορυφή της οθόνης, τα επίπεδα ζουμ 0.5x, 1x και 3x διαθέσιμα άμεσα και οι διαφορετικές λειτουργίες λήψης. Από αριστερά προς τα δεξιά, υπάρχει: ενιαία λήψη, πορτρέτο, φωτογραφία, βίντεο και πολλά άλλα. Αυτό το τελευταίο μενού είναι προσαρμόσιμο. Μπορούμε να προσθέσουμε άλλους τρόπους σε όσους έχουν ήδη εμφανιστεί μεταξύ των λειτουργιών Bixby Vision (αναγνώριση αντικειμένων), AR Zone, AR Doodle, Pro, Panorama, Food, Night, Video Portrait, Επαγγελματικό βίντεο, Super Idle, Slowdown, Hyperlapse και Double Registration.

Samsung Galaxy S21 FE

Μια ελαφρώς δίκαιη αυτονομία … σε 120 Hz

Για να λειτουργήσει, το Galaxy S21 FE 5G είναι εξοπλισμένο με ένα μπαταρία με χωρητικότητα 4.500 mAh, Όπως ο προκάτοχός του. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να επαναφορτιστεί λίγο πιο γρήγορα, αφού υποστηρίζει το Φορτώστε στα 25 Watts, Όπως το Galaxy S21 έναντι των 18 watts για το Galaxy S20 FE 5G. Μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε στο φορτίο ασύρματου φορτίου και αντίστροφου φορτίου ή “κοινόχρηστο”, όπως η Samsung το καλεί να επαναφορτίσει ακουστικά, για παράδειγμα. Με πλήρες φορτίο, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό για μια μέρα που δεν είναι εξαιρετική, αλλά εξηγείται από το γεγονός ότι επιλέξαμε να παραμείνουμε σε λειτουργία 120 Hz στην οθόνη που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από 60 Hz, αλλά λιγότερο υγρό. Μετρήστε περίπου 1 ώρα 15 λεπτά για να επαναφορτίσετε πλήρως το κινητό που απέχει πολύ από το ταχύτερο, αλλά είναι μια προκατάληψη εκ μέρους του κατασκευαστή που προτιμά να στοιχηματίζει σε υψηλότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε βάρος μιας μεγάλης ταχύτητας φορτίου.

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Red by SFR

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο Boulanger

Αγοράστε το Samsung Galaxy S21 FE στο FNAC

Η γνώμη μας για το Samsung Galaxy S21 FE

Το Samsung Galaxy S21 FE 5G Smartphone προσφέρει ένα Πολύ ελκυστικό σχέδιο και ένα Εξαιρετική λαβή, Χωρίς να ξεχνάμε ένα Λειτουργός -φιλική διασύνδεση και πολύ καλή απόδοση. Η οθόνη του είναι επίσης πολύ υψηλού επιπέδου. Οι φωτογραφίες που παραδίδουν είναι εντελώς ικανοποιητικές, μιας ποιότητας ελαφρώς υψηλότερη από εκείνες που προσφέρει το Galaxy S21. Μπορούμε μόνο να τον κατηγορήσουμε για αδυναμία επέκτασης των εσωτερικών ικανοτήτων αποθήκευσης και μιας ελαφρώς δίκαιης αυτονομίας που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη με τη δυνατότητα να προσαρμόσει τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης. Το γεγονός παραμένει ότι βγήκε πολύ καιρό μετά το Galaxy S21 που προσφέρθηκε σήμερα σε σχεδόν προσιτές τιμές, τελικά σχεδόν πιο ενδιαφέρουσες από αυτές που εμφανίζονται από το Galaxy S21 FE 5G. Το νέο Galaxy S22 δεν είναι πολύ μακριά από την άποψη της τιμής, δεδομένου ότι η ίδια διαμόρφωση προσφέρεται μόνο € 80 (με βάση τις επίσημες τιμές) που προσφέρει επιδόσεις, αυξημένες φωτογραφίες σε μια πιο συμπαγή μορφή με μια οθόνη ελαφρώς μικρότερη αλλά πολύ φωτεινή.

Γνώμη των χρηστών του Διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν, να είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν !

Samsung Galaxy S21 Test: Απλή, αποτελεσματική … είναι ακόμα “ναι” το 2023

Δοκιμάσαμε το Galaxy S21 FE. Χωρίς περαιτέρω Ado, ανακαλύψτε την πλήρη ανασκόπηση του τελευταίου μοντέλου Fandom Edition διαθέσιμο.

Samsung Galaxy S21 FE

Το Galaxy S21 ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου 2022 – και τα δύο χρόνια μετά το Galaxy S21 και λίγο πριν από το τελευταίο Galaxy S22. Εάν ορισμένοι είχαν αμφιβολίες όταν ανακοινώθηκε στο τέλος του 2020, το Galaxy S20 FE ήταν (και παραμένει) επιτυχημένη για τον κορεατικό κατασκευαστή. Επίσης, με την έλλειψη εξαρτημάτων, σκεφτήκαμε ότι η Samsung θα μπορούσε να αγνοήσει το μοντέλο Fandom Edition.

Αλλά αυτοί οι φόβοι ήταν τελικά αβάσιμοι. Με αυτό το νέο μοντέλο S21 FE, η Samsung προσπαθεί να προσφέρει νεοφερμένους, ένα smartphone με όλα τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς S21. Αλλά για μια πολύ πιο ελκυστική τιμή. Περάσαμε μερικές εβδομάδες με αυτό το προϊόν, εδώ είναι η δοκιμή μας για το Galaxy S21 FE.

Για όσους προτιμούν το βίντεο, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε κάτω από τη δοκιμή S21 FE στο κανάλι YouTube μας. Διαφορετικά, μπορείτε να μετακινηθείτε χαμηλότερα για να διαβάσετε τη πιο λεπτομερή δοκιμή smartphone μας.

Το τεχνικό φύλλο του Samsung Galaxy S21 FE, ακόμα το 2023 ?

Πριν διαβάσετε τη δοκιμή μας. Εδώ είναι το τεχνικό φύλλο του Galaxy S21 FE. Όπως μπορείτε να δείτε, η Samsung έχει ενσωματώσει πολλά στοιχεία που επιτρέπουν σε αυτό το μοντέλο να τοποθετηθεί μεταξύ της ελίτ, ακόμη και το 2023. Από μια αξία για τα χρήματα, είναι εξαιρετική.

– Εξαιρετική λήψη βίντεο στα 60fps
– Επιβραδύνετε μέχρι και 960fps σε 1080p
– Οπτική σταθεροποίηση βίντεο έως 4K
– Εγγραφή βίντεο στο 21: 9
– Σούπερ σταθεροποιημένο Super Stabilized Video Cam 1080p

– Λειτουργία ενιαίας λήψης
Φωτογραφία (AI Best Moment, Ultra Wide Shot, Live Focus, Filter AI, Smart Crop)
Βίντεο (βίντεο προς τα εμπρός και προς τα πίσω, πρωτότυπο βίντεο)

Η συσκευή πωλείται με λίγα αξεσουάρ όπως πολλά smartphones το 2022: Στο κουτί υπάρχει καλώδιο USB-C και χειριστές χωρίς χέρια/κιτ AKG καθώς και ειδοποιήσεις χρήστη για πρώτο χειρισμό. Τίποτα πολύ πρωτότυπο από μόνο του. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε το φορτιστή, δεν περιλαμβάνεται πλέον.

Σε ποια τιμή θα αγοράσετε το Galaxy S21 FE το 2023 ?

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Galaxy S21 FE και του S20 FE είναι η εξαφάνιση της θύρας microSD που ορισμένοι θα είναι σε θέση να κατηγορήσουν τον κατασκευαστή. Τώρα, με μνήμη 128 GB ή 256 GB, είναι περισσότερο από αρκετό για να αποθηκεύσετε ένα μεγάλο όγκο φωτογραφιών, βίντεο και άλλου περιεχομένου στο smartphone.

Κατά τη στιγμή της απελευθέρωσης, η τιμή του Galaxy S21 FE ήταν 759 ευρώ για την έκδοση 128 GB και 829 ευρώ για την έκδοση 256 GB. Ωστόσο, μπορεί να βρεθεί σε πιο πλεονεκτικές τιμές σε ορισμένους μεταπωλητές το 2023. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω συγκριτή για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές της στιγμής.

Galaxy S21 FE στην καλύτερη τιμή Βασική τιμή: 759 €

Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Galaxy S21 FE ?

Επειδή αυτό το smartphone είναι θεμελιωδώς ένα Galaxy S21, υπάρχει ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τη σειρά S21 που κυκλοφόρησε το 2021. Αλλά φέτος, το Galaxy S21 FE είναι ωστόσο πιο συμπαγές από τον προκάτοχό του. Εάν η διαφορά στο μέγεθος παραμένει ελάχιστη, εκτιμούμε αυτά τα νέα που συνδέονται με μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη, αλλά και λεπτές οθόνες άκρες. Σας επιτρέπουν να δώσετε μια γενική υψηλότερη εντύπωση. Ξαφνικά, η λαβή είναι καλύτερη όταν παραμένει ένα μεγάλο smartphone από μόνο του.

Δοκιμή Galaxy S21 FE

Η πλάτη εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό με φινίρισμα SO -Called “Soft Touch” και μπορείτε να σας πείτε ότι είναι ευχάριστο στην καθημερινή ζωή. Το μπλοκ φωτογραφιών είναι ενσωματωμένο στην πλάτη και επιτρέπει μια συγκεκριμένη απόδοση στο γενικό επίπεδο σχεδιασμού. Εκτός από ένα πιο συμπαγές μέγεθος, θα σημειώσουμε επίσης ένα ελαφρύτερο βάρος, το οποίο δεν θα μας πετάξει. Εάν το παγκόσμιο φινίρισμα του Galaxy S21 FE δεν ανταγωνίζεται το άλλο Galaxy S21, παραμένει υψηλό και το έχουμε για τα χρήματά του.

Μας άρεσε τα χρώματα του περασμένου έτους και θεωρούμε κρίμα ότι η Samsung κάθισε κάπως το 2022, ενώ το smartphone εξακολουθεί να προορίζεται για ένα νεαρό και μοντέρνο κοινό. Στη συνέχεια, τίποτα δεν θα εμποδίσει τον χρήστη να αποκτήσει μια περίπτωση στα επιθυμητά χρώματα. Στην μπροστινή πλευρά του smartphone, εάν η οθόνη είναι μικρότερη, πρέπει να σημειωθεί ότι η διάτρηση δεν προσφέρει πλέον τον μικρό ασημένιο κύκλο που υπάρχει στο S20.

Δοκιμή Galaxy S21 FE

Όπως μπορούμε να φανταστούμε και όπως είδαμε στη δοκιμή μας, το Galaxy S21 FE προσφέρει έναν οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Εάν δεν έχουμε παρατηρήσει ιδιαίτερη ανησυχία για χρήση, θα θέλαμε η Samsung να το τοποθετήσει παραπάνω. Στο S21 FE, βρίσκεται ιδιαίτερα χαμηλό. Με τα κουμπιά έντασης ήχου, ο διακόπτης ή/και το κουμπί αναμονής βρίσκεται στο δεξί άκρο, το οποίο αφήνει το αριστερό άκρο του Virgin Smartphone.

Ποια είναι η οθόνη του Galaxy S21 FE το 2023 αξίας ?

Το Galaxy S21 FE είναι εξοπλισμένο με οθόνη Infinity-O AMOLED με ορισμό Full HD+. Δεν υπάρχει Quad HD+ σαν τους μεγάλους αδελφούς του, αλλά πραγματικά το χρειαζόμαστε κάθε μέρα ? Εάν δεν είναι η καλύτερη πλάκα του Κορεατικού Κατασκευαστή, η οθόνη του Galaxy S21 FE είναι παρόλα αυτά εξαιρετική. Οι μαύροι είναι βαθιά και τα χρώματα είναι προφανή. Η χρωματομετρία έχει κυριαρχήσει, οι γωνίες των οραμάτων είναι καλές και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ορατότητας σε πλήρη ήλιο.

Δοκιμάστε την οθόνη Galaxy S21 FE

Εκτός από όλα αυτά, το Samsung Galaxy S21 FE προσφέρει μια οθόνη με ποσοστό αναψυχής 120Hz. Για όσους δεν έχουν ακολουθήσει τα πάντα, το κύριο ενδιαφέρον μιας οθόνης 120 Hz είναι η συνολική ρευστότητα της οθόνης και καθώς περνάμε τις μέρες μας κύλισης ή χρονοδιαγράμματα, το ενδιαφέρον εμφανίζεται γρήγορα σε ιστοσελίδες ή Twitter.

Μετά, για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι μια υποχρέωση και να επιστρέψω σε smartphones με “απλές” οθόνες 60Hz δεν ανησυχείτε πραγματικά. Αλλά είναι μια σημαντική άνεση και μόλις το δοκιμάσετε, δύσκολο να επιστρέψετε. Αυτό παραμένει ένα επιχείρημα και το εκτιμήσαμε σε αυτό το Galaxy S21 FE κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Δοκιμάστε το Galaxy S21 Fe Stereo

Η Samsung προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία και με υποστήριξη από το Dolby Atmos. Προφανώς, μιλάμε για ένα μεγάφωνο και τις χρήσεις που προκύπτουν από αυτό. Το γεγονός παραμένει ότι οι ομιλητές είναι αρκετά τυποποιημένοι από μόνο του και αυτό είναι αρκετό για μικρό περιεχόμενο. Τέλος, έπρεπε να το περιμένετε, το Galaxy S21 FE δεν προσφέρει θύρα 3,5 χιλιοστών. Σημειώστε ότι το S21 FE παραδίδεται με καλής ποιότητας ακουστικά AKG.

Ποια είναι η αυτονομία του Galaxy S21 FE ?

Από την πλευρά του Android, το Galaxy S21 Fe έρχεται επίσης με την επικάλυψη OneUi 4 που βρίσκουμε ευχάριστη και ολοκληρωμένη. Έχει Android 12. Η οθόνη 120 Hz είναι πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε καθημερινή βάση. Η εμπειρία είναι πολύ κοντά στο απόθεμα Android με μερικές μικρές προσθήκες και πάντα τρίτους εκδότες.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σε γνωστό έδαφος και δεν υπάρχει πραγματικά πραγματική επανάσταση, αφού όλοι οι κατασκευαστές προσφέρουν τώρα μια εμπειρία κοντά στο απόθεμα Android. Σημειώστε ότι έχουμε πάντα το δικαίωμα στο DEX που μπορεί να λειτουργήσει τόσο μόνη όσο και σε υπολογιστή ή Mac.

Ασύρματη δοκιμή S21 S21

Από την πλευρά της απόδοσης, το Galaxy S21 FE προσφέρει ένα τσιπ Qualcomm Snapdragon 888. Είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα SOC για ένα smartphone Android αν δεν είναι το καλύτερο ενώ περιμένετε τον διάδοχό του. Κάναμε μια δοκιμή του Galaxy S21 FE με όλα τα γκουρμέ παιχνίδια όπως το Genthin Impact, το Call of Duty Mobile ή το Dead Cell και δεν υπάρχουν πολλά να πούμε εκτός από το ότι ήταν fluide.

Το Galaxy S21 FE προσφέρει μια μπαταρία 4500mAh, η οποία είναι από μόνη της ελάχιστο δεδομένου του μεγέθους της οθόνης, του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης ή του Snapdragon Soc. Μετά τις πρώτες ημέρες, το Galaxy S21 FE έχει σταματήσει στις συνήθειες μας, γεγονός που μου επιτρέπει να κρατήσω εύκολα μια ολόκληρη μέρα στην αυτονομία.

Στις χρήσεις μας, το smartphone που προσφέρει μεταξύ 5 και 6 ωρών οθόνης ανά ημέρα με τέλος της ημέρας περίπου 35%-40%. Αυτό δεν είναι το καλύτερο στον τομέα, αλλά το Galaxy S21 FE εξασφαλίζει τα απαραίτητα. Βρίσκουμε γρήγορη επαναφόρτιση καθώς και ασύρματη επαναφόρτιση. Για επαναφόρτιση, έχουμε τη δυνατότητα επαναφόρτισης του smartphone σας από 0 έως 100% σε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Πώς είναι το Galaxy S21 FE στη φωτογραφία και το βίντεο υπερασπίζεται τον εαυτό του ?

Επειδή είναι ένα Galaxy S ούτως ή άλλως, το μέρος της φωτογραφίας του Samsung Galaxy S21 FE προφανώς παραμένει ένα από τα δυνατά του. Έτσι ναι, δεν φτάνουμε στα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι μεγάλοι αδελφοί του (ειδικά το Galaxy S21 Ultra), αλλά εξακολουθούμε να βρίσκουμε μια πολύ επαρκή ποιότητα για μια μεγάλη πλειοψηφία από εμάς. Το μπλοκ φωτογραφιών του Galaxy S21 FE είναι παρόμοιο με το Galaxy S21/S21+ με το περίφημο μπλοκ φωτογραφιών που αποτελείται από τρεις κάμερες, μια κύρια μεγάλη γωνία, μια εξαιρετικά γωνία και ένα tele-photo.

Δοκιμή S21 FE Φωτογραφία βίντεο

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, η Samsung συνεχίζει να προσφέρει αρκετά αντίθετες φωτογραφίες, αλλά το Galaxy S21 FE κάνει αρκετά καλά με αποτελέσματα παρόμοια με αυτά που προσφέρει το Galaxy S21. Τα χρώματα είναι πάντα λίγο πιο ζεστά από τα κανονικά. Θα σημειώσουμε επίσης ότι αυτή η τάση της Samsung με ελαφρώς υποβαθμίζει τις φωτογραφίες, γεγονός που προκαλεί κάποιες λεπτομέρειες να χάσουν σε σκοτεινές περιοχές.

Αλλά στην πραγματικότητα και σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχουν πραγματικά ανησυχίες που πρέπει να γίνουν και οι φωτογραφίες είναι επιτυχείς. Βρίσκουμε μια μάλλον αποτελεσματική και συνεπής εξαιρετικά γωνία με την κύρια κάμερα. Φέτος, η Samsung έχει καταβάλει προσπάθειες για το Tele-Photo και πιο συγκεκριμένα την σαφέστερη απόδοση της, γεγονός που καθιστά δυνατή την αντιστάθμιση της έλλειψης στόχου του στόχου.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η νυχτερινή λειτουργία της Samsung κάνει καλά με φωτογραφίες από μόνη της πιο φυσικές από ορισμένους ανταγωνιστές και προς έκπληξή μας, δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τη νυχτερινή λειτουργία τόσο πολύ, αφού η βασική σύλληψη ήταν αρκετή για τις πιο συχνά.

Δοκιμάστε το Galaxy S21 Fe Design DOS

Καλύτερα από τα λόγια, συγκεκριμένα παραδείγματα:

Στο μπροστινό μέρος, το Galaxy S21 FE προσφέρει αισθητήρα 32 megapixel. Εάν δεν έχουμε σημειώσει μεγάλες ατέλειες, η Samsung έχει πάντα αυτή την τάση να εξομαλύνει και να “ερμηνεύει” κάπως κλισέια. Εάν αυτό μπορεί να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομορφιάς, όσοι αναζητούν πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα θα παραμείνουν απογοητευμένοι.

Όσον αφορά το βίντεο, στη δοκιμή μας, το Galaxy S21 FE χρησιμοποιεί αυτό που προσφέρει τα smartphones premium του κατασκευαστή και τα πάει καλά. Η σταθεροποίηση είναι αποτελεσματική και υπάρχει μια λειτουργία δράσης-CAM με σταθεροποίηση αρκετά κοντά στην τεχνολογία HypersMooth GoPro. Τα βίντεο είναι πλούσια σε λεπτομέρεια και προσφέρουν μια καλή δυναμική, θα μετανιώσουμε απλά μια ισχυρή κύλιση στο βίντεο που σας κάνει να χάσετε το Video Focal Length.

Samsung Galaxy S21 FE Test: Ένα καλό smartphone, αλλά που φτάνει πολύ αργά

Galaxy S21 Fe

Η Samsung μειώνει το Galaxy S21 σε μια νέα έκδοση, που ονομάζεται FE. Ένα smartphone που καταλαμβάνει αυτό που έκανε την επιτυχία του πρώτου μοντέλου ενώ έκανε κάποιες προσαρμογές για να διαφοροποιηθεί. Μήπως ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας μας δίνει ένα ενδιαφέρον προϊόν για τον καταναλωτή ή έχουμε ένα μοντέλο χωρίς συμφέρον ? Απάντηση αμέσως.

 • Τιμή και διαθεσιμότητα
 • Χαρακτηριστικά
 • Ένα σχέδιο που κληρονόμησε από το Galaxy S21
 • Μια καλοδιατηρημένη οθόνη AMOLED
 • Ένας ισχυρός επεξεργαστής για ένα ισχυρό smartphone
 • Μια ευχάριστη χρήση κάτω από το Android 12
 • Μια ισχυρή κάμερα
 • Μια ικανοποιητική αυτονομία
 • Σχόλια

Samsung Galaxy S21 FE στην καλύτερη τιμή

Ο Galaxy S21 FE (για έκδοση ανεμιστήρων), είναι μια νέα έκδοση του Galaxy S21. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία παρόμοια με το κλασικό high -end, ενώ τροποποιεί ορισμένα στοιχεία για να αποπλανήσουμε ένα νέο κοινό.

Galaxy S21 Fe

Κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε στη Samsung.Com

Η Samsung είχε ήδη δοκιμάσει την εμπειρία το 2020 με το Galaxy S20 FE, το οποίο ήταν φθηνότερο από το μοντέλο της στην έκδοση 4G της. Για αυτή τη νέα επανάληψη, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας έχει κάνει μια εκπληκτική επιλογή να μην στοιχηματίσει σε χαμηλότερη τιμή, αφού αυτό Το S21 FE είναι ακριβότερο από το κλασικό S21.

Η ιδέα εδώ είναι να προσφέρουμε μια νέα προσέγγιση στο smartphone. Η Samsung προσπαθεί να συνδυάσει ποια είναι η δύναμη των S21 και S21+ για να μας προσφέρει τον ιδανικό συμβιβασμό. Αλλά η Samsung καταφέρνει να πείσει με ένα προϊόν με τη διαφορά τόσο ελάχιστη επισήμανση ? Τι θα μπορούσε να οδηγήσει τον χρήστη Για να προτιμήσετε αυτήν την έκδοση FE και όχι το κλασικό, ή ακόμα και να περιμένετε την επερχόμενη άφιξη του S22 ? Μια ερώτηση στην οποία θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτό το τεστ.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησε στις 11 Ιανουαρίου 2022 στη Γαλλία. Διατίθεται στον επίσημο ιστότοπο της Samsung καθώς και από τους μεταπωλητές συνεργατών. Πωλείται σε δύο εκδόσεις. Το πρώτο (το οποίο έχουμε στη δοκιμή) εμφανίζεται στο 759 ευρώ και έχει 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης. Μια δεύτερη έκδοση με 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθήκευσης διατίθεται στο εμπόριο στο 829 ευρώ.

Galaxy S21 Fe

Για σύγκριση, το Galaxy S21 (το οποίο χρησιμεύει ως μοντέλο για το FE) πωλήθηκε από 859 ευρώ όταν κυκλοφόρησε. Σήμερα, Εμφανίζεται στα 649 ευρώ στην ιστοσελίδα της Samsung. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τη λογική της πώλησης του FE πιο ακριβό από το S21, αλλά να είναι.

Το Galaxy S21+ βρισκόταν πολύ πάνω από την τιμή, αφού κυκλοφόρησε από 1059 ευρώ. Για το Ultra S21, τη ναυαρχίδα της σειράς, ήταν απαραίτητο να μετράμε ελάχιστο 1259 ευρώ.

Ένα ελαφρώς παράξενο smartphone τοποθέτησης τιμολογίων, επομένως. Παραμένει να καταλάβουμε ποιοι θα ήταν οι λόγοι που θα ώθησαν τον καταναλωτή να πάει σε FE και όχι σε ένα κλασικό μοντέλο ..

Samsung Galaxy S21 FE στην καλύτερη τιμή

Χαρακτηριστικά

Κάποιος θα πίστευε ότι η Samsung θα προσέφερε ένα “ελαφρύ” smartphone για αυτή την έκδοση FE, προκειμένου να αποπλανήσει ένα ακροατήριο που δεν θέλει απαραιτήτως να σπάσει την Piggy Bank για ένα smartphone. Ότι η Νένα ! Το τεχνικό φύλλο αυτού του S21 Fe είναι αυτό ενός καθαρού υψηλού επιπέδου και είναι πολύ κοντά σε αυτό του κλασικού S21. Πρέπει ακόμη και να παίξετε τα παιχνίδια των επτά διαφορών για να δείτε τις αλλαγές που έγιναν.

Galaxy S21 Fe
Οθόνη 6.4 ”
FHD+
120Hz
2400 x 1080 εικονοστοιχεία
Gorilla Glass 7
Σίκαλο Snapdragon 888
ΟΣΤΟ Android 12 + ONE UI 4
Εμβολο 6/8 GB
Αποθήκευση 128/256 GB
microSD Οχι
Κύριος αισθητήρας 12 MP ευρεία γωνία f / 1,8
12 MP Ultra ευρεία γωνία f / 2.2
8 MP Telephoto F / 2.4
Αισθητήρας selfie 32 MP (F / 2.2)
Μπαταρία 4500 mah
Επαναφόρτιση 25W
5G Ναί
Βιομετρία Εξαρτάτης υπερήχου αποτυπώματος κάτω από την οθόνη
Αδιάβροχο IP68

Το Galaxy S21 Fe έχει 6.4 -inch επίπεδη οθόνη AMOLED. Επίπεδο μεγέθους, είναι επομένως ελαφρώς πάνω από τον γέροντα του (6,2 ίντσες). Η πλάκα υιοθετεί έναν ορισμό των 2400 x 1080 εικονοστοιχείων και ενός ρυθμού ανανέωσης 120 Hz (όχι δυναμικό). Μέσα, βρίσκουμε Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888. Ενδιαφέροντα δεδομένα, δεδομένου ότι το άλλο Galaxy S21 είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Exynos 2100 στην Ευρώπη. Η μπαταρία του είναι 4.500 mAh (έναντι 4000 mAh για το S21) με γρήγορο φορτίο 25 watts.

Τέλος, το smartphone έχει μια ενότητα φωτογραφιών που αποτελείται από τρεις αισθητήρες: ένα κύριο 12 megapixel, μια εξαιρετικά ευρεία γωνία των 12 megapixel καθώς και ένα τηλεφακό 8 megapixel. Το κλασικό S21 είχε τηλεφακό 64 megapixel. Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι 32 megapixels (έναντι 10 στο S21).

Galaxy S21 Fe

Εν ολίγοις, ένα υψηλό τεχνικό φύλλο για αυτό το S21 FE. Εάν δεν υπήρχαν παραχωρήσεις Αυστηρά μιλώντας σε σχέση με το βασικό μοντέλο, σημειώνουμε μια ενότητα φωτογραφιών όλα τα ίδια αποτελεσματικά. Εκτιμούμε τη μεγαλύτερη μπαταρία καθώς και την ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Αυτές οι αλλαγές είναι μικρές και δεν φαίνεται να δικαιολογούν την ύπαρξη αυτού του νέου μοντέλου σε ένα ήδη πλήρες εύρος.

Βεβαίως, έχει όλα τα premium smartphone μπορεί να προσφέρει, αλλά πραγματικά δικαιολογεί να ξοδεύει περισσότερο ενώ το S21 είναι φθηνότερο ? Είναι τώρα καιρός να δούμε τι αξίζει αυτό το τερματικό στην καθημερινή ζωή.

Ένα σχέδιο που κληρονόμησε από το Galaxy S21

Ένα Samsung Galaxy S είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο, αλλά είναι πάνω απ ‘όλα ένα νόμιμο αντικείμενο. Επομένως, πρέπει να έχει ένα άψογο σχεδιασμό, αμέσως αναγνωρίσιμο. Η σειρά Galaxy S21 είχε χτυπήσει ένα χτύπημα σε αυτό το πεδίο με μια ενότητα φωτογραφιών τέλεια ενσωματωμένη στο κύτος. Αυτό έδωσε τα προϊόντα των αεροπορικών εταιρειών και πολλή προσωπικότητα. Το S21 FE ακολουθεί αυτή τη λογική, Ενώ φέρνετε κάποιες αλλαγές για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας.

Galaxy S21 Fe

Βρίσκουμε λοιπόν το ίδιο οπτικό. Η ενότητα φωτογραφιών, που φαίνεται να βγαίνει από την άκρη, είναι παρούσα και έχει τρεις αισθητήρες ευθυγραμμισμένους κάθετα, με το φλας τοποθετημένο στο πλάι. Ωστόσο, παρατηρούμε ότι προέρχεται από το κύριο κύτος σε σύγκριση με το S21 και δεν υιοθετεί διαφορετικό χρώμα για να ξεχωρίσει. Συνδυάζει τέλεια στο τοπίο, το οποίο δίνει στο smartphone μια πιο “pass” εμφάνιση. Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, είναι θέμα γεύσης.

Galaxy S21 Fe

Το πίσω κέλυφος αντικαθιστά το ποτήρι του S21 από ματ του ανθρακικού. Έχει την αξία της ενίσχυσης της σταθερότητάς του, αλλά το κάνει λιγότερο κομψό. Αυτό το υλικό αποφεύγει επίσης την προσέλκυση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τι να αποπλανήσετε τους περισσότερους μανιακούς χρήστες. Το τερματικό είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: ελιά, λεβάντα, λευκό και γραφίτη (μαύρο). Είναι το τελευταίο που δοκιμάζουμε.

Στις ελαφρώς καμπύλες φέτες, βρίσκουμε αυτό το κλασικό. Χωρίς θύρα Jack 3.5 mm, ούτε υποδοχή microSD (όπως στο S21). Στο κάτω άκρο, παρατηρούμε την κλασική θύρα USB Type-C, την κουκούλα για την κάρτα SIM καθώς και το ηχείο.

Galaxy S21 Fe

Στη δεξιά άκρη, υπάρχει το κουμπί έντασης και ανάφλεξης/bixby. Όλα είναι στη θέση του.

Galaxy S21 Fe

Η πλάκα του S21 FE δεν εκπλήσσει ούτε. Έχουμε μια οθόνη 20: 9 που εκτείνεται σε ολόκληρη την πρόσοψη του τερματικού (αναλογία οθόνης πρόσοψης 86%). Οι άκρες είναι παρόντες, αλλά διακριτικές, που φέρνουν κάποια οπτική άνεση. Πάντα παρατηρούμε τη γροθιά στην κορυφή στο κέντρο.

Galaxy S21 Fe

Όπως σε άλλα smartphones στην περιοχή, Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Ακόμα κι αν το βρούμε λίγο χαμηλό στο γούστο μας (πρέπει πραγματικά να το πάρετε με το δάχτυλό σας) είναι αποτελεσματικό. Δεν γνωρίζουμε καμία αποτυχία σε μια εβδομάδα δοκιμών. Ζευγαρώνει με αναγνώριση προσώπου (απενεργοποιήσιμη) που λειτουργεί τέλεια. Πολύ ευχάριστο στη χρήση.

Galaxy S21 Fe

Στο χερι, Το S21 FE είναι ευχάριστο. Το μεταλλικό πλαστικό υλικό απομίμησης είναι πολύ μαλακό κάτω από τα δάχτυλα. Το smartphone είναι αρκετά βαρύ (177 γραμμάρια), αλλά το βάρος του είναι τέλεια κατανεμημένο στο πλαίσιο, το οποίο δεν παρεμβαίνει στη χρήση. Εάν είναι το ίδιο πάχος με το κλασικό S21 (7,9 mm, μέτρηση που γίνεται στον αισθητήρα), το κύριο σασί του είναι ελαφρώς παχύτερο. Αυτό επέτρεψε στη Samsung να ενσωματώσει μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας (θα επιστρέψουμε παρακάτω). Σημειώστε επίσης ότι είναι πιστοποιημένο IP68, το οποίο είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Galaxy S21 Fe

Εν ολίγοις, έχουμε ένα smartphone για άλλη μια φορά εξαιρετικά τελειώσει. Εάν δεν έχει το κομψό του κλασικού S21, εξακολουθεί να εμφανίζει ένα σχέδιο άξιο ενός high -end. Στο χέρι και τη χρήση, είναι πολύ ευχάριστο. Πολύ όμορφη δουλειά από τη Samsung.

Galaxy S21 Fe

Μια καλοδιατηρημένη οθόνη AMOLED

Η Samsung Το Galaxy S21 Fe έχει πλάκα 6,4 -ιντσών AMOLED. Είναι επομένως μεγαλύτερο από το κλασικό S21, το οποίο έχει πλάκα 6,2 ιντσών. Σε μέγεθος, εξακολουθεί να τοποθετείται κάτω.

Η οθόνη S21 FE υιοθετεί έναν ορισμό στο Full HD+ (2400 x 1080 pixels) καθώς και μια συνήθη μορφή 20: 9, συνήθης μορφή στο εύρος. Όπως και τα άλλα μοντέλα, η πλάκα είναι εξοπλισμένη με ποσοστό αναψυχής 120 Hz. Αυτό φέρνει περισσότερη άνεση από το κλασικό 60 Hz, ακόμη και στα μενού, αφού ο αριθμός των εικόνων που εμφανίζονται ανά δευτερόλεπτο είναι υψηλότερος. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι δυναμικό επιτόκιο. Η οθόνη είναι 120 Hz και θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση, ακόμη και όταν παρακολουθείτε μια σειρά 24 πλαισίων ανά δευτερόλεπτο.

Galaxy S21 Fe

Στις παραμέτρους, είναι προφανώς δυνατόν Για να επιλέξετε ρυθμό ανανέωσης στα 60 Hz Για να αποθηκεύσετε μια μικρή μπαταρία. Ως συνήθως, ο χρήστης μπορεί επίσης να επιλέξει ένα προφίλ χρώματος σύμφωνα με δύο καθορισμένους: ζωντανή (προεπιλογή) και φυσικό. Εάν θέλει να προχωρήσει περαιτέρω, μπορεί επίσης να ρυθμίσει με μη αυτόματο τρόπο τη θερμοκρασία.

Galaxy S21 Fe

Έχουμε, όπως πάντα, αναλύσαμε την οθόνη χρησιμοποιώντας τον καθετήρα μας. Χωρίς έκπληξη, Τα αποτελέσματα είναι καλά, πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε με τους άλλους τερματικούς σταθμούς της σειράς. Οι υποχρεώσεις AMOLED, η αντίθεση είναι άπειρη. Οι μαύροι είναι συνώνυμοι με το σβήσιμο pixel και τα λευκά είναι λαμπρά. Αυτό φέρνει τέλεια ορατότητα σε σκοτεινές σκηνές όταν παρακολουθείτε μια σειρά, για παράδειγμα. Αυτό επιτρέπει επίσης στο τερματικό να έχει μια λειτουργία πάντα σε οθόνη.

Galaxy S21 Fe

Η θερμοκρασία χρώματος ελέγχεται επίσης Σε όλες τις λειτουργίες, πολύ κοντά στο πρότυπο βίντεο 6500K. Όσον αφορά τα χρώματα, η ζωντανή λειτουργία τείνει να τα κάνει πιο φθορίζοντα. Αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές για να κάνουν τις οθόνες τους πιο κολακευτικές στα μάτια του χρήστη. Εδώ έχουμε ένα μέσο δέλτα E 4,4 (3 και κάτω είναι εξαιρετικό). Όταν εξετάζουμε πιο προσεκτικά, είναι τα κύρια χρώματα που είναι τόνοι να δώσουμε ένα αποτέλεσμα “whaou” στο σύνολο. Με τη σφήνα της οθόνης σε φυσική λειτουργία, έχουμε ένα 3-3 μεσαίο δέλτα E (μόνο τα ελαφριά χόρτα είναι λίγο αποτυχημένα). Αυτό είναι αυτό που θα πρέπει να επιλέξετε να δείτε τις φωτογραφίες σας.

Τέλος, η φωτεινότητα της οθόνης υπερβαίνει Τα 500 nits στο μέγιστο. Διορθώστε τα δεδομένα ενισχυμένα από ένα μεγάλο έργο που πραγματοποιήθηκε στις αντανακλάσεις. Η συνέπεια είναι ότι η ορατότητα είναι καλή, ακόμη και έξω ανά ημέρα του μεγάλου ήλιου. Εν ολίγοις, έχουμε μια εξαιρετική οθόνη. Η Samsung μας χρησιμοποίησε πάντα για να μας προσφέρει τις καλύτερες πλάκες στην αγορά και αυτό το S21 FE δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Galaxy S21 Fe

Σχετικά με το τμήμα ήχου, Έχουμε έναν ισχυρό και σωστό ήχο, Παρά μια ορισμένη παραμόρφωση μεγάλου όγκου και μικρή έλλειψη επιπέδου μπάσων. Δύο ηχεία είναι παρόντα: ένα στην κάτω άκρη και ένα κρυμμένο κάτω από την οθόνη. Και οι δύο φέρνουν άνεση στο στερεοφωνικό και είναι καλά τοποθετημένοι. Μια βελτίωση σε σύγκριση με το κλασικό S21, στο οποίο ο δεύτερος ομιλητής ήταν σχηματισμός. Ένα καλό αντίγραφο, δεδομένης της μορφής.

Ένας ισχυρός επεξεργαστής για ένα ισχυρό smartphone

Το Galaxy S21 Fe έχει SoC Qualcomm Snapdragon 888. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, αφού τα άλλα S21s είναι εξοπλισμένα με Samsung Exynos 2100 SOC στην Ευρώπη. Το μοντέλο δοκιμής μας έχει επίσης 6 GB μνήμης RAM και 128 GB μνήμης. Ως υπενθύμιση, το Snapdragon 888 ήταν ο πιο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm για το έτος 2021, πριν αντικατασταθεί από το Snapdragon 8 Gen 1. Έχει εξοπλίσει το μεγαλύτερο μέρος του υψηλού επιπέδου στην αγορά. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν ένα smartphone που το έχει κάτω από την κουκούλα.

Galaxy S21 Fe

Το πράγμα επιβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια των σημείων αναφοράς μας. Όσον αφορά την καθαρή δύναμη, Βρισκόμαστε στην κορυφή του καλαθιού. Το Galaxy S21 FE είναι απλά ένα από τα πιο αποτελεσματικά τερματικά που έχουμε δοκιμάσει, παράλληλα με το Xiaomi 11 Ultra ή το OnePlus 9 (εξοπλισμένο με τον ίδιο επεξεργαστή). Είναι επίσης αγκώνα με το κλασικό Galaxy S21, αλλά η απόσταση ευρέως στο γραφικό τμήμα, έτσι στα βιντεοπαιχνίδια.

Galaxy S21 Fe

Αισθάνεται σαν χρήση. Όλα είναι ρευστά, γρήγορα, χωρίς τσίμπημα. Δεν παρατηρήσαμε καμία επιβράδυνση ή συντριβή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής εβδομάδας μας. Αυτή η εξουσία επιβεβαιώνεται στα παιχνίδια. Οι τίτλοι όπως το Wild Rift ή το Glosehin Impact πηγαίνουν στην τελειότητα. Για τους τελευταίους, είμαστε σταθεροί σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο με τα γραφικά να προσαρμοστούν στο μέγιστο. Η θερμότητα διαδίδεται επίσης καλά μέσω του σασί. Εάν προφανώς αισθάνεται κάτω από τα δάχτυλα, δεν είναι ενοχλητικό ή ενοχλητικό.

Μια ευχάριστη χρήση κάτω από το Android 12

Το Galaxy S21 FE είναι εξοπλισμένο με‘Android 12 με την επικάλυψη ενός UI στην έκδοση 4. Ως υπενθύμιση, το Android 12 είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google και εισήχθη με το Pixel 6. Δεν ανακινεί πραγματικά τις χρήσεις, αλλά φέρνει κάποια αξιοσημείωτα μικρά πράγματα, εδώ προσαρμοσμένα με την επικάλυψη της Samsung.

Galaxy S21 Fe

Εισήχθη το Android 12 Ένα νέο σχέδιο που ονομάζεται “Υλικό”. Παίρνει το περίγραμμα του παλιού, αλλά επιδιώκει να το καταστήσει σαφέστερο, απλούστερο. Ομοίως, ένα θέμα χρώματος είναι τώρα ενσωματωμένο για να προσαρμόσετε τη διεπαφή σας. Εκτιμούμε επίσης διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα μικρό πράσινο σημείο που σας λέει ότι η κάμερά σας ή το μικρόφωνο σας είναι σε λειτουργία. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Android 12 παρατίθενται στο αρχείο μας.

Galaxy S21 Fe

Η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά με την επικάλυψη της για αυτή τη νέα έκδοση. Ο κατασκευαστής έχει διατηρούσε τους κωδικούς σχεδιασμού τους ενώ τους εκσυγχρονίζονταν. Λυπούμαστε πάντα με τις ρυθμίσεις υφάσματος ή ένα bixby πάντα παρούσα (προεπιλογή που σχετίζεται με το κλειδί ανάφλεξης), αλλά όλα δεν μπορούν να είναι τέλεια. Κατά τη χρήση, ένα UI 4 είναι πάντα ευχάριστο και οι οπαδοί της μάρκας θα βρουν γρήγορα τα αντανακλαστικά τους. Αλλά μια επικάλυψη είναι πάνω απ ‘όλα θέμα γεύσης, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει.

Galaxy S21 Fe

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι τα άλλα smartphones στην περιοχή επωφελούνται επίσης από το Android 12. Τα S21, S21+ και S21 Ultra έλαβαν την ενημέρωση πριν από λίγο καιρό και προσφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το S21 FE σε αυτό το σημείο.

Μια ισχυρή κάμερα

Για αυτό το μέρος φωτογραφίας, Η Samsung έχει αναλάβει την κλασική μονάδα S21, τροποποιώντας το ελαφρώς. Επομένως, έχουμε έναν κύριο αισθητήρα 12 megapixel (f/1.8), ένας αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας των 12 megapixels (f/2.2) καθώς και ένα τηλεφακό 8 megapixel (f/2.4). Ήταν το τελευταίο που άλλαξε, αφού ήταν 64 megapixel στο πρώτο μοντέλο.

Galaxy S21 Fe

Στην πραγματικότητα, έχουμε λοιπόν Ένα τμήμα φωτογραφίας πολύ παρόμοιο με αυτό του S21, που είχε ήδη ληφθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτό του Galaxy S20. Οι τραυματισμένες λήψεις είναι ισορροπημένες τόσο από την άποψη του φωτός όσο και των χρωμάτων. Με τη μέρα, έχουμε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Galaxy S21 Fe Galaxy S21 Fe

Η εξαιρετικά ευρεία γωνία είναι σωστή, αλλά σημειώνουμε Μια αδυναμία στο τηλεφακό, Λογικά λιγότερο καλό από αυτό του S21. Το FE διαθέτει οπτικό ζουμ X3 και ψηφιακό ζουμ X30 (με την επιλογή Smart Lock που κλειδώνει το μέρος που παίρνετε στις φωτογραφίες).

Galaxy S21 Fe Galaxy S21 Fe

Τα στενά είναι πολύ πειστικά. Εκτιμούμε την πολύ δραστική αυτόματη εστίαση που σας επιτρέπει να διασκεδάσετε σε μικρά αντικείμενα. Είναι επίσης ιδανικό για τη διαρκή κίνηση των υποκειμένων ως παιδιά ή ζώα.

Galaxy S21 Fe

Galaxy S21 Fe Galaxy S21 Fe

Ο τρόπος νύχτας του S21 FE δεν είναι ο καλύτερος στην αγορά (Το Pixel 6 το ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό), αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ευχάριστες και ακριβείς λήψεις όταν λείπει το φως. Εδώ, είναι προφανώς το AI που έρχεται σε ενίσχυση. Επιπλέον, η λειτουργία νύχτας προσφέρεται αυτόματα από το λογισμικό ON -board όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

Galaxy S21 Fe

Όσο για το βίντεο, το Galaxy S21 FE μπορεί Ταινία σε 4K και 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Έχει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά του S21, όπως η διπλή εγγραφή που σας επιτρέπει να κινηματογραφείτε με την μπροστινή κάμερα και την κλασική κάμερα ταυτόχρονα.

Galaxy S21 Fe

Τελικά, έχουμε ένα εξαιρετικό smartphone στη φωτογραφία. Ακόμα κι αν δεν είναι ο καλύτερος στην αγορά, θα πείσει το πιο απαιτητικό.

Μια ικανοποιητική αυτονομία

Το Galaxy S21 FE διαθέτει μπαταρία 4500 mAh, Περισσότερο από το Galaxy S21 με την μπαταρία των 4000 mAh. Σε αυτό προστίθεται ένας επεξεργαστής Snapdragon 888, που υποτίθεται ότι είναι λιγότερο ενέργεια -που καταναλώνει από το Exynos 2100 του βασικού μοντέλου. Επομένως, το FE έχει όλες τις κάρτες στο χέρι για να είναι καλύτερη.

Galaxy S21 Fe

Σε κανονική χρήση με την οθόνη 120 Hz Wedged (λίγο GPS, Play, Social Networks and Internet Navigation), το smartphone είναι χωρίς πρόβλημα να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα. Την ώρα για ύπνο βρήκαμε Μια μπαταρία που ταλαντεύεται μεταξύ 25 και 30 %, που είναι καλό και αντιπροσωπεύει μια μικρή βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Με τη σφήνα της οθόνης στα 60 Hz, κερδίζουμε μεταξύ 10 και 15% της μπαταρίας, η οποία είναι τεράστια.

Galaxy S21 Fe

Το Galaxy S21 FE είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση των 25 Watts. Μια χρέωση όχι τόσο γρήγορη, αφού συνειδητοποιήσαμε το smartphone από 1 έως 100% Σε λιγότερο από μια ώρα και μισή, Τι είναι πολύ. Σημειώστε ότι ο συμβατός φορτιστής δεν παραδίδεται στο κουτί. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να το αγοράσετε ξεχωριστά, μόνο ένα σύρμα USB Type-C που πωλείται με το smartphone. Το S21 FE είναι φυσικά συμβατό με τους συμβατικούς φορτιστές, αλλά οι πραγματικότητες θα είναι μεγαλύτερες.