Το iCloud αναθεωρεί τις τιμές του και ανεβαίνει σε 1 έως | Silicon, οι νέες τιμές iCloud είναι διαθέσιμες | Μακροπαθήρα

Οι νέες τιμές iCloud είναι διαθέσιμες

Η ροή φωτογραφιών περιοριζόταν σε χίλιες φωτογραφίες και τον τελευταίο μήνα. Με τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, υπάρχει μόνο ένα όριο: ο χώρος που παραμένει στον λογαριασμό σας. Αρκεί να πούμε ότι τα 5 βασικά GB δεν θα είναι αρκετά αν θέλετε επίσης να αποθηκεύσετε τις συσκευές σας και να αποθηκεύσετε έγγραφα στο iCloud. Με νέα συστήματα κινητής τηλεφωνίας και υπολογιστών, η προσφορά 20 GB θα είναι πιθανώς το ελάχιστο που θα γίνει γρήγορα δίκαιη.

Το iCloud αναθεωρεί τις τιμές του και ανεβαίνει σε 1 έως

Μήλο icloud

Εκτός από τη μεγάλη συνέντευξη Τύπου, η Apple έχει δει τις τιμές της για το iCloud. Η χωρητικότητα 1 έως είναι τώρα διαθέσιμη.

Εάν όλα τα μάτια επικεντρώθηκαν στο iPhone 6 Plus και το Apple Watch, η εταιρεία Cupertino εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός για να καλλωπίσει την προσφορά αποθήκευσης στη λειτουργία Cloud. Η νέα πολιτική τιμολόγησης για ρώτλος είχε ανακοινωθεί στο WWDC τον περασμένο Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, η δωρεάν βασική προσφορά είναι πάντα 5 GB (Οι άλλοι ανταγωνιστές προσφέρουν από την αρχή 15 GB Ελεύθερος). Να έχω 20 GB, Οι χρήστες θα πληρώσουν 0,99 ευρώ το μήνα. Για 200 GB, Το μηνιαίο ποσό θα είναι 3,99 ευρώ. Η Apple προσθέτει δύο επιπλέον δυνατότητες με τη μία πλευρά 500 GB για 9,99 ευρώ Και 1 TB για 19,99 ευρώ κάθε μήνα.

Η Apple προσπαθεί να τοποθετήσει την προσφορά της περισσότερο σύμφωνα με τις προτάσεις ανταγωνισμού. 1 TB έχει γίνει μια ικανότητα αναφοράς για επαγγελματίες για προμηθευτές αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox ή το OneDrive από τη Microsoft και το Google Drive. Αλλά η σύγκριση σταματά εκεί, διότι όσον αφορά τις τιμές σε υψηλές δυνατότητες, η Apple εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ακριβή από τους ανταγωνιστές της. Έτσι, Η Google προσφέρει 9,99 ευρώ για 1 έως και 100 ευρώ για 10 έως.

Αυτό το δίκτυο τιμών iCloud θα ισχύει με την άφιξη του iOS 8 που θα πρέπει να ωθηθεί από την Apple στις 17 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οι νέες τιμές iCloud είναι διαθέσιμες

Προγραμματίστηκε, είναι πλέον αποτελεσματικό: Οι τιμές iCloud έχουν προσαρμοστεί εν αναμονή της απελευθέρωσης του iOS 8. Η Apple προσφέρει και τους δύο περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους και μειώνει τις τιμές της σε σύγκριση με τους παλιούς τύπους. Πριν μιλήσουμε για το τελευταίο, ας θυμηθούμε την προηγούμενη κατάσταση, με τέσσερις τύπους:

  • 5 GB αποθήκευσης: δωρεάν
  • 15 GB αποθήκευσης: € 16 ετησίως
  • 25 GB αποθήκευσης: € 32 ετησίως
  • 55 GB αποθήκευσης: € 80 ετησίως

Η Apple δεν έχει αλλάξει το πρώτο ελεύθερο επίπεδο που παραμένει στα 5 GB αποθήκευσης. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή 15 GB εξαφανίζεται υπέρ της αποθήκευσης 20 GB, σε τιμή κάτω από προηγουμένως. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε 200 GB, 500 GB και ακόμη και 1 TB αποθήκευσης:

  • 5 GB αποθήκευσης: δωρεάν
  • 20 GB αποθήκευσης: € 0.99 το μήνα
  • 200 GB αποθήκευσης: € 3,99 το μήνα
  • 500 GB αποθήκευσης: € 9.99 το μήνα
  • 1 TB αποθήκευσης: € 19,99 το μήνα

Όπως μπορούμε να δούμε, η Apple πηγαίνει από πληρωμή στο χρόνο, σε μηνιαία πακέτα. Δεν μπορούμε πλέον να αγοράζουμε μια επιλογή iCloud για ένα χρόνο, αλλά μένουμε σε ένα ετήσιο πακέτο εάν συνέβαινε ήδη πριν από τη μετάβαση. Εάν είχατε πληρώσει μια επιλογή με τους παλιούς τύπους, η Apple σας αφήνει σε ένα ετήσιο πακέτο, εκτός αν αλλάξετε τη φόρμουλα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώνετε κάθε μήνα.

Οι τιμές που έχουν μειωθεί, θα λάβετε ακόμη και επιστροφή ανάλογα με τον αριθμό των μηνών που απομένουν πριν από το τέλος της συνδρομής σας. Για να λάβουμε την υπόθεσή μας ως παράδειγμα, είχαμε εγγραφεί στην πρώτη επιλογή (15 GB για 16 € ετησίως) και το πακέτο ανανεώθηκε κάθε χρόνο τον Οκτώβριο. Σε αυτή την περίπτωση, παραμένουμε σε ετήσιο πακέτο με την πρώτη πληρωμένη επιλογή για ένα μήνα και μισό και η Apple μας επιστρέφει τη (μικρή) διαφορά: € 0.60. Εάν έχετε μόλις ανανεωθεί για ένα χρόνο, ο κατασκευαστής θα σας επιστρέψει μέχρι € 5 για την πρώτη επιλογή.

Εάν η Apple προσφέρει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, δεν είναι μόνο επειδή το κόστος αποθήκευσης σε διακομιστές έχει μειωθεί τεράστια από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης του Icloud. Με το iOS 8 και το OS X Yosemite, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας μπορούν να αποθηκευτούν στο σύννεφο και τα 50 GB στο μέγιστο προσβάσιμο μέχρι τότε δεν θα είναι αρκετοί.

Η ροή φωτογραφιών περιοριζόταν σε χίλιες φωτογραφίες και τον τελευταίο μήνα. Με τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, υπάρχει μόνο ένα όριο: ο χώρος που παραμένει στον λογαριασμό σας. Αρκεί να πούμε ότι τα 5 βασικά GB δεν θα είναι αρκετά αν θέλετε επίσης να αποθηκεύσετε τις συσκευές σας και να αποθηκεύσετε έγγραφα στο iCloud. Με νέα συστήματα κινητής τηλεφωνίας και υπολογιστών, η προσφορά 20 GB θα είναι πιθανώς το ελάχιστο που θα γίνει γρήγορα δίκαιη.

Οι προσφορές σε 200 GB ή καλύτερα θα πρέπει σίγουρα να κερδίσουν δημοτικότητα, ακόμη και αν οι τιμές της Apple απέχουν πολύ από τις πιο ανταγωνιστικές. Για € 10 το μήνα, το Dropbox προσφέρει διπλάσια αποθήκευση από την Apple και πολλές πρόσθετες λειτουργίες, ακόμη και αν το iCloud Drive σας επιτρέπει επίσης να συγχρονίσετε οποιοδήποτε αρχείο.

Δύσκολο προς το παρόν για να αξιολογήσει τις ανάγκες αποθήκευσης πριν ενεργοποιήσει την αποθήκευση φωτογραφιών στο iCloud. Το πλεονέκτημα της νέας μηνιαίας πληρωμής είναι ότι κάποιος μπορεί εύκολα να αλλάξει από το ένα μήνα στο άλλο: αρκετό για να δει κανείς και να αυξάνεται μόνο όταν το χρειάζεστε. Και ποιος ξέρει, οι τιμές μπορεί να έχουν μειωθεί όταν έχετε πάρα πολλές φωτογραφίες για να εγκατασταθούν για 20 GB αποθήκευσης ?

Θυμηθείτε ότι ο συγχρονισμός των φωτογραφιών είναι, όπως και όλες οι λειτουργίες του iCloud παρεμπιπτόντως, εντελώς προαιρετικά. Μετά τις ενημερώσεις, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις iCloud.