Δοκιμή του Samsung Galaxy S20 FE: φθηνότερο από ένα S20, αλλά όσο χρήσιμο? CNET FRANCE, Samsung Galaxy S20 FE 5G Δοκιμή: ναυαρχίδα-δολοφόνος που έγινε στη Samsung | Επόμενος

Δοκιμή του Samsung Galaxy S20 FE 5G: Φορηγός-δολοφόνος που έγινε στη Samsung

Contents

Στο τέλος, ο σχεδιασμός του Galaxy S20 FE είναι πολύ επιτυχημένο. Είναι κυρίως τολμηρό από την άποψη των χρωμάτων (που δεν είχαμε στο χέρι), ακόμα κι αν είναι λίγο χονδροειδές σε σύγκριση με ένα κλασικό S20 και S20+. Είναι πάχος 8,4 mm (έναντι 7,9 mm για το S20), το οποίο είναι λίγο παχύ και του δίνει μια ελαφρώς “balourd” εμφάνιση που το εξυπηρετεί. Ζυγίζει επίσης 190 γραμμάρια στην κλίμακα. Ένα υψηλό κομμάτι για ένα τηλέφωνο, αλλά παραμένει αποδεκτό.

Samsung Galaxy S20 FE Δοκιμή: φθηνότερο από ένα S20, αλλά ωστόσο χρήσιμο ?

Δοκιμή του Samsung Galaxy S20 FE: φθηνότερο από ένα S20, αλλά όσο χρήσιμο;

Με το Galaxy S20 Ultra και το Note 20 Ultra, η Samsung κατάφερε ακόμα να τοποθετήσει δύο από τα smartphones της μεταξύ των καλύτερων του έτους. Μόνο εδώ: Όσο καλά είναι, αυτά τα μοντέλα είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά της στιγμής και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Η Google και η OnePlus προσφέρουν συσκευές υψηλής απόδοσης σε πιο μέτριες τιμές. Count 629 € για pixel 5 και 599 € για το OnePlus 8t Freshly ανακοινώθηκε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κορεατικός γίγαντας ανέπτυξε (ακόμα) μια επανάληψη του S20, αλλά σε μια πιο προσιτή έκδοση αυτή τη φορά, το Samsung S20 FE (για την έκδοση ανεμιστήρων). Διατίθεται από € 659, διαθέτει έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών, έναν ισχυρό επεξεργαστή, μια πιστοποίηση IP68 και ακόμη και 5G (πρόσθετη επιλογή € 100).

Εάν συγκρίνουμε το Galaxy S20 FE με άλλα μοντέλα της σειράς, είναι 90 € φθηνότερο από το S20 που εμφανίζεται στα € 749 στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Το S20+ εμφανίζεται στα € 849 και το Ultra S20 στα 1259 €. Όμως, παρά όλα αυτά τα έγκυρα επιχειρήματα, αυτό το νέο Samsung Galaxy S20 FE έχει λόγο να προσελκύσει την προσοχή μας όταν το Galaxy S20 πέφτει σχεδόν στην ίδια τιμή κατά τη διάρκεια (πολλά) ψώνια γεγονότων της χρονιάς ?

Δοκίμασα την έκδοση 5G για αρκετές εβδομάδες για να μας δώσουμε γνώμη για το τελευταίο Galaxy S20 FE. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, ενώ η έκδοση 4G διαθέτει επεξεργαστή Exynos.

Galaxy-S20-Fe-still.jpg

Η σωστή τιμή ?

Το Samsung Galaxy S20 FE δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον. Για να ξεκινήσετε, είναι ένα ευπροσάρμοστο smartphone που εμφανίζεται σε μια μαλακότερη τιμή από το Galaxy S20. Είναι ακόμα πιο ακριβό από ένα iPhone SE 2020 (€ 489), από ένα βόρειο OnePlus (€ 599) ή ένα pixel 5 (€ 629). Αυτές οι διαφορές τιμών δικαιολογούνται από ένα πληρέστερο τεχνικό φύλλο σε σύγκριση με εκείνες των ανταγωνιστών του. Το Samsung Galaxy S20 FE οφέλη, ιδίως από έναν τηλεφακό, μια εκτεταμένη μνήμη και έναν επεξεργαστή πιο ισχυρό από τον μέσο όρο.

Samsung-Galaxy-S20-FE-5G-8013

Ένα νέο αστέρι στον γαλαξία

Γυρίστε γρήγορα τον ιδιοκτήτη. Το Samsung Galaxy Fe είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών (1080 x 2400 εικονοστοιχεία). Είναι πολύ φωτεινό και εύκολο να διαβαστεί ακόμη και σε πλήρη ήλιο. Εάν ο ορισμός του είναι όμορφος και πολύ χαμηλότερος από αυτόν του τυποποιημένου Galaxy S20 (1440 x 3200 εικονοστοιχεία), είναι αδύνατο να γνωρίζουμε το γυμνό μάτι ότι μία δύο πλάκες έχει περισσότερα εικονοστοιχεία από το άλλο. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε το Samsung Galaxy S20 FE από το κλασικό S20, επειδή η πρώτη οθόνη είναι επίπεδη ενώ η δεύτερη είναι καμπύλη.

Τέλος, γνωρίζετε ότι η οθόνη του Samsung Galaxy S20 FE έχει προσαρμοστικό ρυθμό ψύξης των 120 Hz. Η πλοήγηση στα μενού είναι επομένως εξαιρετικά ρευστό και η αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών είναι ευχάριστη.

Σημειώσεις: Όσο μεγαλύτερη είναι οι ράβδοι, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση // Capture CNET.com

Το μοντέλο 5G είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, Ενώ το μοντέλο 4G έχει το ίδιο Exynos 990 με το Galaxy S20 Ultra και το Galaxy Note 20 Ultra. Σύμφωνα με τον πίνακα σύγκρισης του CNET.com, οι παραστάσεις που παρέχονται από αυτές τις δύο τσιπ High -end είναι αρκετά παρόμοιες. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε τραυματισμένοι επιλέγοντας την λιγότερο δαπανηρή έκδοση, την έκδοση 4G.

Screenshot παιχνιδιού Asphalt 9. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την εικόνα σε πλήρες μέγεθος.

Οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών θα είναι ευχαριστημένοι από τη δύναμη του Samsung Galaxy S20 FE. Τα γκουρμέ παιχνίδια όπως το Asphalt 9 γυρίζουν υπέροχα χωρίς πτώση δομή και χρησιμοποιήστε πλήρως τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης. Ακόμη καλύτερα ; Το πίσω μέρος του πλαστικού smartphone είναι πολύ λιγότερο καύση σε σύγκριση με αυτό ενός γαλαξία από γυαλί.

Κάντε τόσο καλά σε εικόνες με λιγότερα

Η Samsung έπρεπε να μειώσει το κόστος παραγωγής του smartphone του κάπου, και το τμήμα φωτογραφίας καθορίστηκε. Βρίσκουμε στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy S20 FE Ένας τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 12 megapixel, έναν τηλεφακό 12-megapixel (με 3x οπτικό ζουμ) καθώς και έναν αισθητήρα 7-megapixel 7 megapixel. Είναι κάτω από τις προδιαγραφές άλλων γαλαξιών του High -end. Για σύγκριση, το Galaxy S20 διαθέτει αισθητήρα υψηλής γωνίας 12 megapixel, εξαιρετικά γωνίας 12 megapixel, τηλεφακό 3x των 64 megapixels καθώς και στόχος TOF 0,3 megapixel.

Το S20 FE είναι επίσης ακρωτηριασμένο από μερικά χαρακτηριστικά όπως το 100x “διαστημικό ζουμ” ή τη δυνατότητα μαγνητοσκόπησης σε 8K (πράγμα που βρίσκεται στο S20 Ultra). Είστε απίθανο να λείπουν αυτά τα στοιχεία σε καθημερινή βάση για να δικαιολογήσουν την αγορά ενός μοντέλου που κοστίζει αρκετές εκατοντάδες ευρώ πρόσθετα, αλλά εξακολουθεί να υπογραμμίζει.

S20-Fe-Dean-View-Normal

Οι πυροβολισμοί Galaxy S20 Fe είναι επιζήμιοι. Ο κύριος αισθητήρας προσφέρει μια καλή ισορροπία έκθεσης μεταξύ του καθαρού ουρανού και του προσκηνίου που σκοτεινιάζει. Το αυτοματοποιημένο HDR πρέπει να το παίξει για κάτι.

S20-Fe-Dean-View-3x

Με τη βοήθεια του 3x οπτικού ζουμ, καταφέρνουμε να πλησιάσουμε τα κτίρια χωρίς να χάσουμε πάρα πολύ ως ποιότητα εικόνας. Αν και υπάρχουν περισσότερα χρώματα, η απόδοση είναι πάντα ισορροπημένη και ζωντανή. Ωστόσο, υπάρχει ένα μπλε εφέ που σάλια στο επάνω αριστερό Κτίριο υπό κατασκευή.

S20-Fe-Dean-View

Ο στόχος εξαιρετικά ευρείας γωνίας σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερες πληροφορίες. Η απόδοση χρώματος είναι πιο αδύναμη λόγω των σύννεφων και του μάλλον ομοιογενούς δάσους.

20201001-102230

Η ισορροπία λευκού είναι ελαφρώς αντισταθμισμένο. Η εικόνα εδώ αντλεί προς το ματζέντα, που δίνει μια πορφυρή και λιγότερο φυσική πλευρά στο φυτό. Παρ ‘όλα αυτά, τα περιγράμματα είναι καλά κομμένα και η θαμπάδα στο παρασκήνιο εφαρμόζεται καλά.

S20-FE-Tower-3x

Το 3x Zoom έχει αποδειχθεί για άλλη μια φορά χρήσιμη για να συλλάβει αυτό το ηλιόλουστο ρολόι.

20201001-102256

Το Samsung Galaxy S20 FE σας επιτρέπει να μεγεθύνετε ψηφιακά μέχρι 30x, αλλά όπως μπορείτε να δείτε εδώ, η ποιότητα παίρνει ένα σοβαρό χτύπημα.

Η μπροστινή κάμερα των 32 megapixel παράγει καθαρές εικόνες που συνοδεύονται από μια καλή κοπή. Δεν θα έχετε καμία ανησυχία να εκμεταλλευτείτε τα πλάνα σας για κοινωνικά δίκτυα !

Μια μάλλον διακριτική εμφάνιση

Το πίσω κέλυφος του Samsung Galaxy S20 Fe είναι πλαστικό. Δεν είναι υπέροχο για ένα high -end smartphone, αλλά η παγωμένη επίστρωσή του εξακολουθεί να του προσφέρει μια ωραία πτυχή. Έχει τουλάχιστον το πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ευαίσθητο στα ίχνη από το γυαλί. Θα έχετε την επιλογή μεταξύ 6 χρωμάτων: Cloud Navy, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Red, Cloud White και Cloud Orange. Με ένα Gorilla Glass 5 οθόνη και άκρα αλουμινίου, μπορούμε να πούμε ότι το smartphone εκπέμπει μια συγκεκριμένη ευρωστία και ότι είναι ευχάριστο να χειριστεί. Σημειώνουμε επίσης την απουσία ενός γρύλου, αλλά το smartphone καταγράφεται με την πιστοποίηση IP68.

Samsung-Galaxy-S20-FE-5G-7999

Μια αυτονομία που σε κάνει άνετα

Με 4500 mAh, ο συσσωρευτής του S20 FE έχει 500 mAh περισσότερο από αυτό του τυπικού S20. Επομένως, το smartphone έχει αρκετό για να κρατήσει περισσότερο από μία ημέρα σε παρατεταμένη χρήση, ή ακόμα και δύο ημέρες με μέτρια. Μετά από μια ώρα ροής βίντεο σε πλήρη youtuve, η μπαταρία είχε χάσει μόνο το 7% του φορτίου της, το οποίο είναι πολύ καλό.

Θα σας πάρει σχεδόν 2 ώρες για να γεμίσετε με ενέργεια με τον ενσύρματο φορτιστή, αλλά να γνωρίζετε ότι είναι επίσης συμβατό με το The Gable Recharge των 25 Watts.

S20 FE δοκιμή

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE

 • Δείτε την προσφορά (eBay)
 • € 419.00 Βλέπε προσφορά 389, 00 € (Amazon – New)
 • Βρείτε στο eBay (eBay)

Η γνώμη μου για το Samsung Galaxy S20 FE εν συντομία

Στα τέλη του 2020, η Samsung ανέστησε το επίθημα FE για την “έκδοση Fan”, εγκαινιάστηκε στις αναθεωρήσεις του Galaxy Note 7 Exposive με μια νέα μπαταρία. Όμως, αντί να ανακυκλώνει ένα μοντέλο με προβλήματα κατασκευής, το Galaxy S20 FE συγκεντρώνει, σύμφωνα με τα λόγια της Samsung: “Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς S20, σε μια πιο προσιτή τιμή”

Το S20 FE διατηρεί χαρακτηριστικά όπως η οθόνη AMOLED 120 Hz, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, την τριπλή ενότητα φωτογραφιών, την αντίσταση στο νερό και τη σκόνη, την ασύρματη επαναφόρτιση και την αντίστροφη επαναφόρτιση.

Από την άλλη πλευρά, παραιτείται από το γυάλινο φινίρισμα στο πίσω μέρος του πλαστικού, μειώνει την ανάλυση της οθόνης από 1440p σε 1080p, προσφέρει εκδόσεις με 6 GB μνήμης RAM (ανάλογα με το μοντέλο) και έχει τηλεφακό με χαμηλότερο Ανάλυση και λιγότερο καλός αισθητήρας, αλλά ο οποίος έχει παγιδευτεί με οπτικό ζουμ X3.

Το S20 FE είναι μια άσκηση ισορροπίας Samsung, η οποία έχει υιοθετήσει μια διαφορετική στρατηγική σε σύγκριση με την παραδοσιακή γραμμή του Galaxy S. Αντί να προσφέρει μια έκδοση με SoC Snapdragon στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνοντας το Exynos SoC για άλλες αγορές, το S20 FE 5G πωλείται παντού με το Snapdragon 865.

 • Διαβάστε επίσης:Samsung Galaxy S20 FE: Exynos ή Snapdragon, ποιο είναι το καλύτερο?

Το βασικό S20 FE (4G/LTE) ξεκίνησε με το Exynos 990 SOC, όπως και στην παγκόσμια έκδοση του Galaxy S20 το 2020, με τον κωδικό SM-G780F αριθμό. Αλλά κατά τη διάρκεια του 2021, αναβαθμίστηκε με το Snapdragon 865 σε ορισμένες χώρες, στις οποίες αναγνωρίζεται από τον κώδικα SM-G780G κώδικα, ο οποίος θα πρέπει να προσφέρει λιγότερο ευαίσθητη απόδοση σε θερμικό στραγγαλισμό και καλύτερη αυτονομία.

Το τεχνικό φύλλο, το μεγαλύτερο επιχείρημα πώλησης που προέκυψε από τη Samsung για το S20 FE 5G είναι η τιμή του 750 ευρώ στην Ευρώπη, η οποία είναι πολύ μικρότερη από το Galaxy S20 5G όταν ξεκίνησε. Το 2021, το μοντέλο μπορεί να αγοραστεί για περίπου 550 ευρώ.

Σχεδιασμός και οθόνη: Μια παλιά συνταγή που λειτουργεί

Η φετινή σειρά Galaxy S21 είχε κάνει μια εντύπωση όταν ξεκίνησε χάρη στο σχεδιασμό που σας άρεσε πολύ στις δοκιμές μας. Ξεκίνησε λίγους μήνες νωρίτερα, το Galaxy S20 FE κληρονόμησε το S20 Look, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η “έκδοση Fan” έχει ήδη γνωστό σχεδιασμό και ξεπέρασε κάπως το 2021.

Αγάπησα:

 • Η οθόνη AMOLED 120 Hz
 • Το πλαστικό φινίρισμα που δεν δίνει μια “φθηνή” πτυχή
 • Το δεξί χειρισμό?
 • Πιστοποίηση IP68.

Δεν μου άρεσε:

Nextpit Samsung S20 FE 5G Μπροστινή κάμερα

 • Το πίσω μέρος που φαίνεται κοίλο σε ορισμένα μέρη
 • Η ενότητα Protectian Photo.

Η συσκευή έχει πιο διακριτικό σχεδιασμό από τη συνηθισμένη γραμμή, μετακινώντας από το κλασικό δίδυμο πίσω σε γυαλί και καμπύλη οθόνη που δημοφιλής από τη Samsung Shipships. Το Galaxy S20 FE έχει πλαστικό αλλά καλής ποιότητας, το οποίο προσφέρει εξαιρετική συντήρηση, αλλά η πλάτη παραμένει ευαίσθητη στα δακτυλικά αποτυπώματα.

Το Galaxy S20 Fe είναι εξοπλισμένο με μια καμπύλη οθόνη AMOLED 6,5 -ιντσών, η οποία του δίνει διαστάσεις πιο κοντά στο S20+ από το πρότυπο S20. Ομοίως, το βάρος των 190 g είναι πιο κοντά στα 186 g του S20+ από τα 163 g του βασικού μοντέλου.

Η μείωση της ανάλυσης που, στα γαλαξία S20 και S20+, είναι 1440×3200 εικονοστοιχεία, στο FullHD+ επέτρεψε την ενσωμάτωση του ρυθμού ανανέωσης των 120 Hz από προεπιλογή, ενώ η εγγενής ανάλυση των αρχικών μοντέλων το μείωσε σε 60 Hz.

Ο σχεδιασμός του Galaxy S20 Fe είναι ίσως πιο επίκαιρος, αλλά η νηφάλια και διακριτική εμφάνισή του είναι κατάλληλη για τη συσκευή. Η οθόνη, από την άλλη πλευρά, έχει κάνει καλές παραχωρήσεις, ευνοώντας τη ρευστότητα στην ανάλυση.

Σταθερή απόδοση χάρη στο Snapdragon 865

Το Galaxy S20 FE 5G προωθείται από το SoC Snapdragon 865, καθώς και την αναβάθμιση του μοντέλου 4G, οι δύο εκδόσεις διαφοροποιούνται ουσιαστικά με την ενσωμάτωση του μόντεμ Snapdragon X55 5G. Το smartphone δοκιμάστηκε στη βασική του διαμόρφωση, με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Αγάπησα:

 • Καλές επιδόσεις σε εφαρμογές και παιχνίδια
 • Σταθερότητα, ακόμη και στα παιχνίδια
 • Ταχύτερη αποθήκευση από το μοντέλο Exynos.

Δεν μου άρεσε:

Nextpit Samsung S20 Fe 5G πλευρά

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το smartphone κυκλοφόρησε το 2020, η απόδοση δεν θα πρέπει να αναμένεται σε smartphones εξοπλισμένα με Soc Snapdragon 888 ή Exynos 2100. Παρ ‘όλα αυτά, το Snapdragon 865 παραμένει ένα αρκετά ισχυρό SOC το 2021, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ανανεώθηκε με το όνομα Snapdragon 870.

Η εκτόξευση του Galaxy S20 FE 5G έχει σπάσει την παράδοση των μοντέλων Galaxy S εξοπλισμένα μόνο με επεξεργαστές Exynos στην Ευρώπη, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα όσον αφορά την απόδοση του παιχνιδιού και την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με το μοντέλο 4G εξοπλισμένο με το τσιπ Exynos 990.

Nextpit Samsung S20 Fe 5G κάμερα

Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP, με προδιαγραφές παρόμοιες με το πρότυπο Galaxy S20, με εικονοστοιχεία 1,8 μm και άνοιγμα F1.8. Η συνταγή είναι η ίδια με αυτή που υιοθετήθηκε επίσης στο Galaxy S21, με ιδιαίτερα την αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης (PDAF) και μια σταθεροποίηση οπτικής εικόνας (OIS).

Στο ευρύ φως της ημέρας, οι φωτογραφίες της κύριας κύριας κάμερας είναι σαν αυτές σχεδόν όλων των smartphones της Samsung, με κορεσμένα χρώματα, ειδικά με ενεργοποιημένες λειτουργίες AI και HDR.

Φωτογραφία alt-tag 1

Η εικόνα της κάμερας Ultra -Wide Angle, από την άλλη πλευρά, έχει πολύ διαφορετικά χρώματα από εκείνα της κύριας κάμερας, με ξεθωριασμένη εμφάνιση. Ακόμη πιο σοβαρό, το “αόριστο” στις άκρες, ενώ το κέντρο της εικόνας είναι σαφές, είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται σε ορισμένες φωτογραφίες. Είναι επίσης δυνατό να σημειωθεί μια ελαφριά χρωματική εκτροπή, επίσης στις γωνίες της εικόνας.

Φωτογραφία alt-tag 1

Σε αυτή τη άλλη σκηνή, τα φύλλα του δέντρου είναι και πάλι θολή με την κάμερα Ultra -Wide Angle, η οποία αντιμετωπίζει τα χρώματα διαφορετικά από την κύρια κάμερα. Το X2 Digital Zoom δίνει σωστές φωτογραφίες, αλλά ο τηλεφακός δείχνει τα πλεονεκτήματα ενός οπτικού ζουμ X3, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Φωτογραφία alt-tag 1

Για να μην παραμελήσω το “χωρικό ζουμ X30” που ανακοινώθηκε στην προώθηση του Galaxy S20 FE, συμπεριέλαβα δύο φωτογραφίες που έγιναν με αυτό το ζουμ. Όπως αναμενόταν, είναι μια φαντασία και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να πάρετε:

Φωτογραφία alt-tag 1 Φωτογραφία alt-tag 1

Τη νύχτα, το Galaxy S20 FE δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει μοντέλα όπως το Pixel Range, αλλά προσφέρει αξιοπρεπείς φωτογραφίες χωρίς παραπάνω για να δώσει την εντύπωση ότι είναι ημέρα ή χωρίς να φτιάχνουν φωτεινές πηγές θολές.

Η λειτουργία Night είναι επίσης διαθέσιμη για την κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας, αλλά σε αυτήν η θεραπεία έχει περίεργο αποτέλεσμα, όταν ενεργοποιείται, φαίνεται ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν εφαρμόζει πλέον την αποζημίωση για τη στρέβλωση του φακού, που οδηγεί σε παραμορφώσεις στις γωνίες, εκτός από το πρόβλημα της απώλειας της ευκρίνειας που αντιλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φωτογραφία alt-tag 1

Σε αυτή τη σκηνή, η νυχτερινή λειτουργία έχει βελτιώσει το επίπεδο λεπτομέρειας της εικόνας, αλλά άλλαξε τη θερμοκρασία χρώματος της κύριας κάμερας. Όσον αφορά την κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας, το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με μια ρύθμιση της φωτεινότητας, με απώλεια λεπτομερειών στο σωστό παράθυρο, εκτός από τα προβλήματα παραμόρφωσης που αναφέρονται παραπάνω.

Φωτογραφία alt-tag 1

Οι εγωιστές προσφέρουν μια φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων, χωρίς τον κορεσμό της κύριας κάμερας, ούτε την υπερβολική θεραπεία που βρίσκεται σε άλλες συσκευές. Η λειτουργία πορτρέτου καταφέρνει να κάνει έναν καλό διαχωρισμό των σχεδίων για την εφαρμογή του θολώματος, αλλά ήταν λίγο επιθετικό στο αποτέλεσμα σε ένα μέρος της μάσκας και ορισμένα μέρη των μαλλιών.

Η κάμερα του Galaxy S20 FE μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα στην αγορά, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καλές εικόνες για να μοιραστείτε τις εφαρμογές μηνυμάτων και τα κοινωνικά δίκτυα και ακόμη και να κρεμάσετε στο σαλόνι. Το X3 Optical Zoom προσφέρει μια συγκεκριμένη ποικιλία επιλογών, παρά τη χαμηλή ανάλυση. Παρόλο που η Samsung επιμένει στο λεγόμενο “χωροταξικό ζουμ”, πρέπει τουλάχιστον να τον συγχαίρει για το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί στον αγώνα για το μεγαλύτερο ψήφισμα και τον αριθμό των φωτογραφικών μηχανών.

Αυτονομία: Ένα διαρκές αλλά αργό smartphone για φόρτωση

Το Galaxy S20 Fe 5G είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.500 mAh, υποστηρίζοντας τις εξουσίες με φορτίο 25 W, 15 W σε φορτία ασύρματη και 4,5 W ανεστραμμένα. Ένας φορτιστής μόνο 15 W παρέχεται στο κουτί

Αγάπησα:

 • Καλή αυτονομία;
 • Ασύρματο φορτίο?
 • Το αντίστροφο φορτίο

Δυσαρέσκεια:

Nextpit Samsung S20 Fe 5G USB

 • Η χρέωση δεν είναι πολύ γρήγορη.

Το smartphone έχει λεπτές 2 ημέρες σε κανονικές συνθήκες χρήσης, λαμβάνοντας μερικές φωτογραφίες, λίγα κοινωνικά δίκτυα, σύντομες συνεδρίες παιχνιδιού, SMS και πλοήγηση, με περίπου 20% να παραμένει φορτίο στο τέλος της δεύτερης ημέρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με πακέτο 4G και ότι η χρήση του 5G θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας.

Ο φορτιστής παρέχεται στο κουτί, αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπει να επωφεληθεί από όλη την ισχύ που υποστηρίζεται από το smartphone. Στην πράξη, η πλήρης επαναφόρτιση διήρκεσε περίπου 1h30min, η οποία εξακολουθεί να είναι αποδεκτός χρόνος.

 • Διαβάστε επίσης:Το γρήγορο φορτίο βλάπτει τη μπαταρία των smartphones μας?

5 λεπτά φορτίου κατέστησαν δυνατή την απόκτηση χωρητικότητας 6 έως 7 %, ενώ τα 20 λεπτά ήταν αρκετά για να επαναφορτιστούν η μπαταρία στο 25 %. Μια ώρα φορτίου, από την άλλη πλευρά, έφτασε μόνο στο 65% στο 75%.

Ο φορτιστής και ο χρόνος φόρτισης του Galaxy S20 FE υστερούν πίσω από τους κινέζους ανταγωνιστές και τις αυξανόμενες εξουσίες φόρτισης τους. Η Samsung φέρνει σαν περιουσιακά στοιχεία, από την άλλη πλευρά, την ασύρματη επαναφόρτιση και επίσης την αντίστροφη πρακτική επαναφόρτισης, η οποία μπορεί να βοηθήσει στα ακουστικά φόρτωσης, smartwatch και ακόμη και άλλου smartphone.

Τεχνικό φύλλο και άλλα χαρακτηριστικά

Έχω αναφέρει παρακάτω, άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, αλλά που δεν αξίζουν ένα ειδικό τμήμα:

NextPit Samsung S20 FE 5G οθόνη

 • Το Galaxy S20 FE ενσωματώνει την τεχνολογία NFC και είναι συμβατή με τα συστήματα πληρωμών χωρίς επαφή
 • Μετά την επαναφορά του ενημερωμένου smartphone, το σύστημα έδειξε 24,8 GB κατεχόμενου χώρου
 • Το κουτί του δοκιμασμένου smartphone περιελάμβανε το φορτιστή 15 W, το καλώδιο φόρτωσης και το εργαλείο ανοίγματος του δίσκου SIM
 • Η έκδοση λογισμικού κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν RP1A.200720.012.G781BXXU3CUE3 (Ιούνιος 2021).

Στην Ευρώπη, ορισμένα μοντέλα που ξεκίνησαν το 2021, όπως το Xiaomi Poco F3, προσφέρουν μια καλύτερη αναφορά κόστους-απόδοσης από το Galaxy S20 FE 5G, τα οποία κοστίζουν μισό αστέρι στο τελικό σημείωμα στο νότιο-Corean smartphone.

Η πολιτική ενημέρωσης της Samsung ζυγίζει υπέρ του Galaxy S20 FE, με τέσσερα χρόνια εγγυημένων διορθώσεων ασφαλείας, εκτός από τρεις νέες εκδόσεις του Android, δηλαδή στο Android 13, που αναμένεται για το τέλος του 2022.

 • Διαβάστε επίσης:Android 12: Smartphones που θα λάβουν την ενημέρωση

Έτσι, η ενσωμάτωση ενός πολύ ισχυρού φορτιστή στο κουτί μπορεί ακόμη και να συγχωρεθεί, επειδή τα πρόσθετα λεπτά που δαπανώνται επαναφόρτιση της μπαταρίας μπορούν να επιτρέψουν να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση περισσότερο.

Συνολικά, το Galaxy S20 FE έχει κάνει τις σωστές παραχωρήσεις για να φτάσει σε πιο προσιτές τιμές, να παραιτηθεί όχι τόσο βασικά χαρακτηριστικά και να παρέχει έναν καλό συνδυασμό απόδοσης, εμπειρίας χρήστη και μακροζωίας. Το μοντέλο παραμένει μια καλή αγορά το 2021, ειδικά αν το βρείτε στην πώληση. Με την εκ των υστέρων, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Samsung ανέλαβε ένα μεγάλο μέρος της φόρμουλας της στο Galaxy S21 και S21+.

Δοκιμή του Galaxy S20 FE: Μην το ονομάζετε S20 “φως”

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Το Galaxy S20 Fan Edition είναι ο τελευταίος που γεννήθηκε στην περιοχή Samsung. Μην το παίρνετε για ένα “φως” Galaxy S20, αφού είναι πάνω απ ‘όλα μια πιο προσιτή έκδοση του smartphone, αλλά όχι απαραίτητα με έκπτωση. Ένα υψηλό τηλέφωνο που δεν λέει το όνομά του, παρά τις προφανείς παραχωρήσεις που έγιναν από το βασικό μοντέλο.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Samsung Galaxy S20 Fe 128GB (4G)
Galaxy S20 Fe 256 GB

Η σειρά Galaxy S20 φιλοξενεί έναν νεοφερμένο. Μετά το κλασικό S20, το S20+ και το Ultra S20, η έκδοση Fan Fan φτάνει στα καταστήματα. Ένα smartphone που θέλει να είναι φθηνότερο και που κάνει μερικές μικρές τεχνικές παραχωρήσεις. Αλλά προσέξτε, αυτό δεν είναι ένα Galaxy S20 με έκπτωση ! Στην πραγματικότητα, η Samsung επιδιώκει να γεμίσει ένα νέο τμήμα, χωρίς κατ ‘ανάγκη να κόβει πάρα πολύ την απόδοση ή το σχεδιασμό.

Η έκδοση του ανεμιστήρα δεν είναι μόνο ένα φθηνότερο smartphone, καθώς επιδιώκει επίσης να προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα μικρά πράγματα. Τη δυνατότητα επιλογής Μεταξύ ενός επεξεργαστή Exynos και Qualcomm, Πρωτα απο ολα. Είναι ένα πρώτο ! Επιπλέον, ο κατασκευαστής θέλει να στοχεύσει έναν νεότερο στόχο με χρωματιστά χρώματα (ή όχι) έξι σε αριθμό και που έρχονται να αποφασίσουν με το γκρίζο παρόν μέχρι τότε στο εύρος.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Αλλά τι πραγματικά αξίζει η έκδοση του ανεμιστήρα ? Καταφέρνει να κρατήσει τη βρωμιά ψηλά στα άλλα smartphones στο ίδιο τμήμα τιμών ? Αυτό θα δούμε.

Ένα υψηλό τεχνικό φύλλο

Με την έκδοση του ανεμιστήρα, η Samsung προσαρμόζει κάπως τη λήψη σε σύγκριση με το κλασικό S20. Ο στόχος είναι προφανώς να μειώσει την τιμή, αλλά και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στον χρήστη. Στο τεχνικό φύλλο, παρατηρούμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα: την παρουσία ενός Οθόνη 6,5 ιντσών, Πρώτα απ ‘όλα, πρωτοφανές μέγεθος στην περιοχή. Επομένως, η έκδοση ανεμιστήρα τοποθετείται μεταξύ του S20 (6,2 ίντσας) και του S20+ (6,7 ίντσες) από την άποψη του μεγέθους.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition
Οθόνη 6.5 “Super AMOLED 120 Hz
Κάλτσα Exynos 990 ή Snapdragon 865
Εσωτερική μνήμη 128/256 GB
+ microSDXC
Εμβολο 6 ή 8 GB
Κύριος αισθητήρας φωτογραφιών 12 MP (f/1.8)
8 MP (F/2.0) τηλεφακό
12 MP (f/2.2) Ultra ευρεία γωνία
Δευτερεύων αισθητήρα φωτογραφιών 1 αισθητήρας selfie
Συνδεσιμότης Bluetooth, WiFi, 4G, 5G
Δακτυλικό αποτύπωμα Κάτω από την οθόνη
Μπαταρία 4500 mah

Ένα άλλο μικρό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι η επιλογή που αφήνεται στον χρήστη σε σχέση με τον επεξεργαστή. Ενώ η Samsung ανάγκασε τους Ευρωπαίους να έχουν έναν γαλαξία κάτω από το Exynos, αυτή η έκδοση fan προσφέρει επίσης μια έκδοση με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865. Στην πραγματικότητα, το μοντέλο Exynos είναι εξοπλισμένο με 4G ενώ το μοντέλο Το Qualcomm παίρνει 5g. Αυτό είναι όπου η Samsung θα εστιάσει τα μοντέλα του, ώστε να μην χάσει τον καταναλωτή που δεν γνωρίζει τίποτα γι ‘αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, το γεγονός να του αφήσουμε την επιλογή είναι να υποδεχτεί και είναι ένα πρωτοφανές πράγμα στη Samsung.

Μια άλλη αλλαγή βρίσκεται στην κάμερα. Εδώ, η ενότητα έχει τρεις αισθητήρες: δύο από τα 12 megapixel και ένα από τα 8 megapixels. Λέμε αντίο στον αισθητήρα 64 megapixel του S20. Τέλος, ας σημειώσουμε μια μπαταρία 4.500 mAh, είναι μεγαλύτερη από το S20 (4000 mAh), αλλά όσο το S20 +. Τι αλλάζει πραγματικά την κατάσταση ?

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Ένα smartphone που, σε χαρτί, έχει υψηλό τέλος. Όχι, σίγουρα δεν είναι ένα φως S20. Στην πραγματικότητα, φαίνεται περισσότερο ως ένα κλασικό S20 που έχει ακρωτηριαστεί από δύο ή τρία μικρά πράγματα. Αυτό το κάνει ένα smartphone με έκπτωση ? Όχι πραγματικά.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η έκδοση Samsung Galaxy S20 Fan είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου σε τιμή λογικά χαμηλότερη από το S20, η οποία ξεκινά στα 909 ευρώ για το φθηνότερο μοντέλο της.

Επομένως, προσφέρονται δύο μοντέλα σύμφωνα με τις διαμορφώσεις στη Γαλλία:

 • 4G / 6 GB RAM έκδοση + 128 GB: 659 ευρώ
 • 5G / 6 GB RAM έκδοση + 128 GB: 759 ευρώ

Υπάρχουν επίσης μοντέλα με 512 GB μνήμης, αλλά δεν πωλείται ακόμη από τη Samsung όταν γράφουμε αυτές τις γραμμές.

Samsung Galaxy S20 Fe 128GB (4G)
Galaxy S20 Fe 256 GB

Ένα ποπ σχέδιο … αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα

Η έκδοση Galaxy S20 Fan επαναλαμβάνει τις κύριες γραμμές του σχεδιασμού της σειράς S20, αλλά κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις. Ως εκ τούτου, βρίσκουμε την κομψή κουκούλα με την ορθογώνια μονάδα φωτογραφίας που βρίσκεται στο επάνω αριστερό τμήμα. Αυτό έρχεται πολύ περισσότερο από άλλα μοντέλα S20, δυστυχώς προκαλώντας έλλειψη σταθερότητας του τερματικού όταν τοποθετείται στην πλάτη. Δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε χωρίς ενοχλητικό όταν βρίσκεται σε ένα τραπέζι.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Η κουκούλα, ακριβώς, Καινοτομεί λίγο με “ποπ” χρώματα. Έτσι, η Samsung προσφέρει έξι χρώματα και είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα κόκκινο, λεβάντα, πορτοκαλί ή ακόμα και λευκό κέλυφος. Χρώματα που προσφέρουν μια δεύτερη νεολαία σε αυτό το κάπως θλιβερό σχέδιο, πρέπει να γίνει δεκτό (που δεν την εμποδίζει να είναι κομψό). Για το δοκιμαστικό μας αντίγραφο, η Samsung μας έδωσε ένα μοντέλο με μπλε χρώμα ναυτικού, το πιο νηφάλιο από όλα.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Εδώ, έχουμε λοιπόν ένα πλαστικό κέλυφος απομίμησης αλουμινίου που φέρνει πάντα μια πολύ κομψή εμφάνιση στο προϊόν, ακόμη και πολυτέλεια. Ένα φινίρισμα που έχει την αξία να μην προσελκύσει πάρα πολύ τα δακτυλικά αποτυπώματα, Σε αντίθεση με τα ομαλά κελύφη ορισμένων χρωμάτων που είναι συνώνυμα με την κόλαση για το πιο μανιακό. Αυτός ο σχεδιασμός στρογγυλοποίησης διατηρείται από ένα διακριτικό πλαίσιο αλουμινίου και το πιο όμορφο αποτέλεσμα. Στη δεξιά άκρη, βρίσκουμε τα συνηθισμένα κουμπιά ανάφλεξης και έντασης, ενσωματωμένα σε αυτό το πλαίσιο.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Στο κάτω άκρο του, το FE έχει ένα ηχείο καθώς και μια θύρα USB Type-C. Στο επάνω μέρος βρίσκουμε την κουκούλα για την κάρτα SIM. Σημειώστε ότι το smartphone δεν διαθέτει θύρα Jack, η Samsung εγκατέλειψε το πράγμα στα προϊόντα του υψηλής ποιότητας. Επομένως, θα είναι απαραίτητο Εξοπλίστε ένα κράνος Bluetooth ή ακουστικά με σύνδεση USB-C (παρέχεται με το κουτί σύμφωνα με τη Samsung, αλλά όχι στο αντίγραφο δανείου μας).

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Δεν υπάρχει ορατός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ούτε στις άκρες ούτε στο πίσω κάλυμμα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα Κάτω από την οθόνη. Ένα σύστημα που έχει ήδη αποδειχθεί στο παρελθόν και το οποίο μας πείθει σήμερα. Αντιδρά στο δάχτυλο και το μάτι και το ζευγάρι με την αναγνώριση του προσώπου πάντα πολύ αποτελεσματική (αλλά ξεχνάμε τη μάσκα !Ουσία. Ένας αισθητήρας που χρησιμοποιείται όχι μόνο για να ξεκλειδώσει το S20, αλλά και για να προστατεύσει τα ευαίσθητα δεδομένα του, θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Το μέρος της οθόνης αμφισβητεί αυτήν την έκδοση ανεμιστήρων. Πράγματι, η Samsung επέλεξε εγκαταλείψτε την ελαφρώς καμπύλη οθόνη στις πλευρές. Εδώ έχουμε μια επίπεδη πλάκα, η οποία δεν είναι ενοχλητική στο εξωτερικό. Αλλά το πράγμα που χτυπά είναι τα άκρα του, πολύ ορατό στη χρήση. Θα επιστρέψουμε σε αυτό παρακάτω, αλλά η πρώτη επαφή είναι λίγο σκληρή όταν είμαστε συνηθισμένοι σε smartphones χωρίς σύνορα. Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι, όπως και στα άλλα S20, υλοποιείται από ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης. Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, αλλά το πράγμα εξακολουθεί να έχει την αξία να κάνει την άνω άκρη της πρόσοψης να εξαφανιστεί.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Στο τέλος, ο σχεδιασμός του Galaxy S20 FE είναι πολύ επιτυχημένο. Είναι κυρίως τολμηρό από την άποψη των χρωμάτων (που δεν είχαμε στο χέρι), ακόμα κι αν είναι λίγο χονδροειδές σε σύγκριση με ένα κλασικό S20 και S20+. Είναι πάχος 8,4 mm (έναντι 7,9 mm για το S20), το οποίο είναι λίγο παχύ και του δίνει μια ελαφρώς “balourd” εμφάνιση που το εξυπηρετεί. Ζυγίζει επίσης 190 γραμμάρια στην κλίμακα. Ένα υψηλό κομμάτι για ένα τηλέφωνο, αλλά παραμένει αποδεκτό.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Στο χέρι, το smartphone είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση, το κάλυμμα αλουμινίου είναι μαλακό κάτω από τα δάχτυλα. Η Samsung για άλλη μια φορά δείχνει ότι ξέρει πώς να το κάνει από την άποψη του σχεδιασμού, Παρά τις μερικές μικρές παγίδες γρήγορα ξεχασμένες. Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο τερματικό ? Κρατάει την κατάταξή του ?

Μια οθόνη που άξιζε περισσότερη φροντίδα

Το Galaxy S20 Fan Edition προσφέρει μια νέα μορφή στο Galaxy Range. Όπως είπαμε, είναι πράγματι εξοπλισμένο μια πλάκα 6,5 ιντσών, Και επομένως είναι μεταξύ του S20 (6,2 ίντσας) και του S20+ (6,7 ίντσες) από την άποψη του μεγέθους. Το Ultra S20 το κάνει 6,9 ίντσες. Έτσι, η Samsung επιδιώκει να αποπλανήσει τον μεγαλύτερο αριθμό σε αυτό το τμήμα.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Η Samsung υποχρεώνει, η έκδοση του ανεμιστήρα έχει μια Super AMOLED πλάκα ενός ορισμού των 2.600 x 1080 pixels (τα οποία δεν μπορούν να αλλάξουν όπως στο S20+). Το ποσοστό αναψυκτικής μπορεί να ρυθμιστεί είτε σε 60 Hz είτε σε 120 Hz, σε επιλογές. Αυτό είναι ένα απόλυτο 120Hz, και μη προσαρμοστικό όπως στο Fold 2 ή στη Σημείωση 20 Ultra. Είναι λίγο ντροπή, δεδομένου ότι αυτή η λειτουργικότητα, εκτός από το να είναι χρήσιμη, είναι εκδημοκρατισμένη παντού, όπως και στη νέα Xiaomi Mi 10T Pro. Με την ενεργοποίηση του ποσοστού ψύξης των 120 Hz, ο χρήστης επωφελείται από μεγαλύτερη οπτική άνεση, είτε σε παιχνίδια είτε σε μενού. Σε αντάλλαγμα, αυτή η λειτουργία είναι περισσότερη ενέργεια -πράσινη, θα το δούμε στο τμήμα αυτονομίας.

Ένα από τα πράγματα που προκαλεί αυτή την έκδοση ανεμιστήρων, όπως είπαμε, είναι οι πολύ ορατές άκρες οθόνης 2 mm. Η Samsung επέλεξε μια επίπεδη οθόνη Με μεγάλες ανόητες άκρες. Ο λόγος οθόνης/πρόσοψης είναι εδώ 84%. Για σύγκριση, αυτός ο λόγος είναι 90% σε άλλα Galaxy S20. Αυτό δεν είναι πολύ σοβαρό, αλλά λίγο ντροπή, το smartphone χάνει λίγο από την παρουσία του από την άποψη του σχεδιασμού.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Είχαμε μια έρευνα στην οθόνη για να δούμε πραγματικά τι αξίζει η πλάκα. Εάν τα αποτελέσματα που λαμβάνονται παραμένουν μάλλον σωστά, Είμαστε μακριά από την ποιότητα που είχε συνηθίσει η Samsung. Θα θέλαμε περισσότερη φροντίδα όσον αφορά τη βαθμονόμηση. Το μεσαίο δέλτα ανεβαίνει για παράδειγμα σε 4, το οποίο είναι σωστό αλλά όχι απίστευτο όσον αφορά το σεβασμό χρώματος. Για παράδειγμα, τα κόκκινα κόκκινα γυρίζουν σε πορτοκαλί ροζ. Το ίδιο πράγμα για κίτρινα που γίνονται φθορίζοντα. Όλα αυτά δείχνουν στο γυμνό μάτι, αλλά παραμένει αποδεκτά. Έχουμε δει πολύ χειρότερα.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Η θερμοκρασία είναι 7100 K, υψηλότερη από τα 6500k του προτύπου βίντεο. Σε μια κενή σελίδα, η οθόνη είναι επομένως ελαφρώς προς το μπλε. Αλλά η Samsung προσφέρει στις επιλογές για τη ρύθμιση αυτής της θερμοκρασίας εάν επιθυμείτε (οι δοκιμές έχουν γίνει σε προεπιλεγμένη λειτουργία). Η φωτεινότητα υπερβαίνει τα 500 CD/M², το οποίο είναι αποδεκτό για ένα smartphone αυτού του διαμετρήματος. Υπάρχει λοιπόν καλή ορατότητα της οθόνης ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Τέλος, οι υποχρεώσεις Super AMOLED, η αντίθεση είναι άπειρη. Οι μαύροι είναι βαθύς και τα λευκά φωτεινά. Αυτό σημαίνει ότι όταν παρακολουθείτε ένα πολύ σκοτεινό βίντεο, Θα έχετε πάντα καλή αναγνωσιμότητα της εικόνας.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Τελικά, η πλάκα S20 FE είναι σωστή, αλλά άξιζε περισσότερη φροντίδα στη βαθμονόμησή της. Λίγο ντροπή όταν γνωρίζουμε την εμπειρία της Samsung σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, πρέπει να θέσουμε σε προοπτική, είμαστε ακόμα Αντιμετωπίζοντας μια καλή οθόνη. Ακριβώς όχι στο υπόλοιπο εύρος που είναι εξοικειωμένο με την τελειότητα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο.

Όσον αφορά τον ήχο, η Samsung προσφέρει δύο ηχεία: ένα που βρίσκεται στη φέτα στο κάτω μέρος της οθόνης, το άλλο ακριβώς κάτω από την πλάκα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και με την παλάμη τοποθετημένη στην άκρη στην οποία βρίσκεται το περίβλημα, ο ήχος δεν είναι μπερδεμένος και παραμένει σαφής. Το τελευταίο είναι επίσης καλό, ακόμη και αν υπάρχει ελαφρώς δυσάρεστη παραμόρφωση όταν ωθείται. Επιπλέον, καθώς ένα από τα ηχεία είναι υπό οθόνη, ο ήχος είναι φυσικός, καθώς φαίνεται να προέρχεται απευθείας από την εικόνα.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Ένα Snapdragon 865 που ξεπερνά το exynos

Για το Galaxy S, η Samsung μας έχει συνηθίσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο σχήμα: οι αμερικανικές εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, ενώ οι ευρωπαϊκές και ασιατικές εκδόσεις προσφέρουν επεξεργαστή Samsung Exynos. Μια στρατηγική που πάντα ενοχλούσε τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ο Exynos είναι λιγότερο ισχυρός από τον αντίστοιχο του. Αλλά όλα κατέληξαν να αλλάζουν: Αυτή η έκδοση ανεμιστήρα σπάει τελικά τους κωδικούς αφήνοντας μας την επιλογή !

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Έτσι, η Samsung προσφέρει δύο εκδόσεις για το FE. Ένα μοντέλο 4G με επεξεργαστή Exynos 990 και ένα Μοντέλο 5G με Snapdragon 865. Αυτή είναι η έκδοση 5G που δοκιμάζουμε σήμερα, έτσι με έναν επεξεργαστή Snapdragon. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υποστηρίζεται από 6 GB μνήμης RAM και ότι το μοντέλο μας έχει αποθήκευση 128 GB.

Μετά από μια συνεδρία αναφοράς, τα αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα: το τηλέφωνο είναι αγκώνα με τα άλλα S20s, εξοπλισμένο με ένα Exynos 990 λιγότερο ισχυρό, αλλά έχει περισσότερη μνήμη RAM (12 GB). Υπερβαίνει ακόμη και τη σημείωση 20 (Exynos 990 και 8 GB μνήμης RAM) από την άποψη της καθαρής ισχύος. Ένα smartphone που έχει κάτω από την κουκούλα και είναι από τα πιο αποτελεσματικά στην αγορά σήμερα. Με τον επεξεργαστή του, η έκδοση του ανεμιστήρα επιβεβαιώνει με aplomb ότι αυτό δεν είναι μια ελαφριά έκδοση του S20 !

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Ένας μικρός ενημερωμένος χρήστης δεν θα δει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός επεξεργαστή Exynos και ενός Snapdragon, οι δύο είναι πολύ ισχυροί. Παρ ‘όλα αυτά, ο τελευταίος φέρνει την παρουσία 5G. Βεβαίως, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στη Γαλλία, αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί τους επόμενους μήνες. Η μετάβαση σε αυτό το μοντέλο είναι επομένως μια εγγύηση του μέλλοντος. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε νέους φορητούς υπολογιστές για να το εκμεταλλευτείτε όταν το πακέτο σας είναι συμβατό.

Το S20 FE κάνει τα πάντα να τρέχουν χωρίς να αναβοσβήνουν. Φέρνει μεγάλη άνεση και δεν έχουμε παρατηρήσει καμία επιβράδυνση, είτε σε γκουρμέ λογισμικό είτε σε ένα παιχνίδι. Το multitasking είναι επίσης καλά διαχειριζόμενο. Απλά πρέπει να επισημάνετε μια συγκεκριμένη θέρμανση στον επεξεργαστή όταν τεθεί σε δοκιμή (όπως όταν ξεκινάει η κλήση του κινητού παιχνιδιού Call of Duty), αλλά τίποτα δεν είναι πολύ ενοχλητικό που εμποδίζει τη χρήση. Τελικά, το FE είναι ένα μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την απόδοση. Σημειώστε ότι δεν έχουμε δοκιμάσει την απόδοση της έκδοσης Exynos 990, η οποία πρέπει να είναι λογικά ελαφρώς παρακάτω.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Μια επικάλυψη πάντα ως αποτελεσματική

Με την έκδοση S20 Fan, η Samsung μας εξυπηρετεί Android 10 με την συνηθισμένη επικάλυψη UI 2.5. Αυτό είναι πάντα τόσο ρευστό, καλά μελετημένο και φέρνει κάποιες συμπαθητικές βελτιώσεις στο Android. Ένα πραγματικό παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσετε από την πλευρά της Samsung, το οποίο έχει επισημανθεί εδώ.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Ως συνήθως, η Samsung δημιουργεί τις δικές της εφαρμογές στο σπίτι απευθείας κατά την εκκίνηση, όπως το ρολόι, το ημερολόγιο ή η συλλογή φωτογραφιών. Έχετε την επιλογή να τα χρησιμοποιήσετε ή όχι. Επιπλέον, ο κατασκευαστής προσθέτει την αιώνια ζώνη του Bixby ή AR. Σημειώνουμε επίσης την παρουσία του Smart Switch, ο οποίος επιτρέπει τη μεταφορά όλο το περιεχόμενο ενός άλλου smartphone Android (Samsung ή όχι) σε αυτό το μοντέλο. Πρακτικό για να βρείτε όλα τα δεδομένα σας και εφαρμογές όταν το ξεκινάτε για πρώτη φορά. Εκτός από αυτό, η διεπαφή βελτιώνεται σε μικρές πινελιές, όπως Με την παρουσία του πλευρικού συστατικού. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε συντομεύσεις εφαρμογών της επιλογής σας ή να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές. Δίνει επίσης τη δυνατότητα να συμβουλευτεί τον καιρό με την αναλαμπή ενός ματιού ή εμφανίζοντας σημειώσεις ή πυξίδα. Πολύ πρακτικό στη χρήση, μπορεί να απενεργοποιηθεί αν το επιθυμείτε.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Σημειώστε την παρουσία ενός ημερήσιου στοιχείου της Samsung Στην αριστερή αριστερή οθόνη. Ροή προσωπικότητας, σας επιτρέπει να εμφανίσετε τα τελευταία νέα σχετικά με τα νέα ή τις εφαρμογές που έχετε, όπως το Netflix ή το Spotify. Τέλος, η Samsung ενσωματώνει ένα ολόκληρο στοιχείο ασφαλείας στο τηλέφωνό του για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, κρυπτογραφώντας το ή κλειδώνοντας ορισμένες εφαρμογές με το αποτύπωμα σας. Για τα υπόλοιπα, είμαστε σε εξαιρετικό κλασικό. Όλα λειτουργούν πολύ καλά και θα ικανοποιήσουν τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Εάν είστε οπαδός των τρίτων εκτοξευτών, μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε το αγαπημένο σας. Μην ανησυχείτε για αυτό.

Ένα ελαφρώς απογοητευτικό μέρος φωτογραφίας

Το τμήμα της φωτογραφίας είναι η φτέρνα του Αχιλλέα αυτού του smartphone. Δεν λάμπει σε αυτήν την περιοχή και δεν βρίσκεται στο υπόλοιπο της σειράς S20s. Η Samsung έχει πράγματι μια μικρή περικοπή στον αισθητήρα για να μειώσει την τιμή του τερματικού. Καταλήγουμε με μια ενότητα που περιλαμβάνει έναν αισθητήρα 12 megapixel (f/1.8), ένας αισθητήρας ευρείας γωνίας 12 -megapixel (f/2.2) και ένας αισθητήρας ευρείας γωνίας 8 megapixel (f/2.0). Το APN στην πρόσοψη είναι 32 megapixel.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Αυτό το FE, εκτός από την προσφορά λιγότερο καλών αισθητήρων σε χαρτί, δεν μπορεί να κινηματογραφήσει το 8K όπως συμβαίνει στο S20, το οποίο είναι λεπτομέρεια. Υπάρχει επίσης ένα λιγότερο αποτελεσματική νυχτερινή λειτουργία παρά σε άλλα μοντέλα, τα οποία είναι λίγο ντροπή:

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Έχει ο αισθητήρας Telefoto Ψηφιακό ζουμ x30. Εάν αυτό σας επιτρέπει να διασκεδάσετε να εντοπίσετε μια λεπτομέρεια σε απόσταση, είμαστε σαφώς στον τομέα του gadget, οι φωτογραφίες (ψηφιακά εξομαλυνθείσες) είναι πολύ τραχιά και άχρηστα για να χρησιμοποιηθούν ως τι.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με την έκδοση S20 Fan:

Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Όπως μπορούμε να δούμε, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν είναι σωστές σε υψηλό φως. Δεν αντιμετωπίζουμε ένα φωτοτόφωνο που κάνει θαύματα, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει πολύ αποδεκτό. Μόνο οι φωτογραφίες ευρείας γωνίας αφήνουν σαφώς κάτι που είναι επιθυμητό (όπως στο τρίτο). Συνεπώς, ένας συμβιβασμός για τον καταναλωτή, ποιος θα στραφεί στις άλλες εκδόσεις της σειράς εάν θέλει μια καλύτερη ποιότητα κάμερα.

Το λογισμικό το κάνει στο μεγάλο κλασικό, με διαφορετικές πιθανές μορφές κλισέ, αλλά και την προσθήκη πανοραμικής μόδας, φίλτρων κ.λπ. Η Samsung υποχρεώνει, το Bixby Vision καθώς και τη ζώνη AR, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό 3D emoji, είναι εκεί. Μικρά gadgets που είναι διασκεδαστικά στη χρήση.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Σωστή αυτονομία, αλλά όχι απίστευτη

Η Samsung επέλεξε να συμπεριλάβει στην έκδοση S20 Fan Edition του Μια μπαταρία 4500 mAh, Ή πιο σημαντικό από το κλασικό S20 με την μπαταρία των 4000 mAh. Είναι αλήθεια ότι η αυτονομία ήταν ένα μεγάλο αδύναμο σημείο του κινητού. Για αυτό το FE, η βελτίωση είναι αξιοσημείωτη. Στη λεγόμενη “κανονική” χρήση, δηλαδή ένα μικρό παιχνίδι (σύννεφο και τοπικό), ένα μικρό βίντεο, κοινωνικά δίκτυα και πλοήγηση στο διαδίκτυο, έχουμε κρατήσει λίγο περισσότερο από μια μέρα με το smartphone (ήμασταν μεταξύ 30 και 35 % μπαταρία το βράδυ). Αυτή η δοκιμή διεξήχθη με τον ρυθμό ψύξης που ορίστηκε σε 120 Hz. Ρυθμίζοντας αυτό το ποσοστό σε 60 Hz στις επιλογές, το smartphone κερδίζει μερικές ώρες αυτονομίας (μεταξύ 40 και 45 % υπό τις ίδιες συνθήκες) και επομένως Κρατήστε εύκολα μια μέρα και μισό. Φυσικά, η αυτονομία εξαρτάται επίσης από τη χρήση. Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το smartphone σας, η επαναφόρτιση θα είναι υποχρεωτική το βράδυ.

Η έκδοση Galaxy S20 Fan

Όσον αφορά την επαναφόρτιση, ακριβώς η έκδοση Galaxy S20 Fan είναι συμβατή με τη γρήγορη φόρτιση των 25 watts. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η μπαταρία του τηλεφώνου έχει λάβει 2 έως 100% Λίγο κάτω από μία ώρα και δέκα λεπτά, που είναι πολύ σωστό.