Κωδικός Rio Sosh: Πώς να το αποκτήσετε με SMS, κλήση ή Διαδίκτυο?, Αριθμός Rio Sosh: Τι είναι και πώς να το αποκτήσετε?

Αριθμός Rio Sosh: Τι είναι και πώς να το αποκτήσετε

Contents

Είστε πελάτης SOSH και θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας ? Από το 2007, χάρη στον κώδικα RIO, είναι πλέον δυνατό να υποβάλετε αίτηση για τη φορητότητα για τον αριθμό σας, δωρεάν. Εδώ είναι πώς να πάρετε τον κωδικό RIO στο SOSH, με κλήση, SMS ή από το Διαδίκτυο.

Κωδικός Rio Sosh: Πώς να το αποκτήσετε με SMS, κλήση ή Διαδίκτυο ?

Είστε πελάτης SOSH και θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας ? Από το 2007, χάρη στον κώδικα RIO, είναι πλέον δυνατό να υποβάλετε αίτηση για τη φορητότητα για τον αριθμό σας, δωρεάν. Εδώ είναι πώς να πάρετε τον κωδικό RIO στο SOSH, με κλήση, SMS ή από το Διαδίκτυο.

 • Το ουσιώδες
 • Ο Ο κωδικός του Ρίο είναι υποχρεωτικός Και συγκεκριμένα για την τηλεφωνική σας γραμμή.
 • Είναι σημαντικό να εκτελέσετε τη φορητότητα του αριθμού σας.
 • Μπορείτε να πάρετε τον κωδικό RIO μέσω τηλεφώνου στο 3179 ή από το δικό σας Πελάτης SOSH Πελάτης.
 • Μόλις ληφθεί ο κωδικός του RIO, φροντίζει ο νέος χειριστής σας Μεταφέρετε ολόκληρο το κινητό ή τη σταθερή γραμμή σας.
 • ο φορητότητα έχει διορθωθεί στο 1 ημέρα εργαζόμενος.

�� Ποιος είναι ο κωδικός Rio Sosh για ?

Αρκτικόλεξο Ρίο που σημαίνει Δήλωση ταυτότητας χειριστή Και έχει ανατεθεί σε κάθε τηλεφωνική γραμμή. Είναι με τη μορφή αλφαριθμητικού κώδικα που αποτελείται από 12 χαρακτήρες, Κοινό σε όλους τους χειριστές:

 • Τα δύο πρώτα στοιχεία αντιπροσωπεύουν το αναγνωριστικό του χειριστή, για Ψαλιδώνω Αυτό αντιστοιχεί σε 01.
 • Ο 3ος αριθμός είναι το αναγνωριστικό του πελάτη, διαφέρει ανάλογα με τη γραμμή (σταθερό, κινητό, pro ή συγκεκριμένο).
 • Οι ακόλουθοι 6 χαρακτήρες αντιπροσωπεύουν το αναγνωριστικό σας που υπάρχει στη σύμβαση πελάτη.
 • Τα τελευταία 3 ψηφία αντιστοιχούν στο Κλειδί ελέγχου SOSH.

Ως πελάτης SOSH, αν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου, αποκτώντας το δικό σας Ο κωδικός Rio Sosh είναι ένα ουσιαστικό βήμα. Είτε πρόκειται για σταθερή είτε για κινητά, σας επιτρέπει να υποβάλετε αίτηση Φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας με τον νέο σας χειριστή.

Μοναδικό και υποχρεωτικό αναγνωριστικό, ο κωδικός του Ρίο απλοποιεί σημαντικά τις διοικητικές σας διαδικασίες. Πράγματι, χάρη σε αυτό, δεν έχετε Δεν χρειάζεται να φτιάξετε αριθμούς με τους διάφορους οργανισμούς στους οποίους είστε συνημμένοι όπως οι φόροι, οι προμηθευτές ενέργειας ή η τράπεζά σας. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα περιουσιακό στοιχείο με τους αγαπημένους σας. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να κοινοποιήσετε τον νέο σας αριθμό τηλεφώνου σε όλες τις επαφές σας. Τέλος, αυτό επιτρέπει στον νέο χειριστή σας να φροντίζει τις διαδικασίες τερματισμού με το SOSH.

�� Πώς να πάρετε τον κωδικό μου Rio Sosh ?

Εάν θέλετε να τερματίσετε το πακέτο SOSH Mobile, γνωρίζετε ότι δεν έχετε αναμενόμενο κόστος τερματισμού. Πράγματι, όλα τα πακέτα SOSH είναι χωρίς υποχρέωση, είναι επομένως δυνατό να το τερματίσετε όταν το επιθυμείτε. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί Ορίστε τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές για ένα κινητό Αγοράστηκε από τον χειριστή (με spreads σε αρκετές φορές).

Ελέγξτε επίσης ότι το τηλέφωνό σας είναι ακλείδωτος. Διαφορετικά, δεν θα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας κάρτα SIM. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην περιοχή πελατών SOSH και επιλέξτε το ενδιαφερόμενο συμβόλαιο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Εξοπλισμός” και “Impélocker το κινητό σας”. Μετά την είσοδό σας στο IMEI, ο Sosh θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο 740 (δωρεάν από τη Γαλλία) υποδεικνύοντας το IMEI σας καθώς και τη διεύθυνση email σας. Ένας σύμβουλος θα υποστηρίξει το αίτημά σας.

Πάρτε το Ρίο σας μέσω τηλεφώνου

Η πιο διαδεδομένη τεχνική για την απόκτηση του κώδικα του Ρίο είναι να καλέσει το 3179 Από το κινητό ή τη σταθερή του γραμμή. Αυτό το ζήτημα είναι δωρεάν και κοινό σε όλους τους χειριστές, συμπεριλαμβανομένου του SOSH. Σημειώστε ότι είναι προσβάσιμο μόνο στην ηπειρωτική Γαλλία και ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την ενδιαφερόμενη γραμμή για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Όντας διακομιστής φωνής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο κώδικας Rio Sosh αποστέλλεται στη συνέχεια από το SMS απευθείας στο ενδιαφερόμενο κινητό ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου σε περίπτωση σταθερής γραμμής.

Ανακτήστε τον κωδικό RIO στο Διαδίκτυο

Μπορείτε επίσης να πάρετε τον κωδικό Rio Sosh online σε λίγα λεπτά, από την περιοχή πελατών SOSH ή την εφαρμογή Mysosh που είναι διαθέσιμη στο Android ή στο iPhone. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μεταβείτε στο “Διαχείριση της προσφοράς μου”
 2. Παρακάτω, κάντε κλικ στο “Τερματίστε την προσφορά μου”
 3. Κάντε κλικ στη γραμμή πτώσης “Κρατήστε τον αριθμό σας με έναν άλλο χειριστή”
 4. Κάντε κλικ στο “Αποκτήστε τον κωδικό RIO”
 5. Ενημερώστε τον κωδικό ασφαλείας που λαμβάνεται από το SMS
 6. Ανακτήστε τον κωδικό RIO

Πώς να το κάνω αν κοπεί η γραμμή μου ?

Εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας ή στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SOSH με συνομιλία, εντός 40 ημερών από τον τερματισμό σας. Κάποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο SOSH
 2. Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο μέσω Γάτα Αφιερωμένο με την επικοινωνία του αριθμού της γραμμής κινητής τηλεφωνίας καθώς και του αιτήματος ” Πάρτε το Ρίο μου »;
 3. Μετά από 7 ημέρες, λαμβάνετε ένα email για να επιβεβαιώσετε το επανενεργοποίηση της γραμμής σας εντός 48 ωρών (Η χρήση του περιορίζεται στον διακομιστή RIO)
 4. Συνθέστε το 3179 Για να ανακτήσετε τον κωδικό RIO σας.

Θυμηθείτε να σημειώσετε τον αριθμό του Ρίο σας με ακρίβεια ! Αυτό δεν αποστέλλεται από SMS όταν η γραμμή σας έχει ήδη τερματιστεί.

Πράσινος αριθμός για να πάρετε το Ρίο σας

Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τον αριθμό του Rio Sosh καλώντας τον πράσινο αριθμό 0800 00 3179 από το Σταθερή γραμμή της επιλογής σας. Στη συνέχεια, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS, ανάλογα με την επαφή που παρέχεται στην περιοχή του πελάτη σας.

�� Πώς να έχετε τον κωδικό RIO από το εξωτερικό ?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το 3179, Ο αριθμός που είναι κοινός σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης δεν μπορεί να προσεγγιστεί μόνο από την ηπειρωτική Γαλλία. Κατά τη διάρκεια διαμονής στο εξωτερικό, είναι πάντα δυνατό να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών SOSH μέσω του ιστότοπου του χειριστή. Στη διάθεσή σας, σε απευθείας σύνδεση φόρμες επικοινωνίας, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία ή ακόμα και με email από την περιοχή του πελάτη σας. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών SOSH από το εξωτερικό, συνθέτοντας το +339 69 39 39 00 (Ο αριθμός δεν έχει προσαχθεί, αλλά οι τιμές που εφαρμόζονται είναι εκείνες που χρεώνονται από τη SOSH από τη χώρα όπου βρίσκεστε).

❓ Τι πρέπει να κάνετε μόλις αποκτηθεί ο κώδικας Rio Sosh ?

Επικοινωνήστε με τον αριθμό του Ρίο στον μελλοντικό του χειριστή

Μόλις ληφθεί ο κωδικός του RIO, μπορείτε να κατευθυνθείτε στον μελλοντικό χειριστή σας. Ενημερώστε τους 12 χαρακτήρες κατά την εγγραφή σας στο νέο κουτί ή την προσφορά κινητού σας. Στη συνέχεια ο νέος χειριστής προχωράει στο Τερματισμός της συνδρομής SOSH, για να μεταφέρετε τον αριθμό σας και στην ανάθεση του νέου πακέτου σας. Από την πλευρά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη νέα σας κάρτα SIM.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από τις υπάρχουσες προσφορές, επιλέξαμε τα καλύτερα πακέτα της στιγμής:

❌ Αφήνετε τον χειριστή σας ? Έχετε συγκρίνει τις ανταγωνιστικές προσφορές ? Εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για να σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη προσφορά για εσάς:
☎️ 09 87 67 93 84 (⭐⭐⭐⭐ Η υπηρεσία μας σημείωσε 4.8/5 από τους πελάτες μας Ουσία
Θυμηθείτε Ανακοίνωση – Υπηρεσία SELECTRA

Φορητότητα αριθμού: Ποιες είναι οι προθεσμίες ?

Η Portage του αριθμού σας πραγματοποιείται 1 εργάσιμη ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σας ή η σταθερή γραμμή κόβεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όταν υπογράφετε τη σύμβασή σας, μπορείτε να αποφασίσετε την ημέρα που πραγματοποιείται η φορητότητα με τον νέο χειριστή σας. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για τον συνδρομητή, εδώ είναι τα στάδια της εφαρμογής:

 1. Αφού λάβετε τη νέα σας κάρτα SIM, λαμβάνετε μια υποδοχή χρόνου για να την αλλάξετε
 2. Αφαιρέστε την παλιά κάρτα SIM και στη συνέχεια εισαγάγετε τις ειδήσεις
 3. Μετά από 4 ώρες, μπορείτε να προσεγγίσετε ξανά ως μέρος της νέας συνδρομής σας.

Η απλοποιημένη διαδικασία του φορητότητα τέθηκε σε εφαρμογή υπό την ηγεσία του Υπουργού Βιομηχανίας. Προηγουμένως σε 7 εργάσιμες ημέρες, η περίοδος πρέπει τώρα να σέβεται 1 εργάσιμη ημέρα. Η καθυστέρηση του πρώην φορέα εκμετάλλευσης δίνει το δικαίωμα αποζημίωσης για τον συνδρομητή.

Ενημερώθηκε στις 08/31/2023

Η Aline ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Εμπορικός σύμβουλος στο κατάστημα από το 2012 έως το 2014 Στη συνέχεια συνεχίστηκε στο Bouygues Telecom Το 2014-2015. Συνέχισε στον τομέα των τηλεπικοινωνιών εργαζόμενος στην Astellia ως υπάλληλος επικοινωνίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε αυτήν την αγορά για μερικά χρόνια, πριν γίνει Υπεύθυνος για τον ιστότοπο LiveBox-News στο Selectra το 2022. Τώρα γράφει Οδηγοί αφιερωμένοι στο Orange και το Sosh, Μάρκες που γνωρίζει καλά χάρη στην εμπειρία της στην Orange Company.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Αριθμός Rio Sosh: Τι είναι και πώς να το αποκτήσετε ?

Ο αριθμός Rio Sosh

Σε περίπτωση αλλαγής χειριστή κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει συχνά ο κίνδυνος να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον υποχρέωση. Η φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας επιτρέπει τώρα να τη διατηρήσετε σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή. Για να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία φορητότητας, είναι απαραίτητο να Μεταφέρετε τον κωδικό RIO στον νέο χειριστή κινητής τηλεφωνίας του. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και να σεβαστείτε για να πάρετε τον αριθμό του Rio Sosh.

Ποιος είναι ο αριθμός Rio Sosh ?

Ο αριθμός του Ρίο είναι Η δήλωση ταυτότητας του χειριστή. Είναι ένας κωδικός που αποτελείται από 12 ψηφία και ο οποίος σχετίζεται με μια τηλεφωνική γραμμή. Ο κωδικός RIO είναι το μοναδικό αναγνωριστικό, δεν έχει σημασία αν η τηλεφωνική γραμμή είναι σταθερή ή κινητή. Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να συνδέουν έναν κωδικό RIO με κάθε μια από τις τηλεφωνικές γραμμές που αποδίδουν.

Αποκτήστε τον κωδικό Rio Sosh

Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό Rio Sosh και να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ?

Εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται ο κωδικός Rio de Sosh ::

 • Τα πρώτα 2 στοιχεία είναι το αναγνωριστικό του χειριστή, 01 για το Orange και το SOSH
 • Ο 3ος αριθμός είναι το αναγνωριστικό του πελάτη για να διαχωρίσει τις σταθερές και τις κινητές γραμμές ή τις γραμμές επαγγελματικών ατόμων
 • Οι ακόλουθοι 6 χαρακτήρες είναι το αναγνωριστικό σύμβασης του πελάτη
 • Τέλος, ο κώδικας Rio Sosh τελειώνει με έναν κωδικό ελέγχου τριών αποδόσεων.

Ο κωδικός του Ρίο αλλάζει μεταβάλλοντας τον χειριστή ?

Δεδομένου ότι τα πρώτα δύο ψηφία του κώδικα RIO εξαρτώνται από τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές. Οι διαφορετικοί κωδικοί χειριστή είναι:

 • 01 για πορτοκαλί και sosh
 • 02 για SFR και κόκκινο από SFR
 • 03 για Bouygues Telecom και B & You
 • 04 δωρεάν.

Τα σχέδια MVNO έχουν επίσης κωδικό RIO και το αναγνωριστικό του χειριστή εξαρτάται από το χρησιμοποιούμενο δίκτυο.

Πώς να λάβετε τον κωδικό κινητής τηλεφωνίας Rio SOSH ?

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να αποκτήσετε τον κωδικό RIO. Η διαδικασία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο τηλεφωνικής γραμμής : σταθερό ή κινητό. Ωστόσο, στην περίπτωση ενός κώδικα SOSH Mobile Line Rio, πρέπει να έχετε διαθέσιμο το τηλέφωνό σας επειδή ο κωδικός RIO θα αποσταλεί κυρίως από το SMS.

Βρείτε τον κωδικό RIO μιας γραμμής SOSH Mobile στο 3179

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για να έχετε: Η απόκτηση του κώδικα του Ρίο με το SOSH είναι μια πολύ εύκολη προσέγγιση. Όλοι οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας έχουν κοινό αριθμό τηλεφώνου: 3179. Αυτός ο αριθμός είναι δωρεάν και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή.

Δεν είναι απαραίτητο να σημειωθεί ο κωδικός RIO που αναφέρεται στη συνέχεια, δεδομένου ότι η τελευταία είναι επίσης αποστέλλεται από SMS στον συνδρομητή SOSH που συνέθεσε το 3179. Η μόνη αναγκαιότητα είναι να καλέσετε με τον αριθμό γραμμής του οποίου ο συνδρομητής επιθυμεί να αποκτήσει τον κωδικό RIO.

Σημειώστε ότι το 3179 στην πραγματικότητα επιτρέπει να φτάσει σε έναν διακομιστή φωνής, μπορεί να φτάσει στις 24 ώρες την ημέρα, και αυτές τις επτά ημέρες την εβδομάδα. Είναι επομένως πολύ απλό να πάρετε τον αριθμό Rio Sosh μέσω τηλεφώνου, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη διαθέσιμη λύση.

Νόμος chatel: τερματισμός μιας συνδρομής κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης τερματίστε με τον νόμο chatel

Πώς να έχετε τον αριθμό Rio Sosh μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να καλέσετε το 3179 ?

Εάν η εν λόγω γραμμή κινητής τηλεφωνίας δεν είναι χρησιμοποιήσιμη, υπάρχει μια άλλη λύση για να αποκτήσετε τον αριθμό του Rio SOSH. Απλά πηγαίνετε στην περιοχή πελατών SOSH και:

 • πρόσβαση στην ενότητα “Συμβάσεις και επιλογές”
 • Κάντε κλικ στο “Διαχείριση του πακέτου και των επιλογών σας”
 • Μεταβείτε στο “Διαχείριση Συμβάσεων” και κάντε κλικ στο κουμπί τερματισμού
 • Επιλέξτε την επιλογή “Θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας με έναν άλλο χειριστή”
 • Κάντε κλικ στο “Αποκτήστε το Ρίο”.

Παραμένει μόνο η επαλήθευση του αριθμού της γραμμής που σχετίζεται με το αίτημα και για την επιβεβαίωση της αίτησης με τον κωδικό 5 που ελήφθη στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο αριθμός του Ρίο στην οθόνη στην περιοχή του πελάτη SOSH.

Πελάτης SOSH, δωρεάν υπηρεσία

Εγγραφή σε ένα πακέτο τηλεφώνου στο SOSH, τα μέλη έχουν αυτόματα πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσία: Η περιοχή του πελάτη. Το τελευταίο επιτρέπει πολλές χρήσεις, εκτός από τη περιέξη του αριθμού RIO του χειριστή. Δεν είναι δυνατόν να εγγραφείτε στις επιλογές για το πρόγραμμα του κινητού σας.

Πώς να ανακτήσετε τον αριθμό του Rio Sosh από σταθερή γραμμή ?

Το SOSH προσφέρει επίσης συνδρομές στο Internet Box που περιλαμβάνουν σταθερή τηλεφωνία. Αυτές οι σταθερές γραμμές έχουν επίσης αριθμό Ρίο, και επομένως υπόκειται σε φορητότητα. Αν και η φορητότητα μιας σταθερής γραμμής είναι πιο περίπλοκη, επομένως παραμένει δυνατό. Για να αποκτήσετε τον κωδικό RIO εδώ, υπάρχουν και πάλι δύο λύσεις: τηλεφωνικά ή μέσω της περιοχής πελατών.

Για να αποκτήσετε τον σταθερό αριθμό SOSH του Ρίο από την περιοχή του πελάτη του, πρέπει ::

 • Πρόσβαση στην ενότητα “Συμβάσεις και επιλογές”, στη συνέχεια “διαχειριστείτε την προσφορά σας και τις επιλογές σας”
 • Από την καρτέλα “Διαχείριση Συμβάσεων”, κάντε κλικ στο “Τερματίστε την προσφορά σας”
 • Για τους πελάτες του SOSH Single Box, ανοίξτε την καρτέλα “Θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας με έναν άλλο χειριστή” τότε “πάρτε το Ρίο σας”
 • Για τους πελάτες SOSH Mobile + Livebox, μεταβείτε στο “Κρατήστε τους αριθμούς σας”.

Για να πάρετε τον αριθμό του Sosh Fixed Rio μέσω τηλεφώνου, πρέπει ::

 • Καλέστε το 3179 από την ενδιαφερόμενη γραμμή
 • Καλέστε 0800 00 3179 από μια γραμμή της επιλογής σας.

Υπολογισμός τερματισμού κόστους ενός κινητού σχεδίου

Για να διαβάσετε επίσης την εκτίμηση του κόστους τερματισμού της κινητής του γραμμής

Ποια είναι η δήλωση χειριστή χρήστη για μια φορητή γραμμή ?

Ο κωδικός Rio Sosh χρησιμοποιείται για πολλά πράγματα. Το πρώτο είναι να επιτρέψει τη διαδικασία φορητότητας SOSH του αριθμού τηλεφώνου SOSH. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κάθε τηλεφωνική γραμμή συνδέεται με έναν μόνο κωδικό RIO. Αυτός ο κωδικός επιτρέπει στους χειριστέςΠροσδιορίστε μια γραμμή με ακρίβεια και επομένως ανακτήστε τις πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο, η γραμμή μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα από έναν χειριστή σε άλλο.

Για ποιο λόγο είναι ο κωδικός Rio Sosh;

Σε ποιες καταστάσεις μπορεί ένα μέλος να χρειάζεται τον αριθμό του Rio Sosh ?

Η δεύτερη χρησιμότητα του αριθμού του Ρίο είναι να γνωρίζει την ημερομηνία λήξης της δέσμευσης και επομένως να υπολογίσει το πιθανό κόστος τερματισμού του. Αυτό σας επιτρέπει να προετοιμάσετε καλύτερα και να προβλέψετε μια αλλαγή του χειριστή. Τα τέλη τερματισμού συνδέονται με τα πακέτα με δέσμευση διάρκειας 12 ή 24 μηνών. Τα πακέτα μη δέσμευσης συνήθως δεν περιλαμβάνουν τέλη τερματισμού.

Πόσο καιρό λαμβάνει η υπηρεσία φορητότητας αριθμού ?

Η διαδικασία φορητότητας αριθμού τηλεφώνου είναι γενικά αρκετά γρήγορη. Ωστόσο, χρειάζεται μια περίοδος 3 έως 10 ημερών, μια περίοδος συχνά ισοδύναμη με το χρόνο που απαιτείται για να λάβετε και να ενεργοποιήσετε τη νέα σας κάρτα SIM. Κατόπιν αιτήματος κατά τη λήψη μιας νέας προσφοράς, είναι δυνατόν να ζητήσετε μια ημερομηνία για να πραγματοποιήσετε τη φορητότητα.

Τερματισμός και φορητότητα: Εάν τερματίσετε τη συνδρομή σας SOSH ?

Σε περίπτωση φορητότητας που έγινε για μετακίνηση από το SOSH σε άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας, Δεν χρειάζεται να τερματίσετε το πακέτο SOSH. Με σωστά υποβάλλει το αίτημα φορητότητας του για τη συνδρομή ενός πακέτου, ο νέος χειριστής ανακτά όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να κάνουν τα πάντα. Αυτός είναι ο νέος χειριστής που θα φροντίσει να κλείσει τη γραμμή με το SOSH.

Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί. Το αίτημα για φορητότητα δεν εμποδίζει τον συνδρομητή να χρειαστεί να πληρώσει τα τέλη τερματισμού εάν είναι απαραίτητο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατόπιν αιτήματος του κώδικα του Ρίο, δίνεται αναγκαστικά η υπόλοιπη διάρκεια δέσμευσης.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Οι συνδρομητές που έχουν ήδη τερματίσει τη γραμμή SOSH Telephony μπορούν πάντα να πάρουν τον κωδικό RIO του τελευταίου, αλλά πρέπει να πάτε γρήγορα. Ο αριθμός RIO της κινητής γραμμής παραμένει προσβάσιμος για 40 ημέρες. Πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο στην ηλεκτρονική έκφραση, που υπάρχει στο τμήμα βοήθειας του χειριστή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.