Δοκιμάστε το Samsung Galaxy S10, ένα καλό smartphone που στερείται αναπνοής – ψηφιακό, Galaxy S10: Η γνώμη μας μετά από ένα μήνα χρήσης

Κριτικές Galaxy S10

Στο βίντεο, από την άλλη πλευρά, το high -end της Samsung εντυπωσιάζει. Η σταθεροποίηση και η ποιότητα της εικόνας απλά με εκπλήσσονταν, τόσο πολύ ώστε να χρησιμοποιώ το S10+ για να πυροβολήσω μερικά μέρη των βίντεο που δημοσιεύονται στο κανάλι Phonandroid YouTube.

Samsung Galaxy S10 Test, μια καλή αναπνοή που λείπει αναπνοή

Σημείωση γραφής: 2 από τις 5

Για το 10ο Galaxy S, η Samsung επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές στη ναυαρχίδα της. Από το σχεδιασμό στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένης της διεπαφής και του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, το Galaxy S10 γνωρίζει καλά το νέο.

Παρουσίαση

Το Samsung Galaxy S10 είναι – όπως υποδηλώνει το όνομά του – η δέκατη γενιά της σειράς ναυαρχίδας του Κορεατικού Κατασκευαστή. Έχει το βαρύ βάρος να ισιώσει το μπαρ για ένα εμπορικό σήμα του οποίου το μερίδιο αγορά. Κινέζος ανταγωνισμός, κυρίως, του οποίου η επίθεση καθοδηγείται από τον Huawei. Πίσω, η Xiaomi μεγαλώνει επίσης για να κάνει ένα μέρος. Το Galaxy S10 έχει τα μέσα για να κερδίσει μπροστά σε αυτό το Armada της Μέσης Αυτοκρατορίας που πωλείται € 909 ?

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Εργονομία και σχεδιασμός

Σε αισθητικό επίπεδο, το Galaxy S10 προσφέρει εξαιρετικές καινοτομίες, ενώ βασίζεται στα επιτεύγματα της προηγούμενης γενιάς. Κύρια αλλαγή: Η οθόνη, η οποία πηγαίνει σε μορφή 19: 9 και καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος του μπροστινού πίνακα. Εδώ, το 88,4 % της μπροστινής περιοχής καλύπτεται από την οθόνη. Είναι απλά ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα της σύγκρισης μας. Αρκετά για να ταιριάζει σε μια μεγαλύτερη οθόνη 8,3 %, σε ένα σώμα του οποίου η επιφάνεια αυξάνεται μόνο 4 % σε σύγκριση με το Galaxy S9. Το Galaxy S10 εξακολουθεί να πηγαίνει στην κατηγορία πολύ μεγάλων smartphones, των οποίων η χρήση από το ένα χέρι είναι περιορισμένη. Εκείνοι που αγαπούν τα μικρά μοντέλα θα προχωρήσουν στο Galaxy S10E.

Αυτή η μεγάλη οθόνη περιορίζει τα σύνορα, χωρίς να τα εξαλείφει εντελώς. Οι μουσικοί μουσικοί θα χαρούν να ανακαλύψουν ότι η υποδοχή Mini-Jack 3,5 mm είναι πολύ παρούσα, σπανιότητα στο υψηλό τέλος. Τα τελειώματα είναι συνολικά άψογα και τέλεια στο αναμενόμενο επίπεδο σε ένα γαλαξία. Με τις ελαφρώς καμπύλες άκρες του, το Galaxy S10 προσφέρει εξαιρετική λαβή. Το γυαλί είναι πάντα μπροστά και πίσω. Ένα στρώμα Gorilla Glass 6 προστατεύει την οθόνη, ενώ η πλάτη βρίσκεται στο Gorilla Glass 5.

Μια άλλη καινοτομία για αυτό το S10, την επιστροφή του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό. Εδώ, είναι κάτω από την οθόνη ότι έρχεται να μείνει, όπως έχουμε ήδη δει σε ένα Huawei Mate 20 Pro, ένα OnePlus 6T ή ακόμα και ένα Xiaomi Mi 9. Σε αντίθεση με το τελευταίο, το Galaxy S10 διαθέτει υπερηχητική και μη οπτική τεχνολογία. Εάν δεν είναι απαραίτητα ταχύτερη από τον ανταγωνιστή της, η τεχνολογία υπερήχων είναι πιο ασφαλής και λειτουργεί με υγρά δάχτυλα. Μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το θέμα το άρθρο που έχουμε αφιερώσει σε αυτόν τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε χρήση, αυτός ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων προκαλεί κάποιες απογοητεύσεις. Μερικές φορές γρήγορο και αποτελεσματικό, μερικές φορές αργή και πηγή αποτυχιών, η εκτέλεση είναι άνιση.

Η Samsung διατηρεί επίσης την πιστοποίηση σφραγίδας IP68 (έως 1 m 50 βαθιά για 30 λεπτά). Η συμβατότητα NFC διατηρείται επίσης, όπως και η θύρα microSD και το ασύρματο φορτίο. Σημειώστε ότι το Galaxy S10 εξουσιοδοτεί επίσης το ανεστραμμένο ασύρματο φορτίο, επιτρέποντάς του να μετατραπεί σε φορτιστή επαγωγής για άλλες συμβατές συσκευές. Πρακτικό, αλλά όχι εξαιρετικό, στο βαθμό που η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Οθόνη

Η Samsung εγκατέλειψε τις οθόνες Super AMOLED για να μεταβεί στο Dynamic AMOLED. Μια πιο εμπορική αλλαγή ονόματος από οτιδήποτε άλλο. Πράγματι, η πλάκα 6,1 ιντσών παραμένει σχεδιασμένη σε βάση παρόμοια με εκείνη ενός Galaxy S9, με διαμάντι διάταξης των υπο-εικονοστοιχείων (Pentile). Αυτό το νέο όνομα οφείλεται κυρίως στη συμβατότητα με το πρότυπο HDR10+. Το OLED διατηρεί τα πλεονεκτήματά του, με σχεδόν άπειρο ρυθμό αντίθεσης, ενώ η φωτεινότητα στο 735 CD/m², το υψηλότερο που έχουμε περάσει σε αυτό το είδος πλάκας. Η φωτεινή κορυφή υπερβαίνει τα 1.000 CD/m², εξαιρετικά νέα για το περιεχόμενο HDR. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτές οι τιμές μπορούν να επιτευχθούν μόνο εάν αφαιρεθεί η προστασία που έχει οριστεί στην οθόνη.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Η Samsung έδειξε πάντα μια καλή κυριαρχία των οθονών της. Δεν είναι με το Galaxy S10 που θα σταματήσει το έθιμο. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Samsung προσφέρει την καλύτερη λειτουργία προβολής, που τώρα ονομάζεται “Natural”, από προεπιλογή. Εκτός από αυτό, το Galaxy S10 σας επιτρέπει να μεταβείτε σε μια “ζωντανή” λειτουργία, σε λιγότερο πιστούς και πιο λαμπερά χρώματα. Σε “φυσική” λειτουργία, μετράμε ένα δέλτα E στα 2,5. Αυτό δεν είναι το καλύτερο σκορ που έχουμε μετρήσει, αλλά παραμένει εξαιρετική. Πράγματι, όταν το δέλτα Ε είναι μικρότερο από 3, ένα εξωπραγματικό μάτι δεν θα αντιληφθεί οποιαδήποτε χρωματομετρική μετατόπιση. Η θερμοκρασία χρώματος δημιουργείται για 6.680 K, πολύ κοντά στο πρότυπο (6.500 K). Καλά νέα, δεν είναι απαραίτητο να περάσετε από μια προσαρμογή αυτής της θερμοκρασίας για να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο νέος λόγος οθόνης του Galaxy S10 φτάνει λογικά με έναν ασυνήθιστο ορισμό. Το smartphone της Samsung εμφανίζεται στο WQHD+ (3.040 x 1.440 px). Η ανάλυση της οθόνης φτάνει στη συνέχεια την πολύ άνετη τιμή των 550 ppi. Σημειώστε ότι, από προεπιλογή, η οθόνη έχει οριστεί σε πλήρη HD+ορισμό, μια επιλογή με λιγότερη ενέργεια. Η οθόνη Galaxy S10 επωφελείται από την καλή ανταπόκριση, με καθυστέρηση αφής 77 ms και μηδενική αναδιάρθρωση.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Εκτέλεση

Το Samsung Galaxy S10 εισάγει το νέο SOC από τους κορεατικούς πάγκους. Αυτό είναι το Exynos 9820 και όχι το Qualcomm Snapdragon 855, που λειτουργεί μόνο στις αμερικανικές και κινεζικές αγορές. Στην πράξη, παραμένει εξαιρετικά σταθερή, με υψηλές επιδόσεις. Το Galaxy S10 κόβεται για να συλλέξει όλες τις χρήσεις χωρίς να κουνιέται, από τα πιο βασικά έως τα πιο απαιτητικά. Με τα 8 GB μνήμης RAM, το S10 juggles τέλεια μεταξύ εφαρμογών και ρευστότητας είναι σε όλες τις περιπτώσεις.

Για βιντεοπαιχνίδια, είναι ένας IGPU Mali-G76 MP12 που αναλαμβάνει. Και πάλι, η εμπειρία είναι άψογη. Το Galaxy S10 μπορεί να εκμεταλλευτεί όλα τα παιχνίδια που υπόκεινται σε αυτό χωρίς να δείχνουν ποτέ μια υπογραφή επιβράδυνσης. Τα πιο γκουρμέ 3D παιχνίδια διατηρούν τέλεια ρευστότητα, ακόμη και με όλες τις γραφικές παραμέτρους προσαρμοσμένες διεξοδικά. Το smartphone της Samsung είναι μια πολύ καλή φορητή κονσόλα.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Ήχος

Η Samsung λειτουργεί ως ανθεκτικό στην εξαφάνιση της υποδοχής μίνι-Jack 3,5 mm σε smartphones. Παρόλο που οι τερματικοί σταθμοί έχουν εγκαταλείψει αυτήν την αναλογική σύνδεση, το Galaxy S10 το διατηρεί στην κάτω άκρη του. Πήρε καλά τα κορεατικά, αφού είναι πολύ ικανοποιητικό.

Το Galaxy S10 επωφελείται από δύο ηχεία που του επιτρέπουν να προσφέρει έναν πολύ καλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο. Η συσκευή είναι τόσο ισχυρή όσο και ακριβής. Το πλάτος της στερεοφωνικής σκηνής είναι αξιοσημείωτο, τόσο για να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο του Standard όσο και για τα βιντεοπαιχνίδια. Σε αυτό το σημείο, το Galaxy S10 είναι από τους καλύτερους φοιτητές στην αγορά.

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

φωτογραφία

Είναι πιθανώς στη φωτογραφία ότι το Galaxy S10 εμφανίζει τα πιο νέα προϊόντα. Ενώ το S9 ήταν ικανοποιημένο με μία μόνο ενότητα φωτογραφιών στο πίσω μέρος, ο διάδοχός του έχει 3. Επωφεληθεί από έναν αισθητήρα 16 mpx, που υπερβαίνει ένα άνοιγμα οπτικών σε F/2.2 ισοδύναμο με 13 mm-of the yough uncy, επομένως. Η δεύτερη μονάδα βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP και ισοδύναμο άνοιγμα οπτικών 52 mm στο F/2.4. Τέλος, η τελευταία ενότητα είναι η ίδια με αυτή του S9, δηλαδή αισθητήρα 12 mpx και σταθεροποιημένο οπτικό με μεταβλητό άνοιγμα (f/1,5 ή f/2.4). Επομένως, η Samsung επαναλαμβάνει εδώ τη συνταγή που έχει ήδη διασταυρωθεί στον γαλαξία της A9 – καλύτερα – και οι ανταγωνιστές της Recolle όπως το Huawei Mate 20 Pro ή το Xiaomi Mi 9. Η υπόσχεση είναι να προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή εστιακών μήκους για διαφορετικές καταστάσεις.

Με το Galaxy S9, η Samsung είχε βιώσει μια μικρή διατροφή στη φωτογραφία. Η επεξεργασία εικόνας του κορεατικού κατασκευαστή, πολύ επικεντρωμένη στην εξομάλυνση, δεν επέτρεψε στη ναυαρχίδα να κερδίσει μεταξύ των καλύτερων φοιτητών. Εάν ο εξοπλισμός δεν εξελίσσεται για την κύρια κάμερα του Galaxy S10, η επεξεργασία της εικόνας εξελίσσεται καλά. Στο ευρύ φως της ημέρας, οι εικόνες είναι πιο λεπτομερείς και τα χρώματα είναι λίγο πιο ουδέτερα. Συνολικά, το Galaxy S10 είναι ένα από τα καλύτερα smartphones της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, η άκρη των εικόνων χάνει την κατάδυση. Η ανταπόκριση του smartphone όταν αναπτύσσετε και καταγράφετε ένα κλισέ παραμένει υποδειγματική.

Σε χαμηλό φωτισμό, το Galaxy S10 σηματοδοτεί επίσης μια συγκεκριμένη εξέλιξη σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Οι λήψεις είναι λιγότερο εξομαλυνόμενες και η Samsung παίζει λίγο περισσότερο για να διατηρήσει λεπτομέρειες. Η έκθεση είναι λίγο λιγότερο δίκαιη από ό, τι στο Pixel 3 της Google, αλλά η επιστροφή ολόκληρης της σκηνής είναι καλή.

Νέα: Smartphone / κινητό τηλέφωνο
Εργαστηριακή εστίαση στη μονάδα φωτογραφίας εξαιρετικά γωνίας του Galaxy S10

Πριν από τις πλήρεις δοκιμές των Galaxy S10 και S10+ που πρέπει να δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα, σας προσφέρουμε ένα σημείο στο Moddu.

Η μεγάλη καινοτομία αυτού του Galaxy S10 είναι η εμφάνιση της πολύ γωνίας της. Δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα πολύ ευρύ πλαίσιο, ιδανικό για τη λήψη φωτογραφιών για τις οποίες έχουμε μικρή οπίσθια όψη ή ορισμένα τοπία. Σε σύγκριση με την ισοδύναμη ενότητα ενός Huawei Mate 20 Pro, αυτή του Galaxy S10 κάνει καλά στο φως της ημέρας. Τη νύχτα, το S10 όπως το Mate 20 Pro έχουν πολύ μεγαλύτερη δυσκολία να μην βυθίζονται σε ηλεκτρονικό θόρυβο.

Η 3η και τελευταία ενότητα που υπάρχει στο πίσω μέρος του Galaxy S10 λειτουργεί ως ζουμ 2x. Και ο ίδιος κατατάσσεται μεταξύ των καλών φοιτητών σε ευρύ φως της ημέρας. Ο αισθητήρας 12 mpx προσφέρει μάλλον φυσικά πλάνα, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο σε αυτά τα είδη μονάδων. Όπως πάντα, στη δοκιμή μας σε χαμηλό φωτισμό, είναι ο κύριος αισθητήρας και ένα ψηφιακό ζουμ που αναλαμβάνει. Η ποιότητα μειώνεται καθαρά.

Οι μικρές προσθήκες λογισμικού που λειτουργούν από τη Samsung είναι ευπρόσδεκτες. Οι “προτάσεις φωνής” προσφέρουν καλύτερη διαμόρφωση σε ορισμένα σχέδια. Προτείνεται να επικεντρωθεί ξανά σε ένα σημείο όταν είναι απαραίτητο ή να ευθυγραμμιστεί η συσκευή για να βάλει τον ορίζοντα επίπεδη. Για το βίντεο, είναι η λειτουργία “σούπερ σταθεροποίησης”. Πραγματικά προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στα σχέδια, όχι μακριά από την προσφορά ορισμένων δράσεων-cams.

Η μπροστινή μονάδα φωτογραφίας τελειώνει ολοκληρώνοντας τη σωστή εργασία που έγινε από τη Samsung στη φωτογραφία. Οι εγωιστές που έχουν συλληφθεί είναι μάλλον λεπτομερή και η διαχείριση των χρωμάτων είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Οι αντιπαραθέσεις διαχειρίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα από το Galaxy S10. Οι εραστές αυτοπροσωπογραφίας θα εκτιμήσουν.

Σημείωση γραφής: 2 από τις 5

Αυτονομία

Η αντοχή ήταν σαφώς το αδύναμο σημείο του Galaxy S9 και το Galaxy S10 υποσχέθηκε να κάνει καλύτερα. Μια μεγαλύτερη μπαταρία και ένα SOC υποτίθεται ότι είναι πιο αποτελεσματική πρότεινε ότι το Galaxy S10 θα προσφέρει αυτονομία άξια του ονόματος. Δεν είναι, και κάπως αμαυρώνει τη ζωγραφική της κορεατικής ναυαρχίδας. Στο πρωτόκολλο δοκιμής SmartVis, το Galaxy S10 πραγματοποιήθηκε στις 12:02. Αυτό είναι όσο το Galaxy S9, και μακριά από το Huawei Mate 20 Pro, Xiaomi Mi 9 ή OnePlus 6T. Στην πράξη, το Galaxy S10 μπορεί να συλλέξει μια ολόκληρη μέρα με τυπική χρήση. Από την άλλη πλευρά, περισσότεροι σκληροί χρήστες θα δυσκολευτούν να φτάσουν στο τέλος του βράδυ. Μερικές φορές θα είναι απαραίτητο να δώσουμε λίγο χυμό στο Galaxy S10 στο τέλος του απογεύματος, ώστε να μην πέσει στο λιμάνι.

Δεν υπάρχει υπερβολικό φορτίο για να τοποθετήσετε το δόντι με το Galaxy S10. Ωστόσο, υπάρχει μόνο λίγο περισσότερο από 1h40 για πλήρη επαναφόρτιση.

Το Galaxy S10 φτάνει κάτω από το OneUi, μια έκδοση ειδική για τη Samsung από το Android 9.0 πίτα. Εάν οι γραφικές και αισθητικές επιλογές απαιτούν συζήτηση στο προσωπικό του συντακτικού, η Samsung εξακολουθεί να προσφέρει καλές ιδέες. Το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι αυτό που καθιστά δυνατή την εμφάνιση των στοιχείων στο κάτω μέρος της οθόνης, αφήνοντάς τα πιο εύκολα με το ένα χέρι. Δεν λειτουργεί με τα πάντα και παραμένει γενικά περιορίζεται στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και στις εφαρμογές της Samsung, αλλά η πρόθεση είναι αξιοσημείωτη.

Για τα υπόλοιπα, μπορούμε να μετανιώσουμε ότι ο Bixby εξακολουθεί να μην μιλάει γαλλικά ή ότι η Samsung επιλέγει να εγκαθιστά πάντα τόσες εφαρμογές από προεπιλογή. Οι συντομεύσεις της πλευρικής γραμμής είναι πάντα εκεί. Επιτρέπουν πρόσβαση σε μια επιλογή εφαρμογών ή συντομεύσεις μιας μετατόπισης από την άκρη της οθόνης.

Εμφανίζονται επίσης οι ρουτίνες Bixby. Λειτουργούν σε βάση “εάν. ΕΤΣΙ. “”. Πρακτικό όταν θέλετε να προσαρμόσετε ορισμένα στοιχεία του smartphone σας στο περιβάλλον σας. Μπορούμε για παράδειγμα να προγραμματίσουμε το Galaxy S10 έτσι ώστε να πηγαίνει σε δονητική λειτουργία όταν ανιχνεύει ότι φτάνουμε στη δουλειά.

Galaxy S10+: Η γνώμη μας μετά από ένα μήνα χρήσης

ΓΝΩΜΗ – Για περισσότερο από ένα μήνα που το Galaxy S10+ έβαλε τις βαλίτσες του στο συντακτικό προσωπικό. Μετά το περπάτημα από το χέρι σε χέρι, το πήρα μαζί μου για να το χρησιμοποιήσω καθημερινά. Μετά από ένα μήνα, εδώ είναι αυτό που το σκέφτομαι.

Galaxy S10 Plus Bilan μήνα

Στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά Galaxy S10, αποτελούμενο από τρία προϊόντα: S10E, S10 και S10+. Μετά τη δοκιμή των δύο πρώτων για λίγες μέρες, ήθελα να παρατείνω την εμπειρία χρησιμοποιώντας καθημερινά το μεγαλύτερο από τα τρία. Το Galaxy S10+ διατηρεί επομένως την εταιρεία με το iPhone XS Max που δοκιμάζω ταυτόχρονα για ένα χρόνο.

Η άσκηση δεν συνίσταται στη σύγκριση του iPhone XS Max και του Galaxy S10+, το πρόσφατα δημοσιευμένο περιεχόμενο ήδη κινούμενες συζητήσεις μεταξύ των οπαδών. Θα είμαι ικανοποιημένος εδώ για να μοιραστώ τα συναισθήματά μου, αυτό που μου άρεσε, αυτό που μου άρεσε το λιγότερο, το οποίο με απογοήτευσε.

 • Θανατηφόρα ομορφιά
 • Διεξάγεται !
 • Αλλά ελαστικά γρήγορα
 • Ο DJ Samsung θέτει φωτιά !
 • Παίξτε το ως Depardon
 • Αγάπη με την πρώτη ματιά
 • Σχόλια

Θανατηφόρα ομορφιά

Είτε μας αρέσει το εμπορικό σήμα είτε όχι, ας αναγνωρίσουμε τη Samsung το ταλέντο της για να σχεδιάσουμε όμορφα smartphones. Εάν το Galaxy S9 δεν σημείωσε αναταραχή σε σύγκριση με το S8, η κορεατική έχει κάνει σημαντικές αλλαγές με το Galaxy S10 Range.

Galaxy S10 Plus Bilan Month Design

Δεν θα μασάω τα λόγια μου: Το Galaxy S10+ είναι όμορφο. Πολύ ωραία, λάμπει πάνω απ ‘όλα από τα υποδειγματικά του τελειώματα. Όλα τα ντυμένα γυαλιά, το λευκό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Το ελαφρύ υπέρβαρο και οι μικρές καμπύλες του δίνουν στο smartphone μια εμφάνιση που είναι τόσο ισχυρή, κομψή και ποιοτική.

Πάνω από όλα, Το S10+ αναπνέει μινιμαλισμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό όταν κρατιέται από μπροστά. Η μπροστινή επιφάνεια που καλύπτεται πλήρως από την οθόνη δίνει στο smartphone μια φουτουριστική εμφάνιση. Μόνο η μικρή γροθιά προσκαλείται στο πάρτι, αλλά ξέρει πώς να παραμείνει διακριτική. Βρίσκω ακόμη ότι φέρνει μια συγκεκριμένη γοητεία στο σύνολο. Επισημαίνω επίσης ότι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη δεν ήταν ποτέ προβληματική για μένα.

Galaxy S10 Plus Bilan Month Reader Tunkerprints

Τελικά, Η οθόνη ξεχωρίζει ως το κύριο αξιοθέατο αυτού του S10+. Υπέροχο, ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό τους ανταγωνιστές. Η υποδειγματική ποιότητα της εικόνας ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες μου, ιδίως για τη διαβούλευση των βίντεο. Τι ευτυχία !

Galaxy S10 Plus αξιολόγηση

Διεξάγεται !

Με τον επεξεργαστή Exynos 9820, το 8 GB μνήμης RAM και το αποθηκευτικό χώρο των 128 GB, το Galaxy S10+ υποσχέθηκε όμορφα πράγματα σε χαρτί. Χρησιμοποιώ το smartphone μου πάνω απ ‘όλα ως μέρος της επαγγελματικής μου δραστηριότητας: web, ηλεκτρονικά μηνύματα, κοινωνικά δίκτυα, μουσική, φωτογραφία (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εφαρμογών ρετουσάυσης), βίντεο (διαβούλευση και πυροβολισμούς). Επομένως, περιμένω το εργαλείο εργασίας μου ότι κατέχει το ρυθμό (ειδικά για πολλαπλές εργασίες) τουλάχιστον όλη την ημέρα. Μετά από όλα, το iPhone XS Max είναι διαρκές, ενώ δεν είναι από τα καλύτερα μοντέλα στην αγορά σε αυτό το κριτήριο.

Galaxy S10 Plus Bilan Month παραστάσεις

Χωρίς να φτάσω στο επίπεδο απόδοσης του a12 bionic chip, η διαμόρφωση του S10+ ανταποκρίνεται τέλεια τις προσδοκίες μου. Το smartphone δεν έχει δείξει ποτέ σημάδια αδυναμίας σε ένα μήνα χρήσης: Δεν υπάρχει σφάλμα, συντριβή ή κατάψυξη. Κατά τη διάρκεια των σπάνιων συνεδριών μου, έκπληκτος τον εαυτό μου να επεκτείνω τα παιχνίδια μου, τυλιγμένα με άνεση, ρευστότητα και ποιότητα γραφικών. Μόνο η ελαφρά αύξηση της θερμοκρασίας με ενοχλούσε.

Μια αγάπη, ένα UI

Δεν θα γυρίσω το δοχείο, Με ένα UI Samsung κάνει μια σημαντική αλλαγή Σε αυτό το νέο εύρος S10. Μετά το Touchwiz (εργοστάσιο φυσικού αερίου) και την εμπειρία της Samsung (μπορεί να κάνει καλύτερα), η κορεατική ενσωματώνει τελικά μια επικάλυψη Android που αξίζει τον ηγέτη της κατάστασης.

Samsung Galaxy S10 One UI Test

Πλήρως επανασχεδιασμένος, Η διεπαφή UI είναι μινιμαλιστική, καθαρή και διαισθητική. Η αποστολή ολοκληρώθηκε: ξεχωρίζει ως η καλύτερη έκδοση του Android επί του παρόντος (ενώ περιμένει το επόμενο Oxygen OS του OnePlus) κατά τη γνώμη μου. Ειδική αναφορά στη νυχτερινή λειτουργία που μετατρέπει πλήρως τη διεπαφή σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μαύρο θέμα. Παρουσιάζει δύο πλεονεκτήματα ως μπόνους:

 • Ελλείψει μπλε φως, εξαλείφει τα μάτια μας
 • Περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας

Αλλά ελαστικά γρήγορα

Η αυτονομία, ακριβώς είναι πολύ μέτρια. Το πέρασμα μέσω του κουτιού φόρτισης αποδείχθηκε υποχρεωτικό στο τέλος της ημέρας αρκετά τακτικά, γύρω στις 8 μ.μ. (για ένα ξεκίνημα στις 7:30 π.μ.). Αυτό αντιστοιχεί περισσότερο ή λιγότερο στην αυτονομία του iPhone XS Max, αλλά αυτό το σημείο δεν ήταν ποτέ μεταξύ των δυνατοτήτων της Apple Smartphone. Μπορεί να περίμενα λίγο πάρα πολύ από αυτήν την πλευρά, η οποία πιθανώς εξηγεί την αίσθηση απογοήτευσης μου.

Η αυτονομία του Μήνα Αξιολόγησης Galaxy S10 Plus

Ευτυχώς, η Samsung κατόρθωσε να ανατρέψει την καρδιά μου με τις μεθόδους πολλαπλών επαναφόρτισης της, ειδικότερα το ανεστραμμένο φορτίο. Με μια λέξη: είναι υπέροχο (εντάξει, είναι τρεις λέξεις). Πριν από τη χρήση, κοίταξα αυτήν την τεχνολογία με την ίδια περιφρόνηση με τον Steve Jobs μπροστά σε μια γραφίδα (Ποιος θέλει μια γραφίδα ?), και το υποβιβάστηκε πρόωρα στην τάξη του περιττού gadget. Κατάλαβα το λάθος μου (ο καθένας είναι λάθος, η Apple κυκλοφόρησε ένα μολύβι μετά) όταν βρήκα τον εαυτό μου στο τρένο με μη φορτωμένα ασύρματα ακουστικά και Little Bryan που φώναζε επειδή η αδελφή του Kimberley είχε φάει το ήμισυ του γηπέδου του.

Επαναφορτίσαμε τα ακουστικά μου, τα βάλτε απλά στο S10+ Για λίγα λεπτά, αρκετά για να ακούσουν το τελευταίο single του Matt Pokora, ενώ ο Kimberley συνόδευε τις κραυγές του αδελφού του, αφού η μητέρα του προκάλεσε αυτό που ονομάζεται συνήθως “Mandal”. Χωρίς ασύρματη επαναφόρτιση, αναμφισβήτητα θα έπαιρνα το μικρό Kimberley καθώς και τον αδελφό της (χωρίς ζηλιάρη), που θα με οδήγησε σε λίγες ώρες αστυνομικής επιμέλειας, δίκη και σίγουρα ποινή ζωής. Phew, ευχαριστώ Samsung !

Ο DJ Samsung θέτει φωτιά !

Ο ήχος είναι από τα λιγότερο τακτοποιημένα σημεία για πολλούς κατασκευαστές. Η Samsung δεν είναι μέρος της, για τη μεγαλύτερη ευτυχία μου. Ακούω πολλή μουσική (Spotify Premium και τοπικά), αλλά δεν είμαι ούτε πολύ απαιτητικός ακουστικός (θέλω απλώς να αποφύγω την αιμορραγία του εσωτερικού αυτιού). Όταν η μουσική είναι καλή (Jean-Jacques, αν μας κοιτάξετε), μου ταιριάζει απόλυτα.

Galaxy S10 Plus Month Month Bilan

Τα ακουστικά AKG που παρέχονται στο κουτί (Jack 3,5 mm) με εξέπληξαν πολλά. Χωρίς να φτάνουν στην ποιότητα των υψηλών μοντέλων, εξασφαλίζουν τα βασικά και εξακολουθούν να με συνοδεύουν καθημερινά. Η ενσωμάτωση του Dolby Atmos και η συμβατότητα με τις καλύτερες ασύρματες μορφές (APTX, APTX HD, LDAC) μου επέτρεψαν να εκτιμήσω τη μουσική με τα αληθινά ακουστικά μου. Η Samsung κατάφερε να βρει τη σωστή ισορροπία, Bravo !

Η ποιότητα του ήχου που εκπέμπεται από στερεοφωνικά ηχεία έχει τελειώσει με πείθει. Η παρακολούθηση ενός βίντεο ή ενός παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Δεν έχω παρατηρήσει καμία παραμόρφωση, ακόμη και με πολύ μεγάλο όγκο. Το σύνολο λείπει ελαφρώς στο μπάσο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η εξουσία τους εξαρτάται από το μέγεθος του ήχου κουτιού. Λαμβάνοντας υπόψη τη φινέτσα του Galaxy S10+, το αποτέλεσμα παραμένει εντυπωσιακό.

Παίξτε το ως Depardon

Ο μεγάλος φωτογράφος και ο κατασκευαστής ντοκιμαντέρ Raymond DePardon θα ήταν αναμφισβήτητα σαν το Galaxy S10 πολύ+. Χωρίς να καθιερώνεται ως το καλύτερο φωτοτόφωνο στην αγορά (το P30 Pro και το Google Pixel 3 της Huawei), λάμπει από τις πολλαπλές λειτουργίες λήψης. Ο τριπλός αισθητήρας είναι εξαιρετικός σε καλές συνθήκες. Εάν παραμορφώνει ελαφρώς τις φωτογραφίες, η εξαιρετικά μεγάλη γωνία παραμένει πολύ καλή και ωθεί τη δημιουργικότητα.

Κάμερα Month Month Month Galaxy S10 Plus

Τέλος, τα πορτρέτα και τα νυχτερινά κλισέ είναι τα μόνα που έχουν απογοητευτεί ελαφρώς. Αλλά θέλω να διευκρινίσω ότι χρησιμοποιώ συχνά και συγκρίνω άλλα smartphones. Εάν το Huawei και το Google αντισταθμίζουν το S10+, η διαφορά παραμένει λεπτή.

Στο βίντεο, από την άλλη πλευρά, το high -end της Samsung εντυπωσιάζει. Η σταθεροποίηση και η ποιότητα της εικόνας απλά με εκπλήσσονταν, τόσο πολύ ώστε να χρησιμοποιώ το S10+ για να πυροβολήσω μερικά μέρη των βίντεο που δημοσιεύονται στο κανάλι Phonandroid YouTube.

Αγάπη με την πρώτη ματιά

Πιθανότατα θα το έχετε σημειώσει, Κυριολεκτικά ερωτεύτηκα το Galaxy S10+. Χωρίς να είναι το καλύτερο φωτοτόφωνο στην αγορά ή το πιο διαρκές, παραμένει, κατά τη γνώμη μου, το πιο πλήρες αυτή τη στιγμή. Η Samsung έχει κάνει μια βαθιά δουλειά, ιδιαίτερα στο μέρος του λογισμικού. Και αυτό κάνει τη διαφορά.

Οθόνη Month Month Month Galaxy S10 Plus

Μετά από ένα μήνα χρήσης, Το S10+ έχει γίνει το κύριο smartphone μου Με το iPhone XS Max. Η δοκιμή P30 Pro δεν ξεκίνησε τον ενθουσιασμό μου, αλλά το είχα μόνο στο χέρι λίγες μέρες. Συνεπώς, θα συνοδεύσει το Galaxy S10+ τις επόμενες εβδομάδες. Μια άλλη μακροπρόθεσμη δοκιμή φτάνει πολύ σύντομα.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο