Δωρεάν ανασκόπηση: Τι λένε οι πελάτες του χειριστή και οι προσφορές του?, Δωρεάν ανασκόπηση: Τι σκέφτονται οι πελάτες της Fiber Free, Mobile ή Service Service?

Δωρεάν ανασκόπηση: Τι σκέφτονται οι πελάτες της Fiber Free, Mobile ή Service Service

Contents

Αυτά τα τρία δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας ανταποκρίνονται σε 3 διαφορετικά προφίλ, τα οποία επιτρέπουν στον χειριστή να αποπλανήσει περισσότερους πελάτες. Είναι επίσης ένας τρόπος να παραμείνετε σαφής και διαφανής με την πάροδο του χρόνου. Παρακάτω σε αυτήν την δωρεάν αναθεώρηση μπορείτε να συμβουλευτείτε τη λίστα των 3 κινητών σχεδίων του χειριστή. Εάν το πακέτο σε € 2 και αυτή των € 19,99 το μήνα δεν εξελίσσεται ποτέ, η ελεύθερη σειρά ποικίλλει πολύ ελαφρώς από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Πράγματι, μπορεί να ποικίλει από μερικά ευρώ ή μερικά gigas.

Κριτικές πελατών για δωρεάν

Το Free είναι ένας από τους τέσσερις μεγαλύτερους φορείς τηλεπικοινωνιών που εργάζονται στη γαλλική επικράτεια. Μεταξύ των 13,47 εκατομμυρίων συνδρομητών, ορισμένοι άφησαν απόψεις σχετικά με τον χειριστή σε ιστότοπους που ειδικεύονται στις κριτικές πελατών. Μερικοί από αυτούς είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχεται από την Free, ενώ άλλοι έχουν εκδώσει αρνητικές απόψεις για ορισμένα σημεία, όπως η εξυπηρέτηση πελατών. Μεγέθυνση σε αυτές τις απόψεις.

 • Θετικές απόψεις για δωρεάν
 • Αρνητικές απόψεις για δωρεάν
 • Πώς να βρείτε σχόλια πελατών για δωρεάν ?
 • Ποιες είναι οι δωρεάν προσφορές ?
 • Εγγραφείτε σε μια σύμβαση με δωρεάν

Θετικές απόψεις για δωρεάν

Οι δωρεάν πελάτες που αφήνουν θετικές απόψεις έχουν δείξει ότι είναι ικανοποιημένοι με την ταχύτητα του χειριστή για την επίλυση των ανησυχιών ή της ποιότητας του δικτύου.

Η ποιότητα της υπηρεσίας

Αρκετοί πελάτες του φορέα εκμετάλλευσης έχουν επαίνεσε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεται από τον χειριστή, είτε όσον αφορά ανησυχίες για ανησυχίες είτε σε σύγκριση με την εμπειρία του πελάτη.

Caroel – 31 Ιανουαρίου. 2022

“Μόλις πήρα δωρεάν, άψογη υπηρεσία, κορυφαίο τεχνικό, κορυφαία παράδοση και λειτουργεί. »»

Arnaud – 19 Ιανουαρίου. 2022

“Το κουτί μου δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί από χθες το βράδυ, ένας τεχνικός ήταν στη θέση μου σήμερα το πρωί. Επίλυση του προβλήματος, τηλεφωνική κλήση για να πραγματοποιήσετε μια αναφορά. Ολα ειναι τελεια. Όταν λειτουργεί καλά, πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να το πείτε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. »»

Ποιότητα δικτύου

Οι πελάτες που έχουν αφήσει θετικές απόψεις δήλωσαν επίσης ότι είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα του δικτύου που προσφέρει ο φορέας εκμετάλλευσης.

Laurent – 29 Ιανουαρίου. 2022

“Δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. Έχω δωρεάν από τις αρχές Ιανουαρίου, μπορώ να σας πω ότι το freebox pop είναι μια πραγματική επιτυχία. Ο ρυθμός ροής είναι διπλάσιος από τον παλιό μου χειριστή. Για να σας πω την αλήθεια, με τα 5 g δωρεάν, έχω πολύ περισσότερο internet παρά με το κουτί ινών του παλιού μου χειριστή !! »»

Fernando – 13 Ιανουαρίου. 2022

“Εξοπλισμένο σε ίνες από χθες, πραγματοποιήθηκε η ανακοινωθείσα ροή ! (700MB) Πολύ καλός τεχνικός (είχα προχωρήσει πολύ, μετά από όλες τις βελόνες, κλπ.) Ελπίζω να διαρκέσει εγκαίρως, αλλά προς το παρόν πολύ καλά ! »»

Επιθυμία για αλλαγή ? Επικοινωνήστε μαζί μας !

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Αρνητικές απόψεις για δωρεάν

Οι δωρεάν πελάτες έχουν επίσης αφήσει αρνητικές απόψεις σχετικά με τον χειριστή, συμπεριλαμβανομένων των ανωμαλιών κατά τη διάρκεια κινήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών.

Ανωμαλίες κατά τη διάρκεια των κινήσεων

Πολλοί δωρεάν πελάτες έχουν ανακοινώσει ότι είχαν ανησυχίες όταν μετακινούνται.

Max – 7 Μαρτίου 2022

“Έχω πάει ελεύθερος για πάνω από δέκα χρόνια και γίνεται οτιδήποτε ! Έχω μετακινήσει τη γραμμή μου από τις 15 Φεβρουαρίου. Είμαστε στις 7 Μαρτίου, ακόμα όχι από το Διαδίκτυο … δύο τεχνικοί ήρθαν δύο εβδομάδες, παρακολουθώντας τους γιους και μου λένε ότι θα πρέπει να περιμένουμε 72 ώρες. »»

Yves – 7 Φεβρουαρίου. 2022

“Μετά από μια κίνηση, το Free δεν μπορεί πλέον να εξασφαλίσει το Διαδίκτυο. Μετά από 2 μήνες τιμολόγησης χωρίς το Διαδίκτυο, ο δωρεάν σύμβουλος μου λέει να τερματίσω, θα είναι ελεύθερο όπως προβλέπεται από το νόμο στην περίπτωση αυτή. »»

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών

Πολλοί πελάτες έχουν επίσης διαμαρτυρηθεί για δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών.

Jeremy – 21 Φεβρουαρίου. 2022

“Η κάρτα SIM δεν λειτουργεί, είμαι στην 23η κλήση και ακόμα κανείς δεν βρίσκει λύση. (Αλλά το δείγμα είναι εκεί !) Ντροπιασμένος. »»

Youyou – 15 Φεβρουαρίου. 2022

“Το Free δικαιολογεί τη φήμη της ως χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα της. Εξοικονομήσιμη πάντα απρόσιτη μέσω τηλεφώνου, σας προσφέρουμε μια μετεγκατασταθείσα υπηρεσία βοήθειας κάπου, ανίκανη για να επεξεργαστεί το 90 % των θεμάτων. »»

Ανησυχίες παράδοσης

Αρκετές μαρτυρίες αποκαλύπτουν επίσης ανωμαλίες κατά την παράδοση εξοπλισμού από δωρεάν.

Thierry – 15 Φεβρουαρίου. 2022

“Έχω παραγγείλει ένα δωρεάν πακέτο από τις 21 Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ακόμα το sim μου. Παρά τις 3 κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών που προφανώς επιστρέφει ένα νέο sim για μένα. Ακόμα τίποτα δεν λαμβάνεται μέχρι σήμερα. »»

Καταχρηστικά demarchages

Οι άνθρωποι έχουν επίσης καταγγείλει ότι προσεγγίστηκαν για να πάρουν μια προσφορά από τον χειριστή.

Sengkham – 22 Φεβρουαρίου. 2022

“Επαναλαμβανόμενη πρόσκληση για εμπορική αναζήτηση που φαίνεται να προέρχεται από ένα και το ίδιο θηλυκό (ίδια φωνή). »»

Léa – 9 Φεβρουαρίου. 2022

“Δεν είμαι πελάτης δωρεάν, αλλά η τηλεφωνική παρενόχληση που υποφέρω από δωρεάν είναι αφόρητη, κάθε μέρα καλώ με διαφορετικό αριθμό. Δεν θα ήμουν ποτέ δωρεάν πελάτες. »»

Πώς να βρείτε σχόλια πελατών για δωρεάν ?

Εάν επιθυμείτε να έχετε απόψεις σχετικά με τις δωρεάν, ορισμένες ιστοσελίδες που ειδικεύονται στην τηλεπικοινωνιακή προσφορά φόρουμ αφιερωμένα στις απόψεις των καταναλωτών.

Βρείτε τις πιο αξιόπιστες απόψεις

Για να είστε βέβαιοι ότι οι απόψεις που δημοσιεύονται είναι αξιόπιστες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ιστοσελίδες που δημοσιεύουν τους δείχνουν ότι οι απόψεις είναι ή επαληθεύονται ή πιστοποιούνται. Αυτή είναι η περίπτωση της επαληθευμένης γνώμης, του trustpilot ή της αναθεώρησης της Google.

Πώς να μοιραστείτε τη γνώμη σας για δωρεάν ?

Εάν θέλετε να δώσετε δωρεάν γνώμη, μπορείτε να το κάνετε με διαφορετικούς τρόπους.

Για παράδειγμα, για να αφήσετε μια γνώμη για το TrustPilot, πρέπει:

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο και αναζητήστε δωρεάν
 • Κάντε κλικ στο “Be ο πρώτος που θα αφήσει μια γνώμη”, μόλις βρεθεί ο χειριστής
 • Εισαγάγετε τον δωρεάν ιστότοπο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί αξιολόγησης.

Ποιες είναι οι δωρεάν προσφορές ?

Για τους ιδιωτικούς πελάτες της, δωρεάν προσφορές διαφορετικές προσφορές σε κιβώτια Internet και πακέτα για κινητά.

Προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας

Εάν επιθυμείτε να βγάλετε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας από δωρεάν, εδώ είναι οι προσφορές στη διάθεσή σας:

 • Πακέτο € 2 2 ώρες
 • Δωρεάν πακέτο 5G 210 GB
 • Απεριόριστο δωρεάν πακέτο 5G

Προσφορές στο Internet Box

Το Free προσφέρει επίσης διαφορετικές προσφορές κουτιού Internet:

 • Η επανάσταση του FreeBox
 • Το freebox mini 4k;
 • Το freebox pop;
 • Το Δέλτα του FreeBox;
 • Το κουτί 4G+.

Δωρεάν ανασκόπηση: Τι σκέφτονται οι πελάτες της Fiber Free, Mobile ή Service Service ?

Δεν κλέφει τίποτα στο δρόμο για δύο μήνες και τιμολογούν αδίστακτοι για τίποτα στον κόσμο που προτείνω δωρεάν . Καμία επικοινωνία μεταξύ των υπηρεσιών δεν είναι απλώς ατελείωτη και φυσικά η επίτευξη αυτών μέσω τηλεφώνου πρέπει να πληρώσει για να τους προσεγγίσει μέσω ταχυδρομείου είναι μέσω της εγγραφής !! Είμαστε το 2022 δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε καθώς και

18 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Μόνο επαληθευμένοι πελάτες
14/11/2022 Επαληθευμένος πελάτης

Εάν είστε ελεύθεροι, δεν καταλάβατε τίποτα ?

2 άτομα βρήκαν αυτή τη γνώμη χρήσιμη

Για να δώσετε τη γνώμη σας για το δωρεάν πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης αυτού του προμηθευτή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η ψήφος σας έχει ληφθεί υπόψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται. Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν συλλέξει θετικές ψήφους, οι απόψεις των επαληθευμένων πελατών έχουν προτεραιότητα σε άλλες απόψεις.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας. Όταν ένας προμηθευτής έχει λάβει κριτικές από επαληθευμένους πελάτες, τότε εμφανίζονται μόνο οι επιλεγμένες κριτικές πελατών από προεπιλογή. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν όλες οι κριτικές απενεργοποιώντας την επιλογή “μόνο επαληθευμένους πελάτες”.

Πώς υπολογίζεται το σημείωμα ?

Το σημείωμα αντιστοιχεί στον σταθμισμένο μέσο όρο όλων των βαθμών που ελήφθησαν για τον προμηθευτή. Έχουμε επιλέξει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε σημειώσεις από επαληθευμένους πελάτες και πρόσφατες σημειώσεις. Κατά συνέπεια, για μια δεδομένη ειδοποίηση, ο συντελεστής στάθμισης Π είναι ίσο με Χ * Y Ή Χ είναι ίσο με 2 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν επαληθευμένο πελάτη ή σε 1 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν ασυνόδευτο πελάτη. ή Y είναι ίσο με 1 για ειδοποίηση μικρότερη από 2 έτη, 0,75 για γνώμη μεταξύ 2 και 3 ετών, 0,5 για γνώμη μεταξύ 3 και 4 ετών ή 0,25 για γνώμη άνω των 4 ετών.

Δημιουργήθηκε το 1999, η Free ξεκίνησε το πρώτο του Freebox το 2002 και τα πρώτα του πακέτα το 2012. Με τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές του χωρίς δέσμευση, η Free έχει αναστατωθεί βιώσιμα το γαλλικό τοπίο τηλεπικοινωνιών. Ο φορέας εκμετάλλευσης και ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός σήμερα ? Τι πιστεύουν οι δωρεάν πελάτες ? Ανακαλύψτε όλες τις απόψεις των δωρεάν συνδρομητών σε αυτό το άρθρο.

 • Το ουσιώδες :
 • Δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο και τις κινητές προσφορές χωρίς δέσμευση και σε χαμηλές τιμές.
 • Ο χειριστής εμφανίζει κατά μέσο όρο 1.4/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Νοέμβριο του 2022) στην ιστοσελίδα του TrustPilot Review.
 • Οι ικανοποιημένοι πελάτες συγχαίροντας την εξυπηρέτηση πελατών και τις σπασμένες τιμές.
 • Οι δυσαρεστημένοι πελάτες λυπούν για ένα υπερβολικά ασταθές δίκτυο, είτε στο κινητό τους είτε στο κουτί Internet τους.

Περίληψη θετικών και αρνητικών απόψεων δωρεάν συνδρομητών

Όπως και οι περισσότεροι χειριστές, η Free συγκεντρώνει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες και αυτό αισθάνεται στις απόψεις. Από τον ιστότοπο TrustPilot, ο χειριστής έχει μόνο μέσο όρο 1.4/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Νοέμβριο του 2022). Αυτό είναι ένα αρκετά χαμηλό σημείωμα, αλλά είναι σημαντικό τεθεί σε προοπτική.

Πράγματι, αυτά είναι γενικά Δυσαρέσκεια πελάτες Ποιος θα δημοσιεύσει σημειώσεις στο Διαδίκτυο, ενώ οι ικανοποιημένοι πελάτες παραμένουν σιωπηλοί και απλώς επωφελούνται από την προσφορά τους. Έτσι, η συντριπτική πλειοψηφία των χειριστών έχουν πολύ χαμηλός μέσος όρος Σε ιστότοπους όπως το TrustPilot.

Σε αυτό το άρθρο, αναπτύσσουμε τις απόψεις των ελεύθερων πελατών σε διάφορα στοιχεία όπως το εξυπηρέτηση πελατών, τιμές ή δίκτυο, ο στόχος είναι να σας βοηθήσουμε είδος Μεταξύ όλων αυτών των απόψεων και να μην πέσει στην παγίδα των αρνητικών απόψεων του Διαδικτύου. Αλλά πρώτα, βρείτε μια περίληψη θετικών και αρνητικών απόψεων για δωρεάν.

Δωρεάν πελάτες: θετικές απόψεις

Δωρεάν ομάδες μαζί 8% θετική γνώμη Σχετικά με τον τόπο συμβολής TrustPilot (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Νοέμβριο του 2022). Είναι λίγο, αλλά όπως είπε προηγουμένως, οι περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες είναι σιωπηλοί, αυτός ο αριθμός δεν πρέπει να ληφθεί στους πρόποδες της επιστολής. Εάν όλοι οι πελάτες είχαν δημοσιεύσει μια ειδοποίηση, ο αριθμός των θετικών κριτικών θα ήταν σίγουρα υψηλότερος.

Τούτου λεχθέντος, οι ικανοποιημένοι πελάτες συγχαίρονται ειδικότερα:

 • Εκεί Ευκολία σύνδεσης του εξοπλισμού τους.
 • Ποιότητα δικτύου.
 • Την αποτελεσματικότητα του εξυπηρέτηση πελατών.

Είμαι δωρεάν συνδρομητής.

Ήμουν ελεύθερος συνδρομητής από τον Ιανουάριο του 2022. Προς το παρόν έχω μια πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά τη δωρεάν. Εξοπλισμός που ελήφθη γρήγορα. Ικανοποιητική εγκατάσταση. Διαθέσιμα και αρμόδια καταστήματα πελατών και υπηρεσίες για να απαντήσω στις ερωτήσεις μου. Προς το παρόν γνώρισα πολύ λίγες διαταραχές. Ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί έτσι.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Carlok – Οκτώβριος 2022

Ευχαριστώ σε αυτόν τον σύμβουλο !

Βρήκα έναν σύμβουλο, πολύ επαγγελματίας που έκανε την κλήση μου σε έναν από τους συναδέλφους της για να φέρει μια καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτόν τον επαγγελματισμό, αλλά και αυτή την καλοσύνη σε όλη την ανταλλαγή. Δωρεάν, αν περάσετε εκεί, συγχαίρετε αυτόν τον κύριο για μένα !

Το Trustpilot Review υπέγραψε τη Sana T – Οκτώβριος 2022

Δωρεάν πελάτες: αρνητικές απόψεις

Σε αντίθεση με τους ικανοποιημένους πελάτες, οι δυσαρεστημένοι πελάτες είναι Πολλά Για να δημοσιεύσετε τις απόψεις στο Διαδίκτυο. Το βλέπουν ως την τελευταία προσφυγή τους μετά από μια διαφορά που δεν έχει διευθετηθεί με τον χειριστή και οι ελεύθεροι συνδρομητές δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, ο χειριστής εμφανίζει όχι λιγότερο από 90% αρνητική γνώμη στον ιστότοπο TrustPilot (Σχήμα που συλλέχθηκε τον Νοέμβριο του 2022).

Οι δυστυχισμένοι πελάτες λύπουν συγκεκριμένα:

 • Την ποιότητα του εξυπηρέτηση πελατών που δεν μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημά τους.
 • Προβλήματα σύνδεσης με ίνες.
 • Απο εξοπλισμός που λειτουργούν άσχημα.

Συνδρομητής για δωρεάν για 10 ημέρες.

5 μήνες εισιτηρίων περιστατικών ναι ναι . 5 μήνες ! Για να μας πείτε: Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για εσάς ! Αυτό μετά από 18 χρόνια πιστών σε αυτούς (Freebox και δωρεάν κινητό) !

Το Trustpilot Review υπέγραψε Sylvie – Αύγουστος 2022

Πρέπει να δώσω ένα αστέρι.

Πρέπει να δώσω ένα αστέρι, είναι περισσότερο 0 αστέρι για αυτόν τον χειριστή. Ένας χειριστής με υπηρεσία μηδέν μετά από -sales, αν δεν σημαίνει ότι δεν έχει μετά από -sales υπηρεσία. Αυτοί οι πράκτορες απαντούν πάντα με: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για εσάς”, και αν ζητήσετε έναν διευθυντή, κανείς δεν θα σας καλέσει. Κατά τη στιγμή της πώλησης των προϊόντων τους, θα σας δείξουν τη ζωή σε ροζ, αλλά αμέσως μετά τις 14 ημέρες απόσυρσης, θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Yassine A – τον Ιούνιο του 2022

Δωρεάν τιμές: Οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις τιμές ?

Ο ελεύθερος ξεχώρισε μόλις έφτασε στην αγορά τηλεπικοινωνιών χάρη είναι χαμηλές τιμές. Ο χειριστής έχει πράγματι επισημάνει τα πνεύματα προσφέροντας τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που ασκούνται από τους συμβατικούς φορείς Orange, SFR και Bouygues.

δωρεάν κλήση

Εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox

Οι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών Freebox, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας.

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

Από τότε, η Free έχει διατηρήσει την ίδια πορεία δράσης και συνεχίζει να προσφέρει προσφορές χαμηλού κόστους ιδιαίτερα από την πλευρά των κινητών 2 €/μήνα. Διαβάζοντας τις απόψεις στο Διαδίκτυο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτές οι τιμές απευθύνονται στους περισσότερους ελεύθερους πελάτες, ακόμη και αν κάποιος λυπάται για αυτό προσφορές είναι μόνο για νέους πελάτες.

Πρώην εγκαταλελειμμένοι συνδρομητές

Έχω πάει δωρεάν για 20 χρόνια, αλλά η βοήθεια για τους παλιούς συνδρομητές έχει γίνει φρικτή. Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα τιμών για συνδρομές (ίνες και τηλέφωνα) και αδύνατο να μεταναστεύσετε σε ένα πρόσφατο κουτί, η βοήθεια απαντά: “Δεν έχουμε λύση, παρακαλούμε να βασίζεστε καθημερινά στη διεπαφή σας για τη μετανάστευσή σας”. Μια σελίδα γυρίζει, δωρεάν δεν είναι πλέον μπροστά από τους άλλους, υπάρχουν πολύ καλές προσφορές μεταξύ των ανταγωνιστών. Ξέρω τι πρέπει να κάνω !

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Guillaume – Δεκέμβριος 2021

προτείνω

Μετά από μια προσφορά 9.99 ευρώ για ένα έτος Σεπτεμβρίου 2020, που δημιουργήθηκε σε 72 ώρες, πολύ ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Ταχύτητα στο διαδίκτυο μεγαλύτερη από το πορτοκαλί. Προσωπικά, προορίζεται να αφήσω το πορτοκαλί για την ποιότητα του δικτύου, τον εξοπλισμό, την τιμή.

Trustpilot Review Υπογράφηκε Wagner – Αύγουστος 2021

Τι πιστεύουν οι δωρεάν πελάτες ?

Δωρεάν κριτικές πελατών για προσφορές ADSL και Fiber

Δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο με Οπτικές ίνες και ADSL. Οι απόψεις πελατών για τις προσφορές FreeBox είναι πολύ διαιρεμένες. Οι πελάτες της ADSL φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους συνδρομητές ινών. Αυτές είναι, στην πραγματικότητα, πολλές λύπες ρέει που δεν είναι, Wifi που δεν λειτουργεί πάντα (πρόβλημα του καναλιού WiFi, ειδικά σε μεγάλες πόλεις) και βραδύτητα με τον εξοπλισμό τους.

Το freebox μας έχει κατανεμηθεί

Το freebox μας χωρίζεται, χωρίς σύνδεση, το freebox μπλοκάρει στο βήμα 2 για 4 ημέρες. Τερματισμός και υπηρεσία ανοικτής γραμμής, καμία επισκευή δεν έχει προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες, παρά τις πολλές κλήσεις και υπενθυμίσεις. Δεν με νοιάζει ! Πολύ απενεργοποίηση εάν εργάζεστε από το σπίτι.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Léon – Νοέμβριος 2021

FreeBox 4K Mini Προβλήματα

Το 2021, είμαι αναγκασμένος να επανεκκινήσω το freebox μου 4K Mini επειδή δεν μπορεί να είναι παρόμοια με το τηλεχειριστήριο μου. Κάθε μέρα. Το Bluetooth αποσυνδέεται, το Freebox έχει μεγάλα προβλήματα βραδύτητας, αναγκασμένος να περιμένει 5 έως 10 λεπτά με κάθε επανεκκίνηση ενώ είμαστε το 2021, το θυμάμαι. (. ) Δεν προτείνω καθόλου το FreeBox.

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Maine – Απρίλιος 2021

Δωρεάν πελάτης ADSL από το 2007

Αυτή τη στιγμή συνδέεται με ένα 4K Freebox σε ένα μικρό χωριό, είμαι στα 38 mega, το δίκτυο έχει λειτουργήσει πάντα καλά καθώς και την τηλεόραση και το τηλέφωνο. Οι διάφορες κινήσεις μου πάνε καλά και οι τιμές είναι ελκυστικές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Kevin – Απρίλιος 2021

Δωρεάν κριτικές πελατών για κινητά σε πακέτα

Δωρεάν κριτικές πελατών στα πακέτα του χειριστή είναι πολύ μικτός. Μερικοί πελάτες είναι ικανοποιημένοι, αλλά είναι δύσκολο να τους βρείτε. Οι περισσότερες απόψεις που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο για τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας είναι αρνητικές. Οι δυσαρεστημένοι πελάτες αναφέρουν προβλήματα ροής με το κινητό τους Διαδίκτυο και την έλλειψη εμπορικής χειρονομίας σε περίπτωση προβλήματος.

Απάτη, ασαφή

Σοβαρά, αρχίζει να αναστατωθεί. Το πακέτο 5G δεν παρέχει καν 5g !! Μείνω σε 4g και μερικές φορές σε 4G+ με ένα θλιβερό ping. Να πούμε ότι κοστίζει 19.99 €. Μεγάλη απάτη. (. Ουσία

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Amosty – Απρίλιος 2021

Δωρεάν ξανά

Ένα μεγάλο λάθος. Σας δολωμίσουμε με ένα πακέτο προώθησης, αλλά στην πραγματικότητα, είναι σάλιο. Καταστάσεις κάθε εβδομάδα. Όχι μετά από υπηρεσία ή τόσο λίγα. Κανένας πωλητής. Χωρίς αποζημίωση παρά τις 12 ημέρες αποτυχίας WiFi σε μόλις 2 μήνες. (. ) Επιστρέφω στον πρώην χειριστή μου, αυτός ο χειριστής είναι ντροπή.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Dominique – Απρίλιος 2021

Τι είναι οι δωρεάν κριτικές πελατών στο δίκτυο προμηθευτών ?

Είτε για το Διαδίκτυο είτε για κινητά, το δωρεάν δίκτυο είναι ένα από τα θέματα που διαιρεί τους συνδρομητές του χειριστή. Πολλοί δυσαρεστημένοι πελάτες επικαλούνται πράγματι Προβλήματα δικτύου κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου Για να δικαιολογήσουν την κακή τους βαθμολογία. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι οι πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα δικτύου δεν έχουν μόλις δημοσιεύσει γνώμη στο Διαδίκτυο.

Αξιοθρήνητος

Πραγματικά θλιβερό δίκτυο δωρεάν box. Το κουτί τους λειτουργεί μόνο διαλείπουσα. Δεν μπορώ ποτέ να παρακολουθώ τηλεόραση χωρίς να είναι κορεσμένη η εικόνα. Αδύνατο να παίξετε το playation χωρίς ανάλυση του κουτιού (. ) Για να πληρώσετε 35 € για να έχετε ένα τέτοιο σάπιο δίκτυο, όχι ευχαριστώ ! Πηγαίνω στον ανταγωνισμό.

Trustpilot Review Υπογράφηκε Quentin – Απρίλιος 2021

Δραπετεύω

Φεύγοντας, είτε στην πόλη είτε στα προάστια της Νάντες, το δίκτυο είναι μηδέν ! Είτε είμαι με ένα 4G που είναι εξαιρετικά κακό, δεν είναι σε θέση να διαβάσει ένα βίντεο στο 720p, είτε είμαι εντελώς στο H και να πω ότι είναι σίγουρα ισοδύναμο με τον πρόγονο των 56K όσον αφορά τις ροές ! Θα έχετε πολύ καλύτερα για την ίδια τιμή αλλού.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Raphael – Μάρτιος 2021

Είναι δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σύμφωνα με τους πελάτες του χειριστή ?

 • Τεχνική βοήθεια προσβάσιμη σε 3244.
 • Μια υπηρεσία του Γάτα Προσβάσιμο από τον ιστότοπο του χειριστή.
 • Μια υπηρεσία Visio-Conference, το Πρόσωπο προς δωρεάν, Διατίθεται από τον δωρεάν ιστότοπο.
 • ΕΝΑ διεύθυνση, “Ελεύθερη, Εθνική Υπηρεσία Καταναλωτών, 75371 Παρίσι Cedex 08”.

Ο εξυπηρέτηση πελατών από τις ελεύθερες λήψεις τόσο αρνητικές όσο οι θετικές απόψεις, Που είναι ήδη ένα κατόρθωμα αν λάβουμε υπόψη την τάση των δυσαρεστημένων πελατών μετά από μια σύγκρουση για να πάει και να δημοσιεύσει αρνητικές απόψεις.

Έτσι, εάν ορισμένοι πελάτες διαμαρτύρονται για μια εξυπηρέτηση πελατών δύσκολο να προσεγγίσει και ποιος δεν κατάφερε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, πολλοί συνδρομητές συγχαίρω τους ελεύθερους συμβούλους που έχουν ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες τους. Προφανώς δεν είναι για τίποτα που ο χειριστής έλαβε το Τιμή πελατών αριστείας το 2019.

Εξαιρετική υπηρεσία μετά την πώληση

Έχουν περάσει πάνω από 9 χρόνια που ήμουν ελεύθερος. Το δίκτυό τους δεν είναι χειρότερο ή καλύτερο. Είχα μόνο πρόβλημα με το κουτί μου. Το πρόβλημα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Απριλίου και λύθηκε τη Δευτέρα 19 Απριλίου το πρωί. Το Διαδίκτυο αποκαθίσταται και η αλλαγή του κουτιού έφτασε με ασφάλεια και χωρίς συμβάν. Πολύ ανταποκρίνεται, που ασχολείται με την ικανοποίηση και την άνεση των πελατών !
Αυτό που βρίσκω απίστευτο στο δωρεάν είναι αυτή η ανταπόκριση. Ακόμα κι αν δεν δίνουν αμέσως πληροφορίες μετά το άνοιγμα ενός εισιτηρίου: ενεργούν ! Σε σχεδόν 10 χρόνια, είχα 3 προβλήματα. Και οι 3 φορές, γρήγορες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες τους. Και όταν είστε καλοί για σχεδόν 10 χρόνια, είναι ότι ουσιαστικά, είστε σε θέση να παρέχετε καλή υπηρεσία μετά την πώληση. (. Ουσία

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο LK – Απρίλιος 2021

Μεγάλα ούτως ή άλλως

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ από την έναρξή του (4 πακέτα + μια συνδρομή στο freebox pop), θα παραιτηθώ από τα πάντα ! Περισσότεροι από 10 υπενθυμίσεις τεχνικών υπηρεσιών από τον Ιανουάριο για την αθέτηση των προβλημάτων υπηρεσιών τηλεόρασης. Αυτό το πρόβλημα έχει πλέον γίνει σταθερό και οι ενημερώσεις είναι αναποτελεσματικές. Σας λέμε να περιμένετε καλύτερες μέρες, γιατί το ποπ δεν είναι έτσι ! Νομίζουμε ότι ονειρευόμαστε ! Πληρώνουμε για μια υπηρεσία που δεν αποδίδεται. Κανένα εισιτήριο περιστατικού ανοικτό παρά τα αιτήματά μου και μια τεχνική υπηρεσία που τελειώνει τη συζήτηση λέγοντας ότι θα σας υπενθυμίσει. Θα περίμενα τις υπενθυμίσεις με δωρεάν. (. Ουσία

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Pat – Απρίλιος 2021

Πόσο ελεύθερες θέσεις ενόψει του ανταγωνισμού ?

Το δωρεάν είναι γνωστό ότι προσφέρει ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και προσφορές χωρίς δέσμευση. Κατά την άφιξή του στην αγορά τηλεπικοινωνιών, ο χειριστής διακρίθηκε από τον ανταγωνισμό, πράγματι προτείνοντας προσφορές σε τιμές και στη συνέχεια δεν είδαν ποτέ. Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας του € 2 έχει μιλήσει ιδιαίτερα κατά τη στιγμή του μάρκετινγκ του.

Σήμερα, το Free μετράει μόνο σε χαμηλές τιμές για να αποπλανήσει τους καταναλωτές και επισημαίνει άλλα πλεονεκτήματα όπως Η κάλυψη του δικτύου 4G Για το 98% του πληθυσμού.

Συγκριτικός πίνακας FreeBox προσφέρει έναντι Orange, Bouygues και SFR

Ο παρακάτω πίνακας σας δείχνει πώς το Δέλτα Freebox, Δέλτα Και Κρότος Τοποθετήστε τους εαυτούς τους μπροστά από τους ανταγωνιστές τους: το Κουτί Ασφάλιστρο Και Εξουσία του SFR, Ο Livebox Και Πορτοκαλί μέγιστο και το Box Ultym του Βόμβες.

Συγκριτικός πίνακας δωρεάν πακέτων κινητής τηλεφωνίας μπροστά σε άλλους χειριστές

Ο παρακάτω πίνακας σας δείχνει πώς το Απεριόριστο δωρεάν πακέτο στέκεται μπροστά στον ανταγωνισμό. Προσφέρονται τα πακέτα που αναφέρονται παρακάτω Λιγότερο από 30 € το μήνα, με τουλάχιστον 100 GB σε 5G στη Γαλλία. Σημειώνουμε ότι το Αναφορά δεδομένων/τιμών του Ελεύθερος είναι μακράν το καλύτερο της αγοράς.

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Δωρεάν αναθεώρηση: Εγγραφείτε στο πακέτο για κινητά είναι καλή ιδέα ?

Η εταιρεία Iliad έχει αναστατωθεί για 30 χρόνια στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών. Μεταξύ του σταθερού Διαδικτύου και στη συνέχεια της τηλεφωνίας από το 2012, η ​​εταιρεία του Xavier Niel έσπασε τους κωδικούς για να δημιουργήσει νέα πρότυπα. Κατά τη γνώμη μας Free άλλαξε κυρίως το τοπίο του ανταγωνισμού με δύο εκτοξεύσεις.

Το 2012, μεταξύ της μη εμπλοκής και της μίνι τιμής του, το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας εξέπληξε τους ιστορικούς φορείς εκμετάλλευσης. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, ο ανταγωνισμός έχει μισθώσει τις τιμές του, εστιάζοντας παράλληλα στις θυγατρικές της MNVO για να προσφέρουν φθηνότερες προσφορές από το δωρεάν πακέτο και να διαμεριστούν καλύτερα τους πελάτες τους. Έτσι, η SFR δημιούργησε το Red by SFR, η Orange δημιούργησε το SOSH και το Bouygues Telecom ίδρυσε το B & You.

Αυτά τα εμπορικά σήματα έχουν γίνει για τους ηγέτες στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση, μέχρι το σημείο να εκθρονούν το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Το Free στην πραγματικότητα προσφέρει δύο σημαντικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας εκτός από το ένα τρίτο του οποίου η προσφορά κινείται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Ελεύθερος

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

για 12 μήνες

Δεδομένα στην Ευρώπη: 18 GB

Ελεύθερος

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 35 GB

Επιλογή (ες): 15,99 ευρώ και απεριόριστα δεδομένα για πελάτες FreeBox. 9,99 € για πελάτες Freebox Pop !

Ελεύθερος

2H00 & απεριόριστο SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 50 MB

Δωρεάν ανασκόπηση: Παρουσίαση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας το 2023

«Έχει ελεύθερη, κατάλαβε τα πάντα» – Ως δωρεάν επανάληψη στις διαφημίσεις του. Κατά την άποψή μας, το ελεύθερο πακέτο έχει πραγματικά χρησιμεύσει ως βότσαλο στο παπούτσι που συνεχίζει να αναγκάζει το 2023 έναν διαγωνισμό που έχει καθιερωθεί για να προσαρμοστεί και να προσφέρει φθηνότερα πακέτα μέσω του Red από SFR, B & You ή Sosh Girls Brands. Ωστόσο, οι πελάτες είχαν πολλά να κάνουν με δωρεάν. Χάρη σε αυτή την αύρα, το δωρεάν πακέτο συγκεντρώνει περισσότερους από 13 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία και 4 εκατομμύρια στην Ιταλία.

Η Free ήταν σε θέση να αναπτυχθεί γρήγορα στην ηπειρωτική Γαλλία, παρά το δίκτυο που παρέμεινε για να κατασκευαστεί μέσω συνεργασίας με την Orange. Σήμερα με 4G και 5G, μπορείτε να υπολογίζετε κυρίως στις κεραίες του Free, οι οποίες παραδίδουν ένα Συχνά εξαιρετική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων 5G Inside Buildings.

Το Free Mobile προσφέρει στους πελάτες της μερικά γυμνά smartphones (με τη δυνατότητα να πληρώσουν έως και 4 φορές χωρίς κόστος), αλλά σε αντίθεση με άλλους φορείς εκμετάλλευσης που αυξάνουν τα κέρδη τους με επιδοτήσεις, κατά τη γνώμη μας προτιμούν να διαχωρίζουν τα δύο, απλώς και μόνο επειδή μειώνει το Τιμή του δωρεάν πακέτου σε τιμολόγια, ότι είναι σαφέστερη και ότι ο πελάτης τελικά συνειδητοποιεί τις αποταμιεύσεις.

Δωρεάν πακέτο

Δωρεάν ανασκόπηση: Τιμή 2023 και χαρακτηριστικά

Από τη δημιουργία του, το Free Mobile παρέμεινε πάντα στην ίδια πίστη: να παραδώσει ένα μη δεσμευτικό κινητό σχέδιο, το οποίο αφήνει έτσι πραγματική ελευθερία στους πελάτες. Γι ‘αυτό κατά τη γνώμη μας το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα πακέτα στη Γαλλία. Για να ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες των καταναλωτών, ο φορέας εκμετάλλευσης διαχειρίζεται την προσφορά του σε 3 τύπους, δύο από τους οποίους παραμένουν σταθερές και το τρίτο ποικίλλει με την πάροδο του χρόνου.

Αυτά τα τρία δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας ανταποκρίνονται σε 3 διαφορετικά προφίλ, τα οποία επιτρέπουν στον χειριστή να αποπλανήσει περισσότερους πελάτες. Είναι επίσης ένας τρόπος να παραμείνετε σαφής και διαφανής με την πάροδο του χρόνου. Παρακάτω σε αυτήν την δωρεάν αναθεώρηση μπορείτε να συμβουλευτείτε τη λίστα των 3 κινητών σχεδίων του χειριστή. Εάν το πακέτο σε € 2 και αυτή των € 19,99 το μήνα δεν εξελίσσεται ποτέ, η ελεύθερη σειρά ποικίλλει πολύ ελαφρώς από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Πράγματι, μπορεί να ποικίλει από μερικά ευρώ ή μερικά gigas.

Δωρεάν πακέτο 2 ευρώ Δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας δωρεάν κινητό δωρεάν κινητό

Το πακέτο δωρεάν 2 ευρώ (Δωρεάν για τους συνδρομητές FreeBox) προσφέρει απεριόριστα SMS και MMS, 2 ώρες κλήσης καθώς και 50 MB δεδομένων. Για κάποιον που έχει ένα smartphone, αυτό το πακέτο θα εμφανίσει γρήγορα τα όριά του. Πράγματι, τα 50 MB δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τίποτα στη χρήση του Διαδικτύου. Το άνοιγμα μερικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί γρήγορα να περιοριστεί. Αλλά η προσφορά είναι απόλυτα κατάλληλη για μικρούς προϋπολογισμούς, ή εκείνους που επιθυμούν να ανοίξουν μια γραμμή για ένα παιδί, ένα ηλικιωμένο άτομο ή να λάβουν κλήσεις κατά τη διάρκεια πώλησης ακινήτων.

Κατά τη διάρκεια της συγκράτησης, το Free Mobile σημείωσε το φάκελο δεδομένων σε 1 GB πριν επιστρέψει στα 50 MB κατά την πραγματοποίηση απεριόριστων κλήσεων. Το μέτρο ήταν ωστόσο εξαιρετικό και δεδομένου ότι η φθηνότερη προσφορά επέστρεψε στο αρχικό κανόνι της. Σημειώστε, ωστόσο, ότι κατά τη στιγμή της τελευταίας ενημέρωσης αυτής της σελίδας, το Free Mobile προσφέρει μια “επιλογή Booster” στο πακέτο 2 ευρώ.

Η επιλογή, που χρεώνεται σε € 4,99 το μήνα, έχει τη συνολική τιμή του πακέτου σε 4,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, σε αντάλλαγμα, επωφεληθείτε από ένα πολύ πιο άνετο φάκελο δεδομένων 600 MB καθώς και απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία.

Η δωρεάν σειρά είναι το ενδιάμεσο δωρεάν πακέτο που αλλάζει από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Αυτό το κινητό σχέδιο είναι το πιο δημοφιλές του φορέα εκμετάλλευσης επειδή ανταποκρίνεται στις μέσες ανάγκες των γαλλικών όσον αφορά τα δεδομένα. Είναι επίσης κατά τη γνώμη μας το καλύτερο δωρεάν πακέτο. Η προσφορά περιλαμβάνει από προεπιλογή, απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, μεταξύ 50 και 160 GB δεδομένων στη Γαλλία (συμπεριλαμβανομένων των 5-20 GB στην Ευρώπη ανάλογα με την περίοδο) σε τιμή 12,99 ευρώ το μήνα (Serie Free 110 GB, Μαΐου 2023).

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να μείνετε μόνο σε αυτό το πακέτο για περίοδο ενός έτους. Πέρα από αυτό, θα μεταναστεύσετε αυτόματα στο δωρεάν πακέτο 5G στα 19,99 ευρώ ανά μήνα.

Το πιο ακριβό δωρεάν πακέτο 5G Προσφέρεται, σας είπαμε σε € 19,99 το μήνα ή 15,99 € το μήνα για τους συνδρομητές Freebox. Με αυτό το ρυθμό, έχετε πρόσβαση στη συνδεσιμότητα 5G του χειριστή μέσα σε ένα όριο πυρκαγιάς 210 GB το μήνα (25 GB το μήνα χρησιμοποιήσιμο σε 4G στην Ευρώπη και σε περισσότερους από 70 προορισμούς). Οτιδήποτε άλλο, των οποίων οι κλήσεις και το SMS/MMS είναι απεριόριστα.

Δωρεάν + freebox κριτικές: κερδίζοντας combo το 2023 ?

Έχετε παρατηρήσει, οι σταθεροί συνδρομητές του Διαδικτύου έχουν κάποια μικρά πλεονεκτήματα όπως κάνουν οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης. Κατά τη γνώμη μας δωρεάν κινητό που σχετίζεται με ένα πακέτο FreeBox έχει το πλεονέκτημα ότι οδηγεί σε πολύ χαμηλότερα τιμολόγια απ ‘ό, τι εάν επιλέγετε το ίδιο σχήμα σε ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, εάν έχετε συνδρομή Freebox POP σε € 15,99 το μήνα.

Το δωρεάν πακέτο 5G κοστίζει μόνο € 15,99 το μήνα, για ένα μεγάλο σύνολο 32 ευρώ μηνιαίως all all. Και για το πρόβλημα, το Διαδίκτυο γίνεται απεριόριστο σε 4G και 5G. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον οδηγό μας για τα πακέτα FreeBox εδώ. Το πακέτο Freebox Pop είναι το πιο δημοφιλές, επειδή είναι το φθηνότερο πακέτο του ISP – προσφέρει τις ίδιες μειώσεις με τα πιο ακριβά πακέτα. Το Delta FreeBox είναι το Ultimate με αυξημένη ταχύτητα και ένας τηλεοπτικός παίκτης με ηχεία σχεδιασμένα από τον προμηθευτή εξοπλισμού πολυτελείας Devialet. Αλλά αναγκαστικά είναι πολύ πιο ακριβό.

Δωρεάν πακέτο δωρεάν πλαισίου

Εκτός από τα 2 νέα freeboxes που δεν έχουν υποχρέωση (αλλά και τα οποία είναι επίσης πιο ακριβά), όλα τα παλιά δωρεάν πλαίσια Internet υποδηλώνουν ότι ο πελάτης έχει δεσμευτεί σε περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών. Εάν η B & έχετε παραβλέψει τα κουτιά, αυτό δεν συμβαίνει με το κόκκινο από το SFR που υιοθετεί την ίδια προσέγγιση όπως για τη συσκευασία του. Υπογραμμίζει ένα μόνο κουτί, χωρίς δέσμευση, με τιμή που δεν εξελίσσεται.

Κατά τη γνώμη μας, το δωρεάν πακέτο απολαμβάνει καλή κάλυψη 4G/5G στην πόλη το 2023

Ένα κρίσιμο σημείο σε όλες τις αναλύσεις μας αφορά την ποιότητα του δικτύου. Και κατά τη γνώμη μας το δωρεάν κινητό δεν είναι απαραιτήτως το καλύτερο από αυτή την άποψη. Πράγματι, εάν κατά τη γνώμη μας το Free Mobile έχει καταβάλει πραγματικές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να αναπτύξει τα δικά της δίκτυα, δεν είναι ακόμα τόσο καλό όσο το Orange, Bouygues Telecom ή SFR. Όλα εξαρτώνται από την τεχνολογία.

Το 3G δεν είναι καθόλου θέμα στο Free Mobile, επειδή το δίκτυο είναι στην πραγματικότητα στο τέλος της ζωής. Κατά τη γνώμη μας, η Free έχει επενδύσει μάλλον σε κεραίες 4G και 5G και επίσης απολαμβάνει συχνότητες μεταξύ των πιο βολικών για έναν χειριστή: τη ζώνη των 700 MHz, η οποία απλοποιεί την ανάπτυξη μειώνοντας τον αριθμό των κεραιών, ενώ παράλληλα επιτρέπει την κάλυψη του εσωτερικού των κτιρίων καλά. Σε αντίθεση με άλλους φορείς εκμετάλλευσης, κατά τη γνώμη μας, το Free Mobile θα κρεμάσει 5G στις περισσότερες πόλεις και στις μεγάλες αυτοκινητόδρομους.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι το δίκτυο δεν είναι τόσο καλό στην ύπαιθρο, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν λευκές ή πολύ κακώς καλυμμένες περιοχές, ειδικά στη μεγάλη διαγώνιο του κενού που εκτείνεται από βορειοανατολικά προς νοτιοδυτικά. Τούτου λεχθέντος, κατά τη γνώμη μας δωρεάν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να αναπτύξουν νέες κεραίες και να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση. Επομένως, τα πράγματα βελτιώνονται σιγά -σιγά.

Κατά τη γνώμη μας είναι ακόμα πολύ πιο πρακτική στην πόλη όπου δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά με τον ανταγωνισμό. Για όσους θυμούνται το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας το 2012, η ​​κατάσταση έχει αλλάξει για το καλύτερο – αφού σήμερα είναι δύσκολο να κατηγορήσετε το δωρεάν κινητό σε πυκνές περιοχές σε πυκνές περιοχές.

Τι γίνεται με την ποιότητα της υποδοχής 5G ? Το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας βασίστηκε στο πιο επιτυχημένο δίκτυο στη Γαλλία όταν ξεκίνησε. Τούτου λεχθέντος, το 5G του ελεύθερου βασίζεται σε κεραίες που εκπέμπουν στη ζώνη των 700 MHz, η οποία θεωρείται το χαμηλό -άκρο των 5G. Οι άλλοι χειριστές επικεντρώνονται στη ζώνη 3,5 GHz που προσφέρει καλύτερες ροές και οι οποίες ορισμένοι προτιμούν να χαρακτηρίζονται ως “πραγματικό” 5G. Κατά τη γνώμη μας είναι λοιπόν ταχύτερη, αλλά δεν είναι 5G εξαιρετικά γρήγορη. Είναι ένα είδος βελτιωμένου 4G ++, προς το παρόν.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε κανέναν κίνδυνο με δωρεάν: Εάν παίρνετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας και δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή. Επειδή οι συνδρομές δεν έχουν επιβεβαίωση διάρκειας, μπορούμε να τερματίσουμε αμέσως εάν η ποιότητα του δικτύου (3G, 4G και 5G) δεν είναι στο τέλος του.

Συμπέρασμα: Το να εγγραφείτε στο δωρεάν πακέτο το 2023 είναι πολύ καλό σχέδιο

Η αύξηση του αριθμού των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στο δωρεάν πακέτο έχει εκπλήξει τους ιστορικούς φορείς εκμετάλλευσης. Ωστόσο, είτε στο πλαίσιο του Διαδικτύου είτε στο πακέτο, κατά τη γνώμη μας το δωρεάν κινητό έχει μετατρέψει την αγορά ανάποδα προς το συμφέρον των Γάλλων: ανάγκασε τους ανταγωνιστές να προσαρμοστούν προσφέροντας χαμηλότερες τιμές, χωρίς αυτό το n μείωσε τη συνολική ποιότητα του δικτύου , υποδοχή ή υποδομή. Σκεφτείτε το: η Γαλλία επιτρέπει ακόμη και να είναι μία από τις πρώτες χώρες που προσφέρουν 5G !

Εάν συνολικά, το Free Mobile δεν έχει πάντα την ίδια κάλυψη δικτύου με το Orange, το Bouygues Telecom ή το SFR, κατά τη γνώμη μας Free Mobile παραμένει μια καλή επιλογή σε ένα αστικό περιβάλλον (ακόμη και αν σε αγροτικές περιοχές, είναι λίγο λιγότερο αληθές). Με πολύ πλεονεκτικές τιμές και μη δεσμευτικές και ευέλικτες προσφορές, κατά τη γνώμη μας Free Mobile διατηρεί την υπόσχεση του Xavier Niel να μην “πιέσει πελάτες όπως τα Lemons”.

Και προς το παρόν, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η υπόσχεση φαίνεται μάλλον να κρατηθεί. Μέχρι σήμερα, το Free Mobile εξακολουθεί να προσφέρει μόνο τρία πακέτα, δύο από τα οποία ο χειριστής προσφέρθηκε πάντα στην ίδια τιμή και μια ειδική σειρά που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καλές προσφορές όλο το χρόνο. Από τη μία πλευρά, η ελεύθερη πλευρά κινητής τηλεφωνίας προσφέρει πάντα το πακέτο της στα 2 ευρώ – το οποίο προσφέρεται ακόμη και δωρεάν για τους συνδρομητές FreeBox.

Από την άλλη, το παλιό “απεριόριστο πακέτο” πηγαίνει στο 5G / 4G+ με ένα γενναιόδωρο φάκελο δεδομένων των 210 GB και έχει πρόσβαση σε ένα από τα δίκτυα 5G που εισέρχεται καλύτερα σε κτίρια και που προσφέρει την ημερομηνία “ένα από τα καλύτερα καλύμματα στη Γαλλία. Κατά τη γνώμη μας ελεύθερες αγορές 5G μερικές φορές λίγο πιο αργή από ό, τι σε άλλους χειριστές. Αλλά μπορείτε να το απολαύσετε σε περισσότερα μέρη, πάντα με τόσο ελκυστική τιμή.

Και όπως από τότε, οι συνδρομητές του Freebox είναι και πάλι χαλασμένοι με μείωση περίπου € 5 το μήνα με το κανονικό επιτόκιο. Κατά τη γνώμη μας είναι επομένως συνώνυμο, όπως πάντα, των υποσχέσεων που πραγματοποιήθηκαν. Αλλά προσέξτε, επειδή η αγορά προσαρμόζεται. Ενώ το απεριόριστο δωρεάν πακέτο ήταν η μεγάλη αναφορά το 2012, ο διαγωνισμός ήταν σε θέση να αναθεωρήσει το αντίγραφό του. Που προσκαλεί σε όλους τους καταναλωτές να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτό που συμβαίνει και στον ανταγωνισμό.

Σήμερα, φαίνεται ότι η αγορά αλλάζει δυναμική, με την αύξηση των τιμών σε ορισμένες προσφορές ή την εφαρμογή των ορίων, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν. Για παράδειγμα, ο χειριστής εισήγαγε ένα όριο δεδομένων στο Δίκαιη χρήση Στο απεριόριστο πακέτο με τη μετάβαση σε 5G. Ακόμη και αν πρέπει να γίνει δεκτό ότι τα δεδομένα 210 GB είναι κάτι περισσότερο από αρκετό – για να δοθεί ένα σημείο σύγκρισης είναι σχεδόν ο μηνιαίος μέσος όρος του τι ένα σπίτι τριών ατόμων καταναλώνεται μέσω κατοικίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Κατά τη γνώμη μας, πρέπει να έχει, όπως και κάθε φορέα εκμετάλλευσης, να αγοράζει σε υψηλή τιμή 5G συχνότητες και να θέσει τα δισεκατομμύρια ευρώ που είναι απαραίτητα για να συγκεκριμένη την άφιξη των 5G. Μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτή η εντύπωση θα ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια κατά την άφιξη νέων τεχνολογιών δικτύου και την ενίσχυση των ανταγωνιστικών προσφορών.

Το γεγονός παραμένει ότι το ελεύθερο πακέτο παρέμεινε επί του παρόντος στην ίδια πίστη και ότι ο Xavier Niel δεν φαίνεται να παραβιάζει την υπόσχεση της προσφοράς χαμηλής τιμής και ποιότητας που διατυπώνεται από την αρχή των δωρεάν πακέτων κινητής τηλεφωνίας.

Με την πάροδο του χρόνου, κατά τη γνώμη μας, το Free είναι επομένως μία από τις καλύτερες επιλογές για την αξία για τα χρήματα στα κινητά σχέδια και την πίστη σε μια δέσμευση να παρέχει πάντα χαμηλές τιμές. Αντίθετα, ο ανταγωνισμός προσφέρει γενικά καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, ειδικά σε χαμηλές πυκνές περιοχές, αλλά πρακτική για αυτές τις πολύ υψηλότερες τιμές, η τιμή των οποίων αναθεωρείται προς τα πάνω κάθε χρόνο από μικρά κλειδιά.

Και εσύ, ποια είναι η γνώμη σας για δωρεάν ?