Κριτικές Red SFR Box: Τι πιστεύουν οι πελάτες του Red Box το 2023?, Κόκκινο από το SFR Red Box Test: ειδοποίηση και χαρακτηριστικά

Κόκκινο από το SFR Red Box Test: ειδοποίηση και χαρακτηριστικά

Contents

Ελκυστική τιμή “Πολύ εύκολο στην παραγγελία για ένα κουτί και με Πολύ ελκυστική τιμή.”” Vianney T Επαληθευμένες κριτικές – Φεβρουάριος 2023.

Κριτικές Red SFR Box: Τι πιστεύουν οι πελάτες του Red Box το 2023 ?

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά κόκκινου SFR Box ? Ανακαλύψτε τις απόψεις του κόκκινου από τους συνδρομητές SFR για να μάθετε ποια είναι τα θετικά σημεία και τα αρνητικά σημεία των προσφορών του Διαδικτύου του χειριστή. Red by SFR, το εμπορικό σήμα που δημιουργήθηκε από την SFR, Markets Mobile and Internet προσφορές χαμηλό κόστος χωρίς υποχρέωση από 19.99 €/μήνα. Το Red Box είναι μια προσφορά διαθέσιμη σε υψηλή ταχύτητα (ADSL/VDSL), ίνες ή THD. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ποια είναι τα Κριτικές Red Box SFR ? Τι πιστεύουν οι χρήστες του Red Box το 2023 ? Και τι γίνεται με τη γνώμη του εμπειρογνώμονα Jechange ?

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Red SFR Box: Υπενθύμιση της προσφοράς Διαδικτύου

Red by SFR Markets Μια μοναδική προσφορά κιβωτίου Internet διαθέσιμη στο Ίνες, THD ή ADSL. Από 19.99 €/μήνα το πρώτο έτος τότε 29.99 €/μήνα, η προσφορά Red Box είναι πλήρως προσαρμόσιμος. Ανακαλύψτε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του κόκκινου από το SFR Box.

Προώθηση ! Προς το παρόν, προσφέρεται η προσφορά Red Box Προσφέρεται ένας μήνας συνδρομής έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τις κόκκινες υπηρεσίες. Να επωφεληθούν από αυτό !

Η προσφορά Red Box είναι μια προσφορά τριπλάσιος που περιλαμβάνει ένα Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το Απεριόριστες κλήσεις Προς τη Μητροπολιτική Γαλλία, DOMS και περισσότερους από 100 προορισμούς.

Το Red προσφέρει επίσης ένα Τηλεοπτική υπηρεσία με 35 τηλεοπτικά κανάλια Διατίθεται μόνο από την εφαρμογή Red TV σε υπολογιστή, smartphone και tablet. Το Red επιτρέπει επίσης να εμπλουτίσει αυτήν την τηλεοπτική προσφορά με επιλογές:

 • Η προσφορά κόκκινης τηλεόρασης με Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης έχω 3 € το μήνα που σας δίνει πρόσβαση σε 35 κανάλια από την τηλεόρασή σας.
 • Η προσφορά TV Red Plus έχω 2 € το μήνα που σας δίνει πρόσβαση σε 100 τηλεοπτικά κανάλια.

Πριν εγγραφείτε σε μια προσφορά κόκκινου κουτιού, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε ένα Δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τεστ πηγαίνοντας στο Κόκκινο από τον ιστότοπο SFR και κάνοντας κλικ “Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας”. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε τον σταθερό αριθμό γραμμής σας ή την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Μια άλλη επιλογή είναι να Επικοινωνήστε με έναν κόκκινο σύμβουλο, που θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τη δοκιμή επιλεξιμότητας Σε λίγα δευτερόλεπτα και να σας προσφέρουμε τις προσαρμοσμένες προσφορές σύμφωνα με το αποτέλεσμα.

ADSL, THD ή ίνες ? Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για απλά, γρήγορα και δωρεάν κόκκινα πλαίσια δοκιμών.

Καλό να ξέρω : Εκεί Κόκκινο πλαίσιο ADSL είναι μια προσφορά με Εγγυημένη τιμή για τη ζωή , άνευ όρων. Με άλλα λόγια, η τιμή του παραμένει σταθερή και δεν αυξάνεται μετά το πρώτο έτος.

Ψάχνετε για μια προσφορά κιβωτίου Internet ? Ο διαδικτυακός μας συγκριτής στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να εισαγάγετε τις ανάγκες σας στο Διαδίκτυο και να ανακαλύψετε ποια είναι η καλύτερη προσφορά για εσάς.

Ποια είναι η γενική άποψη των πελατών για το κόκκινο κουτί SFR ?

Ο Κριτικές στο κόκκινο πλαίσιο SFR είναι συνολικά θετικός, με πελάτες που εκτιμούν ελκυστική τιμή, εκεί Απλότητα της συνδρομής, εκεί Αντίδραση εξυπηρέτησης πελατών και το απόδοση ρυθμού ροής. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με την εξυπηρέτηση πελατών, ιδίως όσον αφορά την παρακολούθηση της συνδρομής και της ηλεκτρονικής βοήθειας. Υπάρχουν επίσης αναφορές αναθεωρήσεων πελατών Συχνά προβλήματα δικτύου.

Εδώ είναι μια σύνθεση του Θετική και αρνητική γνώμη πελάτες Κόκκινο από το SFR Box.

 • Ελκυστική τιμή, οικονομική προσφορά.
 • Απλότητα και ταχύτητα συνδρομής.
 • Γρήγορη παράδοση και εγκατάσταση.
 • Αποτελεσματικές ταχύτητες ινών, THD και ADSL.
 • Διαιρέσεις επιλογών.
 • Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών και ικανοί τεχνικοί.
 • Απουσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών
 • Η ηλεκτρονική βοήθεια δεν είναι αρκετά αποτελεσματική.
 • Αστάθεια δικτύου.
 • Δυσλειτουργία.

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Κριτικές στο Red SFR Box: Ποιες είναι οι θετικές κριτικές των κόκκινων πελατών ?

Στον ιστότοπο Επαληθευμένη γνώμη, Οι κόκκινοι πελάτες έχουν απονείμει τον χειριστή τους α Μέση σημείωση 4.3/5 , Που είναι ένα πολύ καλό σκορ για έναν χειριστή “χαμηλού κόστους”. Ο Ικανοποιημένοι συνδρομητές του κόκκινου κουτιού τους υπογραμμίζουν ειδικότερα Κόκκινη τιμή ελκυστικότητα , εκεί Απλότητα της συνδρομής ενός κουτιού , εκεί Αντίδραση εξυπηρέτησης πελατών καθώς απόδοση ρυθμού ροής .

Επιστρέφουμε λεπτομερώς στο θετικός πελάτες που αφορούν τους Κόκκινο από το SFR Box.

Κριτικές Red Box: Μια χαμηλού κόστους και ελκυστική προσφορά

Ο προσιτη τιμη Οι προσφορές Internet είναι το πρώτο πλεονέκτημα που μπορεί να διαβαστεί στο Box Red SFR σχόλια.

Πράγματι, δημιουργήθηκε η ψηφιακή μάρκα SFR για να ξεπεραστεί η άφιξη δωρεάν προσφορών στη γαλλική αγορά. Το κόκκινο με SFR προσφέρει έτσι Προσφορές στο Διαδίκτυο χαμηλής περιόδου, από 19.99 €/μήνα Ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας και τις προστιθέμενες επιλογές σας.

Πολύ ικανοποιημένοι ! “Πολύ ικανοποιημένος με το κόκκινο από το SFR. Οικονομικός, αξιόπιστο, χωρίς περιορισμό της διάρκειας, Αρμόδια και επαγγελματική υπηρεσία μετά την υπηρεσία…. Τι περισσότερο…. Συνιστώ πραγματικά.”” ALAIN Massot Trustpilot Reviews – Ιανουάριος 2023.

Ελκυστική τιμή “Πολύ εύκολο στην παραγγελία για ένα κουτί και με Πολύ ελκυστική τιμή.”” Vianney T Επαληθευμένες κριτικές – Φεβρουάριος 2023.

Ένας ελκυστικός χειριστής “Σας προτείνω κόκκινο από το SFR για το δικό του ελκυστικές τιμές Και Προσοχή που δόθηκε στους πελάτες, τόσο για τηλεφωνία όσο και για κουτιά στο διαδίκτυο.”” Επαληθευμένες κριτικές ενός ανώνυμου πελάτη – Μάρτιος 2023.

Κριτικές Red Box: Μια απλή και αποτελεσματική υπηρεσία

Αναφέρουν πολλές απόψεις ευκολία και ταχύτητα με τα οποία έχουν εγγραφεί στην κόκκινη προσφορά του κουτιού τους από τον ιστότοπο του χειριστή. Πράγματι, ως100% ψηφιακός χειριστής, Η Red έχει αντισταθμιστεί για την απουσία τηλεφωνικής υπηρεσίας από έναν ιστότοπο Πλήρης, διαισθητική και εύκολη στη χρήση.

Οι πελάτες τότε συγχαίροντας τον εαυτό τους για την ύπαρξη διέταξαν τα κουτιά τους σε μερικά κλικ και χωρίς δυσκολίες και έλαβαν τον εξοπλισμό τους όσο το δυνατόν συντομότερα. Μερικοί συνδρομητές ευχαριστούν επίσης τις δεξιότητες Κόκκινο με τεχνική υπηρεσία SFR Ποιος φροντίζει για την εγκατάσταση εξοπλισμού σπιτιού.

Απλή και γρήγορη εντολή “Εύκολη, γρήγορη, διαισθητική ιστοσελίδα. Πήρα λιγότερο από 5 λεπτά για να παραγγείλω το νέο μου κουτί και το ραντεβού για εγκατάσταση είναι ταχύτερη από ό, τι στους ανταγωνιστές.”” Tony G Επαληθευμένα σχόλια – Μάρτιος 2023.

Χωρίς παράπονα ! “Γεια σας, εκτιμώ το γεγονός ότι ο τεχνικός παραδίδει και εγκαθιστά το κουτί χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο, πολύ ευγενικό και επαγγελματικό τεχνικό. ΜΠΡΑΒΟ ! Χρήση υπηρεσιών και πρόσβαση στις ρυθμίσεις του καθαρού πλαισίου και χωρίς δυσκολίες. Συγχαρητήρια ! Ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης με κάθε τρόπο. PS: υπό την προϋπόθεση ότι διαρκεί. “” Επαληθευμένες κριτικές του Jean -Claude D – Φεβρουάριος 2023.

Προτιμάτε να επικοινωνήσετε με το Red SFR μέσω τηλεφώνου ? Επικοινωνήστε με το δικό μας Κόκκινοι σύμβουλοι στο ☎️ 01 82 88 24 15 Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά στο Internet Red Box και Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές.

Κριτικές πελατών σε ροές κόκκινων κουτιών

Είτε για το Κόκκινες ίνες/THD ή ADSL Box, Οι πελάτες φαίνεται να εκτιμούν απόδοση των κουτιών τους τόσο από την άποψη του Υπηρεσίες που προσφέρονται μόνο ροές που παρέχονται.

Η Red είναι η θυγατρική χαμηλού κόστους SFR, οι πελάτες έχουν το πλεονέκτημα να επωφεληθούν Δίκτυο SFR, Ένας από τους προμηθευτές που προσφέρουν Η μεγαλύτερη κάλυψη δικτύου, πίσω από πορτοκαλί. Επιπλέον, είναι το Μόνο Γάλλος χειριστής να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στις οπτικές ίνες Πιο ισχυρό από το ADSL χάρη σε Ομοαξονικό δίκτυο γνωστό ως πολύ υψηλή ταχύτητα (THD). Επομένως, η SFR ωφελεί τους κόκκινους συνδρομητές προκειμένου να επιτρέψουν σε εκατομμύρια σπίτια να έχουν πρόσβαση σε ίνες.

Ταχύτητα ADSL στην κορυφή ! “Παραγγελία που καταγράφηκε τη Δευτέρα, ραντεβού που λήφθηκε την Τετάρτη, οι υπηρεσίες Internet ενεργοποιήθηκαν την ίδια ημέρα! Η παλιά σύμβαση ADSL τερματίστηκε σε βηματισμό με το αίτημα για τη φορητότητα του αριθμού. Ο τεχνικός είναι σφραγισμένος SFR και πολύ σοβαρός. Ο Η ροή Ethernet στο πλαίσιο 7 αντιστοιχεί σε αυτό που ανακοινώθηκε : 495,5 MB/s στη λήψη, 50,3 MB/S στη μεταφόρτωση, με ένα ping 9ms. Καλή εναλλακτική λύση Για εκείνους των οποίων το κτίριο δεν είναι ακόμη ίνες. Γρήγορο, αποτελεσματικό και αποτελεσματικό : Προτείνω !”” Michel B Επαληθευμένες κριτικές – Μάιος 2023.

Εξαιρετική ροή ! “3 χρόνια στο κόκκινο και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Για την τιμή, έχω ένα εξαιρετική ροή που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές και προσωπικές μου προσδοκίες. Είχα 2 ή 3 ανησυχίες σύνδεσης σε 3 χρόνια και Όλα λύθηκαν γρήγορα από τον ηλεκτρονικό τεχνικό που παρέμεινε μέχρι τη συνολική ανησυχία της ανησυχίας.[. ] Εχω ένα Επιλογή πολύ υψηλής ταχύτητας. Μετά τη σύγκριση, αποφάσισα να θέσω μια άποψη επειδή είναι μια υπηρεσία που είμαι πλήρως ικανοποιημένη και εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Με Η τιμή είναι πάντα εγγυημένη. Τέλειος !”” Κριτικές Cyrille Martin Trustpilot – Σεπτέμβριος 2022.

Αλλο πλεονέκτημα Για να βγάλετε μια προσφορά Διαδικτύου στο Red by SFR είναι το Δωρεάν δάνειο από ένα flashbox 4g Όταν το κουτί σας έχει κατανεμηθεί. Χάρη στο κόκκινο κουτί 4G, μπορείτε Συνεχίστε να απολαμβάνετε το διαδίκτυο στο σπίτι Ενώ περιμένετε να επισκευαστεί η περίπτωσή σας και οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι !

Το πρόβλημα σύνδεσης ADSL λύθηκε “Εξυπηρέτηση πελατών Γρήγορο και προσεκτικό. Η ώρα για την επίλυση του προβλήματος: Η τιμολόγηση σταμάτησε + Δωρεάν δάνειο από μόντεμ 4G.Πολύ επαγγελματίας !”” Ανασκόπηση TrustPilot του Regh01 – Σεπτέμβριος 2022.

το κόκκινο

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες ταχύτητες χάρη στις ίνες Red Box/ADSL/THD
Από 19.99 €/μήνα
01 82 88 24 15

Αρνητικές απόψεις στο κόκκινο κουτί SFR

Είναι φυσιολογικό ότι όλοι οι πελάτες είναι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμπειρία τους Με κόκκινο από SFR. Όπως και άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, το Red δεν είναι ανοσοποιητικό σε κριτική από ορισμένους συνδρομητές. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι επικρίσεις συνδέονται συχνά ατομικές καταστάσεις και δεν μπορεί να γενικευτεί.

Κόκκινη βοήθεια SFR για βελτίωση

Εάν οι περισσότεροι πελάτες δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με το κουτί Internet τους, η δυσαρέσκειά τους συνδέεται γενικά Κόκκινη εξυπηρέτηση πελατών. Μερικοί εκφράζουν την απογοήτευσή τους ως προς το Ακολουθήστε τη συνδρομή τους, προς την προθεσμίες ανάθεσης και εγκατάστασης μετά τη συνδρομή, καθώς και Ηλεκτρονική βοήθεια που σύμφωνα με αυτούς, δεν τους φέρνει καμία συγκεκριμένη βοήθεια. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτά τα σχόλια, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό Κάθε εμπειρία του πελάτη είναι μοναδική.

Χωρίς φροντίδα “Ακυρώσαμε το ραντεβού σύνδεσης ινών την προηγούμενη ημέρα, ενώ το RDV έχει οριστεί για 10 ημέρες και επιβεβαιώθηκε χθες. Χωρίς εξήγηση. Υπενθυμίζοντας την υπηρεσία εγκατάστασης, το άτομο δεν προσπαθεί να με βοηθήσει. Χωρίς φροντίδα.”” Véronique D Επαληθευμένες κριτικές – Απρίλιος 2023.

Μήνινη εξυπηρέτηση πελατών “Δύο αστέρια επειδή είναι σήμερα τα φθηνότερα στην αγορά.[. ] Αλλά έχουν περάσει 24 ώρες από τότε που έσπασα το διαδίκτυο, 24 ώρες που συναντώ μια ηλίθια ηχογράφηση που αναφέρει μια γενικευμένη αποτυχία και δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με έναν άνθρωπο.”” Frédérique Clément Trustpilot Reviews – Μάιος 2023.

Κόκκινο με SFR: Μεταβλητή συνδεσιμότητα

Μερικοί πελάτες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με ένα Ασταθής σύνδεση δικτύου στα καταλύματά τους καθώς και Συχνές καταστροφές στο δίκτυο SFR. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα για το άτομο και ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Η απόδοση του δικτύου στο Διαδίκτυο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία, Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες δεν επωφελούνται απαραιτήτως από τους ίδιους ρυθμούς ροής και την ίδια ποιότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Υποβάθμιση ποιότητας “Ο κόκκινος πελάτης για αρκετά χρόνια, έχω παρατηρήσει μια υποβάθμιση της υπηρεσίας για 2 χρόνια: τυχαία κάλυψη 4G, λευκή περιοχή, συχνή ενημέρωση του κουτιού και μη τρομερή ταχύτητα (ενώ είμαι 800μ. Από την ΕΡΑ). Από την ίνα, είναι ακόμα χειρότερη (έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της κεραίας Hertzian παρά από τις ίνες). Τέλος, είναι ένα μαγειρείο για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών (πολύ λίγη διαισθητική).”” Ανασκόπηση του Fabrice Maicel – Απρίλιος 2023.

⭐ Ποια είναι η γνώμη του εμπειρογνώμονα Jechange στο Red Box ?

 • Jechange Expert Σημείωση: ⭐⭐⭐⭐
 • Φτηνότερο κιβώτιο αγοράς στην αγορά
 • Αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση
 • Κουτί διαθέσιμο στο δίκτυο THD ινών
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις de france και περισσότερες από 110 χώρες
 • Προσαρμόσιμη προσφορά για να πληρώσουμε μόνο αυτό που χρειαζόμαστε
 • Πολύ πλήρες πλαίσιο FAQ στον κόκκινο ιστότοπο

Ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό, ευέλικτο και προσιτό κουτί στο διαδίκτυο ? Κοιτάξτε πια, το κόκκινο από το SFR Box είναι εκεί για να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σας ! Με τιμή μόνο 19.99 €/μήνα , Αυτή η συνδυασμένη προσφορά Ποιότητα, επιλογή και απλότητα.

Σταθερές και αποτελεσματικές ροές

Που είσαι επιλέξιμο για ίνες, THD ή ADSL, Το κόκκινο από το κουτί SFR προσαρμόζεται στην κατάστασή σας για να σας προσφέρει Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις στο Διαδίκτυο . Με ροή προς τα κάτω 500mbit/s και μια ανοδική ροή 500mbit/s , Μπορείτε να σερφάρετε, να παρακολουθήσετε βίντεο ροής υψηλής ευκρίνειας, να παίξετε online ή να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία χωρίς διακοπή. Με το κόκκινο από το κιβώτιο SFR, επωφεληθείτε από ένα Υγρή και αποτελεσματική σύνδεση, Όποια και αν είναι ο τύπος σύνδεσής σας.

�� Μια προσαρμόσιμη προσφορά

Το κόκκινο από το κουτί SFR είναι ένα μοναδική προσφορά σχεδιασμένο για Προσαρμόστε σε συγκεκριμένες χρήσεις των χρηστών του. Έτσι πληρώνετε μόνο τι Χρειάζεστε πραγματικά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε υπηρεσίες που δεν σας ενδιαφέρουν.

Το κόκκινο προσφέρει ένα Ποικιλία πρόσθετων επιλογών Για να εξατομικεύσετε την προσφορά σας και να επωφεληθείτε από πρόσθετες υπηρεσίες. Χρειάζομαι περισσότερο τηλεοπτικών καναλιών ? Επιλέξτε την επιλογή Κόκκινη τηλεόραση μόνο € 2 € Επιπλέον ανά μήνα και πρόσβαση σε μια επιλογή 100 τηλεοπτικά κανάλια Για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Και για ακόμη περισσότερα προγράμματα, μπορείτε να πάρετε ένα Μπουκέτο τηλεόρασης Σύμφωνα με το θέμα της επιλογής σας μεταξύ πολλών αθλημάτων, κινηματογράφου, μπουκέτα νεολαίας.

☎* Μια πλήρης τηλεφωνική υπηρεσία

Στα πλαίσια Η προσφορά Red Box Tripleplay , Επωφεληθείτε από Απεριόριστες κλήσεις Προς σταθερό στη Γαλλία και προς περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς. Για το Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά, Πρέπει να πάρετε μια επιπλέον επιλογή που είναι επί του παρόντος Προσφέρεται από το κόκκινο (αντί για € 5/μήνα). Έτσι, παραμένετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας, είτε βρίσκονται στο άλλο άκρο της χώρας είτε στο εξωτερικό, Χωρίς να ανησυχείτε για πρόσθετα έξοδα. Με το κόκκινο με κουτί SFR, οι κλήσεις περιλαμβάνονται στο πακέτο σας, προσφέροντας έτσι απόλυτη ειρήνη του μυαλού.

Εν κατακλείδι, το κόκκινο από το SFR Box είναι η τέλεια λύση για όλους όσους αναζητούν ένα προσιτή, ευέλικτη και αποτελεσματική προσφορά στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, το κόκκινο κουτί είναι Ελευθερώστε τον πρώτο μήνα Για οποιαδήποτε νέα συνδρομή, ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείτε !

Είστε πεπεισμένοι από την προσφορά Red by SFR Box ? Επικοινωνήστε με ένα Ερυθρός σύμβουλος Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά και να επωφεληθείτε από την προώθηση “Ένα μήνα που προσφέρεται” ::

Όλα για το κόκκινο από το SFR

 • Πηγαίνετε από ένα πακέτο SFR στο κόκκινο
 • Κριτικές σε κόκκινα πακέτα κινητής τηλεφωνίας
 • Κριτικές κιβωτίες κόκκινου διαδικτύου
 • Φτηνές πακέτα στο κόκκινο
 • Τερματίστε μια κόκκινη προσφορά

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Κόκκινο από το SFR Red Box Test: ειδοποίηση και χαρακτηριστικά

Red Box ADSL και Fiber by Red by SFR

Χάρη σε ένα μη δεσμευτικό κουτί, το Red by SFR μπόρεσε να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στον κόσμο των γαλλικών παρόχων πρόσβασης. Προκειμένου να διευκολυνθεί η εμπειρία των καταναλωτών όλο και περισσότερο, η επιχείρηση προσφέρει μόνο ένα κουτί Internet, διαθέσιμο τόσο σε ADSL όσο και οπτικές ίνες. Επομένως, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ξεφλουδίζουν έναν μακρύ και ευρύ κατάλογο για να μπορέσουν να σταματήσουν την επιλογή τους. Έχουν επίσης τη δυνατότητα εξατομικεύστε την προσφορά τους ανάλογα με τις ανάγκες τους Χάρη στις διάφορες επιλογές που επισημάνθηκαν από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Προκειμένου να απλοποιήσει πάντα την πρότασή του, το Red by SFR εμφανίζεται επίσης στον κατάλογό του μια σταθερή τιμή. Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη, Οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να φοβούνται την αύξηση της τιμής Στο τέλος του πρώτου έτους της συνδρομής. Σε περίπτωση δυσαρέσκειας, ο τερματισμός του κόκκινου κουτιού παραμένει δυνατή, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να έχει πρόσθετες αμοιβές τερματισμού. Από την άποψη των υπηρεσιών, αυτό το κουτί επικεντρώνεται στα βασικά στοιχεία με Μόνο πρόσβαση στο Διαδίκτυο και σταθερή γραμμή τηλεφωνίας Για τη βασική τιμή. Το τελευταίο έχει επίσης ρυθμιστεί σε € 25 για οπτικές ίνες και € 20 για πρόσβαση στο ADSL.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το Red Box ADSL και τις οπτικές ίνες:

 • Αυτό είναι ένα μη δεσμευτικό κουτί
 • Η τιμή που εμφανίζεται στον κατάλογο είναι σταθερή και δεν τείνει να αυξηθεί
 • Το βασικό πλαίσιο Internet είναι μια προσφορά Διπλό παιχνίδι, Χωρίς μπουκέτο τηλεόρασης
 • Η αρχική τιμή είναι € 25 για οπτικές ίνες και € 20 για ADSL.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/28/2022

Το κόκκινο κουτί εν συντομία

Το κόκκινο κουτί του κόκκινου από το SFR είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους καταναλωτές και ιδιαίτερα σε εκείνους που το επιθυμούν Εξοικονομήστε χρήματα στους καθημερινούς λογαριασμούς τους. Προκειμένου να τοποθετηθεί ως ελκυστική, η επιχείρηση θέτει ιδιαίτερα στις συνδρομές που δεν δεσμεύονται. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι συνδρομητές σε αυτό το πλαίσιο Διαδικτύου έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν τη σύμβασή τους όταν επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να προβλέψουν πρόσθετα έξοδα.

Το κόκκινο από το πλαίσιο Internet SFR

Το Red Box είναι ένα από τα σπάνια μη συνδετικά κουτιά που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.

Εκτός από αυτό χωρίς δέσμευση, αυτό το κουτί Internet διακρίνεται επίσης με ελκυστική τιμή. Το σπίτι -επιλέξιμα οπτικά νοικοκυριά πρέπει πράγματι να πληρώσουν 25 ευρώ το μήνα, ενώ όσοι εξακολουθούν να είναι ικανοποιημένοι με το ADSL πρέπει να πληρώσουν 20 μηνιαίες €. Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια τιμή προώθησης. Γεγονός, Δεν αναμένεται αύξηση στο τέλος του πρώτου έτους συνδρομή. Για αυτό το επιτόκιο, όλοι οι χρήστες, από την άλλη πλευρά, έχουν πρόσβαση μόνο στις βασικές υπηρεσίες ενός πλαισίου Internet, είναι η πρόσβαση στο δίκτυο καθώς και μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή.

Ποιες είναι οι κύριες υπηρεσίες που προβάλλουν το Red Box ?

 • Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οπτικές ίνες Fiber, ADSL ή VDSL με θεωρητική ροή μέχρι 1 GB/S με επιλογή.
 • Απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθούν σε περισσότερους από 110 διεθνείς προορισμούς.

Ποιες είναι οι κύριες θετικές κριτικές των συνδρομητών στο Red Box ADSL/Fiber Red ?

Το κόκκινο κουτί είναι Η μόνη συνδρομή στο Διαδίκτυο που προσφέρει το SFR χωρίς υποκατάστημα. Με αυτήν την προσφορά, η επιχείρηση σκοπεύει να αποπλανήσει τους καταναλωτές όλο και περισσότερο. Είναι πολύ για να έχουν μπει στον πειρασμό από αυτό το μη δεσμευτικό κουτί και τις ελκυστικές τιμές του. Επομένως, είναι δυνατό να βρείτε πολλές κριτικές πελατών σχετικά με αυτήν την προσφορά στο Διαδίκτυο. Προκειμένου να γίνουν πιο ελκυστικοί για τους χρήστες, προσφέρει ο πάροχος πρόσβασης, και αυτό τακτικά, οι επιλογές προσφέρονται δωρεάν.

Ειδοποιήσεις για το κόκκινο κουτί

Πολλές κριτικές πελατών είναι διαθέσιμες σχετικά με το κόκκινο κουτί του Red by SFR.

Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων αυτού του κουτιού Διπλό παιχνίδι, Βρίσκουμε το γεγονός ότι είναι συνδρομή χωρίς υποχρέωση. Πολλοί καταναλωτές εκτιμούν τη δύναμη Επωφεληθείτε από ένα κουτί internet που μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή, Και αυτό χωρίς επιπλέον κόστος. Σημειώστε ότι ο πάροχος πρόσβασης δεν είναι επίσης τσιγκούνης με καλά σχέδια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, οι διαφημιστικές προσφορές ακολουθούν μία ή περισσότερες επιλογές που προσφέρονται. Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα του κόκκινου κουτιού είναι:

 • ένα μη δεσμευτικό κουτί
 • Καλές προσφορές διαθέσιμες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους
 • Πολλές επιλογές διαθέσιμες για την εξατομίκευση της προσφοράς σας
 • ένα πλαίσιο Διαδικτύου διαθέσιμο τόσο σε ADSL όσο και σε οπτικές ίνες.

Πλεονέκτημα N ° 1: Ένα κόκκινο με κουτί SFR χωρίς δέσμευση

Τα μη δεσμευτικά κουτιά αρχίζουν να αναπτύσσονται στον κατάλογο των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου. Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν επίσης εξειδικευτεί σε αυτό το είδος πρότασης. Αυτή είναι η περίπτωση του κόκκινου από το SFR, το οποίο είναι συγκεκριμένα ο μη δεσμευτικός κλάδος του SFR. Αυτός ο τύπος κιβωτίου Internet είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους καταναλωτές που επιθυμούν Επωφεληθείτε από τις διάφορες καλές προσφορές που διατίθενται από τους παρόχους πρόσβασης Σε σύνδεση. Στην πράξη, μόλις μια καλύτερη προσφορά έρχεται αλλού, αρκεί να τερματίσετε χωρίς πρόσθετο κόστος για να αλλάξετε τη συνδρομή σας.

Κατά τον τερματισμό του κόκκινου με συνδρομή SFR, θα πληρωθεί μόνο τα πάγια έξοδα. Συχνά, Αυτά τα τέλη τερματισμού μπορούν να καλυφθούν από τον νέο πάροχο πρόσβασης Σε σύνδεση. Με τον ίδιο τρόπο, το Red by SFR προσφέρει για να βοηθήσει κάθε νέο πελάτη να πληρώσει μέρος των δαπανών σχετικά με το κλείσιμο της γραμμής με τον προηγούμενο πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου.

49 € του κόστους κλεισίματος σταθερής γραμμής με κόκκινο από SFR

Παρόλο που ένα κουτί είναι χωρίς δέσμευση και αυτό δεν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος τερματισμού, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα πάγια έξοδα. Στην περίπτωση του κόκκινου κιβωτίου του κόκκινου από το SFR, είναι απαραίτητο να παρέχουμε συνολικά € 49 όταν τερματίζουμε τη συνδρομή του. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί συγκεκριμένα στο κόστος κλεισίματος γραμμής. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι δυνατόν να επιστραφούν για αυτά τα έξοδα από τον νέο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Advantage N ° 2: Καλές προσφορές διαθέσιμες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους

Οι καταναλωτές σε διαρκή αναζήτηση καλών προσφορών μπορεί να το έχουν παρατηρήσει Το κόκκινο από το SFR προσέφερε τακτικά προωθητικές προσφορές. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η επιχείρηση, ωστόσο, δεν προσφέρει κουτιά σωστά μιλώντας. Το κλάδο των άστεγων του SFR βασίζεται μάλλον στις επιλογές που προσφέρονται δωρεάν. Ανάλογα με την περίοδο του έτους, οι καταναλωτές μπορούν, για παράδειγμα. Σε άλλο μητρώο, δεν είναι σπάνιο να βλέπετε την επιλογή σε απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά που προσφέρονται.

Γενικά, αυτές οι επιλογές προσφέρονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Οι καταναλωτές πληρώνουν μόνο τη βασική τιμή του πλαισίου Internet ή € 25 για οπτικές ίνες ή € 20 για ADSL. Δεν αναμένεται αύξηση στο τέλος της πρώτης και συνδρομής, και ακόμη και αν έχουν προσφερθεί δωρεάν αρκετές επιλογές.

Οι επιλογές που προσφέρονται πιο τακτικά από το Red by SFR:

 • Η ενισχυμένη επιλογή ροής δίνοντας πρόσβαση σε θεωρητική ταχύτητα 1 GB/s για λήψη
 • Η επιλογή που πραγματοποιεί απεριόριστες κλήσεις διαθέσιμες σε μητροπολιτικά κινητά και DOM.

Κόκκινο από την απόδοση του SFR Box

Διαβάστε επίσης πώς να εκτελέσετε ένα κόκκινο με δοκιμή ροής SFR ?

Advantage N ° 3: Διαφορετικές επιλογές για προσαρμογή σε όλες τις ανάγκες

Αν και οι επιλογές για ενισχυμένες ροές και οι κλήσεις προς κινητά είναι οι πιο γνωστές, υπάρχουν Πολλές άλλες επιλογές για την προσαρμογή του κόκκινου με προσφορά SFR. Χάρη σε αυτές τις δυνατότητες, ο πάροχος πρόσβασης σκοπεύει να ανταποκριθεί στη ζήτηση όλων των καταναλωτών. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι ότι σχετικά με την πρόσβαση σε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Είναι πράγματι απαραίτητο να διατηρηθεί ένα πνεύμα που, στη βάση, είναι μόνο μια προσφορά Διπλό παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, όλοι οι καταναλωτές που δεν εγγραφούν σε πρόσθετη επιλογή δεν θα έχουν πρόσβαση σε αποκωδικοποιητή.

Για να επωφεληθούν από την τηλεόραση, οι συνδρομητές πρέπει να παρακολουθήσουν δύο από τις επιλογές του χειριστή λίγο πιο κοντά. Η πρώτη συμφωνία με την πρόσβαση στο 35 τηλεοπτικά κανάλια για μόνο € 2 ακόμη κάθε μήνα. Για ένα ελαφρώς πιο παρεχόμενο μπουκέτο τηλεόρασης ή 100 τηλεοπτικά κανάλια, πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε 4 ακόμη κάθε μήνα κάθε μήνα κάθε μήνα.

Εγγραφείτε νέες επιλογές μέσω του Red από την περιοχή του πελάτη SFR

Όταν ένας συνδρομητής επιθυμεί να επωφεληθεί από νέες επιλογές στο κόκκινο του με συνδρομή SFR, μπορεί να εγγραφεί απευθείας μέσω του χώρου συνδρομητών του διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να σταματήσετε την επιλογή σας όταν εγγραφείτε στο πλαίσιο Internet. Για παράδειγμα, εάν ο καταναλωτής διαπιστώσει ότι θέλει τελικά να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεόραση, θα είναι αρκετό για να το ζητήσει. Για να πάρετε μια ιδέα για όλες τις δυνατότητες, απλώς συνδεθείτε με το κόκκινο σας από την περιοχή πελάτη SFR.

Advantage N ° 4: Ένα κόκκινο κουτί διαθέσιμο τόσο σε οπτικές ίνες όσο και στο ADSL

Σε αντίθεση με ορισμένους παρόχους πρόσβασης, δεν υπάρχει κατάλογος κιβωτίων ADSL και κατάλογος οπτικών ινών σε κόκκινο. Το ένα και το μοναδικό πλαίσιο Internet που προσφέρεται είναι Το κόκκινο κουτί, διαθέσιμο μέσω αυτών των διαφορετικών τεχνολογιών πρόσβασης. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι ένα λυκίσκο χορηγεί αυτόματα το καλύτερο δίκτυο που διατίθεται στους συνδρομητές του. Επομένως, δεν είναι δυνατόν ένα άτομο που επωφελείται από μια σύνδεση οπτικών ινών για να εγγραφεί μόνο το κόκκινο με προσφορά SFR ADSL.

Χάρη στις οπτικές ίνες, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ταχύτητες σύνδεσης. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να ενισχύσετε τις ροές ακόμη περισσότερο. Αυτή είναι η επιλογή Plus Debit, διαθέσιμη κανονικά σε 5 ευρώ κάθε μήνα κάθε μήνα. Το τελευταίο επιτρέπει Ελπίζω από ταχύτητες έως 1 GB/S για λήψη. Σημειώστε ότι, ανάλογα με την περίοδο του έτους, αυτή η επιλογή μπορεί να προσφερθεί σε όλα τα νέα κόκκινα από τους συνδρομητές SFR.

Πακέτα Netflix στο κόκκινο

Διαβάστε επίσης πώς να επωφεληθείτε από το Netflix στο κόκκινο κουτί του ?

Οι κύριες αρνητικές αποδόσεις για το κόκκινο κουτί του κόκκινου

Παρόλο που το κόκκινο κουτί μπόρεσε να κάνει ένα μέρος για τον εαυτό του στην καθημερινή ζωή ενός μεγάλου αριθμού γαλλικών ανθρώπων, εξακολουθεί να υπάρχει Μερικά αρνητικά σχόλια που προκύπτουν από τις διάφορες κριτικές πελατών Για την επιχείρηση. Μερικοί συνδρομητές δείχνουν πράγματι μερικές δυσκολίες. Τα κύρια αρνητικά σημεία που σημειώνονται από τους καταναλωτές είναι ιδίως η απουσία φυσικής εξυπηρέτησης πελατών, η έλλειψη κουτιού + κόκκινο από το πακέτο SFR ή ακόμα και η έλλειψη υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στην προμήθεια.

Αδύναμο σημείο N ° 1: Εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη μόνο από απόσταση

Για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι περίπλοκο να μην βρεθεί ένα φυσικό σημείο πώλησης κόκκινου. Στην πράξη, Με αυτόν τον χειριστή, όλα πηγαίνουν στο διαδίκτυο. Δεν είναι συγκεκριμένα δυνατό να μεταβείτε σε ένα κατάστημα SFR για να εγγραφείτε σε ένα νέο πλαίσιο Internet ή να λάβετε βοήθεια.

Τα αδύναμα σημεία του κόκκινου κουτιού

Για ορισμένους χρήστες, δεν μπορείτε να πάτε σε ένα φυσικό κατάστημα είναι ένα πραγματικό αδύναμο σημείο.

Ορισμένοι συνδρομητές έχουν επίσης σημειώσει ότι το κόκκινο από την εξυπηρέτηση πελατών SFR δεν ανταποκρίθηκε μερικές φορές, ειδικά λόγω πάρα πολλών αιτημάτων. Ωστόσο, ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα εφαρμόζοντας επαρκείς συσκευές. Για παράδειγμα, είναι πιθανό να συνομιλήσετε απευθείας στο διαδίκτυο με έναν σύμβουλο. Σημειώστε ότι ορισμένες λύσεις μπορούν επίσης να βρεθούν στο κόκκινο από την περιοχή πελατών SFR.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Σε περίπτωση κατανομής στο πλαίσιο Internet, πρέπει πάντα να ελέγχετε την κατάσταση των συνδέσεών του. Είναι πιθανό ότι η κατανομή οφείλεται σε ένα διπλωμένο νήμα ή σε κακό αντίκτυπο. Σημειώστε ότι είναι επίσης σκόπιμο να επανεκκινήσετε τον εξοπλισμό σας πριν προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κατά καιρούς, αυτός ο απλός χειρισμός καθιστά δυνατή την επίλυση του προβλήματος.

Αδύναμο σημείο N ° 2: Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα για ένα κουτί + κόκκινο από το πακέτο SFR

Μερικοί χρήστες εξαπατούν Επίσης, η έλλειψη συνδυασμένης προσφοράς κιβωτίου Internet και πακέτων κινητής τηλεφωνίας. Είναι αλήθεια ότι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης προσπαθούν να διακρίνουν τον εαυτό τους με τέτοιες προτάσεις. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι προωθήσεις στο κόκκινο από τα πακέτα SFR είναι πολυάριθμες στον κατάλογο μη δεσμευτικού SFR. Στην πραγματικότητα, παραμένει δυνατό να εξοικονομήσετε ενδιαφέρουσες αποταμιεύσεις, εγγραφείτε τόσο σε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας όσο και σε μια σταθερή προσφορά, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από μια συνδυασμένη προσφορά.

Για να μειώσετε πάντα την τιμή του τιμολογίου του, μπορεί επίσης να είναι ελκυστική Για να περιμένετε τις καλύτερες προσφορές από το Red by SFR. Ανάλογα με την περίοδο, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε τον πάροχο πρόσβασης να προσφέρει έως και τρεις επιλογές δωρεάν, και αυτό χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας διάρκειας διάρκειας διάρκεια. Αυτό μπορεί ειδικότερα να εξοικονομήσει έως και 15 € το μήνα.

Αδύναμο σημείο N ° 3: Λίγες διαθέσιμες υπηρεσίες στη βασική προσφορά του Red Box

Αν και οι τιμές που εμφανίζονται στον κατάλογο Red by SFR φαίνεται να είναι ελκυστικές, δεν πρέπει να το ξεχνάμεΕίναι μόνο μια προσφορά Διπλό παιχνίδι προτεινόμενος. Οι καταναλωτές που επιθυμούν για παράδειγμα να επωφεληθούν από την τηλεόραση θα πρέπει να αναμένουν να πληρώσουν περισσότερα από € 25 το μήνα. Για παράδειγμα, με την επιλογή για 100 τηλεοπτικά κανάλια, ο ρυθμός κουτιού Internet μειώνεται σε 29 ευρώ το μήνα. Εάν προσθέσουμε περισσότερες επιλογές, η μηνιαία τιμή είναι πάντα υψηλότερη.

Από την άλλη πλευρά, να έχετε κατά νου ότι Αυτή η τιμή είναι εντελώς απαλλαγμένη από την κατάσταση της διάρκειας. Στην πράξη, δεν πρέπει να αναμένεται καμία αύξηση της τιμής μετά από ένα έτος συνδρομής. Όταν ένας καταναλωτής συγκρίνει τα διάφορα κουτιά στο διαδίκτυο στην αγορά, πρέπει επομένως να το έχει κατά νου. Οι άλλοι φορείς έχουν πράγματι πιο ελκυστικές τιμές, αλλά με σημαντική αύξηση στο τέλος των πρώτων δώδεκα μηνών.

Τα πάντα για να σπάσουν το κόκκινο με σύμβαση SFR

Διαβάστε επίσης τον τερματισμό ενός κόκκινου από το SFR Internet Box

Δοκιμή και τελική ανασκόπηση σχετικά με το κόκκινο κουτί ADSL και τις οπτικές ίνες

Συνοπτικά, το κόκκινο κουτί του κόκκινου από SFR είναι τοποθετημένο ως Ιδανικό για όλους τους καταναλωτές που αναζητούν ένα μη δεσμευτικό κουτί. Αυτό το πλαίσιο Internet είναι ακόμα πιο ελκυστικό για όσους δεν αναζητούν μια ιδιαίτερα εξαντλητική προσφορά και που θέλουν να επικεντρωθούν στα βασικά στοιχεία, στη σύνδεση στο Διαδίκτυο και, εάν είναι απαραίτητο, μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή.

Κόκκινο από τις βασικές υποσχέσεις της προσφοράς της SFR Πρόσβαση στο δίκτυο σταθερού SFR. Για να γνωρίζουμε την επαρκή τεχνολογία πρόσβασης, είναι επιτακτική ανάγκη να διεξαχθεί εκ των προτέρων μια δοκιμή επιλεξιμότητας. Σημειώστε ότι, ανεξάρτητα από τη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία πρόσβασης, η πρόταση όσον αφορά την τηλεφωνία παραμένει η ίδια με απεριόριστες κλήσεις σε διορθώσεις περισσότερων από εκατό διεθνών προορισμών.

Οι κύριες θετικές και αρνητικές απόψεις για το κόκκινο κουτί
Θετικές απόψεις Αρνητικές απόψεις
Ένα μη δεσμευτικό κουτί Μια ασυνήθιστη βασική πρόταση
Ένα σταθερό επιτόκιο, το οποίο δεν αυξάνεται μετά από ένα χρόνο Η απουσία φυσικού σημείου πώλησης για το Red by SFR
Διαφορετικές επιλογές για να συνθέσουν την προσφορά της ανάλογα με τις ανάγκες της Χωρίς πακέτα καλών σχεδίων + κουτί Internet
Διαφορετικές καλές προσφορές που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του έτους Η εξυπηρέτηση πελατών μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί

Συνοπτικά, το κόκκινο κιβώτιο του Red by SFR τοποθετείται ως ελκυστικό επειδή:

 • Αυτό είναι ένα μη δεσμευτικό κουτί
 • Η τιμή τείνει να παραμείνει σταθερή σε όλη τη συνδρομή
 • Υπάρχει επίσης στην οπτική ίνες όπως στην έκδοση ADSL.