Το Rocy CLO Project προσφέρει μια δεύτερη ζωή στα ηλεκτρικά ποδήλατα | La Poste Groupe, ποδήλατο La Poste Electric Για ενοικίαση – Cyclo -εξαιρετική βόλτα, Vae – Roulez Youth Leisure Caen

Ποδήλατο LA Poste Electric

Με την υποστήριξη της περιοχής της Νορμανδίας

Το έργο Recy’clo προσφέρει μια δεύτερη ζωή στα ηλεκτρικά ποδήλατα

Το Rocy’clo Project, από το LA Poste Group, προσφέρει μια δεύτερη ζωή έως πρώην ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας (VAE) από το Business Fleet. Αυτά τα ποδήλατα επαγγελματικής γκάμας συλλέγονται και στη συνέχεια ανακατεύονται σε εργαστήρια ολοκλήρωσης, προτού πωληθούν στη δεύτερη αγορά.

Μετά από κατά μέσο όρο 5 χρόνια χρήσης, τα ηλεκτρικά ποδήλατα που ανήκουν σε επιχειρηματικούς στόλους ή κοινότητες φτάνουν στο τέλος της ζωής. Αντιμέτωποι με αυτή την παρατήρηση, το έργο Recy’clo του ομίλου LA Poste, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, άρχισε να ανακάμπτει και να ανακατεύει αυτά τα ποδήλατα με τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας με τα νέα ποδήλατα.

Το Rocy'clo Project, από το LA Poste Group, προσφέρει μια δεύτερη ζωή σε παλιά ηλεκτρικά ποδήλατα βοήθειας

Προώθηση της κυκλικής οικονομίας, το έργο Rocy’clo πωλεί τα ποδήλατα που επαναλαμβάνονται σε κοινότητες, επιχειρήσεις ή άτομα με πλεονεκτικό ρυθμό.

“”Είχαμε στην ταχυδρομική μας εγκατάσταση 8 ποδήλατα με ηλεκτρική βοήθεια που θεωρείται μη -επισκευαστή “ Υποδεικνύει τον Justine Démimeur, Οργανισμό Εργασίας Διευθυντής του Beaune-Ob-Office Services Platformrier.

“Είχαμε την επιλογή θραύσης ή για να τους δώσουμε μια δεύτερη ζωή. Επιλέξαμε τη δεύτερη επιλογή “.

Το 2020, 150 ποδήλατα πωλήθηκαν με μέση τιμή € 1.190. Είναι δυνατόν να προσαρμόσετε το ποδήλατό σας, επιλέγοντας ένα χρώμα, ένα όνομα ή προσθήκη επιλογών. Από τη λήψη της παραγγελίας κατά την παράδοση, είναι απαραίτητη μια περίοδος 1 μήνα.

Σήμερα, το έργο Rocy’clo αναπτύσσεται και ανοίγει, μετά από τις κοιλότητες Saint-Dié-Des, δύο άλλα εργαστήρια ανακατασκευής, στο Στρασβούργο και στις εκδρομές. Ο στόχος είναι να είναι σε θέση να αναβιώσει 3.000 ποδήλατα, καθιστώντας τα προσβάσιμα, καθησυχαστικά και αξιόπιστα, με τριπλή περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική διάσταση. Το έργο Recy’Clo είναι μια δομή που επωάστηκε από τον όμιλο LA Poste, νικητή του συστήματος ενδοπρεναριάς του. Από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, η νεαρή εταιρεία έχει λάβει πιστοποίηση AFNOR που βεβαιώνει την ευρωστία, την αποκατάσταση και την ανακύκλωση των ποδηλάτων της.

Στόχος μας είναι να δράσουμε για την οικολογική μετάβαση και να συμβάλουμε σε πιο υπεύθυνες και πιο ηθικές μεθόδους κατανάλωσης, προωθώντας την κυκλική οικονομία, την επαναφορά και τους σύντομους τομείς. Επίσης, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην κοινωνική και εδαφική συνοχή και να ευνοήσουμε τα τοπικά εργαστήρια ολοκλήρωσης.

Stéphane Massonnot, Διευθυντής Έργου Recy'clo Project Project

RECY’CLO Project Project Manager

Ποδήλατο LA Poste Electric

Ηλεκτρικό ποδήλατο LA Poste

Αρχικά κατασκευάστηκε από το φημισμένο εμπορικό σήμα Gitane για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της La Poste όσον αφορά τα ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας, το μοντέλο αυτό ανακαινίστηκε σχολαστικά από την αφοσιωμένη ομάδα νέας στάσης. Μετά από πέντε χρόνια υπηρεσίας, αυτό το ποδήλατο έχει ανακαινιστεί, προσφέροντας μια νέα ύπαρξη και τώρα είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Η νέα στάση είναι μια εταιρεία που έχει δεσμευτεί για την οικολογική μετάβαση και την υιοθέτηση πιο υπεύθυνης κατανάλωσης. Δίνοντας μια δεύτερη ζωή σε αυτά τα ποδήλατα, η εταιρεία δημιουργεί τοπικές θέσεις εργασίας και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς της ένταξης (ολοκλήρωση και αναπηρία).

 • Πλαίσιο: Gitane La Poste, Generation 2012
 • Πλαίσιο και πιρούνι: πλαίσιο αλουμινίου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες 1,60 μέτρων και πολλά άλλα, με ρυθμιζόμενες κλήσεις και στελέχη, χάλυβα πιρούνι
 • Διαστάσεις: μήκος 195 cm, πλάτος 25 cm, ύψος 110 cm
 • Κινητήρας: Bafang Model 8 Fun, 36V (250W), δοκιμασμένο και λειτουργικό, με ροπή κινητήρα 65 nm
 • Ταχύτητα: 6 ταχύτητες, ευρετηριασμένες μέσω περιστροφικής λαβής Shimano Revoshift
 • Κύριος εξοπλισμός ασφαλείας: Νέο, συμπεριλαμβανομένων καλωδίων και θήκη, λαβές, ελαστικά, σέλα, κιβώτιο ταχυτήτων (αλυσίδα και ελεύθερος τροχός), φωτισμός, καταστροφές τροχών
 • Μπαταρίες και Φορτιστές: Νέο, που βρίσκεται πίσω από το SEATPOT
 • Ξεκινώντας τη βοήθεια: μέσω περιστρεφόμενης λαβής, από 0 έως 6 km/h
 • PTAC: 170 kg (Βάρος κενού VAE, οδηγός, ωφέλιμο φορτίο)
 • Βάρος κενού: 29 kg
 • Φορτίο που συνιστά ο κατασκευαστής: 25 κιλά μπροστά, 25 κιλά στο πίσω μέρος
 • Ράφι αποσκευών: αλουμίνιο, μπροστά και πίσω
 • Φρένα: Μπροστά φρένα με Sturmey Archer Drum, πίσω φρένα κυλίνδρων Shimano
 • Τροχοί: αλουμίνιο, με 36 ισχυρές ακτίνες και διπλούς τοίχους τοίχους
 • Πίεση ελαστικών: 4 ράβδους, ελεγχόμενες μέσω βαλβίδων δείκτη πίεσης. Τα ελαστικά είναι είτε Schwalbe Marthlon Plus, είτε Spectra duramax (διάμετρος 26 x 1.75)
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: ιόν λιθίου 15.6 Αχ, προσφέροντας έως 80 χλμ. Αυτονομίας (ανάλογα με τη χρήση και το φορτίο του ποδηλάτου)
 • Ηλεκτρική βοήθεια: Σύστημα σταθερού συστήματος on/off, χωρίς μεταβλητά επίπεδα βοήθειας, σχεδιασμένο για να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες των παραγόντων, προσφέροντας εύκολο στη χρήση, απλό και ισχυρό ποδήλατο

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό ποδήλατο

Ειδοποίηση

Δεν υπάρχει ακόμα γνώμη.

Γίνετε οι πρώτοι που θα αφήσετε τη γνώμη σας σχετικά με το “Bike La Poste Electric”

Με την υποστήριξη της περιοχής της Νορμανδίας

Παρόμοια προϊόντα

Arcade Cycles - Charlie - Vae

Κάρολος

Σημείωση 5.00 από 5
Στερεό, άνετο και αποτελεσματικό VAE, μέχρι 140 χιλιόμετρα αυτονομίας
1 – 1 ημέρες 35,00 €
2 – 2 ημέρες 62,00 €
3 – 3 ημέρες 86,00 €

Arcade Cycles Brooklyn

Μπρούκλιν

Σημείωση 5.00 από 5
Μέγεθος M, ράφι αποσκευών αλουμινίου (Mik HD), ρητίνη λάσπη, ελαστικά Schwalbe – 25kg – μεταλλικό ανθρακίτη
1 – 1 ημέρες 35,00 €
2 – 2 ημέρες 62,00 €
3 – 3 ημέρες 86,00 €

Στροφή

Αστός

Vae εξαιρετική για τη βόλτα
1 – 1 ημέρες 35,00 €
2 – 2 ημέρες 62,00 €
3 – 3 ημέρες 86,00 €

Ποδήλατο

Smoothie Bike και το ρυμουλκούμενο του

Αναψυχής –
Ο κύκλος χυμού φρούτων για τις ειδικές σας εκδηλώσεις
1 – 1 ημέρες 127,00 €
2 – 2 ημέρες 223,00 €
3 – 3 ημέρες 303,00 €

Οι συνεργάτες μας

Τουριστικό Γραφείο Ελβετίας Norman

Γραφείο τουριστικών Caen La Mer

Calvados ελκυστικότητα - Υποστήριξη για το έργο Roulez Jeunesse Loisirs για την ενοικίαση ποδηλάτων

Ελκυστικότητα του Calvados

Le Rollon - Λογότυπο - Για να πληρώσετε για την ενοικίαση ποδηλάτων

Roule νεανική αναψυχή
14 ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΗ
14111 Louvigny
Caen the Sea
Roule νεανική αναψυχή

Η Roulez Jeunesse Loisirs προσφέρει ποδήλατα για ενοικίαση και πώληση στη Νορμανδία/Calvados/Caen για βόλτα Ή Ανακαλύφθηκαν κυκλώματα Με την οικογένεια, στην ομάδα και μεταξύ φίλων τα σαββατοκύριακα, την ημέρα της ημέρας.

Επιλέξτε σε ένα ευρύ φάσμα ποδηλάτων Κύκλοι arcade (Vae Bikes, City Bikes, VTC, Mountain Biking, Tandem, Παιδικά ποδήλατα, οπαδοί, οπαδοί, ρυμουλκούμενα για παιδιά, καθίσματα μωρών), Ποδηλασία (ηλεκτρικά ποδήλατα), Νέα στάση (ανακαινισμένα ποδήλατα παράγοντα) και Βαν Ράαμ (Ποδήλατα προσαρμοσμένα σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα (PMR), ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες).

Βρείτε μια καλή δικαιολογία για μια περιοδεία με τα ποδήλατά μας για διακοπές ή ελεύθερο χρόνο: ελευθερία, ευελιξία, αυτονομία, υγεία, αθλητισμός, περιβάλλον, ενεργό κινητικότητα, φύση, ανακάλυψη της κληρονομιάς πρωτοβουλιών και κατοίκων

ρολό

Λογότυπο της Νορμανδίας

 • Νομική ειδοποίηση
 • Εμπιστευτικότητα
 • Γενικές συνθήκες ενοικίασης
 • CGV
 • Κατάστημα ποδηλάτων
 • Τύπος

Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Για να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και πρόσβαση στις πληροφορίες των συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή σας ή η απόσυρση της συγκατάθεσής σας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.