Η Samsung αποκαλύπτει μια γιγαντιαία τηλεόραση σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ, εδώ είναι οι 10 πιο ακριβές τηλεοράσεις στον κόσμο

Εδώ είναι οι 10 πιο ακριβές τηλεοράσεις στον κόσμο

Είναι παρόμοιο με το προηγούμενο. Είναι το ίδιο μέγεθος και παρόμοια χαρακτηριστικά. Εκτός από το ότι το Samsung UA110S9 έχει τη λειτουργικότητα ελέγχου κίνησης. Δηλαδή ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτήν την τηλεόραση μόνο μετακινώντας τα χέρια σας. Αλλά προσέξτε, πρέπει να έχετε τα χέρια σας γυμνά.

Η Samsung αποκαλύπτει μια γιγαντιαία τηλεόραση σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ

Αυτά τα 2020 – Για να το εγκαταστήσετε, είναι απαραίτητο ένα διαγώνιο τοίχωμα 7 μέτρων. Η τηλεόραση 292 ιντσών αποτελείται από μια συγκρότηση πλακών microled.

(Από το Λας Βέγκας) Είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση που σχεδιάστηκε ποτέ. Η πολυτέλεια τοίχου, που ανακοινώθηκε πέρυσι στο Infocomm 2019, μια οπτικοακουστική έκθεση που οργανώθηκε στο Ορλάντο (Φλόριντα), ήταν ορατή στο CES στο Λας Βέγκας στις 6 Ιανουαρίου στις 6 Ιανουαρίου. Η τιμή του προσδιορίστηκε: ισοδυναμεί με 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Εάν τα σπάνια άτομα μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, η τηλεόραση Samsung παρουσιάζεται πάνω απ ‘όλα ως “ιδανική για τις πιο φωτεινές περιοχές ενός πολυτελούς κατοικίας”.

Μια διάρκεια ζωής των 100.000 ώρες

292 ίντσες, απαιτεί ένα τοίχωμα διαγώνιας 7,4 μέτρων. Το Wall Luxury είναι η πιο πολυτελή έκδοση της Modular της Samsung, εξοπλισμένη με τεχνολογία μικροσφαιριδίων. Custom Built, είναι 8Κ, χωρίς άκρη και εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση – μόνο 30 mm πάχους.

-

Η πολυτέλεια τοίχου είναι σε θέση να επιτύχει ένα τέτοιο μέγεθος και ορισμό χάρη στον ευέλικτο χαρακτήρα του. Στην πραγματικότητα, είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθεσης πολλών πλακιδίων να σχηματίσουμε μια οθόνη με τις διαστάσεις που θέλουμε. Η διάσταση των 292 ιντσών είναι μέχρι σήμερα ο μεγαλύτερος συνδυασμός.

Η κορεατική μάρκα προωθεί μια διάρκεια ζωής των 100.000 ώρες για την οθόνη XXL. Τι να επιτρέψετε στην πολυτέλεια τοίχου να λειτουργεί 11 χρόνια παραμένοντας μόνιμα, με συχνότητα εμφάνισης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 2000 NIT.

Εδώ είναι οι 10 πιο ακριβές τηλεοράσεις στον κόσμο

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η τηλεόραση έχει γίνει πολύ περισσότερο από μια ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείται για να μάθει, να εκπαιδεύσει ή να διασκεδάσει. Για μερικούς από εμάς, είναι ακόμη και ο πιο πιστός σύντροφος μας. Γι ‘αυτό πρέπει να το επιλέξετε με σοφία και λιχουδιά

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τηλεοράσεις που προφανώς δεν βρίσκονται σε σχέση. Αυτές είναι οι πιο ακριβές τηλεοράσεις, επειδή έχουν εκπληκτική ποιότητα. Ή για μερικούς επειδή καλύπτονται με χρυσό και διαμάντια.

Για όσους έχουν κουραστεί να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα σε φτηνές οθόνες, εδώ είναι για εσάς τη λίστα των πιο ακριβών τηλεοράσεων στον κόσμο.

Ταξινομούνται από το πιο προσιτό τουλάχιστον προσιτό.

10. Beovision 4-103-140.000 δολάρια

Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης που θα βρείτε στην αγορά επειδή έχει μέγεθος 103 ιντσών. Το Beovision 4-103 έχει ένα κομψό και μινιμαλιστικό σχέδιο, με ελκυστική τιμή 140.000 $. Έρχεται επίσης με μια σούπερ προηγμένη και μοναδική μηχανοκίνητη υποστήριξη που θα σας αφήσει έκπληκτος. Η δανική εταιρεία Bang & Olufsen έφερε επίσης μια αρμονία μεταξύ της εικόνας και του ήχου της τηλεόρασης, συνδέοντάς την με δύο από τους απίστευτους ομιλητές τους, για να δημιουργήσει όχι μόνο ένα θαυμάσιο προϊόν, αλλά μια απίστευτη εμπειρία ήχου-video.

9. Samsung UN110S9VFXZA – $ 150.000

Οι τηλεοράσεις της Samsung είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Αυτό είναι το φθηνότερο σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, πρόκειται για τηλεόραση 4K UHD, με εντυπωσιακή ανάλυση 3.840 x 2160 εικονοστοιχείων και ποσοστό ψύξης 240 Hz για την τεράστια οθόνη 110 ιντσών.

Έχει πολλές θύρες USB και HDMI που συνοδεύονται από πλούσια χαρακτηριστικά. Οι οπαδοί της Samsung θα το λατρέψουν.

8. Samsung UA110S9 – 152.000 $

Είναι παρόμοιο με το προηγούμενο. Είναι το ίδιο μέγεθος και παρόμοια χαρακτηριστικά. Εκτός από το ότι το Samsung UA110S9 έχει τη λειτουργικότητα ελέγχου κίνησης. Δηλαδή ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτήν την τηλεόραση μόνο μετακινώντας τα χέρια σας. Αλλά προσέξτε, πρέπει να έχετε τα χέρια σας γυμνά.

7. Απότομη LB-1085-160.000 δολάρια

Το αιχμηρό LB-1085 σχεδιάστηκε με ακραία βιωσιμότητα στο μυαλό. Σχεδιάστηκε για χρήση 24 ώρες την ημέρα υπό δύσκολες συνθήκες λειτουργίας, όπως εμπορικοί χώροι. Έχει μια οθόνη LCD 108 -ιντσών με χαμηλή αντανάκλαση με ανάλυση πλήρους HD για να παρέχει μια λεπτή εικόνα σε όλες σχεδόν τις συνθήκες φωτισμού.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η γωνιά όρασης 176 βαθμών εγγυάται ότι οι εικόνες μπορούν να φαίνονται σαφώς κάτω από όλες σχεδόν τις γωνίες.

6. Samsung UN105S9B – 260.000 δολάρια

Αυτή είναι η πιο ακριβή τηλεόραση Samsung όλων των εποχών, με απίστευτη τιμή 2.60.000 $. Αλλά παραμένει εντυπωσιακό από το εξαιρετικό του χρώμα, το υπέροχο οπτικό του πεδίο, το πανοραμικό του αποτέλεσμα και το απίστευτο σύνολο λειτουργιών του. Πράγματι, προσφέρει UHD upscaling, έναν αυτόματο ενισχυτή βάθους, διαβάθμιση UHD, τοπική διαβάθμιση ακρίβειας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει κρυσταλλική εικόνα, φυσικά χρώματα και βέλτιστη απόδοση εικόνας.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πτυσσόμενο. Πατώντας ένα κουμπί, μπορεί να βάλει μια επίπεδη καμπύλη εντελώς. Με τις 105 ίντσες, γίνεται η μεγαλύτερη πτυσσόμενη οθόνη στον κόσμο. Είναι σαφώς ένα εκατομμυριούχο παιχνίδι.

5. Panasonic TH-52UX1-500.000 USD

Με μια τεράστια οθόνη 152 ιντσών, η τηλεόραση Panasonic για μισό εκατομμύριο δολάρια προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία με συναρπαστικά χαρακτηριστικά που ανταγωνίζονται με τις οθόνες Big Cinemas. Διαθέτει μια οθόνη πλάσματος 4K 3D που προσφέρει ομαλά και ζωντανά χρώματα σε ολόκληρη την οθόνη και αναπαράγει πλούσιες υφές χάρη στην πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες στα αρχικά τους χρώματα.

Μόνο, δεν μπορούν όλοι να περάσουν μισό εκατομμύριο σε μια τηλεόραση.

4. C SEED 201 – $ 539.000

Με τον τόνο και το μισό, και ο αμφιβληστροειδής οθόνη SMD 201 ιντσών υψηλής ανάλυσης και είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν υπαίθριο κινηματογράφο στον κήπο τους.

Το Studio Design Porsche δημιούργησε μια υπέροχη συσκευή η οποία, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, αυξάνεται σαν μονόλιθος και ξεδιπλώνεται σε 7 μαζικά πάνελ LED, μετατρέποντας σε μία από τις μεγαλύτερες υπαίθριες τηλεοράσεις LED. Σαν να μην ήταν αρκετό, 780.000 LED, 12 ηχεία ευρείας λωρίδας και 3 υπογούφερ τελειώνουν δικαιολογώντας την υπερβολική τιμή αυτής της τηλεόρασης.

3. Stuart Hughes Prestige HD Supreme Edition – 1,5 εκατομμύρια δολάρια

Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο οι ανταγωνιστές του, με την οθόνη 55 ιντσών, αλλά είναι κυριολεκτικά καλυμμένο με χρυσό 18, διαμάντια, πολύτιμες πέτρες και ακόμη και δέρμα αλλιγάτορα. Είναι επομένως πάνω απ ‘όλα ένα αντικείμενο πολυτελείας, ένα εκατομμυριούχο ιδιοτροπία. Ταιριάζει καλά σε όλα τα σαλόνια και φυσικά προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας.

2. Titan Zeus – 1,6 εκατομμύρια $

Μόνο το όνομα σας επιτρέπει να φανταστείτε την ιδιαιτερότητα αυτής της τηλεόρασης: ο Τιτάνας Δίας είναι σήμερα η μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο. Έχει μέγεθος οθόνης 370 -ιντσών. Θα χρειαστείτε τοίχο 15 μέτρων για να κρεμάσετε αυτήν την οθόνη μαζί σας.

Παρά το μέγεθός του, παραμένει μια τηλεόραση με λειτουργικότητα όπως η παρακολούθηση της κίνησης, η απτική και ακόμη και ένα δυναμικό ενυδρείο CGI, το οποίο μετατρέπει την τηλεόραση σε ένα γιγαντιαίο ενυδρείο.

1. Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition – 2,26 εκατομμύρια δολάρια

Ο νούμερο ένα στη λίστα μας είναι ένα άλλο εξαιρετικά εξελιγμένο προϊόν του Stuart Hughes. Είναι ουσιαστικά η ίδια τηλεόραση 55 ιντσών που βρίσκεται στην 3η θέση. Εκτός από το ότι καλύπτεται με ακόμα περισσότερο χρυσό. Μιλάμε για 28 κιλά 18 καρατίων ροζ χρυσό για να είμαστε ακριβείς, πιο πολύτιμες πέτρες, ηλιόλουστη πέτρα και αμέθυστος, και φυσικά, το δέρμα αλλιγάτορα.

Η τιμή των 2,26 εκατομμυρίων δολαρίων είναι σήμερα η πιο ακριβή τηλεόραση στον κόσμο.

Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές που αναφέρονται μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και τον χρόνο αγοράς.