Φτηνές ηλεκτρικό σκούτερ – νέο και χρησιμοποιούνται σε μειωμένη τιμή | Rakuten, καλές προσφορές ηλεκτρικά σκούτερ: online και αποθήκευση προωθήσεων »Dealabs

Καλές προσφορές ηλεκτρικά σκούτερ

Εννέα D28E Electric Scooter – Μαύρο και κόκκινο

Ηλεκτρικό σκούτερ

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού σκούτερ μπορεί να είναι μια επίπονη εργασία, ειδικά αν εξετάσετε όλους τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η δύναμή του. Ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό σκούτερ, πρέπει να λάβετε υπόψη τη δύναμη του κινητήρα. Για χρήση στην πόλη, ένας κινητήρας που παράγει λιγότερο από 500 watts ισχύος είναι γενικά επαρκής. Από την άλλη πλευρά, για περισσότερη ορεινή γη, μπορεί να είναι απαραίτητη μια μηχανή άνω των 500 watts.

Στη Γαλλία, η νομοθεσία σχετικά με τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι αρκετά αυστηρή. Η μέγιστη εξουσιοδοτημένη ταχύτητα είναι 25 km/h, με ισχύ 500 watt ή λιγότερο. Είναι σημαντικό να ελέγξετε για να συμμορφωθείτε με το νόμο. Η αστυνομία δεν διστάζει να ελέγξει τους χρήστες που θεωρούν ότι παραβιάζουν. Γνωρίζουν τα σημάδια και τα μοντέλα που ενδεχομένως δεν έχουν εγκριθεί. Επιπλέον, εάν συνδυάσουμε το μειωμένο μέγεθος των τροχών, τους λόγους του εδάφους, την ταχύτητα, την αναποτελεσματική πέδηση και την ταχύτητα, ένα δράμα μπορεί να είναι αναπόφευκτο. Τέλος, αν αναλάβετε κινδύνους για τον εαυτό σας, θέτουμε σε κίνδυνο άλλους χρήστες δημόσιων χώρων. Απαγορεύεται επίσης να οδηγείτε στα πεζοδρόμια. Μερικοί δήμοι μερικές φορές φτάνουν τόσο μακριά όσο απαγορεύουν τα σκούτερ. Είναι σημαντικό ο καθένας να σέβεται τους άλλους.

Για την ασφάλειά σας, συνιστάται έντονα να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με κράνος όταν οδηγείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Το κράνος είναι απαραίτητο για την προστασία του κεφαλιού από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι επίσης σημαντικό να φορούν άλλο προστατευτικό εξοπλισμό, όπως οι γόνατα και οι αγκώνες, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού σε περίπτωση πτώσης.

Τέλος, όταν επιλέγετε, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την προέλευσή τους. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε για να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο, είναι σημαντικό να το επιθεωρήσετε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας ή να ανταλλάξετε μέσω της διασύνδεσης ανταλλαγής, τα μηνύματά μας, με τον συγκεκριμένο πωλητή που το έθεσε προς πώληση.

Συνολικά, όταν επιλέγετε ένα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την εξουσία της, τη νομοθεσία που ισχύει με τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε. Είναι επίσης σημαντικό να προσδιορίσετε εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο ή χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό σκούτερ. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, θα μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρικό σκούτερ ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, ολοκληρώσατε τις δημόσιες συγκοινωνίες και τις κυκλοφοριακές συμφόρησης με το αυτοκίνητο, αποφασίσατε να επιλέξετε ένα μέσο ηλεκτρικής μεταφοράς για να αυξήσετε το αίσθημα της ελευθερίας σας στην πόλη ? Εάν το ποδήλατο μπορεί να είναι ελαφρώς ογκώδες για όσους ζουν σε ένα διαμέρισμα, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι από την άλλη πλευρά ο ιδανικός ταξιδιωτικός συνεργάτης μεγάλων πόλεων. Εύκολο στη χρήση και να μην πάρει πολύ χώρο, το ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να είναι πτυσσόμενο, όλο το έδαφος ή με μια σέλα για να βελτιστοποιήσει την άνεση κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού σας. Καλύτερα, υπάρχει σε μορφή ενηλίκων ή παιδιών και επομένως μπορεί να ταιριάζει σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Ενδιαφερόμενος ? Με τα χρήματα που εξοικονομούνται στο rakuten ή το cashback του ελάχιστου 3% που ισχύει για αρκετές δεκάδες ημέρες, μπορείτε πολύ καλά να αγοράσετε φθηνότερα ένα ηλεκτρικό κράνος σκούτερ, προστασία ή μια νέα μπαταρία για παράδειγμα. SXT Scooters, Xiaomi, Denver, Urbanglide, E-Twow, Beeper, BH, E-Road. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση από μία από τις πολλές αναφορές μας με φθηνά ηλεκτρικά σκούτερ, διαθέσιμη τώρα στην αγορά, από την πλευρά του νέου όπως για την περίσταση.

Στα ημερολόγιά σας: Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023, έχετε ραντεβού με τις γαλλικές ημέρες Ηλεκτρική Trottinette στον ιστότοπό μας. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις σας περιμένουν σε πολλές αναφορές κατά τη διάρκεια αυτών των γαλλικών ημερών Ηλεκτρικό σκούτερ. Η ευκαιρία να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας ενώ κάνετε πολύ καλές εξοικονόμηση σε μερικά μόνο κλικ. Να επωφεληθούν από αυτό !

Καλές προσφορές ηλεκτρικά σκούτερ

Τα τελευταία χρόνια, τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν γίνει ένας νέος τρόπος να μετακινηθούν, δημοφιλή τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Πολύ περισσότερο από ένα απλό φαινόμενο μόδας, αυτό το σύστημα μετακίνησης μετατρέπει βαθιά τη σχέση μας με το περιβάλλον μας. Το Dealabs σας λέει τα πάντα για να βρείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στην προώθηση.

Οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό μας μπορούν να κερδιστούν κέρδη, αυτό μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε την πλατφόρμα μας.

Όλες οι συμφωνίες και οι κωδικοί μείωσης ισχύουν ηλεκτρικά σκούτερ τον Σεπτέμβριο του 2023

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-conty “:” subnavmenu brad-a subnavmenu-morph “,” toggleclass “:” subnavmenu–seleled “, parenttoggle” “Διάταξη”: [, “xforce”: true, “width”: 270, “left”:>], “cache”: false> ‘>

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-contytoggle “: true, “Διάταξη”: [<"preset":"menu","top":,"xForce":true,"x":"100%","width":310,"right":>], “Cache”: False> ‘> φίλτρο 1 φίλτρο 1

Ninebot από το Segway F40I Electric Scooter (μοντέλο με δείκτες)

02/10/2023 23 Σεπτεμβρίου
Ένα σκούτερ με δείκτες δεν τρέχει στους δρόμους
17 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Urbanglide All Road 5 Electric Scooter

22 Σεπτεμβρίου Χώρα αποστολής: Γαλλία
Urbanglide All Road 5 Electric Scooter 479 € 599 € -20% 14.99 € καλές συμφωνίες rue du commerce

Περιγραφή – Ηλεκτρικό σκούτερ – Urbanglide – Όλος ο δρόμος 5 – Electric Scooter Strong Points Urbanglide All Road 5 – Ηλεκτρική σκούτερ ισχύος: 800W Μέγιστη ταχύτητα: 25 km/…

10 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Kugoo S3 πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ - 350W, 6Ah, 25km/h, οθόνη LCD, 8,5 ελαστικά

Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, το Kugoo S1 κατά τη διάρκεια της περιόδου που πωλήθηκε στα € 299, ήταν ιδιαίτερα περιζήτητη επειδή ισχυρή (350W) και φως (11kg), 2 σημαντικά κριτήρια για μένα, μπορεί να κάνει 20 έως 25 χιλιόμετρα χωρίς P…

AUVOPRO ES80 M365 Pro Electric Scooter - 36V, 10.5AH, 350W, 8.5 ελαστικά

22 Σεπτεμβρίου Χώρα αποστολής: Διαβάστε. Τσέχος
Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

➥ 219 € με τον κωδικό ⇨ bgfr9es801 καλή τιμή για αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ ! 🙂 ⇨ Φύλλο κατασκευαστή ► Χαρακτηριστικά & Περιγραφή Μάρκα: Aovopro Τύπος: Σκούτερ ..

Μην χάσετε καμία συμφωνία «ηλεκτρικά σκούτερ» !
Λάβετε μια ειδοποίηση για όλες τις συμφωνίες με αυτήν τη λέξη -κλειδί.

Kugoo S3 πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ - 350W, 6Ah, 25km/h, οθόνη LCD, 8,5 ελαστικά

22 Σεπτεμβρίου Χώρα αποστολής: Διαβάστε. Τσέχος

Εξαιρετική τιμή για αυτό το μοντέλο kugoo ! Τέλειο αν δεν θέλετε να βάλετε € 400/500 σε ένα σκούτερ. Αυτή είναι μια ενημέρωση του μοντέλου S1. ➥ κωδικός προσφοράς BGFR9KGS3 στην Ινδία…

37 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Αίθουσα φλόγας

Segway Ninebot Max G30le II Ηλεκτρικό σκούτερ

21 Σεπτεμβρίου Χώρα αποστολής: Ισπανία
Segway Ninebot Max G30le II Ηλεκτρικό σκούτερ € 336.35 € 537.08 -37% € 26.90 Καλές συμφωνίες Amazon.εσύ

Η καλύτερη τιμή που σημειώθηκε για αυτό το Segway-Ninebot G30LE II (Y) Χαρακτηριστικά Σκούτερ έως 25 km/h της τελικής ταχύτητας (15,5 mph) έως 40 χλμ. Δράσης ή αυτόνομα ..

148 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Ηλεκτρικά σκούτερ, μια μικρή επανάσταση

Σε μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, η Λυών ή η Λιλ, καθώς και σε πιο περιορισμένες συσσωματώσεις, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι τώρα μέρος του αστικού τοπίου. Εάν το σκούτερ συσχετίστηκε για πρώτη φορά με την παιδική ηλικία, έχει προσελκύσει από καιρό εφήβους και ενήλικες. Αυτό το αξιοθέατο έχει επισημανθεί περαιτέρω με την εμπορία των πρώτων ηλεκτρικών μοντέλων για το ευρύ κοινό από τις αρχές του 2010. Στη Γαλλία, είναι ακόμη δυνατό να νοικιάσετε ένα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης όπως θα κάναμε για ένα ποδήλατο στο Παρίσι, τη Λυών ή τη Μασσαλία. Λοιπόν, πώς να εξηγήσετε αυτήν την πραγματική τρέλα για το ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ορισμένες απόψεις: Ποια σκούτερ αντιπροσωπεύουν την καλύτερη αξία για τα χρήματα ?

Σύμφωνα με τον Frandroid, το Android M365 είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη τιμή ποιότητας για την αγορά πατίνων ηλεκτρικής ενέργειας: για λιγότερο από 400, είναι σίγουρα βαρύ και ογκώδες, αλλά σας μεταφέρει τουλάχιστον σε 20 χιλιόμετρα και έχει ένα σύστημα πολύ πρακτικού φρεναρίσματος. Αυτή είναι και η άποψη του ψηφιακού, που εκτιμά το Skit Electric Scooter Xiaomi Mi, εφ ‘όσον δεν χρησιμοποιείται στη μέση ενός πεζοδρομίου – επειδή είναι δύσκολο να χειριστείς. Και προσέξτε για διατρήσεις, επειδή τα ελαστικά του δεν είναι γεμάτα. Στο ίδιο εύρος τιμών, το Clubic συνιστά το E-Road Lytrot V3 Electric Scooter, ένα μικρό αγωνιστικό αυτοκίνητο που κρατά πολύ καλά το δρόμο.

Ηλεκτρικά ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ηλεκτρικά σκούτερ

Κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ

 • Η ταχύτητα Το ζήτημα της ταχύτητας είναι λιγότερο αβλαβές από ό, τι φαίνεται. Πράγματι, η συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών σκούτερ στην πώληση καθιστά δυνατή την επίτευξη ταχύτητας μεταξύ 20 και 25 χιλιομέτρων την ώρα. Μερικά πιο εξελιγμένα μοντέλα εμφανίζουν πολύ υψηλότερη απόδοση, περίπου 40 χιλιόμετρα την ώρα. Ωστόσο, όχι μόνο η ταχύτητα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη, αλλά και απαγορεύεται στην πόλη. Αν ψάχνετε για ένα σχετικά βασικό μοντέλο για να πάτε για παράδειγμα, δεν είναι χρήσιμο ή ακόμη και συνιστάται να επενδύσετε σε ένα από αυτά τα μικρά αγωνιστικά αυτοκίνητα.
 • Ο χρόνος φόρτισης και η αυτονομία Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας εξαρτάται από τα μοντέλα, ειδικά από την ηλικία της μπαταρίας, τον τύπο της μπαταρίας (λιθίου ή μολύβδου) καθώς και από τον τύπο του φορτιστή. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, είναι απαραίτητο να παρέχετε μεταξύ τριών και πέντε ωρών για να επαναφορτίσετε πλήρως την μπαταρία σας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δύο πανομοιότυπα σκούτερ δεν θα εκφορτώσουν απαραίτητα τόσο γρήγορα όσο το άλλο. Για παράδειγμα, το βάρος του ατόμου καθώς και η φύση του ταξιδιού (ανηφορικά ή κατηφορικά, σε άσφαλτο ή σε όλα τα εδάφη) μπορεί να μεταβάλλει έντονα τη διάρκεια ζωής της ζωής της μπαταρίας.
 • Η τιμή Τα πιο προσιτά μοντέλα συχνά κοστίζουν μόνο περίπου 200 ευρώ, αλλά αυτά γενικά δεν είναι πολύ ισχυρά, προορίζονται πάνω απ ‘όλα για παιδιά ή μια ακριβή χρήση. Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό, ελαφρύ και ανθεκτικό σκούτερ ενηλίκων, συνήθως πρέπει να σχεδιάσετε μεταξύ 500 και 1300 ευρώ. Τα πιο προσιτά μοντέλα ποιότητας σχεδιάζονται συχνά από την κινεζική μάρκα Xiaomi. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης εξαιρετικά ισχυρά μοντέλα υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, όπως το Electric Scooter Speedway 4.
 • Το βάρος και το πρότυπο σε αντίθεση με το ποδήλατο, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας παντού μαζί σας, ειδικά αν επιλέξετε ένα ελαφρύ και πτυσσόμενο μοντέλο. Φυσικά, αυτά τείνουν να είναι τα πιο ακριβά. Τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ αλουμινίου έχουν βάρος μεταξύ 9 και 12 κιλών, γεγονός που τους επιτρέπει να λαμβάνονται παντού σχετικά εύκολα. Αρκετές μάρκες επιτυγχάνουν το κατόρθωμα της προσφοράς μοντέλων κινητήρων που ζυγίζουν λιγότερο από 8 κιλά, όπως ορισμένα σκούτερ μικροκινητικότητας, περισσότερο σχεδιασμένα για αθλητικά σκάφη.
 • Ο τύπος των ελαστικών Τα φουσκωτά ελαστικά είναι λιγότερο ανθεκτικά από τα πλήρη ελαστικά, αλλά γενικά εξασφαλίζουν ένα πολύ καλύτερο μαξιλάρι. Θα εκτιμήσετε αυτήν την πρόσθετη άνεση, αν πρέπει για παράδειγμα να οδηγείτε τακτικά στις λιθόστρωτες. Για τους λάτρεις των μεγάλων περιπάτων στα μονοπάτια, είναι καλύτερο να υιοθετήσετε ένα μοντέλο All -terrain, εξοπλισμένο με ελαστικά με εγκοπές.
 • Η περίπτωση των σκούτερ των παιδιών για τα ηλεκτρικά σκούτερ των παιδιών προσφέρει γενικά μειωμένη ταχύτητα, της τάξης των 10 χιλιομέτρων την ώρα, καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα πέδησης, που βρίσκεται τόσο στον πίσω τροχό όσο και σε μια σκανδάλη στο τιμόνι. Ο σχεδιασμός τους έβαλε περισσότερο στη σταθερότητα από την ελαφρότητα. Μάρκες όπως το Razor, το Homcom ή το Denver προσφέρουν διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ για παιδιά σε τιμή μικρότερη από 200 EUR EUR.

Το μεγαλύτερο και το κάτω από το ηλεκτρικό σκούτερ

Ωφελείται

Είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό και επομένως φιλικό προς το περιβάλλον μηχάνημα από άλλα μέσα μεταφοράς

Αποφεύγει να δανειστεί τις δημόσιες συγκοινωνίες που υπερφορτωθούν κατά τις ώρες αιχμής

Η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ αποσβένεται γρήγορα, ειδικά αν χρησιμοποιείται καθημερινά, είναι επομένως ένας οικονομικός τρόπος κίνησης

Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα σχετικά γρήγορο μέσο μεταφοράς, τα πιο εξελιγμένα μοντέλα που φθάνουν εύκολα τα 25 χιλιόμετρα την ώρα

Ένα περιουσιακό στοιχείο για τους αιτούντες συγκίνησης έχουν υιοθετήσει ηλεκτρικά σκούτερ, με μάρκες όπως το Trotrx

Οι μάρκες ανταγωνίζονται στην εφευρετικότητα για να τελειοποιήσουν τα διαφορετικά μοντέλα τους, αλλά και να αντιμετωπίσουν την εμφάνισή τους

Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του εξηγεί επίσης σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του σκούτερ

Μειονεκτήματα

Σε αντίθεση με τα συμβατικά σκούτερ, τα ηλεκτρικά πατίνια δεν σας κάνουν να μετακινηθείτε πάρα πολύ
Δεν είναι κερδοφόρα για πολύ μικρές αποστάσεις

Δεν συνιστάται να κυλήσετε σε ηλεκτρικά σκούτερ σε βροχή ή όταν χιονίζει

Απαιτείται χρόνος φόρτισης πριν το χρησιμοποιήσετε

Πώς να οδηγήσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ενώ σέβετε το νόμο ? Εγχειρίδιο

Τα ηλεκτρικά σκούτερ αποτελούν μέρος του NVEI (νέα μεμονωμένα ηλεκτρικά οχήματα), υπόκεινται τώρα σε πολλαπλούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της υποχρέωσης να δηλώνουν και να ασκούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Δείτε πώς να εγκρίνετε το πατινάζ ηλεκτρικής ενέργειας:

ηλεκτρικά σκούτερ-high_to-night

 1. Πάνω απ ‘όλα, γνωρίζετε ότι οποιοδήποτε ηλεκτρικό σκούτερ που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα από 25 χλμ.
 2. Στη συνέχεια, φροντίστε να διασφαλίσετε σωστά το σκούτερ σας, τουλάχιστον τρίτη ασφάλιση – πτήση, πυρκαγιά και προσωπική ασφάλιση συνιστάται αλλά όχι υποχρεωτική.
 3. Σημειώστε ότι η ασφάλιση στο σπίτι δεν καλύπτει ηλεκτρικά οχήματα.
 4. Βεβαιωθείτε ότι η πινακίδα κυκλοφορίας είναι σαφώς ορατή.
 5. Για να παρέχετε έναν πιθανό έλεγχο, διατηρήστε πάντα το πιστοποιητικό αυθεντικότητάς σας και τον γκρίζο χάρτη του σκούτερ.
 6. Τέλος, φροντίστε να συμμορφώνεστε με τους βασικούς κανόνες ασφαλείας (βλ. Εικόνα, Πηγή AFP)

Ηλεκτρικά αξεσουάρ σκούτερ

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο, κάποια αξεσουάρ θα είναι χρήσιμα για εσάς:

Επειδή το s \ u00e9curit \ u00e9 πηγαίνει πάνω από όλα, συνιστάται ιδιαίτερα \ u00e9 d \ u0027utize ένα κράνος όταν οδηγείτε \ u00e0 σκούτερ, ειδικά αν πηγαίνετε γρήγορα. Όσο για το v \ u00e9lo, εν συντομία !

Τα σκούτερ \ u00e9lectrics n \ u2019o δεν είναι πάντα ένα καλό aper \ u00e7u από αυτό που είναι deri \ u00e8re, γάντια r \ u00e9trovisers είναι r \ u00e9v \ u00e9lel θα είναι σίγουρα tr \ u00e8s για να σας προσφέρουν περισσότερο, γάντια \ u00e99999999999.

Εάν οι κατασκευαστές Scooters παρέχουν συχνά ένα κάλυμμα μεταφοράς με το \ u2019Appareil, δεν συμβαίνει πάντοτε και σίγουρα θα χρειαστείτε μια τσάντα για να μεταφέρετε το σκούτερ σας \ u00e9lectric μεταξύ 2 ταξιδιών.

Προκειμένου να σας κάνουν ακόμα πιο ορατές αυτοκινητιστές, περαστικοί -από άλλους χρήστες, ειδικά όταν πέφτει η νύχτα, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε μια τσάντα με λαμπτήρες LED \ u00e9gr \ u00e9es.

Όλες οι ερωτήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά σκούτερ

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Αρχικά, ένα συμβατικό σκούτερ έχει τη μορφή ενός σκάφους που στερεώνεται σε δύο ή τρεις τροχούς, εξοπλισμένο με τιμόνι και προωθείται μπροστά από τις πιέσεις του. Πολύ εύκολο στη χρήση, το ηλεκτρικό σκούτερ λειτουργεί χάρη σε μια μπαταρία που πρέπει να επαναφορτίσετε τακτικά, όπως και το Recharge Smartphone ή το φορητό σας. Όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ πωλούνται με τον φορτιστή τους. Απλά συνδέστε αυτό το φορτιστή σε μια έξοδο τομέα στο σπίτι ή στο γραφείο και, στη συνέχεια, συνδέστε το στο σκούτερ. Όσο για το χρόνο φόρτισης, ποικίλλει πολύ από το ένα μοντέλο στο άλλο και μπορεί να υπερβαίνει τις πέντε ώρες στα πιο ισχυρά σκούτερ.

Είναι καλύτερο να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Τα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης είναι παντού στις μεγάλες πόλεις, με όχι λιγότερο από δώδεκα διαφορετικούς χειριστές στο Παρίσι για παράδειγμα. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε ιδιαίτερα ασβέστη, άνεμο ή πουλί, αλλά και uber. Η εφαρμογή για κινητά, της οποίας ο πρωταρχικός στόχος είναι να συνδέσει τους χρήστες της με τους οδηγούς, προσφέρει τώρα να εντοπίσει και να νοικιάσει ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Όλες αυτές οι εταιρείες ασκούν σχετικά συγκρίσιμα ποσοστά, με τιμολόγηση 1 ευρώ ανά ενοικίαση στο οποίο προστίθεται ένα ορισμένο ποσό ανά λεπτό ενοικίασης. Με τον ασβέστη και το άλμα για παράδειγμα, το ποσό του αγώνα ανέρχεται σε 15 σεντ ανά λεπτό. Στο Bird, η τιμή είναι 25 σεντ ανά λεπτό. Σε κάθε περίπτωση, η ενοικίαση ενός σκούτερ για περίπου είκοσι λεπτά είναι σχετικά οικονομική.

Ποιες είναι οι προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό σκούτερ ?

Τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν μιλήσει για πολλά από την άφιξή τους στην πόλη. Για να εγγυηθείτε την ασφάλειά σας καθώς και εκείνη των ανθρώπων γύρω σας, είναι επιτακτική ανάγκη να σέβεστε ορισμένους βασικούς κανόνες. Εάν δεν είναι υποχρεωτική προς το παρόν, συνιστάται ιδιαίτερα η φθορά του κράνους. Η μέγιστη ταχύτητα είναι γενικά περιορισμένη στην πόλη σε 20 ή 25 χιλιόμετρα την ώρα και σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται να οδηγεί με υψηλή ταχύτητα στα πεζοδρόμια, ενώ οι οδηγοί καλούνται να μετακινηθούν στις διαδρομές του κύκλου ή στο δρόμο. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά σκούτερ πρέπει να σταθμεύουν έτσι ώστε να μην εμποδίσουν την κυκλοφορία των πεζών. Τέλος, ο χρήστης πρέπει αναγκαστικά να είναι περισσότερο από δώδεκα ετών εάν δεν συνοδεύεται και δεν είναι δυνατό να μεταφερθεί επιβάτης σε ηλεκτρικό σκούτερ.

Μπορούμε να οδηγήσουμε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ όταν βρέχει ?

A priori, μια ηλεκτρική μπαταρία φαίνεται λίγο συμβατή με τα ντους. Εάν είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσετε σε ένα υγρό δρόμο σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, είναι τότε σημαντικό να περιορίσετε την ταχύτητα του οχήματος. Πράγματι, η βροχή μπορεί να μειώσει την πρόσφυση των τροχών στην άσφαλτο. Η ίδια αρχή προφύλαξης ισχύει σε περίπτωση ελαφριάς βροχής. Από την άλλη πλευρά, μόνο οι ιδιοκτήτες ενός αδιάβροχου σκούτερ μπορούν να επιλέξουν αυτόν τον τρόπο μεταφοράς σε περίπτωση κυμάτων. Για να βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας του σκούτερ σας είναι αδιάβροχη, ελέγξτε το πρότυπο IP του. Αυτό μετράει την αντίσταση σε πιθανές στερεές ή υγρές εισβολές. Όσο υψηλότερο είναι το σχήμα που υποδεικνύεται, τόσο περισσότερο προστατεύεται το μηχάνημα. Ένα ηλεκτρικό σκούτερ όπως το L8F Inmotion ή το Inkim Light 2 είναι και τα δύο γνωστά ως μεταξύ των πιο αδιάβροχων στην αγορά. Σημειώστε ότι αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας τους είναι ανθεκτικός στην υγρασία, αλλά όχι ότι οι τροχοί τους έχουν ενισχύσει τη λαβή. Και πάλι, είναι σκόπιμο να υιοθετήσετε μειωμένη ταχύτητα για τα ταξίδια σας στη βροχή. Συνιστάται επίσης να παρέχετε ένα ανακλαστικό σακάκι για να αυξήσετε την ορατότητά σας.

Πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ online ή στο κατάστημα. Πάρτε το χρόνο για να συγκρίνετε τις διαφορετικές προσφορές εκ των προτέρων για να είστε βέβαιοι να μην αφήσετε τις πωλήσεις ή ένα ενδιαφέρον πέρασμα μείωσης. Υπάρχουν πολλά ηλεκτρικά σκούτερ:

 • Μεταξύ των ηλεκτρονικών εμπόρων πολλαπλών επέδρων όπως το Amazon, το Rakuten ή το CDISCONT.
 • Σε καταστήματα που ειδικεύονται σε ηλεκτρονικά προϊόντα όπως FNAC, Darty ή Boulanger.
 • Σε αθλητικά καταστήματα όπως το Go Sport, Decathlon ή Intersport.
 • Σε υπερασπιστές: Auchan, Carrefour, Leclerc ή Cora.

Εάν προτιμάτε την ευκαιρία, στο μέτρο του δυνατού, προτιμάτε τα μοντέλα που έχουν πωληθεί από τους χώρους αναφοράς όπως η πίσω αγορά και όχι η αγορά απευθείας από ένα άτομο. Ακόμα κι αν αγοράσετε χρησιμοποιημένο, αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε εάν το μοντέλο που διατίθεται προς πώληση εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση και εάν το αντίστοιχο πιστοποιητικό μπορεί να σας παρέχεται.

Συμπέρασμα: Βρείτε το ηλεκτρικό σκούτερ που χρειάζεστε

Εάν σχεδιάζετε μόνο να χρησιμοποιήσετε το σκούτερ σας μόνο ένα μήνα, για να βελτιώσετε τις περιπάτους του Σαββατοκύριακου ή όταν επιστρέψετε σπίτι αργά μετά από ένα βράδυ, φαίνεται σχετικά άχρηστο να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς. Από την άλλη πλευρά, εάν σχεδιάζετε να το κάνετε τα κύρια μέσα μεταφοράς σας, η αγορά σας θα αποσβένει γρήγορα. Μακροπρόθεσμα, η κατοχή του δικού σας ηλεκτρικού σκούτερ είναι οικονομική, η αρχική σας επένδυση είναι κερδοφόρα και αποφεύγετε να πληρώνετε μικρά ποσά κάθε εβδομάδα για ενοικίαση α. Έχοντας ένα ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και στον τρόπο ζωής σας και στον χρόνο εξοικονόμησης.

Promo Electric Scooter

TX Ως -03 – μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 349.00 / PCE € 349.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Εννέα D28E Electric Scooter – Μαύρο και κόκκινο

€ 369.00 / PCE € 369.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Ουρμπαγγλίδης Ride-100xs ηλεκτρικό σκούτερ

€ 299.00 / PCE € 299.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Εννέα D38E Electric Scooter – Μαύρο και κόκκινο

€ 449.00 / PCE € 449.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Εννέα Ηλεκτρικό σκούτερ trotti e2 plus e – μαύρο

Παραδίδω. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Μπροστινό τροχό για βομβητή SPEED SCOOET FX8-SP03

Παράδοση από 6/7 ημέρες

Qilive Q4206 Electric Scooter – Black

€ 199.00 / PCE € 199.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Qilive Ηλεκτρικό σκούτερ Q4465 – μαύρο

329,00 € / PCE € 329,00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Ουρμπαγγλίδης Ride-85+ Black Electric Scooter

€ 349.00 / PCE € 349.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Qilive Ε4921 – Μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 599.00 / PCE € 599.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Xiaomi Electric Electric Scooter MI – Γκρι/Κίτρινο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 299.00 / PCE € 299.00 / PCE
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Οθόνη Beeper – LCD για Scooper Beeper Speed ​​FX8 -SP06

Παράδοση από 5/6 ημέρες

Ουρμπαγγλίδης Βόλτα 82L ηλεκτρικό σκούτερ

€ 209.30 / PCE € 209.30 / PCE
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Xiaomi Ηλεκτρικό σκούτερ Trotti Scooter 3 Lite – Black

€ 349.00 / PCE € 349.00 / PCE
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 3 – Μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 449.00 / PCE € 449.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Εννέα Ηλεκτρικό σκούτερ F40I

Παραδίδω. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Εναντίον 11+ Pro Dual Motor 42Ah Electric Scooter

Παράδοση από 1/2 εβδομάδες

Ουρμπαγγλίδης E-Cross Pro Electronic Scooter

Παράδοση από 1/2 εβδομάδες

Εννέα A6 Kids – Πράσινο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 139.00 / PCE € 139.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

TX AS03 EVO Electric Scooter – Black

€ 269.00 / PCE € 269.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Xiaomi Xiaomi Mi Electric Scooter Electric Skooter 3 – Γκρι

€ 449.00 / PCE € 449.00 / PCE
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα
Παραδίδω. ή απόσυρση από την απόσυρση 3/4 ημερών 1 ώρα στο κατάστημα

Μινομοτήρες Gun Futtecher 48V 15 ηλεκτρικό σκούτερ.6AH – Μαύρο

Παράδοση από 1/2 εβδομάδες

TX Ως 04 – γκρι και μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

€ 349.00 / PCE € 349.00 / PCE
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες
Αφαίρεση για 1 ώρα σε κατάστημα LIVR. ή απόσυρση από 3/4 ημέρες

Ωκεάνη E5 ηλεκτρικό σκούτερ

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Xiaomi 4 σκούτερ σκούτερ Lite

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Xiaomi 4 GB σκούτερ σκούτερ

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Δουκαλάτι Pro Electric Scooter 2 Evo Αναβοσβήνει – Μαύρο

€ 640.43 / PCE € 551.00 / PCE
Πωλούνται από νέους εμπόρους
Παράδοση από 4/5 ημέρες
Παράδοση από 4/5 ημέρες

Βομβητής Σταυρό 36V 1000W Cross 36V 1000W σκούτερ με ή χωρίς σέλα – χωρίς σέλα, μπαταρία – μπαταρία λιθίου

Παράδοση από 6/7 ημέρες

Απρίλιος ESR 2 10 ιντσών σκούτερ

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Ουρμπαγγλίδης Ride 62S Electric Scooter

Παράδοση από 2/3 ημέρες

Ωχ, προϊόντα κατηγορίας
Το Electric Scooter ενηλίκων έχει μόλις περιστρέφεται.

Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε μια άλλη αναζήτηση.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ των ενηλίκων είναι ιδανικά σε αστικό περιβάλλον. Γρήγορα, σας επιτρέπουν να γλιστρήσετε παντού και να μετακινηθείτε γρήγορα χωρίς να ρυπό. Δεν είναι για τίποτα όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το ηλεκτρικό σκούτερ για να πάει στη δουλειά. Παραγγείλετε το ηλεκτρικό σας σκούτερ στο Auchan και επωφεληθείτε από την ταχεία παράδοση στο σπίτι, την απόσυρση ή στο κατάστημα.

Αυτές οι ακτίνες θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Τα ψώνια σας έγιναν γρήγορα !
Το σπίτι σας για ψώνια,
ΟΔΗΓΙΕΣ ή οδηγίες
Διαδικτυακή πληρωμή
ή με απόσυρση
Ποιότητα και φρεσκάδα
εγγυήσεις

Auchan κοντά σας ! Πρόσβαση στη λίστα των καταστημάτων Auchan ή είναι πιο κοντά για να βρείτε ένα κατάστημα

Σχετικά με το Auchan Group Auchannos Stores, Drives, Recruitmentauchan Agitservice After-Sales Tentetes Οι μάρκες μας Auchan Papplication Cgucgvoffers Ειδική CGUCGVOFRES και προωθήσεις Νομική ιδιωτική ιδιωτική ιδιωτική ζωή της προσβασιμότητας μαγειρικής: Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Πληρωμή κάρτας Visa Πληρωμή από MasterCard Πληρωμή από τον Bante Carte Πληρωμή από το PayPal Πληρωμή κάρτας WaaohΠροσφορές χρηματοδότησης

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και διαχειριστείτε τα cookies σας. Διαχείριση μπισκότων

Πληροφορίες κατανάλωση: Οι πελάτες των ανθρώπων ή όχι από την Auchan είναι επί του παρόντος θύματα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, μηνυμάτων σε κοινωνικά δίκτυα ή/και κακόβουλες κλήσεις. Περισσότερες πληροφορίες

Απαγόρευση για την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών

Απαγόρευση για την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών
Η πλειοψηφία του αγοραστή απαιτείται κατά τη στιγμή των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Κωδικός δημόσιας υγείας: τέχνη. μεγάλο. 3342-1. μεγάλο. 3342-3

* Δείτε τις συνθήκες κάνοντας κλικ εδώ
** Η κατάχρηση οινοπνεύματος είναι επικίνδυνη για την υγεία, που καταναλώνεται με μέτρο
(1) Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται μόνο για να σας στείλει τα νέα και τις επιστολές προώθησης από το Auchan. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή.
Auchan Hypermarket, Auchan Supermarket Auchan E-Commerce France και Auchan Λιανικές Υπηρεσίες, Κοινή Διευθυντές Θεραπείας, Επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επιτρέψετε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο Auchan. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας: κάντε κλικ εδώ.
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της εμπορικής μας σχέσης, καθώς και για την αποστολή των προσφορών διαφημίσεων μας.

Auchan 2023 © All Rights Reserved

Το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet Explorer είναι παρωχημένο
Για μια βέλτιστη και ασφαλή εμπειρία στον ιστότοπό μας, εμείς
Συμβουλευτείτε την ενημέρωση του Internet Explorer