Ποια είναι η σειρά της Samsung?, Galaxy A Series – Αναζήτηση Smartphones | Samsung Africa

Όλη η Samsung στη σειρά

Η σειρά j, η είσοδος -επίπεδη για όσους αναζητούν ένα smartphone μεταξύ 100 και 250 €. Range A, τα μέσα -range, smartphones μεταξύ 240 και 500 €. Το S, το High -End Range, smartphones από 500 έως πάνω από € 950.

Ποια είναι η σειρά της Samsung ?

Η σειρά j, η είσοδος -επίπεδη για όσους αναζητούν ένα smartphone μεταξύ 100 και 250 €. Range A, τα μέσα -range, smartphones μεταξύ 240 και 500 €. Το S, το High -End Range, smartphones από 500 έως πάνω από € 950.

Πώς ταξινομούνται η Samsung ?

Τα smartphones της Samsung Galaxy ομαδοποιούνται επί του παρόντος σε πέντε κύριες σειρές: το Galaxy S και το Galaxy Note Ranges, το υψηλότερο -end, το Galaxy Z Range, πολύ πρόσφατο για τα πτυσσόμενα smartphones, το Galaxy Range έχει για το Mid -Range και το Galaxy M για είσοδος -επίπεδα.

Ποια είναι η καλύτερη Samsung στη σειρά Α ?

Μεταξύ των καλύτερων Samsung Galaxy A, θα αναφέρουμε το Galaxy A30s, το Samsung Galaxy A13, το Samsung Galaxy A33 ή τα μοντέλα A52 και A53.

Τι διαφορά μεταξύ του Galaxy A και S ?

Η σειρά Samsung Galaxy S περιλαμβάνει high -end smartphones, ενώ η σειρά Galaxy συγκεντρώνει τα μοντέλα mid -range και τα βασικά μοντέλα. Τέλος, η σειρά Z έχει αναδιπλούμενα smartphones.

Ποια είναι η καλύτερη κατάταξη της Samsung ?

Εάν δεν είναι χωρίς ελαττώματα, το Samsung Galaxy S22 Plus είναι η καλύτερη εμπειρία υψηλής ποιότητας από τον κατασκευαστή. Η πλήρης δοκιμή τηλεφώνου μας από το Grégoire θα σας πείσει. Samsung Galaxy S22 Plus στην καλύτερη τιμή ?

Τι smartphone της Samsung να αγοράσει το 2022 ?

Βρήκαν 20 σχετικές ερωτήσεις

Ποια είναι η τελευταία Samsung στη σειρά α ?

Η Samsung παρουσιάζει το νέο της Galaxy A52, A52 5G και A72

Η Samsung έχει αποκαλύψει επισήμως τα τρία νέα smartphones του Mid -Range: το Galaxy A52, το Galaxy A52 5G και το Galaxy A72. Προσφέρεται σε λιγότερο από 500 ευρώ, αυτά τα τρία νέα από την κορεατική μάρκα έχουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν.

Ποια είναι η καλύτερη Samsung σε χαμηλή τιμή ?

Εάν θέλετε μια πραγματικά φθηνή και καλή ποιότητα Samsung, το Reconditioned Samsung A40 θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Πράγματι, είναι σε λιγότερο από 200 ευρώ στην πίσω αγορά (δηλαδή 54 κουτί Pringles: D).

Ποιο είναι το καλύτερο Samsung έχει λιγότερο από 300 € ?

Τα καλύτερα smartphones της Samsung για λιγότερο από 300 €

  • Το Galaxy A32 5G σε λιγότερο από 300 € .
  • Το Galaxy A51 για την μεγάλη του οθόνη AMOLED. .
  • Το Galaxy A41 για την ευελιξία του. .
  • Το Galaxy A70 για την πολύ μεγάλη οθόνη HDR10 6,7 -ιντσών. .
  • Το Galaxy M31 για την μπαταρία των 6000 mAh.

Όλη η Samsung στη σειρά

Γαλαξίας Ο ταχύτερος επεξεργαστής και η καλύτερη κάμερα σε έναν γαλαξία

Γαλαξία z Δάνειο για Flip ?

Έχει ο γαλαξίας Η καινοτομία του Galaxy έγινε προσβάσιμη σε όλους

Γαλαξίας m Δύναμη και ταχύτητα σε τιμή που θα λατρέψετε

Συγκρίνω Βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει

Αξεσουάρ smartphone Περιπτώσεις και πολλά άλλα

Όλα τα smartphones Ανακαλύψτε όλα τα smartphones Galaxy

Φίλτρα

/ * Περιοχή λίστας κάρτας προϊόντων */
Κάντε κλικ για να μειώσετε

Τιμή χωρίς ΦΠΑ:

Τιμή με έκπτωση:

Τιμή χωρίς ΦΠΑ:

Τιμή με έκπτωση:

Προσθέστε ένα άλλο προϊόν από τη λίστα

Τιμή χωρίς ΦΠΑ:

Τιμή με έκπτωση:

Προσθέστε ένα άλλο προϊόν από τη λίστα

Διαγράψτε τα πάντα για να συγκρίνετε (3/3)

Προϊόν που δεν μπορεί να συγκριθεί

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης.

** Τα διαθέσιμα μοντέλα και χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον χειριστή.

*** Το Galaxy A53 5G είναι ταξινομημένο IP67. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για εμβάπτιση έως 1 μέτρο γλυκού νερού για μέγιστο 30 λεπτά. Προστασία μόνο από χαμηλές πιέσεις νερού.

* Προσομοιωμένη εικόνα. Η διαθεσιμότητα χρώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον χειριστή. Το Galaxy A52 είναι ταξινομημένο IP67. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για εμβάπτιση σε 1 μέτρο γλυκού νερού για μέγιστο 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, την πισίνα και το σαπουνό νερό. Εάν ανατρέψετε τα υγρά που περιέχουν ζάχαρη στο τηλέφωνο, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό και στάσιμο νερό ενώ πιέζετε τα κλειδιά. Μόνο χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους, μπορεί να βλάψει τη συσκευή.

*Προσομοιωμένη εικόνα. Η διαθεσιμότητα χρώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον χειριστή. Το Galaxy A72 είναι ταξινομημένο IP67. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για εμβάπτιση σε 1 μέτρο γλυκού νερού για μέγιστο 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, την πισίνα και το σαπουνό νερό. Εάν ανατρέψετε τα υγρά που περιέχουν ζάχαρη στο τηλέφωνο, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό και στάσιμο νερό ενώ πιέζετε τα κλειδιά. Μόνο χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους, μπορεί να βλάψει τη συσκευή.

* Galaxy Ένα εργαλείο αναζήτησης: OIS σημαίνει οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Η αυτονομία των 2 ημερών που εκτιμάται σε σχέση με το προφίλ χρήστη ενός μέσου/τυπικού χρήστη. Ανεξάρτητη αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από την ανάλυση στρατηγικής στο Ηνωμένο Βασίλειο με δοκιμαστικές εκδόσεις των μοντέλων SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 και SM-A235. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη λεπτομερή σελίδα κάθε προϊόντος στη Samsung.com. Η μνήμη RAM και η εσωτερική χωρητικότητα μνήμης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Η πραγματική διαθεσιμότητα της αποθήκευσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό. Η κάρτα microSD πωλείται ξεχωριστά. Ορισμένες συσκευές Galaxy A είναι ταξινομημένες IP67. Ανάλογα με τις συνθήκες δοκιμής για εμβάπτιση σε έως και 1 μέτρο γλυκού νερού για μέγιστο 30 λεπτά. Προστασία μόνο από χαμηλές πιέσεις νερού. Η συχνότητα ανανέωσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εφαρμογή. Ορισμένες εφαρμογές παιχνιδιών ή διεπαφές μπορούν να υποστηρίξουν μια συχνότητα μικρότερη από 120 Hz για λόγους συμβατότητας.

* Εκτίμηση που γίνεται σύμφωνα με τις συνήθειες ενός μέσου/τυπικού χρήστη. Διεξήχθη ανεξάρτητα από την ανάλυση στρατηγικής μεταξύ 8 και 20 Δεκεμβρίου 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις δοκιμαστικές εκδόσεις των SM-S901, SM-S906 και SM-S908 με προεπιλεγμένες παραμέτρους σε δίκτυα Sub6 5G (οι δοκιμές δεν μεταφέρονται έξω με ένα δίκτυο MMWAVE 5G). Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το δίκτυο, τη χρήση χαρακτηριστικών και εφαρμογών, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό των χρεώσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

* Μπαταρία: Η πραγματική αυτονομία εξαρτάται από το δίκτυο, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των μηνυμάτων και των κλήσεων, τον αριθμό των χρεώσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

* Διαθέσιμη μνήμη χρήστη: Η μνήμη χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη επειδή χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για τη λειτουργία των λειτουργιών του τηλεφώνου. Η πραγματική μνήμη χρήστη ποικίλλει ανάλογα με τον τηλεφωνικό χειριστή και θα μπορούσε να αλλάξει μετά την ενημέρωση του λογισμικού.

* Δίκτυο: Τα πλάτη Baith που υποστηρίζονται από το τηλέφωνο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή ή τον πάροχο υπηρεσιών.

* PDP Product Image Gallery: Οι εικόνες χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους απεικόνισης και τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές ισχύουν από την εμπορική εκτόξευση, αλλά θα μπορούσαν να υπόκεινται σε τροποποιήσεις χωρίς προειδοποίηση.

* Εικόνα της κορυφής της σελίδας του Galaxy Note20 Ultra Posed Face Down προσομοιώνεται για λόγους απεικόνισης.

* Εικόνα της κορυφής του Galaxy Z Fold2 Unfolled Page που φαίνεται από το μπροστινό.

* S Pen Pro και S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε μόνο το Samsung S Pen Pro ή το S Pen Fold Edition που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Galaxy Z Fold3 5G. Όλα τα άλλα στυλ ή στυλ που δεν έχουν σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold3 5G (συμπεριλαμβανομένων εκείνων άλλων κατασκευαστών) μπορούν να βλάψουν την οθόνη.

* Το Galaxy Z Fold3 5G και Z Flip3 5G είναι πιστοποιημένο IPX8. Το πρότυπο IPX8 βασίζεται σε συνθήκες δοκιμής βύθισης έως 1,5 μέτρων γλυκού νερού για μέγιστο 30 λεπτά. Η χρήση δεν συνιστάται στην παραλία ή στην πισίνα.