Recondified Phone: Οι καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε το smartphone σας – Le Parisien, πού να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο? Καλά

Πού να αγοράσετε ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο

Υπεύθυνος για τη δημιουργία περιεχομένου από το blog έκπτωσης και ποιότητας !

Ή αγοράστε ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο

Οι καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε το τηλέφωνό σας ανακατασκευασμένο

  • Ο παριζιάνικος
  • Υψηλής τεχνολογίας

Samsung Galaxy S20 Ultra Smartphone: Επωφεληθείτε από την τρελή μείωση του -76%Το CDISCONT μειώνει δραστικά την τιμή του smartphone Google Pixel 7AΠτώση για αυτό το smartphone 5G που επωφελείται από τεράστια έκπτωση 500 ευρώSamsung Galaxy S21FE: Αυτό το δημοφιλές smartphone είναι διαθέσιμο σε εκπληκτική τιμή

Η πώληση flash δεν πρέπει να χάσετε στο smartphone OnePlus 10TΠεριποιηθείτε τον εαυτό σας στο Samsung Galaxy Z Flip5 smartphone και απολαύστε τα μεγάλα σχέδια του Mega στην επίσημη ιστοσελίδαΤο Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Smartphone πέφτει σε λιγότερο από 300 ευρώΜε την απελευθέρωση του νέου iPhone 15, η τιμή του iPhone 14 Pro Max αυξάνεται

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

  • Samsung Galaxy S20 Ultra Smartphone: Επωφεληθείτε από την τρελή μείωση του -76%
  • Το CDISCONT μειώνει δραστικά την τιμή του smartphone Google Pixel 7A
  • Αυτό το κυκλικό πριόνι επωφελείται από μια πώληση flash σε αυτόν τον εξειδικευμένο ιστότοπο
  • Nike Dunk High: Εδώ είναι 3 αποκλειστικές προσφορές για να εισέλθουν σε αυτά τα μοντέρνα πάνινα παπούτσια
  • Επιλογή αγορών

Πού να αγοράσετε ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο ?

Με την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, τα smartphones γίνονται παρωχημένα πιο γρήγορα από ποτέ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι συσκευές είναι άχρηστες. Αντίθετα, πολλά smartphones ανακαινίζονται και πωλούνται, προσφέροντας μια πιο προσιτή και πιο οικολογική εναλλακτική λύση στην αγορά μιας νέας συσκευής. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα καλύτερα μέρη για να αγοράσουμε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο και να απαντήσουμε στην ερώτηση “Πού να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο ? »»

Επιλέξτε το σωστό smartphone που αναμορφώθηκε στο σωστό μέρος

Ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο είναι μια συσκευή που έχει διατεθεί προς πώληση μετά από καθαρισμό, επισκευή και τοποθετημένη σε κουτιά από έναν επαγγελματία. Είναι απόλυτα λειτουργικό, αλλά μπορεί να παρουσιάσει αισθητικά ελαττώματα (γρατζουνιές, ίχνη κρούσης) και η μπαταρία της δεν είναι πάντα νέα. Ανάλογα με την αισθητική τους κατάσταση και την ηλικία τους, τα ανακατασκευασμένα smartphones ταξινομούνται με “βαθμό” και η τιμή τους είναι 20 έως 50 % χαμηλότερη από ό, τι στη νέα έκδοση, για ισοδύναμη απόδοση στη φωτογραφία και το βίντεο.

Πού να αγοράσετε ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο ?

Αργά

Ο Largo είναι ειδικός στην ανακατασκευή των smartphones, κυρίως iPhones, που εδρεύει κοντά στη Nantes. Ιδρύθηκε το 2016, ο Largo έχει ανακατασκευάσει περισσότερα από 140.000 smartphones από τη δημιουργία του, συμπεριλαμβανομένων 51.000 το 2020. Η εταιρεία έχει το δικό της εργοστάσιο για να αποκαταστήσει τα smartphones, τα μαξιλαράκια και τους μεμονωμένους υπολογιστές, τα οποία της επιτρέπουν να ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία, από την υποδοχή μέχρι την επισκευή, συμπεριλαμβανομένου του ποιοτικού ελέγχου και της υπηρεσίας μετά -sale.

Τον Απρίλιο του 2021, ο Largo πέτυχε την εισαγωγή της στην αύξηση του Euronext, το διαμέρισμα των εταιρειών ανάπτυξης στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Χάρη στο κεφάλαιο που τέθηκε σε αυτή την ευκαιρία, ο Largo σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την ισχυρή του ανάπτυξη, ιδίως τις ανάγκες σε μετρητά που συνδέονται με την αύξηση της δραστηριότητας, τον αυτοματισμό και την επέκταση των παραγωγικών ικανοτήτων του, καθώς και την ανάπτυξη άμεσων πωλήσεων με το ευρύ κοινό μέσω του site του Rilax-Mobile Merchant.Fr.

Επανεμφανίζω

Η σύσταση είναι πρωτοπόρος σε αυτήν την αγορά. Αυτή η γαλλική εκκίνηση υπεργολάει τη διαδικασία ανακατασκευής στην Ανατολική Ευρώπη και πωλεί smartphones που ανακατασκευάστηκαν στη Γαλλία, στο Bouygues Telecom, σε διανομή (Auchan, Electro Dépôt κ.λπ.) και με τη δική του μάρκα, Re !.

ναι ναι

Ναι ναι είναι ένας από τους ανακατασκευαστές που ευνοούν τη Γαλλία, από την εξαγορά των τηλεφώνων μέχρι την ανακατασκευή τους. Έχει ένα εργαστήριο-shop στο Caen, όπου λαμβάνουν χώρα όλα τα στάδια αποκατάστασης. Η φιλοδοξία του είναι να ανοίξει εργαστήρια μπουτίκ στις τέσσερις γωνίες της Γαλλίας για να εξυπηρετήσει τις αγορές σε τοπικό επίπεδο.

Πίσω αγορά

Η πίσω αγορά λειτουργεί διαφορετικά. Είναι μια αγορά (Marketplace) που καθιστά τον ενδιάμεσο μεταξύ των πελατών και τους ανακατασκευαστές όλων των μεγεθών (πολύ νέοι αλλά και μεγάλοι ως έναρξη, Smaaart ή ναι ναι) και όλοι οι ορίζοντες (μερικοί βασίζονται στην Ευρώπη ή στην Κίνα).

Κόκκινο με SFR

Το Red by SFR προσφέρει επίσης προσφορές smartphone με αναμορφωμένα στο site τους. Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το τηλέφωνό σας ανακατασκευασμένο σε 4 φορές χωρίς κόστος με κόκκινο πακέτο. Θα έχετε την επιλογή μεταξύ των πρόσφατων μοντέλων.

Η φωτισμένη επιλογή

Η αγορά ενός επαναπροσδιορισμένου τηλεφώνου είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ παίρνουν μια συσκευή υψηλής ποιότητας. Είτε επιλέγετε να αγοράσετε από το Largo, το Recoe Ecece, το Smaaart, ναι ναι, την αγορά πίσω ή το κόκκινο από το SFR, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε μια συσκευή που έχει επιθεωρηθεί προσεκτικά και αποκατασταθεί. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα και να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος πριν κάνετε μια αγορά για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε.

�� Απολαύσατε τις συμβουλές μας για να επιλέξετε πού να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο ? Διαβάστε άλλα άρθρα “συμβουλών μας”

Πώς να μειώσετε την πίεση ενός λέβητα;

Πώς να μειώσετε την πίεση ενός λέβητα ?

Η διαχείριση της πίεσης του λέβητα σας είναι ζωτικής σημασίας για το καλό του ..

Εικονογράφηση του άρθρου

Flee Boiler: Είναι επικίνδυνο ?

Ο λέβητας είναι ένα βασικό στοιχείο της καθημερινής μας ζωής, παρέχοντας μας ζεστασιά και ..

Πώς να καθαρίσετε έναν λέβητα Saunier Duval ?

Ο χειμώνας πλησιάζει και ο λέβητας Saunier Duval αρχίζει να κάνει το δικό του ?…

Ρύθμιση καλοριφέρ: Πόσοι πύργοι ?

Αχ, θέρμανση ! Αυτό είναι το πράγμα που αγαπάτε το χειμώνα, αλλά εσείς ..

Υπεύθυνος για τη δημιουργία περιεχομένου από το blog έκπτωσης και ποιότητας !

Το Bienmoischer είναι ένα blog που ανήκει στην έκπτωση, ειδικεύεται στην αποταμίευση νέων και νέων υποβαθμισμένων προϊόντων που προορίζονται για άτομα και επαγγελματίες.

Επικοινωνία

Ζώνη δραστηριότητας Brehanne
44640 Le Pellerin
Γαλλία