Runnrz / τρέξιμο στο App Store, Γαλλικά | Δρομέας

Ακολουθήστε τις αξέχαστες διαδρομές, όπου κι αν πάτε

Contents

Πρέπει να βρείτε μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο ή τις επιθυμίες σας ? Γύρω από το σπίτι σας για να μεταβάλετε τις διαδρομές σας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας όταν δεν γνωρίζετε το περιβάλλον ? Κατεβάστε το Runnrz και ανακαλύψτε ένα άπειρο διαδρομές που διατίθενται σε δευτερόλεπτα !

Runnrz / τρέξιμο 4 μαθήματα+

Ψάχνετε πού θα τρέξει ? Πού να πάτε ? Πού να πάτε για εκδρομή με ποδήλατο ?
Runnrz Βρίσκεστε γρήγορα τρέξιμο, περπάτημα ή ποδήλατα από το μέρος που είστε !

Το Runnrz είναι μια νέα δωρεάν εφαρμογή για τους επαγγελματίες τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία, ανεξάρτητα από τα επίπεδα τους (από αρχάριους έως επιβεβαιωμένους αθλητές).

Κουρασμένος από πάντα την άσκηση στο ίδιο μάθημα ? Ενοχλημένος για να χαθείτε κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας ? Είστε σε διακοπές ή τα σαββατοκύριακα και δεν ξέρετε πού να πάτε ? Θέλετε να βρείτε νέες διαδρομές λειτουργίας ? Θέλετε να ξεκινήσετε να τρέχετε ή να περπατάτε, αλλά δεν ξέρετε πού να πάτε και να κάνετε ποια πορεία ?

Το Runnrz έχει σχεδιαστεί για εσάς !

Το Runnrz δημιουργεί ειδικές διαδρομές γύρω σας από τα προσωπικά σας κριτήρια και σας καθοδηγεί σε όλη την πρακτική χάρη στο φωνητικό και το Visual GPS του ! Ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση και τις επιθυμίες σας (επιθυμητή διάρκεια ή απόσταση, τύπος εδάφους, επίπεδο πρακτικής κ.λπ. ), Το Runnrz σας προσφέρει έως και 5 διαφορετικές διαδρομές για να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας !

Το Runnrz διευκολύνει και εξασφαλίζει την αθλητική σας πρακτική χάρη στο:
– Οι προτάσεις μαθημάτων προσαρμοσμένες στο επίπεδό σας (υποδεικνύουν μια διάρκεια ή απόσταση, ο τύπος του επιθυμείτε, το επίπεδο ή ο ρυθμός σας και το Runnrz σας προσφέρουν εξατομικευμένες διαδρομές και μπούκλες)
– Φωνητική και οπτική καθοδήγηση GPS για να αποφύγετε να χαθείτε (ακολουθήστε φωνητικές ή οπτικές οδηγίες και θα καθοδηγείτε σε όλο το ταξίδι σας !Ουσία
– Ένα κουμπί “SOS” για να προειδοποιήσετε τους αγαπημένους σας σε περίπτωση πτώσης ή πρόβλημα στο ταξίδι σας (μια ανησυχία στο ταξίδι ? Ενεργοποιήστε τη λειτουργία “SOS” και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβουν ένα SMS με τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας σας GPS)

Μια εφαρμογή σκέφτηκε για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδό σας ή τις επιθυμίες σας !

Χωρίς να ξεχνάμε την πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως:
– Τα στατιστικά στοιχεία των διαδρομών σας πραγματοποιήθηκαν (διάρκεια και απόσταση του μαθήματος, η μέση εμφάνισή σας, οι θερμίδες που δαπανώνται, ο αριθμός των βημάτων που έγιναν κ.λπ. Ουσία
– Η ιστορία των δραστηριοτήτων σας που ταξινομούνται ανά είδος πρακτικής (τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία) και όλες τις διαδρομές σας

Είστε ήδη έμπειρος επαγγελματίας ?
Διαφοροποιήστε και ανακαλύψτε νέα μαθήματα γύρω σας χάρη στο Runnrz !
Σταματήστε τις μεγάλες ώρες τοποθεσίας σας για να βρείτε διαδρομές όταν βρίσκεστε σε άγνωστο έδαφος και αφήστε το Runnrz να σας προσφέρει κομμένες διαδρομές για εσάς !

Αρχίζετε να τρέχετε ?
Ξεκινήστε με διαδρομές προσαρμοσμένες στο επίπεδό σας !
Καθορίστε τη διάρκεια ή την απόσταση που θέλετε να εκτελέσετε, αναφέρετε το επίπεδό σας και δείτε τα προσφερόμενα μαθήματα !
Μόλις επιλεγεί το ταξίδι σας, αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από το GPS μας !

Πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς ?
Οπτικοποιήστε τις διαδρομές που μπορείτε να κάνετε χάρη στα διαφορετικά κεφάλαια καρτών (χαρτογραφική προβολή, προβολή ανακούφισης και δορυφορική προβολή)
Διαφοροποιήστε τακτικά τις διαδρομές γύρω σας
Μην χαθείτε χάρη στην καθοδήγηση GPS μας
Ειδοποιήστε τους αγαπημένους σας σε περίπτωση προβλήματος με το κουμπί “” SOS “

Θέλετε να πάτε για μια οικογενειακή βόλτα ενώ περπατάτε ή με ποδήλατο γύρω από το σπίτι σας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ?
Ενημερώστε τα φίλτρα μας και ανακαλύψτε σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα από τα μαθήματα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας και στο επίπεδό σας !

Βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι ?
Μην χάνετε περισσότερο χρόνο που θα αναζητήσετε πού θα τρέξετε ! Εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας το Runnrz και ανακαλύψτε έως και 5 μαθήματα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας από τον τόπο όπου βρίσκεστε !

Το Runnrz χρησιμοποιεί τον αριθμό δεδομένων HealthKit των δεδομένων κατά τη χρήση της εφαρμογής για την καταγραφή δεδομένων προπόνησης στην εφαρμογή Υγείας.

Ακολουθήστε τις αξέχαστες διαδρομές, όπου κι αν πάτε

Βρείτε, ακολουθήστε και δημιουργήστε υπέροχες διαδρομές για να τρέξετε χάρη στην πλοήγηση με φωνή

Rungo-find-running-routes.jpg

Το iPhone, το Apple Watch, το Android και το Web -Applications

Rungo-ophone-fairmont-route-watch.jpg

Appstore.png

Playstore.png

QR-code-rungoapp-download.png

Το Rungo είναι η #1 εφαρμογή για να ανακαλύψετε τα καλύτερα μαθήματα στον κόσμο με φωνητική πλοήγηση βήμα προς βήμα. Δημιουργήστε το δικό σας μάθημα ή επιλέξτε ένα από τα 400.000 μαθήματα ή μαθήματα που επαληθεύονται στον κόσμο και ακολουθήστε μια ξενάγηση με φωνή, συμπεριλαμβανομένης κάθε φορά που υπάρχει μια ενδιαφέρουσα στροφή ή σημείο ενδιαφέροντος ή μια ενθαρρυντική υπενθύμιση ότι είστε στα μισά του δρόμου.

Το Rungo ακολουθεί επίσης τα στατιστικά στοιχεία των αγώνων όπως ο χρόνος, ο ρυθμός, η απόσταση, το υψόμετρο και η εκτιμώμενη ώρα άφιξης.

Δεν περιλαμβάνουμε περήφανα καμία διαφήμιση στην εφαρμογή και είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση με πριμοδότηση για πρόσθετες λειτουργίες.

“Εκτέλεση της εφαρμογής μόνο με λεπτομερείς διαδρομές . Περισσότεροι από 30 ενεργοποιούν νέους δρόμους που δεν επρόκειτο να απομνημονεύσω.” – Κριτικές χρήστη iPhone

“Το Rungo ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια ιδέα για τις περιοχές και να αισθανθείτε πιο ασφαλείς ενώ τρέχετε μόνος μου.” – i ss

Εκτελέστε διάσημες διαδρομές και συμμετέχετε σε εικονικές φυλές με εικονική λειτουργία

Οι νέοι εικονικοί τρόποι Rungo σας επιτρέπουν να εκτελείτε διάσημες φυλές ή τουριστικές διαδρομές στην πόλη οπουδήποτε στον κόσμο και με οποιονδήποτε τρόπο, έξω ή μέσα.

Για τους διοργανωτές αγώνων, δημιουργούν μαθήματα φωνητικής καθοδήγησης που οι εικονικοί σας συμμετέχοντες μπορούν να εκτελέσουν μόνοι τους, εξερευνώντας τα ταξίδια σας (στην πραγματική ζωή ή σχεδόν από οπουδήποτε), συμπεριλαμβανομένων των περιοχών, των σημείων ενδιαφέροντος και των ενεργοποιήσεων των χορηγών. Μάθε περισσότερα

Img_8462-blue.jpg

Ψηφιακά προγράμματα λειτουργίας για τα ξενοδοχεία και τα εργαλεία χαρτογραφίας Contraphy Comierge

Επιτρέψτε στους καλεσμένους σας να εξερευνήσουν το περιβάλλον της ιδιοκτησίας σας ως δωμάτιο με φωνητικές διαδρομές καθοδήγησης.

Έχουμε δημιουργήσει μια συνεργασία με μερικές από τις πιο εμβληματικές ξενοδοχειακές ιδιότητες στον κόσμο για να προσφέρουμε στους πελάτες υπέροχες εμπειρίες που τρέχουν απευθείας στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Με τα εργαλεία χαρτογραφίας Rungo Concierge, οι ομάδες Front Office μπορούν να σχολιάσουν κάρτες με οδηγίες, σημεία ενδιαφέροντος και εξατομικευμένες σημειώσεις για να δημιουργήσουν κάρτες προσαρμογής για τους πελάτες τους. Αντικαταστήστε τις στατικές και άχρηστες κάρτες χαρτιού με διαδραστικές ψηφιακές κάρτες. Μάθε περισσότερα

Πού να τρέξουμε στις πόλεις του κόσμου

Περιηγηθείτε σε νέες πόλεις σαν δωμάτιο. Οι σελίδες στις πόλεις του Rungo σας βοηθούν να βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές, τα ξενοδοχεία προσαρμοσμένα στους δρομείς, τους αγώνες ναυαρχίδων και άλλες μοναδικές περιπέτειες.

Rungo-promo-898-blue.jpg

Πιο ισχυρός και προσαρμόσιμος σχεδιαστής διαδρομής

Ο δημιουργός της διαδρομής που βασίζεται στη διαδρομή.rungoApp.Το COM έχει το πιο ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών και ενσωμάτωσης για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τον επόμενο αγώνα ή τον αγώνα σας:

 • Λήψη GPX
 • 5 τύποι καρτών
 • Η υπέρθεση εικόνας για μη αναγνωρισμένα μονοπάτια ή τέχνη GPS
 • Προσαρμογές σημείων στροφών και εξατομικευμένων σημείων
 • Σημεία ενδιαφέροντος (PO) με λεπτομέρειες
 • Τμήματα, διαδρομές και δραστηριότητες Strava
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Μια ενιαία γραμμή κώδικα για ενσωμάτωση στον ιστότοπό σας
 • Μια προκύπτουσα κάρτα που μπορείτε να ακολουθήσετε με φωνητική πλοήγηση

Γιατί η φωνητική πλοήγηση?

Η πλοήγηση φωνής σημαίνει αποθήκευση του τηλεφώνου. Τα μάτια ανυψώθηκαν! Επωφεληθείτε από την εμπειρία! Ακολουθήστε μια διαδρομή με διαφάνεια σε ένα νέο μέρος!

Το Rungo προσφέρει περισσότερες από 400.000 διαδρομές, περισσότερα από 1.000 επαληθευμένα, προγράμματα ξενοδοχείων και αγώνες σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες νέες διαδρομές προστίθενται καθημερινά.

Εξερευνήστε τις διαδρομές με σαφείς φωνητικές οδηγίες καθώς πλησιάζει κάθε στροφή. Λάβετε μια ειδοποίηση όταν αφήνετε τη διαδρομή και έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε την ακριβή θέση σας σε πραγματικό χρόνο με άλλους ανθρώπους. Το Rungo είναι προσβάσιμο και υποστηρίζει τη φωνή για χρήστες με προβλήματα όρασης.

Προσαρμοσμένα μαθήματα
τρέξιμο, περπάτημα και ποδήλατο
Σε 3 δευτερόλεπτα Χρόνο !

Βρείτε μια διαδρομή
δεν ήταν ποτέ ευκολότερο !

Πρέπει να βρείτε μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο ή τις επιθυμίες σας ? Γύρω από το σπίτι σας για να μεταβάλετε τις διαδρομές σας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας όταν δεν γνωρίζετε το περιβάλλον ? Κατεβάστε το Runnrz και ανακαλύψτε ένα άπειρο διαδρομές που διατίθενται σε δευτερόλεπτα !

 • Ενημερώστε τις επιθυμίες σας: Διάρκεια, απόσταση, έδαφος, ρυθμό ..
 • Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα που αντιστοιχούν στα κριτήρια σας από όπου βρίσκεστε
 • Επιλέξτε το ταξίδι σας και ας πάμε !

Εξασκηθείτε στο ελεύθερο πνεύμα και επωφελούνται από τη στιγμή

Πρακτική χωρίς να διακινδυνεύσετε να σας χάσω χάρη στις οδηγίες καθοδήγησης και κατευθυντήριων οδηγιών που δίνονται σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ! Πηγαίνετε ήρεμα να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας και να ανακαλύψετε νέα τοπία !

 • Φωνή και οπτική καθοδήγηση
 • Πραγματικές οδηγίες κατεύθυνσης
 • Δεν υπάρχει πιθανότητα να χαθείς

Μέγιστη ευχαρίστηση στην πλήρη ασφάλεια

Χάρη στη λειτουργικότητα μας “SOS”, προειδοποιεί εύκολα και γρήγορα τους αγαπημένους σας σε περίπτωση τραυματισμών ή προβλημάτων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Θα λάβουν αμέσως ένα SMS με την ακριβή γεωγραφική σας θέση. Απλό, αποτελεσματικό και καθησυχαστικό για όλους.

 • Λειτουργικότητα “SOS”
 • Αυτόματο SMS που αποστέλλονται στους αγαπημένους σας
 • Εμφάνιση της ακριβούς γεωγραφικής σας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Στο τέλος κάθε μαθήματος, βρείτε όλες τις βασικές στατιστικές: Διάρκεια της διαδρομής, απόσταση που διανύθηκε, μέση ταχύτητα, μέσος ρυθμός, ανύψωση του μαθήματος, θερμίδες που ξοδεύονται ..

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Βρείτε το ιστορικό των ταξιδιών σας με λεπτομέρειες, τα στατιστικά στοιχεία και την ημερομηνία καθενός από αυτά. Μπορείτε επίσης να τα αναζητήσετε εύκολα ανά τύπο δραστηριότητας και ανά μήνα.

… και όλα αυτά δωρεάν !

Διευκολύνετε και ασφαλή αθλήματα για όλους: αυτό είναι το μάντρα της ομάδας Runnrz ! Είμαστε λοιπόν πολύ περήφανοι που σας προσφέρουμε δωρεάν όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά !

Η εύρεση ενός μαθήματος για τα αγαπημένα σας υπαίθρια αθλήματα δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορος !

Απλό, εύκολο και 100% δωρεάν !

Επειδή είμαστε όλοι διαφορετικοί,
Καλώς ήλθατε στην εποχή του Υπερ-προσωποποίηση

Αρχάριοι

Ψάχνετε για μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδό σας ?

Βρείτε γρήγορα την ευτυχία σας με προσαρμοσμένες διαδρομές που δημιουργήθηκαν από τα κριτήρια σας !

Τακτικοί επαγγελματίες

Δεν υπάρχει πλέον μονοτονία του συνηθισμένου μαθήματος !

Αλλάξτε τακτικά ένα μάθημα γύρω σας για να ζήσετε μια νέα εμπειρία κάθε φορά !

Συναγωνιστές

Σταματήστε τη μεγάλη αναγνώριση για τις έντονες εκπαιδευτικές σας συνεδρίες !

Διάρκεια, απόσταση, ανύψωση, αφήστε το Runnrz να δημιουργήσει γρήγορα τις διαδρομές σας και να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας από το χρόνο αναζήτησης.

Σε άγνωστη γη ?

Δεν υπάρχουν πλέον τυφλές αναχωρήσεις, ταξίδια μετ ‘επιστροφής χωρίς γεύση και φόβο να χαθούν !

Βρείτε προσαρμοσμένα μαθήματα σε 3 δευτερόλεπτα chrono ! Και απολαύστε τη στιγμή !

Μια επανάσταση στην αναζήτηση ενός μαθήματος !

Το Runnrz βασίζεται στον μοναδικό αλγόριθμο του Rungenius © που δημιουργεί μαθήματα Tailor -Maade at Lightning Speed

Πρώτα απ ‘όλα, η γεωγραφική σας θέση επιτρέπει στο Rungenius © να γνωρίζει τη θέση σας σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας ότι διαδρομές από όπου βρίσκεστε και σας επιτρέπει να σας καθοδηγήσετε σε όλη τη διαδρομή.

Στη συνέχεια, τα προσωπικά κριτήρια που ορίζετε, όπως η διάρκεια ή η απόσταση, οι προτιμήσεις πεδίου σας ή ο ρυθμός σας, επιτρέψτε στο Rungenius © να σχεδιάσει μαθήματα σε πλήρη επάρκεια με τους στόχους σας.

Τέλος, το Rungenius © χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά λεπτομερή χαρτογράφηση για να εξερευνήσει το περιβάλλον σας, εξασφαλίζοντας έτσι τη δημιουργία κατάλληλων και ασφαλών διαδρομών.

Μιλούν για εμάς

Γαλλικός πρωταθλητής μισού μαραθωνίου ή αθλητικός προπονητής, δοκιμάστηκαν και επικυρώθηκαν Runnrz !