Προσωπικά έξοδα (πρότυπο) | Revolut FR, φρέσκο ​​| Revolut FR

Περιστρεφόμενες τιμές

Contents

Το κόστος μετακίνησης εξαρτάται από το νόμισμα της αρχικής συναλλαγής. Εάν παρέχετε απόδειξη ότι η συναλλαγή ήταν νόμιμη και ότι έχετε παραδώσει προϊόντα ή υπηρεσίες σύμφωνα με τη συμφωνία με τον πελάτη, η Τράπεζα της έκδοσης μπορεί να ακυρώσει την εκσυγχρονισμό και το αναβατικό κόστος θα επιστραφεί επίσης στον λογαριασμό σας Revolut Pro.

Προσωπικά έξοδα (πρότυπο)

Μέρος Ι : Το πρότυπο revolut bank UAB Frais Fresh.

Μέρος II : Η σελίδα Standard Cost της Revolut France, ένα υποκατάστημα UAB Revolut Bank.

Εάν είστε πελάτης της Revolut France, ενός κλάδου της Revolut Bank UAB, μετακινηθείτε στις συνθήκες που σχετίζονται με την κατάστασή σας.

Μέρος Ι

Revolut Bank UAB Revolut Fresh

Αυτή η έκδοση των γενικών όρων μας θα ισχύει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Εάν επιθυμείτε να συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους που ισχύουν μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2023, κάντε κλικ εδώ.

Συνδρομή

Συνδρομές

Προσθέτω χρήματα

Προσθέτω χρήματα

Ωστόσο, εάν προσθέσετε χρήματα με μια κάρτα που δεν έχει εκδοθεί στο EEE (για παράδειγμα, μια αμερικανική κάρτα) ή αν προσθέσετε τον πράκτορα με εμπορική κάρτα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε ένα χαμηλό ποσό για να καλύψουμε τα έξοδά μας.

Χάρτης

Πρώτη κάρτα περιστροφής

 • Δωρεάν (αλλά τα έξοδα παράδοσης ισχύουν).

Κάρτες Revolut αντικατάστασης

 • € 6 ανά αντικατάσταση (αλλά ισχύουν τα έξοδα παράδοσης).

Εξατομικευμένη κάρτα (Σχεδιάστε τη δική σας κάρτα στην εφαρμογή Revolut)

 • Αυτή η λειτουργικότητα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα καρτών σε απόθεμα. Θα υποδείξουμε τα ισχύοντα έξοδα πριν παραγγείλετε την κάρτα σας στην εφαρμογή. Θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα για να στείλετε μια εξατομικευμένη κάρτα (θα σας πούμε τα έξοδα στην αίτηση).
 • Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μια εξατομικευμένη κάρτα, ισχύει το ίδιο κόστος.

Κάρτες ειδικής έκδοσης

 • Η τιμή ανά κάρτα ποικίλλει ανάλογα με την έκδοση (ισχύει τα έξοδα παράδοσης). Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μια κάρτα ειδικής έκδοσης και η κάρτα είναι ακόμα προς πώληση, θα πρέπει να πληρώσετε ξανά το ίδιο κόστος.

Κάρτα Revolut Pro

 • Εάν έχετε λογαριασμό Revolut Pro και παραγγείλετε μια κάρτα Revolut Pro, θα αναφέρουμε το κόστος που ισχύει για την κάρτα πριν ελέγξετε την κάρτα σας στην εφαρμογή Revolut (θα σας ενημερώσουμε επίσης εκ των προτέρων κόστος παράδοσης που «ισχύουν). Η κάρτα Pro δεν λαμβάνεται υπόψη στο ανώτατο όριο της κάρτας της προσωπικής σας συνδρομής.

Κόστος παράδοσης για κάρτες Revolut

 • Θα αναφέρουμε το κόστος που ισχύει για το πρότυπο ή θα εκφράσει την παράδοση πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στην εφαρμογή Revolut. Το κόστος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον τόπο προορισμού της κάρτας.

Εικονικές κάρτες περιστροφής

Εξοδα

Αναλήψεις σε ένα dab

 • Δωρεάν αναλήψεις έως 5 αποσύρσεις DAB ή 200 € ανά μήνα ολισθηρό (σύμφωνα με το συμβάν που συμβαίνει πρώτα), το κόστος ισχύει και στη συνέχεια ισχύει. Αυτά τα έξοδα αντιστοιχούν στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση.

Στείλετε

Αυτή η σελίδα παρουσιάζει τις πληρωμές που μπορείτε να στείλετε δωρεάν με μια τυπική συνδρομή, καθώς και το κόστος που θα πληρώσετε για οποιαδήποτε άλλη πληρωμή. Εάν ισχύουν τα έξοδα, θα σας ενημερώσουμε στην εφαρμογή Revolut πριν πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

Οι άμεσες μεταφορές σε άλλους χρήστες Revolut

 • Ελεύθερος. Αυτό σημαίνει οποιαδήποτε άμεση μεταφορά παγκοσμίως σε έναν χρήστη Revolut.

Τοπικές πληρωμές

 • Ελεύθερος. Αυτό υποδηλώνει τις πληρωμές στο βασικό σας νόμισμα που αποστέλλονται σε λογαριασμό στη χώρα σας.

Πληρωμές στο ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο πληρωμής

 • Ελεύθερος. Αυτό υποδηλώνει τις πληρωμές σε ευρώ που αποστέλλονται σε λογαριασμό εκτός της χώρας σας, αλλά εντός του χώρου μεμονωμένων πληρωμών σε ευρώ (“Seppa”). Για τους Σουηδούς πελάτες, αυτό περιλαμβάνει επίσης τις ίδιες πληρωμές όταν γίνονται στο Σουηδικό Στέμμα. Για τους πελάτες της Ρουμάν, αυτό περιλαμβάνει επίσης τις ίδιες πληρωμές όταν γίνονται στο Ρουμάνικο Leu.

Μεταφορές καρτών

Τα τέλη ισχύουν για μεταφορές καρτών.

 • Αυτό σημαίνει μια πληρωμή που έγινε με τη χρήση της εφαρμογής Revolut, σε έναν αριθμό καρτών που δεν έχει τεμαχιστεί. Αυτά τα έξοδα θα υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστούν στην εφαρμογή πριν κάνετε πληρωμή. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από την ίδια τη συναλλαγή (για παράδειγμα, την ποσότητα που στέλνετε και τον τόπο όπου πηγαίνετε). Μπορείτε επίσης να δείτε το κόστος μας ζωντανά εδώ.

Όλες οι άλλες διεθνείς πληρωμές

 • Τα έξοδα ισχύουν για διεθνείς πληρωμές.
 • Αυτά τα έξοδα θα υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστούν στην εφαρμογή πριν κάνετε πληρωμή. Μπορείτε επίσης να δείτε το κόστος μας ζωντανά εδώ . Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από το νόμισμα που στέλνετε και πού το στέλνετε, αλλά το μέγιστο κόστος μας καλύπτεται.
 • Αυτό ορίζει οποιαδήποτε διεθνή πληρωμή (εκτός από την πληρωμή στον χώρο ενιαίας πληρωμής σε ευρώ, όπως αναφέρεται παραπάνω)

Η λειτουργικότητα πληρώνουν όλα τα έξοδα

 • Όταν κάνετε διεθνή πληρωμή, οι ενδιάμεσες τράπεζες ενδέχεται να αφαιρέσουν το κόστος του ποσού που στέλνετε. Η λειτουργία μας “πληρωμής όλων των εξόδων” σας επιτρέπει να πληρώσετε τα αρχικά επίπεδη έξοδα, γεγονός που εγγυάται ότι ο παραλήπτης λαμβάνει το συνολικό ποσό. Τα έξοδα αυτά θα χρεώνονται αντί για πρότυπα διεθνή έξοδα πληρωμής.
 • Το ποσό του κόστους εξαρτάται από το βασικό νόμισμά σας. Μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό, αλλά θα βλέπετε πάντα το τρέχον κόστος στην εφαρμογή πριν αποδεχτείτε τη μεταφορά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα τρέχοντα έξοδα και τις διαδρομές μας όπου αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη σελίδα τιμολόγησης εδώ.

Ανταλλαγή

Κάθε φορά που κάνετε αλλαγές χρησιμοποιώντας το Revolut εντός του ορίου ανταλλαγής της συνδρομής σας:

 • Επωφεληθείτε από την συναλλαγματική ισοτιμία Revolut
 • Προσθέτουμε έξοδα ανταλλαγής (εάν ισχύει). Και
 • Στο μέτρο του δυνατού, σας λέμε το συνολικό κόστος πριν κάνετε την αλλαγή.

Αυτή η τιμολόγηση ισχύει για το ξένο συνάλλαγμα σε νομισματικά νομίσματα. Το εξηγήσαμε λεπτομερέστερα παρακάτω.

Θα πληρώσετε περισσότερα μόνο εάν υπερβείτε το όριο ανταλλαγής της συνδρομής σας. Εάν υπερβείτε αυτό το όριο, το κόστος δίκαιης χρήσης θα σας τιμολογηθεί για το πρόσθετο ποσό. Αυτά τα όρια είναι τα εξής:

 • Πρότυπο και πολλά άλλα: Όριο ανταλλαγής 1.000 ευρώ το μήνα. Το κόστος δικαιοσύνης 1 % για τις τυπικές συνδρομές και το 0,5 % για περισσότερες συνδρομές ισχύουν για οποιαδήποτε πρόσθετη αλλαγή.
 • Premium, Metal και Ultra: Χωρίς όριο ανταλλαγής. Χωρίς έξοδα δίκαιης χρήσης.

Στο μέτρο του δυνατού, θα αναφέρουμε το επιτόκιο, το κόστος και το συνολικό κόστος στην εφαρμογή πριν κάνετε αλλαγές. Θα μπορείτε να το δείτε, να το συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές μας και να αποφασίσετε αν το συνολικό κόστος είναι κατάλληλο ή όχι: Πιστεύουμε ότι θα σας ταιριάζει. Η μόνη εξαίρεση, όταν δεν είναι δυνατόν να υποδείξετε το συνολικό κόστος εκ των προτέρων, είναι όταν κάνετε μια αγορά κάρτας που απαιτεί μια πραγματική ανταλλαγή (για παράδειγμα, κάνετε μια αγορά σε USD, αλλά δεν έχετε ισορροπία USD, που σημαίνει ότι πρέπει να μετατρέψουμε σε πραγματικό χρόνο για εσάς). Ωστόσο, μετά τη συναλλαγή, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη διανομή του συνολικού κόστους στην εφαρμογή.

Ανταλλάσσουν νομισματικά νομίσματα

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αλλαγή νομίσματος χρησιμοποιώντας το Revolut, χρησιμοποιούμε την ανακατασκευή της συναλλαγματικής ισοτιμίας μας, προσθέτουμε κόστος (εάν ισχύει) και, στο μέτρο του δυνατού, αναφέρετε το συνολικό κόστος.

Χρησιμοποιούμε τη δική μας συναλλαγματική ισοτιμία για ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτό το ποσοστό ορίζεται από εμάς. Αυτή είναι μια μεταβλητή συναλλαγματική ισοτιμία (που σημαίνει ότι αλλάζει συνεχώς). Νομίζουμε ότι θα σας αρέσει.

Τα έξοδα που τιμολογούμε (εάν ισχύει) είναι τα τέλη ανταλλαγής. Αυτά είναι μεταβλητά έξοδα (που σημαίνει ότι αλλάζουν συνεχώς) σύμφωνα με τις παραμέτρους της ανταλλαγής σας (αυτό που αλλάζετε και πότε). Μπορείτε να δείτε αυτά τα έξοδα στην εφαρμογή.

Θυμηθείτε ότι η ανταλλαγή νομισμάτων σας λαμβάνεται υπόψη μέσα στο δίκαιο όριο χρήσης σας εάν είστε τυπικός ή περισσότερος πελάτης (αλλά όχι εάν είστε πριμοδότηση, μέταλλο ή Ultra πελάτης).

Λογαριασμός Revolut Pro

Εάν έχετε λογαριασμό Revolut Pro, το παρακάτω κόστος ισχύει για τη χρήση του λογαριασμού σας Revolut Pro και για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρονται ως πελάτης Revolut Pro, για παράδειγμα το προϊόν επεξεργασίας προϊόντων. Συμβουλευτείτε τις γενικές προϋποθέσεις του λογαριασμού Revolut Pro (τον οποίο ονομάζουμε “προϋποθέσεις Pro”) και τη σύμβαση υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών (την οποία ονομάζουμε “επεξεργασία πληρωμών”) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στις οποίες σχετίζονται οι δαπάνες αυτές οι δαπάνες.

Revolut pro θεραπευτικό κόστος

Εάν χρησιμοποιείτε το προϊόν θεραπείας πληρωμής ως πελάτη Revolut Pro, το παρακάτω κόστος θα ισχύει για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Συμβουλευτείτε τους όρους για την επεξεργασία πληρωμών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στις οποίες σχετίζονται οι δαπάνες και η προσέγγισή μας στην ενιαία μέση τιμή (“ανάμειξη”) του κόστους.

Θα ισχύουν τα ακόλουθα έξοδα (τους ονομάζουμε “Κόστος για την επεξεργασία των πληρωμών Revolut Pro”):

 • 2,5 % για ηλεκτρονικές πληρωμές
 • και 1,5 % για πληρωμές εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας τον αναγνώστη καρτών.

Εμπορική εκσυγχρονισμός εμπόρου

Εάν ένας από τους πελάτες σας αμφισβητήσει μια συναλλαγή, μπορεί να υποβάλει αίτημα για “εκσυγχρονισμό”. Για παράδειγμα, μπορεί να το πράξει αν σοκάρει ότι μια συναλλαγή ήταν δόλια ή ότι ένα προϊόν ήταν πλαστό ή δεν παραδόθηκε. Εάν η εκσκαφή είναι επιτυχής, η συναλλαγή θα επιστραφεί, αλλά το κόστος εκσυγχρονισμού θα σας χρεωθεί. Το κόστος εκσυγχρονισμού εξαρτάται από το νόμισμα της αρχικής συναλλαγής, όπως ορίζεται παρακάτω. Έχετε τη δυνατότητα να αμφισβητήσετε το αίτημα εκσυγχρονισμού.

Η σύμβαση υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών περιέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές και τα σχόλια.

Το κόστος μετακίνησης εξαρτάται από το νόμισμα της αρχικής συναλλαγής. Εάν παρέχετε απόδειξη ότι η συναλλαγή ήταν νόμιμη και ότι έχετε παραδώσει προϊόντα ή υπηρεσίες σύμφωνα με τη συμφωνία με τον πελάτη, η Τράπεζα της έκδοσης μπορεί να ακυρώσει την εκσυγχρονισμό και το αναβατικό κόστος θα επιστραφεί επίσης στον λογαριασμό σας Revolut Pro.

Συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα ποσά των αναβατικών δαπανών παρακάτω:

Για να το δείτε στην τυποποιημένη μορφή της ρυθμιστικής αρχής, κάντε κλικ εδώ.

Ένα γλωσσάριο των όρων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έγγραφο είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Κρυπτοσυχνότητες και πολύτιμα μέταλλα

Αυτή η σελίδα υποδεικνύει τις προμήθειες για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουμε. Η κρυπτογράφηση και τα πολύτιμα μέταλλα προϊόντα προσφέρονται από τη βρετανική εταιρεία μας, Revolut Ltd. Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτές τις προμήθειες εδώ (μετακινηθείτε στη σελίδα).

Μέρος II

Φρέσκο ​​(Ultra) από την Revolut France, ένα υποκατάστημα της Revolut Bank UAB

Αυτή η έκδοση των συνθηκών μας θα ισχύει από 21 09 2023. Εάν επιθυμείτε να συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους που ισχύουν μέχρι το 21 09 2023, κάντε κλικ εδώ.

Εκχύλισμα τυπικών τιμών

Εθνικός κατάλογος των περισσότερων αντιπροσωπευτικών υπηρεσιών που συνδέονται με λογαριασμό πληρωμής. Οι παρακάτω τιμές αποκλείουν ομαδοποιημένη προσφορά υπηρεσιών (πακέτο) και εξαιρουμένων των προώθησης ή συγκεκριμένης τιμής σε μέρος των πελατών.

Συνδρομή στις απομακρυσμένες τραπεζικές υπηρεσίες (Διαδίκτυο, σταθερό, SMS κ.λπ.)

 • Ελεύθερος
 • Εκτός του κόστους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Συνδρομή σε προϊόντα που προσφέρουν ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού από το SMS:

Διαχείριση λογαριασμών :

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση):

 • Ελεύθερος
 • Ισχύουν τα έξοδα παράδοσης

Αφαίρεση μετρητών (περίπτωση απόσυρσης του ευρώ στη ζώνη του ευρώ σε αυτόματο διανομέα από άλλη εγκατάσταση με διεθνή κάρτα πληρωμής):

 • Ελεύθερος
 • Έως και 5 αναλήψεις ή € 200 ένας συρόμενος μήνας (ανάλογα με το συμβάν που συμβαίνει πρώτα) με έναν τυπικό λογαριασμό, το κόστος ισχύει και στη συνέχεια ισχύει. Αυτά τα έξοδα αντιστοιχούν στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση.

Μεταφορά (περίπτωση περιστασιακής ξεχωριστής μεταφοράς):

Τμήμα (έξοδα με πληρωμή άμεσης χρέωσης SEPA):

Τμήμα (κόστος δημιουργίας εντολής άμεσης χρέωσης SEPA):

Επιτροπή παρέμβασης:

Άνοιγμα, λειτουργία και παρακολούθηση του λογαριασμού σας

Άνοιγμα λογαριασμού:

Λογαριασμός κλεισίματος:

Ηλεκτρονική μηνιαία δήλωση λογαριασμού:

Διαχείριση λογαριασμών :

Ετήσια περίληψη των δαπανών:

Προμήθεια IBAN:

Απομακρυσμένη τράπεζα

Συνδρομή στις απομακρυσμένες τραπεζικές υπηρεσίες: Διαδίκτυο, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, SMS κ.λπ

 • Ελεύθερος
 • Εκτός του κόστους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Κόστος για τη χρήση απομακρυσμένων τραπεζικών υπηρεσιών: Διαδίκτυο, τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, SMS κ.λπ.::

Συνδρομή στο προϊόν που προσφέρει ειδοποιήσεις SMS σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού:

Τα μέσα και τις λειτουργίες πληρωμών σας

Χάρτης

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση):

 • Ελεύθερος
 • Ισχύουν τα έξοδα παράδοσης

Προμήθεια εφήμερων εικονικών καρτών πληρωμών:

Αφαίρεση μετρητών (περίπτωση απόσυρσης του ευρώ στη ζώνη του ευρώ σε αυτόματο διανομέα από άλλη εγκατάσταση με διεθνή κάρτα πληρωμής):

 • Ελεύθερος
 • Τα όρια ισχύουν σύμφωνα με την προσφορά υπηρεσιών ομάδων στις οποίες έχετε εγγραφεί

Πληρωμή κάρτας ευρώ:

Πληρωμή καρτών σε νόμισμα διαφορετικό από το ευρώ:

 • Ελεύθερος
 • Τα έξοδα της Επιτροπής Χρηματιστηρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Μεταφορές

Εκπομπή μεταφοράς sepa (περίπτωση περιστασιακής ξεχωριστής μεταφοράς):

Εκπομπή ξεχωριστής μεταφοράς (περίπτωση μόνιμης ξεχωριστής μεταφοράς):

Εκπομπή μη διαχωριστικής μεταφοράς (διεθνής μεταφορά εκτός της ζώνης SEPA)

Η λειτουργικότητα πληρώνει όλα τα έξοδα:

Όταν κάνετε διεθνή πληρωμή, οι ενδιάμεσες τράπεζες ενδέχεται να αφαιρέσουν το κόστος του ποσού που στέλνετε. Η λειτουργία μας “πληρωμής όλων των εξόδων” σας επιτρέπει να πληρώσετε τα αρχικά επίπεδη έξοδα, γεγονός που εγγυάται ότι ο παραλήπτης λαμβάνει το συνολικό ποσό. Τα έξοδα αυτά θα χρεώνονται αντί για πρότυπα διεθνή έξοδα πληρωμής.

Το ποσό του κόστους εξαρτάται από το βασικό νόμισμά σας. Μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό, αλλά θα βλέπετε πάντα το τρέχον κόστος στην εφαρμογή πριν αποδεχτείτε τη μεταφορά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα τρέχοντα έξοδα και τις διαδρομές μας όπου αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη σελίδα τιμολόγησης εδώ.

 • Τυποποιημένοι λογαριασμοί και πολλά άλλα:

Το κόστος θα υπολογιστεί σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστεί στην εφαρμογή πριν κάνετε τη μεταφορά.

Μπορείτε επίσης να δείτε το κόστος μας ζωντανά εδώ. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από το νόμισμα που στέλνετε και τη χώρα όπου το στέλνετε, αλλά το μέγιστο κόστος μας καλύπτεται.

Το κόστος θα υπολογιστεί σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστεί στην εφαρμογή πριν κάνετε τη μεταφορά.

Μπορείτε να δείτε το κόστος μας ζωντανά για διεθνείς πληρωμές εδώ. Θα επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 20% του κόστους για όλες τις διεθνείς μεταφορές που κάνετε, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διεθνών μεταφορών που κάνετε. Η παρουσίαση 20% για το κόστος θα υπολογιστεί για κάθε διεθνή μεταφορά που κάνετε. Το κόστος (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης) θα υπολογιστεί σε πραγματικό χρόνο και θα εμφανιστεί στην εφαρμογή πριν από την πληρωμή. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από το νόμισμα που στέλνετε και τη χώρα όπου το στέλνετε, αλλά το μέγιστο κόστος μας καλύπτεται.

Το κόστος θα υπολογιστεί σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστεί στην εφαρμογή πριν κάνετε πληρωμή.

Μπορείτε να δείτε το κόστος μας ζωντανά για διεθνείς πληρωμές εδώ.

Θα επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 40% του κόστους για όλες τις διεθνείς μεταφορές που κάνετε, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διεθνών μεταφορών που κάνετε. Η έκπτωση 40% στο κόστος θα υπολογιστεί για κάθε διεθνή μεταφορά που κάνετε. Τα έξοδα (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης) θα υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο και θα παρουσιαστούν στην αίτηση πριν κάνετε τη μεταφορά. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από το νόμισμα που στέλνετε και τη χώρα όπου το στέλνετε, αλλά το μέγιστο κόστος μας καλύπτεται.

Το κόστος θα υπολογιστεί σε πραγματικό χρόνο και θα σας παρουσιαστεί στην εφαρμογή πριν κάνετε πληρωμή.

Μπορείτε να δείτε το κόστος μας ζωντανά για διεθνείς πληρωμές εδώ.

Θα επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 100% του κόστους για όλες τις διεθνείς μεταφορές που κάνετε, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διεθνών μεταφορών που κάνετε. Η έκπτωση 100% στο κόστος θα υπολογιστεί για κάθε διεθνή μεταφορά που κάνετε. Τα έξοδα (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης) θα υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο και θα παρουσιαστούν στην αίτηση πριν κάνετε τη μεταφορά. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από το νόμισμα που στέλνετε και τη χώρα όπου το στέλνετε, αλλά το μέγιστο κόστος μας καλύπτεται.

Μεταφορά καρτών:

 • Τα έξοδα ισχύουν για μεταφορές καρτών.
 • Ακολουθεί το ζήτημα μιας πληρωμής που απευθύνεται σε έναν αριθμό κάρτας που υποστηρίζεται αλλά δεν εκδίδεται από την Revolut, που έγινε με τη χρήση της εφαρμογής Revolut. Αυτά τα έξοδα θα υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο και θα παρουσιαστούν στην αίτηση πριν επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Το ακριβές κόστος θα εξαρτηθεί από την ίδια τη συναλλαγή (για παράδειγμα, το ποσό που στέλνετε και τον προορισμό). Μπορείτε επίσης να δείτε το κόστος μας ζωντανά εδώ.

Δείγματα

Τμήμα (έξοδα με πληρωμή άμεσης χρέωσης SEPA):

Τμήμα (κόστος δημιουργίας εντολής άμεσης χρέωσης SEPA):

Ανταλλαγή

Επιτροπή ανταλλαγής

Κάθε φορά που κάνετε αλλαγές χρησιμοποιώντας το Revolut εντός του ορίου ανταλλαγής της συνδρομής σας:

 • Επωφεληθείτε από την συναλλαγματική ισοτιμία Revolut
 • Προσθέτουμε έξοδα ανταλλαγής (εάν ισχύει). Και
 • Στο μέτρο του δυνατού, σας λέμε το συνολικό κόστος πριν κάνετε την αλλαγή.

Αυτή η τιμολόγηση ισχύει για το ξένο συνάλλαγμα σε νομισματικά νομίσματα. Το εξηγήσαμε λεπτομερέστερα παρακάτω.

Θα πληρώσετε περισσότερα μόνο εάν υπερβείτε το όριο ανταλλαγής της συνδρομής σας. Εάν υπερβείτε αυτό το όριο, το κόστος δίκαιης χρήσης θα σας τιμολογηθεί για το πρόσθετο ποσό. Αυτά τα όρια είναι τα εξής:

 • Πρότυπο και πολλά άλλα: Όριο ανταλλαγής 1.000 ευρώ το μήνα. Το κόστος δικαιοσύνης 1 % για τις τυπικές συνδρομές και το 0,5 % για περισσότερες συνδρομές ισχύουν για οποιαδήποτε πρόσθετη αλλαγή.
 • Premium, Metal και Ultra: Χωρίς όριο ανταλλαγής. Χωρίς έξοδα δίκαιης χρήσης.

Στο μέτρο του δυνατού, θα αναφέρουμε το επιτόκιο, το κόστος και το συνολικό κόστος στην εφαρμογή πριν κάνετε αλλαγές. Θα μπορείτε να το δείτε, να το συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές μας και να αποφασίσετε αν το συνολικό κόστος είναι κατάλληλο ή όχι: Πιστεύουμε ότι θα σας ταιριάζει. Η μόνη εξαίρεση, όταν δεν είναι δυνατόν να υποδείξετε το συνολικό κόστος εκ των προτέρων, είναι όταν κάνετε μια αγορά κάρτας που απαιτεί μια πραγματική ανταλλαγή (για παράδειγμα, κάνετε μια αγορά σε USD, αλλά δεν έχετε ισορροπία USD, που σημαίνει ότι πρέπει να μετατρέψουμε σε πραγματικό χρόνο για εσάς). Ωστόσο, μετά τη συναλλαγή, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη διανομή του συνολικού κόστους στην εφαρμογή.

Ανταλλάσσουν νομισματικά νομίσματα

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αλλαγή νομίσματος χρησιμοποιώντας το Revolut, χρησιμοποιούμε την ανακατασκευή της συναλλαγματικής ισοτιμίας μας, προσθέτουμε κόστος (εάν ισχύει) και, στο μέτρο του δυνατού, αναφέρετε το συνολικό κόστος.

Χρησιμοποιούμε τη δική μας συναλλαγματική ισοτιμία για ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτό το ποσοστό ορίζεται από εμάς. Αυτή είναι μια μεταβλητή συναλλαγματική ισοτιμία (που σημαίνει ότι αλλάζει συνεχώς). Νομίζουμε ότι θα σας αρέσει.

Τα έξοδα που τιμολογούμε (εάν ισχύει) είναι τα τέλη ανταλλαγής. Αυτά είναι μεταβλητά έξοδα (που σημαίνει ότι αλλάζουν συνεχώς) σύμφωνα με τις παραμέτρους της ανταλλαγής σας (αυτό που αλλάζετε και πότε). Μπορείτε να δείτε αυτά τα έξοδα στην εφαρμογή.

Θυμηθείτε ότι η ανταλλαγή νομισμάτων σας λαμβάνεται υπόψη μέσα στο δίκαιο όριο χρήσης σας εάν είστε τυπικός ή περισσότερος πελάτης (αλλά όχι εάν είστε πριμοδότηση, μέταλλο ή Ultra πελάτης).

Προσφορές ομάδας υπηρεσιών

Τυπικός λογαριασμός

Συμβολή στην προσφορά ομαδικής υπηρεσίας:

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση με άμεση χρέωση),

Απεριόριστες ξεχωριστές μεταφορές,

Απεριόριστα δείγματα sepa,

Αναλήψεις ειδών έως 5 αναλήψεις ή € 200 ανά συρόμενο μήνα (ανάλογα με το συμβάν που συμβαίνει πρώτα), το κόστος ισχύει και στη συνέχεια ισχύει,

Απεριόριστες εφήμερες εικονικές κάρτες πληρωμών:

 • Ελεύθερος
 • Οι αποσύρσεις των ειδών που υπερβαίνουν τα όρια αντίθετα υπόκεινται σε κόστος που αντιστοιχεί στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση.

Περισσότερο

Συμβολή στην προσφορά ομαδικής υπηρεσίας:

 • Μηνιαίες πληρωμές: 2.99 €
 • Συνολικό ετήσιο κόστος σε περίπτωση μηνιαίων πληρωμών: 35.88 €

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση με άμεση χρέωση),

Απεριόριστες ξεχωριστές μεταφορές,

Απεριόριστα δείγματα sepa,

Αναλήψεις μετρητών έως € 200 το μήνα, τα έξοδα ισχύουν και στη συνέχεια ισχύουν,

Κάρτες πληρωμής:

 • Ελεύθερος
 • Οι αποσύρσεις των ειδών που υπερβαίνουν τα όρια αντίθετα υπόκεινται σε κόστος που αντιστοιχεί στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση.

Προληπτικός λογαριασμός

Συμβολή στην προσφορά ομαδικής υπηρεσίας:

 • Μηνιαίες πληρωμές: 7.99 €
 • Συνολικό ετήσιο κόστος σε περίπτωση μηνιαίων πληρωμών: 95.88 €

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση με άμεση χρέωση),

Απεριόριστες ξεχωριστές μεταφορές,

Απεριόριστα δείγματα sepa,

Διεθνείς μεταφορές,

Οι αποσύρσεις ειδών μέχρι € 400 ανά συρόμενο μήνα, τα έξοδα ισχύουν και στη συνέχεια ισχύουν,

Απεριόριστες εφήμερες εικονικές κάρτες πληρωμών:

 • Ελεύθερος
 • Οι αποσύρσεις των ειδών που υπερβαίνουν τα όρια αντίθετα υπόκεινται σε κόστος που αντιστοιχεί στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση
 • Οι διεθνείς μεταφορές υπόκεινται σε κόστος (βλ. “Εκπομπή μη διαχωρισμένης μεταφοράς“Άνω)

Μεταλλικός λογαριασμός

Συμβολή στην προσφορά ομαδικής υπηρεσίας:

 • Μηνιαίες πληρωμές: 13.99 €
 • Συνολικό ετήσιο κόστος σε περίπτωση μηνιαίων πληρωμών: 167.88 €

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση με άμεση χρέωση),

Απεριόριστες ξεχωριστές μεταφορές,

Απεριόριστα δείγματα sepa,

Διεθνείς μεταφορές,

Οι αποσύρσεις ειδών έως και 800 ευρώ ανά συρόμενο μήνα, τα έξοδα ισχύουν και στη συνέχεια ισχύουν,

Απεριόριστες εφήμερες εικονικές κάρτες πληρωμών:

 • Ελεύθερος
 • Οι αποσύρσεις των ειδών που υπερβαίνουν τα όρια αντίθετα υπόκεινται σε κόστος που αντιστοιχεί στο 2 % της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση
 • Οι διεθνείς μεταφορές υπόκεινται σε κόστος (βλ. “Εκπομπή μη διαχωρισμένης μεταφοράς“Άνω)

Λογαριασμός Ultra

Συμβολή στην προσφορά ομαδικής υπηρεσίας:

 • Μηνιαίες πληρωμές: 55 €
 • Συνολικό ετήσιο κόστος σε περίπτωση μηνιαίων πληρωμών: 660 €

Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση με άμεση χρέωση),

Απεριόριστες ξεχωριστές μεταφορές,

Απεριόριστα δείγματα sepa,

Διεθνείς μεταφορές,

Αποσύρσεις μετρητών έως € 2.000 ανά συρόμενο μήνα, τότε ισχύουν τα έξοδα,

Απεριόριστες εφήμερες εικονικές κάρτες πληρωμών:

 • Ελεύθερος
 • Οι αποσύρσεις των ειδών που υπερβαίνουν τα όρια αντίθετα υπόκεινται σε κόστος που αντιστοιχεί στο 2% της απόσυρσης, με την επιφύλαξη του ελάχιστου κόστους € 1 ανά απόσυρση
 • Οι διεθνείς μεταφορές υπόκεινται σε κόστος (βλ. “Εκπομπή μη διαχωρισμένης μεταφοράς“Άνω)

Βασικές τραπεζικές υπηρεσίες

Εάν δικαιούστε τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της άσκησης του δικαιώματος στο λογαριασμό που επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες του τυπικού λογαριασμού μας υπό τις οικονομικές συνθήκες αυτού του εγγράφου:

Προσφορά για πελάτες σε κατάσταση οικονομικής ευθραυστότητας

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση οικονομικής ευθραυστότητας, επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες του τυπικού λογαριασμού μας υπό τις οικονομικές συνθήκες του παρόντος εγγράφου:

Παρατυπίες και περιστατικά

Προμήθεια παρέμβασης

Επιτροπή παρέμβασης:

Ειδικές επιχειρήσεις

Κόστος ανά διοικητική κατάσχεση σε κάτοχο τρίτων:

Κόστος ανά συνημμένο:

Κόστος αντιπολίτευσης (μπλοκάρισμα) της κάρτας από την τράπεζα:

Περιστατικά πληρωμής

Πληροφορίες επιστολές για μη εξουσιοδοτημένο λογαριασμό οφειλέτη:

Μη -εκτέλεση κόστους μιας ακριβούς μεταφοράς λόγω έλλειψης παροχής:

Μη -εκτέλεση κόστους μόνιμης μεταφοράς λόγω έλλειψης παροχής:

Κόστος με ελλιπή περιστασιακή μεταφορά:

Κόστος απόρριψης του τμήματος για έλλειψη παροχής:

Ο τομέας “” λογαριασμός Revolut Pro ” Ισχύει από τις 20 Ιουνίου 2022:

Λογαριασμός Revolut Pro

Κάρτα Revolut Pro

 • Εάν έχετε λογαριασμό Revolut Pro και παραγγείλετε μια κάρτα Revolut Pro, θα αναφέρουμε το κόστος που ισχύει για την κάρτα πριν ελέγξετε την κάρτα σας στην εφαρμογή Revolut (θα σας ενημερώσουμε επίσης εκ των προτέρων κόστος παράδοσης που «ισχύουν). Η κάρτα Pro δεν λαμβάνεται υπόψη στο ανώτατο όριο της κάρτας της προσωπικής σας συνδρομής.

Εάν έχετε λογαριασμό Revolut Pro, το παρακάτω κόστος ισχύει για τη χρήση του λογαριασμού σας Revolut Pro και για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρονται ως πελάτης Revolut Pro, για παράδειγμα το προϊόν επεξεργασίας προϊόντων. Συμβουλευτείτε τις γενικές προϋποθέσεις του λογαριασμού Revolut Pro (τον οποίο ονομάζουμε “προϋποθέσεις Pro”) και τη σύμβαση υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών (την οποία ονομάζουμε “επεξεργασία πληρωμών”) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στις οποίες σχετίζονται οι δαπάνες αυτές οι δαπάνες.

Revolut pro θεραπευτικό κόστος

Εάν χρησιμοποιείτε το προϊόν θεραπείας πληρωμής ως πελάτη Revolut Pro, το παρακάτω κόστος θα ισχύει για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Συμβουλευτείτε τους όρους για την επεξεργασία πληρωμών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στις οποίες σχετίζονται οι δαπάνες και η προσέγγισή μας στην ενιαία μέση τιμή (“ανάμειξη”) του κόστους.

Θα ισχύουν τα ακόλουθα έξοδα (τους ονομάζουμε “Κόστος για την επεξεργασία των πληρωμών Revolut Pro”):

 • 2,5 % για ηλεκτρονικές πληρωμές
 • και 1,5 % για πληρωμές εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας τον αναγνώστη καρτών.

Εμπορική εκσυγχρονισμός εμπόρου

Εάν ένας από τους πελάτες σας αμφισβητήσει μια συναλλαγή, μπορεί να υποβάλει αίτημα για “εκσυγχρονισμό”. Για παράδειγμα, μπορεί να το πράξει αν σοκάρει ότι μια συναλλαγή ήταν δόλια ή ότι ένα προϊόν ήταν πλαστό ή δεν παραδόθηκε. Εάν η εκσκαφή είναι επιτυχής, η συναλλαγή θα επιστραφεί, αλλά το κόστος εκσυγχρονισμού θα σας χρεωθεί. Το κόστος εκσυγχρονισμού εξαρτάται από το νόμισμα της αρχικής συναλλαγής, όπως ορίζεται παρακάτω. Έχετε τη δυνατότητα να αμφισβητήσετε το αίτημα εκσυγχρονισμού.

Η σύμβαση υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών περιέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές και τα σχόλια.

Το κόστος μετακίνησης εξαρτάται από το νόμισμα της αρχικής συναλλαγής. Εάν παρέχετε απόδειξη ότι η συναλλαγή ήταν νόμιμη και ότι έχετε παραδώσει προϊόντα ή υπηρεσίες σύμφωνα με τη συμφωνία με τον πελάτη, η Τράπεζα της έκδοσης μπορεί να ακυρώσει την εκσυγχρονισμό και το αναβατικό κόστος θα επιστραφεί επίσης στον λογαριασμό σας Revolut Pro.

Συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα ποσά των αναβατικών δαπανών παρακάτω:

Δικαστικά έξοδα

© 2023 Revolut Bank UAB Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την οντότητα Revolut που λαμβάνετε τις Υπηρεσίες, κάντε κλικ εδώ. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω άμεσων μηνυμάτων της εφαρμογής Revolut. Η Revolut Bank UAB είναι μια τράπεζα που ιδρύθηκε στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, της οποίας η διεύθυνση του κεντρικού γραφείου είναι: Konstitucijos Ave. 21b, Vilnius, 08130, Δημοκρατία της Λιθουανίας, αριθμός εγγραφής 304580906, κωδικός FI 70700. Η Revolut Bank UAB εγκρίνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ρυθμίζεται από την Τράπεζα της Λιθουανίας. Η Revolut Bank UAB παρέχει πιστωτική, πληρωμή, λογαριασμό και λογαριασμό κατάθεσης κατόπιν αιτήματος. Η Υπηρεσία Ασφαλιστικής Διανομής παρέχεται από την Revolut Insurance Europe UAB, η οποία επιτρέπεται από την Lithuania Bank ως ασφαλιστική εταιρεία μεσιτείας. Έδρα: Konstitucijos Ave. 21b, Vilnius, 08130, Δημοκρατία της Λιθουανίας, αριθμός εγγραφής 305910164. Η Revolut Ltd (N ° 08804411) εξουσιοδοτείται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς σύμφωνα με τους Κανονισμούς Ηλεκτρονικών Χρημάτων 2011 (Αναφορά Επιχειρήσεων: 900562). Έδρα: 7 Westferry Circus, Canary Wharf, Λονδίνο, Αγγλία, E14 4HD. Τα ασφαλιστικά προϊόντα για τους πελάτες της Revolut Ltd παρέχονται από την Revolut Travel Ltd, η οποία έχει εγκριθεί από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς για την ανάληψη υπηρεσιών Internations Insurance (FCA αριθμός: 780586) και από την Revolut Ltd, μια καθορισμένη αντιπροσωπευτική REBOLUT Travel Ltd. Οι επενδυτικές υπηρεσίες στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο (“EEE”) παρέχονται από την Revolut Securities Europe UAB (αριθμός εγγραφής: 305799582, που βρίσκεται στο Konstitucijos Ave. 21B, Vilnius, Lithuania, LT-08130), η οποία έχει εγκριθεί από την Lithuania Bank ως εταιρεία μεσιτείας.