Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό σας δωρεάν RIO?, Αλλάξτε το πλαίσιο σας στο Διαδίκτυο και διατηρήστε τον σταθερό αριθμό του με τον κωδικό RIO

Αλλαγή πλαισίων Διαδικτύου διατηρώντας παράλληλα τον ίδιο αριθμό σταθερού αριθμού με τον κωδικό RIO

Contents

Θέλετε να συγκρίνετε τις διαφορετικές διαθέσιμες προσφορές κουτιού / κινητής τηλεφωνίας ?

Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό σας δωρεάν RIO ?

Αποφασίσατε να τερματίσετε την δωρεάν προσφορά σας για να γίνετε κουτί ή κινητής τηλεφωνίας σε άλλο χειριστή ? Γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να διατηρείτε τον παλιό σας δωρεάν αριθμό τηλεφώνου όταν αλλάζετε ? Ανακαλύψτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση πώς να ανακτήσετε τον κώδικα χωρίς Ρίο που σχετίζεται με τη γραμμή σας για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες φορητότητας του αριθμού.

 • Το ουσιώδες
 • Στο βαθμό Δωρεάν κινητό ή σταθερό πελάτη, Έχετε τη δυνατότητα του Κρατήστε τον αριθμό γραμμής σας Όταν αλλάζετε τον χειριστή.
 • Ο 3179 είναι το Αριθμός κοινής σε όλους τους χειριστές για την ανάκτηση του κώδικα RIO γραμμή.
 • Ένα άλλο ζήτημα, αφιερωμένο στο δωρεάν, το 0 805 92 3179, Σας επιτρέπει να αποκτήσετε το Ρίο της σταθερής γραμμής σας από Κλήση από άλλη γραμμή.
 • Αυτός είναι Δεν χρειάζεται να τερματίσετε τη δωρεάν συνδρομή σας Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας: ο τερματισμός θα είναι αυτομάτως.

Πώς να ορίσετε έναν κωδικό χωρίς Ρίο ?

Τι είναι το Ρίο ?

Ο Δήλωση ταυτότητας χειριστή, Ονομάζεται επίσης κώδικας Rio, είναι ένας κωδικός 12 χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου του Ο συνδυασμός είναι μοναδικός και που επιτρέπειΠροσδιορίστε μια κινητή ή σταθερή τηλεφωνική γραμμή. Στη Γαλλία, οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν την υποχρέωση να απονείμει έναν αριθμό Ρίο στις γραμμές που διαχειρίζονται. Αυτός ο κώδικας αποτελείται από 4 στοιχεία, συναρμολογημένα ως εξής:

 1. ΜΕΓΑΛΟ’χειριστής, Αποτελείται από 2 σχήματα: 01 για πορτοκαλί και sosh, 02 για SFR, 03 για bouygues, 04 δωρεάν.
 2. ΜΕΓΑΛΟ’Αναγνωριστικό φύσης του πελάτη (1 χαρακτήρας): κινητό ή σταθερό, συγκεκριμένο ή επαγγελματικό.
 3. ΜΕΓΑΛΟ’Αναγνωριστικό σύμβασης πελατών, Αποτελείται από 6 χαρακτήρες.
 4. ΕΝΑ κώδικας ελέγχου 3 χαρακτήρες.

Έτσι, ανεξάρτητα από τον χειριστή σας, η γραμμή σας έχει ένα συνδυασμό αριθμών που δημιουργούνται σε αυτό το μοντέλο, το οποίο θα είναι χρήσιμο για εσάς την ημέρα που εσείς θα θελήσει να αλλάξει τον χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πράγματι, ο αριθμός του Ρίο επιτρέπει«Σαφώς και εύκολα προσδιορίστε την τηλεφωνική σας γραμμή καθώς και τον αριθμό που σχετίζεται με αυτό. Στην πραγματικότητα, όταν αλλάζετε τον χειριστή, επικοινωνείτε τον κωδικό RIO από τη γραμμή σας στον νέο χειριστή σας επιτρέπειΠληροφορίες γραμμής πρόσβασης (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου που έχει εκχωρηθεί από τον πρώην χειριστή) και Εφαρμόστε τη φορητότητα του αριθμού σας.

Ο αριθμός του Ρίο πρέπει να μεταδοθεί όταν εγγραφείτε στο νέο σας σχέδιο κινητής τηλεφωνίας Ή σταθερός (σε ένα αλλαγή κουτιούΟυσία. Η γραμμή δεν θα έπρεπε να έχει τερματιστεί εκ των προτέρων, Διαφορετικά το μήνυμα “Δεν μπορείτε να κάνετε φορητότητα από ένα δωρεάν κινητό Ρίο“Κίνδυνος εμφάνισης.

Θέλετε να συγκρίνετε τις διαφορετικές διαθέσιμες προσφορές κουτιού / κινητής τηλεφωνίας ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές FreeBox και Mobile ?

Ποιος είναι ο ελεύθερος αριθμός του Ρίο ?

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, στη Γαλλία κάθε κινητό ή σταθερή γραμμή έχει Συνδυασμός του Ρίο Για να απλοποιήσετε τις διαδικασίες του μεταβολή του χειριστή. Σύμφωνα με αυτήν την υποχρέωση, Όλες οι γραμμές που εκπέμπονται και διαχειρίζονται από το Free συνδέονται με έναν αριθμό Ρίο. Εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό δωρεάν γραμμής σας, θα χρειαστεί πρώτα Ανακτήστε το Ρίο από την ελεύθερη γραμμή σας, Τότε, μην ξεχάσετε Επικοινωνήστε με τον νέο σας χειριστή.

Η διατήρηση του αριθμού γραμμής σας δεν είναι υποχρέωση. Μπορείτε πολύ καλά Αλλαγή του χειριστή χωρίς να ζητάτε τη μεταφορά του δωρεάν αριθμού σας. Ο νέος χειριστής σας θα αποδώσει αυτόματα έναν νέο αριθμό.

Κωδικός δωρεάν Ρίο: Πώς να το αποκτήσετε ?

Δωρεάν κινητό ή Ρίο Ρίο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ, τα ίδια βήματα ?

Τα βήματα για να αποκτήσετε το δικό σας Κινητό χωρίς Ρίο ή σταθερός είναι τα ίδια, με εξαίρεση ένα βήμα, το οποίο αφορά μόνο σταθερούς ελεύθερους συνδρομητές. Πράγματι, εάν θέλετε να διατηρήσετε τον ελεύθερο αριθμό γραμμής σας, πρέπει πρώτα να το ελέγξετε Ο αριθμός γραμμής σας μπορεί να επωφεληθεί από τη φορητότητα. Στη Γαλλία, το DITS Γεωγραφικές σταθερές γραμμές, Δηλαδή, συνδεδεμένη με μια στοιχειώδη ζώνη αρίθμησης (ZNE), δεν μπορεί πάντα να επωφεληθεί από τη φορητότητα. Ο αριθμός σας λέγεται ότι είναι γεωγραφικός εάν ξεκινά με τα 2 ψηφία που σχετίζονται με μία από τις ακόλουθες περιοχές:

τηλέφωνο

 • 01 για την περιοχή Ile-de-france.
 • 02 για την περιοχή βορειοδυτικά.
 • 03 για την περιοχή Βορειοανατολικός.
 • 04 για την περιοχή Νοτιοανατολικός.
 • 05 για την περιοχή Νοτιοδυτικός.

Εάν ο αριθμός τηλεφώνου σας ξεκινά με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός του αριθμού μπορεί να γίνει μόνο αν παραμείνετε στο ίδιο zne όταν αλλάζετε τον χειριστή.

Ωστόσο, ο αριθμός σας μπορεί να είναι μη γεωγραφικός Και Ξεκινήστε με 09. Εάν συμβαίνει αυτό, η φορητότητα της γραμμής μπορεί να πραγματοποιηθεί Όλη η ηπειρωτική Γαλλία.

Ψάχνετε για μια προσφορά κιβωτίου Internet ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές στο Διαδίκτυο και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

09 71 07 88 21 Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Καλέστε το 3179 για να λάβετε τον αριθμό του Rio σας μέσω τηλεφώνου

Υπάρχουν δύο αριθμοί για την ανάκτηση α Κωδικός δωρεάν Ρίο Μέσω τηλεφώνου: το 3179 και το 0 805 92 3179.

 • Ο 3179 είναι ένας αριθμός Κοινό σε όλους τους χειριστές. Έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει τις διαδικασίες φορητότητας μεταξύ των χειριστών. Έτσι, ανεξάρτητα από τον χειριστή σας, μπορείτε να πάρετε τον αριθμό RIO της τηλεφωνικής σας γραμμής καλώντας το 3179 Δεδομένου ότι η γραμμή που σχετίζεται με το αίτημα φορητότητας. Εάν καλέσετε από μια σταθερή γραμμή, ο κωδικός θα σας σταλεί από έναν διακομιστή φωνής. Εάν καλέσετε από ένα κινητό, ο ελεύθερος αριθμός του Ρίο θα είναι αποστέλλεται από SMS.
 • Ο 0 805 92 3179 διατηρείται μόνο δωρεάν. Έχει ρυθμιστεί για να επιτρέψει στους ανθρώπους που δεν μπορούν να καλέσουν από τη σταθερή γραμμή τους Ανακτήστε τον αριθμό του Ρίο από τη γραμμή τους από άλλη τηλεφωνική γραμμή.
 • Δεν έχει νόημα να επικοινωνήσετε με το εξυπηρέτηση πελατώνΕλεύθερος Στο 3244 ή σε 1044 Για να ανακτήσετε το δικό σας Αριθμός δωρεάν Ρίο.
Πώς να ανακτήσω τον κωδικό μου μέσω του Ρίο μέσω τηλεφώνου ?

Αριθμός Όταν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσετε ?
3179 Θέλετε να πάρετε το δικό σας Δωρεάν κινητό ή σταθερό αριθμό RIO κλήση Δεδομένου ότι η γραμμή που σχετίζεται με το αίτημα φορητότητας.
0 805 92 3179 Θέλετε να πάρετε το δικό σας Ρίο σταθερή γραμμή κλήση Από άλλη γραμμή από αυτή που ενδιαφέρεται για τη ζήτηση για φορητότητα.

Μπορούμε να λάβουμε τον αριθμό του Rio σας στο διαδίκτυο ?

Δεν είναι πλέον δυνατόν Ανακτήστε τον σταθερό κώδικα του Ρίο ή τον αριθμό κινητής τηλεφωνίας του Ρίο χωρίς τηλέφωνο. Εάν δεν είστε σε θέση να τηλεφωνήσετε από τη γραμμή που σχετίζεται με τη φορητότητα, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε τον αριθμό ελεύθερου RIO.

Προηγουμένως, θα μπορούσατε να έχετε τον ελεύθερο αριθμό του Ρίο στο Διαδίκτυο, αφού τοΔωρεάν περιοχή συνδρομητών. Ήταν αρκετό για εσάς να πάτε στοΧώρος πελάτη Χρησιμοποιώντας το δικό σας αναγνωριστικά και πηγαίνω προσωπικές πληροφορίες.

Πρέπει να ακυρωθώ με δωρεάν μετά την απόκτηση του κώδικα του Ρίο ?

σχισμένη σύμβαση

Δεν ξέρετε αν είναι απαραίτητο Τερματίστε τη δωρεάν συνδρομή σας ? Φοβάσαι ότι συνεχίζεις να χρεώνεται αν δεν κάνεις τη διαδικασία τερματισμού μόνοι σου ? Μην πανικοβληθείτε, είναι Δεν χρειάζεται να τερματίσετε τη δωρεάν συνδρομή σας Όταν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό γραμμής σας. Αντίθετα, εάν δοκιμάσατε τον εαυτό σας τη συνδρομή, σκεφτόμαστε να τα πάτε καλά, Κινδυνεύετε να χάσετε τον αριθμό σας.

Για να αποφύγετε αυτό να συμβεί, αφήστε το νέο σας χειριστή ! Πράγματι, μόλις επικυρωθεί η συνδρομή σας, είναι υπεύθυνη για:

 • Βάλτε τη γραμμή σας στην υπηρεσία.
 • Κρατήστε τον αριθμό γραμμής σας.
 • Τερματίστε τη συνδρομή σας σε δωρεάν : Ωστόσο, ένα SMS θα σας αποσταλεί από την πλευρά του ελεύθερου να βεβαιώσει την σωστή λήψη της αίτησης τερματισμού και να σας πει την ημερομηνία φορητότητας του αριθμού.

Για να το πούμε απλά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να είναι αποτελεσματική η φορητότητα να συνεχίσετε να επωφελήστε τον αριθμό σας με το νέο πακέτο κινητού ή κουτιού σας.

Χρειάζομαι Βυθίστε το κινητό μου δωρεάν ? Εάν αγοράσατε το κινητό σας σε δωρεάν, καλά νέα, μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε με τη νέα σας κάρτα SIM χωρίς να χρειάζεται να το ξεκλειδώσετε. Πράγματι, Όλα τα δωρεάν κινητά τηλέφωνα πωλούνται από, Δηλαδή να δουλεύουν με τις κάρτες SIM όλων των χειριστών και όχι μόνο με τις κάρτες SIM Free Free Mobile.

Πώς να γίνετε ελεύθερος πελάτης διατηρώντας παράλληλα τον παλιό τους αριθμό ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά κουτιού με πακέτο κινητής τηλεφωνίας ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά FreeBox με πακέτο για κινητά ?

Εάν δεν είστε δωρεάν πελάτης, αλλά θέλετε να το κάνετε διατηρώντας τον αριθμό γραμμής που απονέμεται ο πρώην χειριστής σας, η διαδικασία είναι η ίδια. Πράγματι, πρέπει:

 1. Ανακτήστε τον αριθμό του Ρίο με τον πρώην χειριστή σας μέσω τηλεφώνου ή σε απευθείας σύνδεση.
 2. Εγγραφείτε στη σταθερή ή χωρίς κινητά δωρεάν συνδρομή της επιλογής σας στο διαδίκτυο, τηλεφωνικά στο 09 71 07 88 21, ή στο κατάστημα.
 3. Μεταδιδω Ο αριθμός γραμμής και ο σχετικός κωδικός RIO να ελευθερώσετε όταν εγγραφείτε στην προσφορά.
 4. Περιμένετε να είναι αποτελεσματική η φορητότητα για να επωφεληθείτε από τη νέα σας δωρεάν συνδρομή με τον παλιό αριθμό γραμμής σας.

Ελεύθερος Σας προειδοποιεί Γραπτό μήνυμα απο ημερομηνία στο οποίο το φορητότητα θα τεθεί σε ισχύ. Μπορείτε να λάβετε το δικό σας Δωρεάν κάρτα SIM Πριν το Portage του αριθμού Μην είστε αποτελεσματικοί: Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να καλέσετε μόνο από το κινητό σας, αλλά να μην λάβετε ακόμα μια κλήση. Πράγματι, μέχρι την ημερομηνία μεταφοράς αριθμού, οι κλήσεις δεν θα φτάσουν στο δωρεάν SIM σας, αλλά σε αυτό του πρώην χειριστή σας.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να ανακτήσετε τον ελεύθερο κώδικα του Ρίο σας ?

Ο Κωδικός δωρεάν Ρίο είναι απαραίτητο αν θέλετε Αλλαγή σταθερού ή κινητού συμβολαίου Και Κρατήστε τον αριθμό σας. Αυτό Αριθμός του Ρίο θα είσαι που ζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνδρομής με τον νέο προμηθευτή που επιλέχθηκε.

Πώς να πάρετε το δωρεάν Ρίο μέσω τηλεφώνου ?

Ο Αριθμός δωρεάν Ρίο μπορεί να ληφθεί καλώντας το 3179 Από το κινητό ή τη σταθερή γραμμή που σχετίζεται. Ο φωνητικός διακομιστής του 3179 είναι κοινό σε όλους τους χειριστές και προσβάσιμους 7J/7 Και 24 ώρες την ημέρα.

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να κάνω φορητότητα από ένα δωρεάν κινητό Ρίο ?

Για να το εκτελέσετε φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας, δύο όροι πρέπει να επικυρωθεί για το φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας. Τα δικα σου παλιά συνδρομή δεν θα έπρεπε δεν έχουν τερματιστεί εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι ότι το δικό σας αριθμός είτε ακόμα ενεργός Κατά τη στιγμή της αίτησης φορητότητας. Επιπλέον, το Αριθμός του Ρίο που χρησιμοποιείται πρέπει να ήταν Πρόσφατα ανακτηθεί Στο 3179, από τη γραμμή που επιθυμείτε να μεταφέρουν.

Μπορούμε να λάβουμε τον αριθμό του Ρίο από την περιοχή του πελάτη ?

Είναι τώρα Δεν είναι πλέον δυνατό να γνωρίζετε τον ελεύθερο κώδικα του Ρίο από τον προσωπικό σας χώρο. Ήταν προηγουμένως δυνατό να το αποκτήσετε από το τμήμα “Τα προσωπικά μου στοιχεία“Περιοχής Πελατών.

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Ενημερώθηκε στις 04/09/2023

Η νίκη έφτασε στο Selectra τον Ιούνιο του 2020, έγραψε και βελτιστοποιεί διαφορετικά άρθρα από το Pole Telecom.

Αλλαγή πλαισίων Διαδικτύου διατηρώντας παράλληλα τον ίδιο αριθμό σταθερού αριθμού με τον κωδικό RIO

Λάβετε το Ρίο σταθερό

Όταν ένας καταναλωτής θέλει να αλλάξει το πλαίσιο Internet ή να μετακινηθεί, είναι δυνατόν να διατηρήσει τον σταθερό αριθμό γραμμής του. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρούμε τον κωδικό RIO που αντιστοιχεί σε αυτή τη γραμμή και να το επικοινωνήσει με τον νέο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτός ο κώδικας εφαρμόστηκε την 1η Οκτωβρίου 2015 και επομένως διευκόλυνε τη διαδικασία για τη διατήρηση ενός σταθερού αριθμού τηλεφώνου. Είναι πολύ απλό να αποκτήσετε τον κωδικό RIO από τη σταθερή του γραμμή για να πραγματοποιήσετε τη φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας.

Γι ‘αυτό, η πιο διαισθητική μέθοδος έχει ως εξής:

 • Καλέστε το 3179 από τη σταθερή γραμμή
 • Σημειώστε τον επικοινωνιακό αριθμό, εκτός εάν αποστέλλεται από SMS, e-mail ή ταχυδρομείο
 • Συμπληρώστε τον κωδικό RIO όταν εγγραφείτε στον νέο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Τα πάντα για να λάβετε τον σταθερό κώδικα του Ρίο

Για να διατηρήσετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας, πρέπει να βρείτε τον σταθερό κώδικα του Ρίο σας.

Αν και αυτή η μέθοδος φαίνεται απλή για τη δημιουργία, οι ερωτήσεις μπορούν να προκύψουν. Πρώτον, ποιος είναι ο κώδικας του Ρίο και τι σημαίνει αυτή η παρακολούθηση των χαρακτήρων ? Επιπλέον, μπορούμε να λάβουμε τον κωδικό RIO από τη σταθερή γραμμή του χωρίς σταθερό τηλέφωνο ? Τελικά, Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του κώδικα RIO, και πώς να το χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα ?

Σε αυτή τη σελίδα βοήθειας, το MapetiteBox θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και άλλες ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν όταν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σταθερής γραμμής σας.

Τι είναι ο κωδικός RIO και ποια είναι η χρήση του ?

Ο σταθερός κώδικας του Ρίο, για Δήλωση ταυτότητας χειριστή, είναι ένας κώδικας που αποτελείται από μια σουίτα 12 ψηφίων και επιστολών. Περιέχει γενικά πληροφορίες σχετικά με μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή, η οποία θα αναλυθεί αργότερα. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου, ο κώδικας RIO εξυπηρετεί, για τον νέο χειριστή, για να προσδιορίσει τη γραμμή που πρόκειται να μεταφερθεί έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να διατηρήσει τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου του.Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι μοντέρνο να αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα του Ρίο και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με τη χρήση του.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό RIO της σταθερής γραμμής σας για να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ?

Είναι μάλλον απλό να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό RIO, όταν θέλετε Αλλάξτε τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό σταθερού του αριθμού. Το πρώτο βήμα είναι προφανώς να επιλέξετε μια νέα προσφορά πλαισίου Internet. Γι ‘αυτό, το MapetiteBox προσφέρει μια σύγκριση των καλύτερων συνδρομών στο Διαδίκτυο στο promo.

Μόλις επιλεγεί η νέα προσφορά, πρέπει στη συνέχεια να ζητήσετε από τον νέο χειριστή της τη φορητότητα του σταθερού αριθμού τηλεφώνου της. Αυτό συμβαίνει όταν ο αριθμός του Ρίο θα ζητηθεί από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Επομένως, είναι μάλλον απλό να εκτελέσετε αυτήν την προσέγγιση, ειδικά αφού το Arcep έχει ρυθμίσει τώρα 40 ημερών.

Χάρη σε αυτόν τον κανόνα του Gendarme Telecom. Αυτό προστατεύει τον πελάτη, ο οποίος έχει πρόσθετος χρόνος εάν ξεχάσει να ζητήσει φορητότητα.

Σταθερός αριθμός φορητότητας

Διαβάστε επίσης τα πάντα για να διατηρήσετε τον σταθερό σας αριθμό τηλεφώνου

Φορητότητα του σταθερού αριθμού τηλεφώνου: Τα πλεονεκτήματα του κώδικα RIO

Το πρώτο πλεονέκτημα της χρήσης του κώδικα RIO είναι προφανώς για να μπορέσετε να διατηρήσετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας. Για τα άτομα, αυτό είναι περισσότερη άνεση: Δεν έχει νόημα να επικοινωνείτε τον νέο σας αριθμό τηλεφώνου σε ολόκληρο τον κατάλογό σας. Για τις εταιρείες, το ενδιαφέρον είναι πολύ πιο σημαντικό. Μπορεί να έχει μια πρόωρη αλλαγή αριθμού Βαρέις συνέπειες για επαγγελματίες.

Εκτός αυτού, η φορητότητα του αριθμού της σταθερής γραμμής του καθιστά δυνατή την απλούστευση της διαδικασίας τερματισμού του πρώην χειριστή του. Όταν ο νέος πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου αποκτά τον κωδικό RIO, μπορεί στην πραγματικότητα ενεργοποιήστε αυτόματα τον τερματισμό της γραμμής, που αποφεύγει πολλά βήματα για τον πελάτη.

Η αδυναμία διατήρησης του σταθερού αριθμού τηλεφώνου σας

Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις στις οποίες δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί η φορητότητα του σταθερού αριθμού τηλεφώνου σας. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τους γεωγραφικούς αριθμούς, οι οποίοι ξεκινούν με 01, 02, 03, 04 ή 05. Σε αυτή την περίπτωση, αυτοί οι αριθμοί είναι φορητές μόνο εντός των ορίων της στοιχειώδους περιοχής αρίθμησης. Όσον αφορά τους μη γεωγραφικούς αριθμούς, οι οποίοι ξεκινούν με το 09, η φορητότητα μπορεί γενικά να πραγματοποιηθεί πάντα.

Πώς να λάβετε τον κωδικό RIO σας ?

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποιΛάβετε τον κωδικό RIO από τη σταθερή του γραμμή. Η πρώτη τεχνική, που εξηγείται στην αρχή της σελίδας, είναι να καλέσετε το 3179. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ένα τηλέφωνο σταθερής γραμμής. Αυτός είναι ένας δωρεάν αριθμός τηλεφώνου, ο οποίος λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι μια φωνητική σύνθεση που φροντίζει να δηλώσει τον αριθμό του Ρίο που σχετίζεται με τη σταθερή γραμμή.

Δύο άλλες λύσεις είναι επίσης δυνατές:

 • Εάν ο πελάτης έχει ενημερώσει μια πρόσθετη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρχείο του, θα λάβει τις διορθώσεις του Ρίο σε αυτή τη διεύθυνση
 • Εάν έχει ενημερώσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα το λάβει επίσης από το SMS.

Βρείτε τον σταθερό κωδικό RIO χωρίς σταθερό τηλέφωνο

Παρόλο που είναι πολύ εύκολο να πάρετε τον σταθερό κώδικα του Ρίο καλώντας από την ενδιαφερόμενη γραμμή, δεν έχουν όλοι οι καταναλωτές σταθερό τηλέφωνο. Εάν αυτό το σενάριο παρουσιαστεί, μην πανικοβληθείτε: υπάρχουν πολλά Άλλοι τρόποι λήψης του σταθερού κώδικα του Ρίο.

Αποκτήστε τον κωδικό RIO χωρίς σταθερό τηλέφωνο

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε τον κωδικό RIO σας χωρίς σταθερό τηλέφωνο.

Παρακάτω, μια λίστα με τους διαφορετικούς τρόπους ζητώντας τον σταθερό αριθμό του Ρίο χωρίς να περάσει από το σταθερό σας τηλέφωνο.

 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του τρέχοντος χειριστή μέσω τηλεφώνου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας μέσω ταχυδρομείου. Γενικά, όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στον ιστότοπο του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο, στην ενότητα Επικοινωνία.
 • Για ορισμένους παρόχους πρόσβασης, ο σταθερός κωδικός RIO μπορεί να βρεθεί απευθείας από την περιοχή του πελάτη.
 • Είναι επίσης δυνατό να μεταβείτε στο κατάστημα για να ζητήσετε τον σταθερό σας κωδικό RIO. Οι σύμβουλοι θα είναι γενικά σε θέση να καθοδηγούν τους πελάτες σε αυτήν την προσέγγιση.
 • Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί η διαδικασία να ακολουθήσει απευθείας από τον νέο χειριστή του.

Κουτί Internet για φοιτητές

Για να διαβάσετε επίσης πώς να βρείτε τον κώδικα RIO της γραμμής κινητής τηλεφωνίας του ?

Οι αριθμοί των χειριστών για να ζητήσουν τον κωδικό RIO σας

Υπάρχει τελικά ένας τελευταίος τρόπος για να βρείτε τον σταθερό κώδικα του Ρίο σας. Αυτή είναι η πιθανότηταΚαλέστε τον χειριστή του με ένα τηλέφωνο που δεν είναι συνδεδεμένο με τη σταθερή του γραμμή (κινητό τηλέφωνο ή άλλη σταθερή γραμμή). Για να γίνει αυτό, κάθε πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο έχει τον δικό του αριθμό τηλεφώνου, εκτός από το 3179.

 • Βρείτε τον σταθερό κώδικα του Ρίο στο SFR και το Red by SFR.

Για τους πελάτες που έχουν SFR ή κόκκινο από το SFR Internet Box, πρέπει να ασχοληθείτε με το 0 800 97 3179 για να αποκτήσετε τον σταθερό κώδικα του RIO, εάν το 3179 δεν είναι διαθέσιμο.

 • Ποιος εναλλακτικός αριθμός για να συνθέσετε για να αποκτήσετε τον Rio Fixed Bouygues Telecom Code ?

Από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, καλέστε το 0 800 943 943 για να βρείτε τον σταθερό αριθμό του Ρίο, στο Bouygues Telecom. Διαφορετικά, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν από τον λογαριασμό πελατών του Bbox, στην ενότητα “My Person Info”, στη συνέχεια στο “My Identifiers”.

 • Ο εναλλακτικός αριθμός τηλεφώνου για κλήση για να λάβετε το RIO σας σταθερό πορτοκαλί ή κωδικό SOSH.

Από την πλευρά του Orange και του Sosh, πρέπει να καλέσετε τον πράσινο αριθμό 0 800 00 3179 για να λάβετε τον σταθερό κώδικα του Ρίο σας. Με αυτούς τους χειριστές, είναι επίσης δυνατό να ληφθεί ο κώδικας στο 3179 από την ενδιαφερόμενη γραμμή ή από την περιοχή πελατών Orange ή Sosh.

 • Ποιοι εναλλακτικοί αριθμοί κλήσεις για να αποκτήσετε τον δωρεάν κωδικό κωδικού κινητής τηλεφωνίας ?

Σε περίπτωση αλλαγής σταθερού χειριστή από μια ελεύθερη γραμμή, είναι απαραίτητο να συνθέσετε 0 805 92 1379. Στη συνέχεια, θα είναι αρκετό για να συνθέσετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας για να κοινοποιήσετε τον διάσημο αριθμό RIO.

 • Ο εναλλακτικός αριθμός των κινητών δημοσίευσης για την απόκτηση του σταθερού κώδικα του Ρίο.

Ο πάροχος υπηρεσιών Internet LA Poste Mobile δεν παρέχει επί του παρόντος έναν αριθμό τηλεφώνου διαφορετικό από το 3179 για να αποκτήσει τον σταθερό κωδικό του RIO. Ωστόσο, παραμένει η δυνατότητα κλήσης εξυπηρέτησης πελατών στο 0970 808 660.

Αυτό σημαίνει ότι οι χαρακτήρες που συνθέτουν τον σταθερό κώδικα του Ρίο ?

Εάν ο κώδικας του Ρίο μπορεί να φαίνεται αδιανόητος, είναι πολύ απλό να το αναλύσει και να καταλάβετε τι είναι ακριβώς. Αυτό το ζήτημα αποτελείται από ένα σύνολο 12 χαρακτήρες, χωρισμένοι σε 4 μέρη.

Σημασία κώδικα του Ρίο

Τα στοιχεία που συνθέτουν τον σταθερό κώδικα του Ρίο έχουν νόημα.

Το πρώτο αποτελείται από τα δύο πρώτα στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια έρχεται ένα γράμμα, το οποίο στοχεύει στον προσδιορισμό της ποιότητας του πελάτη. Τα ακόλουθα 6 στοιχεία αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα το Αριθμός σύμβασης πελατών, που μπορούμε να βρούμε εν μέρει στα τιμολόγια. Τέλος, τα τελευταία τρία στοιχεία σχηματίζουν έναν κωδικό ελέγχου, ο οποίος χρησιμοποιείται για να διασφαλίσει ότι ο αριθμός του Ρίο είναι σωστός.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Σε περίπτωση αλλαγής ή μετακίνησης του κιβωτίου Internet, το Mapetitebox συμβουλεύει σημαντικά τον καταναλωτή να φέρει τον κώδικα του Ρίο και να το επικοινωνήσει όταν εγγραφεί στη νέα προσφορά.

Αυτό προφανώς σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον σταθερό σας αριθμό τηλεφώνου, αλλά κυρίως για να διευκολύνετε σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία τερματισμού. Είναι πράγματι ο νέος χειριστής που θα φροντίσει τη διαδικασία, η οποία είναι μάλλον άνετη για τους καταναλωτές.